Top 5 beste mini koelkast met glazen deur van 2023

Vind de beste mini koelkast met glazen deur in 1 minuut

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 12 januari 2023 @15:47

beste_mini_koelkast_glazen_deur_02

Ben jij op zoek naar de beste mini koelkast met glazen deur? Dan zit je hier goed. In dit artikel vind je namelijk alles wat je wilt weten over een mini koelkast met glazen deur. Een mini koelkast met glazen deur staat prachtig je bar of hotel chique slaapkamer. Heb je weinig tijd en wil je direct weten wat de beste mini koelkast met glazen deur is? Na uitvoerig onderzoek door onze experts is Husky Glasdeur koelkast als beste uit de test gekomen. Klik hier als je benieuwd bent naar de volledige top 5 mini koelkast met glazen deur van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een mini koelkast met glazen deur. Wist jij bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast met glazen deur schitterend staat in een hotel chique interieur?

#1 Beste product
Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Een echte bar koelkast

Een echte bar koelkast

Je kent ‘m vast uit de kroeg of club. Een echte eyecatcher die ook nog eens erg goed koelt. Voorzien van handig slot. De LED verlichting laat de koelkast nog chiquer aanvoelen.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€299 bij bol.com
bol.com (€299,00)

Naar de top 5

Top 5 mini koelkast met glazen deur van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkast met glazen deur tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 12 mini koelkasten met glazen deur uitvoerig getest en vergeleken.

12 mini koelkasten met glazen deur vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 mini koelkasten met glazen deur worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #1 Beste keuze
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Een echte bar koelkast

  Een echte bar koelkast

  Je kent 'm vast uit de kroeg of club. Een echte eyecatcher die ook nog eens erg goed koelt. Voorzien van handig slot. De LED verlichting laat de koelkast nog chiquer aanvoelen.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 2. 2. PRIMO PR127BC Minibar – Kleine Koelkast – Glazen Deur

  PRIMO PR127BC Minibar – Kleine Koelkast – Glazen Deur. Compacte glasdeur koelkast

  Compacte glasdeur koelkast

  Plek voor 18 blikjes of flesjes in een zwarte luxe uitstraling. De prestaties zijn zeer goed te noemen. De glazen legplank is naar wens te verstellen zodat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

  €179,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€179,95)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Zeer stille mini koelkast

  Zeer stille mini koelkast

  Met 30 liter zeker niet de grootste maar je hebt ruim voldoende plek voor een hoop flesjes of blikjes. De temperatuur is instelbaar van 2 tot 15 graden en is zeer snel op temperatuur.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. In luxueus zwart met RVS

  In luxueus zwart met RVS

  Voorzien van 2 metalen roosters die naar wens zijn in te delen. Wordt geleverd met 6 insteek stukken zodat je nog optimaler kunt indelen. Deze glasdeur koelkast is ook nog eens zeer zuinig in gebruik.

 5. 5. VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca

  VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca
  Professionele horeca kwaliteit. VDT is het glasdeuren merk en levert hier groots prestaties in een zeer compact jasje. Zeer energiezuinig met energie label B. De temperatuur is instelbaar van 0-10 graden.
  €199 bij bol.com
  bol.com (€199,00)

Mini koelkast met glazen deur

Je bent op zoek naar een mini koelkast glazen deur. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Een mini koelkast met glazen deur staat gelijk aan een kleine koelkast glazen deur. Een mini koelkast met glas als deur. Waar je doorheen kunt kijken dus. En eenvoudig kunt zien wat er allemaal precies koel staat. Wat je voorraad gekoelde biertjes is bijvoorbeeld, en kunt zien hoeveel kaas er nog aanwezig is. Dit alles zonder de koelkast deur te hoeven openen. Een groot voordeel van een mini koelkast glasdeur.

Kleine koelkast met glazen deur, de voordelen

We gaven het in de vorige alinea al aan, een mini koelkast glazen deur brengt met zich mee dat je de mini koelkast niet open hoeft te doen om toch te weten wat er zich in de mini koelkast met glasdeur bevindt. Dit is 1. handig, praktisch en toch wel vrij ideaal. En 2. het scheelt energie(kosten). Een hele mooie combinatie toch? Eigenschappen om blij van te worden, dat begrijpen we helemaal!

Want elke keer wanneer jij de kleine koelkast met glasdeur open doet, moet de mini koelkast net even iets harder aan het werk om de producten in de mini koelkast glas koel te houden. Dit voel jij uiteindelijk in je portemonnee. Helemaal nu de energiekosten echt de pan uit rijzen. Bij een mini koelkast met glasdeur hoeft dit niet en dat scheelt echt!

Daarnaast wil het oog gewoon ook wat. En hoe hip, chique en mooi is een kleine koelkast met glazen deur. Een mini koelkast glasdeur is dan ook helemaal ‘in’ deze dagen. En wanneer je toch al op zoek bent naar een mini koelkast, kunnen we ons voorstellen dat je graag een mini koelkast met glasdeur wenst.

Een mini koelkast glazen deur, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast met glazen deur. Ook wel een mini koelkast met doorzichtige deur genoemd. Je kunt echter ook zoeken op een kleine koelkast met glazen deur. Je zult in alle gevallen vinden waar je naar op zoek bent, een klein formaat koelkast met een deur van glas.

Wanneer je een mini koelkast glazen deur wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een mini koelkast met glazen deur die goed koelt! Maar waarvoor wil jij de mini koelkast met glasdeur verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij blikjes bier, cola of andere frisdranken koel houden in je kleine koelkast met glazen deur? Of misschien kaas, brood(waren), olijven, gebak en andere veel voorkomende producten die gekoeld bewaard moeten worden, bewaren?

Of heb je toch een wat ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Wat dacht je van het bewaren van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld opgeslagen moet worden, en wil je daarom een mini koelkast met doorzichtige deur aanschaffen.

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft rekening te houden met een zeker budget. Het is dan ook handig en verstandig om vooraf je budget te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende mini koelkast met glazen deur in te kaderen. Want de keuze voor wat betreft een kleine koelkast glazen deur is reuze. 

Ben je op zoek naar een mini koelkast glazen deur die goedkoop is, of mag een kleine koelkast met glasdeur voor jou best iets meer kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten met glazen deur in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten met glas, kleine koelkasten met glazen deur van rond de 150 euro, maar ook zijn er mini koelkasten met doorzichtige deur die minstens het dubbele kosten. 

De prijzen lopen op tot rond de 500 euro. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten met glazen deur geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast glazen deur die goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag rond de 150 euro echt wel op ‘een koopje’. 

Naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast met glazen deur die je in gedachte hebt, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij.

beste_mini_koelkast_glazen_deur_01

Kleine koelkast met glasdeur en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een mini koelkast met glazen deur, is de glasdeur voor jou erg essentieel. Dat snappen we helemaal, want het is praktisch en ziet er ook gewoon tof uit. Maar staar jezelf er niet volledig blind op.

Een mini koelkast glazen deur moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar het predikaat ‘mooi design’. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een kleine koelkast met glazen deur wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast met glazen deur kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat een kleine koelkast glasdeur verder wel en niet bezit. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een kleine koelkast met glasdeur die ook een vriesvakje heeft? Dit is absoluut mogelijk, deze zijn absoluut te verkrijgen, maar een vriesvakje zit niet standaard in elke mini koelkast met glasdeur. Hier zul je dus zelf op moeten selecteren/ zoeken.

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast met glas? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast (glazen deur) met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast met glasdeur zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee er een groot plezier mee!

En hoe zit het met je wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast glazen deur? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met glasdeur en een inhoud van plus minus 6 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten met glazen deur van 50 liter plus! Een enorm verschil dus. Het is aan jou en je gebruiksdoel om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past.

Als laatste willen we de maten van jouw mini koelkast met glazen deur nog even doorspreken. De maten van een mini koelkast glazen deur kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw mini koelkast glas en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt, wel of niet kunt vrij maken ook, is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast met doorzichtige deur meer of minder belangrijk. Maar wel zeker een gegeven om je in je achterhoofd te houden wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast glazen deur en de aanschaf hiervan. wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw mini koelkast met glazen deur!

Nogmaals onze top 5 mini koelkasten met glazen deur op een rijtje:

 1. 1. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #1 Beste keuze
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Een echte bar koelkast

  Een echte bar koelkast

  Je kent 'm vast uit de kroeg of club. Een echte eyecatcher die ook nog eens erg goed koelt. Voorzien van handig slot. De LED verlichting laat de koelkast nog chiquer aanvoelen.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 2. 2. PRIMO PR127BC Minibar – Kleine Koelkast – Glazen Deur

  PRIMO PR127BC Minibar – Kleine Koelkast – Glazen Deur. Compacte glasdeur koelkast

  Compacte glasdeur koelkast

  Plek voor 18 blikjes of flesjes in een zwarte luxe uitstraling. De prestaties zijn zeer goed te noemen. De glazen legplank is naar wens te verstellen zodat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

  €179,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€179,95)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Zeer stille mini koelkast

  Zeer stille mini koelkast

  Met 30 liter zeker niet de grootste maar je hebt ruim voldoende plek voor een hoop flesjes of blikjes. De temperatuur is instelbaar van 2 tot 15 graden en is zeer snel op temperatuur.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. In luxueus zwart met RVS

  In luxueus zwart met RVS

  Voorzien van 2 metalen roosters die naar wens zijn in te delen. Wordt geleverd met 6 insteek stukken zodat je nog optimaler kunt indelen. Deze glasdeur koelkast is ook nog eens zeer zuinig in gebruik.

 5. 5. VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca

  VDT minibar 52 liter – koelkast – Horeca
  Professionele horeca kwaliteit. VDT is het glasdeuren merk en levert hier groots prestaties in een zeer compact jasje. Zeer energiezuinig met energie label B. De temperatuur is instelbaar van 0-10 graden.
  €199 bij bol.com
  bol.com (€199,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews