Beste diervriendelijke muizenval van 2023

Top 5 best geteste diervriendelijke muizenvallen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:19

beste_diervriendelijke_muizenval

Jij bent op zoek naar de beste diervriendelijke muizenval? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de diervriendelijke muizenval van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 diervriendelijke muizenvallen uitgebreid getest en vergeleken. Na 12 uur onderzoek is Muizenvangkooi 2 ingangen als beste diervriendelijke muizenval uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste diervriendelijke muizenvallen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 6 tips voor het kopen van een diervriendelijke muizenval. Wist je bijvoorbeeld dat de beste diervriendelijke muizenval 2 ingangen heeft en dat je hiermee de pakkans vergroot? Lees snel verder…

#1 Beste diervriendelijke muizenval
Muizenvangkooi 2 ingangen. Stevig en effectief

Stevig en effectief

Deze diervriendelijke muizenval is voorzien van 2 ingangen dus maak je meer kans om een muis te vangen. Plaats een lokmiddel in de kooi en de muizen zullen zich snel melden. Het gegalvaniseerde staal is sterk genoeg om jaren mee te gaan.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€14,65 bij bol.com
bol.com (€14,65)

Naar de top 5

Top 5 beste diervriendelijke muizenvallen van dit moment

Hoe komt deze top 5 diervriendelijke muizenvallen tot stand?

12 uur getest door experts Onze experts hebben 12 diervriendelijke muizenvallen uitvoerig getest en vergeleken.

12 diervriendelijke muizenvallen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 diervriendelijke muizenvallen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Muizenvangkooi 2 ingangen

  #1 Beste diervriendelijke muizenval
  Muizenvangkooi 2 ingangen. Stevig en effectief

  Stevig en effectief

  Deze diervriendelijke muizenval is voorzien van 2 ingangen dus maak je meer kans om een muis te vangen. Plaats een lokmiddel in de kooi en de muizen zullen zich snel melden. Het gegalvaniseerde staal is sterk genoeg om jaren mee te gaan.

  €14,65 bij bol.com
  bol.com (€14,65)
 2. 2. Ketchall Levende Muizenvangkooi Tegen Muizen – Pest-Stop

  #2 Meest professionele diervriendelijke muizenval
  Ketchall Levende Muizenvangkooi Tegen Muizen – Pest-Stop. Professioneel en diervriendelijk

  Professioneel en diervriendelijk

  Deze diervriendelijke muizenval is voorzien van een transparante deksel zodat je direct kunt zien of je een muis hebt gevangen. Deze muizenval is voorzien van 2 ingangen.

  €21,95 bij ongediertewinkel.nl
  ongediertewinkel.nl (€21,95)
 3. 3. Olenka – Diervriendelijke Muizenval

  #3 Diervriendelijke muizenval met emmer
  Olenka – Diervriendelijke Muizenval. Bekend van social media

  Bekend van social media

  Deze muizenval maakt gebruik van een, meegeleverde emmer. Lok de muizen met een stukje kaas en eenmaal boven zullen ze in de emmer vallen.

  €34,95 bij bol.com
  bol.com (€34,95)
 4. 4. VerminBuster Diervriendelijke Muizenval 

  #4 Meest compacte diervriendelijke muizenval
  VerminBuster Diervriendelijke Muizenval . Geschikt voor meerdere muizen

  Geschikt voor meerdere muizen

  Deze muizenval kan meerdere muizen tegelijk aan. Voorzien van een transparante deksel en 2 ingangen. Door zijn platte design is deze val eenvoudig onder kasten te plaatsen.

  €15,95 bij bol.com
  bol.com (€15,95)
 5. 5. Vulpes Verjager® – Muizenval – Diervriendelijke Muizenvallen voor Binnen & Buiten

  #5 Beste te reinigen diervriendelijke muizenval
  Vulpes Verjager® – Muizenval – Diervriendelijke Muizenvallen voor Binnen & Buiten. Eenvoudig te reinigen

  Eenvoudig te reinigen

  Deze volledig transparante muizenval is gemaakt van een hard kunststof en is dankzij de meegeleverde borstel eenvoudig te reinigen.

De beste diervriendelijke muizenval

Het kenmerk van de beste diervriendelijke muizenval is, dat er geen onnodig dierenleed wordt veroorzaakt bij het aanpakken van overlast door muizen. De ouderwetse houten muizenval, waarbij de nek van de muis wordt gebroken door een krachtige veer, kan in principe dus ook worden beschouwd als diervriendelijk. Tegenwoordig wordt met de beste diervriendelijke muizenval echter bijna altijd een muizenval bedoeld waarin de muis blijft leven. De muizen kunnen na het vangen weer worden vrijgelaten. Ook de muizenverjagers, apparaten die ervoor zorgen dat de muizen vertrekken uit jouw woning, vallen onder de beste diervriendelijke muizenval.

Wat is diervriendelijk muizen bestrijden?

In het verleden was het geen probleem als de overlast van muizen werd opgelost met gif. De muizen gingen dan dood en niemand dacht erbij na, dat de muis na het eten van het gif wel eens pijn zou kunnen hebben. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een muizenval waarin de muis wordt gedood. Elektrische muizenvallen worden wat dat betreft als het meest effectief beschouwd. Maar het komt heus wel eens voor dat een muis niet meteen dood is door de elektrische schok. In dat geval lijdt het beestje nog geruime tijd pijn, en dat wordt als niet-diervriendelijk beschouwd.

Diervriendelijk is synoniem voor in leven laten

Diervriendelijk muizen bestrijden betekent dat je een diervriendelijke muizenval gebruikt, waarin de muis alleen maar wordt gevangen. Zodra de muis in de val zit moet hij voldoende lucht krijgen om te kunnen ademen, want anders kunnen de stress door de gevangenschap en gebrek aan zuurstof er alsnog voor zorgen dat de muis overlijdt. Merkwaardig genoeg valt de bestrijding van muizen met katten ook onder de categorie diervriendelijk, evenals het verjagen van muizen. Dit is echter discutabel, want door ze te verjagen verliezen de muizen de omgeving waar ze warm zaten en voldoende voedsel konden vinden.

beste_diervriendelijke_muizenval_01

6 tips om diervriendelijk met muizen om te gaan

Op een diervriendelijke manier met muizen omgaan gaat iets verder dan de overlast die de beestjes veroorzaken op te lossen met de beste diervriendelijke muizenval. Je bent pas echt diervriendelijk als je voorkomt dat er muizen in je woning komen. Daarom worden hier 6 tips gegeven, waarmee je de overlast van muizen op een diervriendelijke manier kunt voorkomen.

Tip 1: Maak van je woning een onaantrekkelijke plek voor muizen

Een thuis is een plek waar je het lekker warm hebt, ongestoord kunt slapen, en voldoende te eten en drinken hebt. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor muizen. Deze diertjes gaan alleen bij woningen naar binnen als ze gemakkelijk binnen kunnen komen en waar ze alles van hun gading kunnen vinden. De beste manier om te voorkomen dat er overlast van muizen ontstaat is dus om de aantrekkelijke dingen voor muizen te verwijderen. Zorg er dus voor dat er geen etensresten in je woning zijn, dat je woning moeilijk toegankelijk is voor muizen en dat er geen schuilplaatsen zijn.

In de praktijk betekent dit, dat je je huis goed schoon en opgeruimd moet houden. Daarnaast is het goed om allerlei openingen waardoor muizen naar binnen kunnen komen af te sluiten. Dat kan door roosters voor de ventilatiesleuven van de spouwmuren te schroeven en kieren langs deuren, ramen en de dakrand dicht te kitten. De praktijk wijst overigens uit dat het niet eens nodig is om alle kieren helemaal af te sluiten. Als er geen voedsel in je woning rondslingert zullen muizen sowieso een ander woonadres proberen te vinden.

Tip 2: Houd muizen op afstand met een kat

Om te voorkomen dat je met de beste diervriendelijke muizenval in de weer moet om muizen te vangen kun je een kat aanschaffen. Muizen blijven onmiddellijk op afstand als ze de geur ruiken van een kat. En als ze dat dier rond zien scharrelen zullen ze sowieso niet in de buurt van je woning komen. Katten zijn de natuurlijke vijanden van muizen, maar in de praktijk vangen ze niet zo heel vaak een muis. Als ze er wel één te pakken krijgen is het maar de vraag of dat wel zo diervriendelijk is, want sommige katten blijven uren met een muis spelen, totdat die overlijdt.

Tip 3: Gebruik de beste diervriendelijke muizenval

Als de bovenstaande methoden niet hebben gewerkt en als er toch muizen in je woning zijn gekomen moeten die op een diervriendelijke manier worden bestreden. Dat kan met de beste diervriendelijke muizenval. Dat is een soort muizenval die, zoals al is uitgelegd, de muis niet doodt maar hem vangt. De beste diervriendelijke muizenval is leverbaar in allerlei uitvoeringen, zoals verderop wordt beschreven. Het principe is, dat een muis een buisje wordt ingelokt, dat vervolgens wordt afgesloten met een deurtje. De muis kan dan niet meer weg. Maar wat ga je vervolgens met die muis doen?

Als een muis die gevangen is met de diervriendelijke muizenval in de tuin wordt vrijgelaten heb je het probleem van de muizenoverlast niet opgelost. Want die muis zal binnen de kortste keren weer bij je in huis zitten. Als je een muis wilt vrijlaten moet dat worden gedaan op een aantal kilometers afstand. Het is bekend dat muizen best een grote afstand kunnen afleggen als ze hun vorige verblijfplaats zoeken. Breng de muis dus ver genoeg weg en laat hem het liefst niet in een bewoonde wijk vrij. Want als je dat doet zal hij bij anderen in de woning overlast veroorzaken.

Als diervriendelijkheid voor jou echt een belangrijke rol speelt kun je de muis vrijlaten in een natuurgebied, waar op kilometers afstand geen woningen te vinden zijn. Er blijft dan nog altijd het risico over dat de muis dan een prooi wordt van roofdieren. Maar daar moet je je dan maar bij neerleggen. Als het jouw muis wel lukt om te overleven in de natuur heb je hem dankzij het vangen met de beste diervriendelijke muizenval een mooi leven gegeven.

beste_diervriendelijke_muizenval_02

Tip 4: Koop een goede ouderwetse muizenval

Als je geen mogelijkheid hebt om levend gevangen muizen in de natuur uit te zetten is de aanschaf van een ouderwetse muizenval het overwegen waard. Het gaat dan niet om de beste diervriendelijke muizenval, maar wel om een exemplaar waarin de muis niet te lijden heeft. In een kwalitatief goede ouderwetse muizenval is de muis meteen dood doordat zijn nek wordt gebroken. Nogmaals, dit is niet diervriendelijk in de zin dat de muis het er goed vanaf brengt, maar hij heeft ook niet te lijden.

Tip 5: Muizen verjagen

Een hele effectieve manier om de aanwezigheid van één of een paar muizen aan te pakken is gebruik te maken van geuren waar muizen een hekel aan hebben. Het gaat dan bijvoorbeeld om de geur van pepermunt of azijn. Het is al voldoende om wattenstaafjes die gedrenkt zijn in oplosmiddel met die geuren in de hoeken van de kamers te leggen, of op de plaatsen waarvan je het vermoeden hebt dat de muizen daar je woning binnen komen. De wattenstaafjes moeten regelmatig worden vervangen door nieuwe.

Je zal zien dat dit een diervriendelijke manier van muizenoverlast aanpakken is, want na verloop van een paar dagen zal geen muis zich meer in jouw woning vertonen. Daarna is het zaak om de plekken waar de muizen zijn binnengekomen af te sluiten met kit of met roosters. Dan weet je zeker dat er geen nieuwe muizen in je woning zullen komen.

Tip 6: Een muizenverjager met ultrasoon geluid

Een muizenverjager die ultrasoon geluid produceert om muizen op een afstand te houden kan voor een korte periode succesvol zijn. Ultrasoon geluid heeft een frequentie die zo hoog is, dat mensen het niet kunnen horen. Veel dieren wel, zoals katten, honden, vogels en muizen. Zij vinden dit geluid zeer irritant en zullen dus uit de buurt van het apparaat blijven. In de praktijk blijkt dat een muizenverjager met ultrasoon geluid maar een beperkte periode werkt. Na verloop van tijd wennen de muizen aan het geluid en dan komen ze weer terug. Voor een blijvend effect moet de frequentie van de muizenverjager regelmatig worden gewijzigd.

Je kan een muizenverjager wel gebruiken om de overlast van een grote groep muizen tijdelijk te verminderen. Gedurende de periode dat de muizen niet in de buurt van je woning komen heb je de tijd om de kieren en gaten waardoor de muizen binnen komen te dichten. Vervolgens kun je met een diervriendelijke muizenval de overgebleven muizen vangen en ergens anders weer vrijlaten.

Lokmiddel in de beste diervriendelijke muizenval plaatsen

Welke beste diervriendelijke muizenval je hebt doet er niet veel toe als je het lokmiddel niet op de juiste wijze in de val plaatst. Het is de bedoeling dat je iets gebruikt dat muizen lekker vinden. Traditioneel is een klein stukje kaas, maar ook pindakaas wordt graag door muizen gegeten. Iets zoets werkt ook uitstekend. Zorg er bij het plaatsen van het lokmiddel voor, dat je dat zelf niet met je vingers aanraakt. Doe het lokmiddel bijvoorbeeld op een wattenstaafje en brengt het daarna op het juiste plekje in de beste diervriendelijke muizenval aan. Daarmee wordt voorkomen dat de muizen jouw lichaamsgeur ruiken en niet in de val durven te lopen.

Kant-en-klaar lokmiddel gebruiken

Het resultaat van het vangen van muizen met een zelfgekozen lokmiddel is vaak wat minder goed dan wanneer een professioneel lokmiddel wordt gebruikt. Dat komt doordat die middelen zijn voorzien van een mengsel van alle favoriete geuren van muizen. De muizen ruiken die geur al vanaf een grote afstand en ze zullen daar naar op zoek gaan. Vanwege de reikwijdte van de geur van het professionele lokmiddel komen er dus meer muizen naar de beste diervriendelijke muizenval en daardoor is de vangst groter.

Bovenstaande tips gebruiken

Het zal duidelijk zijn dat de bovenstaande tips op zich niet volstaan om je woning vrij van muizen te krijgen. Door de tips te combineren kun je de muizenoverlast echter wel een halt toe roepen. Het zal echter niet te vermijden zijn dat de beste diervriendelijke muizenval af en toe ingezet moet worden. Om je een idee te geven welke soorten beste diervriendelijke muizenval er verkrijgbaar zijn kun je daarvan nu een overzicht en een korte beschrijving vinden.

Draadkist met één ingang

Bij de beste diervriendelijke muizenval bestaande uit draadkist met één ingang is volop rekening gehouden met de muis. Als het beestje de val in loopt zal er een hekje achter hem dichtklappen, zonder dat hij daardoor gewond kan raken. De muis kan het lekkere hapje waarnaar hij op zoek was gewoon opeten. De draadkist bestaat uit verzinkt staal, dat ruim voldoende verse lucht toelaat. Als je met deze beste diervriendelijke muizenval een muis hebt gevangen is die in topconditie om weer te worden vrijgelaten.

Trip trap muizenval

De trip trap beste diervriendelijke muizenval bestaat uit een plastic gangetje, dat aan één zijde toegankelijk is. In het gangetje wordt een beetje lokvoedsel geplaatst. Als een muis naar binnen loopt stapt hij op een plastic hefboompje, waardoor een deurtje voor de ingang schuift. De muis zit dan gevangen, maar kan zich nergens aan verwonden. Deze plastic muizenval heeft een aantal ventilatie openingen, zodat de muis niet in ademnood raakt en door de stress kan overlijden.

Draadkist met twee ingangen

De draadkist met twee ingangen lijkt sterk op de zojuist beschreven beste diervriendelijke muizenval met één ingang. Deze versie met twee ingangen is vooral geschikt om langs een wand te plaatsen. In het midden van deze muizenval zit een scheidingswandje, waardoor je er twee muizen per nacht mee kunt vangen.

