Beste mini koelkast 12 volt voor in de auto van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten auto 12V volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:40

beste_mini_koelkast_12V

Jij bent op zoek naar de beste auto mini koelkast? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast voor in de auto van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 13 mini koelkasten 12V uitgebreid getest en vergeleken. Na 11 uur onderzoek is Koelbox met ECO modus als beste mini koelkast auto uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten voor in de auto van dit moment. In dit artikel geven onze experts 4 tips voor het kopen van een mini koelkast 12V. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast voor in de auto ook zeer energiezuinig is? Lees snel verder…

#1 Beste 12V mini koelkast
Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L. Verkoelt en verwarmt

Verkoelt en verwarmt

De echte alleskunner, houdt producten koel maar ook warm. Natuurlijk ook op 220V aan te sluiten zodat je producten altijd op de juiste temperatuur blijven.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten 12V van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkast voor de auto tot stand?

11 uur getest door experts Onze experts hebben 13 mini auto koelkasten 12V uitvoerig getest en vergeleken.

13 mini koelkasten 12V vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 beste mini koelkast voor in de auto worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L

  #1 Beste 12V mini koelkast
  Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L. Verkoelt en verwarmt

  Verkoelt en verwarmt

  De echte alleskunner, houdt producten koel maar ook warm. Natuurlijk ook op 220V aan te sluiten zodat je producten altijd op de juiste temperatuur blijven.

 2. 2. Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP

  #2 Beste krachtige mini koelkast
  Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP. Extreem krachtig

  Extreem krachtig

  Een wat duurdere koelkast (of koelbox) maar wel extreem krachtig. Thuis te gebruiken en onderweg. Even de temperatuur aanpassen doe je eenvoudig via de app.

 3. 3. Koelbox met wielen voor auto & camping warm en koud 40L

  #3 Beste koelkast die kan verwarmen
  Koelbox met wielen voor auto & camping warm en koud 40L. Maar liefst 40L inhoud

  Maar liefst 40L inhoud

  Koelt en warmt. Naast dat deze koelkast op 12V werkt is ie ook thuis te gebruiken op 220V. De gemonteerde wielen zorgen ook bij een volle koelkast voor gemakkelijk verplaatsen.

 4. 4. Hcalory Compressor Koelbox – 15 L

  #4 Beste koelkast met app
  Hcalory Compressor Koelbox – 15 L. Klein maar krachtig

  Klein maar krachtig

  Middels een app is deze koelkast zeer gemakkelijk te bedienen. Laat je niet afschrikken door de kleine inhoud. Drankjes zijn namelijk zeer snel gekoeld. Werkt ook op 24V.

 5. 5. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

  #5 Beste compacte mini koelkast
  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter. Voor de kleine ruimte

  Voor de kleine ruimte

  Deze kleine koelkast is perfect als je weinig ruimte hebt of niet veel koelruimte nodig hebt. Deze koelkast wordt ook veel gebruikt onder de schoonheidsspecialisten en make up artists.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)

Een kleine koelkast 12 volt kopen, wij helpen je verder.

Jij bent op zoek naar een auto mini koelkast. Een kleine koelkast op 12 volt dus. Een mini koelkast voor in de auto op 12v, je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de beste mini koelkast voor in de auto voor je gevonden hebben!

Mini koelkast 12 volt kopen

Je bent op zoek naar een kleine koelkast voor in de auto welteverstaan. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast voor in de auto Zijn deze eigenlijk wel te koop? En waar moet ik dan allemaal op letten? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar je tegenaan loopt. We vertellen je daar hieronder meer over.

Een mini koelkast voor in de auto kopen, een goed idee?

Een mini koelkast voor in de auto, hoe handig is dat? Is de aanschaf een goed idee? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast omdat je niet zoveel producten hebt om te koelen, of een kleine koelkast voor in de auto wilt gebruiken als extra koelruimte naast je reguliere, grote(re) koelkast, dan is een mini koelkast perfect, en ga je er waarschijnlijk veel gemak en plezier van beleven! 

Ook een mini koelkast voor in de auto koelt in principe net zo goed als zijn grotere ‘broers en zussen’. Het vriesgedeelte van een mini koelkast echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een mini koelkast voor in de auto. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg is dus!

Of een mini koelkast voor in de auto voor jou een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij uiteindelijk zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

beste_mini_koelkast_12V_02

Mini koelkast voor in de auto, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast voor in de auto gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een kleine koelkast voor in de auto is een mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast, en helemaal wanneer het gaat om een kleine koelkast zonder vriezer, ook energie. Want uiteraard gebruikt een 12 volt mini koelkast voor in de auto een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus bezuinigen en besparen op energiekosten is iets waar iedereen gelukkig van wordt, these days. Dit kan perfect met een mini koelkast voor in de auto. Een kleine koelkast voor in de auto die ook nog eens een zuinig energielabel heeft (A,B of C), is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar nog even op terug.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast voor in de auto kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

Onder andere met behulp van de volgende alinea, de opties en mogelijkheden die een 12v mini koelkast voor in de auto wel of niet heeft!

Mini koelkast voor in de auto en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast voor in de auto, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast voor in de auto met een scherpe prijs, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope mini koelkast voor in de auto moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar goedkoop. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een mini koelkast 12v voor in de auto met een strakke prijs wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een specifieke mini koelkast kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat deze kleine koelkast verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een 12 volt mini koelkast voor in de auto zonder vriesvak, maar met glazen deur kopen? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je kleine koelkast voor in de auto staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Maargoed, over smaak valt niet te twisten!

Is de energieklasse belangrijk?

Jazeker… Niet alleen is het belangrijk om te weten wat het verbruik is tijdens het vervoer. Deze koelkasten gebruiken namelijk stroom van de accu van de auto of vrachtwagen. Maar ook het verbruik thuis. Want de meeste koelkasten 12V hebben ook een 220V aansluiten. Een stopcontact dus.

Dus is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast 12v zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. 

Heb je verder nog wensen omtrent de inhoud van je 12v mini koelkast? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plusminus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten 12v met een inhoud van 50 liter plus!

Als laatste willen we de maten van jouw 12 volt mini koelkast voor in de auto nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een 12v mini koelkast meer of minder belangrijk. 

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een 

goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast voor in de auto en de aanschaf hiervan. Wij wensen je in ieder geval veel gebruiksgemak toe!

Nogmaals onze top 5 beste 12V mini koelkasten op een rijtje:

<strong data-lazy-src=
Verkoelt en verwarmt| De echte alleskunner, houdt producten koel maar ook warm. Natuurlijk ook op 220V aan te sluiten zodat je producten altijd op de juiste temperatuur blijven.
<strong data-lazy-src=
Extreem krachtig| Een wat duurdere koelkast (of koelbox) maar wel extreem krachtig. Thuis te gebruiken en onderweg. Even de temperatuur aanpassen doe je eenvoudig via de app.
<strong data-lazy-src=
Maar liefst 40L inhoud| Koelt en warmt. Naast dat deze koelkast op 12V werkt is ie ook thuis te gebruiken op 220V. De gemonteerde wielen zorgen ook bij een volle koelkast voor gemakkelijk verplaatsen.
Hcalory Compressor Koelbox – 15 L
Klein maar krachtig| Middels een app is deze koelkast zeer gemakkelijk te bedienen. Laat je niet afschrikken door de kleine inhoud. Drankjes zijn namelijk zeer snel gekoeld. Werkt ook op 24V.
LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter
Voor de kleine ruimte| Deze kleine koelkast is perfect als je weinig ruimte hebt of niet veel koelruimte nodig hebt. Deze koelkast wordt ook veel gebruikt onder de schoonheidsspecialisten en make up artists.
Bekijk laagste prijs
bol.com (€54,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 3.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.