Beste afkortzaag van 2023

Top 5 best geteste afkortzagen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 13 januari 2023 @15:45

beste_verstekzaag_01

Jij bent op zoek naar de beste afkortzaag? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de afkortzaag van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 18 afkortzagen uitgebreid getest en vergeleken. Na 12 uur onderzoek is Makita LS002GD202 als beste afkortzaag uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste afkortzagen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een afkortzaag. Wist je bijvoorbeeld dat de beste afkortzaag een echte topper van Makita is? Lees snel verder…

#1 Beste afkortzaag
MAKITA LS002GD202. Afkortzaag op accu

Afkortzaag op accu

Deze afkort of verstekzaag werkt zeer nauwkeurigheid en is in elke gewenste hoek te verstellen.Deze afkortzaag is voorzien van een elekrische rem waardoor deze direct stilstaat.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€941,89 bij bol.com
bol.com (€941,89)

Naar de top 5

Top 5 beste afkortzagen van dit moment

Hoe komt deze top 5 afkortzagen tot stand?

12 uur getest door experts Onze experts hebben 18 afkortzagen uitvoerig getest en vergeleken.

18 afkortzagen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 afkortzagen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. MAKITA LS002GD202

  #1 Beste afkortzaag
  MAKITA LS002GD202. Afkortzaag op accu

  Afkortzaag op accu

  Deze afkort of verstekzaag werkt zeer nauwkeurigheid en is in elke gewenste hoek te verstellen.Deze afkortzaag is voorzien van een elekrische rem waardoor deze direct stilstaat.

  €941,89 bij bol.com
  bol.com (€941,89)
 2. 2. Hikoki C3610DRAW4Z

  #2 Beste koop afkortzaag
  Hikoki C3610DRAW4Z. Koolborstelloze afkortzaag

  Koolborstelloze afkortzaag

  Een compacte afkort of verstekzaag met 255mm diameter zaagblad. Voorzien van laser voor grote precisie. LED verlichting helpt je in donkere ruimtes.

  €647,99 bij bol.com
  bol.com (€647,99)
 3. 3. FEMI 10503D AFKORTZAAG/VERSTEKZAAGMACHINE

  #3 Best beoordeelde afkortzagen
  FEMI 10503D AFKORTZAAG/VERSTEKZAAGMACHINE. Telescopische afkortzaag

  Telescopische afkortzaag

  Deze afkortzaag is voorzien van een laser en heeft een 1500W motor wat ruim voldoende is voor elke zaagklus in en rondom huis. De bouwkwaliteit is zeker goed te noemen.

  €1221,37 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€1.221,37)
 4. 4. FESTOOL ACCU-AFKORTZAAG

  #4 Meest professionele afkortzaag
  FESTOOL ACCU-AFKORTZAAG. Wordt het nog beter dan Festool?

  Wordt het nog beter dan Festool?

  Al jaren een van de topmerken in de markt. Deze afkortzaag van Festool is dan ook echt een professionele afkortzaag. De aanschafprijs is ligt wel wat hoger maar dat is ook zeker te merken in kwaliteit.

  €991,68 bij bol.com
  bol.com (€991,68)
 5. 5. MAKITA LS0815FLNX 

  #5 Beste afkortzaag met onderstel
  MAKITA LS0815FLNX . Zaagtafel met onderstel

  Zaagtafel met onderstel

  Deze Makita afkort of verstekzaak wordt geleverd met handig onderstel inclusief zijgeleiders voor eenvoudig grote latten afkorten. De 1400W motor is sterk genoeg voor alle klussen in en rondom huis.

  €539 bij bol.com
  bol.com (€539,00)

Wat is de beste afkortzaag van dit moment?

Je wilt een goede afkortzaag kopen die jou efficiënt helpt met het zagen van bijvoorbeeld hout, kunststof of bijvoorbeeld metaal. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste afkortzagen van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Beste afkortzaag kopen? Wij helpen je verder!

De afkortzaag die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een afkortzaag test. Al is een afkortzaag vergelijken met andere afkortzagen nooit verkeerd natuurlijk. Anders was deze koopgids ook overbodig! 

De best afkortzaag voor jou hoeft zelfs niet de beste afkortzaag van 2023 te zijn, de beste afkortzaag aanbieding van dit moment of een professionele afkortzaag, een accu afkortzaag of een afkortzaag met trekfunctie.

Een afkort zaag die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste koop afkortzaag voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een beste afkortzaag die jou perfect helpt bij het zagen in en van verschillend materiaal.