Metalen vangkooi voor meerdere muizen

Deze beste diervriendelijke muizenval kun je beschouwen als een metalen doosje met twee ingangen. Die zitten beide aan dezelfde kant, zodat deze vangkooi tegen de wand aan kan worden geplaatst, terwijl er toch twee muizen naar binnen kunnen kopen. Aan de bovenzijde van deze vangkooi is een stukje transparant plastic gemaakt, zodat je kunt zien of er muizen zijn gevangen met deze beste diervriendelijke muizenval. Er zitten ruime ventilatiesleuven in de vangkooi, zodat de muizen niet in ademnood komen.

Kantelval

De kantelval is een kunststof beste diervriendelijke muizenval, waarin de muizen zichzelf niet kunnen verwonden. De vorm van deze muizenval heeft wel iets weg van een banaan, die met de bolle kant naar beneden naar één van de uiteindelijk is gerold. Dat is de kant van het deurtje, dat open staat. Als een muis naar binnen loopt voor het lekkere hapje dat daar ligt, zal de hele val gaan kantelen vanwege de bolle onderzijde van de kantelval. Het deurtje klapt dicht en de muis kan er niet meer uit. Voor voldoende frisse lucht zijn er ventilatiesleuven in deze diervriendelijke muizenval gemaakt.

Opwindbare vangkooi voor meerdere muizen

Als je flink veel last hebt van muizen zijn de meeste exemplaren van de beste diervriendelijke muizenval niet geschikt, omdat er maar één of twee muizen per nacht kunnen worden gevangen. Deze opwindbare vangkooi is dan de oplossing. Zodra een muis door één van de twee ingangen in de vangkooi is aanbeland klapt het deurtje achter hem dicht. Hij loopt via een soort sluis door naar een groter compartiment. Zodra dat is gebeurd zal het opwindmechanisme het eerste deurtje weer openen, zodat er nog een muis naar binnen kan. Je kunt met deze beste diervriendelijke muizenval wel 10 muizen per nacht vangen.

Kunststof vangkooi voor levende muizen

Als je grotere aantallen muizen wilt vangen met de beste diervriendelijke muizenval is de kunststof vangkooi een prima optie. Dat is een kunststof doos met aan de achterzijde twee openingen. Zodra een muis in de opening loopt en op zoek gaat naar een lekker hapje in de vangkooi klapt er een deurtje achter hem dicht. De vangkooi is dan klaar voor een volgende hongerige muis. In deze vangkooi kun je elke nacht meerdere muizen vangen. Het deksel is transparant, zodat je de vangst kunt controleren. In de doos zitten voldoende ventilatiesleuven. De muizen worden vrijgelaten door het deksel van de vangkooi te halen.

Hoekmodel muizenvangkooi

Muizen volgen in woningen altijd routes die heel dicht langs een muur lopen. Dat is de reden waarom deze beste diervriendelijke muizenval zo handig is. Hij is ontworpen om in een hoek te plaatsen en is van beide zijden toegankelijk. Daardoor zal de kans om muizen te vangen groter zijn. Deze vangkooi is gemaakt van verzinkt staal en voorzien van ventilatiegaten. Er zijn meerdere muizen per keer mee te vangen en de vangst is te bekijken dankzij een doorzichtige deksel.

Conclusie

De conclusie van dit artikel is, dat er ruim voldoende mogelijkheden zijn om muizen met de beste diervriendelijke muizenval uit je woning te verdrijven. De kwaliteit van de beste diervriendelijke muizenval is ruim voldoende. Welke je nodig hebt in je woning hangt deels af van je eigen voorkeur, maar ook van de mate waarin je last hebt van muizen. Bij grote overlast is de beste diervriendelijke muizenval voor meer muizen effectiever. Onthoud ook dat de overlast van muizen niet alleen met behulp van de beste diervriendelijke muizenval kan worden verholpen. Het is altijd een combinatie van maatregelen om je woning minder interessant te maken voor muizen.

Veelgestelde vragen over een diervriendelijke muizenval

Wanneer spreek je over de beste diervriendelijke muizenval?

Of een muizenval diervriendelijk mag worden genoemd is afhankelijk van wat jij daar zelf onder verstaat. Sommige mensen noemen het diervriendelijk als een muis niet lang hoeft te lijden als hij wordt gedood in een muizenval. Anderen spreken van de beste diervriendelijke muizenval als de muis blijft leven nadat hij is gevangen.

Wat moet je doen met gevangen muizen?

Als je de beste diervriendelijke muizenval hebt gebruikt om muizen levend te vangen zal je die graag willen uitzetten in de natuur. Dat kan, maar dan moet je wel de juiste plek kiezen. Ga in elk geval een aantal kilometers van je eigen woning, want anders kan de muis jouw woning weer terugvinden. Het wordt afgeraden om muizen vrij te laten in een druk bewoonde wijk, omdat de kans groot is dat de muis dan een andere woning binnen zal dringen. De beste plek is een natuurgebied of park, waar geen woningen in de buurt zijn.

Waarom moet de beste diervriendelijke muizenval ventilatiegaten hebben?

Als een muis in de beste diervriendelijke muizenval wordt gevangen zal hij daar nog wel een aantal uren in moeten zitten. De muis zal in eerste instantie gestrest raken doordat hij is opgesloten. Als de muizenval onvoldoende ventilatieopeningen heeft kan hij ook moeilijk ademen. De combinatie van gevangenschap en slecht kunnen ademen kan voor een muis voor zoveel paniek zorgen, dat hem dat fataal wordt. Je hebt de muis dan levend gevangen, maar door de stress is hij alsnog overleden. Zorg er daarom voor dat jouw beste diervriendelijke muizenval voldoende ventilatiesleuven heeft.

Onze top 5 beste diervriendelijke muizenvallen op een rijtje

 1. 1. Muizenvangkooi 2 ingangen

  #1 Beste diervriendelijke muizenval
  Muizenvangkooi 2 ingangen. Stevig en effectief

  Stevig en effectief

  Deze diervriendelijke muizenval is voorzien van 2 ingangen dus maak je meer kans om een muis te vangen. Plaats een lokmiddel in de kooi en de muizen zullen zich snel melden. Het gegalvaniseerde staal is sterk genoeg om jaren mee te gaan.

  €14,65 bij bol.com
  bol.com (€14,65)
 2. 2. Ketchall Levende Muizenvangkooi Tegen Muizen – Pest-Stop

  #2 Meest professionele diervriendelijke muizenval
  Ketchall Levende Muizenvangkooi Tegen Muizen – Pest-Stop. Professioneel en diervriendelijk

  Professioneel en diervriendelijk

  Deze diervriendelijke muizenval is voorzien van een transparante deksel zodat je direct kunt zien of je een muis hebt gevangen. Deze muizenval is voorzien van 2 ingangen.

  €21,95 bij ongediertewinkel.nl
  ongediertewinkel.nl (€21,95)
 3. 3. Olenka – Diervriendelijke Muizenval

  #3 Diervriendelijke muizenval met emmer
  Olenka – Diervriendelijke Muizenval. Bekend van social media

  Bekend van social media

  Deze muizenval maakt gebruik van een, meegeleverde emmer. Lok de muizen met een stukje kaas en eenmaal boven zullen ze in de emmer vallen.

  €34,95 bij bol.com
  bol.com (€34,95)
 4. 4. VerminBuster Diervriendelijke Muizenval 

  #4 Meest compacte diervriendelijke muizenval
  VerminBuster Diervriendelijke Muizenval . Geschikt voor meerdere muizen

  Geschikt voor meerdere muizen

  Deze muizenval kan meerdere muizen tegelijk aan. Voorzien van een transparante deksel en 2 ingangen. Door zijn platte design is deze val eenvoudig onder kasten te plaatsen.

  €15,95 bij bol.com
  bol.com (€15,95)
 5. 5. Vulpes Verjager® – Muizenval – Diervriendelijke Muizenvallen voor Binnen & Buiten

  #5 Beste te reinigen diervriendelijke muizenval
  Vulpes Verjager® – Muizenval – Diervriendelijke Muizenvallen voor Binnen & Buiten. Eenvoudig te reinigen

  Eenvoudig te reinigen

  Deze volledig transparante muizenval is gemaakt van een hard kunststof en is dankzij de meegeleverde borstel eenvoudig te reinigen.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.