Beste 4 persoons tent van 2023

Top 5 best geteste 4 persoons tenten volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 24 januari 2023 @12:55

beste_4_persoons_tent

Jij bent op zoek naar de beste 4 persoons tent? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de 4 persoons tent van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 20 4 persoons tenten uitgebreid getest en vergeleken. Na 20 uur onderzoek is Coleman Meadowood 4L als beste 4 persoons tent uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste 4 persoons tenten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een 4 persoons tent. Wist je bijvoorbeeld dat de beste 4 persoons tent <hier iets vertellen>? Lees snel verder…

#1 Beste 4 persoons tent
Coleman Meadowood 4L Tunneltent. Zeer ruime 4 persoons tent

Zeer ruime 4 persoons tent

Deze Coleman 4 persoons tent heeft een verduisterende binnentent zodat je ’s beter zult slapen. Hierdoor blijft ook de temperatuur tot wel 5 graden lager in de tent.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€529 bij alternate.nl
alternate.nl (€529,00)

Naar de top 5

Top 5 beste 4 persoons tenten van dit moment

Hoe komt deze top 5 tenten voor 4 personen tot stand?

20 uur getest door experts Onze experts hebben 20 tenten voor 4 personen uitvoerig getest en vergeleken.

20 tenten voor 4 personen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 tenten voor 4 personen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Coleman Meadowood 4L Tunneltent

  #1 Beste 4 persoons tent
  Coleman Meadowood 4L Tunneltent. Zeer ruime 4 persoons tent

  Zeer ruime 4 persoons tent

  Deze Coleman 4 persoons tent heeft een verduisterende binnentent zodat je 's beter zult slapen. Hierdoor blijft ook de temperatuur tot wel 5 graden lager in de tent.

  €529 bij alternate.nl
  alternate.nl (€529,00)
 2. 2. Coleman Cook 4 Tunneltent 

  #2 Beste koop 4 persoons tent
  Coleman Cook 4 Tunneltent . Kwaliteit van Coleman

  Kwaliteit van Coleman

  Een 4 persoons Coleman tent van zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De tent is voorzien van 2 cabines, elk 140cm breed. De voortent is met 2 meter diepte behoorlijk ruim te noemen. Opzetten is binnen 15 minuten gebeurd, tenminste als je een beetje handig bent.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 3. 3. Familietent – Tenten

  #3 Beste glamping 4 persoons tent
  Familietent – Tenten. Voor de glamping

  Voor de glamping

  Een prachtige katoenen tent die uiteraard wind en waterdicht is. Voorzien van een genaaid PVC grondtent om vocht en smeer buiten te houden. De sta hoogte is 200cm in het midden waardoor je veel ruimte ervaart in deze tent.

 4. 4. Coleman Darwin 4 Plus Koepeltent 

  #4 Meest compacte 4 persoons tent
  Coleman Darwin 4 Plus Koepeltent . Zeer compacte tent

  Zeer compacte tent

  Deze Coleman 4 persoons is perfect als trekkerstent voor het gezin. Gebouwd met de kwaliteit zoals je van Coleman mag verwachten. Weegt slechts 6,2kg en is zeer snel op te zetten.

  €129,99 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€129,99)
 5. 5. Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-Vis Tent

  #5 Beste vis-a-vis 4 persoons tent
  Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-Vis Tent. Vis a Vis tent

  Vis a Vis tent

  Wil je een beetje extra privacy? Dan is deze vis a vis tent erg handig. De slaapcabines liggen tegenover elkaar waardoor je wat extra privacy hebt in de tent. Voorzien van vele ventilatiegaten voor frisse lucht.

  €287,96 bij toppy.nl
  toppy.nl (€287,96)

en 4 persoons tent kopen; Fijn met z’n vieren op kampeervakantie!

Kamperen is weer helemaal terug van weggeweest! Eenvoud en slapen in het groen, genieten van en leven met / in de natuur, het is weer helemaal hip. Ook jij wilt gaan kamperen en bent op zoek naar een 4 persoons tent. De reden dat je deze koopgids checkt waarschijnlijk. Wat leuk! En wat een tof vooruitzicht ook, een heerlijke kampeervakantie!

Laten wij nou de beste 4 persoons tent voor jou gevonden hebben!

Wat is de 4 persoons tent beste koop van dit moment?

Je wilt een tent kopen voor 4 personen. Omdat je samen met vrienden, familie, gezin, of wie dan ook wilt gaan kamperen. In deze koopgids vertellen wij je alles dat je wilt weten over de beste 4 persoons tent. Bijvoorbeeld dat een opblaasbare tent 4 persoons erg populair is, en een 4 persoon pop up tent ook. Leuk dat je meeleest!

