Beste hydrofoorpomp van 2023

Top 5 best geteste hydrofoorpompen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 28 december 2022 @12:23

beste_hydrofoorpomp

Jij bent op zoek naar de beste hydrofoorpomp? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de hydrofoorpomp van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 hydrofoorpompen uitgebreid getest en vergeleken. Na 8 uur onderzoek is DAB Aquajet 132/20 M als beste hydrofoorpomp uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste hydrofoorpompen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een hydrofoorpomp. Wist je bijvoorbeeld dat de beste hydrofoorpomp een pompcapaciteit heeft van bijna 5000 liter per uur? Lees snel verder…

#1 Beste hydrofoorpomp
DAB Aquajet 132/20 M. Zeer krachtige pomp

Zeer krachtige pomp

Deze DAB hydrofoorpomp heeft een pompcapaciteit van bijna 5m3 per uur. Deze hydrofoorpomp is geschikt voor tuinen tot 350m2 en daarmee een echte alleskunner. Met 5 waterpunten kun je deze pomp overal neerzetten.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€329 bij waterpompshop.nl
waterpompshop.nl (€329,00)

Naar de top 5

Top 5 beste van dit moment

Hoe komt deze top 5 hydrofoorpompen tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 12 hydrofoorpompen uitvoerig getest en vergeleken.

12 hydrofoorpompen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 hydrofoorpompen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. DAB Aquajet 132/20 M

  #1 Beste hydrofoorpomp
  DAB Aquajet 132/20 M. Zeer krachtige pomp

  Zeer krachtige pomp

  Deze DAB hydrofoorpomp heeft een pompcapaciteit van bijna 5m3 per uur. Deze hydrofoorpomp is geschikt voor tuinen tot 350m2 en daarmee een echte alleskunner. Met 5 waterpunten kun je deze pomp overal neerzetten.

  €329 bij waterpompshop.nl
  waterpompshop.nl (€329,00)
 2. 2. Tallas D-EBOOST 1100

  #2 Beste koop hydrofoorpomp
  Tallas D-EBOOST 1100. Goede prijs kwaliteit verhouding

  Goede prijs kwaliteit verhouding

  Deze Tallas hydrofoorpomp heeft een capaciteit van 3180 liter per uur en is voorzien van 2 waterpunten. Prettige bijkomstigheid is dat deze hydrofoorpomp bestand is tegen roest en kalk.

  €169 bij bol.com
  bol.com (€169,00)
 3. 3. DAB Aquajet 82/20 M

  #3 Best beoordeelde hydrofoorpomp
  DAB Aquajet 82/20 M. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Met 5 uit 5 sterren een absolute top hydrofoorpomp. Met 3600 liter pompcapaciteit geschikt voor het besproeien van middelgrote tuinen en de drie aansluitpunten zorgen voor een gelijkmatige verdeling onder de sproeiers.

  €239 bij waterpompshop.nl
  waterpompshop.nl (€239,00)
 4. 4. DAB EuroInox 40/80 M + DAB Control-D

  #4 Meest krachtige hydrofoorpomp
  DAB EuroInox 40/80 M + DAB Control-D. Meest krachtige in zijn soort

  Meest krachtige in zijn soort

  Deze hydrofoorpomp kan langdurig (langer dan 3 uur) blijven pompen en is daarmee ook voor professioneel gebruik in te zetten. De pomp capaciteit van 7200 is enorm groot en kan daarmee tot wel 7 sproeiers aansturen. Voorzien van droogloop beveiliging.

  €559,54 bij bol.com
  bol.com (€559,54)
 5. 5. Einhell GC-WW 6538 Set

  #5 Instap model hydrofoorpomp
  Einhell GC-WW 6538 Set. Goedkope keuze

  Goedkope keuze

  Deze Einhell hydrofoorpomp is geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. De drie waterpunten op deze pomp zorgen ervoor dat je meerdere sproeiers tegelijk aan het werk kan zetten. Voorzien van een krachtige 650W motor met een capaciteit van 3800 liter per uur.

  €119,90 bij alternate.nl
  alternate.nl (€119,90)

Tips voor het kopen van de beste hydrofoorpomp

Op zoek naar de beste hydrofoorpomp? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen zien de meerwaarde in van het kopen van een hydrofoorpomp. Dat is ook niet verwonderlijk, want een hydrofoorpomp is erg handig om te hebben. Een hydrofoorpomp kopen is makkelijker dan ooit. Je kunt tegenwoordig snel en eenvoudig online een hydrofoorpomp bestellen. Je hoeft je huis dus niet eens te verlaten om dit veelzijdige product te kunnen kopen. Als je een kijkje neemt in een willekeurige webshop, zal je al snel opvallen dat het aanbod van hydrofoorpompen enorm is. Het aanbod is bij vlagen overweldigend te noemen. Hoe vind je de beste hydrofoorpomp? Lees verder voor tips als je een hydrofoorpomp gaat kopen.

Dit is hoe je de beste hydrofoorpomp vindt

Als je een kwalitatief hoogstaande hydrofoorpomp koopt, kun je water gaan aanzuigen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je droge grond vochtiger wilt maken. Hydrofoorpompen zijn dan ook niet weg te denken uit de landbouw. Voor een boer is een hydrofoorpomp onmisbaar. Maar er zijn nog veel meer toepassingen denkbaar, want een hydrofoorpomp is een veelzijdig product meer diverse kwaliteiten. Als je de beste hydrofoorpomp wilt vinden, is het belangrijk om de specificaties scherp in de gaten te houden. Wat is bijvoorbeeld het vermogen van de hydrofoorpomp? Is er een drukschakelaar aanwezig? Is de manometer ingebouwd? Dit zijn allemaal relevante vragen.

De veelzijdigheid van een hydrofoorpomp

Als je eenmaal de trotse bezitter bent van een hydrofoorpomp, kun je profiteren van de veelzijdigheid van deze producten. Heb je toevallig onlangs een zwembad in de tuin laten aanleggen? Je kunt een hydrofoorpomp gebruiken om het zwembad leeg te pompen. Online is er ontzettend veel informatie te vinden over uiteenlopende soorten pompen. Als je op zoek bent naar een waterpomp die het beste bij je past, zul je met een hoop vragen zitten. Volgens iedereen is weer een andere hydrofoorpomp het beste. De praktijk leert dat het nuttiger is om algemene tips te geven hoe je een goede van een slechte hydrofoorpomp onderscheidt, dan enkele modellen aan te prijzen. Zo kun je uiteindelijk zelf op een weloverwogen manier een keuze maken die aansluit op jouw persoonlijke situatie. Desalniettemin kun je natuurlijk een hoop leren van de meningen van experts.

beste_hydrofoorpomp_01

Genoeg mogelijkheden

Ook als je in huis gaat klussen, kun je overwegen om een hydrofoorpomp te kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je gaat douchen, heb je natuurlijk wel genoeg waterdruk nodig. Dit is waar een hydrofoorpomp om de hoek komt kijken. Het opvoeren van de druk in de leidingen is een peulenschil als je een goede hydrofoorpomp hebt. Een hydrofoorpomp wordt niet voor niets ook wel een drukverhogende pomp genoemd. Sommige mensen noemen een hydrofoorpomp simpelweg een hydrofoor. Ook bij het irrigeren van tuinen komt een hydrofoorpomp van pas. En wat dacht je van het aanvoeren van water voor wc’s?

De kenmerken van een hydrofoorpomp

Als je op zoek bent naar de beste hydrofoorpomp, moet je op een hoop verschillende dingen letten. Uiteraard dient een hydrofoorpomp een tank te hebben. Dat is de basis. Een tank is een onmisbaar onderdeel van een hydrofoorpomp, omdat de pomp dan niet hoeft aan te slaan voor minimale hoeveelheden. De waterslag wordt gereduceerd door de watertank. In de praktijk wordt een hydrofoorpomp voornamelijk gebruikt om te irrigeren, maar er zijn nog veel meer toepassingen denkbaar. De pomp is zelfaanzuigend.

Beregenen op een handmatige manier

Beregenen op een handmatige manier behoort tot de mogelijkheden als je een hydrofoorpomp koopt. Sommige mensen gebruiken deze waterpomp binnenshuis. De hydrofoorpomp is goed en veilig binnenshuis te gebruiken, omdat de pomp vanzelf in-en uitschakelt. De waterdruk in een wc verhogen is dus geen enkel probleem als je een hydrofoorpomp koopt. De hydrofoorpomp zal niet snel droog lopen. Uiteraard wil je de beste hydrofoorpomp kopen. Dan is het handig om te weten welke soorten waterpompen er op de markt verkrijgbaar zijn.

Verschillende soorten waterpompen

De zoektocht naar de beste hydrofoorpomp wordt gekenmerkt door pieken en dalen. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, alsook enige voorkennis over waterpompen in algemene zin. Voor moeilijke klussen wordt een dompelpomp veelal gebruikt. Is een ruimte onder water gelopen? Water wegpompen is nog nooit zo makkelijk geweest als met een dompelpomp. Wat dat betreft is een besproeiingspomp niet te vergelijken met een dompelpomp. Een besproeiingspomp wordt gebruikt om tuinen te besproeien met water. Water uit een ton pompen kan met een regentonpomp. Voor minimale hoeveelheden water wordt doorgaans een voorzetpomp gebruikt. Te denken valt aan een gootsteen die verstopt is. De hydrofoorpomp valt op te midden van de andere soorten pompen door de kracht, veelzijdigheid en technische kwaliteiten. Als je dan ook nog eens de beste hydrofoorpomp kunt vinden, heb je eigenlijk niets meer te wensen.

beste_hydrofoorpomp_02

Een tip voor het vinden van de beste hydrofoorpomp

Je zult ondertussen al wel overtuigd zijn van de meerwaarde van het kopen van een hydrofoorpomp, maar hoe vind je de beste hydrofoorpomp? Hydrofoorpompen onderling met elkaar vergelijken is altijd een goed idee. Alleen op deze manier vind je de beste hydrofoorpomp. Online kun je tips van experts op zoeken. Vaak raden ze specifieke modellen aan. Het is dan wel belangrijk om bij jezelf na te gaan of deze modellen ook goed bij je passen. DAB-waterpompen worden veelal aangeraden door experts, evenals Grundfos-waterpompen. Honda-waterpompen zijn niet meer weg te denken uit Nederland. Misschien dat je een van deze merken wel eens bij de buren hebt zien staan. Maar het is altijd verstandig te kijken welke waterpomp het beste bij jou als individu past. Alleen zo vind je de beste hydrofoorpomp. Misschien is dat wel een heel ander merk.

De beste hydrofoorpomp voor jou

Technische analyses van experts kunnen buitengewoon nuttig zijn om de kwaliteit van een hydrofoorpomp vast te stellen, maar alleen als je het product zelf uitprobeert, kun je erachter komen of de pomp ook goed bij je past. Fabrikanten van hydrofoorpompen geven doorgaans aan waar de pomp precies voor bedoeld is. Een pomp gebruiken voor andere doeleinden leidt dan ook niet tot de beste resultaten. Neem de woorden van de fabrikanten dus serieus. Wees dus niet eigenwijs en gebruik geen vies water als de fabrikant aangeeft dat het model bedoeld is voor gereinigd water.

De beste hydrofoorpomp vinden door reviews te lezen

Het lezen van reviews van diverse hydrofoorpompen kan waardevol zijn om de beste hydrofoorpomp te vinden. Te denken valt aan reviews op de website van Coolblue of Amazon. Ook op bol.com kun je doorgaans talloze reviews vinden van de producten die worden aangeboden. Een enkele review zegt niet zo veel, maar als je een hoop reviews met elkaar vergelijkt, kun je over het algemeen een goed beeld vormen van de kwaliteiten van een product. Zodoende kun je de beste hydrofoorpomp vinden door meerdere reviews te lezen en met elkaar te vergelijken. Op Amazon kun je misschien nog wel de meeste reviews vinden van hydrofoorpompen.

Belangrijk om te weten

Belangrijk om te weten: Een hydrofoorpomp wordt ook wel een zelfaanzuigende pomp genoemd. Als je de beste hydrofoorpomp wilt vinden, moet je natuurlijk wel weten met welke termen er wordt verwezen naar dit product. De druk van water laten toenemen is nog nooit zo makkelijk geweest als met een hydrofoorpomp. Zodoende kan de verleiding groot zijn om uit enthousiasme spontaan een hydrofoorpomp te kopen. Dan loop je echter het risico dat je niet de beste hydrofoorpomp koopt. Alleen als je rustig alle mogelijkheden af gaat – hoe moeilijk dat ook is –, vind je de beste hydrofoorpomp. Geduld is een schone zaak! Ook als het om hydrofoorpompen gaat.

