Beste elektrische vliegenmepper van 2023

Top 5 best geteste elektrische vliegenmeppers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @09:00

beste_elektrische_vliegenmepper

Jij bent op zoek naar de beste elektrische vliegenmepper? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de elektrische vliegenmepper van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 15 elektrische vliegenmeppers uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is BP Elektrische vliegenmepper als beste elektrische vliegenmepper uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste elektrische vliegenmeppers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een elektrische vliegenmepper. Wist je bijvoorbeeld dat de beste elektrische vliegenmepper <hier iets vertellen>? Lees snel verder…

#1 Beste elektrische vliegenmepper
BP Elektrische Vliegenmepper – Elektrische Muggenlamp. Vliegenmepper en muggenlamp in 1

Vliegenmepper en muggenlamp in 1

Dit moet haast wel een hit worden. Weg met irritante vliegen en muggen met deze vliegenmepper. De muurbeugel bevestig je aan de wand en plugt de USB kabel in het stopcontact en weg zijn de muggen.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste elektrische vliegenmeppers van dit moment

Hoe komt deze top 5 elektrische vliegenmeppers tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 15 elektrische vliegenmeppers uitvoerig getest en vergeleken.

15 elektrische vliegenmeppers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 elektrische vliegenmeppers worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. BP Elektrische Vliegenmepper – Elektrische Muggenlamp

  #1 Beste elektrische vliegenmepper met muggenlamp
  BP Elektrische Vliegenmepper – Elektrische Muggenlamp. Vliegenmepper en muggenlamp in 1

  Vliegenmepper en muggenlamp in 1

  Dit moet haast wel een hit worden. Weg met irritante vliegen en muggen met deze vliegenmepper. De muurbeugel bevestig je aan de wand en plugt de USB kabel in het stopcontact en weg zijn de muggen.

 2. 2. TDR-Elektrisch Oplaadbare vliegen

  #2 Beste koop elektrische vliegenmepper met muggenlamp
  TDR-Elektrisch Oplaadbare vliegen. Met ingebouwde UV led verlichting

  Met ingebouwde UV led verlichting

  Overdag dood je eenvoudig vliegen en 's nachts plaats je vliegenmepper in zijn oplaadstation en lokt de UV verlichting muggen om ze vervolgens met een schok te doden.

  €20,99 bij bol.com
  bol.com (€20,99)
 3. 3. HGX elektrische vliegenmepper

  #3 Beste elektrische vliegenmepper
  HGX elektrische vliegenmepper. Doet wat het belooft

  Doet wat het belooft

  Deze eenvoudige maar sterke vliegenmepper werkt snel en is van een goede kwaliteit kunststof gemaakt. Goed voor zomers zonder irritante vliegen om je heen. Deze elektrische vliegenmepper werkt op batterijen.

  €6,19 bij coppenswarenhuis.nl
  coppenswarenhuis.nl (€6,19)
 4. 4. Elektrische Vliegenmepper

  #4 Goedkoop alternatief elektrische vliegenmepper
  Elektrische Vliegenmepper. Eenvoudige vliegenmepper

  Eenvoudige vliegenmepper

  Precies wat je zoekt als je een elektrische vliegenmepper zoekt. Werkt snel en is van redelijk goede bouwkwaliteit. De batterijen worden bij deze vliegenmepper niet meegeleverd

  €9,29 bij bol.com
  bol.com (€9,29)
 5. 5. Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock

  #5 Beste oplaadbare elektrische vliegenmepper
  Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock. Oplaadbare vliegenmepper

  Oplaadbare vliegenmepper

  Een eenvoudige vliegenmepper maar bij dit model hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg batterijen thuis hebt. Je legt deze elektrische vliegenmepper gewoon even aan de USB oplader van je telefoon.

  €17,49 bij bol.com
  bol.com (€17,49)

Elektrische vliegenmepper gezocht

In de zomermaanden kan je veel last hebben van vliegen. Ze komen op een groot aantal dingen in en rondom het huis af en kunnen veel hinder geven. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk tot de bestrijding hiervan overgaat. Het aanschaffen van een goede elektrische vliegenmepper is hierbij een vereiste. De beste vliegenmepper kan je echter niet zomaar vinden. Er zijn een groot aantal factoren om rekening mee te houden. Een elektrische vliegenmepper kopen kan daarom aan de hand van voldoende kennis. Maar waar moet je dan allemaal op letten? En wat is er nog meer belangrijk voor jouw vliegenmepper? Je leest het hieronder.

Wat is een elektrische vliegenmepper?

Een elektrische vliegenmepper is een vliegenmepper die niet alleen voorzien is van een handvat en een gedeelte waarmee je op vliegen of andere insecten slaat, maar is ook voorzien van een ijzeren gedeelte waar stroom doorheen stroomt. De vliegenmepper kan hierdoor niet alleen ingezet worden om de vliegen te meppen, maar je weet hiermee zeker dat ze dood zijn. De beste elektrische vliegenmepper is daarom een gerichte bestrijding en je zorgt dat de vliegen binnen een korte tijd verdwenen zijn in en rondom de woning.

De verschillende varianten elektrische vliegenmepper

Een elektrische vliegenmepper komt in verschillende varianten. Het is daarom verstandig dat je bekijkt welke opties er mogelijk zijn. De vliegenmepper in de elektrische variant kan bijvoorbeeld in grootte verschillen, maar ook in de afstand tussen de bedrading. Ook het gebruik van batterijen verschilt aanzienlijk per model. Hoewel de modellen aanzienlijk van elkaar verschillen, zorgen ze wel voor de beste eindresultaten. Vliegen en andere insecten zijn binnen een korte tijd te bestrijden en je hebt er geen andere hulpmiddelen meer bij nodig.

beste_elektrische_vliegenmepper_01

Grootte maakt een verschil

Een elektrische vliegenmepper kopen kan in een groot aantal afmetingen. De grootte kan een verschil maken tijdens het bestrijden van insecten en vliegen. Zo kan je met een grotere vliegenmepper bijvoorbeeld ook grotere insecten doodslaan, terwijl het met de kleinere varianten minder eenvoudig gaat en je wellicht meerdere keren moet slaan om dezelfde resultaten te behalen. Bij de grootte is ook de ruimte tussen het ijzer en de bijbehorende bedrading anders.

beste_elektrische_vliegenmepper_02

Drie tips voor het kopen van de beste elektrische vliegenmepper

Het vinden van de beste elektrische vliegenmepper is niet eenvoudig. Je moet daarom goed weten waar je naar op zoek bent en welke veranderingen een keuze kan geven. Onderstaande tips zorgen er daarom voor dat je weet welke factoren je mee kan nemen in het maken van een keuze.

Tip 1: De grootte

Een van de eerste factoren waar je op kan letten bij het vinden van een nieuwe elektrische vliegenmepper is de grootte van het model. De hanteerbaarheid is hierbij belangrijk. De vliegenmepper moet goed in de hand liggen, zodat je ook gerichter kan slaan. De grootte zorgt daarnaast voor een goed eindresultaat. Wanneer je vooral te maken hebt met grotere insecten is het van belang dat je de juiste afmeting aanschaft. Zorg er dus voor dat je jouw keuze mede baseert op de grootte.

Tip 2: Ruimte tussen het ijzer

De ruimte tussen het ijzer kan met een elektrische vliegenmepper ook verschillen. Ook op basis van deze factor moet je dus een keuze maken. Hoe meer ruimte er tussen het ijzer zit, hoe groter de kans is dat je de grotere insecten en vliegen kan doodslaan. Kleinere insecten zijn hiermee echter minder eenvoudig te doden. Deze zullen namelijk door het ijzer heen gaan. Voor vliegen is een te grote ruimte dus niet verstandig, maar voor grotere spinnen kan het weer betere resultaten opleveren. De ruimte die je tussen het ijzer hebt, moet je te allen tijde meenemen in het maken van een keuze.

Tip 3: Soorten batterijen

Een elektrische vliegenmepper werkt op basis van batterijen. Je moet goed bekijken welke batterijen er nodig zijn om het apparaat te laten werken. De meest voorkomende varianten zijn AA en AAA. Je kan er dan nog voor kiezen om oplaadbare batterijen aan te schaffen, zodat je niet voortdurend nieuwe batterijen in huis hoeft te halen. In sommige gevallen is er ook een oplaadbare elektrische vliegenmepper te verkrijgen. Hierbij moet je er wel op letten dat je de vliegenmepper voortdurend oplaadt, zodat je niet voor verrassingen staat.

Hoe voorkom ik verwondingen?

Een elektrische vliegenmepper is, zodra je op de knop drukt, geladen. Er staat dan een bepaalde hoeveelheid volt op. Als je jouw vingers erbij houdt, voel je de elektriciteit in jouw handen. Houd de elektrische vliegenmepper daarom uit de buurt van kinderen, zodat je voorkomt dat er verwondingen zijn. Maar wat kun je nog meer doen om verwondingen te voorkomen? Een aantal zaken lees je hieronder.

Geen vinger ertussen plaatsen

Het eerste wat je moet voorkomen, is dat jouw vingers ertussen komen te zitten. Test daarom nooit of jouw elektrische vliegenmepper het doet. In plaats daarvan kijk je naar het lampje dat op het handvat zit. Als je de knop indrukt en het lampje brandt, doet de vliegenmepper het. Het testen met jouw vingers kan zorgen voor flinke verwondingen, zeker als je net nieuwe batterijen in de vliegenmepper hebt geplaatst. Bij een elektrische vliegenmepper opvoeren kan het zelfs nog grotere verwondingen opleveren. Doe dit daarom ook niet. Het lampje in de gaten houden is voldoende om de werking van de elektrische vliegenmepper te bepalen.

Niet op het lichaam slaan

Ook het slaan op een elektrische vliegenmepper op het lichaam moet je voorkomen. Dit kan namelijk ook flinke verwondingen opleveren. Iemand voor de grap met de vliegenmepper slaan, is daarom ook sterk af te raden. Door de vliegenmepper uitsluitend te gebruiken voor het bestrijden van vliegen en insecten weet je zeker dat jouw lichaam geen brandwonden bevat en je ook geen schade aanbrengt aan de vliegenmepper zelf.

Buiten bereik van kinderen houden

Het belangrijkste als het gaat om het voorkomen van verwondingen is om de elektrische vliegenmepper buiten het bereik van kinderen te houden. Kinderen zien het gevaar niet in van de vliegenmepper, waardoor ze ook sneller domme dingen doen. Zo houden kinderen de vliegenmepper bijvoorbeeld bij de vingers en andere ledematen, slaan ze elkaar ermee en weten ze niet waarvoor het apparaat daadwerkelijk bedoeld is. Leg de vliegenmepper daarom altijd op een plek waar kinderen er niet aan kunnen.

Hoe om te gaan met verschillende soorten vliegen?

Vliegen komen in een groot aantal soorten en maten. Je moet daarom goed weten hoe je deze het beste kan bestrijden. De grootte van de elektrische vliegenmepper is een goede leidraad voor het omgaan met verschillende soorten vliegen. Ook moet je goed bekijken op welke manier je de vliegen doodslaat. In het midden kan je meer kracht zetten dan wanneer je de vliegen aan de zijkant raakt. Daarnaast kan het zijn dat je moet schudden om de vlieg op een betere plaats te krijgen, zodat de elektriciteit de vlieg ook daadwerkelijk bereikt.

Andere hulpmiddelen gebruiken

Hoewel een elektrische vliegenmepper kopen een belangrijke stap is in de bestrijding van vliegen in de woning, kan het aan te raden zijn om andere hulpmiddelen in te zetten. Er zijn verschillende lokmiddelen beschikbaar die vliegen aantrekken of juist uit een bepaalde ruimte houden. Het aanschaffen van andere hulpmiddelen naast de beste elektrische vliegenmepper is aan te raden om geen hinder meer te ondervinden van de vliegen en andere insecten die in en rondom de woning zitten.

Het beste plan van aanpak voor het gebruiken van een elektrische vliegenmepper

De elektrische vliegenmepper is een geheel andere vliegenmepper dan de kunststof varianten die je op de markt vindt. Je moet daarom goed weten hoe je deze het beste kan gebruiken. Onderstaande plan van aanpak zorgt ervoor dat je de vliegen in een keer goed raakt en geen hinder meer ondervindt van de insecten in de woning.

Controleren of hij werkt

De eerste stap die je moet ondernemen is het controleren van de werking. Door even op het knopje van de elektrische vliegenmepper te drukken, kan je zien of de batterijen nog voldoende vermogen hebben. Als het lampje niet gaat branden, moet je de batterijen vervangen. Controleer daarna nogmaals of de elektrische vliegenmepper werkt. Indien je na het vervangen van de batterijen alsnog geen verschil merkt, kan het zijn dat de bedrading aan de binnenkant niet goed meer is en de batterijen geen contact maken met de vliegenmepper. In dit geval kan je een reparatie uitvoeren of dien je naar een nieuwe vliegenmepper te kijken.

Knop indrukken

Je begint dan met het indrukken van de knop. De meeste elektrische vliegenmeppers zijn voorzien van een knop op het handvat, welke ingedrukt moet blijven voor de werking. Het is daarom van belang dat je je hand goed houdt, zodat er geen hinder ontstaat. In sommige gevallen zijn er knoppen die je kan schuiven, waardoor deze te allen tijde aan blijft staan. In dit geval moet je er wel rekening mee houden dat je de knop ook weer terugzet naar ‘uit’. Je voorkomt hiermee dat er gevaarlijke situaties ontstaan en de kinderen bijvoorbeeld ook met hun handen tussen de ijzeren behuizing komen.

Op de vlieg of mug slaan

Zodra je de knop ingedrukt hebt en het lampje brandt, moet je op het doelwit slaan. De vlieg of mug zit bijvoorbeeld op een van de meubelstukken, maar kan ook in de lucht zweven. Als de vliegen op een meubelstuk zitten, is het eenvoudiger om deze te raken. In dit geval heb je namelijk meer ruimte om te slaan. Zorg wel dat je een snelle beweging maakt. De insecten verplaatsen zich immers ook door de lucht die je creëert. Als de vliegen in de lucht zitten, moet je vooral bekijken vanuit welke hoek je slaat. Het kan wel zijn dat je de vlieg vooral van je af slaat als je deze niet goed raakt. Houdt hier daarom ook rekening mee als je de vliegen bestrijdt.

Probeer te schudden

In sommige gevallen heb je de vlieg wel te pakken, maar is deze nog niet dood. Het kan dan goed zijn om even te schudden met de vliegenmepper. Door het schudden komt de vlieg in een betere positie, zodat de stroom er daadwerkelijk bij komt. Houd er rekening mee dat er soms vonken van de insecten af kunnen komen. De vonken kunnen een richtlijn zijn om te bepalen of de vliegen daadwerkelijk dood zijn. De beste elektrische vliegenmepper zorgt er mede door het schudden door dat de vlieg jou niet meer lastig zal vallen tijdens het uitvoeren van bezigheden.

De eindinspectie

Je kan dan nog één keer bekijken of de vlieg daadwerkelijk dood is. Laat de vlieg hiervoor op een oppervlak vallen. Als de vlieg nog beweegt, moet je nog een keer slaan. Je kan er dan ook voor kiezen om in plaats van de elektrische stand de vliegenmepper als een analoog te gebruiken. In sommige gevallen is de kracht namelijk al voldoende om het laatste zetje te geven. Je kan echter ook nog een keer met de elektriciteit werken. Deze laatste inspectie voorkomt dat de vlieg binnen een korte tijd weer terug op jouw lichaam zit of jou hinder geeft tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Veelgestelde vragen over de beste elektrische vliegenmepper

Wat is een goede elektrische vliegenmepper?

Een goede elektrische vliegenmepper is het model dat de vliegen direct vermoordt. De vliegenmepper is voorzien van bedrading, waardoor er elektriciteit naar de vlieg komt. De vliegenmepper kan hierdoor ook sneller voor een dode vlieg zorgen. Met een groot aantal modellen van de vliegenmepper kan je gericht kijken naar het beste model en is een goede elektrische vliegenmepper kopen eenvoudiger te maken.

Welke elektrische vliegenmepper past het best bij mij?

De beste elektrische vliegenmepper is de variant die het beste bij je past. Er bestaan een groot aantal modellen en merken, welke jou allemaal iets anders kunnen bieden. Je moet er daarom ook voor zorgen dat je de beste keuze maakt. De specificaties zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Er bestaat geen specifiek model dat het beste is, maar jouw wensen en eisen zijn te allen tijde het uitgangspunt voor jouw zoektocht en het maken van een keuze. Let daarnaast op recensies van andere gebruikers. Deze kunnen jou een beter beeld geven over de elektrische vliegenmepper en de werking, zodat je zeker weet dat je de gewenste eindresultaten krijgt. 

Wat kost een elektrische vliegenmepper?

Een elektrische vliegenmepper komt in meerdere prijsklassen. Een heel goedkope vliegenmepper kan niet altijd de beste resultaten opleveren. Toch geeft het jou al een extra hulpmiddel bij het bestrijden van de vliegen in en rondom de woning. Het kan daarom aan te raden zijn om naar een iets hogere prijsklasse te kijken. Iedere prijsklasse biedt daarbij weer geheel andere specificaties om rekening mee te houden en waarmee je de vliegen gerichter kan bestrijden. De elektrische vliegenmepper kopen kan hierdoor ook binnen ieder budget. 

Hoewel je geneigd bent om naar de hoogste prijsklassen te kijken voor jouw nieuwe elektrische vliegenmepper, is dit niet altijd nodig. Een goedkopere variant kan namelijk al grote resultaten opleveren. Je hoeft daarom ook geen uitgebreid budget beschikbaar te hebben voor jouw volgende aankoop, maar kan met een kleiner budget al met de bestrijding beginnen. Het gaat er uiteindelijk om dat je een hulpmiddel hebt tijdens de bestrijding en dit kan ook door voor een van de goedkopere varianten op de markt te kiezen in plaats van voor een dure optie te kiezen.

Waar let je op bij het kopen van een elektrische vliegenmepper?

Een elektrische vliegenmepper kopen is niet eenvoudig. Je moet namelijk rekening houden met verschillende factoren. Zo is de grootte van de vliegenmepper een belangrijke factor. Deze zorgt er namelijk voor dat je een bepaald oppervlak beschikbaar hebt om de vliegen mee te vermoorden. Ook de afstand tussen het ijzer maakt een verschil. Grotere vliegen kunnen er bijvoorbeeld niet tussen als de afstand kleiner is. Let daarnaast op het soort batterijen dat in de elektrische vliegenmepper moet. Je voorkomt hiermee dat je niet direct met jouw vliegenmepper kan beginnen. 

Waar kan ik een elektrische vliegenmepper kopen?

Een elektrische vliegenmepper is in een groot aantal winkels te verkrijgen. Je hoeft daarom niet lang te zoeken voordat je een geschikte optie beschikbaar hebt. Door naar de winkel te gaan, heb je tevens de mogelijkheid om adviezen op te vragen bij professionals. Zij kunnen op basis van jouw wensen en eisen een gerichte keuze voor jou maken. Als je niet altijd de mogelijkheid hebt om naar de winkel te gaan, kan je de elektrische vliegenmepper online kopen. Online kan je op jouw gemak kijken naar de verschillende specificaties en een vergelijking maken tussen modellen. De elektrische vliegenmepper wordt ook aan huis geleverd, zodat je van alle gemakken bent voorzien. 

Nogmaals onze top 5 beste elektrische vliegenmeppers op een rijtje

 1. 1. BP Elektrische Vliegenmepper – Elektrische Muggenlamp

  #1 Beste elektrische vliegenmepper met muggenlamp
  BP Elektrische Vliegenmepper – Elektrische Muggenlamp. Vliegenmepper en muggenlamp in 1

  Vliegenmepper en muggenlamp in 1

  Dit moet haast wel een hit worden. Weg met irritante vliegen en muggen met deze vliegenmepper. De muurbeugel bevestig je aan de wand en plugt de USB kabel in het stopcontact en weg zijn de muggen.

 2. 2. TDR-Elektrisch Oplaadbare vliegen

  #2 Beste koop elektrische vliegenmepper met muggenlamp
  TDR-Elektrisch Oplaadbare vliegen. Met ingebouwde UV led verlichting

  Met ingebouwde UV led verlichting

  Overdag dood je eenvoudig vliegen en 's nachts plaats je vliegenmepper in zijn oplaadstation en lokt de UV verlichting muggen om ze vervolgens met een schok te doden.

  €20,99 bij bol.com
  bol.com (€20,99)
 3. 3. HGX elektrische vliegenmepper

  #3 Beste elektrische vliegenmepper
  HGX elektrische vliegenmepper. Doet wat het belooft

  Doet wat het belooft

  Deze eenvoudige maar sterke vliegenmepper werkt snel en is van een goede kwaliteit kunststof gemaakt. Goed voor zomers zonder irritante vliegen om je heen. Deze elektrische vliegenmepper werkt op batterijen.

  €6,19 bij coppenswarenhuis.nl
  coppenswarenhuis.nl (€6,19)
 4. 4. Elektrische Vliegenmepper

  #4 Goedkoop alternatief elektrische vliegenmepper
  Elektrische Vliegenmepper. Eenvoudige vliegenmepper

  Eenvoudige vliegenmepper

  Precies wat je zoekt als je een elektrische vliegenmepper zoekt. Werkt snel en is van redelijk goede bouwkwaliteit. De batterijen worden bij deze vliegenmepper niet meegeleverd

  €9,29 bij bol.com
  bol.com (€9,29)
 5. 5. Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock

  #5 Beste oplaadbare elektrische vliegenmepper
  Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock. Oplaadbare vliegenmepper

  Oplaadbare vliegenmepper

  Een eenvoudige vliegenmepper maar bij dit model hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg batterijen thuis hebt. Je legt deze elektrische vliegenmepper gewoon even aan de USB oplader van je telefoon.

  €17,49 bij bol.com
  bol.com (€17,49)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.