Beste 4 persoons tent kopen, je leest er hier alles over!

Je wilt een katoenen tent 4 persoons kopen, of een 4 persoons tent van ander materiaal, om er met z’n vieren fijn op uit te kunnen trekken. Een opblaasbare tent 4 persoons, een 4 persoons pop up tent of een 4 persoons tent met 2 slaapcabines! Het is allemaal mogelijk.

Er is veel keuze wanneer het gaat om de verschillende 4 persoons tenten die er te koop zijn. We snappen dan ook dat het soms lastig kan zijn om de door de bomen het bos nog te zien. Want voor wat betreft het kopen van een 4 persoons tent zijn er verrassend veel opties. Wist je trouwens dat er ook opblaasbare tenten 4 persoons te koop zijn?

Welke 4 persoons tent is het beste? Welk merk 4 persoons tent (opblaasbaar) is een goed merk? En hoe groot is een 4 persoons tent met 2 slaapcabines? Allemaal vragen die in deze koopgids aan bod zullen komen.

De beste 4 persoons tent voor jou is niet perse de 4 persoons tent beste getest. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een 4 persoons tent die de beste tent 4 persoons wordt genoemd.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste 4 persoons tent kunt kopen. Want daar gaat het om, de beste tent 4 persoons voor jou persoonlijk.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste 4 persoons tent’? We bespreken de beste 4 persoons tent in zijn algemeen, de tent 4 persoons die het beste beoordeeld worden én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope tent 4 persoons te zijn of de beste 4 persoons tent aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor de 4 persoons tent beste koop genoemd. 

Er valt best het één en ander over tenten voor 4 personen te vertellen. Daarnaast geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een 4 persoons tent gaat kopen.

beste_4_persoons_tent_01

De beste 4 persoons tent, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste 4 persoons tenten voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de voor jou beste tent 4 persoons te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de vele keuze die er is. Of dat nou specifiek een katoenen tent 4 persoons is, of een 4 persoons tent met luifel.

Je hebt dus 4 persoons tenten van veel verschillende merken, met verschillende opties en gemaakt van verschillende materialen. Zo heb je een katoenen 4 persoons tent. Een 4 persoons tent met luifel, maar ook zonder luifel, een lichtgewicht tent 4 persoons, en ook een opblaasbare tent 4 persoons. Op allerlei vlakken keuze te over dus.

Er zijn verder goedkope 4 persoons tenten, en je hebt ook tenten 4 persoons met een hoger prijskaartje. De (hoge) prijs van een 4 persoons tent zegt zeker niet altijd wat over de kwaliteit. We komen daar later in deze koopgids nog even wat uitgebreider op terug.

Er zijn dus best veel opties en mogelijkheden wanneer het gaat om het uitkiezen van een 4-persoons tent. Misschien wel meer dan jij had gedacht. Denk vooraf dan ook al even na over jouw specifieke wensen. Dit helpt jou om wat gerichter te kunnen zoeken. En wanneer jij een zoektocht naar een product in kunt kaderen, scheelt dit tijd. Je tijd kun je tenslotte ook wel beter besteden dan aan de uitgebreide zoektocht naar een 4 persoons tent. De reden dat wij deze koopgids voor je hebben geschreven, om jou tijd te besparen!

Hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke 4 persoons tent jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes.

​In de volgende alinea’s vertellen we je wat uitgebreider over de verschillende 4 persoons tenten en de mogelijkheden en keuzes die er zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste 4 persoons tent!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een tent 4 persoons?

Wanneer jij een 4 persoons tent wilt kopen, specifiek een katoenen tent 4 persoons wellicht, je bent in ieder geval druk zoekende, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn voor wat betreft 4 persoons tenten. De reden dat wij deze koopgids voor jou schreven.

We hopen dat deze koopgids al duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht, het vinden van de beste 4 persoons tent voor jou tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een 4 persoons tent?

Een 4 persoons tent is een tent waar je met 4 personen in kunt kamperen/ slapen. Een tent voor 4 personen is er in veel verschillende afmetingen, vormen, en materialen. Ook zijn er 4 persoons tenten lichtgewicht te koop.  Er is dus keuze te over. En keuze is fijn, maar maakt beslissen soms ook ingewikkeld. De reden dat wij deze koopgids hebben geschreven, de zoektocht naar een 4 persoons tent te vergemakkelijken.

Het materiaal

Hoe jij je kampeervakantie ook inricht, het materiaal van een 4 persoons tent is gewoon van belang. Want elk materiaal heeft zijn eigen voor en nadelen.

Qua materiaal van een 4 persoons tent zijn er in ieder geval 3 vrij ‘standaard’ keuzes. Je hebt een katoenen tent 4 persoons, katoen is stevig, ademend, waterdicht, uv bestendig en gaat lang mee. Het nadeel, katoen is vrij zwaar, droogt niet zo snel en katoen is vrij duur materiaal.

Ook heb je 4 persoons tenten van synthetisch materiaal. Ook wel nylon of polyester genoemd. Dit materiaal is licht, droogt snel en is vaak niet erg duur. De nadelen; synthetisch materiaal ademt minder goed, het wordt sneller warm in de brandende zon en het is minder stevig. Ook is er bij dit materiaal sneller sprake van condensvorming.

Daarnaast is er polyster. De voordelen van polyester; stevig materiaal, droogt relatief snel en is uv bestendig. De nadelen zijn dat het nog steeds relatief vrij zwaar materiaal is en dat er bij dit materiaal tevens sprake kan zijn van condensvorming.

Er is geen goed of fout, beter of beste keuze. De keuze hangt samen met jouw eigen wensen en jouw type kampeervakantie. We adviseren je voor aanschaf van een 4 persoons tent in te lezen over welk materiaal tent het beste bij jouw (type) kampeervakantie past. Dit kan teleurstelling voorkomen!

beste_4_persoons_tent_02

De opties en mogelijkheden van een 4 persoons tent

Voor wat betreft opties en mogelijkheden van een 4 persoons tent, het maakt veel uit hoe jij je tent gaat gebruiken tijdens een kampeervakantie. 

Wanneer jij en je reisgenoten gaan hiken, tent op de rug en meerdere weken rondtrekken, dan heb je geen belang bij een grootse 4 persoons tent met luifel wellicht. Maar wel bij een lichtgewicht 4 persoons tent bijvoorbeeld. 

Wanneer jij een 4 persoons tent neer zet en deze vervolgens twee weken laat staan, jullie veel in en rond de tent aanwezig zijn, snappen we dat de voorkeur uitgaat naar bijvoorbeeld een 4 persoons tent met 2 slaapcabines. Dit voor een beetje extra privacy. 

En wil je eenmalig kamperen misschien, dan snappen we dat je op zoek bent naar een goedkope tent 4 persoons.

Qua soort 4 persoons tent en de inrichting heb je ook keuze te over. Zo kun je kiezen uit een opblaasbare tent 4 persoons, een 4 persoons pop up tent, een lichtgewicht tent 4 persoons, een koepeltent 4 persoons, een tunneltent voor 4 personen en er is oprecht nog meer keuze!

Het gebruiksgemak van een 4 persoons tent

We schreven het al eerder, voor wat betreft het kopen van een tent 4 persoons is er keuze te over. De keuze zit hem in een prijskaartje, het type tent, maar ook zeker in het gebruiksgemak.

Wat als gebruiksgemak wordt ervaren, is voor een ieder verschillend. Maar feit is wel dat de meeste kampeerders het prettig vinden een tent mee te nemen die gemakkelijk op te zetten is. Een 4 persoons tent die degelijk is en tegen een stootje kan, staat over het algemeen ook hoog op het verlanglijstje. Voor wat betreft de indeling van een 4 persoons tent zijn er ook varianten die meer of minder gebruiksgemak bieden. Bekijk dit dan ook voor definitieve aanschaf van je 4 persoons tent.

Wat kost een 4 persoons tent?

Een 4 persoons tent kopen, je kunt het in deze in principe zo goedkoop en ook zo duur maken als je zelf wilt. De prijzen van de verschillende 4 persoons tenten die er te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien! 

Of de best geteste tent 4 persoons ook voor jou de beste 4 persoons tent is, hangt niet perse samen met de prijs. Lees daarom zelf altijd reviews en specificaties.

Prijs zegt dus zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope 4 persoons tent hoeft zeker niet slecht te zijn, net zoals een duurdere tent 4 persoons niet perse enorm goed hoeft te zijn. Het zijn vooral ook persoonlijke keuzes waarop jij je uiteindelijke koop het beste kunt baseren. En daarbij, wat de één als ‘goedkoop’ bestempeld, is voor een ander wellicht duur.

Veelgestelde vragen over een 4 persoons tent

Wat is de beste 4 persoons tent?

De beste 4 persoons tent, dat is niet één type merk of model. De tent 4 persoons die voor jou het beste is, dat is uiteindelijk een persoonsgebonden keuze. De beste tent voor 4 personen is wat ons betreft een tent waar je comfortabel met zijn vieren in kunt slapen. Een tent verder van degelijk materiaal, stevig en stabiel. Een tent die tegen een stootje kan, maar ook een 4 persoons tent die gemakkelijk mee te nemen én ook op te zetten is natuurlijk.

Hoe groot is een 4 persoons tent met stahoogte?

De maten, dus ook de hoogte van een 4 persoons tent met stahoogte, verschillen per individuele 4 persoons tent. Je kunt gegevens zoals afmetingen en stahoogte altijd terug vinden in de specificaties horen bij een specifieke 4 persoons tent. Check de specs dan ook altijd voor aanschaf. Het zou zonde zijn wanneer je matras te lang is voor de tent voor 4 personen die je net hebt aangeschaft!

Wat is een goede 4 persoons tent aanbieding?

Een gunstige aanbieding 4 persoons tent is die 4 persoons tent aanbieding die jou blij maakt. Zowel qua tent als voor wat betreft prijskaartje. Een goede 4 persoons tent aanbieding is in ieder geval een aanbieding met een scherp prijskaartje in combinatie met een degelijke tent van goede kwaliteit. Een 4 persoons tent die helemaal past bij jouw wensen en manier van kamperen. Dat laatste kun jij dus zelf het beste beoordelen.

Waar kan ik het beste een tent 4 persoons kopen?

Een 4 persoons tent, of dat nou een 4 persoons tent katoen is, een 4 persoons tent opblaasbaar, of een 4 persoons met stahoogte, je kunt ze zowel offline (in megastores of kampeerwinkels bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je online op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt bijvoorbeeld de website van bol.com uitstekend uit de bus.

De beste 4 persoons tent, de eindconclusie

Jij wilt de voor jou beste 4 persoons tent kopen, zodat je met gezin, vrienden of welke andere samenstelling dan ook, kan genieten van een heerlijke kampeervakantie. Een degelijke, stevige 4 persoons tent is hierbij wel erg belangrijk. Bij het zoeken naar de voor jou beste 4 persoons tent zijn er sowieso 3 eerste belangrijke punten van aandacht.

We lichten deze aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Het materiaal van een 4 persoons tent

Hoe jij je kampeervakantie ook inricht, het materiaal van een 4 persoons tent is erg belangrijk. Want elk materiaal heeft zijn eigen voor en nadelen.

Qua materiaal van een 4 persoons tent zijn er in ieder geval 3 vrij ‘standaard’ keuzes. Je hebt een katoenen tent 4 persoons, katoen is stevig, ademend, waterdicht, uv bestendig en gaat lang mee. Het nadeel, katoen is vrij zwaar, droogt niet zo snel en katoen is vrij duur materiaal.

Ook heb je 4 persoons tenten van synthetisch materiaal. Ook wel nylon of polyester genoemd. Dit materiaal is licht, droogt snel en is vaak niet erg duur. De nadelen; synthetisch materiaal ademt minder goed, het wordt sneller warm in de brandende zon en het is minder stevig. Ook is er bij dit materiaal sneller sprake van condensvorming.

Daarnaast is er polyster. De voordelen van polyester; stevig materiaal, droogt relatief snel en is uv bestendig. De nadelen zijn dat het nog steeds relatief vrij zwaar materiaal is en dat er bij dit materiaal tevens sprake kan zijn van condensvorming.

Er is geen goed of fout, beter of beste keuze. De keuze hangt samen met jouw eigen wensen en jouw type kampeervakantie. We adviseren je voor aanschaf van een 4 persoons tent in te lezen over welk materiaal tent het beste bij jouw (type) kampeervakantie past. Dit kan teleurstelling voorkomen!

Opties en invulling

Voor wat betreft opties en mogelijkheden van een 4 persoons tent, het maakt veel uit hoe jij je tent gaat gebruiken tijdens een kampeervakantie. Wanneer jij en je reisgenoten gaan hiken, tent op de rug en meerdere weken rondtrekken, dan heb je geen belang bij een grootse 4 persoons tent met luifel wellicht. Maar wel bij een lichtgewicht 4 persoons tent bijvoorbeeld. 

Wanneer jij een 4 persoons tent neer zet en deze vervolgens twee weken laat staan, jullie veel in en rond de tent aanwezig zijn, snappen we dat de voorkeur uitgaat naar bijvoorbeeld een 4 persoons tent met 2 slaapcabines. Dit voor een beetje extra privacy. 

En wil je eenmalig kamperen misschien, dan snappen we dat je op zoek bent naar een goedkope tent 4 persoons.

Het is verstandig vooraf te bedenken hoe de invulling van je kampeervakantie eruit ziet en wat je in deze verwacht van een 4 persoons tent.

Het gebruiksgemak van een 4 persoons tent

Voor wat betreft het kopen van een tent 4 persoons is er keuze te over. De keuze zit hem in een prijskaartje, het type tent, maar ook zeker in het gebruiksgemak.

Wat als gebruiksgemak wordt ervaren, is voor een ieder verschillend. Maar feit is wel dat de meeste kampeerders het prettig vinden een tent mee te nemen die gemakkelijk op te zetten is. Een 4 persoons tent die degelijk is en tegen een stootje kan, staat over het algemeen ook hoog op het verlanglijstje. Voor wat betreft de indeling van een 4 persoons tent zijn er ook varianten die meer of minder gebruiksgemak bieden. Bedenk ik deze vooraf wat jij zelf wel of juist niet handig vindt.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht te helpen bij de keuze voor wat betreft de 4 persoons tent beste koop. Een 4 persoons tent die eenvoudig mee te nemen en ook op te zetten is natuurlijk. Waar voldoende plek is om met zijn vieren in te slapen en jullie spullen op te bergen. Een 4 persoons tent die ook weer gemakkelijk uit elkaar te halen is en mee terug te nemen is naar huis.

We hebben je verder uitgelegd dat een 4 persoons tent beste koop, niet per definitie ook de beste 4 persoons tent voor jou hoeft te zijn. Want de wensen en invulling van kampeervakanties en dus ook ervaringen verschillen nou eenmaal (per gezin en/ of reisgezelschap)! Voor de daarbij horende reviews geldt hetzelfde.

Welke 4 persoons tent voor jou, voor jullie de allerbeste tent voor 4 personen is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou en natuurlijk je reisgenoten!

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je wel een eind op weg helpen of hebben geholpen voor wat betreft het vinden van de beste 4 persoons tent.

We wensen je succes bij het vinden en kopen van de voor jou en jullie beste 4 persoons tent. We wensen jou en je kampeer genoten tevens alvast een hele fijne kampeervakantie!

Nogmaals de beste 4 persoons tenten op een rijtje

 1. 1. Coleman Meadowood 4L Tunneltent

  #1 Beste 4 persoons tent
  Coleman Meadowood 4L Tunneltent. Zeer ruime 4 persoons tent

  Zeer ruime 4 persoons tent

  Deze Coleman 4 persoons tent heeft een verduisterende binnentent zodat je 's beter zult slapen. Hierdoor blijft ook de temperatuur tot wel 5 graden lager in de tent.

  €529 bij alternate.nl
  alternate.nl (€529,00)
 2. 2. Coleman Cook 4 Tunneltent 

  #2 Beste koop 4 persoons tent
  Coleman Cook 4 Tunneltent . Kwaliteit van Coleman

  Kwaliteit van Coleman

  Een 4 persoons Coleman tent van zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De tent is voorzien van 2 cabines, elk 140cm breed. De voortent is met 2 meter diepte behoorlijk ruim te noemen. Opzetten is binnen 15 minuten gebeurd, tenminste als je een beetje handig bent.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 3. 3. Familietent – Tenten

  #3 Beste glamping 4 persoons tent
  Familietent – Tenten. Voor de glamping

  Voor de glamping

  Een prachtige katoenen tent die uiteraard wind en waterdicht is. Voorzien van een genaaid PVC grondtent om vocht en smeer buiten te houden. De sta hoogte is 200cm in het midden waardoor je veel ruimte ervaart in deze tent.

 4. 4. Coleman Darwin 4 Plus Koepeltent 

  #4 Meest compacte 4 persoons tent
  Coleman Darwin 4 Plus Koepeltent . Zeer compacte tent

  Zeer compacte tent

  Deze Coleman 4 persoons is perfect als trekkerstent voor het gezin. Gebouwd met de kwaliteit zoals je van Coleman mag verwachten. Weegt slechts 6,2kg en is zeer snel op te zetten.

  €129,99 bij kampeerwereld.nl
  kampeerwereld.nl (€129,99)
 5. 5. Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-Vis Tent

  #5 Beste vis-a-vis 4 persoons tent
  Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-Vis Tent. Vis a Vis tent

  Vis a Vis tent

  Wil je een beetje extra privacy? Dan is deze vis a vis tent erg handig. De slaapcabines liggen tegenover elkaar waardoor je wat extra privacy hebt in de tent. Voorzien van vele ventilatiegaten voor frisse lucht.

  €287,96 bij toppy.nl
  toppy.nl (€287,96)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.