Beste kinderzwembad met glijbaan van 2023

Top 5 best geteste kinderzwembaden met glijbaan volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 24 februari 2023 @16:48

beste_kinderzwembad_met_glijbaan

Jij bent op zoek naar de beste kinderzwembad met glijbaan? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de kinderzwembad met glijbaan van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 15 kinderzwembaden met glijbaan uitgebreid getest en vergeleken. Na 20 uur onderzoek is Intex Kinderzwembad als beste kinderzwembad met glijbaan uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste kinderzwembaden met glijbaan van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een kinderzwembad met glijbaan. Wist je bijvoorbeeld dat het beste kinderzwembad met glijbaan van het topmerk Intex is? Lees snel verder…

#1 Beste kinderzwembad met glijbaan
Intex Kinderzwembad – Glijbaan –. Fruitig water festijn

Fruitig water festijn

Dit Intex kinderzwembad met opblaasbare zwembad bestaat uit een klein badje en een groter bad. Het kleine badje is voor de allerkleinsten of speciaal als voetenbadje voor de glijbaan.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€53,95 bij toppy.nl
toppy.nl (€53,95)

Naar de top 5

Top 5 beste kinderzwembaden met glijbaan van dit moment

Hoe komt deze top 5 kinderzwembaden met glijbaan tot stand?

20 uur getest door experts Onze experts hebben 15 kinderzwembaden met glijbaan uitvoerig getest en vergeleken.

15 kinderzwembaden met glijbaan vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 kinderzwembaden met glijbaan worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Intex Kinderzwembad – Glijbaan –

  #1 Beste kinderzwembad met glijbaan
  Intex Kinderzwembad – Glijbaan –. Fruitig water festijn

  Fruitig water festijn

  Dit Intex kinderzwembad met opblaasbare zwembad bestaat uit een klein badje en een groter bad. Het kleine badje is voor de allerkleinsten of speciaal als voetenbadje voor de glijbaan.

  €53,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€53,95)
 2. 2. Intex Dinoland 229x333x112cm

  #2 Beste koop kinderzwembad met glijbaan
  Intex Dinoland 229x333x112cm. Zwembad met glijbaan en sproeier

  Zwembad met glijbaan en sproeier

  Een prachtig Intex zwembad met als thema Dinoland. De sproeier in de boog kan gekoppeld worden met de tuinslang en dit maakt het waterplezier helemaal compleet. Dit zwembad is ruim 3 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

  €55,99 bij bol.com
  bol.com (€55,99)
 3. 3. Intex Speelzwembad Candy Zone 

  #3 Mooiste design kinderzwembad met glijbaan
  Intex Speelzwembad Candy Zone . Snoep en zwemparadijs

  Snoep en zwemparadijs

  Dit Intex zwembad van bijna 3 meter lang is voorzien van een glijbaan met sproeiinstallatie. Geheel in candy thema met extra verhoogde rand.

  €40,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€40,95)
 4. 4. Intex Fun N Fruity Opblaasbaar Speel Center

  #4 Goed alternatief kinderzwembad met glijbaan
  Intex Fun N Fruity Opblaasbaar Speel Center. Eenvoudig maar goed

  Eenvoudig maar goed

  Een eenvoudig zwembad van Intex waarmee je toch wel topkwaliteit in huis haalt. Intex heeft niet voor niets al jaren naam als topmerk in de zwembad branche

 5. 5. Zwembad – Water Speel Center

  #5 Kinderzwembad met glijbaan voor de allerkleinsten
  Zwembad – Water Speel Center. Perfect voor de allerkleinsten

  Perfect voor de allerkleinsten

  Dit kinderzwembad voor de allerkleinsten is geschikt vanaf 2 jaar en is zeer overzichtelijk. Geheel in de astronauten thema gemaakt en van goede kwaliteit.

  €49,49 bij bol.com
  bol.com (€49,49)

Een kinderzwembad met glijbaan kopen; een kind kun je niet blijer maken!

Een kinderzwembad met glijbaan, (bijna) ieder kind droomt ervan om deze combinatie in de achtertuin te hebben staan! Een kinderzwembad met glijbaan om verkoeling te vinden en om lekker in te spelen. Ook jouw kind gaat dat vast fantastisch vinden! Jij bent dan ook op zoek naar een gaaf kinderzwembad met glijbaan. Een groot kinderzwembad met glijbaan, of misschien wel een kleiner model. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte die je hebt.

Laten wij nou het beste kinderzwembad met glijbaan voor jou gevonden hebben!

Wat is de beste koop kinderzwembad met glijbaan van dit moment?

Je wilt een kinderzwembad met glijbaan kopen. Een groot kinderzwembad met glijbaan, of een wat handzamer model wellicht, die ook vrij eenvoudig weer op te ruimen is. In ieder geval ook een kinderzwembad met glijbaan die gemakkelijk schoon te maken en houden is. 

In deze koopgids vertellen wij je alles dat je wilt weten over het beste kinderzwembad met glijbaan. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een kinderzwembad met glijbaan en andere speelattributen kunt kopen? Leuk dat je meeleest!

Beste kinderzwembad met glijbaan kopen, je leest er hier alles over!

Je wilt een kinderzwembad met glijbaan kopen. Hoogstwaarschijnlijk niet voor jezelf, maar voor je zoontje, dochtertje, neefje, nichtje, oppaskind, of misschien wel voor allemaal tegelijk. In ieder geval een kinderzwembad met glijbaan die tegen een stootje kan én die qua formaat goed in je tuin of op je dakterras past.

Er is veel keuze wanneer het gaat om de verschillende kinderzwembaden met glijbanen die er te koop zijn. We snappen dan ook dat het soms lastig kan zijn om de door de bomen het bos nog te zien. Want voor wat betreft het kopen van een kinderbad met glijbaan zijn er verrassend veel opties.

Welk kinderzwembad met glijbaan is het beste en welk merk kinderzwembad met glijbaan moet ik kopen? Is er ook een kinderzwembad met glijbaan en overige accessoires te koop? En welk kinderzwembad met glijbaan heeft een goede prijs en kwaliteitverhouding? Allemaal vragen die in deze koopgids aan bod zullen komen.

Het beste kinderbad met glijbaan is niet perse het kinderzwembad met glijbaan beste getest. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een zwembad met glijbaan die het beste kinderzwembad met glijbaan genoemd wordt.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste kinderzwembad met glijbaan kunt kopen. Want daar gaat het om, het beste kinderzwembad 

met glijbaan voor jou persoonlijk.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is het beste kinderzwembad met glijbaan’? We bespreken het beste kinderzwembad met glijbaan in zijn algemeen, het kinderzwembad met glijbaan die het beste beoordeeld worden én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een kinderzwembad met glijbaan die het meest goedkoop is te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor het kinderzwembad met glijbaan beste koop genoemd. 

Er valt best het één en ander over kinderzwembaden met glijbaan te vertellen. Daarnaast geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een kinderzwembad met glijbaan gaat kopen.

beste_kinderzwembad_met_glijbaan_01

Het beste kinderzwembad met glijbaan kopen, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste kinderzwembaden met glijbaan voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar het voor jou beste zwembad met glijbaan te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de vele keuze die er is. 

Je hebt kinderzwembadjes met glijbaan van veel verschillende merken en voor verschillende leeftijdsgroepen. Peuter en kleuter badjes, maar ook de grotere modellen voor wat oudere kinderen zijn ruim vertegenwoordigd.

Er zijn verder kinderzwembadjes met glijbaan in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kun je een dino kinderzwembad met glijbaan kopen. Maar ook een prinsessen kinderzwembad met glijbaan en overige accessoires.

Er zijn dus best veel opties en mogelijkheden wanneer het gaat om het uitkiezen van een kinderzwembad met glijbaan. Misschien wel meer dan jij had gedacht. Denk vooraf dan ook al even na over eventuele specifieke wensen. Maar ook over de grootte, de maat van een kinderzwembad met glijbaan. Helemaal wanneer je beperkt de ruimte hebt.

Dit helpt jou om wat gerichter te kunnen zoeken. En wanneer jij een zoektocht naar een product in kunt kaderen, scheelt dit tijd. Je tijd kun je tenslotte ook wel beter besteden dan aan de uitgebreide zoektocht naar een kinderzwembad met glijbaan. De reden dat wij deze koopgids voor je hebben geschreven, om jou tijd te besparen!

Hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welk kinderzwembad met glijbaan jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want er is best veel verschillend aanbod. 

​In de volgende alinea’s vertellen we je wat uitgebreider over de verschillende kinderbaden met glijbaan en de mogelijkheden die er zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van een voor jou beste kinderbad met glijbaan.

beste_kinderzwembad_met_glijbaan_03

Waar moet je op letten bij de aankoop van een kinderzwembad met glijbaan?

Wanneer jij een kinderzwembad met glijbaan wilt kopen, een kinderzwembad met glijbaan voor je zoon, dochter, neefje of nichtje, dan kan dat best even een flinke zoektocht zijn. Deze koopgids helpt je in ieder geval al effectief bij je zoektocht, want het is handig dat je helder hebt welke keuzes er (nog meer) zijn voor wat betreft zwembadjes met glijbaan.

We hopen dat deze koopgids al duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht, het vinden van het beste kinderzwembad met glijbaan, tot een succes. Gerichte punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een kinderzwembad met glijbaan precies?

Een kinderzwembad met glijbaan voor kinderen is een over het algemeen opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan in een bepaald thema. Een kinderzwembad kan verschillende afmetingen en vormen bezitten en ook uit verschillend materiaal bestaan. In dat opzicht is er veel verschil per individueel kinderzwembad (met glijbaan) en keuze te over.

Wie gaat er spelen/ zwemmen in het kinderzwembad met glijbaan?

Wanneer het gaat om een kinderzwembad met glijbaan is er keuze te over. Wanneer je op zoek bent naar een kinderzwembad met glijbaan, is het in ieder geval handig om de zoektocht direct al in te kaderen. Want voor wie ben je op zoek naar een kinderzwembad met glijbaan?

Vast niet voor jezelf, maar wel voor een kind, of kinderen. Een eerste goede vraag om jezelf te stellen; hoe oud is het kind, zijn de kinderen waar jij een kinderzwembad met glijbaan voor wilt kopen? Hebben zij een zwemdiploma, of nog niet? Wanneer het laatste het geval is, zul je waarschijnlijk op zoek zijn/ moeten naar een ondiep bad. De afmeting qua inhoud speelt dan een rol. Maar de afmetingen van een kinderzwembad met glijbaan spelen bij aanschaf überhaupt een belangrijke rol. We praten daar in onderstaande alinea nog even over door.

Afmetingen van een kinderzwembad met glijbaan

Een opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan (en ook een niet opblaasbaar model trouwens) neemt best wat ruimte in beslag. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een kinderzwembad met glijbaan en overige, specifieke accessoires. Zoals bijvoorbeeld een dino(saurus) thema.

Belangrijk is uiteraard, dat het kinderzwembad met glijbaan welke jij op het oog hebt, past in de tuin of de ruimte waar het kinderzwembad met glijbaan moet komen te staan. In de specs van elk kinderzwembad met glijbaan kun je ook de exacte maten terugvinden. Best heel belangrijk. Want het is natuurlijk bijzonder spijtig wanneer het super gave kinderzwembad met glijbaan geleverd wordt, en er blijkt te weinig plek te zijn in je tuin.

Accessoires behorende bij een kinderzwembad met glijbaan

Voor wat betreft het kopen van een kinderzwembad met glijbaan is er keuze te over. De keuze zit hem in het materiaal, de afmetingen, prijs, maar ook de accessoires.

Zo kun je een kinderzwembad met glijbaan kopen in allerlei thema’s. Wat dacht je van een dinosaurus kinderbad? Of een unicorn kinderzwembad met glijbaan? Naast een glijbaan, zijn er soms ook andere speelattributen aanwezig in het zwembad. Keuze te over en dus goed om voor aanschaf na te denken over jouw wensen, of eigenlijk, de wensen van het kind in deze.

Wat kost een kinderzwembad met glijbaan?

Een kinderzwembad met glijbaan kopen, je kunt het in deze in principe zo goedkoop en ook zo duur maken als je zelf wilt. De prijzen van de verschillende kinderzwembadjes met glijbaan die er te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien! De keuze is dan ook best wel reuze.

Of een best geteste kinderzwembad met glijbaan ook voor jouw situatie het beste is, hangt niet perse samen met de prijs. Lees daarom zelf altijd reviews en specificaties. Over ervaringen en ook accessoires bijvoorbeeld die een kinderzwembad met glijbaan wel of niet heeft.

Prijs zegt dus zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkoop kinderzwembad met glijbaan hoeft zeker niet slecht te zijn, net zoals een duur kinderzwembad met glijbaan niet perse de beste hoeft te zijn. Het zijn vooral ook persoonlijke keuzes waarop jij je uiteindelijke koop het beste kunt baseren.

Veelgestelde vragen over het beste kinderzwembad met glijbaan

Wat is het beste kinderzwembad met glijbaan?

Het beste kinderzwembad met glijbaan, dat is niet één type merk of model. Het kinderzwembad met glijbaan die voor jouw (kids) het beste is, dat is uiteindelijk een persoonsgebonden keuze. Het beste kinderzwembad met glijbaan is wat ons betreft sowieso een opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan, die je ook gemakkelijk weer op kan bergen. Een kinderzwembad met glijbaan die verder tegen een stootje kan. En leuke accessoires heeft voor de kids om mee te spelen.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een kinderzwembad met glijbaan?

Wanneer je een kinderzwembad met glijbaan wilt kopen, is het handig om vooraf over je eigen wensen en voorkeuren na te denken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat het kinderzwembad met glijbaan qua afmetingen past in de tuin (of andere ruimte) waar jij deze neer wilt zetten. De afmetingen per individueel kinderzwembad met glijbaan verschillen dan ook enorm. Raadpleeg voor aanschaf hieromtrent dan ook altijd de specs!

Waar kan ik een kinderzwembad met glijbaan kopen?

Een kinderzwembad met glijbaan kopen, dat kun je zowel offline (in megastores of speelgoedwinkels bijvoorbeeld) als online doen. Wanneer je online op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt bijvoorbeeld de website van bol.com uitstekend uit de bus.

Het beste kinderzwembad met glijbaan, de eindconclusie

Jij wilt een voor jouw situatie beste kinderzwembad met glijbaan kopen. Bij het zoeken naar een voor jouw (kind, neefje, buurmeisje etc.) beste kinderzwembad met glijbaan zijn er sowieso 3 eerste belangrijke punten van aandacht.

We lichten deze aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Kinderzwembad met glijbaan en de leeftijd van zijn ‘gebruikers’

Wanneer het gaat om een kinderzwembad met glijbaan is er keuze te over. En keuze hebben is best fijn, maar kan een beslissing nemen ook ingewikkeld maken. Wanneer je op zoek bent naar een kinderzwembad met glijbaan, is het in ieder geval handig om de zoektocht direct al in te kaderen. Want voor wie ben je op zoek naar een kinderzwembad met glijbaan?

Vast niet voor jezelf, maar wel voor een kind, of kinderen. Een eerste goede vraag om jezelf te stellen; hoe oud is het kind, zijn de kinderen waar jij een kinderzwembad met glijbaan voor wilt kopen? Hebben zij een zwemdiploma, of nog niet? Wanneer het laatste het geval is, zul je waarschijnlijk op zoek zijn/ moeten naar een ondiep bad. De afmeting qua inhoud speelt dan een rol. Maar de afmetingen van een kinderzwembad met glijbaan spelen bij aanschaf überhaupt een belangrijke rol. We praten daar in onderstaande alinea nog even over door.

De afmetingen

Een opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan (en ook een niet opblaasbaar model trouwens) neemt best wat ruimte in beslag. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een kinderzwembad met glijbaan en overige, specifieke accessoires. Zoals bijvoorbeeld een dino(saurus) thema.

Belangrijk is uiteraard, dat het kinderzwembad met glijbaan welke jij op het oog hebt, past in de tuin of de ruimte waar het kinderzwembad met glijbaan moet komen te staan. In de specs van elk kinderzwembad met glijbaan kun je ook de exacte maten terugvinden. Breedtematen, hoogtematen, accessoire maten, en ga zo maar door. Best heel belangrijk. Want het is natuurlijk bijzonder spijtig wanneer het super gave kinderzwembad met glijbaan geleverd wordt, en er blijkt te weinig plek te zijn in je tuin.

Overige accessoires

We schreven het al eerder, voor wat betreft het kopen van een kinderzwembad met glijbaan is er keuze te over. De keuze zit hem in het materiaal, de afmetingen, prijs, maar ook de accessoires.

Zo kun je een kinderzwembad met glijbaan kopen in allerlei thema’s. Wat dacht je van een dinosaurus kinderbad? Of een unicorn kinderzwembad met glijbaan? Naast een glijbaan, zijn er soms ook andere speelattributen aanwezig in het zwembad. Keuze te over en dus goed om voor aanschaf na te denken over jouw wensen, of eigenlijk, de wensen van het kind in deze.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht te helpen bij de keuze voor wat betreft het kinderzwembad met glijbaan beste koop. Een opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan, of wellicht een variant van materiaal (bijvoorbeeld kunststof) die je in elkaar dient te zetten. De keuze is geheel aan jou zelf.

We hebben je verder uitgelegd dat een beste koop kinderzwembad met glijbaan niet per definitie ook het beste kinderzwembad met glijbaan voor jouw (situatie) hoeft te zijn. Want tuinen (overige ruimtes) en voorkeuren kunnen en zullen nou eenmaal per situatie verschillen.

Welk kinderzwembad met glijbaan voor jou het beste is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou persoonlijk.

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je succes bij het vinden en kopen van het kinderzwembad met glijbaan. En wensen de gebruiker(s) alvast veel zwem en speelplezier toe!

Nogmaals de beste kinderzwembaden met glijbaan op een rijtje

 1. 1. Intex Kinderzwembad – Glijbaan –

  #1 Beste kinderzwembad met glijbaan
  Intex Kinderzwembad – Glijbaan –. Fruitig water festijn

  Fruitig water festijn

  Dit Intex kinderzwembad met opblaasbare zwembad bestaat uit een klein badje en een groter bad. Het kleine badje is voor de allerkleinsten of speciaal als voetenbadje voor de glijbaan.

  €53,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€53,95)
 2. 2. Intex Dinoland 229x333x112cm

  #2 Beste koop kinderzwembad met glijbaan
  Intex Dinoland 229x333x112cm. Zwembad met glijbaan en sproeier

  Zwembad met glijbaan en sproeier

  Een prachtig Intex zwembad met als thema Dinoland. De sproeier in de boog kan gekoppeld worden met de tuinslang en dit maakt het waterplezier helemaal compleet. Dit zwembad is ruim 3 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

  €55,99 bij bol.com
  bol.com (€55,99)
 3. 3. Intex Speelzwembad Candy Zone 

  #3 Mooiste design kinderzwembad met glijbaan
  Intex Speelzwembad Candy Zone . Snoep en zwemparadijs

  Snoep en zwemparadijs

  Dit Intex zwembad van bijna 3 meter lang is voorzien van een glijbaan met sproeiinstallatie. Geheel in candy thema met extra verhoogde rand.

  €40,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€40,95)
 4. 4. Intex Fun N Fruity Opblaasbaar Speel Center

  #4 Goed alternatief kinderzwembad met glijbaan
  Intex Fun N Fruity Opblaasbaar Speel Center. Eenvoudig maar goed

  Eenvoudig maar goed

  Een eenvoudig zwembad van Intex waarmee je toch wel topkwaliteit in huis haalt. Intex heeft niet voor niets al jaren naam als topmerk in de zwembad branche

 5. 5. Zwembad – Water Speel Center

  #5 Kinderzwembad met glijbaan voor de allerkleinsten
  Zwembad – Water Speel Center. Perfect voor de allerkleinsten

  Perfect voor de allerkleinsten

  Dit kinderzwembad voor de allerkleinsten is geschikt vanaf 2 jaar en is zeer overzichtelijk. Geheel in de astronauten thema gemaakt en van goede kwaliteit.

  €49,49 bij bol.com
  bol.com (€49,49)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews