Beste krultang van 2023

Top 5 best geteste krultangen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @05:37

beste_krultang

Jij bent op zoek naar de beste krultang? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de krultang van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 20 krultangen uitgebreid getest en vergeleken. Na 8 uur onderzoek is Mellian 6 in 1 krultang als beste krultang uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste krultangen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een krultang. Wist je bijvoorbeeld dat de beste krultang maar liefst 6 opzetstukken heeft? Lees snel verder…

#1 Beste krultang
Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken. 6 in 1 krultang

6 in 1 krultang

Deze luxe krultang met keramische verwarmingselementen creëert alle soorten krullen en gaat pluizig haar tegen door de ionische technologie. Wordt geleverd met hittewerende handschoen.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€54,95 bij bol.com
bol.com (€54,95)

Naar de top 5

Top 5 beste krultangen van dit moment

Hoe komt deze top 5 beste krultangen tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 20 krultangen uitvoerig getest en vergeleken.

20 krultangen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 krultangen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

  #1 Beste krultang
  Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken. 6 in 1 krultang

  6 in 1 krultang

  Deze luxe krultang met keramische verwarmingselementen creëert alle soorten krullen en gaat pluizig haar tegen door de ionische technologie. Wordt geleverd met hittewerende handschoen.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 2. 2. BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E

  #2 Beste koop krultang
  BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E. Met 10 temperatuurinstellingen

  Met 10 temperatuurinstellingen

  De ideale krultang voor beginners en gevorderden. Deze krultang heeft een klem waardoor je het haar eenvoudig vastzet voor een optimaal resultaat. De 25mm krultang maakt compacte krullen die een hele dag blijven zitten.

  €30,95 bij bol.com
  bol.com (€30,95)
 3. 3. Mellian Wafeltang – 3-delige Krultang

  #3 Best beoordeelde krultang
  Mellian Wafeltang – 3-delige Krultang. Met wafeltang

  Met wafeltang

  Deze krultang met keramische elementen zorgt voor een goede haarverzorging. Met 3 opzetstukken creeer je eenvoudig rechte of kegelvormige krullen en zelfs beachwaves. Wordt geleverd met handige hittewerende handschoen.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 4. 4. CURLGLAM® Automatische Krultang – Draadloos

  #4 Beste automatische krultang
  CURLGLAM® Automatische Krultang – Draadloos. Automatische krultang

  Automatische krultang

  Deze handige draadloze krultang geeft jouw in een handomdraai de mooiste krullen. De keramische elementen zorgen voor krullen die lang blijven zitten. Deze automatische krultang is middels USB oplaadbaar en dus zeer geschikt voor onderweg.

 5. 5. Zewi Cosmetics Automatische Krultang

  #5 Beste koop automatische krultang
  Zewi Cosmetics Automatische Krultang. Compacte automatische krultang

  Compacte automatische krultang

  Op te laden via USB en voorzien van ion tehcnologie om je haar te beschermen. Komt in een handige reisetui en met een gewicht van slechts 486 gram de perfecte krultang voor onderweg.

De beste krultang kopen; in een handomdraai de mooiste krullen in je haar!

Je bent gek op krullen, op krullend haar dus, welteverstaan. Bij anderen, maar wellicht ook bij jezelf! Een krullende bos haar, je vindt het gewoon fantastisch! Veel haar heeft echter een beetje hulp nodig om ‘in de krul’ te komen. Want niet elk haar krult uit zichzelf. Gelukkig is daar de krultang!

Met behulp van een krultang kun je van elk haar zonder krul, tijdelijk haar met krullen creëren. Of je eigen krullen extra onderstrepen bijvoorbeeld. En hoe leuk is dat!

Laten wij nou de beste krultang voor jou gevonden hebben!

Wat is de krultang beste koop van dit moment?

Je wilt een beste krultang kopen. Dit omdat jij af en toe, regelmatig of dagelijks je haar wilt krullen. Of misschien het haar van je moeder, zus of vriendin. Het is allemaal mogelijk!