Dat is voor jou misschien wel een goedkope afkortzaag aanbieding? Een mini afkortzaag of een elektrische afkortzaag. Een duurzame afkortzaag of specifiek een afkortzaag met onderstel?

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft afkortzagen. Zodat jij jouw beste afkortzaag kan vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste afkort zaag (van dit moment)’? We bespreken de beste afkortzaag in zijn algemeen, de afkortzaag die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope afkortzaag te zijn of een aanbieding afkortzaag, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een beste koop afkortzaag genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een afkortzaag gaat kopen.

Onze top 5 afkortzagen nader bekeken

Nummer 1:

Deze beste afkortzaag is een echte alleskunner en een technisch zeer uitgebreide 216 mm radiaal afkort zaag. Door het gebruik van een schaduwsysteem heb je continue een nauwkeurige weergave van de zaaglijn. Dit maakt je zaagwerkzaamheden een stuk comfortabeler en gemakkelijker!

Dankzij onder andere een softstart, constant toerental, elektrische rem, ingebouwde verlichting, accubeveiliging, asblokkering en softgrip is deze afkortzaag met snellader een absolute topper. Van deze accu afkortzaag zul je dan ook veel gebruiksgemak ervaren!

Nummer 2:

Wanneer een afkortzaag een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop afkort zaag. Het gaat in deze dus niet zozeer om een afkortzaag aanbieding of een goedkope afkortzaag, maar is een combinatie van bovenstaande factoren. 

Bij deze afkortzaag (accu) zijn deze factoren allemaal aanwezig! Deze afkortzaag heeft een sterke prijs en kwaliteit verhouding, onder andere door de extra opties zoals Laser en Led verlichting, aanloopstroombegrenzing en het ruime zaagblad. Met deze mini afkortzaag kun jij bijna elke zaagklus aan!

Nummer 3:

De afkortzaag die het beste beoordeeld wordt, mag zich de best beoordeelde afkort zaag noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze beste afkort verstekzaag is een absolute topper en komt erg goed uit de afkortzaag test en de verschillende afkortzaag vergelijken. Een absolute topper! Deze afkortzaag en verstekzaag in één heeft nog een functie, namelijk een tafel afkortzaag. Een boventafel, trekzaag en afkortzaag zijn de drie gecombineerde functies van deze nummer 3 van de top 5. Een alleskunner dus!

Deze afkortzaag verstekzaag heeft een buitengewone zaagcapaciteit van 305 x 90 mm en een vermogen van 1800 Watt. Het gewicht is met zijn 28 kilogram fors te noemen. Maargoed, dan heb je ook wat. Namelijk een afkortzaag met meerdere functies, opties en mogelijkheden!

Nummer 4:

Deze nummer 4 van onze top 5 is een echt paradepaardje onder de goede afkortzagen en een afkortzaag mét onderstel. Een afkortzaag onderstel als twee in één packing is niet perse gebruikelijk, maar wel erg handig. Een onderstel afkortzaag maakt jouw werkbank ‘compleet’ en zorgt voor het gebruiksgemak dat je nodig hebt.

Deze absolute topper van een afkortzaag accu heeft vele extra’s. Te denken valt aan een  verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en hellingshoek aan beide zijden tot 47 graden. En ook een stofopvangzak voor stofarm werken (ook zonder mobiele stofzuiger) is aanwezig. En wat dacht je van de combinatie van borstelloze EC-TEC-motor en een dubbel-accusysteem? Ze zorgen samen voor een maximaal vermogen. Met recht dus een zaagtafel afkortzaag waar jij enorm blij van gaat worden!

Nummer 5:

Deze beste koop afkortzaag met onderstel én met een scherp prijskaartje van nog ruim onder de 600 euro, is een terechte nummer 5 in deze top 5. Dit basismodel afkortzaag inclusief onderstel is dan wel geen afkortzaag aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs en kwaliteit verhouding.

Een aanbieding afkortzaag is er altijd wel ergens, het is alleen belangrijk om de kwaliteit ook in het oog te houden naast de scherpe prijs. Dat zit bij en met deze afkort zaag wel goed. Deze afkortzaag heeft een paar comfortabele extra’s, zoals een soft start, asblokkering en laserlijn om jou het zagen te vergemakkelijken. Fijn en makkelijk aan het klussen, wat wil jij als ras-klusser nog meer!?

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste afkortzaag?

