Beste deurspion met camera van 2023

Top 5 best geteste deurspionnen met cameravolgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 17 november 2022 @11:54

deurspion_met_camera

Jij bent op zoek naar de beste deurspion met camera? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de deurspion met camera van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 11 deurspionnen met camera uitgebreid getest en vergeleken. Na 9,5 uur onderzoek is Yale digitale deurspion als beste deurspion met camera uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste deurspionnen met camera van dit moment. In dit artikel geven onze experts 7 tips voor het kopen van een deurspion met camera. Wist je bijvoorbeeld dat de beste deurspion met camera met slechts 1 schroevendraaier te installeren is? Lees snel verder…

#1 Beste deurspion met camera
Yale Digitale Deurspion DDV500. Zeer eenvoudige bediening

Zeer eenvoudige bediening

Vervang de oude spion door deze digitale deurspion op zeer eenvoudige wijze, je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Het beeld is opvallend scherm en eenvoudig te bedienen

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€64,99 bij bol.com
bol.com (€64,99)

Naar de top 5

Top 5 beste deurspionnen met camera van dit moment

Hoe komt deze top 5 deurspionnen met camera tot stand?

9,5 uur getest door experts Onze experts hebben 11 deurspionnen met camera uitvoerig getest en vergeleken.

11 deurspionnen met camera vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 deurspionnen met camera worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Yale Digitale Deurspion DDV500

  #1 Beste deurspion met camera
  Yale Digitale Deurspion DDV500. Zeer eenvoudige bediening

  Zeer eenvoudige bediening

  Vervang de oude spion door deze digitale deurspion op zeer eenvoudige wijze, je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Het beeld is opvallend scherm en eenvoudig te bedienen

  €64,99 bij bol.com
  bol.com (€64,99)
 2. 2. Kijkgat Camera | Intercom | Deurspion

  #2 Beste deurspion met intercom
  Kijkgat Camera | Intercom | Deurspion. Veilig en gebruiksvriendelijk

  Veilig en gebruiksvriendelijk

  Ook deze deurspion met camera is zeer eenvoudig te monteren, het 2,4" is niet erg groot maar duidelijk genoeg om te zien wie er aan de deur staat. Deze deurspion heeft geen opname functie.

 3. 3. AXA Digitale deurspion (model DDS2)

  #3 Beste deurspion met nachtmodus
  AXA Digitale deurspion (model DDS2). De kracht van Axa

  De kracht van Axa

  Bekend van de sloten maar nu ook als digitale deurspion met camera. Het beeldscherm is duidelijk en helder, ook bij donkere omstandigheden. De installatie vinden wij erg eenvoudig.

  €100 bij bol.com
  bol.com (€100,00)
 4. 4. EZVIZ DP1C – Deurspion op Wifi

  #4 Beste deurspion met camera met WiFi
  EZVIZ DP1C – Deurspion op Wifi. Deurspion met WiFi

  Deurspion met WiFi

  Hang het meegeleverde 4,3" scherm daar waar dat het handigst is. De WiFi zorgt voor de verbinding. Erg handig in gebruik, je kunt zelfs praten met via tweeweg audio.

  €39,88 bij bcc.nl
  bcc.nl (€39,88)
 5. 5. Smartwares 10.018.27 Deurspion

  #5 Beste deurspion met opnamefunctie
  Smartwares 10.018.27 Deurspion. Met opnamefunctie

  Met opnamefunctie

  Deze deurspion is voorzien van een micro SD kaart zodat je elke gebeurtenis bij de deur terug kunt zien. Zeer eenvoudig en scherp geprijsde deurspion met camera.

  €62,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€62,99)

Een deurspion camera kopen; geen voordeur verrassingen meer!

Jij houdt niet van verrassingen voor je (voor)deur. Je vindt het een prettig idee om te weten wie er voor je deur staat alvorens open te doen. En daarin ben je zeker niet de enige. Je bent dan ook op zoek naar een deurspion met camera. Deze camera deurspion laat jou altijd en precies zien wie er voor de deur staat!

Wat is de beste koop deurspion met camera van dit moment?

Je wilt een deurspion camera kopen. Door middel van een deurspion camera kun je zien wie of wat er voor je deur(bel) staat. En zo voorkom je onaangename verrassingen. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste deurspion camera’s. Leuk dat je meeleest!

Beste deurspion camera kopen, je leest er hier alles over!