In deze koopgids vertellen wij je alles dat je moet weten over de beste krultang voor jouw haar. Bijvoorbeeld dat jij bij een goede krultang de temperatuur zelf kunt regelen. Een te hoge temperatuur kan jouw haar namelijk beschadigen. Leuk dat je meeleest!

Beste krultang kopen, je leest er hier alles over!

Je bent op zoek naar een goede krultang. Want je vindt het leuk om zo af en toe of misschien wel zeer regelmatig krullen in je haar te zetten. Of misschien wel in het haar van iemand anders. Bij je vriend, vriendin, moeder of zus bijvoorbeeld. En zonder krultang is het eigenlijk vrijwel onmogelijk, van stijl haar, krullend haar maken. Al is het slechts voor tijdelijk.

Er is veel keuze wanneer het gaat om de verschillende krultangen die er te koop zijn. We snappen dan ook dat het soms lastig kan zijn om de door de bomen het bos nog te zien. Want voor wat betreft het kopen van een voor jou geschikte krultang zijn er verschillende keuzes te maken.

Welke beste krultang moet ik kopen? Wat is de beste krultang automatisch, of de beste krultang voor kort haar? Misschien ben je specifiek op zoek naar de beste krultang met opzetstukken? Of een mini krultang, die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis!

De beste krultang voor jou is niet perse de krultang beste getest. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van de krultang die als beste wordt beoordeeld. We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje en goede krultang reviews komen tevens aan bod, zodat jij jouw beste krultang kunt kopen. Want daar gaat het om, de beste krultang vinden voor jou persoonlijk.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste (automatische) krultang of de beste krultang met opzetstukken? We bespreken de beste krultang in zijn algemeen, de krultang die het beste beoordeeld worden én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope krultang te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor de krultang beste koop genoemd. Er valt ook best het één en ander te vertellen over een krultang met opzetstukken. Daarnaast geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je jouw beste krultang gaat kopen.

beste_krultang_01

De beste krultang kopen, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste krultangen voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de voor jou beste krultang te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de vele keuze die er is. 

De opties en mogelijkheden van een individuele krultang om je haar krullend mee te stylen, variëren sterk per merk. Het is handig om hier voor aanschaf even bij stil te staan. Ben je verder op zoek naar een automatische krultang? Een specifiek merk krultang wellicht, of de beste krultang van 2022? Een krultang 32mm of wil je misschien graag een draadloze krultang?

En wil jij een krultang voor eigen gebruik? Of wil je juist graag het haar van anderen krullen? Zus, moeder, vriendin, of misschien ben je kapster en willen jouw klanten regelmatig krullend haar? Of wil jij een mini krultang die je makkelijk mee op reis kan nemen, bijvoorbeeld?

Zoals al eerder geschreven, de keuze voor wat betreft het aanbod krultangen is best groot. De verschillende opties en mogelijkheden dus ook. Het is goed om je eigen wensen en voorkeuren na te gaan alvorens actief op zoek te gaan naar jouw beste krultang.

Want hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke goede krultang jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want er is best veel verschillend aanbod. 

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillende krultangen en de keuzes en de mogelijkheden die er zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste krultang voor het creëren van prachtige krullende lokken!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een krultang?

Wanneer jij een krultang wilt kopen en je bent op zoek naar de allerbeste krultang om mooie krullen mee te creëren, onder andere dus op zoek middels het lezen van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn voor wat betreft een krultang kopen.

We hopen dat deze koopgids al een stukje duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht, het vinden van de beste krultang voor jou, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een krultang precies?

Een krultang is een stylingtool die krullen in jouw haar (of dan van iemand anders) creëert. Ook wanneer je van nature geen krullend haar of krullen bezit. Een krultang creëert krullen door middel van warmte. Veel krultangen hebben verschillende warmte standen die jij zelf kunt instellen. Een krultang kun je het beste gebruiken op en bij droog haar. Nat of vochtig haar kan verbranden tijdens het gebruik van een krultang (op te hoge temperatuur)

Het gebruik

Voor wat betreft het kopen van de beste (automatische) krultang of beste krultang met opzetstukken is er best wat keuze! De keuze zit hem in de mogelijkheden van een föhn, maar bijvoorbeeld ook in de prijs.

Wat de beste koop krultang voor jou is, hangt vooral ook samen met het gebruik, en dan ook vooral de intensiteit van het gebruik. Ben je specifiek op zoek naar een krultang voor eigen gebruik? En ga je de krultang dan ook dagelijks, of regelmatig gebruiken? Of slechts zo af en toe bij een bijzondere gelegenheid? Of misschien ben je wel op zoek naar een krultang omdat je kapster bent. Jij dus zeer regelmatig krullen maakt in andermans haren.

Bovenstaande laat zien dat het gebruik van een krultang wel degelijk kan verschillen (per situatie). Het is goed dit in je achterhoofd te houden op het moment dat jij op zoek gaat naar de voor jouw situatie beste krultang. Want hoe sterker het materiaal waarvan de krultang is gemaakt, hoe meer geschikt voor veelvuldig en intensief gebruik. We praten daar in onderstaande alinea nog even verder over door.

Materiaal en mogelijkheden

Wanneer het gaat om het materiaal waarvan een degelijke krultang is gemaakt, zijn er grofweg twee keuzes. Namelijk de materialen titanium of keramiek. Keramiek is wat zachter qua materiaal, mede daardoor is het prijskaartje vaak lager dan een krultang van titanium. Een krultang van keramiek is over het algemeen geschikt voor dun tot normaal haar.

Titanium is stevig materiaal. Mede hierdoor duurder dan keramiek en meer geschikt voor dikker haar. Afhankelijk van jouw haartype kun je dus zelf het beste een keuze maken voor wat betreft materiaal. Ook spelen de overige mogelijkheden van een krultang een rol. Bijvoorbeeld het gebruik van warmtestanden. We komen daar in de volgende alinea nog even op terug.

dbQ-unsplash-1-1024x683.jpg" class="" alt="beste_krultang_02" srcset="https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-1024x683.jpg 1024w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-300x200.jpg 300w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-768x512.jpg 768w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-1536x1025.jpg 1536w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-1200x801.jpg 1200w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-142x95.jpg 142w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-424x282.jpg 424w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-220x147.jpg 220w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-150x100.jpg 150w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1-260x173.jpg 260w, https://ubari.nl/wp-content/uploads/2023/01/tamas-pap-3pqA-KdbQ-unsplash-1.jpg 1920w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />

Haartype?

Je eigen haartype is belangrijk bij het uitkiezen van een krultang. Want elk haartype reageert weer anders op een krultang. Heeft een andere style aanpak nodig. Een mooie krul begint bij een passende krultang, wat dat betreft.

De temperatuur, het kunnen instellen van de juiste temperatuur, speelt een grote rol bij het creëren van mooie krullen. Voor fijn en dun haar kun je werken met een lagere temperatuur, zo rond de 180 graden. Bij normaal haar is plusminus 200 graden aan te raden. Voor erg dik haar mag je soms zelfs wel een temperatuur van 210 a 220 graden aanhouden. 

Natuurlijk moet je zelf altijd kritisch zijn en bekijken hoe je haar reageert op de ingestelde temperatuur. Hierop anticiperen, indien nodig!

Het prijskaartje

Een krultang kopen, je kunt het in deze in principe zo goedkoop en ook zo duur maken als je zelf wilt. De prijzen van de verschillende krultangen die er te koop zijn verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien! Er is dan ook best veel keuze.

Of de best geteste krultang voor jou ook de beste is, hangt niet perse samen met de prijs. Lees daarom zelf ook reviews en specificaties goed door voor aankoop. Dit verschaft je een hoop informatie.

Prijs zegt zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope krultang hoeft niet slecht te zijn, net zoals dat een dure krultang niet perse de beste voor jou hoeft te zijn. Het zijn vooral ook persoonlijke keuzes en ervaringen!

Veelgestelde vragen over een krultang

Wat is de beste krultang?

De beste krultang, dat is niet één type merk of model. De krultang beste koop voor het creëren van prachtige krullen die voor jou het beste is, dat is uiteindelijk een persoonsgebonden keuze. De beste krultang is wat ons betreft sowieso een krultang die goed af te stellen is qua temperatuur. Bij een goede krultang kun je kiezen uit een temperatuur tussen 80 en 230 graden.

Wat is een goed betaalbare krultang?

Een goed betaalbare krultang, dat is de krultang die binnen jouw budget valt. Tevens voldoet aan jouw wensen en mogelijkheden als het gaat om de opties van de desbetreffende krultang. De gemiddelde prijs van een krultang ligt rond de 40  euro. Natuurlijk zijn er krultangen die een veel hoger prijskaartje hebben, voor een veel lager bedrag dan 25 euro tref je ze over het algemeen niet.

Ik wil een krultang kopen, waar moet ik op letten?

Belangrijk bij een krultang is dat je de temperatuur goed in kunt stellen, goed kunt regelen dus. Een krultang maakt gebruik van warmte bij het krullen van jouw haar (of dat van iemand anders). Maar opgelet, een te hoge temperatuur kan jouw haar of haar van een ander beschadigen. Het is dus erg belangrijk, misschien wel het allerbelangrijkst bij een krultang, dat je haar op een juiste temperatuur kunt ‘krullen’.

Welke krultang is niet schadelijk voor je haar?

Een krultang hoeft niet schadelijk te zijn voor je haar, mits je deze zorgvuldig gebruikt. Dus de krultang niet gebruikt op een te hoge temperatuur. Verder is het belangrijk dat jouw haar of dat van iemand anders goed droog is, wanneer je krullen gaat creëren. Het is verder aan te raden een conditioner die je haar voedt en ondersteunt te gebruiken, wanneer je veel gebruik maakt van een krultang.

Beste krultang, de eindconclusie

Jij wilt een krultang kopen, de beste krultang die je helpt krullen in je haar te creëren, of krullen in andermans haar te creëren. Dat is waarschijnlijk ook de (hoofd)reden dat je deze koopgids checkt. Bij het zoeken naar de voor jou beste krultang voor het creëren van krullen zijn er sowieso 3 belangrijke punten van aandacht.

We lichten de belangrijkste aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Het gebruik (intensiteit) van de krultang

We schreven het al eerder, voor wat betreft het kopen van de beste (automatische) krultang of beste krultang met opzetstukken is er best wat keuze! De keuze zit hem in de mogelijkheden van een föhn, maar bijvoorbeeld ook in de prijs.

Wat de beste koop krultang voor jou is, hangt vooral ook samen met het gebruik, en dan ook vooral de intensiteit van het gebruik. Ben je specifiek op zoek naar een krultang voor eigen gebruik? En ga je de krultang dan ook dagelijks, of regelmatig gebruiken? Of slechts zo af en toe bij een bijzondere gelegenheid? Of misschien ben je wel op zoek naar een krultang omdat je kapster bent. Jij dus zeer regelmatig krullen maakt in andermans haren.

Bovenstaande laat zien dat het gebruik van een krultang wel degelijk kan verschillen (per situatie). Het is goed dit in je achterhoofd te houden op het moment dat jij op zoek gaat naar de voor jouw situatie beste krultang. Want hoe sterker het materiaal waarvan de krultang is gemaakt, hoe meer geschikt voor veelvuldig en intensief gebruik. We praten daar in onderstaande alinea nog even verder over door.

Materiaal en mogelijkheden van de krultang

Wanneer het gaat om het materiaal waarvan een degelijke krultang is gemaakt, zijn er grofweg twee keuzes. Namelijk de materialen titanium of keramiek. Keramiek is wat zachter qua materiaal, mede daardoor is het prijskaartje vaak lager dan een krultang van titanium. Een krultang van keramiek is over het algemeen geschikt voor dun tot normaal haar.

Titanium is stevig materiaal. Mede hierdoor duurder dan keramiek en meer geschikt voor dikker haar. Afhankelijk van jouw haartype kun je dus zelf het beste een keuze maken voor wat betreft materiaal. Ook spelen de overige mogelijkheden van een krultang uiteraard een rol. Bijvoorbeeld het gebruik van warmtestanden. We komen daar in de volgende alinea nog even op terug.

