Beste heupfles van 2023

Top 5 best geteste heupflessen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 24 april 2023 @11:38

beste_heupfles

Jij bent op zoek naar de beste heupfles? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de heupfles van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 17 heupflessen uitgebreid getest en vergeleken. Na 3 uur onderzoek is RVS Heupfles Gift Set als beste heupfles uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste heupflessen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een heupfles. Wist je bijvoorbeeld dat de beste heupfles in een prachtige giftset komt? Lees snel verder…

#1 Beste heupfles
RVS Heupfles Gift Set. Prachtige giftset

Prachtige giftset

Een heupfles of platvink in een mooie geschenkverpakking. Komt met een trechter en 2 shotglaasjes in een mooie zwarte doos. De heupfles lekt absoluut niet en is gemaakt van geborsteld RVS.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€11,49 bij bol.com
bol.com (€11,49)

Naar de top 5

Top 5 beste heupflessen van dit moment

Hoe komt deze top 5 heupflessen tot stand?

3 uur getest door experts Onze experts hebben 17 heupflessen uitvoerig getest en vergeleken.

17 heupflessen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 heupflessen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. RVS Heupfles Gift Set

  #1 Beste heupfles
  RVS Heupfles Gift Set. Prachtige giftset

  Prachtige giftset

  Een heupfles of platvink in een mooie geschenkverpakking. Komt met een trechter en 2 shotglaasjes in een mooie zwarte doos. De heupfles lekt absoluut niet en is gemaakt van geborsteld RVS.

  €11,49 bij bol.com
  bol.com (€11,49)
 2. 2. Premium RVS Heupfles met Schroefdop

  #2 Beste koop heupfles
  Premium RVS Heupfles met Schroefdop. Eenvoudige heupfles

  Eenvoudige heupfles

  Deze heupfles heeft een inhoud van 200ml en is lekvrij. Een compacte RVS geborstelde platvink of heupfles voor een zeer schappelijke prijs. Zo heb jij altijd jouw favoriete drankje bij de hand.

  €5,25 bij bol.com
  bol.com (€5,25)
 3. 3. Heupfles – Platvink – Heupflacon

  #3 Beste luxe heupfles
  Heupfles – Platvink – Heupflacon. Designer heupfles

  Designer heupfles

  Deze prachtige zwarte heupfles komt met een handige trechter en 2 shotbekers. Ook na langdurige schudden is de fles 100% lekvrij. De buitenzijde van deze fles is gemaakt van zwart PU leder.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. Jack Daniels Whiskey Goud RVS Heupfles Gift Set

  #4 Beste Jack Daniels heupfles
  Jack Daniels Whiskey Goud RVS Heupfles Gift Set. Voor de whiskey liefhebbers

  Voor de whiskey liefhebbers

  Deze luxe geschenkset van Jack Daniels komt in een prachtige verpakking. Je vindt een handige trechter en 2 bekertjes en natuurlijk de zeer luxe ogende heupfles met luxe afgewerkt label.

 5. 5. LARS NYSØM RVS heupfles in kunstleren etui 175ml 

  #5 Goed alternatief heupfles
  LARS NYSØM RVS heupfles in kunstleren etui 175ml . Stijlvolle heupfles

  Stijlvolle heupfles

  Deze luxe heupfles of platvink is zeer solide gebouwd en heeft een mooie zwarte etui. Een stijlvolle heupfles of drinkflacon waardoor jij altijd je favoriete drankje bij je hebt.

  €19,99 bij bol.com
  bol.com (€19,99)

Tips voor het kopen van de beste heupfles

Ben jij op zoek naar een de beste heupfles die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook praktisch in gebruik is? Dan helpt dit artikel je gegarandeerd verder. In dit artikel leggen wij namelijk alle tips uit die je helpen om de beste heupfles te vinden. Onderwerpen zoals materiaal, grootte en extra accessoires worden allemaal besproken. Daarnaast helpen wij je ook verder in het vinden van betrouwbare en kwalitatieve websites waar jij jouw heupfles online kan bestellen. Lees snel verder wanneer jij meer over de heupfles en zijn kwaliteiten te weten wilt komen.

Het vinden van de beste heupfles

De heupfles is een klassiek product wat al jaren oud is. De heupfles is oorspronkelijk bedoeld om alcoholische drankjes onderweg mee te nemen. Aangezien men liever niet met een grote fles drank op straat rondloopt, biedt de heupfles de mogelijkheid om een kleine portie mee te nemen onderweg. Het ontwerp van de heupfles heeft een klassieke look en het formaat is altijd vrij compact. Zo past het perfect in jouw broekzak, tas of jaszak. Het doel van de heupfles is uiteraard om niet te veel aandacht te trekken, maar door de jaren heen zijn er steeds meer persoonlijke heupflessen te vinden die de persoonlijkheid van de gebruiker meer kunnen reflecteren. Om te zorgen dat jij de beste heupfles aanschaft, moet je bepalen welk materiaal en welk formaat het beste is voor jou.

Het vinden van de beste heupfles voor de beste prijs

Om te zorgen dat jij de beste heupfles in huis haalt, is het belangrijk om een idee te krijgen over wat een degelijke prijs is. Je wilt immers dat je investeert in een heupfles die een lange tijd meegaat, maar je wilt ook niet te veel betalen voor het product. De prijs van de beste heupfles heeft veel te maken met het materiaal wat gebruikt is om het te maken. De drie meest gebruikte materialen die je in een heupfles ziet, zijn leer, roestvrij staal en kunststof. Kunststof is over het algemeen de goedkoopste optie en zal niet duurder dan 17 euro gaan, terwijl roestvrij staal en leer tot 25 euro lopen. Veel bekende merken brengen regelmatig ook heupflessen uit. Wanneer je kiest voor een heupfles van een bekend kleding, schoenen of accessoire merk, dan is het mogelijk dat je tot wel 55 euro betaald voor jouw heupfles. Je krijgt hiervoor wel een erg stijlvol ontwerp terug.

beste_heupfles_01

Wat is het beste materiaal om te gebruiken?

Voordat jij op zoek gaat naar de beste heupfles, is het belangrijk om meer te weten te komen over de verschillende materialen waar jij uit kan kiezen. Ieder materiaal heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. Aan de hand van jouw wensen kan je bepalen welk materiaal het beste bij jou past. De heupflessen komen het meeste voor in plastic, aluminium of roestvrij staal. Het doel van de plastic heupflessen is om een goedkope optie aan te bieden. Het is namelijk een erg goedkoop materiaal, het is licht van gewicht en vrij duurzaam in gebruik. Het zal echter wel de drank in de heupfles een lichte plastic smaak geven. Hetzelfde geldt voor aluminium heupflessen. dit materiaal zal ook een lichte smaak geven. Het is iets minder goedkoop dan plastic, maar is wel gevoeliger voor beschadigingen. De meest duurzame keuze is roestvrij staal. Dit materiaal geeft geen smaak aan jouw drankje, is erg duurzaam en is stevig. het is daardoor wel iets zwaarder en duurder in zijn prijs.

beste_heupfles_02

Is een plastic heupfles geschikt voor jou?

Wanneer roestvrij staal niet in jouw budget past of wanneer je simpelweg niet een te zware heupfles mee wilt sjouwen door de dag heen, is plastic een goed alternatief. Om te bekijken of plastic een geschikte keuze voor jou gaat zijn, leggen we hier de voor- en nadelen van dit materiaal wat verder uit. Een groot voordeel van de beste heupfles in plastic is dat je beter kan zien hoeveel er nog in de heupfles zit. Dit komt omdat het plastic licht transparant is. Zo is het makkelijker om de fles bij te vullen en makkelijker om te bepalen hoeveel je nog hebt. Het lichte gewicht en de lage prijsklasse zijn ook twee grote voordelen om mee te nemen. Het grootste nadeel van een plastic heupfles is toch wel de smaak die het geeft. Het plastic kan namelijk de smaak van jouw drankje flink beïnvloeden. Dit komt door de bezinking die plaatsvindt. Wanneer jij gevoelig bent voor smaak kan dit een grote afknapper zijn. Daarnaast is het ook iets lastiger om de plastic fles schoon te houden. Bacteriën kunnen zich makkelijker nestelen op het plastic dan op andere materialen.

