De beste laptop standaard? Bekijk de top 5 laptopstandaards van dit moment

Een stabiele basis voor jou (en je laptop)

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 24 september 2022 @06:43

Jij bent op zoek naar een laptopstandaard voor op je kantoor, bij je bedrijf of thuiswerkplek. Het maakt ook eigenlijk niet uit, je wilt gewoon de beste laptopstandaard kopen voor jouw situatie. Of het nou gaat om de beste laptop standaard voor werk of privé doeleinden. Er is veel keuze wanneer het gaat om laptopstandaards. Middels deze blog helpen wij je de zoektocht te vergemakkelijken, door onze top 5 laptopstandaards met je te delen. Leuk dat je meeleest! Heb je weinig tijd? Hier vind je de top 5 beste laptopstandaards. De allerbeste laptop standaard is de Universele laptopstandaard

beste_laptopstandaard_03

Universele laptop standaard

Universele laptop standaard Bekijk op Bol.com

Wat is de beste laptop standaard?

De beste laptop standaard is niet perse de laptopstandaard met het hoogste prijskaartje, of de verhoging voor je laptop die het best beoordeeld is. De beste laptopstandaard is de laptopverhoger die goed bij jou past! We zetten hieronder dan ook een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft de beste laptopstandaards.

De beste laptopstandaard kopen, lees hier de informatie die jij nodig hebt!

We hebben een top 5 samengesteld die draait om de beste laptop standaard. Die top 5 is onder andere tot stand gekomen door het beoordelen van (de hoogte van) sterren en reviews die er aan laptopstandaards werden gegeven door consumenten. Maar er is meer. 

Zo bespreken we naast de keuze voor wat betreft de beste laptopstandaard, ook de laptopstandaard (in de volksmond ook wel laptop verhoger genoemd) die het beste beoordeeld wordt. Ook de ‘best buy’ wordt besproken. Dat hoeft niet de goedkoopste laptopverhoger te zijn, maar is wel één met een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. Bepaal voor jezelf welke functionaliteiten je nodig hebt. Laat je daarbij inspireren voor deze blog.

De top 5 beste laptopstandaards!

Zoals in het begin van deze blog aangegeven, hebben wij een top 5 van de beste printer voor thuis voor je Zoals al eerder in deze blog aangekondigd, hebben wij een top 5 van de beste laptopstandaards voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de beste laptop verhoger  en wellicht ook de beste laptopstandaard met koeling of laptop standaard die opvouwbaar is (mocht je daar specifiek naar op zoek zijn) te vergemakkelijken. En dat is prettig, gezien de uitgebreide keuze die er is. De top 5 tref je hieronder.

 1. Canon PIXMA MG2555S – All-in-  Verstelbare Ergonomische Laptop/Notebook Standaard Universeel (prijs 10,80)

De nummer 1 is een laptopstandaard om verantwoord ergonomisch en dus ook comfortabel mee te werken. Deze beste laptopstandaard en tevens verstelbare laptopstandaard draagt bij aan een juiste zithouding en voorkomt zo rug, nek en schouder problemen. Deze merkloze laptopverhoger heeft een perfecte kwaliteit en prijsverhouding en is daarom de verdiende nummer 1!

 1. Fellowes laptop standaard I-Spire Quick Lift 17 inch, zwart (prijs 17,55)

De nummer 2 beste laptopstandaard is een laptop standaard die opvouwbaar is, handig inklapbaar en draagbaar. Super goed ‘meeneembaar’ dus. Deze laptop verhoger is in 7 verschillende standen verstelbaar mede door uitklapbare ‘voorpootjes’ en geschikt voor laptops tot 15,6 inch (39,62 cm). Het materiaal waar deze laptopverhoger van is gemaakt is kunststof.

 1. CSWILIX ® Laptop Standaard – Laptophouder – Universeel Laptop Verhoger – Laptophouder reizen – Inklapbaar, draagbaar en Verstelbaar – Ergonomisch werken (prijs 80,69)

De nummer 3 in deze top 5 van laptopstandaards heeft een draagkracht van maar liefst 20 kg. Het design in Z vorm zorgt daarbij voor een grote mate van stabiliteit. Verder is deze laptopstandaard in een handomdraai klaar voor gebruik. En dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De standaard is ruim in hoogte en hoek verstelbaar.

 1. Canon PIXMA TS3450 – All-in-One Printer Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Standaard Aluminium Stand – Zilver (prijs 6,10)

De nummer 4 verhoging voor je laptop is een opvouwbare en verstelbare, universele laptopstandaard. Geschikt voor vrijwel elke laptop of tablet. Deze laptopstandaard is een lichtgewicht standaard, gemaakt van aluminium, en eenvoudig in gebruik. De standaard is volledig inklapbaar en door zijn compacte formaat ideaal om mee te nemen wanneer je buitenshuis aan het werk gaat.

 5. LURK® COMPACT Verstelbare Ergonomische Laptop Standaard | BLACK EDITION | Lichtgewicht laptop / notebook / tablet steun opvouwbare stand – zwart (prijs 19,95).

De hekkensluiter van deze top 5 laptopstandaards is een laptopverhoger die binnen enkele seconden en erg eenvoudig in en uit te vouwen is, zes instelhoeken heeft, heel compact is en slechts 260 gram weegt. Een hele hoop ‘plus’ voor een nette prijs. De prijs kwaliteit verhouding is in deze dus weer zeer goed te noemen.

We hopen je met deze top 5 beste laptopstandaards een eindje op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze voor wat betreft de beste laptop standaard is reuze. Het aanbod groot. En dat maakt een keuze maken voor wat betreft een laptop houder voor je bureau over het algemeen niet gemakkelijk(er).

​In de volgende alinea vertellen we je nog wat meer over de verschillen in laptopstandaards en de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn als het gaat om een standaard voor je laptop. Dit alles om je te helpen bij het antwoord op de vraag; wat is voor mij de beste laptopstandaard om te kopen?

1

Universele Laptop Standaard

Beste laptop standaard

beste_laptop_standaard

Goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs

Materiaal: Aluminium Kleur: Zilver Gewicht: 285 gram Min. schermformaat: 13 inch Max. schermformaat: 17,6 inch In diepte verstelbaar: Ja

De nummer 1 is een laptopstandaard om verantwoord ergonomisch en dus ook comfortabel mee te werken. Deze beste laptopstandaard en tevens verstelbare laptopstandaard draagt bij aan een juiste zithouding en voorkomt zo rug, nek en schouder problemen. Deze merkloze laptopverhoger heeft een perfecte kwaliteit en prijsverhouding en is daarom de verdiende nummer 1!

Wat we goed vinden:

 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Makkelijk te bevestigen
 • Inclusief opbergzak

Wat we minder goed vinden:

Fellowes Laptop standaard

Best koop laptopstandaard

beste_koop_laptop_standaard

Zeer snel op te bouwen

Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Gewicht: 710 gram Min. schermformaat: 11 inch Max. schermformaat: 17 inch In diepte verstelbaar: Ja

De nummer 2 beste laptopstandaard is een laptop standaard die opvouwbaar is, handig inklapbaar en draagbaar. Super goed ‘meeneembaar’ dus. Deze laptop verhoger is in 7 verschillende standen verstelbaar mede door uitklapbare ‘voorpootjes’ en geschikt voor laptops tot 15,6 inch (39,62 cm). Het materiaal waar deze laptopverhoger van is gemaakt is kunststof. Deze laptop standaard is wel iets duurder dan de nummer 1 maar door zijn stevigheid en makkelijke manier van plaatsen is deze laptop standaard absoluut de beste koop.

Wat we goed vinden:

 • Zeer stevig
 • Ook geschikt voor 17 inch laptops
 • Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Wat we minder goed vinden:

 • Oogt eenvoudig en goedkoop
3

SWILIX ® Laptop Standaard

Best beoordeelde laptop standaard

best_beoordeelde_laptop_standaard

Op eenzame hoogte (verstelbaar)

Materiaal: Aluminium Kleur: Zilver Gewicht: 1040 gram Min. schermformaat: 13 inch Max. schermformaat: 15.6 inch In diepte verstelbaar: Ja

De nummer 3 in deze top 5 van laptopstandaards heeft een draagkracht van maar liefst 20 kg. Het design in Z vorm zorgt daarbij voor een grote mate van stabiliteit. Verder is deze laptopstandaard in een handomdraai klaar voor gebruik. En dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De standaard is ruim in hoogte en hoek verstelbaar.

Wat we goed vinden:

 • Draagkracht tot maar liefst 20 kg
 • Zeer stevig
 • Mooi design

Wat we minder goed vinden:

 • Aan de zware kant
4

ViveGrace Laptop Standaard

Best laptop standaard onder de 50 euro

beste_laptop_standaard_onder_50_euro

De robuuste alleskunner

Materiaal: Aluminium Kleur: Zilver Gewicht: 1695 gram Min. schermformaat: 10 inch Max. schermformaat: 16 inch In diepte verstelbaar: Ja

Letterlijk de stabiele basis op je werkplek, zo noemen we deze laptop standaard. Goed verstelbaar en vooral zeer solide gebouwd. De perfect aanvulling voor je werkplek dus. Wel zijn we zo eerlijk om te vermelden dat deze laptop standaard door zijn gewicht misschien niet de meest mobiele laptopstandaard is. Een blijvertje dus!

Wat we goed vinden:

 • Zeer goede kwaliteit
 • Past perfect
 • Eenvoudige bevestiging

Wat we minder goed vinden:

 • Door zijn gewicht niet de meest mobiele standaard
31

LURK® Slim Verstelbare Universele Laptopstandaard

Best laptop standaard onder de 30 euro

beste_laptop_standaard_onder_de_30_euro

De perfecte standaard voor onderweg

Materiaal: Aluminium Kleur: Zwart Gewicht: 236 gram Min. schermformaat: 10 inch Max. schermformaat: 18 inch In diepte verstelbaar: Ja

Jouw ideale laptopstandaard als je veel ‘on the move’ bent. Opvouwbaar en slechts 195 gram maken deze laptop standaard zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn maar wel ergonomisch willen werken. Deze laptopstandaard wordt netjes geleverd met een opbergtas en is in 3 hoogtes te verstellen.

Wat we goed vinden:

 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk te bevestigen
 • Zeer eenvoudig mee te nemen

Wat we minder goed vinden:

 • Deze laptop standaard is minder geschikt voor een vaste werkplek

Waar moet je op letten bij de aanschaf van de beste laptop standaard?

Wanneer je op zoek bent naar de beste laptop standaard, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn en gemaakt kunnen/ moeten worden. Dit maakt de zoektocht en de uiteindelijke uitkomst, het vinden van de beste laptopverhoger, tot een succes. De beste laptopstandaard kun jij vinden door middel van onderstaande aandachtspunten!

Als eerste, je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar de beste laptopstandaard, is het handig om helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Ook is het goed om na te gaan wat het hoofdzakelijke gebruiksdoel is of wordt van je laptop standaard. Wanneer je op zoek bent naar een beste laptop standaard omdat je veel typwerk verricht op je laptop, dan zijn er andere aandachtspunten dan wanneer je op zoek bent naar de beste goedkope laptop standaard om een potje gamen te veraangenamen. We zetten verschillende keuzes en mogelijkheden voor wat betreft de beste laptopstandaards hieronder uiteen.

beste_laptopstandaard_07

Het gebruiksdoel 

Wanneer je een laptop standaard wilt aanschaffen die je vaak mee zult nemen, wellicht omdat je gebruik maakt van flexibele werkplekken, dan is het handig om dit in je achterhoofd te houden bij het maken van een keuze. Je wilt dan een laptopverhoger die makkelijk te vervoeren is. Natuurlijk vind je deze ook in onze lijst. Zit je vaker op een vaste werkplek dan is het handig om ook eens te kijken naar bijvoorbeeld het beste toetsenbord, de beste printer voor thuis of de beste webcam.

Ook is het, zoals hierboven al aangegeven, een verschil of jij je laptop prive gebruikt (voor bijvoorbeeld spelletjes), of zakelijk, voor veel typwerk. Er zijn verschillende soorten laptopstandaards te koop geschikt voor verschillende doeleinden.

Inches, je laptop grootte

Wanneer je een laptop standaard koopt, is het belangrijk dat deze je laptop ook kan dragen. Als je laptop groter is dan dat, moet je bij aanschaf letten op de compatibiliteit. Een Wanneer je een laptop standaard koopt, is het belangrijk dat deze je laptop ook kan dragen. Zowel qua grootte als qua gewicht. Veel laptopstandaards zijn gemaakt om laptops tot 15 inch schermformaat te dragen. Als je laptop groter is dan dat, moet je bij aanschaf letten op de compatibiliteit. Een laptopstandaard geschikt voor zwaardere en grote laptops is de nummer 3 van de top 5, namelijk de SWILIX ® Laptop Standaard – Laptophouder – Universeel Laptop Verhoger – Laptophouder reizen – Inklapbaar, draagbaar en Verstelbaar – Ergonomisch werken. 

Een koelfunctie, ja of nee

Laptopstandaards met een koelfunctie zorgen ervoor dat je laptop of tablet bij intensief gebruik of wanneer de omgevingstemperatuur hoog is, niet oververhit raakt. Bij oververhitting is beschadiging aan tablet of laptop niet uit te sluiten. Het is aan jezelf en het gebruik van jouw laptop/ tablet om te beoordelen of een laptopstandaard met koeling nodig is. De prijzen van deze laptopstandaards liggen over het algemeen hoger.

Externe accessoires, toetsenbord en muis?

De meeste laptopstandaards en dan in het bijzonder modellen met verstelbare poten, verhogen de laptop tussen de 5 en 15 cm boven het tafelblad, met als gevolg dat het toetsenbord minder goed te gebruiken is. Het kan dan zijn dat je een draadloze muis en toetsenbord moet kopen. Dit is echter niet noodzakelijk bij alle modellen!

Verstelbaarheid/ ergonomisch design

De laptopstandaards die te koop zijn, verschillen van design en ook qua verstelbaarheid en mogelijkheden. Het is goed om voor aanschaf na te denken hoe belangrijk de verstelbare mogelijkheden zijn voor jou. Zo is de nummer 2 van de top 5, de Fellowes laptop standaard I-Spire Quick Lift 17 inch, zwart in maarliefst 7 standen verstelbaar.

beste_laptopstandaard_02

Prijskaartje

De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de vele verschillende laptopstandaards die er op de markt te koop zijn, verschillen enorm van elkaar. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. En ook of je op zoek bent naar een budget laptop verhoger, of dat een laptopstandaard best iets meer mag kosten. Prijs zegt overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit, maar vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’. 
De nummer 4 van onze top 5, de Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Standaard Aluminium Stand – Zilver met een prijs van 6,10 is veruit de goedkoopste laptop standaard in het assortiment.

Hoe wij testen

Snel en met de juiste informatie het product kiezen. Dat is waar Ubari voor staat. We besparen jou tijd door zelf een onderzoek te doen. Daarbij selecteren we de meest populaire producten en leggen deze langs onze kritische meetlat. Hierin bekijken we vooral de technische aspecten en het gebruiksgemak. 

Tevens kijken we naar de inhoud en de hoeveelheid reviews die wij kunnen vinden op het internet. Dit geeft een representatief beeld van de gebruikerservaringen. Ook voor de lange termijn. 

De beste printer voor thuis; de eindconclusie

Het einde van deze blog nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste laptopstandaards. Of dat voor jou nou de beste laptopstandaard met koeling  is, de beste houten laptop standaard of de beste ergonomische laptopstandaard. Of misschien ben (of was) je juist op zoek naar een laptop houder op je bureau die aantrekkelijk geprijsd is. ​We hopen dat je zoektocht voor wat betreft een laptopstandaard kopen gelukt en geslaagd is. Want de keuze is uiteindelijk geheel aan jezelf. En dat is juist wanneer er veel keuze is, niet altijd eenvoudig.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste laptop standaard ​is niet één vaststaand model, merk of type, maar is een laptop verhoger die uiteindelijk het beste bij jou past. Voldoet aan jouw persoonlijke keuzes en verwachtingen, zoals in deze blog geschetst. 

We wensen je veel succes, plezier en uiteindelijk gebruiksgemak bij het uitzoeken en het gebruik van jouw beste laptopstandaard!

We maken het je gemakkelijk. Hierbij nogmaals de top 5 beste laptop standaards

Universele Laptop Standaard

Beste laptop standaard
beste_laptop_standaard
Universele Laptop Standaard Beste laptop standaard Bekijk op Bol.com

Fellowes Laptop standaard

Best koop laptopstandaard
beste_koop_laptop_standaard
Fellowes Laptop standaard Best koop laptopstandaard Bekijk op Bol.com

SWILIX ® Laptop Standaard

Best beoordeelde laptop standaard
best_beoordeelde_laptop_standaard
SWILIX ® Laptop Standaard Best beoordeelde laptop standaard Bekijk op Bol.com

ViveGrace Laptop Standaard

Best laptop standaard onder de 50 euro
beste_laptop_standaard_onder_50_euro
ViveGrace Laptop Standaard Best laptop standaard onder de 50 euro Bekijk op Bol.com

LURK® Slim Verstelbare Universele Laptopstandaard

Best laptop standaard onder de 30 euro
beste_laptop_standaard_onder_de_30_euro
LURK® Slim Verstelbare Universele Laptopstandaard Best laptop standaard onder de 30 euro Bekijk op Bol.com

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!