Een deurspion camera met wifi of zonder wifi voorkomt onaangename verrassingen voor je (voor)deur. Je kunt namelijk middels de camera deurspion zien wie er voor je deur staat, zonder dat je open hoeft te doen. Een deurspion camera, en dan in het bijzonder een deurspion met camera en bewegingsmelder, zorgt dus eigenlijk voor een extra stukje beveiliging. En dat kan best prettig zijn in deze tijden. Ook voor wat betreft het kopen van een camera deurspion is de keuze reuze.

De beste deurspion camera, daar gaan we het in deze koopgids over hebben.  De deurspion camera die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een deurspion met camera test. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een beste deurspion camera.

Een deurspion camera die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste koop deurspion met camera voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een camera deurspion die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste deurspion camera kan vinden. Of dat nou een deurspion camera wifi is, een digitale deurspion camera of een deurspion camera met opname (of zonder opnamemogelijkheid).

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste deurspion camera’? We bespreken de beste deurspion camera in zijn algemeen, de deurspion met camera die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope deurspion camera te zijn of een deurspion met camera  aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een deurspion camera beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen.

deurspion_met_camera_01

Waar moet je op letten bij de aankoop van de beste deurspion camera?

Wanneer jij je eigen deurspion camera wilt kopen, je voordeur vanaf de bank, je kantoor of vanuit de schuur of je werkplaats in de gaten wilt kunnen houden, dan zit je hier goed. Deze hele koopgids draait namelijk om de beste deurspion camera.

Wanneer je een camera deurspion wilt aanschaffen en je bent dus op zoek, misschien wel middels het checken van deze koopgids (goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids al veel duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft over een deurspion camera waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste deurspion camera, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een deurspion camera?

Een deurspion camera is een camera die bij jouw voordeur hangt. Wanneer er wordt aangebeld registreert de camera wie er voor je deur staat. Via een beeldscherm in je woonkamer (bijvoorbeeld) of via een app op je smartphone kun jij deze camerabeelden vervolgens op afstand live meekijken. Je hoeft de deur dus niet te openen om te kunnen zien wie er voor je deur staat.

Het gebruiksdoel van een deurspion met camera

Het doel van het gebruik van een deurspion camera kan echt verschillen. En daarom is het belangrijk om hier vooraf wel even goed over na te denken. Wil jij een deurspion met camera en bewegingsmelder, omdat jij je niet altijd veilig voelt in en rond je huis? 

Of wil je wellicht een deurspion camera met wifi, een deurspion camera met app eigenlijk, aanschaffen uit oogpunt van gemak. Je zodoende elk moment van de dag en overal kunt checken of de pakketbezorger al is geweest, bijvoorbeeld?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een deurspion camera wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een camera deurspion. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht, zodat de aangeschafte deurspion camera niet teleur zal stellen.

De afmetingen

Deurspion camera’s heb je echt in allerlei soorten en ook maten! Keuze te over. En dat is op zich een prettig gegeven, maar wanneer je niet zoveel ruimte of mogelijkheden hebt een deurspion camera op te hangen, is het verstandig dit in te calculeren tijdens je zoektocht naar een beste deurspion camera. Wellicht even meten hoeveel ruimte je hebt of wilt gebruiken. Want meten is weten! Kijk ook even of het technisch gezien mogelijk is je camera deurspion te installeren op de plek waar je dat wenst.

Beeldkwaliteit en terug kijken

De beeldkwaliteit van opnamen zijn natuurlijk erg belangrijk. Ook wanneer het gaat om een deurspion camera. Want mede afhankelijk van de beeldkwaliteit is het erg gemakkelijk of juist minder makkelijk om mensen of zaken die voor je deur staan te herkennen. En laten we eerlijk zijn, een deurspion camera koop je om helder te kunnen zien wie of wat er voor je deur staat.

Wanneer je wilt weten hoe kwalitatief scherp camerabeelden zijn, speelt de resolutie van de camera een rol. Deze kun je altijd terug vinden in de specificaties van een deurspion camera.

Een ander belangrijk punt in deze, wil jij camerabeelden terug kunnen kijken? Of misschien screenshots of foto’s kunnen maken van bepaalde camerabeelden? Niet elke deurspion camera heeft de mogelijkheid om ook foto’s te maken, of überhaupt op te nemen, zodat je beelden (opnames) terug kunt kijken. Een deurspion camera met opname mogelijkheid is dus niet een standaard gegeven. Goed om dit in je achterhoofd te houden tijdens je zoektocht.

De kijkhoek

Een ander belangrijk aspect voor wat betreft de deurspion camera. De kijkhoek. Hoeveel, hoever en hoe breed wil jij kunnen ‘zien’? Dit houdt allemaal verband met de kijkhoek van de camera deurspion. Des te breder de kijkhoek, des te groter het bereik van je camera deurspion. Misschien is een brede kijkhoek voor jouw situatie en gebruiksdoeleind wel heel belangrijk. Misschien ook wel helemaal niet. Dit kun je zelf het beste beslissen.

deurspion_met_camera_02

Overige opties en mogelijkheden

Elke deurspion camera heeft zijn eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Zijn eigen specialiteiten, bijzonderheden en opties. Zo heb je deurspion camera’s met display met touchscreen, maar ook zonder touchscreen. Displays die groot zijn, maar ook kleinere varianten.

En wat dacht je van een nachtzicht functie? Wanneer je ook in het donker verzekerd wilt zijn van scherpe opnames, is een digitale deurspion met nachtzicht onontbeerlijk. Wanneer je een deurspion camera voor beveiliging wilt aanschaffen, raden we je een nachtzicht functie dan ook echt aan.

Ook hebben we het in deze koopgids al eerder gehad over de bewegingsmelder. Een deurspion met camera en bewegingsmelder zorgt ervoor dat ook bewegingen worden waargenomen en gerapporteerd. Is er sprake van beweging bij je (voor)deur, dan maakt de camera spion direct een opname. Dit kan een foto of video zijn die, mocht dat ooit nodig zijn, als bewijs kan dienen.

Als laatste, je hebt een deurspion camera wifi en ook zonder wifi. Door middel van het gebruik van wifi kun jij je deurspion camera aansluiten op je smartphone. Dit betekent dat jij je voordeur op elk moment van de dag kan checken, met behulp van je telefoon. Een deurspion camera met app optie is dan in het bijzonder handig.

Wat kost een deurspion camera

Als laatste. Een deurspion camera kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende deurspion camera’s die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een deurspion met camera wel of niet heeft.

Of een deurspion camera goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een beste deurspion camera die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een strakke deurspion camera aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope deurspion camera kan voor jou wel de beste zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een deurspion met camera, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een deurspion camera

Wat is de beste deurspion camera?

De deurspion camera beste koop, dat is niet één type model of merk. Een deurspion met camera kopen die voor jou tevens de beste deurspion camera is, is een persoonsgebonden keuze. De beste deurspion camera is volgens ons in ieder geval een deurspion camera die eenvoudig te bedienen is, gebruiksvriendelijk is dus, helder en duidelijk beeld geeft en die duurzaam is, een tijd lang mee gaat. Zonder problemen.

Hoe werkt een deurspion camera?

Een deurspion camera werkt als volgt. Bij jouw voordeur hangt een deurspion met camera. Er wordt bij je aangebeld. De camera registreert wie er voor je deur staat. Via een beeldscherm in je woonkamer bijvoorbeeld of via een app op je telefoon kun jij deze camerabeelden vervolgens op afstand bekijken. Je hoeft de deur dus niet te openen om te kunnen zien wie er voor je deur staat.

Heeft elke deurspion camera een bewegingsmelder?

Nee, lang niet elke deurspion camera is in het bezit van een bewegingsmelder.  Wanneer je een deurspion camera met bewegingsmelder wilt kopen, zul je hier voor wat betreft het checken van de specs rekening mee moeten houden bij je zoektocht naar een deurspion camera met bewegingsmelder.

 

Heeft elke deurspion camera opname functionaliteiten?

Nee, niet elke deurspion camera heeft opname mogelijkheden. Sommige deurspion camera’s registreren en filmen alleen het moment zelf en nemen dus niet op. Wanneer je een deurspion camera met opname functionaliteiten wilt kopen, zul je hier voor wat betreft het checken van de specs rekening mee moeten houden bij je zoektocht naar een deurspion camera met opname mogelijkheden.

 

Is elke deurspion camera voorzien van wifi?

Nee, niet elke deurspion camera is standaard voorzien van wifi.Wanneer je een deurspion camera met wifi wilt kopen, zul je hier voor wat betreft het checken van de specs rekening mee moeten houden bij je zoektocht naar een deurspion camera specifiek met wifi.

