Beste mini koelkast make up van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten voor make up volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:40

mini_koelkast_make_up

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast make up? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast make up van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 mini koelkasten voor make up uitgebreid getest en vergeleken. Na 7 uur onderzoek is Olvy Skincare als beste mini koelkast make up uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten voor make up van dit moment. In dit artikel geven onze experts 4 tips voor het kopen van een mini koelkast make up. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast make up ook nog eens heel stijlvol is? Lees snel verder…

#1 Beste keuze
Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

Voorzien van een spiegel en LED verlichting, maar ook muisstil en energiezuinig. Verlengt tevens de levensduur van je skincare producten.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten voor make up van dit moment

Onze experts hebben 9 mini koelkasten voor make up uitgebreid getest om voor jou de beste mini koelkast make up te vinden. Tijdens dit onderzoek hebben onze experts gekeken naar prijs, kwaliteit, eigenschappen en beoordelingen van gebruikers om de beste mini koelkast make up te kunnen bepalen. Het resultaat van deze uitgebreide test is de top 5 lijst ‘beste mini koelkasten voor make up’ die je hieronder ziet. De getoonde producten in deze top 5 beste mini koelkasten voor make up worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs. Klik op de knop ‘bekijk laagste prijs’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de webshop die vandaag de laagste prijs biedt voor de beste mini koelkast make up. Op deze manier vind jij snel de beste mini koelkast make up. Handig toch?  

 1. 1. Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel

  #1 Beste keuze
  Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

  Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

  Voorzien van een spiegel en LED verlichting, maar ook muisstil en energiezuinig. Verlengt tevens de levensduur van je skincare producten.

 2. 2. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Door zijn compacte formaat zeer geschikt om mee te nemen in de auto. Natuurlijk voorzien van een 12V aansluiting om ook onderweg te koelen.

 3. 3. Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up

  Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up. In de prachtige peach kleur

  In de prachtige peach kleur

  Zeer compact formaat en voorzien van 12V aansluiting voor in de auto. De koelkast heeft een draaghendel zodat je deze gemakkelijk verplaatst.

 4. 4. Marbor FW216 Pro Black Edition

  Marbor FW216 Pro Black Edition. Klein maar praktisch

  Klein maar praktisch

  Deze mini koelkast is geschikt voor mensen die wat meer ruimte willen. De zeer praktische indeling is aan te passen zodat al je producten gesorteerd blijven.

 5. 5. Denver Mini koelkast – Skincare Fridge

  Denver Mini koelkast – Skincare Fridge. Geniet onderweg van een koud drankje

  Geniet onderweg van een koud drankje

  Naast koelen kan deze mini koelkast ook verwarmen. Zo houd je eenvoudig etenswaar op de door jouw gewenste temperatuur.

Een mini koelkast voor make up kopen; je maakt jezelf en je make up er blij mee!

Jij bent op zoek naar een mini koelkast voor make up. Een mini koelkast make up voor het behoud van je make up. Praktisch en functioneel tegelijk! Laten wij nou de beste mini koelkast make up voor je gevonden hebben!

Mini koelkast make up

Je bent zoekende naar een mini koelkast voor je make up. Tenminste, daar gaan we vanuit! Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Een mini koelkast voor make up is een kleine koelkast, soms in ‘suitcase’ model, waar je make up in kunt bewaren. Dit om zo de houdbaarheid van je skin care en overige make up producten te verlengen.

Je kunt mini koelkasten voor make up kopen in verschillende maten, modellen, kleuren en designs.

Mini make up koelkast en de voordelen

Een kleine koelkast voor make up heeft verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast make up gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn mooie design bijvoorbeeld, brengt een mini koelkast  speciaal voor make up ook veel praktische voordelen mee. We bespreken ze in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een mini make up koelkast is een kleine koelkast, bespaar je met een kleine koelkast ook energie. Want uiteraard gebruikt ook een mini koelkast voor make up een stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook praktisch iedereen in zijn of haar portemonnee. Dus kunnen bezuinigen is voor een ieder gunstig.

Een mini koelkast voor je make up kun je verder vaak goed meenemen, is soms zelfs geschikt om mee te reizen, en kun je bijna overal ‘kwijt’.. Op de camping, in je hotelkamer, of in je badkamer. Voor wat betreft inhoud van een mini make up koelkast hebt je ook uitgebreid de keuze. Je kunt bijvoorbeeld een mini koelkast make up met een inhoud van 8 liter kopen. Maar ze zijn er ook kleiner, een mini make up koelkast van 4 liter is ook niet ongewoon.

Er is best veel keuze, en dat is beslissen wat de beste koop mini koelkast make up is, soms lastig. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Onder andere middels de volgende alinea, waar op te letten wanneer je een mini koelkast voor make up aanschaft?

mini_koelkast_make_up_02

Een mini make up koelkast kopen, waar op te letten?


Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast voor je make up. 

Wanneer je een mini koelkast voor make up wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een mini koelkast die je make up goed koel bewaard.

Schaf jij een mini koelkast voor make up aan voor zakelijk gebruik, voor je visagie onderneming bijvoorbeeld, of voor prive gebruik? Voor in je slaapkamer of je eigen make up tafel? Het kan ons voorstellen dat er in deze een verschil zit in wensen qua inhoud van de mini koelkast voor make up.

En wil jij je mini koelkast make up geregeld meenemen op stap, of zal deze vooral bij jouw thuis of op kantoor staan?

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft rekening te houden met een zeker budget. Het is dan ook handig en verstandig om vooraf je budget te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende mini koelkast voor je make up in te kaderen. 

Ben je op zoek naar een mini make up koelkast met een klein prijskaartje, of mag een kleine koelkast make up voor jouw best iets meer kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten make up in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren behoorlijk. 

Je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden van een mini koelkast voor je make up, zijn ook erg belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij.

Make up mini koelkast en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een mini make up koelkast, is het belangrijk voor jou dat deze mini koelkast geschikt is om je make up in te bewaren. Toch is het goed om ook even de overige specificaties van een mini koelkast voor make up te checken.

In de specificaties horende bij een mini koelkast kun je terugvinden wat de opties en mogelijkheden zijn van deze mini koelkast (make up). Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een kleine koelkast voor make up die ook een vriesvakje heeft? En heb je wensen omtrent de inhoud, de ruimte die je hebt om gekoelde producten op te bergen? Je treft info hieromtrent in de specs.

beste_mini_koelkast_make_up_03

Hoe energiezuinig is een mini koelkast voor make up?

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast voor make up? Dan is het goed om te kijken naar het energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast make up zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee er een groot plezier mee!

Als laatste willen we de maten van jouw mini koelkast make up nog even doorspreken. De maten van een mini koelkast kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw mini make up koelkast en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt, wel of niet kunt vrij maken ook, is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast meer of minder belangrijk. Maar wel zeker een gegeven om je in je achterhoofd te houden wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast make up en de aanschaf hiervan. Wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw mini make up koelkast!

Nogmaals de beste mini koelkasten voor make up op een rijtje:

 1. 1. Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel

  #1 Beste keuze
  Peach Beauty Mini Make-up Koelkast met LED-Spiegel. Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

  Gemakkelijk en overal mee naar toe te nemen

  Voorzien van een spiegel en LED verlichting, maar ook muisstil en energiezuinig. Verlengt tevens de levensduur van je skincare producten.

 2. 2. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter

  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Door zijn compacte formaat zeer geschikt om mee te nemen in de auto. Natuurlijk voorzien van een 12V aansluiting om ook onderweg te koelen.

 3. 3. Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up

  Peach Beauty® Mini Koelkast voor Make-up. In de prachtige peach kleur

  In de prachtige peach kleur

  Zeer compact formaat en voorzien van 12V aansluiting voor in de auto. De koelkast heeft een draaghendel zodat je deze gemakkelijk verplaatst.

 4. 4. Marbor FW216 Pro Black Edition

  Marbor FW216 Pro Black Edition. Klein maar praktisch

  Klein maar praktisch

  Deze mini koelkast is geschikt voor mensen die wat meer ruimte willen. De zeer praktische indeling is aan te passen zodat al je producten gesorteerd blijven.

 5. 5. Denver Mini koelkast – Skincare Fridge

  Denver Mini koelkast – Skincare Fridge. Geniet onderweg van een koud drankje

  Geniet onderweg van een koud drankje

  Naast koelen kan deze mini koelkast ook verwarmen. Zo houd je eenvoudig etenswaar op de door jouw gewenste temperatuur.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

4 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.