Beste brievenbus voor aan de muur van 2023

Top 5 best geteste brievenbussen voor aan de muurvolgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 14 november 2022 @16:25

beste_brievenbus_voor_aan_de_muur_03

Jij bent op zoek naar de beste brievenbus voor aan de muur? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de brievenbus voor aan de muur van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 16 brievenbussen voor aan de muur uitgebreid getest en vergeleken. Na 7 uur onderzoek is Allux RVS 200 als beste brievenbus voor aan de muur uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste brievenbussen voor aan de muur van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een brievenbus voor aan de muur. Wist je bijvoorbeeld dat de beste brievenbus voor aan de muur een leven lang mee gaat? Lees snel verder…

#1 Beste brievenbus
Brievenbus Allux 200 RVS. Oerdelijk design

Oerdelijk design

Een echte brievenbus die een leven lang mee gaat. 1mm RVS zorgt voor een roestvrije brievenbus in een tijdloos design. Natuurlijk ook voorzien van een slot en twee sleutels.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€109 bij brievenbusdirect.nl
brievenbusdirect.nl (€109,00)

Naar de top 5

Top 5 beste brievenbussen voor aan de muur van dit moment

Hoe komt deze top 5 brievenbussen voor aan de muur tot stand?

7 uur getest door experts Onze experts hebben 16 brievenbussen voor aan de muur uitvoerig getest en vergeleken.

16 brievenbussen voor aan de muur vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 brievenbussen voor aan de muur worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Brievenbus Allux 200 RVS

  #1 Beste brievenbus
  Brievenbus Allux 200 RVS. Oerdelijk design

  Oerdelijk design

  Een echte brievenbus die een leven lang mee gaat. 1mm RVS zorgt voor een roestvrije brievenbus in een tijdloos design. Natuurlijk ook voorzien van een slot en twee sleutels.

  €109 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€109,00)
 2. 2. Brievenbus Allux LT150 RVS

  #2 Beste compacte brievenbus RVS
  Brievenbus Allux LT150 RVS. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Tijdloos design in een onverwoestbaar jasje. Een compacte brievenbus voor aan de wand in het tijdloze RVS. Deze brievenbus is eventueel ook los van de wand te monteren.

  €114,95 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€114,95)
 3. 3. Brievenbus Allux 2500 zwart met RVS 

  #3 Beste koop brievenbus
  Brievenbus Allux 2500 zwart met RVS . Prachtig design

  Prachtig design

  Wederom een oerdegelijk design maar nu in de tijdloze zwart met RVS kleurstelling. De poedercoating zorgt niet alleen voor een prachtige kleur maar beschermt de brievenbus ook tegen weersinvloeden.

  €64,95 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€64,95)
 4. 4. Brievenbus Allux 200 zwart

  #4 Beste zwarte brievenbus
  Brievenbus Allux 200 zwart. Helemaal van nu

  Helemaal van nu

  De absolute trend maar wel echt tijdloos. Een prachtig zwarte brievenbus voor aan de wand met een degelijk poedercoating. Deze brievenbus is wordt geleverd met cilinderslot en twee sleutels.

  €52,92 bij bol.com
  bol.com (€52,92)
 5. 5. Brievenbus Allux 200 antraciet

  #5 Beste antraciet brievenbus
  Brievenbus Allux 200 antraciet. In schitterend antraciet

  In schitterend antraciet

  Is zwart niet helemaal jouw kleur en heb je liever antraciet? Dan is deze onverwoestbare brievenbus echt iets voor jou. Ruim genoeg en natuurlijk voorzien van een slot.

  €57,50 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€57,50)

Waar moet de beste brievenbus voor aan de muur aan voldoen?

