Beste afslankpillen van 2023

Top 5 best geteste afslankpillen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @05:38

beste_afslankpillen

Jij bent op zoek naar de beste afslankpillen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de afslankpillen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 75 afslankpillen uitgebreid getest en vergeleken. Na 33 uur onderzoek is  New Nordic Zuccarinals beste afslankpillen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste afslankpillen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van afslankpillen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste afslankpillen het bloedsuikerniveau op peil houden? Lees snel verder…

#1 Beste product
New Nordic Zuccarin 60TB. Natuurlijk supplement

Natuurlijk supplement

Helpt bij het in stand houden van een normaal bloedsuikerniveau en metabolisme. Door het wittemoetbeiblad krijg je een verminderde opname van koolhydraten uit de suikers.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€20,02 bij deonlinedrogist.nl
deonlinedrogist.nl (€20,02)

Naar de top 5

Top 5 beste afslankpillen van dit moment

Hoe komt deze top 5 afslankpillen tot stand?

33 uur getest door experts Onze experts hebben 75 afslankpillen uitvoerig getest en vergeleken.

75 afslankpillen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. New Nordic Zuccarin 60TB

  #1 Beste keuze
  New Nordic Zuccarin 60TB. Natuurlijk supplement

  Natuurlijk supplement

  Helpt bij het in stand houden van een normaal bloedsuikerniveau en metabolisme. Door het wittemoetbeiblad krijg je een verminderde opname van koolhydraten uit de suikers.

  €20,02 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€20,02)
 2. 2. Fytostar Appelazijn 1200 Tabletten 60TB

  Fytostar Appelazijn 1200 Tabletten 60TB. Krachtig nutri-complex

  Krachtig nutri-complex

  Diverse ingrediënten zorgen voor een hogere verbranding en de groene Java thee draagt bij aan de uitscheidingsfuncties.

  €21,37 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€21,37)
 3. 3. Purasana Fatburner Forte Ampullen 20st 200ML

  Purasana Fatburner Forte Ampullen 20st 200ML. Fatburner

  Fatburner

  Bevat Guarana dat bijdraagt een aan gunstige vetstofwisseling. Vetverbanding wordt aangewakkerd door de aanwezigheid van groene thee.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. Springfield Glucofit Afslankpillen 16mg 

  Springfield Glucofit Afslankpillen 16mg . Ondersteunt bij het afvallen

  Ondersteunt bij het afvallen

  Deze krachtige pillne bevatten Lagestroemia Speciosa L en werkt als een glucose verwerker. 3x daags 1 tablet.

  €19,49 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€19,49)
 5. 5. New Nordic Seaweed Diet Tabletten 90TB

  New Nordic Seaweed Diet Tabletten 90TB. Dr kracht van zeewier

  Dr kracht van zeewier

  Werkzame micronutriënten uit zeewier bevorderen de gewichtsbeheersing en draagt bij aan een goede spijsvertering.

  €30,14 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€30,14)

Afslankpillen kopen; om je te ondersteunen bij het gezond verliezen van gewicht.

Je hebt overgewicht, of bent door vakantie of bijvoorbeeld feestdagen een paar kilo’s aangekomen. En daar ben je niet helemaal gelukkig mee.. Je wilt dan ook een aantal kilo’s kwijt en bent van plant te gaan lijnen. Je bent op zoek naar afslankpillen die je ondersteunen bij het verliezen van gewicht. Je helpen je streefgewicht te bereiken.

Laten wij nou de beste afslankpillen die jou hierbij kunnen helpen hebben gevonden!

Wat zijn de afslankpillen beste koop van dit moment?

Je wilt afslank tabletten kopen. De beste afslankpillen van 2023 wellicht, die jou helpen bij het verliezen van een aantal kilootjes teveel, kilo’s die je liever kwijt dan rijk bent. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de voor jou beste afslankpillen. Leuk dat je meeleest!

Afslankpillen (die werken) kopen, je leest er hier alles over!

Je wilt afslankpillen kopen. Afslank tabletten die je helpen met afvallen. Afslankpillen die ‘werken’, je helpen daadwerkelijk gewicht te verliezen, dat is voor jou het allerbelangrijkst. En dat begrijpen we helemaal. 

Afslankpillen, daar kun je op verschillende wijzen aankomen. Afslankpillen middels de apotheek, afslankpillen via de huisarts, en ook online kun je afslankpillen kopen. Afslankpillen worden soms ook illegaal geproduceerd. Uiteraard adviseren wij je hierbij weg te blijven! 

Ook voor wat betreft het kopen van afslankpillen zijn er verschillende keuzes te maken.

Afslankpillen die (echt) werken en van belang zijnde informatie hierover, daar gaan we het in deze koopgids over hebben. De beste afslank tabletten zijn niet perse degene met de beste reviews en wellicht ook niet voor jou de beste afslankpillen 2022. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van best geteste afslankpillen. ‘Welke afslankpillen werken echt’? Ook deze vraag wordt door ons beantwoord.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste afslankpillen kunt kopen. Of dat nou afslankpillen online zijn, of misschien afslankpillen via de apotheek of afslankpillen van de huisarts.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat zijn de beste afslankpillen’? We bespreken de beste afslankpillen in zijn algemeen, de afslank tabletten die het beste beoordeeld worden én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeven niet perse goedkope afslankpillen te zijn, maar hebben wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Worden daardoor afslankpillen beste koop genoemd. Er valt best het één en ander over afslank tabletten en het gebruik hiervan te vertellen. Daarnaast geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je afslankpillen gaat kopen.

beste_afslankpillen_02

De beste afslankpillen, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste afslankpillen voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de voor jou beste afslank tabletten te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de keuze die er is. 

Uiteindelijk is en blijft het zeker belangrijk om te bedenken of jij echt afslankpillen nodig hebt. Ben je echt te stevig, ben je echt een paar kilootjes te zwaar, of is dit wellicht niet echt het geval en zit het overgewicht enkel in je hoofd? 

Wanneer je rationeel beslist dat je wel degelijk een paar kilo mag en kan afvallen,dan ben je uiteraard op zoek naar afslankpillen die echt werken. Maar vergeet niet, het is ook belangrijk, juist ook voor de langere termijn, om je levensstijl misschien wat aan te passen. Te denken valt aan gezond(er) eten en voldoende bewegen.

En ben je op zoek naar afslankpillen voor jezelf? Voor eigen gebruik? Of misschien help jij je partner, buurman, buurvrouw, zus of broer bij de zoektocht naar de beste afslankpillen?!

Hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke afslanktabletten jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want er is best veel keuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker. 
​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillende afslanktabletten, de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn en afslank pillen en andere zaken die je helpen bij het afvallen. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste afslankpillen.

Waar moet je op letten bij de aankoop van afslankpillen?

Wanneer jij afslank tabletten wilt kopen en je bent zoekende naar informatie, onder andere middels het lezen van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties, welke mogelijkheden er zijn.

We hopen dat deze koopgids al duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste afslankpillen voor jou, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat zijn afslankpillen precies?

Het woord zegt het al, afslankpillen zijn pillen die je in kunt nemen, voor, tijdens of na het eten bijvoorbeeld, en die je ondersteunen bij het verliezen van gewicht. Als het goed is, tenminste. De meeste afslankpillen zetten vol in op ondersteuning van een betere vetverbranding en zodoende dus gewichtsverlies.

Er zijn veel verschillende afslankpillen op de markt, met hun eigen ingrediënten en samenstellingen. Een punt van aandacht dus. We komen daar verderop in de koopgids nog even op terug. Hoe jij als individu op afslankpillen reageert, is vooraf niet te zeggen. Afvallen doe je daarbij niet alleen met afslank tabletten, maar ook door bijvoorbeeld meer te sporten en gezonder te eten.

Het gebruik

Het is je misschien al wel duidelijk geworden, voor wat betreft het kopen van afslankpillen is er keuze te over. De keuze zit hem in de inhoud en samenstelling (ingrediënten), maar ook in de prijs en de verschillen in deze.

Wat de beste afslankpillen voor jou zijn, hangt ook echt samen met de toepassing, ook wel het gebruiksdoeleinde genoemd. Want natuurlijk is het doel van afslankpillen je te helpen bij het afvallen. Maar wil je echt maar een kilo of twee kwijt, of misschien wel twintig? Dit maakt een groot verschil en kan ook een verschil maken voor wat betreft de beste afslankpillen voor jouw persoonlijke situatie. Daarnaast, wat ga je allemaal nog meer aanpakken en veranderen, naast het gebruik van afslanktabletten? 

Of afvallen niet lukt, of juist wel, hangt niet enkel samen met afslank tabletten natuurlijk. Het behelst ook een andere levenswijze soms, wanneer het gaat om gezonder eten en meer bewegen bijvoorbeeld.

Inhoud en samenstelling

Vergis je niet. In de verschillende afslankpillen (en merken) die er op de markt te koop zijn, zitten zeker niet allemaal dezelfde ingrediënten en hoeveelheden. Samenstellingen kunnen (ook) enorm wisselen. Vaak is het zo dat ook niet alle ingrediënten een wetenschappelijke basis hebben voor wat betreft een gegarandeerde werking. Al zijn er eigenlijk sowieso geen garanties, want elk lichaam reageert anders, dus ook op afslankpillen. 

Belangrijk advies, check dus altijd zelf specificaties van afslankpillen, inhoudende; inhoud, ingrediënten, samenstelling en eventuele toevoegingen. Zo zijn er afslank tabletten die cafeïne bevatten, want cafeïne onderdrukt een honger gevoel. Ben je echter gevoelig voor cafeïne of wil je het om een andere reden niet innemen, dan is het handig te weten dat er dus afslankpillen met cafeïne zijn. Deze kun je dan bij voorbaat al afstrepen.

Afslankpillen en bijwerkingen

Afslankpillen en bijwerkingen, het is mogelijk. Maar lang niet altijd ervaren gebruikers negatieve effecten van het gebruik van afslankpillen. Bijwerkingen die gerapporteerd zijn; hoofdpijn, misselijkheid, een te hoge bloeddruk of een te hoge hartslag. Het is goed om afslankpillen reviews hieromtrent te lezen om zo te bekijken of er bijwerkingen bekend zijn in de praktijk en zo ja, welke.

Wanneer je twijfelt of afslankpillen wel goed zijn voor jou, om wat voor een reden(en) dan ook, is het handig om hieromtrent even in overleg te gaan met je huisarts. Hij of zij kan je vast verder helpen en je in ieder geval op medisch gebied kundig adviseren!

Wat kosten afslankpillen?

Afslank tabletten (of afslankpillen) kopen, je kunt het in deze in principe zo goedkoop en ook zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de diverse afslankpillen die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien! De keuze is dan ook reuze.

Het is dus handig en verstandig vooraf na te denken over je (maximum) budget. Of de best geteste afslankpillen ook passend zijn voor jou, hangt niet perse samen met het hoogste prijskaartje. Lees daarom ook altijd zelf over de werking en exacte inhoud en toevoegingen! 

Het blijft erg belangrijk te weten wat je inneemt. Eigenlijk altijd en overal.

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Goedkopere afslankpillen kunnen voor jou wel de beste afslankpillen zijn.

beste_afslankpillen_03

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Veelgestelde vragen over afslankpillen

Wat zijn de beste afslankpillen?

De beste afslankpillen, dat is niet één type merk. De afslank tabletten die voor jou tevens de beste afslanktabletten zijn, dat is een persoonsgebonden ervaring. De beste afslankpillen zijn wat ons betreft niet perse de afslanktabletten met de beste afslankpillen reviews. Maar de afslankpillen die werken. Jou helpen bij het afvallen dus. En dat gegeven kan per persoon verschillen.

Waar kan ik het beste afslankpillen kopen?

Afslank tabletten kopen kun je zowel ‘offline’, maar ook gewoon online aanschaffen! Afslankpillen bij de apotheek kopen is niet perse nodig. Afslankpillen bij de huisarts bestellen ook niet (medische uitzonderingssituaties daargelaten natuurlijk). Online kun je veel verschillende aanbieders en afslankpillen reviews vinden, en dus ook afslank tabletten kopen. Afslankpillen met vaak scherpe prijskaartjes!

Zijn er afslankpillen bijwerkingen bekend?

Er zijn bijwerkingen bekend die worden toegeschreven aan het gebruik van afslankpillen. Deze bijwerkingen ervaart echter niet iedereen die afslankpillen gebruikt. Bijwerkingen die worden genoemd zijn; hoofdpijn, misselijkheid, maar ook een verhoogde bloeddruk. Het is verstandig hieromtrent wat afslankpillen ervaringen te lezen. Al geven deze ervaringen van anderen geen garanties voor wat betreft jouw uiteindelijke ervaringen.

Worden afslankpillen vergoed?

Over het algemeen worden afslankpillen niet vergoed, helaas! Voor afslankpillen zul je dus in eigen (geld)buidel moeten tasten. Wel zijn er uitzonderingen mogelijk hieromtrent. Maar dat is enkel het geval bij een kleine groep mensen met ernstig overgewicht en een bepaald merk afslankpillen. Het gaat hier dan eigenlijk altijd ook om het erg veel gewicht moeten verliezen en afvallen op medisch advies.

Beste afslankpillen, de eindconclusie

Jij wilt afslankpillen kopen. Dat is waarschijnlijk ook de (hoofd)reden dat je deze koopgids checkt. Bij het zoeken naar de voor jou beste afslankpillen zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. 

We lichten de belangrijkste aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

De toepassing

We schreven het al eerder, voor wat betreft het kopen van afslankpillen is er keuze te over. De keuze zit hem in de inhoud en samenstelling (ingrediënten), maar ook in de prijs en de verschillen in deze.

Wat de beste afslankpillen voor jou zijn, hangt ook echt samen met de toepassing, ook wel het gebruiksdoeleinde genoemd. Want natuurlijk is het doel van afslankpillen je te helpen bij het afvallen. Maar wil je echt maar een kilo of twee kwijt, of misschien wel twintig? Dit maakt een groot verschil en kan ook een verschil maken voor wat betreft de beste afslankpillen voor jouw persoonlijke situatie. Daarnaast, wat ga je allemaal nog meer aanpakken en veranderen, naast het gebruik van afslanktabletten? 

Of afvallen niet lukt, of juist wel, hangt niet enkel samen met afslank tabletten natuurlijk. Het behelst ook een andere levenswijze soms, wanneer het gaat om gezonder eten en meer bewegen bijvoorbeeld.

Ingrediënten

Vergis je niet. In de verschillende afslankpillen (en merken) die er op de markt te koop zijn, zitten zeker niet allemaal dezelfde ingrediënten en hoeveelheden. Samenstellingen kunnen (ook) enorm wisselen. Vaak is het zo dat ook niet alle ingrediënten een wetenschappelijke basis hebben voor wat betreft een gegarandeerde werking. Al zijn er eigenlijk sowieso geen garanties, want elk lichaam reageert anders, dus ook op afslankpillen. 

Belangrijk advies, check dus altijd zelf specificaties van afslankpillen, inhoudende; inhoud, ingrediënten, samenstelling en eventuele toevoegingen. Zo zijn er afslank tabletten die cafeïne bevatten, want cafeïne onderdrukt een honger gevoel. Ben je echter gevoelig voor cafeïne of wil je het om een andere reden niet innemen, dan is het handig te weten dat er dus afslankpillen met cafeïne zijn. Deze kun je dan bij voorbaat al afstrepen.

Afslankpillen en bijwerkingen

Afslankpillen en bijwerkingen, het is mogelijk. Maar lang niet altijd ervaren gebruikers negatieve effecten van het gebruik van afslankpillen. Bijwerkingen die gerapporteerd zijn; hoofdpijn, misselijkheid, een te hoge bloeddruk of een te hoge hartslag. Het is goed om afslankpillen reviews hieromtrent te lezen om zo te bekijken of er bijwerkingen bekend zijn in de praktijk en zo ja, welke.

Wanneer je twijfelt of afslankpillen wel goed zijn voor jou, om wat voor een reden(en) dan ook, is het handig om hieromtrent even in overleg te gaan met je huisarts. Hij of zij kan je vast verder helpen en je in ieder geval op medisch gebied kundig adviseren. Je twijfels wegnemen of bevestigen, en zo kun jij een goede keuze maken voor wat betreft het wel of niet gebruiken van afslanktabletten.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste afslankpillen, maar ook voor wat betreft afslankpillen die ‘werken’. Dit zodat jij de voor jouw beste afslankpillen kunt kopen!

We hebben je verder uitgelegd dat afslanktabletten beste koop, niet per definitie ook de beste afslankpillen voor jou hoeven te zijn. Want meningen, ervaringen (en dus reviews) kunnen nou eenmaal per persoon verschillen. Elk lichaam is dan ook anders, en elk individu valt op zijn eigen wijze af. Snel of minder snel. Veel kilo’s of minder kilo’s. Dat is nou eenmaal een gegeven.

Welke afslank tabletten voor jou het allerbeste zijn? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou persoonlijk!

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je succes bij het afvallen én met het zoeken, vinden en kopen van de voor jou beste afslankpillen.

Nogmaals onze top 5 beste afslankpillen op een rijtje:

 1. 1. New Nordic Zuccarin 60TB

  #1 Beste keuze
  New Nordic Zuccarin 60TB. Natuurlijk supplement

  Natuurlijk supplement

  Helpt bij het in stand houden van een normaal bloedsuikerniveau en metabolisme. Door het wittemoetbeiblad krijg je een verminderde opname van koolhydraten uit de suikers.

  €20,02 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€20,02)
 2. 2. Fytostar Appelazijn 1200 Tabletten 60TB

  Fytostar Appelazijn 1200 Tabletten 60TB. Krachtig nutri-complex

  Krachtig nutri-complex

  Diverse ingrediënten zorgen voor een hogere verbranding en de groene Java thee draagt bij aan de uitscheidingsfuncties.

  €21,37 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€21,37)
 3. 3. Purasana Fatburner Forte Ampullen 20st 200ML

  Purasana Fatburner Forte Ampullen 20st 200ML. Fatburner

  Fatburner

  Bevat Guarana dat bijdraagt een aan gunstige vetstofwisseling. Vetverbanding wordt aangewakkerd door de aanwezigheid van groene thee.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. Springfield Glucofit Afslankpillen 16mg 

  Springfield Glucofit Afslankpillen 16mg . Ondersteunt bij het afvallen

  Ondersteunt bij het afvallen

  Deze krachtige pillne bevatten Lagestroemia Speciosa L en werkt als een glucose verwerker. 3x daags 1 tablet.

  €19,49 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€19,49)
 5. 5. New Nordic Seaweed Diet Tabletten 90TB

  New Nordic Seaweed Diet Tabletten 90TB. Dr kracht van zeewier

  Dr kracht van zeewier

  Werkzame micronutriënten uit zeewier bevorderen de gewichtsbeheersing en draagt bij aan een goede spijsvertering.

  €30,14 bij deonlinedrogist.nl
  deonlinedrogist.nl (€30,14)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.