Wanneer je een afkortzaag wilt kopen en je bent op zoek naar de beste koop afkortzaag, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste afkortzaag en wellicht afkortzaag tafel, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een afkortzaag

Een afkortzaag is een zaag met een cirkelvormig roterend zaagblad. Het is een zaag die speciaal ontworpen is voor het afkorten van verschillende materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout en metaal. Een afkort zaag wordt soms ook wel een afkort verstekzaag genoemd.

Voor de echte klusser selecteerden wij al eerder de beste reciprozaag. Na het klussen is het tijd om goed te ontspannen. Een avondje film kijken doe je natuurlijk op de beste 4k beamer. Goed geluid daarbij is een must. Dus kies jij natuurlijk voor de beste soundbar.

beste_verstekzaag_03

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een beste afkortzaag is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een afkortzaag met trekfunctie? Een afkortzaag met onderstel samen kopen wellicht? Ben je op zoek naar een mooie afkortzaag aanbieding, of wil je een elektrische afkortzaag van een bepaald merk? Een grote afkortzaag, of juist een kleine afkortzaag?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een afkortzaag gaat kopen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een afkortzaag beste koop is groot. Dit maakt beslissen niet per definitie makkelijk(er).

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een afkort zaag zal over het algemeen helder zijn, namelijk het (af)zagen van metaal, hout etc. Je wilt lekker klussen met een afkortzaag.

Het is echter wel noodzaak dat de afkortzaag die jij op het oog hebt, passend is voor de uitvoering van jouw werkzaamheden. 

Wanneer je af en toe eens klust, heb je waarschijnlijk een minder groot eisenpakket en heeft je afkortzaag minder te verduren, dan wanneer je een beroep uitoefent waarbij je de afkortzaag heel intensief gebruikt. Het is dus goed om te kijken naar de verschillende opties en mogelijkheden voor aanschaf. We komen hier verderop nog even op terug.

Zaagblad afkortzaag

Het zaagblad van een afkortzaag is een enorm belangrijk aspect. De diameter van een zaagblad bepaald de maximale zaaghoogte van het materiaal dat je verwerkt. Concreet betekent dit, hoe groter de diameter, hoe hoger de maximale zaaghoogte. Afhankelijk van wat je veel wilt of zal gaan zagen (welk materiaal ook vooral), zul je de dikte van de voor jou beste afkortzaag moeten kiezen. 

Als handvat; een zaagblad van ongeveer 254 mm zaagt een dikte van ongeveer 85 a 95 mm.

De motor

Het vermogen van de motor is het volgende belangrijke aspect. Hoe meer en zwaarder je een afkortzaag ‘belast’, hoe belangrijker een (wat zwaarder) vermogen is. Over het algemeen kan elke afkortzaag metaal en overige materialen echt wel wat hebben. 

Bij een afkortzaag voor professioneel gebruik adviseren we je een afkortzaag met een pittige wattage. Voor een reguliere klusser is 1400 tot ongeveer 1800 W genoeg. Maar wanneer je op zoek bent naar een professionele afkortzaag, is het handig en verstandig iets hoger te gaan zitten.

Overige opties en accessoires

Er zijn best veel andere opties en mogelijkheden wanneer het gaat om een afkortzaag. 

Zo zijn er grofweg twee verschillende soorten verstekmogelijkheden. Het verschil zit hem in het draaien of kantelen van het zaagblad. Het lijkt wellicht een klein, misschien zelfs wel on interessant detail. Maar het kan een groot verschil maken voor wat betreft gebruiksgemak.  

Dan is er ook nog de keuze laser of schaduwlijn. Het hangt geheel van jouw eigen voorkeur af welke keuze je in deze zou moeten maken.

Verder zijn veel afkortzagen deze dagen telescopisch. Dit houdt in dat je de afkortzaag naar je toe kan trekken voordat je het zaagblad laat zakken. Dit zorgt voor veel werkcomfort. 

Als laatste, het onderstel afkortzaag. Een vrij noodzakelijke accessoire, die lang niet altijd standaard wordt meegeleverd. Een afkortzaag tafel heb je in verschillende maten, hoogtes en groottes. Bekijk dus goed welke afkortzaag zaagtafel het beste bij jouw (werkplek) past.

beste_afkortzaag_02

Wat kost een goede afkortzaag

Een afkortzaag kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende afkortzagen die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een afkort zaag wel of niet heeft.

Of een afkortzaag goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste afkortzaag die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope afkortzaag aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope afkortzaag kan voor jou wel de meest ideale afkortzaag zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij  een afkortzaag, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Hey klusser! Jij zoekt de beste afkortzaag. Een nieuwe klus wacht en je wilt gewoon goed materiaal. Een goede afkortzaag in dit geval. Heb je al een keuze gemaakt tussen een afkortzaag met of zonder onderstel?

Wij helpen jou met zoeken. Bij Ubari maken we na grondig onderzoek een top vijf beste afkortzagen bekend. Dit doen we op basis van ons eigen onderzoek maar ook na het doorspitten van gebruikerservaringen. Zo hoef jij niet lang te zoeken naar de beste afkortzaag en kun je snel gaan klussen. Succes daarmee!

Veelgestelde vragen over de beste afkortzaag

Wat is een afkortzaag met trekfunctie?

Bij een afkortzaag met trekfunctie (afkort trekzaag) beweeg je het zaagblad niet alleen naar beneden, maar trek je deze tevens naar voren en weer naar achteren. Dit zorgt voor een veel groter zaagbereik en wordt veelal gezien als een groot voordeel voor wat betreft gebruiksvriendelijkheid.

Wat is de beste afkortzaag?

De beste afkortzaag is niet één type model of merk. Een beste afkort zaag die voor jou tevens de beste koop afkort zaag is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede afkortzaag is volgens ons in ieder geval een afkortzaag die gebruiksvriendelijk is, prettig en gemakkelijk zaagt. Duurzaam is ook en dus een tijd mee gaat.

Wat is een goede afkortzaag aanbieding?

Een goede aanbieding afkortzaag is die afkortzaag aanbieding waar jij zelf blij van wordt. Het is een afkortzaag die qua opties en mogelijkheden bij je past en daarnaast een prijskaartje heeft die jou ook blij stemt. Een combinatie van die twee factoren maakt een afkortzaag aanbieding een goede aanbieding. Niets meer en niets minder.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een afkortzaag?

Wanneer je een afkortzaag wilt kopen, is het goed om je eigen wensen en voorkeuren in je achterhoofd te houden. Daarnaast is het belangrijk om helder te hebben wat de snelheid is van het zaagblad (snijtaal) en te bekijken hoe grof of juist minder grof je de tanden van het zaagblad wilt hebben. Het heeft beide voors en tegen en jij kan in deze zelf het beste beslissen wat handig is.

Waar koop ik de beste afkortzaag?

Een kleine afkortzaag, een grote afkortzaag, en professionele afkortzaag, maar ook een goedkope afkortzaag kun je zowel offline (in megastores bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van toolmax.nl uitstekend uit de bus!

Beste afkortzaag, de eindconclusie

De beste afkortzaag is uiteraard ook een goede afkortzaag. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste afkort zaag, zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een afkortzaag (met trekfunctie) hieronder voor je uit. Want een beste afkortzaag als ‘klusmaatje’ die jou als klusser veel werk uit handen neemt, wie wil dat nou niet?

Zaagblad afkortzaag

Het zaagblad van een afkortzaag is een enorm belangrijk aspect. De diameter van een zaagblad bepaald de maximale zaaghoogte van het materiaal dat je verwerkt. Concreet betekent dit, hoe groter de diameter, hoe hoger de maximale zaaghoogte. Afhankelijk van wat je veel wilt of zal gaan zagen (welk materiaal ook vooral), zul je de dikte van de voor jou beste afkortzaag moeten kiezen. 

Klein puntje van aandacht nog, de zaaghoogte wordt minder wanneer je met een zaagblad in een hoek wilt of moet werken. Als handvat; een zaagblad van ongeveer 254 mm zaagt een dikte van ongeveer 85 a 95 mm.

De motor

Het vermogen van de motor is het volgende belangrijke aspect. Hoe meer en zwaarder je een afkortzaag ‘belast’, hoe belangrijker een (wat zwaarder) vermogen is. Over het algemeen kan elke afkortzaag metaal en overige materialen echt wel wat hebben. Toch is het zo dat je voor meer vermogen ook vaak wel wat meer betaald. Dus hoe hoger het wattage, hoe hoger het prijskaartje.

Bij een afkortzaag voor professioneel gebruik adviseren we je een afkortzaag met een pittige wattage. Voor een reguliere klusser is 1400 tot ongeveer 1800 W genoeg. Maar wanneer je op zoek bent naar een professionele afkortzaag, is het handig en verstandig iets hoger te gaan zitten.

Overige opties en accessoires

Er zijn echt nog best veel andere zaken, opties en mogelijkheden wanneer het gaat om een afkortzaag. We benoemen ze kort in deze alinea, zodat jij weet waar je mogelijkerwijs nog meer op kunt letten bij de aanschaf van een afkortzaag. 

