Beste hondenbrokken tegen tandsteen van 2023

Top 5 best geteste hondenbrokken tegen tandsteen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 17 oktober 2023 @11:19

beste_hondenbrokken_tegen_tandsteen

Jij bent op zoek naar de beste hondenbrokken tegen tandsteen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de hondenbrokken tegen tandsteen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 15 hondenbrokken tegen tandsteen uitgebreid getest en vergeleken. Na 23 uur onderzoek is Pets Place Adult brok als beste hondenbrokken tegen tandsteen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste hondenbrokken tegen tandsteen van dit moment. In dit artikel geven onze experts tips voor het kopen van hondenbrokken tegen tandsteen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste hondenbrokken tegen tandsteen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding heeft? Lees snel verder…

#1 Beste hondenbrokken tegen tandsteen
Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 18 kg. Uitstekende prijs kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit

Pets Place hondenvoeding is de perfecte keuze voor baasjes die op zoek zijn naar goed voer tegen een betaalbare prijs. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde samenstelling van alle belangrijke ingrediënten .

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€33,95 bij bol.com
bol.com (€33,95)

Naar de top 5

Top 5 beste hondenbrokken tegen tandsteenvan dit moment

Hoe komt deze top 5 hondenbrokken tegen tandsteen tot stand?

23 uur getest door experts Onze experts hebben 15 hondenbrokken tegen tandsteen uitvoerig getest en vergeleken.

15 hondenbrokken tegen tandsteen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 hondenbrokken tegen tandsteen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 18 kg

  #1 Beste hondenbrokken tegen tandsteen
  Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 18 kg. Uitstekende prijs kwaliteit

  Uitstekende prijs kwaliteit

  Pets Place hondenvoeding is de perfecte keuze voor baasjes die op zoek zijn naar goed voer tegen een betaalbare prijs. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde samenstelling van alle belangrijke ingrediënten .

  €33,95 bij bol.com
  bol.com (€33,95)
 2. 2. Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 2 x 4 kg

  #2 Beste koop hondenbrokken tegen tandsteen
  Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 2 x 4 kg. Gemakkelijke verpakking

  Gemakkelijke verpakking

  Pets Place hondenvoeding is de perfecte keuze voor jouw trouwe viervoeter. Met een uitgebalanceerde samenstelling van alle essentiële ingrediënten, biedt dit voer een complete maaltijd voor jouw hond

  €27,54 bij bol.com
  bol.com (€27,54)
 3. 3. WOOOF Lam & Rijst 18KG – Geperst 100% graanvrij hondenvoer – Geperste graanvrije hondenbrokken – 100% Hypoallergeen hondenvoer

  #3 Best beoordeelde hondenbrokken tegen tandsteen
  WOOOF Lam & Rijst 18KG – Geperst 100% graanvrij hondenvoer – Geperste graanvrije hondenbrokken – 100% Hypoallergeen hondenvoer. 100% graanvrije brok

  100% graanvrije brok

  Deze lam rijst geperste hondenbrokken van WOOOF zit in een 18kg voordeel verpakking en is tevens graanvrij.

  €61,45 bij bol.com
  bol.com (€61,45)
 4. 4. WOOOF Zalm 18KG – Geperst hondenvoer – Hypoallergeen hondenvoer – Geperste hondenbrokken – Droogvoer – 18KG

  #4 Goed alternatief hondenbrokken tegen tandsteen
  WOOOF Zalm 18KG – Geperst hondenvoer – Hypoallergeen hondenvoer – Geperste hondenbrokken – Droogvoer – 18KG. Zeer complete brok

  Zeer complete brok

  WOOOF zalm is een complete en natuurlijk geperste brok voor alle honden. Rijk aan volwaardige eiwitten uit zalm en 100% tarwe(gluten)vrij . Deze brok is zeer geschikt voor de gevoelige hond.

  €58,45 bij bol.com
  bol.com (€58,45)
 5. 5. Carnis Chicken Regular geperst hondenvoer 12,5 kg – Hond

  #5 Voordelige keuze hondenbrokken tegen tandsteen
  Carnis Chicken Regular geperst hondenvoer 12,5 kg – Hond. Op basis van kip

  Op basis van kip

  Carnis hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van kip is de perfecte voeding voor honden van alle leeftijden en rassen! De kleine brokjes zijn ideaal voor de wat kleinere of oudere hond.