De beste brievenbus voor aan de muur dient te zijn gemaakt van stevige materialen zodat de brievenbus jarenlang meegaat en jouw post veilig zit opgeborgen. Daarnaast zijn er een aantal wettelijke eisen waar een wandbrievenbus aan dient te voldoen. Zo mag een wandbrievenbus niet kleiner zijn 26,5 centimeter lang en 3,2 centimeter hoog. De ideale hoogte om de brievenbus op te hangen is op 110 centimeter vanaf de grond. Dit is een ideale hoogte voor de postbode om jouw post te bezorgen en voor jou om de post uit de brievenbus te halen. Een ander punt waar je op kunt letten bij de aanschaf van de beste brievenbus voor aan de muur is de kwaliteit van het slot. Een wandbrievenbus komt in de meeste gevallen met een slot en een sleutel zodat jij zelf makkelijk de post uit de brievenbus kunt halen. Het kan erg vervelend zijn wanneer het slot moeilijk opengaat. Dit kan bijvoorbeeld komen door roest of slechte kwaliteit. Kijk daarom goed naar de gebruikte materialen en de kwaliteit van de wandbrievenbus. Alleen zo weet je zeker dat je de beste brievenbus voor aan de muur gaat aanschaffen waar je jarenlang veel plezier van kunt hebben. Een goed functionerende brievenbus is zowel fijn voor jezelf als voor de postbode of de pakketbezorger. Daarnaast zorgt een stevige wandbrievenbus er ook voor dat er niks met jouw post kan gebeuren.

Welk materiaal kies je voor de brievenbus aan de muur?

Brievenbussen komen in ontzettend veel ontwerpen en materialen. Zo heb je erg stevige kunststof brievenbussen die prima tegen een stootje kunnen. Het nadeel aan kunststof is wel dat dit na verloop van tijd gaat verkleuren. Staat de plek van de brievenbus dus een groot deel van de dag in de volle zon? Dan is een kunststof wandbrievenbus niet aan te raden. Andere materialen die veelal worden gebruikt voor wandbrievenbussen zijn: metaal, roestvrij staal of aluminium. Al deze materialen zijn enorm sterk en kunnen ook prima tegen diverse weersomstandigheden of tegen een stootje. Let echter wel op bepaalde staalsoorten. Deze kunnen van wat dunner materiaal zijn waardoor een deukje snel is opgelopen. Dit is natuurlijk erg zonde. Wanneer je kiest voor een wandbrievenbus van staal, dan is het raadzaam om te kijken waar je deze brievenbus aanschaft. Er kan enorm veel verschil in kwaliteit zitten waarbij het kan voorkom dat je veel te veel betaald voor slechte kwaliteit. Doe dus goed onderzoek naar de beste brievenbus voor aan de muur voordat je deze gaat aanschaffen. Alleen zo ben je verzekerd van kwaliteit en veel gebruiksplezier waar je jaren mee vooruit kunt.

Zo hou jij jouw brievenbus helemaal waterdicht

De meeste brievenbussen zijn al waterdicht, zeker de wat duurdere brievenbussen. Toch is het mogelijk dat er regenwater de brievenbus in kan lopen, zelfs bij de beste brievenbus voor aan de muur. Gelukkig zijn er een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat jouw brievenbus volledig waterdicht kan blijven of dat jij jouw post droog kunt houden. Allereerste is het aan te raden om de wandbrievenbus onder een afdakje te plaatsen wanneer je hier de mogelijkheid voor hebt. Ook een plekje uit de wind kan al een stuk schelen. De beste brievenbus voor aan de muur bevat vaak een rubber randje rondom de kieren van de brievenbus. Hierdoor kan regenwater niet naar binnen lopen. Toch kunnen harde regen en windstoten ervoor zorgen dat er regenwater de brievenbus inloopt. Je kunt er dan voor kiezen om een aantal gaatjes in de bodem van de brievenbus te boren. Zo kan het regenwater in ieder geval de brievenbus uitlopen waardoor toekomstige post niet meteen in het water valt. Ook kun je ervoor zorgen dat de post halverwege de brievenbus wordt opgevangen door een opvangrekje. Ook dit voorkomt natte brieven of kaartjes. Let dus goed op de plaatsing van de brievenbus. Wanneer je geen andere keuze hebt voor het ophangen van de wandbrievenbus, kunnen bovenstaande tips helpen om jouw post zo veel mogelijk droog te houden.

beste_brievenbus_voor_aan_de_muur

De verplichtingen rondom het hebben van een brievenbus

Krijg je niet zoveel post binnen en vind je een brievenbus overbodig? Dan kan het zijn dat jij je afvraagt of een brievenbus wel verplicht is. Het antwoord op deze vraag is: ja. Het hebben van een brievenbus is verplicht, of je hem nu vaak gebruikt of niet. Daarnaast kan een wandbrievenbus stijl toevoegen aan je woning waardoor het een leuke eyecatcher kan zijn. Het zou ook zonde zijn als je leuke kaartjes zou missen van vrienden en familie. Zo blijf je met een brievenbus altijd op de hoogte van nieuws rondom geboorte, verjaardagen of overlijdensgevallen. Ook kerstkaartjes worden nog veel verstuurd en zijn altijd leuk om te ontvangen. Wanneer je voor jou de beste brievenbus voor aan de muur hebt gevonden maakt het verder niet uit waar je hem ophangt. Dit mag aan de linkerzijde of de rechterzijde van de voordeur, dat bepaal jij helemaal zelf. Ook kun je zelf het ontwerp en de kleur van de brievenbus bepalen. Zo kies je de beste brievenbus voor aan de muur uit die perfect past bij jouw woning en jouw smaak. Wanneer je niet onnodig de brievenbus wilt blijven openen om te zien of je post hebt, kun je er ook voor kiezen om een app te downloaden van bekende postbezorgers. Deze kunnen je vertellen dat er post onderweg zodat jij ook weet wanneer jij jouw brievenbus kunt legen. Wel zo handig.

Let hier extra op bij het monteren van jouw brievenbus

Wanneer jij de beste brievenbus voor aan de muur in huis hebt, is het tijd om deze aan de muur te bevestigen. Vaak wordt er montagemateriaal meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt gaan met het monteren van je nieuwe wandbrievenbus. Let er tijdens het monteren van de brievenbus op dat je deze niet te hoog en niet te laag hangt. 110 centimeter van de grond is de ideale hoogte voor een wandbrievenbus, maar dit is geen verplichte hoogte. Het is niet toegestaan om de brievenbus hoger dan 180 centimeter te hangen of lager dan 60 centimeter. Alles daartussenin is prima zolang de postbode en jij er makkelijk bij kunnen. Heb je een grote vooruit of een lange oprit waarbij de postbode meer dan 10 meter moet afleggen voor de brievenbus? Dan dien je de brievenbus dichter bij de weg te plaatsen. In dat geval kun je de brievenbus bij de poort of het hek monteren zodat de postbode jouw post makkelijk en snel kan bezorgen. Ook voorkom je hiermee dat er mensen op jou erg komen wanneer je dit liever niet wilt. Verder kun je de brievenbus hangen waar jij wilt zolang deze maar toegankelijk is voor iedereen. Het is wel aan te raden om de brievenbus op een plek te hangen waar hij niet volledig in de wind staat.

De beste brievenbus voor aan de muur of een pakketbrievenbus?

De beste brievenbus voor aan de muur is groot genoeg om al jouw post te verzamelen. Krijg je vaak pakketjes binnen wanneer je niet thuis bent? Dan kun je er ook voor kiezen om een pakketbrievenbus aan te schaffen. Hierin kan de pakketbezorger jouw pakketjes afleveren, zonder dat jij thuis hoeft te zijn. Hierdoor heb jij meer bewegingsvrijheid en hoeven de buren minder vaak jouw pakketjes aan te nemen. Ook wanneer je op vakantie bent kunnen de pakketjes gewoon worden bezorgd. Wanneer je niet zo vaak pakketjes ontvangt is het onnodig om te kiezen voor een pakketbrievenbus. Deze neemt immers meer ruimte in beslag wat voor sommige ook als minder mooi wordt ervaren. Kies in dat geval voor een wandbrievenbus die past bij jouw woning en de hoeveelheid post die jij ontvangt per dag of per week. De beste brievenbus voor aan de muur is tenslotte een brievenbus die aan al jouw eisen voldoet en die jij mooi vindt en welke groot genoeg is. Maak de keuze tussen een wandbrievenbus of een pakketbrievenbus op basis van wat jij per dag of per week ontvangt aan post of aan pakketjes. Denk hierbij ook aan de krant, folders of een abonnement op een magazine dat je maandelijks of wekelijks ontvangt. Deze dient ook in de brievenbus te passen. Ook wanneer je een weekje op vakantie bent dient alle post in de brievenbus te passen.

Welke soorten brievenbussen zijn er en wat is een wandbrievenbus?

Een wandbrievenbus is een brievenbus die aan de muur wordt bevestigd met montagemateriaal. Deze kun je vlak bij de voordeur ophangen zodat je niet ver de deur uit hoeft om jouw post uit de brievenbus te halen. Naast de wandbrievenbus heb je de keuze uit een staande brievenbus, een brievenbusgleuf, een inbouwbrievenbus of een pakketbrievenbus. Een vrijstaande brievenbus kun je vrijwel overal neerzetten en wordt vaak gebruikt wanneer je een grotere oprit hebt. Je kunt de staande brievenbus dan plaatsen bij de poort of bij het hek van de woning, zodat de postbezorger jouw post makkelijk kan bezorgen zonder op jouw terrein te hoeven komen. Een wandbrievenbus kan een mooie aanvulling zijn op de woning doordat deze in verschillende modellen en kleuren komt. Daarnaast kent de traditionele brievenbusgleuf in de voordeur een aantal nadelen waardoor steeds meer mensen overstappen op een wandbrievenbus. Hiermee verminderen zij tocht in de woning en is de kans op inbraak ook een stuk kleiner ten opzichte van de brievenbusgleuf. Daarnaast zijn er ook mensen die het uiterlijk van de brievenbusgleuf niet mooi vinden en daarom kiezen voor een wandbrievenbus. De keuze voor de beste brievenbus voor aan de muur is afhankelijk van jouw wensen en eisen.

beste_brievenbus_voor_aan_de_muur_02

Waarom kiezen voor een wandbrievenbus?

Een wandbrievenbus is eenvoudig te bevestigen en geeft een leuk detail aan de voorzijde van je woning. Wanneer je eerder een brievenbusgleuf hebt gehad kan de aanschaf van een wandbrievenbus uitkomst bieden. Bij harde wind of bij het ontvangen van post kan de klep van de brievenbusgleuf weleens gaan klapperen. Dit kan heel vervelend zijn, zeker wanneer je kinderen in huis hebt die slapen of wanneer je huisdieren hebt. Ook kun je ieder jaar met oud en nieuw weer vrezen voor het vuurwerk die naar binnen kan worden gegooid door de brievenbusgleuf. Met een wandbrievenbus heb je hier gelukkig geen last van. Dit is dan ook een reden dat veel mensen kiezen voor een wandbrievenbus. De keuze voor de beste brievenbus voor aan de muur kun je maken aan de hand van jouw stijl, wensen en budget. Zo kies je zelf een kleur uit voor de wandbrievenbus die bij jouw woning past. Ook het formaat en het ontwerp kun je helemaal zelf uitzoeken. Je bent vrij om de wandbrievenbus te monteren waar je maar wil, zolang je rekening houdt met de wettelijke regels omtrent de hoogte. Ook is het handig als de postbode de brievenbus makkelijk kan vinden zodat jij al jouw post gewoon thuis krijgt bezorgd.

Hoe kies je het beste formaat voor de wandbrievenbus uit?

De beste brievenbus voor aan de muur is een brievenbus die groot genoeg is voor al jouw post. Hoe weet je welk formaat wandbrievenbus geschikt is voor jouw woning? Hierbij kun je kijken naar hoeveel post jij dagelijks of wekelijks binnenkrijgt. Wanneer dit niet zo veel is kun je kiezen voor een kleinere brievenbus. Ontvang je juist veel post, kranten, magazines en kaartjes en heb je een groot gezin? Dan kies je voor een grotere wandbrievenbus. Hiermee voorkom je dat de brievenbus snel vol gaat zitten waardoor de postbode misschien niet alle post op tijd kan bezorgen. Zoals eerder aangegeven is het downloaden van een app van PostNL een handig hulpmiddel om te zien welke post er allemaal binnenkomt. Zo kun je tijdig jouw brievenbus legen. Krijg je juist veel pakketjes thuis geleverd maar ben je vaak van huis? Dan kun je beter kiezen voor een pakketbrievenbus. Hierin worden alle pakketjes veilig opgeborgen totdat jij de brievenbus opent met jouw sleutel. Op die manier hoef jij nooit meer een pakketje te missen of thuis te blijven om jouw pakketje in ontvangst te nemen. Kijk dus naar hoeveel post of pakketje je per week ontvangt om de juiste keuze te maken voor jouw beste brievenbus voor aan de muur. De formaten van wandbrievenbussen lopen flink uiteen waardoor er altijd wel een mooi formaatje voor jou tussen zit.

De verschillende modellen en kleuren van een brievenbus

In jouw zoektocht naar de beste brievenbus voor aan de muur kun je het ontwerp van de brievenbus zeker niet achterwege laten. Een brievenbus kan namelijk een echte eyecatcher zijn van je woning. Je kunt het ontwerp van de brievenbus afstemmen op het huis. Bij een mooie oude woning past natuurlijk een klassieke brievenbus en bij een nieuwbouwwoning past een moderne en strakke brievenbus. De beste brievenbus voor aan de muur is dus een brievenbus die mooi aansluit bij jouw wensen en de stijl van de woning. Je hebt brievenbussen in alle kleuren en modellen. Van echte design brievenbussen tot brievenbussen in de vorm van een vogelhuisje. Ook hebben sommige brievenbussen handige extraatjes zoals een krantenrol. Hier kan de postbode de krant veilig in opbergen zodat de brievenbus niet direct vol zit en de krant ook beter beschermd is. 

Het slot van jouw brievenbus is ook een belangrijk onderdeel van de brievenbus. Zeker wanneer het buiten regent en je gaat de brievenbus legen, wil je snel weer binnen zijn. Niets is zo vervelend als een slot dat niet meewerkt en niet direct opengaat. De beste brievenbus voor aan de muur heeft een handig slot welke soepel en snel opent en sluit zodat jij snel jouw post in huis kunt halen.

Conclusie: let hierop bij de aanschaf van een wandbrievenbus

Een brievenbus is van groot belang voor het ontvangen van belangrijke informatie of voor feestelijke kaartjes. Daarom is het erg belangrijk dat jij een goede keuze maakt als het op een wandbrievenbus aankomt. Natuurlijk wil je dat de brievenbus er mooi uitziet maar ook goed functioneert en jarenlang meegaat. Gelukkig voldoen veel brievenbussen op de markt aan deze eisen. Bij de aanschaf van een brievenbus kun je goed letten op het gebruik van materialen en of er rubbers binnen in de brievenbus zijn geplaatst. Dit zorgt ervoor dat jouw post droog blijft tijdens een heftige regenbui. 

Wanneer jij jouw brievenbus hebt gevonden waar je blij mee bent kun je deze gaan monteren. Hierbij let je goed op de hoogte waarop je hem gaat ophangen en zorg je ervoor dat de brievenbus niet te veel in de wind staat. Alleen zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van jouw brievenbus. Je gebruikt een brievenbus dagelijks of wekelijks en daarom is het maken van de juiste keuze ook van belang. Je ontvangt de leukste berichten via de brievenbus of de belangrijkste berichten. Kies dus voor kwaliteit en een ontwerp dat echt bij jou of bij de woning past. De montage van je brievenbus is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van je brievenbus. Zorg dus dat je hier de tijd voor neemt of dat je dit laat uitbesteden. Zo weet je zeker dat jij jouw post altijd droog en op tijd in huis haalt.

Veegestelde vragen over een brievenbus aan de muur

Al mijn post is nat geworden tijdens een regenbui. Wat nu?

In principe horen de brievenbussen volledig waterdicht te zijn. Door verjaring kan het voorkomen dat de brievenbus gaat roesten of dat er kiertjes ontstaan. Je kunt dit oplossen door rubber aan de binnenzijde van de brievenbus te plakken. Wanneer jouw nieuwe brievenbus direct niet waterdicht is kun je een nieuw model aanschaffen.

Hoe lang gaat mijn brievenbus gemiddeld mee?

Door het sterke materiaal van de brievenbus gaat deze doorgaans jarenlang mee. Door de brievenbus goed te onderhouden en hem regelmatig schoon te maken kun je zeker een lange tijd vooruit met de brievenbus.

Hoe voorkom ik dat mijn brievenbus gaat roesten?

Kies voor een rvs-brievenbus. Deze gaat voor een deel roest tegen. Door regelmatig de brievenbus schoon te maken kun je roest voorkomen. Goed onderhoud is dus belangrijk. Je kunt de brievenbus ook extra behandelen met waterafstotende spray.

Waar moet ik mijn brievenbus plaatsen?

Het handigste is om de brievenbus vlakbij de voordeur te plaatsen. Zo kun je de post snel uit de brievenbus halen en weet de postbode de brievenbus goed te vinden. Plaats de brievenbus binnen 5 meter van de erfgrens. Dit is wettelijk bepaald. Indien je de mogelijkheid hebt dan plaats je de brievenbus bij voorkeur niet direct in de meest voorkomende windrichting.

Ik wil geen onnodige post en reclame ontvangen. Hoe zorg ik daarvoor?

Je kunt een nee-nee sticker op de brievenbus plakken. Hierdoor zal er geen reclame in de brievenbus worden bezorgd. Alleen de nodige post krijg je thuis geleverd. Wanneer je nog post krijgt van de oude bewoners dien je dit zelf te regelen door de post stop te zetten.

Nogmaals onze top 5 beste brievenbus voor aan de wand:

 1. 1. Brievenbus Allux 200 RVS

  #1 Beste brievenbus
  Brievenbus Allux 200 RVS. Oerdelijk design

  Oerdelijk design

  Een echte brievenbus die een leven lang mee gaat. 1mm RVS zorgt voor een roestvrije brievenbus in een tijdloos design. Natuurlijk ook voorzien van een slot en twee sleutels.

  €109 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€109,00)
 2. 2. Brievenbus Allux LT150 RVS

  #2 Beste compacte brievenbus RVS
  Brievenbus Allux LT150 RVS. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Tijdloos design in een onverwoestbaar jasje. Een compacte brievenbus voor aan de wand in het tijdloze RVS. Deze brievenbus is eventueel ook los van de wand te monteren.

  €114,95 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€114,95)
 3. 3. Brievenbus Allux 2500 zwart met RVS 

  #3 Beste koop brievenbus
  Brievenbus Allux 2500 zwart met RVS . Prachtig design

  Prachtig design

  Wederom een oerdegelijk design maar nu in de tijdloze zwart met RVS kleurstelling. De poedercoating zorgt niet alleen voor een prachtige kleur maar beschermt de brievenbus ook tegen weersinvloeden.

  €64,95 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€64,95)
 4. 4. Brievenbus Allux 200 zwart

  #4 Beste zwarte brievenbus
  Brievenbus Allux 200 zwart. Helemaal van nu

  Helemaal van nu

  De absolute trend maar wel echt tijdloos. Een prachtig zwarte brievenbus voor aan de wand met een degelijk poedercoating. Deze brievenbus is wordt geleverd met cilinderslot en twee sleutels.

  €52,92 bij bol.com
  bol.com (€52,92)
 5. 5. Brievenbus Allux 200 antraciet

  #5 Beste antraciet brievenbus
  Brievenbus Allux 200 antraciet. In schitterend antraciet

  In schitterend antraciet

  Is zwart niet helemaal jouw kleur en heb je liever antraciet? Dan is deze onverwoestbare brievenbus echt iets voor jou. Ruim genoeg en natuurlijk voorzien van een slot.

  €57,50 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€57,50)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.