Beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen van 2023

Top 5 best geteste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 17 oktober 2023 @12:46

beste_hondenbrokken_voor_een_gevoelige_maag_en_darmen

Jij bent op zoek naar de beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 23 hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen uitgebreid getest en vergeleken. Na 34 uur onderzoek is Pawgarden hondenvoer als beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen van dit moment. In dit artikel geven onze experts tips voor het kopen van hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen ook een zeer smakelijke brok is? Lees snel verder…

#1 Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
Pawgarden Hondenvoer – Zoete Aardappel Paard (Glutenvrij-Graanvrij) – 12kg. Op basis van paard

Op basis van paard

Deze Pawgarden zijn gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingredienten. Natuurlijk zijn deze brokken compleet graan en glutenvrij zodat jouw hond geen klachten meer ervaart. De brokken komen door ons testpanel zeer smakelijk uit de test.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€68,95 bij bol.com
bol.com (€68,95)

Naar de top 5

Top 5 beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen van dit moment

Hoe komt deze top 5 hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen tot stand?

34 uur getest door experts Onze experts hebben 23 hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen uitvoerig getest en vergeleken.

23 hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen> vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Pawgarden Hondenvoer – Zoete Aardappel Paard (Glutenvrij-Graanvrij) – 12kg

  #1 Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Pawgarden Hondenvoer – Zoete Aardappel Paard (Glutenvrij-Graanvrij) – 12kg. Op basis van paard

  Op basis van paard

  Deze Pawgarden zijn gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingredienten. Natuurlijk zijn deze brokken compleet graan en glutenvrij zodat jouw hond geen klachten meer ervaart. De brokken komen door ons testpanel zeer smakelijk uit de test.

  €68,95 bij bol.com
  bol.com (€68,95)
 2. 2. Royal Canin Hypoallergenic Hond – 7 kg

  #2 Beste hypoallergene hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Royal Canin Hypoallergenic Hond – 7 kg. Hypoallergene brokken

  Hypoallergene brokken

  Deze hypoallergene brokken van Royal Canin zijn speciaal voor de zeer gevoelige hond. De juiste voedingsstoffen zonder dat jouw trouwe viervoeter er last van krijgt.

  €59,99 bij bol.com
  bol.com (€59,99)
 3. 3. Kronch Graanvrij Hondenvoer Adult – 13,5 kg – graanvrije en glutenvrije hondenbrok.

  #3 Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen volwassen honden
  Kronch Graanvrij Hondenvoer Adult – 13,5 kg – graanvrije en glutenvrije hondenbrok.. Voor volwassen honden

  Voor volwassen honden

  Deze brok van Kronch is graan en glutenvrij en speciaal gemaakt voor de volwassen hond. De krokante brok valt zeer goed in de smaak bij onze honden. Een wat duurdere brok die het geld waard is.

  €73,09 bij bol.com
  bol.com (€73,09)
 4. 4. Kivo Petfood Hondenbrokken Kip & Rijst 14 kg Koudgeperst 

  #4 Beste koud geperste hondenbrokken
  Kivo Petfood Hondenbrokken Kip & Rijst 14 kg Koudgeperst . Koud geperste brokken

  Koud geperste brokken

  Deze Kivo brokken voro de hond zijn gemaakt van gedroogde kip en andere 100% natuurlijke ingredienten. Het eiwit gehalt ligt iets hoger dan de andere brokken waardoor deze brok zeer geschikt is voor de actieve honden.

  €48,95 bij bol.com
  bol.com (€48,95)
 5. 5. Best for your Friend by Pets Unlimited hondenbrokken

  #5 Goede prijs kwaliteit verhouding Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Best for your Friend by Pets Unlimited hondenbrokken. Op basis van zalm

  Op basis van zalm

  Een hondenbrok speciaal voor de gevoelige hond met daarin verse zalm. Onze honden vinden ze heerlijk. De brokken hebben een hele goede prijs kwaliteit verhouding en dragen bij aan een goede stofwisseling.

  €35,49 bij bol.com
  bol.com (€35,49)

Aaleen de beste brokken voor jouw hond

Als hondenbezitter wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter, vooral als het gaat om zijn gezondheid. Een gevoelige maag en darmen kunnen veel ongemak veroorzaken bij je hond. Gelukkig zijn er speciale hondenbrokken op de markt die specifiek zijn ontwikkeld om dit probleem aan te pakken. In dit artikel gaan we dieper in op de beste hondenbrokken voor honden met een gevoelige maag en darmen.

Wat maakt een hondenbrok geschikt voor gevoelige maag en darmen?

Honden met een gevoelige maag en darmen hebben behoefte aan speciale voeding die licht verteerbaar is en de spijsvertering ondersteunt. Er zijn verschillende factoren die een hondenbrok geschikt maken voor gevoelige maag en darmen.

De rol van ingrediënten in hondenbrokken

Om te beginnen is het belangrijk om te kijken naar de ingrediënten die in de hondenbrokken worden gebruikt. Hoogwaardige eiwitbronnen zoals kip, kalkoen en vis zijn gemakkelijker verteerbaar voor honden met een gevoelige maag. Daarnaast zijn granen zoals tarwe en maïs vaak moeilijker te verteren, dus graanvrije brokken kunnen een betere optie zijn.

Ook is het belangrijk om te letten op de aanwezigheid van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Deze kunnen de maag en darmen van je hond irriteren en problemen veroorzaken. Kies daarom voor brokken die natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten bevatten.

Daarnaast kunnen bepaalde toevoegingen zoals prebiotica en probiotica gunstig zijn voor honden met een gevoelige maag en darmen. Prebiotica zijn voedingsstoffen die de groei van goede bacteriën in de darmen bevorderen, terwijl probiotica levende bacteriën zijn die de darmflora in balans helpen houden. Deze toevoegingen kunnen de spijsvertering ondersteunen en de darmgezondheid verbeteren.

Het belang van een uitgebalanceerd dieet

Een uitgebalanceerd dieet is essentieel voor honden met maag- en darmproblemen. Dit betekent dat de brokken de juiste hoeveelheden voedingsstoffen moeten bevatten, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Een evenwichtig dieet zorgt ervoor dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven.

Naast de juiste voedingsstoffen is het ook belangrijk om de voeding in de juiste hoeveelheden te geven. Overvoeding kan leiden tot overbelasting van de maag en darmen, terwijl ondervoeding kan leiden tot tekorten aan essentiële voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk om de voedingsbehoeften van je hond te kennen en de voeding dienovereenkomstig af te stemmen.

Daarnaast kan het helpen om de maaltijden van je hond in kleinere porties over de dag te verdelen. Dit kan de spijsvertering vergemakkelijken en maagklachten verminderen. Het is ook belangrijk om je hond voldoende water te geven, aangezien uitdroging de spijsvertering kan beïnvloeden.

Al met al is het kiezen van de juiste hondenbrokken voor honden met een gevoelige maag en darmen een belangrijke stap in het bevorderen van hun spijsverteringsgezondheid. Door te letten op de ingrediënten, het volgen van een uitgebalanceerd dieet en het in acht nemen van de voedingsbehoeften van je hond, kun je ervoor zorgen dat je trouwe viervoeter optimaal kan genieten van zijn maaltijden zonder spijsverteringsproblemen.

Hoe herken je maag- en darmproblemen bij je hond?

Het is belangrijk om de symptomen van maag- en darmproblemen bij je hond te herkennen, zodat je tijdig actie kunt ondernemen. Zo voorkom je dat de klachten erger worden en kan je hond zich weer comfortabel voelen.

Maag- en darmproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals voedselintolerantie, parasieten, infecties of een verstoorde darmflora. Het is daarom essentieel om de symptomen goed in de gaten te houden en indien nodig een dierenarts te raadplegen.

Symptomen van maag- en darmproblemen

De symptomen van maag- en darmproblemen bij honden kunnen variëren. Enkele veelvoorkomende symptomen zijn braken, diarree, winderigheid, buikpijn, verlies van eetlust en gewichtsverlies. Ook kan je hond lusteloos of prikkelbaar zijn.

Let goed op veranderingen in het gedrag en de stoelgang van je hond. Als je merkt dat je hond vaker dan normaal braakt of last heeft van diarree, kan dit een teken zijn van maag- en darmproblemen. Het is belangrijk om deze symptomen serieus te nemen en indien nodig een dierenarts te raadplegen.

