Beste mini koelkast zonder vriesvak van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten zonder vriesvak volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 10 januari 2023 @15:04

beste_mini_koelkast_zonder_vriesvak

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast zonder vriesvak? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast zonder vriesvak van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 11 mini koelkasten zonder vriesvak uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is Primo PR110RKB als beste mini koelkast zonder vriesvak uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten zonder vriesvak van dit moment. In dit artikel geven onze experts 4 tips voor het kopen van een mini koelkast zonder vriesvak. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast zonder vriesvak ook door gebruikers als zeer goed wordt ervaren? Lees snel verder…

#1 Beste mini koelkast zonder vriesvak
PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. In retro design

In retro design

Een prachtig zwarte mini koelkast in retro desog. De koelkast voelt solide aan en heeft een inhoud van 47 liter. Het meegeleverde rek is naar wens te plaatsen. Het koelen van producten gaat snel en daarbij maakt de koelkast weinig tot geen geluid.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€139,95 bij blokker.nl
blokker.nl (€139,95)

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten zonder vriesvak van dit moment

Hoe komt deze top 5 mini koelkasten zonder vriesvak tot stand?

10 uur getest door experts Onze experts hebben 11 mini koelkasten zonder vriesvak uitvoerig getest en vergeleken.

11 mini koelkasten zonder vriesvak vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 mini koelkasten zonder vriesvak worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  #1 Beste mini koelkast zonder vriesvak
  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. In retro design

  In retro design

  Een prachtig zwarte mini koelkast in retro desog. De koelkast voelt solide aan en heeft een inhoud van 47 liter. Het meegeleverde rek is naar wens te plaatsen. Het koelen van producten gaat snel en daarbij maakt de koelkast weinig tot geen geluid.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 2. 2. Marbor FW210 Pro – 10L Mini Fridge

  #2 Beste koop mini koelkast zonder vriesvak
  Marbor FW210 Pro – 10L Mini Fridge. Perfect voor beauty producten

  Perfect voor beauty producten

  Een zeer compacte mini koelkast zonder vriesvak. Precies genoeg ruimte voor een paar koude blikjes drinken of beauty producten. Deze mini koelkast is zeer stil en zelfs geschikt voor onderweg.

 3. 3. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #3 Meest krachtige mini koelkast
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zeer snel koelen

  Zeer snel koelen

  Een echte bar koelkast met een inhoud van 71 liter waar je genoeg drankjes in kwijt kunt. Het koelen gaat zeer snel zoals je mag verwachten van deze horeca koelkast.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 4. 4. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter – Make-Up en Beauty Skincare

  #4 Beste mini koelkast voor onderweg
  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter – Make-Up en Beauty Skincare. Kleine alleskunner

  Kleine alleskunner

  Deze 4 liter mini koelkast biedt plaats aan een aantal koude drankjes of beauty producten. Koelt redelijk snel en is zeer eenvoudig mee te nemen en te gebruiken dankzij de 12V aansluiting.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 5. 5. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  # Beste mini koelkast met glasdeur
  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Een echte mini bar

  Een echte mini bar

  Compact maar groots in prestaties, dat durven we wel te zeggen over deze mini koelkast zonder vriesvak. Het koelen gaat zeer snel en de bouwkwaliteit van deze mini koelkast is zeer goed te noemen.

Een mini koelkast zonder vriesvak kopen; wij helpen je graag verder!

Jij bent op zoek naar een kleine koelkast zonder vriesvak. Een mini koelkast expliciet zonder vriesvakje, want deze is voor jou overbodig. Een kleine koelkast zonder vriesvak, je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de leukste, beste kleine koelkast zonder vriesvak voor je gevonden hebben!

Kleine koelkast zonder vriesvak kopen

Je bent op zoek naar een kleine koelkast zonder vriesvak, een mini koelkast zonder vriesvak, welteverstaan. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast zonder vriesvak, hoe zit dat precies? Zijn er wel mini koelkasten zonder vriesvak te koop? En heb je dan zeeën van ruimte voor je te koelen producten? We vertellen je daar hieronder meer over.

Kleine koelkast zonder vriesvak, een goed idee?

Een mini koelkast zonder vriesvak, zonder de mogelijkheid om producten in te vriezen of ingevroren te houden, hoe handig is dat? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je enkel op zoek bent naar een kleine koelkast om producten te koelen, maar niet in te vriezen, dan is een (extra) vriesvak niet noodzakelijk en kost alleen maar onnodige energie. Want uiteraard kost het (diep)bevroren houden van producten extra energie en dus geld.

Wanneer je echter wel ingevroren/ diepgevroren producten wilt bewaren, dan kan een vriesvakje een waardevolle aanvulling zijn. Dan kan een mini koelkast vriesvak combi juist een erg goed idee zijn dus. Wellicht zelfs wel noodzakelijk, in jouw geval. Hier kun je het beste zelf over beslissen.

Een mini koelkast koelt in principe net zo goed als grotere varianten. Het vriesgedeelte echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een kleine koelkast met vriesvak combinatie. In sommige gevallen is het namelijk zo, dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg voor is dus!

Of een kleine koelkast zonder vriesvak een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij dus zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een mini koelkast zonder vriesvak? We bespreken ze hieronder met je!

beste_mini_koelkast_zonder_vriesvak_02

Mini koelkasten zonder vriesvak, de voordelen

Een mini koelkast zonder vriesvak heeft verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast zonder vriezer gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een mini koelkast zonder vriezer ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken ze in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een kleine koelkast zonder vriesvak is een mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast zonder vriezer ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast, en dan helemaal een mini koelkast zonder vriesvak, een stuk minder energie dan een regulier (groter) model met vriesvak. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus kunnen bezuinigen en besparen op energiekosten is een gegeven waar iedereen blij van wordt, toch? Dit kan perfect met een kleine koelkast, en dan ook nog eens helemaal een kleine koelkast zonder vriesvak. Een mini koelkast zonder vriesvak die ook nog eens het juiste energielabel heeft (A,B of C) is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar verderop in dit artikel nog even op terug.

Een mini koelkast zonder vriesvak kun je verder bijna letterlijk overal ‘kwijt’. Op de camping, op je slaapkamer, zelfs in je auto. Of natuurlijk ‘gewoon’ in de keuken. Er zijn zelfs al mini koelkasten te koop met een inhoud van slechts 4 liter! Over ienieminie gesproken.

De vraag is trouwens wel, of je dan nog genoeg ruimte hebt voor al de producten die je koel wilt bewaren. Want hoe kleiner de inhoud van een mini koelkast zonder vriezer, hoe minder ruimte je hebt natuurlijk.

Gelukkig is ook voor wat betreft inhoud wel weer keuze te over. Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine koelkast zonder vriesvak kopen met een inhoud van 50 liter +. In deze houdt je voldoende ruimte over voor je te koelen of gekoelde producten. 

En wat dacht je van keuzes voor wat betreft kleuren? Zo zijn er mini koelkasten in allerlei kleuren te verkrijgen! Echt waar, in deze is er ook weer keuze te over. Wat dacht je van een mini koelkast zonder vriesvak in de gewaagde kleur roze, blauw, geel of groen? Wanneer je liever voor wat meer neutraal gaat, kan dat ook! Een mini koelkast zwart bijvoorbeeld of een mini koelkast grijs of wit? Met zwart, grijs of wit zit je qua kleur dan ook eigenlijk altijd goed!

Uiteindelijk zullen de kleuren van je huis, caravan, auto, schuur, keet of waar jij je mini koelkast zonder vriesvak ook wilt gebruiken, waarschijnlijk doorslaggevend zijn in de kleurkeuze. In deze is er geen goed of fout, beter of best!

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast zonder vriesvak kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

Onder andere middels de volgende alinea, waar op te letten wanneer je een mini koelkast zonder vriesvak aanschaft?

beste_mini_koelkast_zonder_vriesvak_03

Kleine koelkast zonder vriesvak kopen, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast zonder vriesvak, ook wel een kleine koelkast zonder vriesvak genoemd. 

Het liefst wil jij vast ook een kleine koelkast zonder vriesvak kopen die een gunstig prijskaartje heeft. Een mini koelkast zonder vriesvak aanbieding is er gelukkig met grote regelmaat wel te vinden. Zowel online, op internet en in webshops, als offline, in megastores bijvoorbeeld.

Wanneer je een mini koelkast zonder vriesvak wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een kleine koelkast zonder vriesvak kopen die een gunstig prijskaartje heeft, maar het moet tevens een mini koelkast zonder vriesvak zijn die uitstekend koelt! 

Het voornamelijke doel, het hoofddoel van minikoelkasten zonder vriesvak; het koel houden van jouw etenswaren en/ of overige gekoelde of te koelen producten! Dat blijft natuurlijk het voornaamste. Los van eventuele verdere zaken. Zoals design, kleur en grootte.

De vraag werpt zich vervolgens op, waarvoor wil jij je kleine koelkast zonder vriesvak verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij blikjes bier, cola of andere frisdranken koel houden in je mini koelkast? Of misschien kaas, brood(waren), olijven, gebak en andere veel voorkomende eetbare producten? En gaat het om grote, zwaardere producten? Of veelal kleine(re) producten? Dit laatste is belangrijke informatie voor wat betreft de grootte van de inhoud van een kleine koelkast zonder vriesvak die bij jou past.

Of heb je misschien een heel ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Want dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je van het opslaan van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld bewaard moet worden, en is dat de reden dat je een mini koelkast zonder vriesvak wilt kopen?

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn…

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft als eerste rekening te houden met een zeker budget. Dat is nou eenmaal een feit. Het budget kan en zal per individu best behoorlijk verschillen en wij kunnen (en willen) niet in je portemonnee kijken. 

Het is dus praktisch en handig om vooraf je budget zelf te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende kleine koelkast zonder vriesvak in te kaderen.

Hoeveel mag een kleine koelkast zonder vriesvak jou kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten zonder vriesvak in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten zonder vriesvak van (ruim) onder de 100 euro, maar lopen de prijzen al heel gauw op. Prijskaartjes van ver boven de 250 euro en het dubbele zelfs, zijn niet ongewoon wanneer het gaat om een kleine koelkast zonder vriesvak.

De prijzen van mini koelkasten zonder vriesvak kunnen dus flink oplopen. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten zonder vriesvak geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast die goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag rond de 75 euro echt wel op een ‘koopje’. Maar een lage prijs is echt niet alles! Het is belangrijk om een beetje verder te kijken dan alleen het prijskaartje, voor wat betreft een kleine koelkast zonder vriesvak.

Want naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast zonder vriezer, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij. Want we vertelden je het al eerder, de keuze voor wat betreft mini koelkasten, en ook mini koelkasten zonder vriesvak, is reuze.

Het budget

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft als eerste rekening te houden met een zeker budget. Dat is nou eenmaal een feit. Het budget kan en zal per individu best behoorlijk verschillen en wij kunnen (en willen) niet in je portemonnee kijken. 

Het is dus praktisch en handig om vooraf je budget zelf te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende kleine koelkast zonder vriesvak in te kaderen.

Hoeveel mag een kleine koelkast zonder vriesvak jou kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete mini koelkasten zonder vriesvak in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten zonder vriesvak van (ruim) onder de 100 euro, maar lopen de prijzen al heel gauw op. Prijskaartjes van ver boven de 250 euro en het dubbele zelfs, zijn niet ongewoon wanneer het gaat om een kleine koelkast zonder vriesvak.

De prijzen van mini koelkasten zonder vriesvak kunnen dus flink oplopen. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel mini koelkasten zonder vriesvak geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast die goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag rond de 75 euro echt wel op een ‘koopje’. Maar een lage prijs is echt niet alles! Het is belangrijk om een beetje verder te kijken dan alleen het prijskaartje, voor wat betreft een kleine koelkast zonder vriesvak.

Want naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast zonder vriezer, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij. