Beste duivenpinnen van 2023

Top 5 best geteste duivenpinnen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:43

beste_duivenpinnen

Jij bent op zoek naar de beste duivenpinnen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de duivenpinnen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 20 duivenpinnen uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is Duivenpinnen 50 cm als beste duivenpinnen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste duivenpinnen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van duivenpinnen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste duivenpinnen zeer eenvoudig te installeren zijn? Lees snel verder…

#1 Beste duivenpinnen
AllesTegenOngedierte.nl Duivenpinnen 50CM. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Deze duivenpinnen komen op een strip van 50 cm en door de om en om methode is het voor vogels echt onmogelijk geworden om te landen. De duivenpinnen zijn eenvoudig te plaatsen middels een Tie-wrap, kit of schroeven.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€8,99 bij bol.com
bol.com (€8,99)

Naar de top 5

Top 5 beste duivenpinnen van dit moment

Hoe komt deze top 5 duivenpinnen tot stand?

10 uur getest door experts Onze experts hebben 20 duivenpinnen uitvoerig getest en vergeleken.

20 duivenpinnen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 duivenpinnen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. AllesTegenOngedierte.nl Duivenpinnen 50CM

  #1 Beste duivenpinnen
  AllesTegenOngedierte.nl Duivenpinnen 50CM. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

  Deze duivenpinnen komen op een strip van 50 cm en door de om en om methode is het voor vogels echt onmogelijk geworden om te landen. De duivenpinnen zijn eenvoudig te plaatsen middels een Tie-wrap, kit of schroeven.

  €8,99 bij bol.com
  bol.com (€8,99)
 2. 2. Stixx Full Metal RVS 304 Extra sterke Vogelwering 4 rijen 

  #2 Sterkste duivenpinnen
  Stixx Full Metal RVS 304 Extra sterke Vogelwering 4 rijen . Zeer sterkte duivenpinnen

  Zeer sterkte duivenpinnen

  Deze RVS duivenpinnen bestaat uit 4 rijen pinnen en is van professionele bouwkwaliteit. De duivenpinnen zitten op een strip van 50 cm.

 3. 3. Vogel Wering Pinnen Set – 2 Stuks

  #3 Beste zwarte duivenpinnen
  Vogel Wering Pinnen Set – 2 Stuks. Kunststof anti-vogelpinnen

  Kunststof anti-vogelpinnen

  Deze zwarte duivenpinnen werken natuurlijk ook goed tegen andere vogels. De pinnen hebben een lengte van 10cm waardoor het onmogelijk is voor vogels om te landen.

 4. 4. PRIXXS – Duivenpinnen kunststof | 5 Meter 

  #4 Beste doorzichtige duivenpinnen
  PRIXXS – Duivenpinnen kunststof | 5 Meter . Doorzichtig kunststof

  Doorzichtig kunststof

  Deze duivenpinnen vallen bijna niet op door het gebruik van doorzichtig kunststof en zijn daarmee ideaal als de duivenpinnen in het zicht dienen te worden geplaatst.

  €34,65 bij bol.com
  bol.com (€34,65)
 5. 5. VerminBuster Duivenpinnen 1 meter

  #5 Goed alternatief duivenpinnen
  VerminBuster Duivenpinnen 1 meter. 1 Meter duivenpinnen

  1 Meter duivenpinnen

  Deze duivenpinnen zitten op een strip van 1 meter en zijn daarmee voor veel ramen direct geschikt om te plaatsen. Plaatsen van de duivenpinnen doe je eenvoudig met bijvoorbeeld een Tie Wrap of met schroeven.

  €11,95 bij bol.com
  bol.com (€11,95)

Grote vogels op afstand houden met de beste duivenpinnen

Als er een grote groep vogels op je dakrand zit is dat best een leuk gezicht. Toch is het niet prettig als dat vaak gebeurt. De vogels zorgen voor veel uitwerpselen en daar kun je veel last van hebben. Dat komt doordat de uitwerpselen scherpe stoffen bevatten, waardoor materialen worden aangetast. Zoals de bedekking van de binnenkant van een dakgoot, metalen afdichtingen, behuizingen van ventilatoren en airco’s, etc. Letterlijk alles wordt ondergescheten door de vogels, en ook alles op de grond. Met de beste duivenpinnen behoort die overlast tot het verleden.

Welke vogels veroorzaken de meeste overlast?

Het zal duidelijk zijn dat hele kleine vogeltjes, zoals meesjes, vinkjes en mussen, niet de grote vervuilers zijn van je dakrand, dakgoot en terras. Het gaat met name om de grotere vogels. Roofvogels zijn ook schadelijk, maar vooral omdat ze hun prooi soms op de rand van het dak opeten. Daarbij kunnen altijd restjes in de dakgoot terecht komen, wat veel stank met zich meebrengt. Toch staan duiven bekend als de grootste vervuilers. Een extra nadeel van duiven is, dat ze telkens op dezelfde plek gaan zitten als ze zich daar eenmaal veilig voelen.

Waar zijn duiven te vinden?

Duiven hebben niet een echte voorkeur voor plekjes om te zitten, als het maar op een veilige hoogte is. Om te eten scharrelen ze graag op de grond, liefst op plekken waar restjes voedsel te vinden zijn. Dat is de reden waarom ze vaak op pleinen in steden verblijven. Maar ook op gazons en in borders in tuinen kun je duiven vaak zien zoeken naar voedsel. Dat vinden ze onder bladeren en tussen het gras. Omdat duiven niet zulke goede vliegers zijn merk je het meteen als ze in je tuin landen, want dat geeft een behoorlijk geraas.

beste_duivenpinnen_01

Veilige plekjes op hoogte

Net zomin als dat duiven kieskeurig zijn in de plekken waar ze voedsel kunnen vinden zijn ze ook bereid om overal uit te rusten. Dat kan een boomtak zijn, een nis in een raam, de nok van een dak, de dakgoot, de reling van een balkon, of zelfs uitsteeksels in de muren van grote gebouwen. Van duiven kun je behoorlijk last hebben. Ze maken best veel lawaai. Iedereen kent wel het kenmerkende koeren, dat vaak heel vroeg in de ochtend al te horen is. Ook als duiven gaan paren op een dakrand kan het fladderen met de vleugels geluidsoverlast veroorzaken.

Diervriendelijke oplossing tegen duiven

Omdat duiven niet kieskeurig zijn in hun rustplaatsen kan het geen kwaad als je je dak door middel van vogelweringen beschermt tegen duiven. De meeste soorten vogelwering of de beste duivenpinnen zijn diervriendelijk. Dat wil zeggen dat de vogels niet gewond raken als ze op een dakgoot willen landen die voorzien is van de beste duivenpinnen. Door de duivenpinnen zal het landen echter niet lukken en dan zijn de vogels gedwongen om verder te vliegen, op zoek naar een plekje waar ze wel terecht kunnen.

Wat zijn de beste duivenpinnen?

De beste duivenpinnen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Deze soort vogelwering bestaat uit een strip, waarop staafjes zijn bevestigd. De staafjes kunnen verschillende lengtes hebben en zitten vaak allemaal onder een andere hoek op de strip gemonteerd. Het basismateriaal van de beste duivenpinnen bestaat uit staal. Dat is vaak omhuld met een kunststof laagje. Het voordeel daarvan is, dat de beste duivenpinnen dan minder snel aangetast worden door de weersomstandigheden. Een ander voordeel is, dat de vogels zich daar niet aan kunnen verwonden. De beste duivenpinnen kunnen door bedrijven worden gemonteerd. Het is echter niet moeilijk en kan ook door een klusser worden gedaan. Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees.

