Beste draadloze deurbel van 2023

Top 5 best geteste draadloze deurbellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 3 november 2022 @09:29

beste_draadloze_deurbel_02

Jij bent op zoek naar de beste draadloze deurbel. Dat snappen we helemaal, want niets is zo irritant als de pakketbezorger missen die jouw langverwachte pakketje komt brengen! In deze blog vind je de beste draadloze deurbel. Sterker nog, we hebben er 5 voor je. Klik hier voor de top 5 beste draadloze deurbellen. Heb je niet zoveel tijd en wil je direct weten wat de beste draadloze deurbel is? Dan kunnen we je alvast vertellen dat dit de 2e generatie Ring Video Deurbel is.

De beste draadloze deurbel, dit is ‘m!

Ring Video Deurbel 2e Generatie

beste_draadloze_deurbel_01
Ring Video Deurbel 2e Generatie Bekijk op Bol.com

Wat is de beste draadloze deurbel?

De beste draadloze deurbel is in ieder geval een draadloze deurbel die je overal in huis hoort, wanneer er buiten op je bel gedrukt wordt. Verder werken veel draadloze deurbellen nog op batterijen. Die wil je natuurlijk niet elke week hoeven te vervangen. Een duurzame draadloze deurbel is dus tevens een must! En is er videobeeld en spraakmogelijkheid, moeten deze natuurlijk ook van goede kwaliteit zijn.

Beste keuze draadloze deurbel, lees hier de informatie die jij nodig hebt!

We hebben een top 5 samengesteld die draait om de beste draadloze deurbel. Die top 5 is onder andere tot stand gekomen door de draadloze deurbel beste getest. Maar er is meer. Zo bespreken we naast de keuze voor wat betreft beste draadloze deurbel, ook de draadloze deurbel die het beste beoordeeld wordt én de ‘beste koop’. Dat hoeft niet de beste goedkope draadloze deurbel te zijn, maar is wel een draadloze deurbel met een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen.

Wanneer een draadloze deurbel een ‘best buy’ stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit. Omdat uit onderzoek is gebleken dat veel mensen niet te veel geld uit willen geven aan een draadloze deurbel, hebben wij dit in deze koopgids ook geprobeerd aan te houden als het gaat om de beste koop voor wat betreft de beste draadloze deurbel.

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk om goed te bedenken waar jouw eigen wensen en voorkeuren liggen bij gebruik van een draadloze deurbel. Wanneer je bijvoorbeeld een draadloze deurbel met camera wenst, ga je op zoek naar de beste draadloze deurbel met camera, en kun je de beste draadloze deurbel zonder camera links laten liggen. En wil je graag een beste draadloze deurbel zonder batterijen? Dan valt de beste draadloze deurbel die wel werkt op en met batterijen sowieso al af.

Zo zijn er nog enkele aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze blog met je willen doornemen. Nu eerst door naar de top 5 beste draadloze deurbel

1

Ring Video Deurbel 2e generatie

Beste draadloze deurbel

beste_draadloze_deurbel_01

Full-hd-belletje-trekken-verklikker

Camera : Ja Bediening via app: Ja Bewegingssensor: Ja Met nachtzicht: Ja Resolutie: Full HD Type deurbelset: Beldrukker + 1 ontvanger op stroom

De verbeterde Ring deurbel is er eindelijk. Nog steeds een draadloze deurbel met camera en nu zelfs met 1080p HD-video. Haarscherp de postbode bekijken dus. Deze draadloze deurbel wordt geleverd met een Chime. Dat is een gong die je eenvoudig en draadloos overal kunt plaatsen waar jij wilt. Tevens krijg je natuurlijk ook indien gewenst een melding op je smartphone. Je kunt dus wel zeggen dat het een draadloze deurbel is met 2 ontvangers.

Wat we goed vinden:

 • Haarscherp beeld!
 • Eenvoudige installatie
 • Koppelbaar met andere Ring producten

Wat we minder goed vinden:

 • Forse aanschafprijs
2

Eufy Video Deurbel

Beste koop draadloze deurbel

beste_koop_draadloze_deurbel

Eenvoudig uit te breiden tot een volwaardig alarm systeem

Camera : Ja Bediening via app: Ja Bewegingssensor: Ja Met nachtzicht: Ja Resolutie: 2560 x 1920 Type deurbelset: Beldrukker + 1 HomeBase op stroom

Deze nummer 2 beste draadloze deurbel werkt met een accu en is gemakkelijk zelf te installeren. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, waardoor je niet extra hoeft te betalen voor cloudopslag. Ideaal dus. Het beeld van de camera van deze nummer 2 is scherp en door de 2 weg audio kun je met mensen praten die voor je deur of poort staan!

Wat we goed vinden:

 • Eenvoudige installatie
 • Kristalhelder beeld, ook ’s nachts
 • Eenvoudig uit te breiden tot een volwaardig alarmsysteem

Wat we minder goed vinden:

 • De verleiding om meer producten te koppelen is groot
3

Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

Best beoordeelde draadloze deurbel

best_beoordeelde_draadloze_deurbel

Eenvoudig maar doeltreffend

Camera : Nee Bediening via app: Nee Bewegingssensor: Nee Met nachtzicht: Nee Resolutie: nvt Type deurbelset: 1 beldrukker + 2 ontvangers

De best beoordeelde draadloze deurbel met 2 ontvangers hoor je in de gehele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kunt zelf je beltoon kiezen (je hebt keuze uit maar liefst 60 verschillende deuntjes) en ook kun je zelf het volume instellen. Ook lichten de ontvangers op wanneer er wordt aangebeld. Ideaal voor wanneer je slecht(er) hoort. Deze nummer 3 is draadloos, regen waterdicht en zeer eenvoudig te plaatsen.

Wat we goed vinden:

 • Batterijen met een levensduur van 5 jaren zijn bij deze draadloze deurbel inbegrepen!
 • Er is sprake van een ideaal plug and play systeem.
 • De kwaliteit van deze draadloze deurbel in combinatie met de prijs is uitstekend!

Wat we minder goed vinden:

 • De bevestiging van de drukknop wordt soms als minder praktisch ervaren.
4

Living Needs Draadloze Deurbel

Beste draadloze deurbel onder de 70 euro

beste_draadloze_deurbel_onder_de_70_euro

Overal ter wereld zien wie er voor je deur staat

Camera : Ja Bediening via app: Ja Bewegingssensor: Ja Met nachtzicht: Ja Resolutie: 720 x 576 pixels Type deurbelset: 1 beldrukker + 1 ontvanger

Waar je ook bent, je ziet altijd wie er voor je deur staat. Deze draadloze deurbel is de beste keuze als het gaat om opties voor een bescheiden prijs. Je kunt zelfs live spreken zonder de deur open te doen. Het is dus ook een zeer veilige deurbel.

Wat we goed vinden:

 • Eenvoudige installatie
 • Handige app met cloudopslag (max. 7 dgn)
 • Stevige behuizing

Wat we minder goed vinden:

 • De camera resolutie is niet erg hoog
5

Draadloze Deurbel met 1 Ontvanger

Beste draadloze deurbel onder de 25 euro

beste_draadloze_deurbel_onder_de_25_euro

Door de verlichting in de gong ook zeer geschikt voor slechthorenden.

Camera : Nee Bediening via app: Nee Bewegingssensor: Nee Met nachtzicht: Nee Resolutie: nvt Type deurbelset: 1 beldrukker + 1 ontvanger

De hekkensluiter van deze top 5 voor wat betreft de beste draadloze deurbel is tevens de draadloze deurbel met de scherpste prijs. Deze deurbel is draadloos en tevens waterdicht. Ook kun jij je eigen melodieën instellen en tevens het volume zelf regelen. De installatie is tevens eenvoudig van deze nummer 5. Tevens lichten de ontvangers ook in deze op wanneer er wordt aangebeld. Ideaal voor slechthorenden.

Wat we goed vinden:

 • De lage prijs en de kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen
 • Eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik.
 • Het design van deze draadloze deurbel wordt als mooi ervaren.

Wat we minder goed vinden:

 • Verwacht niet te veel extra’s en speciale opties.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van de beste draadloze deurbel?

Wanneer je op zoek bent naar de beste draadloze deurbel, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn en gemaakt kunnen/ moeten worden. Dit maakt de zoektocht en de uiteindelijke uitkomst, het vinden van de beste draadloze deurbel, tot een succes. De beste draadloze deurbel kun jij vinden door middel van onderstaande aandachtspunten!