Zo zijn er grofweg twee verschillende soorten verstekmogelijkheden. Het verschil zit hem in het draaien of kantelen van het zaagblad. Het lijkt wellicht een klein, misschien zelfs wel on interessant detail. Maar het kan een groot verschil maken voor wat betreft gebruiksgemak.  Dan is er ook nog de keuze laser of schaduwlijn. Het hangt geheel van jouw eigen voorkeur af welke keuze je in deze zou moeten maken.

Verder zijn veel afkortzagen deze dagen telescopisch. Dit houdt in dat je de afkortzaag naar je toe kan trekken voordat je het zaagblad laat zakken. Dit zorgt voor veel werkcomfort. Maar opgelet, niet elke afkortzaag is dus telescopisch.

Als laatste, het onderstel afkortzaag. Een vrij noodzakelijke accessoire, die lang niet altijd standaard wordt meegeleverd. Eigenlijk meer niet dan wel. Een afkortzaag tafel heb je in verschillende maten, hoogtes en groottes. Bekijk dus goed welke afkortzaag zaagtafel het beste bij jouw (werkplek) past.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste afkortzaag/ verstekzaag. Je uitgelegd dat de afkortzaag beste koop, of afkortzaag test winnaar, niet perse de beste afkortzaag voor jou hoeft te zijn. Een afkortzaag vergelijken met andere afkortzagen is dan ook altijd handig en verstandig. 

Het aanbod van een afkortzaag, maar ook een afkortzaag met trekfunctie, afkortzaag met onderstel en een afkortzaag met accu is groot, en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste tafel afkortzaag of afkortzaag trekfunctie die bovenaan staat in een afkortzaag test, hoeft voor jou dus niet de beste afkortzaag te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een (accu) afkortzaag, een afkort trekzaag, afkort verstekzaag of hoe je het ook wilt noemen, die aan jouw wensen en eisen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids geschetst.

We wensen je veel succes en uiteindelijk gebruiksgemak bij je persoonlijke zoektocht naar een beste afkortzaag. Een afkort zaag die jouw uit de brand helpt bij al je zaag klussen!

Nogmaalso nze top 5 afkortzagen op een rijtje

 1. 1. MAKITA LS002GD202

  #1 Beste afkortzaag
  MAKITA LS002GD202. Afkortzaag op accu

  Afkortzaag op accu

  Deze afkort of verstekzaag werkt zeer nauwkeurigheid en is in elke gewenste hoek te verstellen.Deze afkortzaag is voorzien van een elekrische rem waardoor deze direct stilstaat.

  €941,89 bij bol.com
  bol.com (€941,89)
 2. 2. Hikoki C3610DRAW4Z

  #2 Beste koop afkortzaag
  Hikoki C3610DRAW4Z. Koolborstelloze afkortzaag

  Koolborstelloze afkortzaag

  Een compacte afkort of verstekzaag met 255mm diameter zaagblad. Voorzien van laser voor grote precisie. LED verlichting helpt je in donkere ruimtes.

  €647,99 bij bol.com
  bol.com (€647,99)
 3. 3. FEMI 10503D AFKORTZAAG/VERSTEKZAAGMACHINE

  #3 Best beoordeelde afkortzagen
  FEMI 10503D AFKORTZAAG/VERSTEKZAAGMACHINE. Telescopische afkortzaag

  Telescopische afkortzaag

  Deze afkortzaag is voorzien van een laser en heeft een 1500W motor wat ruim voldoende is voor elke zaagklus in en rondom huis. De bouwkwaliteit is zeker goed te noemen.

  €1221,37 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€1.221,37)
 4. 4. FESTOOL ACCU-AFKORTZAAG

  #4 Meest professionele afkortzaag
  FESTOOL ACCU-AFKORTZAAG. Wordt het nog beter dan Festool?

  Wordt het nog beter dan Festool?

  Al jaren een van de topmerken in de markt. Deze afkortzaag van Festool is dan ook echt een professionele afkortzaag. De aanschafprijs is ligt wel wat hoger maar dat is ook zeker te merken in kwaliteit.

  €991,68 bij bol.com
  bol.com (€991,68)
 5. 5. MAKITA LS0815FLNX 

  #5 Beste afkortzaag met onderstel
  MAKITA LS0815FLNX . Zaagtafel met onderstel

  Zaagtafel met onderstel

  Deze Makita afkort of verstekzaak wordt geleverd met handig onderstel inclusief zijgeleiders voor eenvoudig grote latten afkorten. De 1400W motor is sterk genoeg voor alle klussen in en rondom huis.

  €539 bij bol.com
  bol.com (€539,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews