Beste goedkope mini koelkast van 2023

Top 5 best geteste goedkope mini koelkasten volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 12 januari 2023 @14:57

beste_goedkope_mini_koelkast

Jij bent op zoek naar de beste goedkope mini koelkast? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de goedkope mini koelkast van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 goedkope mini koelkasten uitgebreid getest en vergeleken. Na 13 uur onderzoek is Klarstein HEA6 als beste goedkope mini koelkast uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste goedkope mini koelkasten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een goedkope mini koelkast. Wist je bijvoorbeeld dat de beste goedkope mini koelkast niet alleen een prachtig zwart design heeft maar ook als erg stil wordt ervaren? Lees snel verder…

#1 Beste product
Klarstein HEA6-CoolHid. Goedkoop en stil

Goedkoop en stil

De perfecte mini koelkast zonder teveel te betalen. Een bijna geruisloze koelkast met een inhoud van 17 liter waarin je genoeg drankjes kunt plaatsen. In deze goedkope kleine koelkast zit geen vriesvakje.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€232,99 bij bol.com
bol.com (€232,99)

Naar de top 5

Top 5 beste goedkope mini koelkasten van dit moment

Hoe komt deze top 5 goedkope mini koelkasten tot stand?

13 uur getest door experts Onze experts hebben 12 goedkope mini koelkasten uitvoerig getest en vergeleken.

12 goedkope mini koelkasten vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 goedkope mini koelkasten worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Klarstein HEA6-CoolHid

  #1 Beste keuze
  Klarstein HEA6-CoolHid. Goedkoop en stil

  Goedkoop en stil

  De perfecte mini koelkast zonder teveel te betalen. Een bijna geruisloze koelkast met een inhoud van 17 liter waarin je genoeg drankjes kunt plaatsen. In deze goedkope kleine koelkast zit geen vriesvakje.

  €232,99 bij bol.com
  bol.com (€232,99)
 2. 2. Tomado TRM4701B

  Tomado TRM4701B. In retro design

  In retro design

  Deze mini koelkast heeft naast zijn schappelijke prijs ook nog eens hele toffe looks. Een prachtig retro model die ook nog eens energiezuinig is en snel je drankjes koelt.

  €109 bij bol.com
  bol.com (€109,00)
 3. 3. Klarstein Frosty EEC A

  Klarstein Frosty EEC A. Met zwarte spiegelglas deur

  Met zwarte spiegelglas deur

  Deze compacte mini koelkast heeft een inhoud van 10 liter en is daarmee perfect geschikt als koelkast op kantoor of voor bijvoorbeeld cosmetica. Met 33dB is deze goedkope mini koelkast wel erg stil te noemen.

  €126,99 bij bol.com
  bol.com (€126,99)
 4. 4. Heinrich’s – Barkoelkast

  Heinrich’s – Barkoelkast. Simpel maar ruim

  Simpel maar ruim

  Geen poespas, gewoon drankjes goed koelen. Dat is wat deze witte mini koelkast doet. De prijs is bijzonder scherp en je hebt maar liefst 43 liter inhoud. De draai van de deur is aan te passen naar wens.

 5. 5. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Met vriesvakje

  Met vriesvakje

  Een simpele koelkast in maagdelijk wit met verstelbare draairichting van de deur. Koelt erg goed zonder al teveel lawaai te maken. Let op; het vriesvak is niet bedoeld om spullen in te vriezen.

  €136,47 bij bol.com
  bol.com (€136,47)

Een mini koelkast die goedkoop is..

Je bent op zoek naar een mini koelkast aanbieding, of in ieder geval een goedkope mini koelkast. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Een goedkope kleine koelkast hoeft niet altijd een kleine koelkast aanbieding te zijn. Gelukkig zijn er verschillende mini koelkasten die goedkoop zijn te koop, ook wanneer er geen sprake is van een mini koelkast aanbieding. Of jij een kleine koelkast ‘goedkoop’ vindt, dat bepaal je helemaal zelf. Net zoals het budget dat je in gedachten hebt, over hebt voor een goedkope mini koelkast. We komen hier later nog even op terug.

Goedkope kleine koelkast, de voordelen

Een mini koelkast die goedkoop is, heeft verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat jouw portemonnee blij wordt van een mini koelkast aanbieding, of in ieder geval een goedkope mini koelkast, brengt een mini koelkast op zichzelf ook veel voordelen mee. We bespreken ze in de onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een mini koelkast die goedkoop is, is een kleine koelkast, bespaar je met een kleine koelkast ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast een stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dus hierop kunnen bezuinigen en dus besparen, is dus een gegeven waar iedereen blij van wordt, toch? 

Een mini koelkast kun je verder bijna letterlijk overal ‘kwijt’. Op de camping, op je slaapkamer, zelfs in je auto. Of natuurlijk ‘gewoon’ in de keuken. Er zijn zelfs al mini koelkasten te koop met een inhoud van slechts 4 liter! Als we het hebben over ieniemini..

Gelukkig is ook voor wat betreft inhoud wel weer keuze te over. Je kunt bijvoorbeeld ook een goedkope kleine koelkast kopen met een inhoud van 50 liter +. 

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast kopen die goedkoop is, zijn prettig. Maar het maakt beslissen ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog verder te helpen. Onder andere middels de volgende alinea, waar op te letten wanneer je een mini koelkast ‘goedkoop’ aanschaft.

beste_goedkope_mini_koelkast_02

Goedkope kleine koelkast kopen, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast die goedkoop is. Of een geschikte mini koelkast aanbieding wilt zoeken. Een kleine koelkast aanbieding is er gelukkig met grote regelmaat wel te vinden. Zowel online, op internet en in webshops, als offline, in megastores bijvoorbeeld.

Wanneer je een goedkope mini koelkast wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een kleine koelkast kopen die goedkoop is, maar die tevens goed koelt! Het voornamelijke doel, het hoofddoel van een goedkope kleine koelkast; het koel houden van jouw producten!

Maar waarvoor wil jij je goedkope kleine koelkast verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij blikjes bier, cola of andere frisdranken koel houden in je goedkope mini koelkast? Of misschien kaas, brood(waren), olijven, gebak en andere veel voorkomende producten die gekoeld bewaard moeten worden, bewaren?

Of heb je een heel ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Want dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je van het opslaan van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld bewaard moet worden, en is dat de reden dat je een kleine koelkast die goedkoop is wilt kopen.

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft als eerste rekening te houden met een zeker budget. Dat heb jij al gedaan, door je zoektocht in te steken naar een mini koelkast die goedkoop is. Het is praktisch en handig om vooraf je budget te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende mini koelkast aanbieding, de zoektocht naar een mini koelkast die goedkoop is, in te kaderen. 

Je bent op zoek naar een mini koelkast die goedkoop is, maar hoeveel mag een goedkope kleine koelkast jouw kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten die goedkoop zijn in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten die goedkoop zijn van rond de 65 euro, maar ook zijn er mini koelkasten die goedkoop worden genoemd met prijskaartjes van rond de 100 euro.

De prijzen van een mini koelkast lopen op tot wel rond de 500 euro. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast die goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag rond de 75 euro echt wel op ‘een koopje’. 

Naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast die goedkoop is,, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij.

Want we vertelden je het al eerder, de keuze voor wat betreft mini koelkasten is reuze!

Kleine koelkast aanbieding en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een mini koelkast aanbieding, is een mini koelkast die goedkoop is, voor jou erg essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een mini koelkast die goedkoop is, moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar het predikaat ‘goedkoop’. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een kleine koelkast aanbieding wel of niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast ‘goedkoop’ kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat een goedkope kleine koelkast verder wel en niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast glazen deur? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het natuurlijk ook super tof, zo’n glazen deur. Maar dit is natuurlijk erg persoonlijk. Wellicht zit jij helemaal niet te wachten op een mini koelkast met glazen deur.

Wellicht wil jij juist een mini koelkast (goedkoop) die ook een vriesvakje heeft? Dit is absoluut mogelijk, deze zijn absoluut te verkrijgen, maar een vriesvakje zit niet standaard in elke goedkope kleine koelkast. Hier zul je dus zelf op moeten selecteren/ zoeken. Wanneer je eigenlijk nooit producten invriest, is een vriesvakje vooral zonde van de energie en van het ruimteverlies..

beste_goedkope_mini_koelkast_03

Nog een belangrijk punt van aandacht…

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een goedkope energiezuinige mini koelkast? Dan is het goed om te kijken naar een goedkope kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast goedkoop zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee er een groot plezier mee!

En hoe zit het met je wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast aanbieding? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met glasdeur en een inhoud van plus minus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten met glazen deur van 50 liter plus! Een enorm verschil dus. Het is aan jou en je gebruiksdoel om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Dat kunnen en willen wij niet voor je doen.

Size does matter

Als laatste willen we de maten van jouw goedkope mini koelkast nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast aanbieding kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw (goedkoop) mini koelkast en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast die goedkoop is, meer of minder belangrijk. 

Dit alles is een belangrijk gegeven om je in je achterhoofd te houden, wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast die goedkoop is en de aanschaf hiervan. wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw goedkope kleine koelkast!

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Nogmaals de top 5 beste goedkope mini koelkast op een rijtje

 1. 1. Klarstein HEA6-CoolHid

  #1 Beste keuze
  Klarstein HEA6-CoolHid. Goedkoop en stil

  Goedkoop en stil

  De perfecte mini koelkast zonder teveel te betalen. Een bijna geruisloze koelkast met een inhoud van 17 liter waarin je genoeg drankjes kunt plaatsen. In deze goedkope kleine koelkast zit geen vriesvakje.

  €232,99 bij bol.com
  bol.com (€232,99)
 2. 2. Tomado TRM4701B

  Tomado TRM4701B. In retro design

  In retro design

  Deze mini koelkast heeft naast zijn schappelijke prijs ook nog eens hele toffe looks. Een prachtig retro model die ook nog eens energiezuinig is en snel je drankjes koelt.

  €109 bij bol.com
  bol.com (€109,00)
 3. 3. Klarstein Frosty EEC A

  Klarstein Frosty EEC A. Met zwarte spiegelglas deur

  Met zwarte spiegelglas deur

  Deze compacte mini koelkast heeft een inhoud van 10 liter en is daarmee perfect geschikt als koelkast op kantoor of voor bijvoorbeeld cosmetica. Met 33dB is deze goedkope mini koelkast wel erg stil te noemen.

  €126,99 bij bol.com
  bol.com (€126,99)
 4. 4. Heinrich’s – Barkoelkast

  Heinrich’s – Barkoelkast. Simpel maar ruim

  Simpel maar ruim

  Geen poespas, gewoon drankjes goed koelen. Dat is wat deze witte mini koelkast doet. De prijs is bijzonder scherp en je hebt maar liefst 43 liter inhoud. De draai van de deur is aan te passen naar wens.

 5. 5. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Met vriesvakje

  Met vriesvakje

  Een simpele koelkast in maagdelijk wit met verstelbare draairichting van de deur. Koelt erg goed zonder al teveel lawaai te maken. Let op; het vriesvak is niet bedoeld om spullen in te vriezen.

  €136,47 bij bol.com
  bol.com (€136,47)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.