Online de beste heupfles vinden en bestellen doe je zo

Wanneer je de beste heupfles graag online wilt bestellen, dan is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar de website waar jij jouw product gaat bestellen. Zorg dat de website voorzien is van genoeg reviews van andere kopers. Ook is het een goed teken wanneer er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar zijn. Het betalen met een erkende betaalmethode geeft je namelijk meer veiligheid als koper. Het is ook slim om verschillende websites met elkaar te vergelijken in prijs. Soms kun je hetzelfde product voor een goedkopere prijs vinden. Kies echter niet altijd blind voor de goedkoopste optie. vooral niet wanneer je niet zeker weet of je de website kan vertrouwen.

veelgestelde vragen over de beste heupfles

Wie gebruikt de beste heupfles het meeste?

Wanneer je de beste heupfles graag cadeau wilt doen, dan is het belangrijk dat je de heupfles cadeau geeft aan iemand die houdt van een sterke drank. De heupfles wordt namelijk specifiek gebruikt voor drankjes zoals rum of whisky. Voor een echte liefhebber van wijn valt het niet zo in de smaak.

Heeft een heupfles een compact formaat?

Heupflessen hebben over het algemeen een compact formaat. Er zijn echter steeds vaker grotere heupflessen te vinden. Vergeet daarom niet om de afmetingen van de heupfles goed te controleren. Je wilt namelijk dat hij groot genoeg is voor een drankje, maar dat hij compact genoeg is om in de broekzak of jaszak te stoppen.

Welke materiaal kan ik het beste kiezen?

De materiaalkeuze hangt voornamelijk af van een aantal factoren. De heupfles van roestvrij staal is de beste keuze voor iedereen die de beste kwaliteit wilt. Dit materiaal past echter niet altijd in het budget en sommige vinden dit type heupfles te zwaar. Een alternatief hiervoor is een heupfles van plastic.

Nogmaals de beste heupflessen op een rijtje

 1. 1. RVS Heupfles Gift Set

  #1 Beste heupfles
  RVS Heupfles Gift Set. Prachtige giftset

  Prachtige giftset

  Een heupfles of platvink in een mooie geschenkverpakking. Komt met een trechter en 2 shotglaasjes in een mooie zwarte doos. De heupfles lekt absoluut niet en is gemaakt van geborsteld RVS.

  €11,49 bij bol.com
  bol.com (€11,49)
 2. 2. Premium RVS Heupfles met Schroefdop

  #2 Beste koop heupfles
  Premium RVS Heupfles met Schroefdop. Eenvoudige heupfles

  Eenvoudige heupfles

  Deze heupfles heeft een inhoud van 200ml en is lekvrij. Een compacte RVS geborstelde platvink of heupfles voor een zeer schappelijke prijs. Zo heb jij altijd jouw favoriete drankje bij de hand.

  €5,25 bij bol.com
  bol.com (€5,25)
 3. 3. Heupfles – Platvink – Heupflacon

  #3 Beste luxe heupfles
  Heupfles – Platvink – Heupflacon. Designer heupfles

  Designer heupfles

  Deze prachtige zwarte heupfles komt met een handige trechter en 2 shotbekers. Ook na langdurige schudden is de fles 100% lekvrij. De buitenzijde van deze fles is gemaakt van zwart PU leder.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. Jack Daniels Whiskey Goud RVS Heupfles Gift Set

  #4 Beste Jack Daniels heupfles
  Jack Daniels Whiskey Goud RVS Heupfles Gift Set. Voor de whiskey liefhebbers

  Voor de whiskey liefhebbers

  Deze luxe geschenkset van Jack Daniels komt in een prachtige verpakking. Je vindt een handige trechter en 2 bekertjes en natuurlijk de zeer luxe ogende heupfles met luxe afgewerkt label.

 5. 5. LARS NYSØM RVS heupfles in kunstleren etui 175ml 

  #5 Goed alternatief heupfles
  LARS NYSØM RVS heupfles in kunstleren etui 175ml . Stijlvolle heupfles

  Stijlvolle heupfles

  Deze luxe heupfles of platvink is zeer solide gebouwd en heeft een mooie zwarte etui. Een stijlvolle heupfles of drinkflacon waardoor jij altijd je favoriete drankje bij je hebt.

  €19,99 bij bol.com
  bol.com (€19,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.