Het voordeel van zowel keramiek als titanium, ze bevatten negatieve ionen. Dit zorgt ervoor dat je haar gladder blijft en minder statisch is tijdens het krullen. Wel zo ideaal.

Je haartype

Je eigen haartype is belangrijk bij het uitkiezen van een krultang. Want elk haartype reageert weer anders op een krultang. Heeft een andere style aanpak nodig. Een mooie krul begint bij een passende krultang, wat dat betreft.

De temperatuur, het kunnen instellen van de juiste temperatuur, speelt een grote rol bij het creëren van mooie krullen. Voor fijn en dun haar kun je werken met een lagere temperatuur, zo rond de 180 graden. Bij normaal haar is plusminus 200 graden aan te raden. Voor erg dik haar mag je soms zelfs wel een temperatuur van 210 a 220 graden aanhouden. 

Natuurlijk moet je zelf altijd kritisch zijn en bekijken hoe je haar reageert op de temperatuur die jij in hebt gesteld. Je kunt in dat opzicht beter rustig opbouwen, dan (te) hoog te beginnen.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste krultang voor het creëren van prachtige krullen. Dit zodat jij de voor jou beste koop krultang kunt doen. Misschien in het specifiek wel de beste krultang met opzetstukken of de beste krultang voor kort haar.

We hebben je verder uitgelegd dat de beste koop krultang, niet per definitie ook de beste krultang voor het creëren van krullen voor jou hoeft te zijn. Want een type haar(krul), ervaringen en dus ook reviews kunnen nou eenmaal verschillen, nu elke persoon weer een ander haartype heeft. En uiteindelijk is ook geen (haar)krul hetzelfde!

Welke krultang voor jou persoonlijk de beste krultang is? Die vraag is uiteindelijk ook enkel te beantwoorden door jouzelf.

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je succes bij het vinden en kopen van de voor jou beste krultang en alvast veel lol en plezier bij het creëren van krullen bij jezelf of bij iemand anders!

Onze top 5 beste krultangen nogmaals op een rijtje

 1. 1. Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

  #1 Beste krultang
  Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken. 6 in 1 krultang

  6 in 1 krultang

  Deze luxe krultang met keramische verwarmingselementen creëert alle soorten krullen en gaat pluizig haar tegen door de ionische technologie. Wordt geleverd met hittewerende handschoen.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 2. 2. BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E

  #2 Beste koop krultang
  BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E. Met 10 temperatuurinstellingen

  Met 10 temperatuurinstellingen

  De ideale krultang voor beginners en gevorderden. Deze krultang heeft een klem waardoor je het haar eenvoudig vastzet voor een optimaal resultaat. De 25mm krultang maakt compacte krullen die een hele dag blijven zitten.

  €30,95 bij bol.com
  bol.com (€30,95)
 3. 3. Mellian Wafeltang – 3-delige Krultang

  #3 Best beoordeelde krultang
  Mellian Wafeltang – 3-delige Krultang. Met wafeltang

  Met wafeltang

  Deze krultang met keramische elementen zorgt voor een goede haarverzorging. Met 3 opzetstukken creeer je eenvoudig rechte of kegelvormige krullen en zelfs beachwaves. Wordt geleverd met handige hittewerende handschoen.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 4. 4. CURLGLAM® Automatische Krultang – Draadloos

  #4 Beste automatische krultang
  CURLGLAM® Automatische Krultang – Draadloos. Automatische krultang

  Automatische krultang

  Deze handige draadloze krultang geeft jouw in een handomdraai de mooiste krullen. De keramische elementen zorgen voor krullen die lang blijven zitten. Deze automatische krultang is middels USB oplaadbaar en dus zeer geschikt voor onderweg.

 5. 5. Zewi Cosmetics Automatische Krultang

  #5 Beste koop automatische krultang
  Zewi Cosmetics Automatische Krultang. Compacte automatische krultang

  Compacte automatische krultang

  Op te laden via USB en voorzien van ion tehcnologie om je haar te beschermen. Komt in een handige reisetui en met een gewicht van slechts 486 gram de perfecte krultang voor onderweg.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.