Belangrijke kenmerken van de beste duivenpinnen

Om echt diervriendelijk te zijn moeten de beste duivenpinnen aan een aantal kenmerken voldoen. Als de vogels op een dakrand willen gaan zitten doen ze dat door voorzichtig op te landen op een vlakke ondergrond. Als er vogelbescherming in de vorm van de beste duivenpinnen is gemonteerd, is er geen vlakke ondergrond meer. De pinnen van de vogelbescherming verhinderen het dus, dat de vogels goed kunnen landen. Deze pinnen mogen niet scherp, want dan raken de vogels gewond. De juiste lengte en de goede hoek ten opzichte van de dakrand zijn bepalend voor de werking van de beste duivenpinnen.

beste_duivenpinnen_02

Voordelen van de beste duivenpinnen

Als vogels niet meer op de dakrand, op de nok of in nissen in de muren van je woning kunnen gaan zitten, ben je verlost van hun uitwerpselen. Dat is een groot voordeel. Want zoals al is uitgelegd kunnen die zorgen voor beschadiging van verf, metalen behuizingen van apparaten in de woning en aantasting van metselwerk. Duivenpoep is zelfs één van de belangrijkste oorzaken van lekkages van de schoorsteen. Daarnaast bevatten de uitwerpselen van vogels ziekmakende bacteriën. Die zijn niet alleen op het dak te vinden, maar ook op stoepen naast de woning, en op meubels op balkons en terrassen.

Welke afmetingen hebben de beste duivenpinnen

Als voorkomen moet worden dat alleen grotere vogels niet kunnen landen op een dakgoot of een andere plek waar de beste duivenpinnen zijn geïnstalleerd, moeten de pinnen op een onderlinge afstand van 8 tot 13,5 centimeter van elkaar staan. De lengte van de pinnen is identiek; ze zijn 10,5 centimeter lang. Die afmetingen zijn zorgvuldig uitgekozen, want het moet voor kleine vogeltjes nog wel mogelijk zijn om in de dakgoot te gaan zitten. De uitwerpselen van die kleine vogels zijn zo gering, dat daar geen schade door kan ontstaan.

Flexibele strips

De strips van de beste duivenpinnen zijn gemaakt van stevig kunststof. De strips waarop de pinnen worden bevestigd zijn daardoor behoorlijk flexibel. Ze kunnen niet alleen gemakkelijk worden vastgemaakt op vlakke ondergronden, maar ook op gebogen oppervlakken, zoals rondom een buis of op een gebogen hekwerk. In veel gevallen is één rij strips met de beste duivenpinnen voldoende, maar als je bijvoorbeeld de behuizing van een warmtepomp wilt beschermen kan dat door meerdere strips naast elkaar te monteren. Het meest vervelende klusje bij het monteren van de beste duivenpinnen is het schoonmaken van de ondergrond voor de strips.

Andere methoden om overlast van duiven te verminderen

Duiven staan er om bekend dat ze het liefst in schuilplaatsen zitten die maar aan één zijde toegankelijk zijn. Ze kunnen dan niet worden verrast door een roofvogel. Nissen en andere openingen in het dak, of gaten in de behuizing van apparatuur moeten daarom ontoegankelijk voor de vogels worden gemaakt. Dat kan niet altijd met de beste duivenpinnen. In die gevallen is het afdichten met kippengaas een goede oplossing. De vogels moeten dan op zoek naar een andere schuilplaats en naar een andere plek om te nestelen.

Wees voorzichtig met vogels bijvoeren

Minder voor de hand liggend, maar zeker zo effectief, is het als je ervoor zorgt dat de vogels niet kunnen eten. Hoewel het vaak goed bedoeld is, krijgen veel grote vogels in de wintermaanden veel teveel voedsel, dat buiten wordt neergelegd. Die grote vogels zijn zelf uitstekend in staat om voedsel te vinden, ook als het koud is. Als je vogels wilt helpen moet je de kleine vogeltjes bijvoeren. Het voer kan in containers worden gedaan, die niet toegankelijk zijn voor grote vogels. De enige plek waar ze dan nog voedsel kunnen vinden is onder de containers voor de kleine vogeltjes.

Stapsgewijs monteren van de beste duivenpinnen

Het monteren van de beste duivenpinnen is niet moeilijk en je hebt er slechts enkele stukken gereedschap voor nodig. Het belangrijkste is een veilige en stevige ladder, die lang genoeg is om de dakrand of de nissen waarin de pinnen moeten worden gemaakt te kunnen bereiken. Schroefjes zijn nodig om de pinnen op de strips te kunnen bevestigen. Bij sommige merken duivenpinnen worden die meegeleverd. Daarnaast is siliconenkit nodig en een schroefmachine. Ook spullen om de ondergrond te reinigen zijn vereist. Hier volgt een stapsgewijze handleiding voor het monteren van de beste duivenpinnen.

Stap 1: voorbereidingen

Er wordt van uitgegaan dat je de ladder al stevig op de juiste plek hebt gezet en naar boven bent geklommen. Het eerste wat moet worden gedaan is de ondergrond prepareren. Daar zal ongetwijfeld veel vogelpoep op zitten. Die kan het beste met stromend water worden verwijderd. Als je op een ladder staat gaat dat het snelst met een tuinslang en sproeier. Als de poep weg is gespoeld moet het oppervlak worden behandeld met ammoniak om eventuele vetresten te verwijderen. Die staan een goede hechting van de siliconenkit in de weg. Na het afnemen met ammoniak moet de ondergrond goed drogen.

Stap 2: Kies de juiste montagemethode

Er zijn verschillende soorten ondergrond waarop je de beste duivenpinnen kunt vastzetten. Elke ondergrond heeft zijn eigen optimale bevestigingsmethode. Als je de pinnen op een houten ondergrond wilt vastmaken moet het hout in een goede conditie zijn. Indien nodig moet het hout eerst worden geschilderd. Aangeraden wordt om de pinnen niet vast te spijkeren. Het hout van een dakrand kan oud zijn en zal dan gemakkelijk splijten. Schroeven is een betere methode, eventueel gecombineerd met siliconenkit.

Op een stenen ondergrond is schroeven ook de beste methode. Aanvullend vastlijmen met een kit is een uitstekende methode om te voorkomen dat de strips na verloop van slechts enkele jaren loslaat. Gebruik als kit voor een stenen ondergrond een siliconenkit of een goede bouwlijm.

Stap 3: de strip vastzetten

De strips van duivenpinnen hebben doorgaans een lengte van 50 centimeter. Het is voldoende als de strips dan met 3 schroeven worden vastgezet. Leg eerst een laagje siliconenkit op de basis van de strips, druk ze vervolgens vast op het hout en draai daarna de schroeven vast. Bij een stenen ondergrond moeten de plekken van de schroeven eerst worden afgetekend. Daarna worden er gaatjes voorgeboord in het steen, waar pluggen in worden gedaan. Vervolgens smeer je kit op de basis van de strips en daarna kan de strip met schroeven worden vastgezet. De strips worden op maat gezaagd met een kleine handzaag.

Stap 4: plaats de pinnen

De metalen pinnen worden met schroefjes op de strip gemonteerd. Houd hiervoor de afstand aan die past bij de afmetingen van de vogels die je wilt verhinderen om nog op de dakrand te landen. Bij de beste duivenpinnen van de meeste merken wordt op de verpakking aangegeven hoeveel afstand er tussen de pinnen moet zitten.

Wat is er fout gegaan als vogels toch op de dakrand gaan zitten?

Je zal na het monteren van de beste duivenpinnen zien dat er veel minder vogels op de dakrand gaan zitten. Toch zijn er vaak nog wel een paar die een plekje weten te vinden. Wat heb je dan fout gedaan? Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Het komt regelmatig voor dat de strips te kort zijn gemaakt. Vogels kunnen dan aan de zijkanten van de strips toch op de dakrand gaan zitten. Een andere mogelijkheid is, dat er te veel ruimte is tussen de strips, of dat de pinnen te ver uit elkaar op de strips zijn gezet. Al deze mankementen zijn gemakkelijk te verhelpen.

Waar kunnen de beste duivenpinnen allemaal op worden gemonteerd?

De beste duivenpinnen kunnen bijna overal op worden vastgemaakt waar duiven of andere grote vogels graag zitten. Dat is de nok van het dak, de randen van het dak, de rand van de schutting, op buizen, randen en vensterbanken onder kozijnen, op de behuizing van installaties zoals een warmtepomp of een airco, balkons, veranda’s, op luifels en deuren en op de toegangspoort tot een tuin of een carport.

Hoe lang zijn duivenpinnen te gebruiken

De beste duivenpinnen bieden een oplossing voor vele jaren. De pinnen zijn gemaakt van roestvrije materialen. Er zijn merken die standaard 10 jaar garantie geven op hun producten, maar sommige beste duivenpinnen doen tot meer dan 20 jaar dienst. Je hoeft niet bang te zijn dat je de vogels dwars zit. Er zijn overal plekken waar ze kunnen gaan zitten. De beste duivenpinnen zijn een diervriendelijk afschrikmiddel. Als de vogels eenmaal weten dat ze niet meer op hun geliefde plekje op het dak bij jou kunnen zitten, zullen ze dat niet meer proberen.

De voordelen van de beste duivenpinnen

Het belangrijkste voordeel van de beste duivenpinnen is, dat de plaatselijke overlast van grote vogels, waaronder duiven, volledig verdwijnt. Een ander voordeel is, dat het een oplossing is die op allerlei plekken kan worden toegepast. De beste duivenpinnen ontsieren je woning niet, want ze zijn niet goed zichtbaar. Kleine vogels kunnen nog steeds gebruik maken van je dakrand. Zij zullen de vogelpinnen als een bescherming ervaren, want grote vogels kunnen hen niet bereiken.

Nadelen van de beste duivenpinnen

Als de beste duivenpinnen door professionals worden gemonteerd heb je hoegenaamd nooit last van de negatieve aspecten van vogelpinnen. Die aspecten hebben namelijk te maken met het bevestigen van de beste duivenpinnen. Het eerste nadeel is, dat er gemakkelijk een plekje wordt vergeten, zodat er alsnog vogels op de ongewenste plek kunnen gaan zitten. Een ander nadeel is, dat het correct monteren maatwerk is, en daardoor erg veel tijd kost.

Alternatieven voor de beste duivenpinnen

Vogelpinnen zijn niet de enige manier om te voorkomen dat grote vogels op plekken gaan zitten waar ze overlast veroorzaken. Een zeer effectieve oplossing zijn vogelnetten. Ook die zijn niet schadelijk voor de vogels, maar ze zijn wel duidelijk zichtbaar. Elektrische vogelwering werkt ook prima. Er worden dan draden gespannen langs de plekken waar je de vogels niet wilt hebben. Zodra een vogel daar wil landen krijgt hij een ongevaarlijke schok. Het grootste nadeel van elektrische vogelwering is, dat die ook effect heeft op kleine vogels.

Wat is de levensduur van de beste duivenpinnen?

Zijn de beste duivenpinnen schadelijk voor je woning?

De beste duivenpinnen worden gebruikt om grote vogels van je dak te weren. Daardoor blijft je dak beter schoon, want de vogels kunnen er geen uitwerpselen meer op verspreiden. Het effect daarvan is, dat de materialen waarvan je woning is gemaakt minder snel kapot zullen gaan. De beste duivenpinnen zijn dus niet schadelijk voor je woning, maar zorgen juist voor een langere levensduur.Wat is beter bij de beste duivenpinnen: zelf monteren of uitbesteden?

Het maakt op zich niet uit of je de montage van de beste duivenpinnen wilt uitbesteden of niet. Het is een klusje dat niet moeilijk is. Je moet het echter geen bezwaar vinden om op een ladder te werken en je moet ook nauwkeurig kunnen werken. Als dat het geval is kun je flink wat geld uitsparen. Want het monteren van de beste duivenpinnen is een tijdrovend karweitje, omdat elke strip op maat moet worden gemaakt en vastgezet.

Op welke materialen kunnen de beste duivenpinnen worden vastgezet?

De beste duivenpinnen kunnen op vrijwel alle ondergronden worden vastgezet, zelfs op hout of steen. Je moet alleen wel de juiste wijze van bevestiging gebruiken. Bij bevestiging op hout moeten de schroefgaten worden voorgeboord en voorzien van een plug. In alle gevallen is het goed om kit te gebruiken.

Zijn vlakke ondergronden ook geschikt voor de beste duivenpinnen?

De strip waar de duivenpinnen op worden vastgezet is van een flexibel materiaal, meestal plastic. Het voordeel daarvan is, dat hij ook op niet vlakke ondergronden kan worden vastgezet. Je kunt de beste duivenpinnen dus ook gebruiken op koepelvormige oppervlakken en op buizen. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om de beste duivenpinnen op een regenpijp vast te maken.

Zijn de beste duivenpinnen dier- en milieuvriendelijk?

De beste duivenpinnen zijn diervriendelijk, omdat ze de vogels die proberen te landen alleen maar laten schrikken, zodat die ergens anders naartoe vliegen. De vogels kunnen niet gewond raken als ze toch proberen te landen. De beste duivenpinnen zijn ook grotendeels milieuvriendelijk. Dat komt doordat er bij de fabricage gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oud plastic. Om materiaal te besparen worden de beste duivenpinnen doorgaans verpakt in minimale verpakkingen.

Zijn er verschillende maten duivenpinnen?

De beste duivenpinnen worden geleverd in een aantal maten. Welke je nodig hebt hangt af van de plek waar je ze wilt gebruiken. Ook de afmetingen van de vogels die je wilt weren speelt een rol.

Nogmaals onze top 5 duivenpinnen op een rijtje

 1. 1. AllesTegenOngedierte.nl Duivenpinnen 50CM

  #1 Beste duivenpinnen
  AllesTegenOngedierte.nl Duivenpinnen 50CM. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

  Deze duivenpinnen komen op een strip van 50 cm en door de om en om methode is het voor vogels echt onmogelijk geworden om te landen. De duivenpinnen zijn eenvoudig te plaatsen middels een Tie-wrap, kit of schroeven.

  €8,99 bij bol.com
  bol.com (€8,99)
 2. 2. Stixx Full Metal RVS 304 Extra sterke Vogelwering 4 rijen 

  #2 Sterkste duivenpinnen
  Stixx Full Metal RVS 304 Extra sterke Vogelwering 4 rijen . Zeer sterkte duivenpinnen

  Zeer sterkte duivenpinnen

  Deze RVS duivenpinnen bestaat uit 4 rijen pinnen en is van professionele bouwkwaliteit. De duivenpinnen zitten op een strip van 50 cm.

 3. 3. Vogel Wering Pinnen Set – 2 Stuks

  #3 Beste zwarte duivenpinnen
  Vogel Wering Pinnen Set – 2 Stuks. Kunststof anti-vogelpinnen

  Kunststof anti-vogelpinnen

  Deze zwarte duivenpinnen werken natuurlijk ook goed tegen andere vogels. De pinnen hebben een lengte van 10cm waardoor het onmogelijk is voor vogels om te landen.

 4. 4. PRIXXS – Duivenpinnen kunststof | 5 Meter 

  #4 Beste doorzichtige duivenpinnen
  PRIXXS – Duivenpinnen kunststof | 5 Meter . Doorzichtig kunststof

  Doorzichtig kunststof

  Deze duivenpinnen vallen bijna niet op door het gebruik van doorzichtig kunststof en zijn daarmee ideaal als de duivenpinnen in het zicht dienen te worden geplaatst.

  €34,65 bij bol.com
  bol.com (€34,65)
 5. 5. VerminBuster Duivenpinnen 1 meter

  #5 Goed alternatief duivenpinnen
  VerminBuster Duivenpinnen 1 meter. 1 Meter duivenpinnen

  1 Meter duivenpinnen

  Deze duivenpinnen zitten op een strip van 1 meter en zijn daarmee voor veel ramen direct geschikt om te plaatsen. Plaatsen van de duivenpinnen doe je eenvoudig met bijvoorbeeld een Tie Wrap of met schroeven.

  €11,95 bij bol.com
  bol.com (€11,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.