 

Beste deurspion camera, de eindconclusie

De beste koop deurspion camera is uiteraard ook een goede deurspion camera. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste deurspion camera zijn er sowieso 5 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een beste deurspion met camera hieronder nogmaals voor je uit.

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een deurspion camera kan echt verschillen. En daarom is het belangrijk om hier vooraf wel even goed over na te denken. Wil jij een deurspion met camera en bewegingsmelder, omdat jij je niet altijd veilig voelt in en rond je huis? 

Of wil je wellicht een deurspion camera met wifi, een deurspion camera met app eigenlijk, aanschaffen uit oogpunt van gemak. Je zodoende elk moment van de dag en overal kunt checken of de pakketbezorger al is geweest, bijvoorbeeld?

Misschien wil je wel een digitale deurspion camera aanschaffen omdat je slecht ter been bent. Je niet gemakkelijk naar de (voor)deur kunt lopen en je hiervoor wat meer tijd nodig hebt. Je zodoende mensen kunt vragen even te wachten?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een deurspion camera wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een camera deurspion. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht, zodat de aangeschafte deurspion camera niet teleur zal stellen.

De afmetingen

Deurspion camera’s heb je echt in allerlei soorten en ook maten! Keuze te over. En dat is op zich een prettig gegeven, maar wanneer je niet zoveel ruimte of mogelijkheden hebt een deurspion camera op te hangen, is het verstandig dit in te calculeren tijdens je zoektocht naar een beste deurspion camera. 

Beter en nog handiger is het om op te meten hoeveel ruimte je hebt, of wilt vrij maken voor je aan te schaffen camera deurspion. Want ook al heb je alle ruimte van de wereld, ook dan heb je vast een idee waar jij je camera deurspion op wilt hangen. Neem de mogelijkheden en onmogelijkheden voor wat betreft technische installatie hier dan ook zeker in mee.

Nog een kleine aanvulling op bovenstaande, veel fabrikanten van deurspion camera’s geven je de keuze uit een aantal universele maten. Hier hoef je vaak niet voor te boren of te zagen. Wanneer dat wel het geval is, kun je erover nadenken wellicht om een deurspion camera op maat te laten maken.

Beeldkwaliteit en terug kijken?

De beeldkwaliteit van opnamen, misschien wel het allerbelangrijkste aspect. Ook wanneer het gaat om een deurspion camera. Want mede afhankelijk van de beeldkwaliteit is het erg gemakkelijk of juist minder makkelijk om mensen of zaken die voor je deur staan te herkennen. En laten we eerlijk zijn, een deurspion camera koop je om helder te kunnen zien wie of wat er voor je deur staat.

Wanneer je wilt weten hoe kwalitatief scherp camerabeelden zijn, speelt de resolutie van de camera een rol. Deze kun je altijd terug vinden in de specificaties van een deurspion camera.

Een ander belangrijk punt in deze, wil jij camerabeelden terug kunnen kijken? Of misschien screenshots of foto’s kunnen maken van bepaalde camerabeelden? Niet elke deurspion camera heeft de mogelijkheid om ook foto’s te maken, of überhaupt op te nemen, zodat je beelden (opnames) terug kunt kijken. Een deurspion camera met opname mogelijkheid is dus niet een standaard gegeven. Houdt hier rekening mee tijdens je zoektocht.

De kijkhoek

Een ander belangrijk aspect voor wat betreft de deurspion camera. De kijkhoek.  Hoeveel, hoever en hoe breed wil jij kunnen ‘zien’? Dit houdt allemaal verband met de kijkhoek van de camera deurspion. Des te breder de kijkhoek, des te groter het bereik van je camera deurspion. Vaak hangt aan een grotere kijkhoek ook een hoger prijskaartje. Dus bedenk goed hoe belangrijk een grote kijkhoek voor je is.

Overige opties en mogelijkheden

Elke deurspion camera heeft zijn eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Zijn eigen specialiteiten, bijzonderheden en opties. Zo heb je deurspion camera’s met display met touchscreen, maar ook zonder touchscreen. Displays die groot zijn, maar ook kleinere varianten.

En wat dacht je van een nachtzicht functie? Wanneer je ook in het donker verzekerd wilt zijn van scherpe opnames, is een digitale deurspion met nachtzicht onontbeerlijk. Wanneer je een deurspion camera voor beveiliging wilt aanschaffen, raden we je een nachtzicht functie dan ook echt aan.

Ook hebben we het in deze koopgids al eerder gehad over de bewegingsmelder. Een deurspion met camera en bewegingsmelder zorgt ervoor dat ook bewegingen worden waargenomen en gerapporteerd. Is er sprake van beweging bij je (voor)deur, dan maakt de camera spion direct een opname. Dit kan een foto of video zijn die, mocht dat ooit nodig zijn, als bewijs kan dienen.

Als laatste, je hebt een deurspion camera wifi en ook zonder wifi. Door middel van het gebruik van wifi kun jij je deurspion camera aansluiten op je smartphone. Dit betekent dat jij je voordeur op elk moment van de dag kan checken, met behulp van je telefoon. Een deurspion camera met app optie is dan in het bijzonder handig.

Al met al zijn de ‘overige opties en mogelijkheden’ wel belangrijk om te checken en mee te nemen in je besluitvorming. Ze vormen best een belangrijk deel van je eventuele voorkeuren en wensen.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste deurspion camera, dit zodat jij de voor jou beste deurspion camera wifi, deurspion camera met opname mogelijkheid of misschien wel digitale deurspion camera kunt bestellen. We hebben je verder uitgelegd dat de deurspion camera beste koop, of beste camera deurspion review, niet perse de beste voor jou hoeft te zijn. Welke deurspion camera voor jou het allerbeste is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou zelf.

Het aanbod van deurspion camera’s is echter best groot, en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 5 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste deurspion review, hoeft voor jou dus niet de beste camera deurspion te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een deurspion camera die aan jouw wensen, eisen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids opgemerkt en uitgelegd.

We wensen je veel succes en natuurlijk ook plezier bij je persoonlijke zoektocht naar de beste deurspion camera. Een deurspion camera die jouw controle geeft, ontlast en zorgt voor een stukje veiligheid en zekerheid. Wat wil je nog meer!

Onze top 5 deurspionnen met camera nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Yale Digitale Deurspion DDV500

  #1 Beste deurspion met camera
  Yale Digitale Deurspion DDV500. Zeer eenvoudige bediening

  Zeer eenvoudige bediening

  Vervang de oude spion door deze digitale deurspion op zeer eenvoudige wijze, je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Het beeld is opvallend scherm en eenvoudig te bedienen

  €64,99 bij bol.com
  bol.com (€64,99)
 2. 2. Kijkgat Camera | Intercom | Deurspion

  #2 Beste deurspion met intercom
  Kijkgat Camera | Intercom | Deurspion. Veilig en gebruiksvriendelijk

  Veilig en gebruiksvriendelijk

  Ook deze deurspion met camera is zeer eenvoudig te monteren, het 2,4" is niet erg groot maar duidelijk genoeg om te zien wie er aan de deur staat. Deze deurspion heeft geen opname functie.

 3. 3. AXA Digitale deurspion (model DDS2)

  #3 Beste deurspion met nachtmodus
  AXA Digitale deurspion (model DDS2). De kracht van Axa

  De kracht van Axa

  Bekend van de sloten maar nu ook als digitale deurspion met camera. Het beeldscherm is duidelijk en helder, ook bij donkere omstandigheden. De installatie vinden wij erg eenvoudig.

  €100 bij bol.com
  bol.com (€100,00)
 4. 4. EZVIZ DP1C – Deurspion op Wifi

  #4 Beste deurspion met camera met WiFi
  EZVIZ DP1C – Deurspion op Wifi. Deurspion met WiFi

  Deurspion met WiFi

  Hang het meegeleverde 4,3" scherm daar waar dat het handigst is. De WiFi zorgt voor de verbinding. Erg handig in gebruik, je kunt zelfs praten met via tweeweg audio.

  €39,88 bij bcc.nl
  bcc.nl (€39,88)
 5. 5. Smartwares 10.018.27 Deurspion

  #5 Beste deurspion met opnamefunctie
  Smartwares 10.018.27 Deurspion. Met opnamefunctie

  Met opnamefunctie

  Deze deurspion is voorzien van een micro SD kaart zodat je elke gebeurtenis bij de deur terug kunt zien. Zeer eenvoudig en scherp geprijsde deurspion met camera.

  €62,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€62,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

9 mensen beoordeelden dit artikel met een 3.9

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.