Beste Beste mini koelkast met vriesvak van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten met vriesvak volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 10 januari 2023 @15:25

beste_mini_koelkast_met_vriesvak

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkasten met vriesvak? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast met vriesvak van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 mini koelkasten met vriesvak uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur onderzoek is Kitchenmove BC50 als beste mini koelkast met vriesvak uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten met vriesvak van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een mini koelkast met vriesvak. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast met vriesvak een prachtig zwart design heeft? Lees snel verder…

#1 Beste mini koelkast met vriesvak
KitchenMove BC50. In prachtig geborsteld RVS

In prachtig geborsteld RVS

Deze Kitchenmove mini koelkast heeft een inhoud van 48 liter en is daarmee verrassend ruim. De deur is omkeerbaar en voorzien van een antibacteriële rubberen rand.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€149,95 bij blokker.nl
blokker.nl (€149,95)

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten met vriesvak van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkasten met vriesvak tot stand?

X uur getest door experts Onze experts hebben 12 mini koelkasten met vriesvak uitvoerig getest en vergeleken.

12 mini koelkasten met vriesvak vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 mini koelkasten met vriesvak worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. KitchenMove BC50

  #1 Beste mini koelkast met vriesvak
  KitchenMove BC50. In prachtig geborsteld RVS

  In prachtig geborsteld RVS

  Deze Kitchenmove mini koelkast heeft een inhoud van 48 liter en is daarmee verrassend ruim. De deur is omkeerbaar en voorzien van een antibacteriële rubberen rand.

  €149,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€149,95)
 2. 2. Klarstein 10010814

  #2 Beste koop mini koelkast met vriesvak
  Klarstein 10010814. Strakke mat zwarte koelkast

  Strakke mat zwarte koelkast

  Een zeer compacte mini koelkast met vriesvak. Deze koelkast koelt relatief snel. Het vriesvak is om bevroren goederen bevroren te houden en is niet geschikt om in te vriezen.

 3. 3. 15 inch drankenkoelkast Drankkoeler

  #3 Meest ruime mini koelkast met vriesvak
  15 inch drankenkoelkast Drankkoeler. Plaats voor 51 blikjes

  Plaats voor 51 blikjes

  Maar liefst 70 liter inhoud exclusief het 6 liter vriesvak. Deze mini koelkast is niet de goedkoopste maar is zeer compleet uitgerust en heeft een chique design.

 4. 4. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  #4 Beste witte mini koelkast met vriesvak
  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Simpel maar doeltreffend

  Simpel maar doeltreffend

  Een witte koelkast met vriesvak, geen poespas dus. Doet wel wat ie moet doen, snel koelen! Deze mini koelkast heeft een inhoud van 43 liter en biedt plaats aan flessen en blikjes.

  €136,47 bij bol.com
  bol.com (€136,47)
 5. 5. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #5 Beste glasdeur mini koelkast met vriesvak
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zeer krachtige koeling

  Zeer krachtige koeling

  Een prachtige koelkast met vriesvak. Koelt enorm snel en praktisch geluidloos. Voorzien van een slot om diefstal te voorkomen. Zeer geschikt voor in een bar of kantine.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)

Een mini koelkast met vriesvak aanschaffen; wij helpen je graag verder.

Jij bent op zoek naar een kleine koelkast met vriezer. Een mini koelkast met een vriesvakje’, een mini koelkast en vriezer in een. Een mini koelkast met vriesvak, je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de leukste, beste kleine koelkast met vriesvak voor je gevonden hebben!

Kleine koelkast met vriesvak kopen

Je bent op zoek naar een kleine koelkast met vriezer, een mini koelkast met vriezer, welteverstaan. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast met vriesvak, hoe zit dat precies? Waar en hoeveel ruimte is er gemaakt voor het vriesvak en koelt een mini koelkast net zo goed als zijn grote ‘broers en zussen’? En hoe zit dat met het vriesgedeelte? We vertellen je daar hieronder meer over.`

Een mini koelkast en vriezer, een goed idee?

Een mini koelkast en vriezer in een, een kleine koelkast met vriesvak, hoe handig is dat? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast om producten te koelen, maar niet in te vriezen, dan rijst de vraag hoe zinvol het is om een mini koelkast met vriezer te kopen..

Wanneer je echter wel ingevroren/ diepgevroren producten wilt bewaren, dan kan een vriesvakje een waardevolle aanvulling zijn. Dan kan een mini koelkast vriesvak combi voor jou dus een goed idee, een goede koop zijn!

Een mini koelkast koelt in principe net zo goed als grotere varianten. Het vries gedeelte, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een kleine koelkast met vriesvak combinatie. In sommige gevallen is het namelijk zo, dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg is. 

Een belangrijk punt dus om mee te nemen in je besluitvorming en keuze als het gaat om de aanschaf van een kleine koelkast met vriezer, of misschien besluit je na dit artikel juist wel te gaan voor een kleine koelkast zonder vriesvak. Dat is helemaal aan jou. We proberen je echter zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een passende keuze.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een mini koelkast met vriesvak? We bespreken ze hieronder met je!

beste_mini_koelkast_met_vriesvak_02

Kleine koelkast met vriezer / in vriesfunctie, de voordelen

Een mini koelkast met vriesvak heeft verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast met vriezer gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn mooie -misschien wel retro- design, in huis, op kantoor of op je slaapkamer bijvoorbeeld, brengt een mini koelkast en vriezer combinatie ook veel praktische voordelen mee. We bespreken ze in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een kleine koelkast met vriesvak is een mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast met vriezer ook energie. Want uiteraard gebruikt ook een mini koelkast met vriesvak een stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus kunnen bezuinigen en besparen op energiekosten is een gegeven waar iedereen blij van wordt, toch? Dit kan perfect met een kleine koelkast met vriesvak die het juiste energielabel heeft. We komen daar verderop in dit artikel nog even op terug.

Een mini koelkast met vriesvak kun je verder bijna letterlijk overal ‘kwijt’. Op de camping, op je slaapkamer, zelfs in je auto. Of natuurlijk ‘gewoon’ in de keuken. Er zijn zelfs al mini koelkasten te koop met een inhoud van slechts 4 liter! Als we het hebben over ieniemini.. 

De vraag is trouwens wel, of er daar nog wel ruimte is voor een vriesvak. Want hoe kleiner de inhoud van een mini koelkast, hoe minder ruimte er over is voor een vriesvakje.

Gelukkig is ook voor wat betreft inhoud wel weer keuze te over. Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine koelkast met vriesvak kopen met een inhoud van 50 liter +. In deze houdt je voldoende ruimte over voor gekoelde producten, alsmede ingevroren producten. Het ingevroren deel bevat natuurlijk wel minder ruimte dan het gekoelde deel. Dat werkt bij een mini koelkast niet anders dan bij een koelkast met een reguliere ‘grootte’.

En wat dacht je van keuzes voor wat betreft kleuren? Zo zijn er mini koelkasten in allerlei kleuren te verkrijgen! Echt waar, in deze is er ook weer keuze te over. 

Wat dacht je van een mini koelkast vriesvak combi in de gewaagde kleur roze, blauw of groen? Wanneer je liever voor wat meer neutraal gaat, kan dat ook! Een mini koelkast zwart bijvoorbeeld of een mini koelkast wit? Met zwart of wit zit je qua kleur dan ook eigenlijk altijd goed!

Uiteindelijk zullen de kleuren van je huis, camper, tent misschien zelfs, auto, slaapkamer of waar jij je mini koelkast met vriesvak ook wilt gebruiken, waarschijnlijk doorslaggevend zijn in de kleurkeuze. In deze is er geen goed of fout, beter of best!

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast met vriesvak kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen, wellicht. 

Onder andere middels de volgende alinea, waar op te letten wanneer je een mini koelkast met vriezer aanschaft?

beste_mini_koelkast_met_vriesvak_03

Mini koelkast retro kopen, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast met vriesvak, een kleine koelkast met vriezer. Misschien is vriezer wel een te groot woord, laten we het bij ‘vriesgedeelte’ houden. 

Het liefst wil jij vast ook een kleine koelkast met vriesvak kopen die een gunstig prijskaartje heeft. Een mini koelkast en vriezer aanbieding is er gelukkig met grote regelmaat wel te vinden. Zowel online, op internet en in webshops, als offline, in megastores bijvoorbeeld.

Wanneer je een mini koelkast vriesvak combinatie wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een kleine koelkast met vriesvak kopen die een gunstig prijskaartje heeft, maar het moet tevens een mini koelkast met vriesvak zijn die uitstekend koelt! En dat niet alleen, het vriesgedeelte moet er zorg voor dragen dat jouw producten perfecten ingevroren blijven. 

Het voornamelijke doel, het hoofddoel van een kleine koelkast met vriezer; het koel en het ingevroren houden van jouw producten! Dat blijft natuurlijk het voornaamste. Los van eventuele verdere zaken. Zoals design, kleur en grootte.

De vraag werpt zich vervolgens op, waarvoor wil jij je kleine koelkast met vriesvak verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij blikjes bier, cola of andere frisdranken koel houden in je mini koelkast? Of misschien kaas, brood(waren), olijven, gebak en andere veel voorkomende eetbare producten die gekoeld bewaard moeten worden, bewaren? En wil jij verder voornamelijk ijsklontjes ingevroren kunnen bewaren? Of gaat het je ook om grotere producten? Zoals ingevroren maaltijden, bijvoorbeeld? Dit laatste is belangrijke informatie voor wat betreft de grootte van het vriesvak die voor jou nodig is, en ook de (vries)kracht van een mini koelkast met vriezer.

Of heb je misschien een heel ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Want dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je van het opslaan van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld bewaard moet worden, of misschien zelfs wel ingevroren, en is dat de reden dat je een mini koelkast met vriesvak wilt kopen?

Praktische zaken

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft als eerste rekening te houden met een zeker budget. Dat is nou eenmaal een feit. Het budget kan en zal per individu best behoorlijk verschillen en wij kunnen (en willen) niet in je portemonnee kijken. 

Het is dus praktisch en handig om vooraf je budget zelf te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende kleine koelkast met vriesvak in te kaderen.

Hoeveel mag een kleine koelkast en vriezer combinatie jouw kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten en vriezer combi’s in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten met vriesvak van tussen de 100 en 200 euro, maar lopen de prijzen al heel gauw op. Prijskaartjes van ver boven de 200 euro en het dubbele zijn niet ongewoon wanneer het gaat om een kleine koelkast met vriesvak.

De prijzen van een mini koelkast met vriesvak kunnen dus flink oplopen. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten met vriezer geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast die goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag rond de 150 euro echt wel op een ‘koopje’. Maar een lage prijs is echt niet alles! Het is belangrijk om een beetje verder te kijken dan alleen het prijskaartje, voor wat betreft een kleine koelkast met vriesvak.

Want naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast met vriezer, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij. Want we vertelden je het al eerder, de keuze voor wat betreft mini koelkasten, en ook mini koelkasten met vriesvak, is reuze.

Kleine koelkast met vriesvak, overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast met vriezer, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast met vriesvak aanbieding, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope mini koelkast en vriezer combi moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar het predikaat ‘goedkoop’. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een kleine koelkast met vriezer en een strakke prijs wel of niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast met vriesvak kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat een kleine koelkast met vriezer verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast vriesvak met glazen deur? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je mini koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het natuurlijk ook super tof, zo’n glazen deur. Maar dit is natuurlijk erg persoonlijk. Wellicht zit jij helemaal niet te wachten op een mini koelkast en vriezer met glazen deur.

Misschien wil jij juist een mini koelkast met vriezer in retro style? Dit is absoluut mogelijk, deze zijn absoluut te verkrijgen, maar retro style bij een mini koelkast is zeker geen standaard design. Hier zul je dus zelf op moeten selecteren/ zoeken. Vaak betaal je voor een retro mini koelkast wel een beetje meer. Bedenk dus goed of alleen het uiterlijk dit je waard is!

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast met vriezer? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met vriesvak en een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast met vriesvak zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee er een groot plezier mee!

En wil je een mini koelkast met vriezer 12 volt? Of is deze 12v voor jou niet heilig? En hoe zit het met de mogelijkheid tot gebruik van een usb bij je mini koelkast met vriesvak? En ben je specifiek op zoek naar een kleur, design of retro model mini koelkast en vriezer?

Heb je verder wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast met vriezer? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plus minus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten met vriesvak van 60 liter plus! Een enorm verschil dus. 

Daartussenin heb je mini koelkasten met vriesvak en een inhoud van bijvoorbeeld 15 liter, 20 liter, 40 liter en 50 liter. Het is aan jou en je gebruiksdoel om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Dat kunnen en willen wij niet voor je doen. Maar qua inhoud ook opties te over dus.

Als laatste willen we de maten van jouw mini koelkast met vriesvak nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast met vriesvak kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast met vriesvak meer of minder belangrijk. 

Dit alles is een belangrijk gegeven om je in je achterhoofd te houden, wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast met vriesvak en de aanschaf hiervan. Wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw kleine koelkast met vriesvak!

Nogmaals de top vijf op een rijtje:

 1. 1. KitchenMove BC50

  #1 Beste mini koelkast met vriesvak
  KitchenMove BC50. In prachtig geborsteld RVS

  In prachtig geborsteld RVS

  Deze Kitchenmove mini koelkast heeft een inhoud van 48 liter en is daarmee verrassend ruim. De deur is omkeerbaar en voorzien van een antibacteriële rubberen rand.

 2. 2. Klarstein 10010814

  #2 Beste koop mini koelkast met vriesvak
  Klarstein 10010814. Strakke mat zwarte koelkast

  Strakke mat zwarte koelkast

  Een zeer compacte mini koelkast met vriesvak. Deze koelkast koelt relatief snel. Het vriesvak is om bevroren goederen bevroren te houden en is niet geschikt om in te vriezen.

 3. 3. 15 inch drankenkoelkast Drankkoeler

  #3 Meest ruime mini koelkast met vriesvak
  15 inch drankenkoelkast Drankkoeler. Plaats voor 51 blikjes

  Plaats voor 51 blikjes

  Maar liefst 70 liter inhoud exclusief het 6 liter vriesvak. Deze mini koelkast is niet de goedkoopste maar is zeer compleet uitgerust en heeft een chique design.

 4. 4. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  #4 Beste witte mini koelkast met vriesvak
  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Simpel maar doeltreffend

  Simpel maar doeltreffend

  Een witte koelkast met vriesvak, geen poespas dus. Doet wel wat ie moet doen, snel koelen! Deze mini koelkast heeft een inhoud van 43 liter en biedt plaats aan flessen en blikjes.

 5. 5. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #5 Beste glasdeur mini koelkast met vriesvak
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zeer krachtige koeling

  Zeer krachtige koeling

  Een prachtige koelkast met vriesvak. Koelt enorm snel en praktisch geluidloos. Voorzien van een slot om diefstal te voorkomen. Zeer geschikt voor in een bar of kantine.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.