Als eerste, je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar de beste draadloze deurbel, is het handig om helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Wil je de beste draadloze deurbel met camera, of vind je een beste draadloze deurbel zonder camera ook wel prima? En wil je een beste draadloze camera met 2 ontvangers? En de beste draadloze deurbel zonder batterijen? Of vind je met batterijen ook prima? We zetten verschillende keuzes en mogelijkheden voor wat betreft de beste draadloze deurbel hieronder kort uiteen.

Veel modellen vereis overigens een Wifi verbinding. Onlangs verscheen onze koopgids over de beste Wifi router en de beste wifi versterker. Is je Wifi verbinding top? Mooi zo! Koppel dan gerust de beste soundbar voor een werelds geluid in je woonkamer.

beste_draadloze_deurbel_03

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een draadloze deurbel is natuurlijk het gegeven dat jij de bel hoort, wanneer er wordt aangebeld. Of wil je ook graag zien wie en wanneer er voor de deur staat? De draadloze deurbel ook gebruiken ter controle en stukje veiligheid, wellicht? Een beste draadloze deurbel met camera is dan wel essentieel. En wil je tegen de ‘beller’ kunnen praten, dan is spraakmogelijkheid ook essentieel. Goed om voorgaande in je achterhoofd te houden bij je zoektocht en alvorens aanschaf!

Met batterijen, of zonder batterijen/ duurzaamheid?

Met camera, of zonder camera?

De beste draadloze deurbel, die heb je met en ook zonder camera. De keuze is aan jou. Met camera kun je -logischerwijs- zien wie er voor de deur of poort staat. Zonder camera kan dat niet. Ook heb je draadloze deurbellen met camera die een spraakfunctie hebben. Je kunt dus het gesprek aangaan met degene die voor je deur staat. In veel gevallen ook wanneer je niet thuis bent. Je krijgt dan een melding via de app die bij je camera hoort (als deze optie voorhanden is, natuurlijk.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak is een belangrijk punt van aandacht wanneer het gaat om eigenlijk alles, dus ook wanneer het gaat om een draadloze deurbel. Zo hoort bij gebruiksgemak sowieso een eenvoudige installatie van de draadloze deurbel en ook de werking moet niet te ingewikkeld zijn. 

Bij een draadloze deurbel met wat meer opties, zoals de beste draadloze deurbel met camera en de beste draadloze deurbel met twee ontvangers, kun je de draadloze deurbel veelal beheren met behulp van een app. Je kunt dan via die app, op afstand instellingen wijzigen (volume en beltoon bijvoorbeeld), maar ook waarschuwt de app je wanneer er iemand voor de deur staat als je niet thuis bent. 

Uiteindelijk is ook gebruiksgemak subjectief. Zo is een beetje beste draadloze deurbel waterdicht, wat ons betreft. Maar eenvoudig in gebruik staat bij praktisch iedereen toch wel bovenaan het lijstje van wensen.

beste_draadloze_deurbel_04

Prijskaartje

De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de vele draadloze deurbellen die er op de markt te koop zijn, verschillen enorm van elkaar. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een draadloze deurbel beste getest die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een budget draadloze deurbel. Prijs zegt overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit, maar vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

3. Hoe wij testen

Bij Ubari nemen we de tijd om voor jou de beste draadloze deurbel te vinden. Hierbij nemen we producten onder de loep maar ook de gebruikerservaringen. Zo maken wij voor jou een handig overzicht met daarin de beste keus draadloze deurbel.

Scheelt jou weer zoeken tussen honderden producten, handig toch?

Veelgestelde vragen over een draadloze deurbel

Hoe werkt een draadloze deurbel?

Je hebt twee categorieën draadloze deurbellen. De eerste, een draadloze deurbel die werkt op batterijen, je hebt dan dus geen kabels nodig. De ontvanger die hoort bij de draadloze deurbel plaats je binnen het zend en ontvangstbereik ergens in huis. De ontvanger en draadloze deurbel communiceren via wifi of DECT. Dit is een draadloze verbinding tussen ontvanger en beldrukker. Wanneer er wordt gecommuniceerd via wifi, is dat vaak via een app op je telefoon.

Een draadloze deurbel zonder batterij werkt op kinetische energie. Het indrukken van de deurbel levert de energie om de bel, ook wel zender genoemd, te laten werken.

 

Een draadloze deurbel, waar te koop?

Een draadloze deurbel is erg in opkomst. Er zijn dan ook veel aanbieders, zowel online, maar ook in elektronica zaken en woonwinkels kun je een draadloze deurbel kopen. Online kun je bij Bol.com terecht.

Welke draadloze deurbel is geschikt voor mij?

Op de vraag kunnen we geen eenduidig antwoord geven. Dit hangt samen met je eigen voorkeuren. Wil je een draadloze deurbel met of zonder camera? En zo zijn er nog meer keuzes die je alleen zelf kunt maken. We bespraken ze in deze blog.

 

Wat is de beste draadloze deurbel?

 De beste draadloze deurbel is in ieder geval een deurbel die je goed hoort, door het hele huis. En ook een deurbel die gebruiksvriendelijk en duurzaam is. Er zijn veel verschillende soorten draadloze deurbellen met allemaal verschillende opties. Wat de beste draadloze deurbel voor jou is, beslis je uiteindelijk zelf.

 

Wat kost een draadloze deurbel?

De prijzen van een draadloze deurbel verschillen behoorlijk. Je hebt al een draadloze deurbel voor 20 euro, maar kunt ze qua prijs ook kopen met een extra nul erachter. Hoewel prijs niet altijd wat zegt over kwaliteit, krijg je voor een beetje meer wel vaak een beetje extra.

De beste draadloze deurbel, de eindconclusie

De beste draadloze deurbel is uiteraard ook een goede draadloze deurbel, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een goede draadloze deurbel zijn er sowieso drie eigenschappen die (misschien wel het meest) belangrijk zijn.

 1. Het functioneren van de draadloze deurbel

Uiteraard wil jij een draadloze deurbel kopen die goed hoorbaar is, door het hele huis. Want dat is de belangrijkste functie van een (draadloze) deurbel, geen (aan)belletje meer missen. Wanneer er sprake is van de beste draadloze deurbel met camera, wil je natuurlijk ook dat het beeld helder en duidelijk is. Hetzelfde geldt voor de spraak optie (wanneer deze aanwezig is).

 1. Het gebruiksgemak

De beste draadloze deurbel en gebruiksgemak gaan hand in hand. Je wilt geen geklooi met je draadloze deurbel, maar gewoon een deurbel die makkelijk in gebruik is en stabiel werkt. Ook op gebruiksgemak wordt (terecht) veel gereviewd en hier is dan vaak ook veel informatie van gebruikers over te vinden (online).

 1. Duurzaamheid

We worden met zn allen gelukkig steeds duurzamer, en dat kan ook niet anders. Voor wat betreft een draadloze deurbel geldt dit ook. Je wilt uiteraard een draadloze deurbel die een flink aantal jaren meegaat. Daarnaast zijn er steeds meer draadloze deurbellen zonder batterijen. De beste draadloze deurbel zonder batterijen wint het qua duurzaamheid absoluut van de beste draadloze deurbel met batterijen.

Wanneer een draadloze deurbel op alle drie bovengenoemde punten niet een dikke +(++) scoort, dan adviseren wij je echt nog even verder te zoeken naar jouw beste draadloze deurbel.

Ring Video Deurbel 2e generatie

Beste draadloze deurbel
beste_draadloze_deurbel_01
Ring Video Deurbel 2e generatie Beste draadloze deurbel Bekijk op Bol.com

Eufy Video Deurbel met HomeBase

Beste koop draadloze deurbel
beste_koop_draadloze_deurbel
Eufy Video Deurbel met HomeBase Beste koop draadloze deurbel Bekijk op Bol.com

Draadloze deurbel met 2 ontvangers

Best beoordeelde draadloze deurbel
best_beoordeelde_draadloze_deurbel
Draadloze deurbel met 2 ontvangers Best beoordeelde draadloze deurbel Bekijk op Bol.com

Living Needs Draadloze Deurbel

Beste draadloze deurbel onder de 70 euro
beste_draadloze_deurbel_onder_de_70_euro
Living Needs Draadloze Deurbel Beste draadloze deurbel onder de 70 euro Bekijk op Bol.com

Draadloze Deurbel met 1 Ontvanger

Beste draadloze deurbel onder de 25 euro
beste_draadloze_deurbel_onder_de_25_euro
Draadloze Deurbel met 1 Ontvanger Beste draadloze deurbel onder de 25 euro Bekijk op Bol.com

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.