Ongeëvenaard gebruiksgemak

Een hydrofoorpomp is natuurlijk niet de beste in zijn soort als het gebruiksgemak te wensen over laat. De veelzijdigheid van hydrofoorpompen is onovertroffen, maar als het niet prettig is om het product te gebruiken, heb je er nog steeds niets aan. Je wilt op een vlotte en soepele manier jouw tuin voorzien van water. Het laatste wat je wilt is je continu zorgen maken of je de hydrofoorpomp wel goed gebruikt. In reviews wordt het gebruiksgemak van de hydrofoorpomp vaak uitgebreid besproken. Sla deze alinea’s dus niet over als je de review aan het lezen bent. Het is essentieel dat de hydrofoorpomp soepel en eenvoudig is te gebruiken. Anders ben je nog verder van huis.

De kosten van de beste hydrofoorpomp

Op wat voor prijskaartje moet je rekenen als je de beste hydrofoorpomp wilt kopen? Goedkope modellen zijn op de lange termijn vaak helemaal niet voordelig. Je hebt na een half jaar bijvoorbeeld met reparatiekosten te maken. Maar het is ook niet waar dat het duurste model per definitie het beste is. De beste hydrofoorpomp combineert de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. De balans is belangrijk. Hydrofoorpompen kosten al snel minimaal tweehonderd euro. Met een dergelijk prijskaartje moet je dus rekening houden, maar er zijn ook goedkopere en duurdere modellen op de markt verkrijgbaar. Voor minder dan tweehonderd euro kun je over het algemeen geen hoogstaande hydrofoorpompen kopen, maar misschien dat je de uitzondering kunt vinden na lang zoeken. Wat is jouw budget?

De beste hydrofoorpomp vaak gebruiken

Hoe vaak wil je de hydrofoorpomp gaan gebruiken? Dat heeft invloed op de keuze voor een bepaalde hydrofoorpomp. Het is nergens voor nodig om een hele dure pomp te kopen als je het product maar eenmalig gebruikt. Als je een agrarisch bedrijf hebt en de hydrofoorpomp dagelijks gaat gebruiken, is het echter van groot belang dat de kwaliteit van het product hoogstaand is. Zodoende verschilt het van persoon tot persoon welke hydrofoorpomp aan te raden is. Waarvoor ga je de hydrofoorpomp gebruiken? En hoe vaak? Als je deze vragen hebt beantwoord, en de grootte van je budget hebt vastgesteld, ben je al een heel stuk wijzer.

De beste hydrofoorpomp vinden: Technische aspecten

Niet alleen het vermogen en de inhoud zijn van belang als je de specificaties van een hydrofoorpomp bekijkt. Wat dacht je van de doorvoercapaciteit? Je verwacht een bepaalde kracht van een hydrofoorpomp. Dit wordt tot uitdrukking gebracht in Watt. Je kunt een hydrofoorpomp kopen met een vermogen van 600 Watt, maar je kunt ook kiezen voor een pomp van 1400 Watt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De kracht van een hydrofoorpomp bepaald in hoge mate hoeveel liter de pomp per uur kan pompen. Wil je 3000 of 3500 liter water per uur pompen? Dat zijn grote verschillen. Men heeft het ook wel over de doorvoercapaciteit van de pomp. De inhoud van de tank is eveneens van belang. De verschillen op dit vlak zijn erg groot. Je kunt kiezen voor een hydrofoorpomp met een inhoud van 14 liter, maar ook 20 liter. Wat heeft jouw voorkeur?

Extra features van de (beste) hydrofoorpomp

Heeft de hydrofoorpomp die je op het oog hebt extra features? Zijn er functies toegevoegd aan de hydrofoorpomp die andere pompen niet hebben? Fabrikanten doen doorgaans ontzettend hun best om zich te onderscheiden van concurrenten. Te denken valt bijvoorbeeld aan de energiezuinigheid van een hydrofoorpomp. Dat verschilt onderling in hoge mate. Niet alleen de kracht van een pomp is belangrijk. Zeker als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van het milieu, doe je er goed aan de energiezuinigheid van een hydrofoorpomp te checken. Een drukschakelaar heeft invloed op de energiezuinigheid. Net als een manometer die ingebouwd is. Maar het voornaamste signaal dat de pomp energiezuinig is, is de aanwezigheid van een eco-modus. Je kunt ook kijken naar het energielabel van de hydrofoorpomp. Genoeg om op te letten dus! Alleen als je al deze dingen in overweging neemt, kun je de beste hydrofoorpomp vinden.

De aanwezigheid van een (elektro)motor

Wat voor motor zit er in de hydrofoorpomp? Een gewone motor of een elektromotor? Water aanzuigen doet een pomp met behulp van een dergelijke motor. Dit brengt een drukverschil teweeg. De kracht van de motor is van doorslaggevend belang voor de hoogte van het drukverschil. Sommige hydrofoorpompen kunnen maar een klus tegelijkertijd uitvoeren, terwijl sterkere pompen heel veel tegelijk kunnen. Zodoende is de soort motor van groot belang voor jouw keuze. Wat verwacht je van een hydrofoorpomp? Waarvoor ga je de hydrofoorpomp gebruiken? Het kan helpen om op papier de voors en tegens van de diverse producten op te schrijven. Zo creëer je overzicht en maak je zo snel mogelijk een goede en weloverwogen keuze voor de beste hydrofoorpomp.

Tuin met water besproeien met de beste hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp kopen doe je over het algemeen maar een keer. Daar komt nog eens bij dat een hydrofoorpomp niet goedkoop is. Dit maakt het extra belangrijk dat je ook meteen een goede waterpomp koopt. Bovendien moeten de kwaliteiten van de hydrofoor aansluiten op jouw wensen als consument. Een weloverwogen beslissing maken is dan ook erg belangrijk. Bij voorkeur zet je een hydrofoorpomp op een droge plek. Dan gaat het product het langste mee. Het water wordt uit een reservoir gepompt. Als je een vijver leeg wilt pompen, kun je een dompelpomp overwegen te kopen. Een dompelpomp is daar namelijk voor bedoeld. Wil je een aquarium leegpompen? Een aquarium is aanzienlijk kleiner dan een vijver. Een voorzetpomp is precies wat je zoekt.

Accessoires

Qua accessoires kun je denken aan de volgende producten. Als je een hydrofoorpomp koopt, krijg je doorgaans een hoop onderdelen standaard bij je pakket. Dat wilt niet zeggen dat je altijd meteen alles hebt wat je nodig hebt. Je doet er goed aan te controleren of er een aanzuigslang, klem en snelkoppeling wordt geleverd bij de pomp. Misschien is het wel de beste hydrofoorpomp, maar wordt er qua accessoires vrijwel niets geleverd bij het product. In dat geval moet je de accessoires los bij bestellen (indien gewenst). Het is dus belangrijk om te kijken wat je precies kunt verwachten van de aankoop. Welke accessoires zijn bij de hydrofoorpomp inbegrepen?

De beste hydrofoorpomp vinden

De beste hydrofoorpomp vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Niet alleen kun je online een (eersteklas) hydrofoorpomp bestellen, maar ook kun je je op talloze websites uitgebreid inlezen over het onderwerp. Op Amazon kun je terecht voor reviews van allerlei hydrofoorpompen en andere soorten waterpompen. Je kunt reviews met elkaar vergelijken om een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten van de hydrofoorpomp. Waarvoor ga je de hydrofoorpomp gebruiken? Hoe vaak ga je de hydrofoorpomp gebruiken? Wat is de hoogte van jouw budget? Hoe sterk is de motor?Welke accessoires zijn inbegrepen? Dit zijn allemaal relevante vragen als je de beste hydrofoorpomp wilt vinden. Met deze kennis in je achterhoofd moet dat ongetwijfeld lukken.

Veelgestelde vragen over een hydrofoorpomp

Waar kan ik terecht voor advies over het kopen van een hydrofoorpomp?

Heb je advies nodig over het kopen van een hydrofoorpomp? Als je al een winkel of webshop op het oog hebt waar je de hydrofoorpomp wilt kopen, kun je het beste de winkel of webshop contacteren voor advies. Ze helpen je maar al te graag verder. Uiteraard kun je ook vrijblijvend advies inwinnen bij een onafhankelijke specialist. Contact opnemen via een contactformulier is tegenwoordig makkelijker dan ooit, maar ouderwets bellen (of zelfs WhatsAppen) behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kost een hydrofoorpomp?

De prijsverschillen tussen hydrofoorpompen zijn groot. Je moet rekenen op een uitgave van minimaal tweehonderd euro.

Wat is het voordeel van het hebben van een hydrofoorpomp?

De veelzijdigheid van een hydrofoorpomp is onovertroffen. Een hydrofoorpomp wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Te denken valt niet alleen aan het leegpompen van een zwembad, maar ook aan het opvoeren van de druk van de leidingen.

Wat moet ik doen als er iets kapot gaat?

Technische ondersteuning krijgen op locatie behoort in de meeste gevallen tot de mogelijkheden. Maar ook kun je gebruik maken van de garantie. Het is raadzaam om van tevoren te kijken hoe lang je garantie hebt op de hydrofoorpomp die je gaat kopen. Het kan zelfs een argument zijn om voor een andere hydrofoorpomp te kiezen.

Onze top 5 hydrofoorpompen nogmaals op een rijtje

 1. 1. DAB Aquajet 132/20 M

  #1 Beste hydrofoorpomp
  DAB Aquajet 132/20 M. Zeer krachtige pomp

  Zeer krachtige pomp

  Deze DAB hydrofoorpomp heeft een pompcapaciteit van bijna 5m3 per uur. Deze hydrofoorpomp is geschikt voor tuinen tot 350m2 en daarmee een echte alleskunner. Met 5 waterpunten kun je deze pomp overal neerzetten.

  €329 bij waterpompshop.nl
  waterpompshop.nl (€329,00)
 2. 2. Tallas D-EBOOST 1100

  #2 Beste koop hydrofoorpomp
  Tallas D-EBOOST 1100. Goede prijs kwaliteit verhouding

  Goede prijs kwaliteit verhouding

  Deze Tallas hydrofoorpomp heeft een capaciteit van 3180 liter per uur en is voorzien van 2 waterpunten. Prettige bijkomstigheid is dat deze hydrofoorpomp bestand is tegen roest en kalk.

  €169 bij bol.com
  bol.com (€169,00)
 3. 3. DAB Aquajet 82/20 M

  #3 Best beoordeelde hydrofoorpomp
  DAB Aquajet 82/20 M. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Met 5 uit 5 sterren een absolute top hydrofoorpomp. Met 3600 liter pompcapaciteit geschikt voor het besproeien van middelgrote tuinen en de drie aansluitpunten zorgen voor een gelijkmatige verdeling onder de sproeiers.

  €239 bij waterpompshop.nl
  waterpompshop.nl (€239,00)
 4. 4. DAB EuroInox 40/80 M + DAB Control-D

  #4 Meest krachtige hydrofoorpomp
  DAB EuroInox 40/80 M + DAB Control-D. Meest krachtige in zijn soort

  Meest krachtige in zijn soort

  Deze hydrofoorpomp kan langdurig (langer dan 3 uur) blijven pompen en is daarmee ook voor professioneel gebruik in te zetten. De pomp capaciteit van 7200 is enorm groot en kan daarmee tot wel 7 sproeiers aansturen. Voorzien van droogloop beveiliging.

  €559,54 bij bol.com
  bol.com (€559,54)
 5. 5. Einhell GC-WW 6538 Set

  #5 Instap model hydrofoorpomp
  Einhell GC-WW 6538 Set. Goedkope keuze

  Goedkope keuze

  Deze Einhell hydrofoorpomp is geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. De drie waterpunten op deze pomp zorgen ervoor dat je meerdere sproeiers tegelijk aan het werk kan zetten. Voorzien van een krachtige 650W motor met een capaciteit van 3800 liter per uur.

  €119,90 bij alternate.nl
  alternate.nl (€119,90)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.