Wanneer moet je naar de dierenarts?

Als je vermoedt dat je hond last heeft van maag- en darmproblemen, is het altijd verstandig om een dierenarts te raadplegen. De dierenarts kan de oorzaak van de problemen vaststellen en een behandelplan opstellen. Het is belangrijk om hier niet te lang mee te wachten, zodat je hond snel de juiste behandeling krijgt.

Naast de symptomen die eerder zijn genoemd, zijn er nog andere situaties waarin het raadzaam is om naar de dierenarts te gaan. Bijvoorbeeld als je hond bloed in zijn ontlasting heeft, hevige buikpijn heeft of als de symptomen langer dan 24 uur aanhouden. In deze gevallen is het belangrijk om direct medische hulp in te schakelen.

De dierenarts zal je hond grondig onderzoeken en mogelijk aanvullende tests uitvoeren, zoals bloedonderzoek of een ontlastingsonderzoek. Op basis van de resultaten kan de dierenarts de juiste diagnose stellen en een passende behandeling voorschrijven.

Het is ook belangrijk om te weten dat sommige maag- en darmproblemen bij honden chronisch kunnen zijn. In deze gevallen kan de dierenarts je adviseren over speciale voeding en andere maatregelen om de klachten onder controle te houden.

Kortom, het herkennen van maag- en darmproblemen bij je hond is van groot belang. Door alert te zijn op symptomen en tijdig de dierenarts te raadplegen, kun je ervoor zorgen dat je hond de juiste behandeling krijgt en zich snel weer beter voelt.

Verschillende soorten hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen

Er zijn verschillende soorten hondenbrokken die geschikt zijn voor honden met een gevoelige maag en darmen. Hieronder bespreken we twee veelvoorkomende opties.

Graanvrije hondenbrokken

Graanvrije hondenbrokken zijn een populaire keuze voor honden met een gevoelige maag en darmen. Ze bevatten geen granen zoals tarwe, maïs of rijst, die moeilijk te verteren kunnen zijn voor sommige honden. In plaats daarvan bevatten ze vaak alternatieve koolhydraatbronnen zoals zoete aardappel en erwten. Graanvrije brokken kunnen de spijsvertering van je hond ondersteunen en mogelijke allergische reacties verminderen.

Daarnaast bevatten graanvrije hondenbrokken vaak een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten, zoals kip, rundvlees of zalm. Deze eiwitten zijn licht verteerbaar en voorzien je hond van de nodige voedingsstoffen. Bovendien zijn graanvrije brokken vaak verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen om de algehele gezondheid van je hond te bevorderen.

Als je hond last heeft van een gevoelige maag en darmen, is het belangrijk om de voeding zorgvuldig af te stemmen op zijn behoeften. Graanvrije hondenbrokken kunnen een goede keuze zijn, maar het is altijd raadzaam om advies te vragen aan een dierenarts voordat je overstapt op een nieuw dieet.

Hypoallergene hondenbrokken

Hypoallergene hondenbrokken zijn speciaal ontwikkeld voor honden met voedselallergieën of intoleranties. Ze zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zelden allergische reacties veroorzaken, zoals lam, eend of vis. Hypoallergene brokken kunnen helpen om maag- en darmproblemen te verminderen en de gezondheid van je hond te verbeteren.

Naast het vermijden van veelvoorkomende allergenen, bevatten hypoallergene hondenbrokken vaak ingrediënten die de spijsvertering bevorderen, zoals prebiotica en probiotica. Deze ingrediënten helpen bij het behouden van een gezonde darmflora en kunnen de opname van voedingsstoffen verbeteren.

Hypoallergene hondenbrokken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en texturen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de voorkeuren van je hond. Het is belangrijk om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren om er zeker van te zijn dat er geen potentieel allergene stoffen in de brokken zitten.

Als je vermoedt dat je hond een voedselallergie of intolerantie heeft, is het raadzaam om een eliminatiedieet te volgen onder begeleiding van een dierenarts. Op deze manier kun je erachter komen welke voedingsmiddelen mogelijk problemen veroorzaken en kun je de juiste hypoallergene hondenbrokken kiezen om je hond te voeden.

Het kiezen van de juiste hondenbrokken voor jouw hond

Het kiezen van de juiste hondenbrokken voor een hond met een gevoelige maag en darmen kan een uitdaging zijn. Het is altijd raadzaam om je dierenarts te raadplegen voordat je een nieuwe voeding begint. De dierenarts kan je adviseren over welke brokken het beste zijn voor jouw hond.

Het belang van het raadplegen van een dierenarts

De dierenarts kan de gezondheid van je hond beoordelen en eventuele onderliggende oorzaken van de maag- en darmproblemen identificeren. Ook kan de dierenarts je adviseren over de beste voedingsaanpak voor jouw hond, rekening houdend met zijn specifieke behoeften en intoleranties.

Overwegingen bij het kiezen van hondenbrokken

Bij het kiezen van hondenbrokken is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de ingrediënten, de voedingsstoffen die de brokken bevatten en de reputatie van het merk. Ook de persoonlijke voorkeuren en behoeften van je hond spelen een rol. Zoek naar brokken die specifiek zijn ontwikkeld voor honden met een gevoelige maag en darmen, en die passen bij de voedingsvereisten van je hond.

Naast deze overwegingen zijn er nog andere factoren waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van de juiste hondenbrokken. Een van deze factoren is de grootte van de brokken. Sommige honden hebben moeite met het kauwen van grote brokken, terwijl andere honden juist de voorkeur geven aan grotere brokken. Het is belangrijk om te kijken naar de behoeften en voorkeuren van jouw hond om de juiste brokken te kiezen.

Een andere factor om te overwegen is de samenstelling van de brokken. Sommige honden hebben baat bij brokken die een hoog gehalte aan eiwitten bevatten, terwijl andere honden beter reageren op brokken met een lager eiwitgehalte. Het is belangrijk om te weten welke voedingsstoffen jouw hond nodig heeft en om brokken te kiezen die hieraan voldoen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de bron van de ingrediënten in de brokken. Sommige honden hebben bijvoorbeeld een allergie voor bepaalde eiwitbronnen, zoals kip of rund. In dat geval is het verstandig om brokken te kiezen die gemaakt zijn van alternatieve eiwitbronnen, zoals lam of vis.

Verder is het goed om te letten op de hoeveelheid vezels in de brokken. Vezels kunnen helpen bij een goede spijsvertering en kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is belangrijk om te kijken naar het vezelgehalte dat geschikt is voor jouw hond, aangezien te veel vezels diarree kunnen veroorzaken, terwijl te weinig vezels constipatie kunnen veroorzaken.

Al met al zijn er dus verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van de juiste hondenbrokken voor jouw hond met een gevoelige maag en darmen. Door de juiste brokken te kiezen, kun je ervoor zorgen dat jouw hond de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft en dat zijn maag- en darmproblemen verminderen of zelfs verdwijnen.

Het introduceren van nieuwe hondenbrokken in het dieet van je hond

Als je overstapt naar nieuwe hondenbrokken, is het belangrijk om dit geleidelijk te doen om maag- en darmproblemen te voorkomen.

Het geleidelijk introduceren van nieuwe voeding

Begin met het mengen van kleine hoeveelheden van de nieuwe brokken met het oude voer van je hond. Verhoog geleidelijk de hoeveelheid nieuwe brokken en verminder het oude voer over een periode van ongeveer een week. Dit geeft de maag van je hond de tijd om aan de nieuwe voeding te wennen en voorkomt spijsverteringsproblemen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke hond anders kan reageren op veranderingen in het dieet. Sommige honden hebben een gevoelige maag en darmen, terwijl andere honden een robuust spijsverteringssysteem hebben. Door het introduceren van nieuwe hondenbrokken geleidelijk aan, geef je de maag van je hond de kans om zich aan te passen aan de nieuwe voeding en eventuele ongemakken te voorkomen.

Daarnaast kan het ook nuttig zijn om de ingrediëntenlijst van de nieuwe hondenbrokken te bekijken. Sommige honden hebben specifieke voedingsbehoeften, zoals een dieet zonder granen of met een bepaald eiwitbron. Door de ingrediënten te controleren, kun je ervoor zorgen dat de nieuwe brokken geschikt zijn voor de voedingsbehoeften van je hond.

Het monitoren van de reactie van je hond op nieuwe voeding

Het is belangrijk om de reactie van je hond op de nieuwe voeding te blijven monitoren. Let op eventuele veranderingen in de ontlasting, eetlust, energieniveau en algehele welzijn. Als je merkt dat je hond negatief reageert op de nieuwe voeding, raadpleeg dan opnieuw je dierenarts voor advies.

Sommige honden kunnen bijvoorbeeld last krijgen van diarree wanneer ze overstappen op nieuwe voeding. Dit kan te wijten zijn aan de verandering in ingrediënten of de hoeveelheid voedingsvezels in de brokken. Door de reactie van je hond nauwlettend in de gaten te houden, kun je snel ingrijpen en eventuele problemen oplossen.

Daarnaast kan het ook handig zijn om de voortgang van je hond bij te houden in een dagboek. Noteer de veranderingen in het dieet, de reactie van je hond en eventuele andere relevante informatie. Dit kan nuttig zijn wanneer je overlegt met je dierenarts en kan helpen bij het identificeren van eventuele patronen of problemen.

Met de beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen, afgestemd op de specifieke behoeften van je hond, kun je ervoor zorgen dat hij een gezond en gelukkig leven leidt. Vergeet niet dat voeding slechts één aspect is van de algehele gezondheid van je hond, dus zorg ook voor voldoende beweging en regelmatige dierenartscontroles. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je hond zich optimaal voelt en geniet van zijn dagelijkse activiteiten!

Naast het introduceren van nieuwe hondenbrokken, zijn er ook andere manieren om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Het toevoegen van gezonde voedingssupplementen kan bijvoorbeeld helpen om de algehele gezondheid en vitaliteit van je hond te bevorderen.

Denk hierbij aan supplementen zoals omega-3 vetzuren, die de vacht en huid van je hond kunnen verbeteren, of glucosamine en chondroïtine, die de gewrichten van je hond kunnen ondersteunen. Het is echter belangrijk om altijd eerst met je dierenarts te overleggen voordat je supplementen aan het dieet van je hond toevoegt.

Daarnaast is het ook van belang om voldoende beweging te bieden aan je hond. Regelmatige lichaamsbeweging helpt niet alleen bij het behouden van een gezond gewicht, maar ook bij het stimuleren van de geestelijke en fysieke gezondheid van je hond.

Neem je hond regelmatig mee voor wandelingen, speel samen in de tuin of overweeg om je hond aan te melden voor hondensportactiviteiten. Door je hond voldoende beweging te geven, help je hem om overtollige energie kwijt te raken en tegelijkertijd een sterke band met hem op te bouwen.

Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de dierenarts te bezoeken voor gezondheidscontroles en vaccinaties. Je dierenarts kan je helpen bij het beoordelen van de algehele gezondheid van je hond en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Samengevat, het introduceren van nieuwe hondenbrokken in het dieet van je hond vereist zorgvuldige planning en monitoring. Door geleidelijk over te schakelen, de reactie van je hond in de gaten te houden en te zorgen voor voldoende beweging en regelmatige dierenartscontroles, kun je ervoor zorgen dat je hond een gezond en gelukkig leven leidt.

Veelgestelde vragen over hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen

Wat zijn hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen?

Hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen zijn speciaal samengestelde voedingsopties die zijn ontwikkeld om honden met spijsverteringsproblemen, zoals braken, diarree, of winderigheid, te helpen. Ze bevatten ingrediënten die mild zijn voor de maag en gemakkelijk verteerbaar zijn.

Waarom heeft mijn hond hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen nodig?

Sommige honden hebben een gevoelige spijsvertering en kunnen problemen ervaren na het eten van gewone hondenbrokken. Speciale voeding voor gevoelige magen kan helpen om ongemak te verminderen en de algehele gezondheid van de hond te verbeteren.

Wat zijn enkele veelvoorkomende ingrediënten in hondenbrokken voor gevoelige magen?

Typische ingrediënten in deze brokken zijn licht verteerbare eiwitten zoals kip of kalkoen, rijst of aardappelen als koolhydraatbron, en vezels voor een gezonde darmfunctie. Ze bevatten meestal geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen.

Hoe kan ik bepalen of mijn hond baat heeft bij hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen?

Als je hond regelmatig last heeft van maag- en darmproblemen, zoals braken, diarree, of overmatige winderigheid, kan het raadzaam zijn om voeding voor gevoelige magen te overwegen. Raadpleeg altijd een dierenarts om ernstige gezondheidsproblemen uit te sluiten.

Moet ik speciale overwegingen maken bij het overschakelen naar hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen?

Een geleidelijke overgang naar het nieuwe voer is aan te raden om de maag van je hond aan te passen. Begin met het mengen van de nieuwe brokken met het huidige voer en verhoog geleidelijk de hoeveelheid gedurende ongeveer een week.

Kan ik mijn hond nog steeds beloningen geven of tafelrestjes geven als hij speciale brokken eet?

Het is belangrijk om consistent te blijven in de voeding van je hond. Het is raadzaam om tafelrestjes en ongeschikte beloningen te vermijden om de effectiviteit van het dieet voor gevoelige magen te behouden.

Nogmaals onze top 5 beste hondenbrokken voor een gevoelige maag en darmen

 1. 1. Pawgarden Hondenvoer – Zoete Aardappel Paard (Glutenvrij-Graanvrij) – 12kg

  #1 Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Pawgarden Hondenvoer – Zoete Aardappel Paard (Glutenvrij-Graanvrij) – 12kg. Op basis van paard

  Op basis van paard

  Deze Pawgarden zijn gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingredienten. Natuurlijk zijn deze brokken compleet graan en glutenvrij zodat jouw hond geen klachten meer ervaart. De brokken komen door ons testpanel zeer smakelijk uit de test.

  €68,95 bij bol.com
  bol.com (€68,95)
 2. 2. Royal Canin Hypoallergenic Hond – 7 kg

  #2 Beste hypoallergene hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Royal Canin Hypoallergenic Hond – 7 kg. Hypoallergene brokken

  Hypoallergene brokken

  Deze hypoallergene brokken van Royal Canin zijn speciaal voor de zeer gevoelige hond. De juiste voedingsstoffen zonder dat jouw trouwe viervoeter er last van krijgt.

  €59,99 bij bol.com
  bol.com (€59,99)
 3. 3. Kronch Graanvrij Hondenvoer Adult – 13,5 kg – graanvrije en glutenvrije hondenbrok.

  #3 Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen volwassen honden
  Kronch Graanvrij Hondenvoer Adult – 13,5 kg – graanvrije en glutenvrije hondenbrok.. Voor volwassen honden

  Voor volwassen honden

  Deze brok van Kronch is graan en glutenvrij en speciaal gemaakt voor de volwassen hond. De krokante brok valt zeer goed in de smaak bij onze honden. Een wat duurdere brok die het geld waard is.

  €73,09 bij bol.com
  bol.com (€73,09)
 4. 4. Kivo Petfood Hondenbrokken Kip & Rijst 14 kg Koudgeperst 

  #4 Beste koud geperste hondenbrokken
  Kivo Petfood Hondenbrokken Kip & Rijst 14 kg Koudgeperst . Koud geperste brokken

  Koud geperste brokken

  Deze Kivo brokken voro de hond zijn gemaakt van gedroogde kip en andere 100% natuurlijke ingredienten. Het eiwit gehalt ligt iets hoger dan de andere brokken waardoor deze brok zeer geschikt is voor de actieve honden.

  €48,95 bij bol.com
  bol.com (€48,95)
 5. 5. Best for your Friend by Pets Unlimited hondenbrokken

  #5 Goede prijs kwaliteit verhouding Beste hondenbrokken voor gevoelige maag en darmen
  Best for your Friend by Pets Unlimited hondenbrokken. Op basis van zalm

  Op basis van zalm

  Een hondenbrok speciaal voor de gevoelige hond met daarin verse zalm. Onze honden vinden ze heerlijk. De brokken hebben een hele goede prijs kwaliteit verhouding en dragen bij aan een goede stofwisseling.

  €35,49 bij bol.com
  bol.com (€35,49)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews