Beste kattenverjager van 2023

Top 5 best geteste kattenverjagers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @09:04

beste_kattenverjager

Jij bent op zoek naar de beste kattenverjager? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de kattenverjager van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze top 5 kattenverjagers zijn voorzien van ultrasoon geluid. Onze experts hebben maar liefst 24 kattenverjagers uitgebreid getest en vergeleken. Na 8 uur onderzoek is Pest Tech PT-221 als beste kattenverjager uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste kattenverjagers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een kattenverjager. Wist je bijvoorbeeld dat de beste kattenverjager ook goed werkt tegen marters en ratten? Lees snel verder…

#1 Beste kattenverjager
Pest-Tech PT-221 . Op solar en accu

Op solar en accu

Een krachtige ultrasone kattenverjager die werkt met licht, ultrasone golven en alarm. Er zijn diverse instellingen mogelijk, waaronder een signaal als er een kat gedetecteerd wordt of 24 uur lang elk kwartier een krachtig signaal. Zeker een handige insteliing als de overlast fors is.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€29,95 bij bol.com
bol.com (€29,95)

Naar de top 5

Top 5 beste ultrasone kattenverjagers met geluid van dit moment

Hoe komt deze top 5 kattenverjagers tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 24 kattenverjagers uitvoerig getest en vergeleken.

kattenverjagers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 kattenverjagers worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Pest-Tech PT-221 

  #1 Beste kattenverjager
  Pest-Tech PT-221 . Op solar en accu

  Op solar en accu

  Een krachtige ultrasone kattenverjager die werkt met licht, ultrasone golven en alarm. Er zijn diverse instellingen mogelijk, waaronder een signaal als er een kat gedetecteerd wordt of 24 uur lang elk kwartier een krachtig signaal. Zeker een handige insteliing als de overlast fors is.

  €29,95 bij bol.com
  bol.com (€29,95)
 2. 2. Metiva Kattenverjager – Ultrasone verjager – Muizenverjager – Ongedierteverjager

  #2 Beste ongedierte en kattenverjager
  Metiva Kattenverjager – Ultrasone verjager – Muizenverjager – Ongedierteverjager. Werkt ook tegen ratten en marters

  Werkt ook tegen ratten en marters

  Deze kattenverjager is een systeem dat werkt op ultrasone geluiden. Geluidsgolven die niet hoorbaar zijn voor mensen maar wel voor ongedierte. Het krachtige signaal zal katten zeker weren uit de tuin. Heeft een oplaadbare accu en is voorzien van een solar panel.

 3. 3. Weitech Dierenverjager- Beschermt een gebied tot 200m2

  #3 Meest krachtige kattenverjager
  Weitech Dierenverjager- Beschermt een gebied tot 200m2. Zeer groot bereik

  Zeer groot bereik

  Perfect geschikt voor grote oppervlaktes. Deze kattenverjager beschermt een gebied tot wel 200m2 tegen ongewenste indringers. Voorzien van een alarm en flits naast de ultrasone golven.

  €64,95 bij bol.com
  bol.com (€64,95)
 4. 4. Pest-Tech PT-501 

  #4 Goed alternatief kattenverjager
  Pest-Tech PT-501 . Voorzien van passieve infraroodsensor

  Voorzien van passieve infraroodsensor

  Deze kattenverjager detecteert katten tot wel 9 meter afstand. Hierdoor zal er direct gestart worden met verjagen. De flits in combinatie met het alarm en de ultrasone golven maken het voor de kat een volstrekt ongewenste plek en zal snel weer vertrekken.

  €32,95 bij bol.com
  bol.com (€32,95)
 5. 5. A.K.A. Kattenverjager afweermatten set 20-Delig

  #5 Beste afweermatten kattenverjager
  A.K.A. Kattenverjager afweermatten set 20-Delig. Verjagen zonder geluid

  Verjagen zonder geluid

  Deze afweer matten zorgen ervoor dat de kat onmogelijk in de tuin kan komen. Plaatsing op de schutting is erg eenvoudig. Ook zeer geschikt als uw kat de tuin niet verlaten mag.

  €32,95 bij bol.com
  bol.com (€32,95)

Houd je tuin vrij van katten met de beste ultrasone kattenverjager

Niet iedereen is een liefhebber van katten, maar zelfs als je deze beestjes graag om je heen hebt is het niet fijn als er vreemde katten in je tuin zitten. Het zijn namelijk dieren die veel overlast veroorzaken. Ten eerste jagen ze op de vogels die jij graag in je tuin wilt hebben. Bovendien maken katten planten kapot, vooral in periodes als ze krols zijn. Katten hebben ook de vervelende gewoonte om kuiltjes in je tuin te graven. Het vervelendst is echter dat ze hun uitwerpselen in je tuin achterlaten. Dat kan behoorlijk stinken. De beste kattenverjager kan dan een uitkomst zijn.

Katten zijn een hardnekkig probleem

Als je last hebt van katten in je tuin valt het niet mee om die te verdrijven. Je wilt uiteraard ook niet dat de katten lichamelijk schade oplopen door bestrijdingsmiddelen die je gebruikt. Maak daarom nooit gebruik van giftige producten. Het is immers niet de bedoeling om de katten ziek te maken, maar om te voorkomen dat ze bij je in de tuin lopen. Bovendien wil je de relatie met de eigenaar van de katten, vaak iemand uit de buurt, niet op het spel zetten. Uiteindelijk kan die er ook niets aan doen dat zijn katten bij jou in de tuin bivakkeren.

Waardoor kunnen katten in je tuin gevaar opleveren?

Naast de schade die katten aan planten in je tuin toebrengen, kunnen katten ook gezondheidsklachten veroorzaken. Dat komt doordat katten hun uitwerpselen in je tuin doen. Daarvoor kiezen ze het liefst een plekje met weinig begroeiing, zoals een zandbak voor de kinderen of een kweekbak voor je groentetuin. De uitwerpselen van katten bevatten parasieten en andere ziekteverwekkers. Het is dus wel na te gaan dat je kinderen daar gezondheidsklachten van kunnen krijgen als ze veel in de zandbak spelen. Parasieten in de grond waar je je groente in gaat zaaien is ook geen prettig idee.

beste_kattenverjager_02

Katten verjagen kost veel tijd en energie

Het verjagen van katten is een flinke klus. Als je een kat in je tuin ziet kun je naar buiten stormen om het dier weg te jagen. Een flinke roffel op het raam wil soms ook helpen. Maar dat zijn geen maatregelen waarmee de katten definitief uit je tuin verdwijnen. Bij het verjagen van katten kun je kiezen uit elektronische hulpmiddelen en uit methoden om je tuin minder aantrekkelijk te maken voor de katten. Ze gaan dan op zoek naar een andere verblijfplaats. Wat de beste kattenverjager is hangt af van de situatie in je tuin en van de hoeveelheid tijd en moeite die je in het verjagen van de katten wilt steken. Je kunt ook anti katten spray inzetten als katten verjager.

Elektronische hulpmiddelen met geluid om katten te verjagen

Bij de elektronische producten die helpen om katten permanent uit je tuin te verjagen zijn de ultrasone systemen erg populair. Dit wordt wel de beste kattenverjager genoemd. Maar ook deze apparaten kennen hun beperkingen. Er is een risico dat andere dieren in de omgeving ook door het apparaat worden opgeschrikt. Het gevolg kan zijn dat er helemaal geen dieren meer in je tuin willen zitten, dus ook geen egels of zelfs je eigen hond. De volgende twee soorten elektronische hulpmiddelen zijn als beste kattenverjager verkrijgbaar.

Kattenverjager met water

Wie gebruik maakt van de beste kattenverjager met een waterstraal kan daar veel lol aan beleven. Dat systeem bestaat uit een sproeier, die verbonden is met een bewegingssensor. Zodra er in de buurt van de sproeier beweging wordt gedetecteerd, zal uit de sproeier een krachtige straal water worden gespoten. Met een beetje geluk wordt de kat door de waterstraal geraakt. Dit is erg vermakelijk, want katten hebben een hekel aan water. Ze schrikken zich een ongeluk van de waterstraal, maken hoge sprongen, en rennen vervolgens hard weg.

Een elektronische kattenverjager met een waterstraal is echter niet de beste kattenverjager. Katten zijn slimme dieren, die heel snel doorhebben naar welke kant de sproeier is gericht. Ze zullen dus in je tuin blijven komen en weten de sproeier al na een paar keer te ontwijken. Als je kiest voor de beste kattenverjager met een sproeier is dat alleen effectief als je de sproeier regelmatig een andere kant op laat spuiten. Ook het verplaatsen van het hele systeem is een methode die helpt om de katten uiteindelijk uit je tuin te krijgen. In de winter tijdens periodes van vorst werkt deze beste kattenverjager niet.

De beste kattenverjager met ultrasoon geluid

Geluid is een andere methode waarmee je katten uit je tuin kunt verdrijven. Ook deze systemen werken met behulp van een bewegingssensor. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd zal uit een luidspreker een krachtig geluid komen, dat alleen door dieren kan worden gehoord. Ze vinden dat geluid erg onaangenaam en zullen je tuin snel verlaten. De schrik is echter niet zo groot dan wanneer je gebruik maakt van een waterstraal, dus het is minder leuk om naar het effect van deze systemen te kijken. Toch werken ze uitstekend. Het is doorgaans niet nodig om deze beste kattenverjager regelmatig te verplaatsen.

beste_kattenverjager_03

Hoe werkt de beste kattenverjager met geluid?

Het principe van de beste kattenverjager met geluid is niet zo ingewikkeld. Om te voorkomen dat mensen last hebben van het geluid uit de beste kattenverjager wordt gebruik gemaakt van ultrasoon geluid. Dat is geluid, dat zo hoog is, dat mensen het niet of nauwelijks kunnen horen. Katten horen het wel, omdat die een beter gehoor hebben als mensen. De hoogte van het geluid is zo gekozen dat de katten dat geluid als zeer irritant ervaren. Hoe hoog het geluid is kan worden afgemeten aan de frequentie van de tonen die worden weergegeven.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van de beste kattenverjager met geluid

Doordat mensen het geluid niet kunnen horen kan er soms twijfel ontstaan of de beste kattenverjager met geluid wel aan staat of correct functioneert. Je kunt daarom het beste kiezen voor een apparaat met een lampje, dat oplicht zodra de beste kattenverjager geluid produceert. Als het lampje krachtig genoeg is kun je zien dat het apparaat het doet, zelfs als het enkele tientallen meters bij je uit de buurt staat. Er zijn echter meer dingen waarop je moet letten bij het aanschaffen van de beste kattenverjager met ultrasoon geluid.

Meerdere frequenties

Bij het kiezen voor de beste kattenverjager moet je opletten dat er een exemplaar wordt gekozen waarmee meerdere frequenties kunnen worden geproduceerd. Het is namelijk belangrijk om een frequentie te selecteren die alleen door katten als irritant wordt ervaren. Naast katten kunnen ook andere dieren ultrasoon geluid horen, zoals honden, egels, vogels, steenmarters, etc. Dat is fijn, want je kunt de beste kattenverjager dan ook gebruiken om andere dieren uit je tuin te verdrijven. Als je alleen katten wilt verjagen kies je voor een frequentie van 19.3 tot 25.5 kHz. Muizen, ratten honden en marters horen 13.5 tot 19.5 kHz. Voor vogels en knaagdieren kunnen de hogere frequenties vanaf 25 kHz worden gebruikt.

Reikwijdte van het geluid

Om katten volledig uit je tuin te kunnen weren is het van belang dat de beste kattenverjager overal te horen is. Dat kan op twee manieren. Je kunt kiezen voor een super krachtige beste kattenverjager, die in de hele tuin te horen is. Het nadeel daarvan is, dat de bewegingssensor van de beste kattenverjager maar een vrij klein bereik heeft. Zodra katten door hebben dat het akelige geluid alleen klinkt als ze in de buurt van de sensor zijn, zullen ze die plek vermijden. Vooral bij grote tuinen zijn er dan nog plekken genoeg waar de katten ongehinderd hun gang kunnen gaan.

Een alternatieve oplossing voor grote tuinen is de aanschaf van meerdere exemplaren van de beste kattenverjager met een wat minder groot bereik. Je kunt die apparaten op diverse plekken in je tuin zetten. Het voordeel is dat er meerdere sensoren zijn, waardoor de katten de apparaten overal kunnen triggeren. Uiteindelijk is het effect dan groter dan wanneer er wordt gekozen voor één heel krachtige beste kattenverjager. Om de effectiviteit van deze kattenverjagers te vergroten kun je ze af en toe op een andere plaats neerzetten.

Voedingsbron

De beste kattenverjager met geluid heeft een elektrische voeding nodig om de bewegingssensor en de luidspreker te laten werken. Voor een hele krachtige beste kattenverjager wordt aangeraden om een exemplaar aan te schaffen op netstroom. De wat bescheidener uitvoeringen zijn leverbaar met een voeding op batterijen of met zonnecellen, waarmee de batterijen worden opgeladen. Die laatste heeft de voorkeur. Het is dan niet nodig om regelmatig de batterijen te vervangen. Het enige waarop moet worden gelet is, dat de zonnecellen voldoende zonlicht opvangen.

Gangbare reikwijdtes voor de beste kattenverjager

Het assortiment aan beste kattenverjagers is erg groot. Wat reikwijdte betreft is het van belang dat er een exemplaar wordt gekozen dat past bij je tuin. Tuinen met een groot oppervlak en weinig begroeiing hebben waarschijnlijk voldoende aan één krachtige beste kattenverjager. Je kunt dan kiezen voor een bereik van 100 tot 500 meter. Kleinere tuinen of tuinen met veel begroeiing zijn waarschijnlijk beter te beschermen tegen katten met meerdere kleine exemplaren van de beste kattenverjager. Die hebben doorgaans een bereik van circa 10 meter.

Niet overal te gebruiken beste kattenverjager

De effectiviteit van de beste kattenverjager is groot, en daarom wordt het afgeraden om deze te gebruiken in een tuin die grenst aan een wandelpad. Dat is vaak het geval bij woningen met een kleine voortuin. Zij monteren de beste kattenverjager aan de gevel van hun woning om katten uit de voortuin te weren. Dat heeft echter een ongewenst neveneffect. Honden die uitgelaten worden en met hun baasje over het wandelpad lopen, activeren de beste kattenverjager ook en die schrikken enorm van het ultrasone geluid. Dat leidt tot irritatie van de hondeneigenaren, en kan ertoe leiden dat de honden niet meer over het pad willen lopen. Gebruik de beste kattenverjager dus alleen op plekken waar andere dieren er geen last van hebben.

Alternatieve huis-, tuin- en keuken methoden om katten uit de tuin te houden

Er bestaan nog meer middelen waarmee je het aantal katten in je tuin omlaag kunt krijgen. Hier volgt een kort overzicht van de mogelijkheden.

Ruwe ondergrond

Katten maken graag weinig geluid bij het lopen. Ze kunnen hun prooi dan goed besluipen. Dat gaat het beste als de bodem onbegroeid en glad is. Door de bodem te bedekken met ruwe producten, zoals cacaodoppen, houtsnippers, ritselend blad en takken van sparren vinden katten het vervelend om daar te lopen. Dat komt niet alleen door het geluid, maar ook door de geur en het gevoel van die ruwe producten. De werking van deze producten op de bodem neemt op den duur wel af. Dan is het noodzakelijk om een nieuw laagje op de bodem te strooien.

Bodembedekkende planten

Bodembedekkende planten zijn ook een goede kattenverjager. Door de planten hebben de katten steeds minder ruimte om in je tuin te lopen. Van veel planten vinden ze de geur ook niet prettig en daardoor zijn deze planten effectief als de beste kattenverjager. Bekende bodembedekkende planten met dit effect zijn de vuurdoorn met zijn vele stekels, wijnruit, planten met een sterke citroengeur zoals citroengeraniums, citroentijm, citroenverbena en citroenmelisse. Ook van de bekende ooievaarsbek houden katten niet.

Obstakels op open plekken in de tuin

Soms heb je een stuk grond in de tuin, waar planten of groente in moet worden gezaaid. Deze open plekken vinden katten erg interessant. Ze graven er gaten en doen er hun behoefte. Om dat tegen te gaan kun je een raamwerk van latten of bamboestokken maken. Het raamwerk moet ongeveer 15 centimeter boven de grond hangen en de katten moeten er aan de zijkant niet onder kunnen kruipen. Op de wat grotere open plekken in het raamwerk kun je sateprikkers in de grond duwen. Zodra de planten uit het zaaigoed voldoende zijn opgekomen is het raamwerk niet meer nodig.

Lokplanten

Als je een hele grote tuin hebt is het soms erg veel werk om die volledig te beschermen tegen katten. Een goede oplossing is het dan om een plekje te reserveren voor de katten. De kans is groot dat ze alleen nog op dat plekje gaan zitten, waardoor je er in de rest van de tuin geen last meer van hebt. Een aantrekkelijk plekje voor katten creëer je met lokplanten. Dat zijn planten waar katten gek op zijn. Voorbeelden van die planten zijn de dianthus of steenanjer, kattengras, kattenkruid, sierhaver of laag gras, en schildzaad.

Sproeier

Katten hebben een hekel aan water. Je kunt daar gebruik van maken door de beste kattenverjager met een sensor en een sproeier te gebruiken, zoals eerder is besproken. Als je voldoende tijd hebt is het leuk om een tuinslang met krachtige sproeier te gebruiken. Katten op deze manier verjagen vraagt wel veel geduld, maar het is ontzettend leuk als je de katten met het water weet te raken.

Afscherming

Bij een kleine tuin is het soms mogelijk om een afscherming te plaatsen, zodat katten niet meer in je tuin kunnen komen. Als beste kattenverjager werkt dit echter lang niet altijd. Katten zijn goede klimmers en kunnen bijna overal overheen klimmen. Borderranden helpen ook wel, maar alleen als ze overal goed op elkaar aansluiten. Katten kunnen namelijk door een hele kleine opening in je tuin komen.

Vieze ondergronden voor katten

Van katten is ook bekend dat ze hun pootjes schoonlikken nadat ze een tocht door de buurt hebben gemaakt. Ze vinden het erg vervelend als er materiaal blijft plakken dat ze heel vies vinden. Koffiedik is een voorbeeld van zo’n materiaal. Je kunt dat het beste strooien op plekken waar katten graag willen graven. Koffiedik is daarnaast een product dat goed is voor de bodemkwaliteit van je tuin. Een nadeel is, dat je het strooien van koffieprut regelmatig moet herhalen.

Vieze geuren voor katten

Zoals je al hebt kunnen zien bij de bodembedekkende planten die werken als de beste kattenverjager speelt ook geur een rol. Katten hebben een hekel aan geuren als sinaasappel, peper, knoflook en citroen. Je kunt katten dus verjagen door het afval van deze producten in de tuin te strooien op plekken waar vaak katten zitten. Dit werkt maar een beperkte tijd, want na een regenbui is de geur verdwenen.

Commerciële producten tegen katten in de tuin

Als je geen zin of tijd hebt om de bovenstaande methoden te gebruiken en ook geen ultrasone beste kattenverjager wilt aanschaffen kun je je toevlucht nemen tot commerciële producten om in de tuin te strooien. Die producten, zoals kattenschrik korrels, werken allemaal op basis van de eerder beschreven kenmerken. Kattenschrik korrels zijn kleine harde kleikorrels, waar katten niet graag op lopen. De korrels hebben bovendien een voor katten vervelende geur. Ze zullen de plekken met de korrels op den duur dus gaan vermijden.

Veelgestelde vragen over de beste kattenverjager

Hoe houd ik katten het beste uit mijn tuin?

Er zijn talloze manieren waarmee je tuin voor katten minder aantrekkelijk wordt, maar het kost behoorlijk veel tijd en moeite om die methoden consequent toe te passen. Een methode die snel kan worden gerealiseerd is een oplossing met een ultrasoon beste kattenverjager. Daarvan worden er één of meer in je tuin gezet. Zodra er beweging wordt gedetecteerd in de buurt van deze beste kattenverjager klinkt er een voor katten akelig hoog geluid. Ze zullen niet snel naar die plek in de tuin terugkeren.

Is de beste kattenverjager op geluid door mensen te horen?

De meeste mensen kunnen de geluiden uit een kattenverjager niet horen, maar er zijn mensen met een zeer goed gehoor, die er wel last van kunnen hebben. Ook baby’s en jonge kinderen kunnen het geluid van de beste kattenverjager horen.

Is de beste kattenverjager alleen bedoeld voor katten?

Een ultrasone kattenverjager verdrijft ook andere dieren uit je tuin. Welke dat zijn is afhankelijk van de hoogte van de tonen die door het apparaat worden geproduceerd. Bij de wat duurdere kattenverjagers kan worden gekozen voor een frequentie. Je kunt dan instellen of je katten, muizen, ratten, honden, vogels, steenmarters, en dergelijke wilt verjagen.

Wat is beter: één krachtige beste kattenverjager of meerdere kleinere apparaten?

Zowel met een krachtige beste kattenverjager als met een aantal kleinere exemplaren kunnen katten uit de tuin worden verjaagd. Als je een open tuin hebt met veel gazon en lage begroeiing kan een krachtige kattenverjager effectief zijn. In tuinen met veel begroeiing is de kans groter dat je met meerdere exemplaren van een kleine beste kattenverjager een goed resultaat boekt.

Is de beste kattenverjager schadelijk voor katten?

De beste kattenverjager valt onder de diervriendelijke producten. De kat schrikt weliswaar van het geluid, maar loopt er geen schade door op.

Nogmaals onze top 5 beste ultrasone kattenverjagers met geluid op een rijtje

 1. 1. Pest-Tech PT-221 

  #1 Beste kattenverjager
  Pest-Tech PT-221 . Op solar en accu

  Op solar en accu

  Een krachtige ultrasone kattenverjager die werkt met licht, ultrasone golven en alarm. Er zijn diverse instellingen mogelijk, waaronder een signaal als er een kat gedetecteerd wordt of 24 uur lang elk kwartier een krachtig signaal. Zeker een handige insteliing als de overlast fors is.

  €29,95 bij bol.com
  bol.com (€29,95)
 2. 2. Metiva Kattenverjager – Ultrasone verjager – Muizenverjager – Ongedierteverjager

  #2 Beste ongedierte en kattenverjager
  Metiva Kattenverjager – Ultrasone verjager – Muizenverjager – Ongedierteverjager. Werkt ook tegen ratten en marters

  Werkt ook tegen ratten en marters

  Deze kattenverjager is een systeem dat werkt op ultrasone geluiden. Geluidsgolven die niet hoorbaar zijn voor mensen maar wel voor ongedierte. Het krachtige signaal zal katten zeker weren uit de tuin. Heeft een oplaadbare accu en is voorzien van een solar panel.

 3. 3. Weitech Dierenverjager- Beschermt een gebied tot 200m2

  #3 Meest krachtige kattenverjager
  Weitech Dierenverjager- Beschermt een gebied tot 200m2. Zeer groot bereik

  Zeer groot bereik

  Perfect geschikt voor grote oppervlaktes. Deze kattenverjager beschermt een gebied tot wel 200m2 tegen ongewenste indringers. Voorzien van een alarm en flits naast de ultrasone golven.

  €64,95 bij bol.com
  bol.com (€64,95)
 4. 4. Pest-Tech PT-501 

  #4 Goed alternatief kattenverjager
  Pest-Tech PT-501 . Voorzien van passieve infraroodsensor

  Voorzien van passieve infraroodsensor

  Deze kattenverjager detecteert katten tot wel 9 meter afstand. Hierdoor zal er direct gestart worden met verjagen. De flits in combinatie met het alarm en de ultrasone golven maken het voor de kat een volstrekt ongewenste plek en zal snel weer vertrekken.

  €32,95 bij bol.com
  bol.com (€32,95)
 5. 5. A.K.A. Kattenverjager afweermatten set 20-Delig

  #5 Beste afweermatten kattenverjager
  A.K.A. Kattenverjager afweermatten set 20-Delig. Verjagen zonder geluid

  Verjagen zonder geluid

  Deze afweer matten zorgen ervoor dat de kat onmogelijk in de tuin kan komen. Plaatsing op de schutting is erg eenvoudig. Ook zeer geschikt als uw kat de tuin niet verlaten mag.

  €32,95 bij bol.com
  bol.com (€32,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.