  €53,95 bij bol.com
  bol.com (€53,95)

Tandsteen, een veelvoorkomend probleem

Tandsteen bij honden kan een veelvoorkomend probleem zijn. Het kan leiden tot gebitsproblemen en zelfs tandverlies als het niet wordt behandeld. Gelukkig zijn er hondenbrokken op de markt die kunnen helpen bij het voorkomen en verminderen van tandsteen. In dit artikel zullen we bespreken wat tandsteen precies is, de oorzaken en gevolgen ervan, hoe hondenbrokken kunnen helpen en welke selectiecriteria belangrijk zijn bij het kiezen van de beste hondenbrokken tegen tandsteen.

Wat is tandsteen bij honden?

Tandsteen is een ophoping van mineralen en bacteriën die zich vormt op de tanden van een hond. Het begint als tandplak, een kleverige film die zich vormt door de combinatie van speeksel, voedselresten en bacteriën. Als tandplak niet regelmatig wordt verwijderd, kan het verkalken en verharden tot tandsteen. Tandsteen kan zich opbouwen op het tandvlees en de tanden, wat kan leiden tot ontstekingen, tandvleesproblemen en zelfs tandverlies.

De oorzaken van tandsteen bij honden

Er zijn verschillende oorzaken van tandsteen bij honden. Ten eerste kan de genetische aanleg een rol spelen. Sommige hondenrassen hebben van nature meer kans op het ontwikkelen van tandsteen dan andere. Daarnaast kan de leeftijd van de hond een rol spelen. Oudere honden hebben over het algemeen meer kans op tandsteen. Ten slotte speelt ook de voeding een belangrijke rol. Een slecht uitgebalanceerd dieet kan de vorming van tandplak en tandsteen bevorderen.

De gevolgen van tandsteen voor de gezondheid van uw hond

Tandsteen kan verschillende problemen veroorzaken voor de gezondheid van uw hond. Ten eerste kan het leiden tot ontstekingen van het tandvlees, wat bekend staat als gingivitis. Ontstoken tandvlees kan pijnlijk zijn voor uw hond en kan zelfs leiden tot verlies van tanden. Daarnaast kan tandsteen ook de adem van uw hond slecht laten ruiken en kan het de algehele gezondheid van uw hond beïnvloeden. Ontstekingen in de mondholte kunnen bijvoorbeeld ook leiden tot andere gezondheidsproblemen, zoals hart- en nierproblemen.

Naast de genoemde oorzaken zijn er nog andere factoren die kunnen bijdragen aan de vorming van tandsteen bij honden. Een van deze factoren is de speekselproductie van de hond. Sommige honden hebben van nature meer speeksel, wat kan helpen bij het wegspoelen van voedselresten en bacteriën. Aan de andere kant hebben sommige hondenrassen juist minder speeksel, waardoor tandplak en tandsteen sneller kunnen ontstaan.

Een andere factor die van invloed kan zijn, is de vorm van de tanden en kiezen van de hond. Sommige honden hebben bijvoorbeeld tanden die dicht op elkaar staan, waardoor het moeilijker is om tandplak te verwijderen. Dit kan leiden tot een verhoogd risico op tandsteen. Daarnaast kunnen ook afwijkingen in het gebit, zoals scheve tanden of een verkeerde beet, bijdragen aan de vorming van tandsteen.

Naast de genetische aanleg, leeftijd, voeding, speekselproductie en gebitskenmerken van de hond, kan ook de mondhygiëne een rol spelen. Het regelmatig poetsen van de tanden van uw hond kan helpen om tandplak te verwijderen en de vorming van tandsteen te voorkomen. Daarnaast zijn er ook speciale hondentandpasta’s en kauwspeeltjes die kunnen helpen bij het reinigen van het gebit.

Het is belangrijk om regelmatig het gebit van uw hond te laten controleren door een dierenarts. Deze kan tandsteen professioneel verwijderen en eventuele tandvleesproblemen behandelen. Daarnaast kan de dierenarts u adviseren over de juiste voeding en mondverzorging voor uw hond, om de vorming van tandsteen te voorkomen.

Hoe hondenbrokken kunnen helpen tegen tandsteen

Hondenbrokken kunnen een belangrijke rol spelen bij het voorkomen en verminderen van tandsteen. Er zijn verschillende manieren waarop hondenbrokken kunnen bijdragen aan de tandgezondheid van uw hond.

Het belang van voeding voor de tandgezondheid van honden

Voeding speelt een cruciale rol bij het behoud van een gezond gebit bij honden. Door uw hond de juiste voeding te geven, kunt u de vorming van tandplak en tandsteen verminderen. Hondenbrokken die speciaal zijn samengesteld om tandsteen te verminderen, bevatten vaak ingrediënten die helpen bij het reinigen van de tanden, zoals speciale vezels of enzymen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de voedingsbehoeften van honden kunnen variëren, afhankelijk van hun leeftijd, ras en gezondheidstoestand. Het is daarom raadzaam om advies in te winnen bij een dierenarts om ervoor te zorgen dat u de juiste hondenbrokken kiest die voldoen aan de specifieke behoeften van uw hond.

Hoe hondenbrokken tandsteen kunnen voorkomen

Hondenbrokken kunnen helpen bij het voorkomen van tandsteen door de textuur en grootte van de brokjes. Brokjes met een speciale textuur kunnen helpen bij het mechanisch reinigen van de tanden van uw hond terwijl hij kauwt. Daarnaast kunnen brokjes met de juiste grootte ervoor zorgen dat uw hond zijn voedsel grondig kauwt, wat weer kan bijdragen aan het verminderen van tandplak en tandsteen.

Naast het geven van hondenbrokken, is het ook belangrijk om regelmatig de tanden van uw hond te poetsen. Dit kan helpen om tandplak en tandsteen te verwijderen die zich mogelijk hebben opgebouwd, zelfs met behulp van speciale hondenbrokken. U kunt gebruik maken van een speciale hondentandpasta en een zachte tandenborstel die speciaal is ontworpen voor honden.

Verder is het aan te raden om regelmatig het gebit van uw hond te laten controleren door een dierenarts. Een professionele gebitsreiniging kan nodig zijn om tandsteen te verwijderen dat zich heeft opgehoopt en de tandgezondheid van uw hond te verbeteren.

Selectiecriteria voor de beste hondenbrokken tegen tandsteen

Als u op zoek bent naar de beste hondenbrokken tegen tandsteen, zijn er een aantal belangrijke selectiecriteria waarmee u rekening moet houden.

De gezondheid van het gebit van uw hond is van groot belang. Tandsteen kan leiden tot tandvleesproblemen en zelfs tandverlies. Daarom is het essentieel om de juiste hondenbrokken te kiezen die helpen bij het voorkomen en verminderen van tandsteen.

Ingrediënten om naar te zoeken in hondenbrokken

Let bij het kiezen van hondenbrokken tegen tandsteen op de ingrediënten. Zoek naar brokken die speciale toevoegingen bevatten die bijdragen aan de tandgezondheid, zoals vezels die helpen bij het reinigen van de tanden en enzymen die tandplak verminderen. Vermijd brokken die veel suikers of vulstoffen bevatten, omdat deze juist bijdragen aan de vorming van tandplak.

Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de hondenbrokken voldoen aan de voedingsbehoeften van uw hond. Kijk naar de aanwezigheid van hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen.

Het belang van de juiste grootte en textuur van hondenbrokken

De grootte en textuur van de hondenbrokken zijn ook belangrijk bij het voorkomen van tandsteen. Kies brokken die passen bij de grootte van uw hond en zoek naar brokken met een speciale textuur die helpt bij het reinigen van de tanden tijdens het kauwen.

Voor kleine hondenrassen zijn er speciale mini-brokken beschikbaar die gemakkelijk te kauwen zijn. Deze brokken hebben een zachte textuur die helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Voor grotere hondenrassen zijn er brokken beschikbaar die wat harder zijn en meer kauwwerk vereisen. Deze brokken stimuleren het kauwgedrag van uw hond en helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Het is ook mogelijk om speciale tandverzorgende snacks toe te voegen aan het dieet van uw hond. Deze snacks hebben een ruwe textuur die helpt bij het reinigen van de tanden en het verminderen van tandplak.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van de juiste hondenbrokken tegen tandsteen slechts een onderdeel is van een goede tandverzorging. Regelmatig tandenpoetsen en regelmatige controles bij de dierenarts zijn ook essentieel voor een gezond gebit.

Aanbevolen hondenbrokken tegen tandsteen

Er zijn verschillende merken hondenbrokken die speciaal zijn samengesteld om tandsteen te verminderen. De aanbevolen hondenbrokken tegen tandsteen zijn verkrijgbaar bij dierenwinkels, online winkels en bij sommige dierenartspraktijken. Zorg ervoor dat u de juiste variant voor uw hond kiest op basis van zijn leeftijd, grootte en gezondheidsbehoeften.

Naast de hierboven genoemde topmerken zijn er nog andere merken die ook hondenbrokken aanbieden die tandsteen helpen verminderen. Het is belangrijk om te weten dat tandsteen een veelvoorkomend probleem is bij honden en dat het regelmatig geven van speciale hondenbrokken een effectieve manier kan zijn om dit probleem te voorkomen.

Als u op zoek bent naar de aanbevolen hondenbrokken tegen tandsteen, kunt u deze vinden bij verschillende verkooppunten. Dierenwinkels bieden vaak een breed scala aan hondenbrokken, waaronder de speciale varianten die tandsteen helpen verminderen. Daarnaast kunt u ook online winkels raadplegen, waar u gemakkelijk verschillende merken en varianten kunt vergelijken en bestellen.

Sommige dierenartspraktijken bieden ook de aanbevolen hondenbrokken tegen tandsteen aan. Het voordeel van het kopen bij een dierenarts is dat zij u kunnen adviseren over de juiste variant voor uw hond, rekening houdend met zijn leeftijd, grootte en gezondheidsbehoeften. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een professional voordat u nieuwe voeding aan uw hond geeft.

Onthoud dat het geven van de juiste hondenbrokken tegen tandsteen slechts een onderdeel is van een goede mondgezondheid bij uw hond. Het is ook belangrijk om regelmatig het gebit van uw hond te controleren en indien nodig een professionele gebitsreiniging te laten uitvoeren. Door een combinatie van goede voeding, regelmatige gebitsverzorging en professionele controles kunt u ervoor zorgen dat het gebit van uw hond gezond blijft en tandsteenproblemen worden voorkomen.

Tips voor het voeren van hondenbrokken tegen tandsteen

Als u besluit om hondenbrokken tegen tandsteen aan uw hond te geven, zijn er een paar tips waarmee u rekening moet houden.

Hondenbrokken tegen tandsteen kunnen een effectieve manier zijn om de tandgezondheid van uw hond te verbeteren. Tandsteen kan leiden tot tandvleesproblemen en zelfs tandverlies, dus het is belangrijk om preventieve maatregelen te nemen.

Hoeveel en hoe vaak moet u uw hond voeren?

Volg de aanbevelingen op de verpakking van de brokken wat betreft de hoeveelheid die u uw hond moet voeren. Overvoeren kan leiden tot overgewicht, terwijl te weinig voeren kan leiden tot voedingstekorten. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden.

Daarnaast is het ook belangrijk om de maaltijden van uw hond gelijkmatig over de dag te verdelen. Door de dagelijkse hoeveelheid brokken over meerdere maaltijden te verdelen, ondersteunt u de spijsvertering van uw hond en voorkomt u dat uw hond te snel eet.

Let ook op de behoeften van uw hond. Sommige honden hebben meer voedsel nodig dan andere, afhankelijk van hun grootte, leeftijd en activiteitsniveau. Raadpleeg indien nodig uw dierenarts voor advies over de juiste voeding voor uw hond.

Hoe u uw hond kunt laten wennen aan nieuwe brokken

Als u overstapt op nieuwe hondenbrokken tegen tandsteen, introduceer deze dan geleidelijk aan in het dieet van uw hond. Meng de nieuwe brokken met de oude brokken gedurende een paar dagen, en verhoog geleidelijk de verhouding van de nieuwe brokken totdat uw hond volledig aan de nieuwe brokken gewend is.

Honden kunnen gevoelig zijn voor veranderingen in hun dieet, dus het is belangrijk om dit proces langzaam te laten verlopen. Door de nieuwe brokken geleidelijk aan toe te voegen, geeft u uw hond de tijd om aan de nieuwe smaak en textuur te wennen, en vermindert u het risico op spijsverteringsproblemen.

Observeer tijdens de overgangsperiode het gedrag en de ontlasting van uw hond om eventuele problemen te detecteren. Als u merkt dat uw hond moeite heeft met het verteren van de nieuwe brokken, kunt u de overgangssnelheid vertragen of uw dierenarts raadplegen voor advies.

Onthoud dat het belangrijk is om consistent te blijven met het voeren van de nieuwe brokken. Door uw hond regelmatig dezelfde brokken te geven, helpt u hem om een gezond eetpatroon te ontwikkelen en de voordelen van de tandsteenbestrijdende brokken te maximaliseren.

Andere manieren om tandsteen bij uw hond te voorkomen

Naast het voeren van hondenbrokken tegen tandsteen zijn er nog andere manieren waarop u de tandgezondheid van uw hond kunt ondersteunen.

Het belang van regelmatige gebitscontroles

Regelmatige gebitscontroles bij de dierenarts zijn essentieel om de tandgezondheid van uw hond te controleren. De dierenarts kan tandsteen verwijderen en het gebit van uw hond grondig reinigen. Daarnaast kan de dierenarts eventuele andere gebitsproblemen opsporen en behandelen.

Een goede tandgezondheid is van groot belang voor de algehele gezondheid van uw hond. Tandsteen kan leiden tot ontstekingen en infecties in de mondholte, wat op zijn beurt kan leiden tot problemen met het spijsverteringsstelsel en zelfs het hart. Door regelmatig een gebitscontrole te laten uitvoeren, kunt u ervoor zorgen dat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld.

Tijdens een gebitscontrole zal de dierenarts het gebit van uw hond grondig onderzoeken. Ze zullen letten op tekenen van tandsteen, ontstekingen, losse tanden en andere problemen. Indien nodig kan de dierenarts tandsteen verwijderen met behulp van speciale instrumenten. Dit proces staat bekend als tandheelkundige scaling en kan helpen om de tanden van uw hond schoon en gezond te houden.

Tandverzorgingsproducten voor honden naast brokken

Er zijn ook tandverzorgingsproducten beschikbaar die kunnen helpen bij het verminderen van tandsteen, zoals tandenborstels, tandpasta en kauwspeeltjes. Overleg met uw dierenarts welke producten het meest geschikt zijn voor uw hond en hoe u deze op de juiste manier kunt gebruiken.

Tandenpoetsen is een effectieve manier om tandsteen te voorkomen. U kunt speciale tandenborstels en tandpasta voor honden gebruiken om het gebit van uw hond regelmatig te reinigen. Het is belangrijk om te weten dat u nooit mensentandpasta mag gebruiken, omdat deze ingrediënten bevat die schadelijk kunnen zijn voor honden.

Kauwspeeltjes zijn ook een geweldige manier om de tanden van uw hond schoon en gezond te houden. Kauwen op speeltjes helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, en het stimuleert ook het tandvlees van uw hond. Zorg ervoor dat u kauwspeeltjes kiest die speciaal zijn ontworpen voor honden en die veilig zijn om op te kauwen.

Door de juiste hondenbrokken te kiezen, regelmatige gebitscontroles bij de dierenarts uit te voeren en aanvullende tandverzorgingsproducten te gebruiken, kunt u de tandgezondheid van uw hond ondersteunen en tandsteenproblemen voorkomen. Raadpleeg altijd uw dierenarts voor advies op maat voor de specifieke behoeften van uw hond.

Veelgestelde vragen over hondenbrokken tegen tandsteen

Wat is tandsteen bij honden en hoe ontstaat het?

Tandsteen bij honden is een harde afzetting van mineralen die zich op de tanden vormt. Het ontstaat wanneer tandplak, een kleverige ophoping van bacteriën en voedselresten, verkalkt en verhardt.

Wat zijn de symptomen van tandsteen bij honden?

Symptomen van tandsteen bij honden zijn onder andere slechte adem, verkleurde tanden, rood en ontstoken tandvlees, kwijlen, moeite met kauwen, en verlies van eetlust.

Waarom is tandsteen gevaarlijk voor honden?

Onbehandelde tandsteen kan leiden tot ernstige tandvleesziekten, infecties, tandverlies en zelfs problemen met inwendige organen, omdat bacteriën uit de mond de bloedbaan kunnen binnendringen.

Hoe kan tandsteen bij honden worden voorkomen en behandeld?

Tandsteen kan worden voorkomen door regelmatige tandverzorging, zoals tandenpoetsen, speciale hondensnacks of geperste brokken en professionele gebitsreinigingen bij de dierenarts. Als tandsteen al aanwezig is, kan de dierenarts het verwijderen en advies geven over verdere preventie.

Nogmaals onze top 5 beste hondenbrokken tegen tandsteen op een rijtje

 1. 1. Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 18 kg

  #1 Beste hondenbrokken tegen tandsteen
  Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 18 kg. Uitstekende prijs kwaliteit

  Uitstekende prijs kwaliteit

  Pets Place hondenvoeding is de perfecte keuze voor baasjes die op zoek zijn naar goed voer tegen een betaalbare prijs. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde samenstelling van alle belangrijke ingrediënten .

  €33,95 bij bol.com
  bol.com (€33,95)
 2. 2. Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 2 x 4 kg

  #2 Beste koop hondenbrokken tegen tandsteen
  Pets Place Adult Geperste Brokken – Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 2 x 4 kg. Gemakkelijke verpakking

  Gemakkelijke verpakking

  Pets Place hondenvoeding is de perfecte keuze voor jouw trouwe viervoeter. Met een uitgebalanceerde samenstelling van alle essentiële ingrediënten, biedt dit voer een complete maaltijd voor jouw hond

  €27,54 bij bol.com
  bol.com (€27,54)
 3. 3. WOOOF Lam & Rijst 18KG – Geperst 100% graanvrij hondenvoer – Geperste graanvrije hondenbrokken – 100% Hypoallergeen hondenvoer

  #3 Best beoordeelde hondenbrokken tegen tandsteen
  WOOOF Lam & Rijst 18KG – Geperst 100% graanvrij hondenvoer – Geperste graanvrije hondenbrokken – 100% Hypoallergeen hondenvoer. 100% graanvrije brok

  100% graanvrije brok

  Deze lam rijst geperste hondenbrokken van WOOOF zit in een 18kg voordeel verpakking en is tevens graanvrij.

  €61,45 bij bol.com
  bol.com (€61,45)
 4. 4. WOOOF Zalm 18KG – Geperst hondenvoer – Hypoallergeen hondenvoer – Geperste hondenbrokken – Droogvoer – 18KG

  #4 Goed alternatief hondenbrokken tegen tandsteen
  WOOOF Zalm 18KG – Geperst hondenvoer – Hypoallergeen hondenvoer – Geperste hondenbrokken – Droogvoer – 18KG. Zeer complete brok

  Zeer complete brok

  WOOOF zalm is een complete en natuurlijk geperste brok voor alle honden. Rijk aan volwaardige eiwitten uit zalm en 100% tarwe(gluten)vrij . Deze brok is zeer geschikt voor de gevoelige hond.

  €58,45 bij bol.com
  bol.com (€58,45)
 5. 5. Carnis Chicken Regular geperst hondenvoer 12,5 kg – Hond

  #5 Voordelige keuze hondenbrokken tegen tandsteen
  Carnis Chicken Regular geperst hondenvoer 12,5 kg – Hond. Op basis van kip

  Op basis van kip

  Carnis hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van kip is de perfecte voeding voor honden van alle leeftijden en rassen! De kleine brokjes zijn ideaal voor de wat kleinere of oudere hond.

  €53,95 bij bol.com
  bol.com (€53,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews