Beste mini koelkast voor bier van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten voor bier volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:40

mini_koelkast_bier

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast voor bier? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast voor bier van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 16 mini koelkasten voor bier uitgebreid getest en vergeleken. Na 14 uur onderzoek is Klarstein BeerSafe 3XL als beste mini koelkast voor bier uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten voor bier van dit moment. In dit artikel geven onze experts 4 tips voor het kopen van een mini koelkast voor bier. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast voor bier zeer ruim is en een glazen deur heeft? Lees snel verder…

#1 Beste product
Klarstein Beersafe 3XL. Heel veel ruimte

Heel veel ruimte

Deze mini bar of mini bier koelkast heeft niet alleen een prachtig design met glazen deur maar koelt ook nog eens zeer snel. Met 98 liter ook ruim de grootste in deze top 5.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten voor bier van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkasten voor bier tot stand?

14 uur getest door experts Onze experts hebben 16 mini koelkasten voor bier uitvoerig getest en vergeleken.

16 mini koelkasten voor bier vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 mini koelkasten voor bier worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Klarstein Beersafe 3XL

  1# Beste mini koelkast voor bier
  Klarstein Beersafe 3XL. Heel veel ruimte

  Heel veel ruimte

  Deze mini bar of mini bier koelkast heeft niet alleen een prachtig design met glazen deur maar koelt ook nog eens zeer snel. Met 98 liter ook ruim de grootste in deze top 5.

 2. 2. Klarstein Beersafe L

  2# Beste koop mini bier koelkast
  Klarstein Beersafe L. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Maar daarom niet minder krachtig. De donkere glazen deur geeft niet alleen een enorme luxe uitstraling maar is ook dubbel geisoleerd. Het energielabel is D en dus redelijk zuinig.

  €300,99 bij bol.com
  bol.com (€300,99)
 3. 3. PRIMO PR110RKR Retro Koelkast

  3# Meest energie zuinig
  PRIMO PR110RKR Retro Koelkast. In een retro jasje

  In een retro jasje

  Deze prachtige verschijning zal een aanvulling zijn op je bar. Naast de looks zijn de prestaties meer dan voldoende en zo zul je altijd genieten van een koud biertje in je koelkast

  €144,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€144,95)
 4. 4. PRIMO PR127BC MinibarKlarstein Brooklyn Barmodel koelkastPRIMO PR127BC Minibar

  4# Kleinste bier koelkast
  PRIMO PR127BC MinibarKlarstein Brooklyn Barmodel koelkastPRIMO PR127BC Minibar. Klein maar krachtig

  Klein maar krachtig

  Deze mini bier koelkast is de oplossing in een kleine ruimte. Wel de luxe van een mini koelkast voor bier maar geen enorm lomp gevaarte in je bar. De koeleigenschappen zijn bijzonder goed.

  €174,99 bij bol.com
  bol.com (€174,99)
 5. 5. VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca

  5# Professionele keuze
  VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca. Het serieuze werk

  Het serieuze werk

  De horeca koelkast in klein formaat is voor de professionals. Voorzien van een compressor koeling zoals ook in de horeca zullen de biertje altijd snel koel zijn en blijven.

  €199 bij bol.com
  bol.com (€199,00)

Een kleine mini bier koelkast kopen? Dan zit je hier goed!

Jij wilt een mini koelkast aanschaffen! Een kleine koelkast kopen voor het koel houden van je biertjes! Je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de beste mini koelkast bier voor je gevonden hebben!

Mini koelkast voor bier kopen

Je bent een bier liefhebber. En dan vooral een liefhebber van koud bier. Een koud blikje bier binnen handbereik. Je bent dan ook op zoek naar een mini bier koelkast.  

Een mini koelkast bier, is deze te koop? En welke kan ik het beste kopen? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn die bij je leven. We praten je daar in de volgende alinea’s verder over bij.

Een mini koelkast voor bier kopen, een goed idee?

Een mini koelkast bier kopen, is dat een goed idee? Wanneer je geen bier drinkt waarschijnlijk niet. Want dan heb je er ook geen mini koelkast voor nodig. Hetzelfde geldt wanneer je houdt van lauw bier, en dus liever je bier juist niet koud drinkt. We denken niet dat er veel mensen de voorkeur geven aan lauw bier, maar toch. 

Wanneer je graag gekoeld bier binnen handbereik wilt hebben, in een keet, op je slaapkamer of in de auto, is een mini koelkast voor bier kopen wél een goed idee.

Een mini koelkast koelt in principe net zo goed als de grotere varianten. Het vriesgedeelte van een mini koelkast echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een mini bier koelkast. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen.

Wanneer jij enkel op zoek bent naar een mini koelkast die je biertjes koel houdt, heb je ook überhaupt geen vriesvak nodig.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een mini koelkast voor bier? We bespreken ze hieronder met je!

beste_mini_koelkast_bier_01

Mini bier koelkast, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte design, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte in je slaapkamer, keet, of camper, bespaar je met een kleine koelkast ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model. En dat is helemaal met deze forse energieprijzen een prettig gegeven!

Bezuinigen op energie, dat kan perfect met een mini bier koelkast. Een mini koelkast bier wellicht die ook nog eens een zuinig energielabel heeft (A,B of C). Wat een energiezuinig label is bij het besparen wel essentieel. We praten je daar straks nog even verder over bij.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen niet eenvoudig. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen,

Onder andere met behulp van de volgende alinea, de opties en mogelijkheden die een mini koelkast voor bier wel of niet heeft!

Mini koelkast bier en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast voor bier, maar ook graag een niet al te dure mini koelkast wilt aanschaffen, dan ben je op zoek naar een mini koelkast voor bier met een scherpe prijs en kwaliteitverhouding.

Een goedkope bier koelkast mini formaat moet natuurlijk ook kwalitatief een goede mini koelkast zijn. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een goedkopere mini koelkast wel of niet heeft.

In de specificaties van een mini koelkast kun je veel terugvinden over wat deze kleine koelkast aan (on)mogelijkheden heeft. Het is dus handig deze te checken, voor aanschaf van je mini koelkast voor bier. Ook is het handig te bedenken wat je precies wel wilt en niet, als het gaat om je mini koelkast bier.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast bier met glazen deur? Zodat je met één oogopslag kunt zien hoeveel bier je nog koud hebt staan?! Of wil je graag een stille mini koelkast bier, omdat deze misschien wel op je slaapkamer komt te staan. En hoe zit het met de kleur en het design? Want ook voor wat betreft mini koelkasten zijn er in deze opties te over.

Even over energie

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast voor bier? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast voor bier zeer relevant. Ook deze informatie vind je in de specs terug.

Hoeveel blikjes bier wil je eigenlijk koud hebben staan? Afhankelijk van de hoeveelheid die jij wenst, moet je rekening houden met de inhoud van een mini koelkast voor je bier. Je hebt mini koelkasten met een inhoud van 4 liter, maar ook zijn er mini koelkasten met een inhoud van 40 liter (plus)!

De maten van een mini koelkast bier, de lengte, breedte, hoogte en diepte, kunnen daarbij ook behoorlijk verschillen. Meet dus eventjes op hoeveel ruimte je hebt voor je aan te schaffen mini bier koelkast.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een 

goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast bier en de aanschaf hiervan. Wij wensen je in ieder geval veel gebruiksplezier toe!

mini_koelkast_bier_03

Nogmaals onze top 5 mini koelkasten voor bier op een rijtje:

 1. 1. Klarstein Beersafe 3XL

  1# Beste mini koelkast voor bier
  Klarstein Beersafe 3XL. Heel veel ruimte

  Heel veel ruimte

  Deze mini bar of mini bier koelkast heeft niet alleen een prachtig design met glazen deur maar koelt ook nog eens zeer snel. Met 98 liter ook ruim de grootste in deze top 5.

 2. 2. Klarstein Beersafe L

  2# Beste koop mini bier koelkast
  Klarstein Beersafe L. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Maar daarom niet minder krachtig. De donkere glazen deur geeft niet alleen een enorme luxe uitstraling maar is ook dubbel geisoleerd. Het energielabel is D en dus redelijk zuinig.

  €300,99 bij bol.com
  bol.com (€300,99)
 3. 3. PRIMO PR110RKR Retro Koelkast

  3# Meest energie zuinig
  PRIMO PR110RKR Retro Koelkast. In een retro jasje

  In een retro jasje

  Deze prachtige verschijning zal een aanvulling zijn op je bar. Naast de looks zijn de prestaties meer dan voldoende en zo zul je altijd genieten van een koud biertje in je koelkast

  €144,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€144,95)
 4. 4. PRIMO PR127BC MinibarKlarstein Brooklyn Barmodel koelkastPRIMO PR127BC Minibar

  4# Kleinste bier koelkast
  PRIMO PR127BC MinibarKlarstein Brooklyn Barmodel koelkastPRIMO PR127BC Minibar. Klein maar krachtig

  Klein maar krachtig

  Deze mini bier koelkast is de oplossing in een kleine ruimte. Wel de luxe van een mini koelkast voor bier maar geen enorm lomp gevaarte in je bar. De koeleigenschappen zijn bijzonder goed.

  €174,99 bij bol.com
  bol.com (€174,99)
 5. 5. VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca

  5# Professionele keuze
  VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca. Het serieuze werk

  Het serieuze werk

  De horeca koelkast in klein formaat is voor de professionals. Voorzien van een compressor koeling zoals ook in de horeca zullen de biertje altijd snel koel zijn en blijven.

  €199 bij bol.com
  bol.com (€199,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.