Beste mini koelkast 4 liter van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten 4 liter volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 11 januari 2023 @11:18

beste_mini_koelkast_4_liter

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast 4 liter? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast 4 liter van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 8 mini koelkasten 4 liter uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is Olvy Skincare koelkast als beste mini koelkast 4 liter uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten 4 liter van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een mini koelkast 4 liter. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast 4 liter uitermate geschikt is voor beauty producten? Lees snel verder…

#1 Beste mini koelkast 4 liter
Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Voorzien van spiegel met LED verlichting

Voorzien van spiegel met LED verlichting

De perfecte beauty mini koelkast. Deze mini koelkast met een inhoud van 4 liter is ook zeer geschikt voor onderweg. De spiegel aan de voorkant is voorzien van LED verlichting.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€39,99 bij bol.com
bol.com (€39,99)

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten 4 liter van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkasten 4 liter tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 8 mini koelkasten 4 liter uitvoerig getest en vergeleken.

8 mini koelkasten 4 liter vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 mini koelkasten 4 liter worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel

  #1 Beste mini koelkast 4 liter
  Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Voorzien van spiegel met LED verlichting

  Voorzien van spiegel met LED verlichting

  De perfecte beauty mini koelkast. Deze mini koelkast met een inhoud van 4 liter is ook zeer geschikt voor onderweg. De spiegel aan de voorkant is voorzien van LED verlichting.

  €39,99 bij bol.com
  bol.com (€39,99)
 2. 2. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

  #2 Beste koop 4 liter mini koelkast
  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Deze 4 liter mini koelkast is voorzien van een beveiliging in de deur waardoor deze onderweg niet open zal gaan. Deze 4 liter mini koelkast kan ook voedsel warm houden tot maar liefst 65 graden.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 3. 3. Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up

  #3 Meest opvallende mini koelkast 4 liter
  Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up. Zeer opvallend design

  Zeer opvallend design

  Een compacte mini koelkast met een inhoud van 4 liter die ook zeer geschikt is voor onderweg. In. de deur is een handig rekje gemaakt voor beautyproducten.

  €29,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€29,99)
 4. 4. Marbor FW216 Pro Black Edition

  #4 Mooist mini koelkast 4 liter
  Marbor FW216 Pro Black Edition. Hotel chique design

  Hotel chique design

  Echt een eyecatcher nodig? Deze mini koelkast heeft een inhoud van 4 liter en natuurijk een mooi hotel chique design. Perfect voor een paar koude blikjes of make-up spullen.

  €89,99 bij bol.com
  bol.com (€89,99)
 5. 5. Denver Mini koelkast – Skincare Fridge

  #5 Goedkoop alternatief
  Denver Mini koelkast – Skincare Fridge. Zeer compacte koelkast

  Zeer compacte koelkast

  Geschikt 6 blikjes, perfect voor onderweg of op kantoor dus. In neutraal wit. Wordt geleverd met 12V en 230V snoer zodat jij direct gebruik kunt maken van deze mini 4 liter koelkast.

  €53,65 bij bol.com
  bol.com (€53,65)

Mini koelkast 4 liter

Je bent op zoek naar een mini koelkast met een inhoud van 4 liter. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Een mini koelkast met een inhoud van 4 liter is echt een hele kleine koelkast. Een mini koelkast van mini formaat, die weinig ruimte inneemt, een groot voordeel, in sommige situaties!

Een nadeel wellicht is, dat 4 liter niet heel veel inhoud is. Echt weinig eigenlijk. Het is goed om voor aanschaf van een mini koelkast te bedenken hoeveel inhoud jij denkt nodig te hebben. Het gebruiksdoel hierbij in gedachten houden is belangrijk.

Mini koelkast 4 liter, de voordelen

Een mini koelkast van 4 liter is de koelkast met de kleinste inhoud die er is. Deze verbruikt ten opzichte van (mini) koelkasten met meer inhoud, minder energie. En dat is in deze tijd, waarin de energiekosten door het dak gaan, toch echt wel gunstig.

We stipten het net ook al kort aan, een mini koelkast 4 liter neem super weinig ruimte in beslag. Is klein en compact (over het algemeen) en dus geschikt om mee te nemen. Perfect voor beauty producten. Op reis, in de auto of op de camping bijvoorbeeld!

Een mini koelkast 4 liter kopen, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast met 4 liter inhoud. 

Wanneer je een mini koelkast wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een mini koelkast 4 liter die goed koelt! Maar waarvoor wil jij de mini koelkast met een inhoud van 4 liter verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij frisdrank of eten koel houden in je mini koelkast 4 liter? Of misschien andere veel voorkomende etenswaren die gekoeld bewaard moeten worden?

Of heb je toch een wat ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Wat dacht je van het bewaren van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld opgeslagen moet worden, en wil je daarom de kleinste variant mini koelkast 4 liter aanschaffen?

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, je hebt een bepaald budget voor ogen. En dat is goed, want dit helpt je zoektocht te vergemakkelijken en in te kaderen.

Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten 4 liter in dit artikel ook al wel laten zien, variëren de prijskaartjes van mini koelkasten 4 liter behoorlijk. Zo zijn er mini koelkasten met een inhoud van 4 liter met een prijskaartje van onder de 50 euro, maar zijn er ook modellen die het dubbele kosten. 

Voor wat betreft mini koelkasten in zijn algemeen zijn er uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten die meer inhoud hebben én geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. 

Naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast 4 liter die je in gedachten hebt, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij.

beste_mini_koelkast_4_liter_02

Mini koelkast 4 liter en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een mini koelkast met inhoud van 4 liter, is de inhoud, die 4 liter voor jou essentieel. Maar staar je daar niet helemaal blind op. We vertellen je daar hieronder meer over.

Een mini koelkast 4 liter is namelijk niet alleen zijn inhoud, maar ook zijn prestatie en (on)mogelijkheden tezamen. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een mini koelkast wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast met 4 liter inhoud kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat deze kleine koelkast verder aan (on)mogelijkheden bezit. Belangrijk om even de tijd te nemen deze door te lezen.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast 4 liter die ook een vriesvakje heeft? En vind je het belangrijk dat een mini koelkast een stille mini koelkast is? En wil je een mini koelkast 12v? Een mini koelkast met usb optie wellicht?

Een belangrijk punt van aandacht

Nog een ander belangrijk punt van aandacht; ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast 4 liter? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast 4 liter met een energielabel A, B, of C (de meest energiezuinige labels).

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast met inhoud van 4 liter relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specificaties.

Als laatste willen we de maten van een mini koelkast nog even doorspreken. De maat van een mini koelkast is dus wat anders dan de inhoud van een mini koelkast. 

De maten van een mini koelkast met 4 liter inhoud, lengte, breedte en hoogte, kunnen onderling dan ook afwijken. Afhankelijk van jouw mini koelkast 4 liter en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt, is de grootte, breedte en diepte zeker van belang! Het moet allemaal wel passen, natuurlijk.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast 4 liter en de aanschaf hiervan. wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw mini koelkast met 4 liter inhoud!

beste_mini_koelkast_make_up_03

Nogmaals alle mini koelkast 4 liter op een rijtje:

 1. 1. Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel

  #1 Beste mini koelkast 4 liter
  Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Voorzien van spiegel met LED verlichting

  Voorzien van spiegel met LED verlichting

  De perfecte beauty mini koelkast. Deze mini koelkast met een inhoud van 4 liter is ook zeer geschikt voor onderweg. De spiegel aan de voorkant is voorzien van LED verlichting.

  €39,99 bij bol.com
  bol.com (€39,99)
 2. 2. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

  #2 Beste koop 4 liter mini koelkast
  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Deze 4 liter mini koelkast is voorzien van een beveiliging in de deur waardoor deze onderweg niet open zal gaan. Deze 4 liter mini koelkast kan ook voedsel warm houden tot maar liefst 65 graden.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 3. 3. Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up

  #3 Meest opvallende mini koelkast 4 liter
  Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up. Zeer opvallend design

  Zeer opvallend design

  Een compacte mini koelkast met een inhoud van 4 liter die ook zeer geschikt is voor onderweg. In. de deur is een handig rekje gemaakt voor beautyproducten.

  €29,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€29,99)
 4. 4. Marbor FW216 Pro Black Edition

  #4 Mooist mini koelkast 4 liter
  Marbor FW216 Pro Black Edition. Hotel chique design

  Hotel chique design

  Echt een eyecatcher nodig? Deze mini koelkast heeft een inhoud van 4 liter en natuurijk een mooi hotel chique design. Perfect voor een paar koude blikjes of make-up spullen.

  €89,99 bij bol.com
  bol.com (€89,99)
 5. 5. Denver Mini koelkast – Skincare Fridge

  #5 Goedkoop alternatief
  Denver Mini koelkast – Skincare Fridge. Zeer compacte koelkast

  Zeer compacte koelkast

  Geschikt 6 blikjes, perfect voor onderweg of op kantoor dus. In neutraal wit. Wordt geleverd met 12V en 230V snoer zodat jij direct gebruik kunt maken van deze mini 4 liter koelkast.

  €53,65 bij bol.com
  bol.com (€53,65)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.