Beste 2 persoons tent van 2023

Top 5 best geteste 2 persoons tenten volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 20 januari 2023 @07:55

beste_2_persoons_tent

Jij bent op zoek naar de beste 2 persoons tent? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de 2 persoons tent van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 18 2 persoons tenten uitgebreid getest en vergeleken. Na 26 uur onderzoek is MSR Elixer 2 als beste 2 persoons tent uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste 2 persoons tenten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een 2 persoons tent. Wist je bijvoorbeeld dat de beste 2 persoons tent 2 ingangen heeft? Lees snel verder…

#1 Beste 2 persoons tent
MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent Groen. Lichtgewicht onderkomen

Lichtgewicht onderkomen

Deze MSR tent is perfect als trekkerstent of hoogwaardige bijzettent. Ruime plaatsen voor twee personen inclusief slaapmatten en tassen. Deze tent voor 2 personen beschikt over 2 ingangen wat we erg prettig vinden.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€318 bij kampeerwereld.nl
kampeerwereld.nl (€318,00)

Naar de top 5

Top 5 beste 2 persoons tenten van dit moment

Hoe komt deze top 5 2 persoons tenten tot stand?

26 uur getest door experts Onze experts hebben 18 2 persoons tenten uitvoerig getest en vergeleken.

18 2 persoons tenten vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 2 persoons tent worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent Groen

  #1 Beste 2 persoons tent
  MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent Groen. Lichtgewicht onderkomen

  Lichtgewicht onderkomen

  Deze MSR tent is perfect als trekkerstent of hoogwaardige bijzettent. Ruime plaatsen voor twee personen inclusief slaapmatten en tassen. Deze tent voor 2 personen beschikt over 2 ingangen wat we erg prettig vinden.

  €318 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€318,00)
 2. 2. Coleman Darwin 2 Plus / 2 Persoons Tent – Groen

  #2 Beste koop 2 persoons tent
  Coleman Darwin 2 Plus / 2 Persoons Tent – Groen. Kwaliteitstent van Coleman

  Kwaliteitstent van Coleman

  Een behoorlijk ruime tent voor 2 personen inclusief handige voorruimte voor bagage. Deze tent is eenvoudig op te zetten en de glasfiberstokken voelen erg sterk aan.

  €99,90 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€99,90)
 3. 3. Vango Alpha 250 / 2 Persoons Tent – Blauw

  #3 Best beoordeelde 2 persoons tent
  Vango Alpha 250 / 2 Persoons Tent – Blauw. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Deze tweepersoons tent heeft een enorm goede prijs kwaliteit verhouding. De tent is voorzien van voorruimte voor bagage. Deze 2 persoons tent is eenvoudig op te zetten en heeft een verduisterende binnentent.

  €129,99 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€129,99)
 4. 4. High Peak Monodome Pu Koepeltent – Blauw – 2 Persoons

  #4 Goedkoopste 2 persoons tent
  High Peak Monodome Pu Koepeltent – Blauw – 2 Persoons. Perfect als festivaltent

  Perfect als festivaltent

  Dee 2 persoons tent is eenvoudig maar scherp geprijsd. De kwaliteit is voldoende en de tent staat binnen 5 minuten. De bodem zit vast en biedt bescherming tegen vocht in de tent. Deze 2 persoons tent is voorzien van een gaas bij de ingang.

  €39,95 bij bol.com
  bol.com (€39,95)
 5. 5. Tent Nybro automatisch 240x205x140 cm donkergroen

  #5 Meest handige 2 persoons tent
  Tent Nybro automatisch 240x205x140 cm donkergroen. Ruime pop-up tent

  Ruime pop-up tent

  Deze 2 persoons tent is wel erg eenvoudig op te zetten. De stokken zitten opgevouwen in de koepel en je hebt deze tent in een paar minuten op. Met een hoogte van 140 cm oogt deze tent een stuk ruimer.

  €79,20 bij bol.com
  bol.com (€79,20)

Een 2 persoons tent kopen; gezellig met z’n tweeën kamperen!

Kamperen is leuk! Dat was het altijd al natuurlijk, maar kamperen lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Eenvoud en terug naar de natuur, we hebben het de afgelopen jaren weer volledig omarmt. Ook jij wilt kamperen en bent op zoek naar een 2 persoons tent. De reden dat je deze koopgids checkt, waarschijnlijk. Wat leuk! En wat een leuk vooruitzicht, lekker kamperen.

Laten wij nou de beste 2 persoons tent voor jou gevonden hebben!

Wat is de 2 persoons tent beste koop van dit moment?

Je wilt een 2 persoons tent kopen. Omdat je samen met je vriend of vriendin, man of vrouw, neef of nicht, of wie dan ook maar wilt gaan kamperen. In deze koopgids vertellen wij je alles dat je wilt weten over de beste 2 persoons tent. Bijvoorbeeld dat er hele handige lichtgewicht tenten 2 persoons te koop zijn. En dat dit soms ook een 2 persoons tent is met stahoogte. Leuk dat je meeleest!

Beste 2 persoons tent kopen, je leest er hier alles over!

Je wilt een 2 persoons tent kopen, om samen met je kampeer maatje er lekker op uit te trekken. Een 2-persoonstent die waterdicht is, een 2 persoonstent met voortent ook, wellicht. Of misschien wil je wel een 2 persoons tent met stahoogte, een klamboe tent 2 persoons, of een 2 persoons pop up tent! En een 2 persoons tent aanbieding? Dat is altijd mooi meegenomen!

Er is veel keuze wanneer het gaat om de verschillende 2 persoons tenten die er te koop zijn. We snappen dan ook dat het soms lastig kan zijn om de door de bomen het bos nog te zien. Want voor wat betreft het kopen van 2 persoons tent zijn er verrassend veel opties. Wist je trouwens dat er ook 2 persoons tenten lichtgewicht te koop zijn?

Welke 2 persoons tent is het beste? Wat is een vis a vis tent 2 persoons? Welk merk 2 persoons tent moet ik kopen? En hoe zwaar is een lichtgewicht tent 2 persoons? Allemaal vragen die in deze koopgids aan bod zullen komen.

De beste 2 persoons tent voor jou is niet perse de 2 persoons tent beste getest. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een 2 persoons tent die de beste 2 persoons tent wordt genoemd.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste 2 persoons tent kunt kopen. Want daar gaat het om, de beste 2-persoons tent voor jou persoonlijk.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste 2 persoons tent’? We bespreken de beste 2 persoons tent in zijn algemeen, de 2 persoons tent die het beste beoordeeld worden én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse de goedkoopste 2 persoons tent te zijn of de beste 2 persoons tent aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Worden daardoor de 2 persoons tent beste koop genoemd. 

Er valt best het één en ander over 2 persoons tenten te vertellen. Daarnaast geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een 2 persoons tent gaat kopen.

beste_2_persoons_tent_01

De beste 2 persoons tent, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste 2 persoons tenten voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de voor jou beste tent 2 persoons te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de vele keuze die er is. Of dat nou een 2 persoons tent met stahoogte is, of de best 2 persoons tent aanbieding.

Je hebt 2 persoons tenten van veel verschillende merken en met verschillende opties en mogelijkheden. Zo heb je 2 persoonstenten die altijd waterdicht zijn. Een 2 persoonstent met voortent en ook zonder voortent, en bijvoorbeeld een 2 persoonstent -verduisterend wanneer je binnen ligt te slapen.

Er zijn verder 2 persoons tenten die goedkoop zijn, en je hebt ook 2 persoons tenten die een hoger prijskaartje bezitten. Een 2 persoons tent met stahoogte, en een 2 persoons tent  lichtgewicht is ook altijd heel populair. Want weinig gewicht betekent gewoon makkelijker meenemen! En natuurlijk wordt iedereen ook blij van een goede 2 persoons tent aanbieding.

Er zijn dus best veel opties en mogelijkheden wanneer het gaat om het uitkiezen van een 2-persoons tent. Misschien wel meer dan jij had gedacht. Denk vooraf dan ook al even na over jouw specifieke wensen. Dit helpt jou om wat gerichter te kunnen zoeken. En wanneer jij een zoektocht naar een product in kunt kaderen, scheelt dit tijd. Je tijd kun jouw tenslotte ook wel beter besteden dan aan de uitgebreide zoektocht naar een 2 persoons tent. De reden dat wij deze koopgids voor je hebben geschreven, om jou tijd te besparen!

Hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke 2 persoons tent jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want er is best veel verschillend aanbod. 

​In de volgende alinea’s vertellen we je wat uitgebreider over de verschillende 2 persoons tenten en de mogelijkheden en keuzes die er zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste tent 2 persoons!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een tent 2 persoons?

Wanneer jij een 2 persoons tent wilt kopen, een 2 persoons tent lichtgewicht wellicht, je bent in ieder geval druk zoekende, onder andere middels het lezen van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn voor wat betreft 2 persoons tenten.

We hopen dat deze koopgids al duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht, het vinden van de beste 2 persoons tent voor jou tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een 2 persoons tent precies?

Het woord zegt het al, een 2 persoons tent is een tent geschikt voor 2 personen. In een 2 persoons tent kun je met 2 personen slapen. Je hebt heel veel verschillende 2 persoons tenten. Te denken valt aan een vis (a vis) tent 2 persoons, een klamboe tent 2 persoons, een 2 persoons pop up tent, een 2 persoons tent lichtgewicht, een 2 persoons tent met voortent en zonder voortent, en noem maar op.

Materiaal

Hoe jij je kampeervakantie ook inricht, het materiaal van een tent voor 2 personen is sowieso belangrijk bij het vinden van de voor jou beste 2 persoons tent.

Qua materiaal van een 2 persoons tent zijn er grofweg 3 keuzes. Je hebt een katoenen tent 2 persoons, katoen is stevig, ademend, waterdicht, uv bestendig en gaat lang mee. Het nadeel, katoen is vrij zwaar, droogt niet zo snel en katoen is vrij duur materiaal.

Vervolgens heb je ook de keuze uit synthetisch materiaal. Ook wel nylon of polyester genoemd. Dit materiaal is licht, droogt snel en is vaak niet erg duur. De nadelen; synthetisch materiaal ademt minder goed, het wordt sneller warm in de brandende zon en het is minder stevig.

Als laatste is er polyster. De voordelen van polyester; stevig materiaal, droogt relatief snel en is uv bestendig. De nadelen zijn dat het nog steeds relatief vrij zwaar materiaal is (in vergelijk met synthetisch materiaal) en dat er sprake kan zijn van condensvorming.

Afhankelijk van jouw manier van kamperen, zul jij zelf het beste kunnen beoordelen wel materiaal tent 2 persoons het beste bij jou past.

beste_2_persoons_tent_02

De binnenruimte

De omvang en maten van een 2 persoons tent, zowel van binnen als van buiten, kunnen enorm verschillen. Dat geldt dus ook voor de leefruimte. Wanneer je samen met iemand gaat hiken, en je trekt van plek naar plek, kunnen we ons voorstellen dat een ruime binnenruimte voor jou minder belangrijk is dan wanneer je twee weken op één plek staat.

Het maakt dus wel degelijk uit hoe jij je kampeervakantie indeelt, of een (ruime) binnenruimte belangrijk is of niet.

De maten van een binnenruimte horende bij een tent 2 persoons kun je altijd terug vinden in de specificaties. We raden je dan ook sterk aan deze goed te bekijken en thuis op te meten. Zo te checken of alles in de tent 2 persoons past dat je mee wilt nemen.

Het opzetten

Voor wat betreft het kopen van een tent 2 persoons is er keuze te over. De keuze zit hem in de prijs, het materiaal, in het gewicht, maar ook in het opzetgemak!

Want we willen (bijna) allemaal een tent die een beetje snel staat. Toch? Een lichtgewicht 2 persoons tent zorgt er in ieder geval voor dat het gewicht van de tent je niet in de weg zit. Ook niet tijdens het opzetten. Hetzelfde geldt voor een klamboe tent 2 persoons. Een 2 persoons pop up tent heb je letterlijk in een handomdraai staan. De tent ‘gooi’ je in de lucht en vouwt zichzelf uit! Easy peasy!

Wat jij gemakkelijk vindt, als opzetgemak ervaart, dat is ook weer een persoonlijke ervaring. Bekijk dus goed hoe een 2 persoons tent die je op het oog hebt, moet worden opgezet.

Wat kost een 2 persoons tent?

Een 2 persoons tent kopen, je kunt het in deze in principe zo goedkoop en ook zo duur maken als je zelf wilt. De prijzen van de verschillende 2 persoons tenten die er te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien! De keuze is dan ook best wel reuze.

Of de best geteste tent 2 persoons ook voor jou de beste 2 persoons tent is, hangt niet perse samen met de prijs. Lees daarom zelf altijd reviews en specificaties.

Prijs zegt dus zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope 2 persoons tent hoeft zeker niet slecht te zijn, net zoals een dure tent 2 persoons niet perse enorm goed hoeft te zijn. Het zijn vooral ook persoonlijke keuzes waarop jij je uiteindelijke koop het beste kunt baseren.

Veelgestelde vragen over de beste 2 persoons tent

Wat is de beste tent voor 2 personen?

De beste tent 2 persoons, dat is niet één type merk of model. De 2 persoons tent die voor jou het beste is, dat is uiteindelijk een persoonsgebonden keuze. De beste 2 persoons tent is wat ons betreft een lichtgewicht tent 2 persoons, gemakkelijk mee te nemen en op te zetten. Een 2 persoons tent die goed waterdicht is, en tevens ademend is. Zorgt voor voldoende zuurstof, licht en lucht, wanneer je ligt te slapen.

Wat is de beste tent 2 persoons aanbieding?

De beste 2 persoons tent aanbieding, dat is die aanbieding die qua 2 persoons tent en prijskaartje bij jou past. Dit hangt af van het budget dat je hebt uitgetrokken voor je tent voor 2 personen, en ook hangt dit samen met het type tent waar je naar op zoek bent. Een katoenen tent 2 persoons? Of een vis a vis tent 2 persoons? Specifiek een lichtgewicht tent 2 persoons misschien? Die keuzes zijn geheel aan jou zelf.

Wat is een makkelijke tent 2 persoons?

De definitie van een ‘makkelijke’ 2 persoons tent, die is voor een ieder verschillend. Een 2 persoons pop up tent die zet je snel en gemakkelijk op. Een vis a vis tent 2 persoons is voor jou echter wellicht praktisch qua indeling. Namelijk 2 slaapcabines met een leefgedeelte ertussen. Een 2 persoon tent met stahoogte zorgt weer voor ander comfort. Het is maar net wat jij prettig vindt en hoe jij het kamperen het liefste inricht. Afhankelijk daarvan kun je het beste beoordelen wat een ‘makkelijke’ tent voor jou is.

Waar kan ik het beste een 2 persoons tent kopen?

Een 2 persoons tent, of dat nou een lichtgewicht tent 2 persoons is, een klamboe tent 2 persoons, of een 2 persoons tent met stahoogte, je kunt ze zowel offline (in megastores of kampeerwinkels bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je online op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt bijvoorbeeld de website van bol.com uitstekend uit de bus.

De beste 2 persoonstent, de eindconclusie

Jij wilt de voor jou beste 2 persoons tent kopen, zodat je ook op vakantie lekker kunt slapen en ontspannen in een fijne, persoonlijke omgeving. Een degelijke, stevige 2 persoons tent is hierbij wel essentieel. Bij het zoeken naar de voor jou beste 2 persoons tent zijn er sowieso 3 eerste belangrijke punten van aandacht.

We lichten deze aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Het materiaal van een tent 2 persoons

Hoe jij je kampeervakantie ook inricht, het materiaal van een tent voor 2 personen en ook de twee onderstaande aandachtspunten zijn sowieso belangrijk bij het vinden van de voor jou beste 2 persoons tent.

Qua materiaal van een 2 persoons tent zijn er grofweg 3 keuzes. Je hebt een katoenen tent 2 persoons, katoen is stevig, ademend, waterdicht, uv bestendig en gaat lang mee. Het nadeel, katoen is vrij zwaar, droogt niet zo snel en katoen is vrij duur materiaal.

Vervolgens heb je ook de keuze uit synthetisch materiaal. Ook wel nylon of polyester genoemd. Dit materiaal is licht, droogt snel en is vaak niet erg duur. De nadelen; synthetisch materiaal ademt minder goed, het wordt sneller warm in de brandende zon en het is minder stevig.

Als laatste is er polyster. De voordelen van polyester; stevig materiaal, droogt relatief snel en is uv bestendig. De nadelen zijn dat het nog steeds relatief vrij zwaar materiaal is (in vergelijk met synthetisch materiaal) en dat er sprake kan zijn van condensvorming.

Afhankelijk van jouw manier van kamperen, zul jij zelf het beste kunnen beoordelen wel materiaal tent 2 persoons het beste bij jou past. Er is in deze geen goed of fout. Maar wel meer of minder passend. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lichtgewicht tent 2 persoons, zul je waarschijnlijk eerder uitkomen op een tent van synthetisch materiaal.

Leefruimte van een 2 persoons tent

De omvang en maten van een 2 persoons tent, zowel van binnen als van buiten, kunnen enorm verschillen. Dat geldt dus ook voor de leefruimte. Wanneer je samen met iemand gaat hiken, en je trekt van plek naar plek, kunnen we ons voorstellen dat een ruime binnenruimte voor jou minder belangrijk is dan wanneer je twee weken op één plek staat.

De maten van een binnenruimte horende bij een tent 2 persoons kun je altijd terug vinden in de specificaties. We raden je dan ook sterk aan deze goed te bekijken en thuis op te meten of bijvoorbeeld je luchtbed er gewoon goed in past.

Los van de leefruimte is ook de indeling van een 2 persoons tent een punt van aandacht. Bij een vis a vis tent 2 persoons heb je iets meer privacy bijvoorbeeld. Doordat tussen de twee slaapplaatsen een leefruimte zit. En een 2 persoons tent met stahoogte zorgt door zijn hoogte natuurlijk ook wel voor een zeker comfort.

Ook in deze geldt weer, wat jij belangrijk vindt, dat telt!

Opzetgemak

We schreven het al eerder, voor wat betreft het kopen van een tent 2 persoons is er keuze te over. De keuze zit hem in de prijs, het materiaal, in het gewicht, maar ook in het opzetgemak!

Want we willen (bijna) allemaal een tent die een beetje snel staat. Toch? Een lichtgewicht 2 persoons tent zorgt er in ieder geval voor dat het gewicht van de tent je niet in de weg zit. Ook niet tijdens het opzetten. Hetzelfde geldt voor een klamboe tent 2 persoons. Een 2 persoons pop up tent heb je letterlijk in een handomdraai staan. De tent ‘gooi’ je in de lucht en vouwt zichzelf uit! Veel makkelijker wordt het niet!

Wat jij gemakkelijk vindt, als opzetgemak ervaart, dat is ook weer een persoonlijke ervaring. Bekijk dus goed hoe een 2 persoons tent die je op het oog hebt, wordt opgezet. Vaak zijn er instructiefilmpjes of foto’s aanwezig die vooraf al een heleboel duidelijk maken.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht te helpen bij de keuze voor wat betreft de 2 persoons tent beste koop. Namelijk een 2 persoons tent die gemakkelijk mee te nemen en op te zetten is, en waar ruim voldoende plek is om met zijn tweeën in te slapen. Een 2-persoons tent die jullie warm houdt en beschermd tegen allerlei weersinvloeden.

We hebben je verder uitgelegd dat een 2 persoons tent beste koop, niet per definitie ook de beste 2 persoons tent voor jou hoeft te zijn. Want (vakantie)ervaringen en dus ook reviews kunnen nou eenmaal verschillen.

Welke 2 persoons tent voor jou, voor jullie de allerbeste tent voor 2 personen is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou/ jullie persoonlijk!

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je succes bij het vinden en kopen van de voor jou en jullie beste 2 persoons tent. En wensen je bovenal een fantastische kampeervakantie toe!

Nogmaals onze top 5 tenten voor 2 personen op een rijtje

 1. 1. MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent Groen

  #1 Beste 2 persoons tent
  MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent Groen. Lichtgewicht onderkomen

  Lichtgewicht onderkomen

  Deze MSR tent is perfect als trekkerstent of hoogwaardige bijzettent. Ruime plaatsen voor twee personen inclusief slaapmatten en tassen. Deze tent voor 2 personen beschikt over 2 ingangen wat we erg prettig vinden.

  €318 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€318,00)
 2. 2. Coleman Darwin 2 Plus / 2 Persoons Tent – Groen

  #2 Beste koop 2 persoons tent
  Coleman Darwin 2 Plus / 2 Persoons Tent – Groen. Kwaliteitstent van Coleman

  Kwaliteitstent van Coleman

  Een behoorlijk ruime tent voor 2 personen inclusief handige voorruimte voor bagage. Deze tent is eenvoudig op te zetten en de glasfiberstokken voelen erg sterk aan.

  €99,90 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€99,90)
 3. 3. Vango Alpha 250 / 2 Persoons Tent – Blauw

  #3 Best beoordeelde 2 persoons tent
  Vango Alpha 250 / 2 Persoons Tent – Blauw. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Deze tweepersoons tent heeft een enorm goede prijs kwaliteit verhouding. De tent is voorzien van voorruimte voor bagage. Deze 2 persoons tent is eenvoudig op te zetten en heeft een verduisterende binnentent.

  €129,99 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€129,99)
 4. 4. High Peak Monodome Pu Koepeltent – Blauw – 2 Persoons

  #4 Goedkoopste 2 persoons tent
  High Peak Monodome Pu Koepeltent – Blauw – 2 Persoons. Perfect als festivaltent

  Perfect als festivaltent

  Dee 2 persoons tent is eenvoudig maar scherp geprijsd. De kwaliteit is voldoende en de tent staat binnen 5 minuten. De bodem zit vast en biedt bescherming tegen vocht in de tent. Deze 2 persoons tent is voorzien van een gaas bij de ingang.

  €39,95 bij bol.com
  bol.com (€39,95)
 5. 5. Tent Nybro automatisch 240x205x140 cm donkergroen

  #5 Meest handige 2 persoons tent
  Tent Nybro automatisch 240x205x140 cm donkergroen. Ruime pop-up tent

  Ruime pop-up tent

  Deze 2 persoons tent is wel erg eenvoudig op te zetten. De stokken zitten opgevouwen in de koepel en je hebt deze tent in een paar minuten op. Met een hoogte van 140 cm oogt deze tent een stuk ruimer.

  €79,20 bij bol.com
  bol.com (€79,20)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.5

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.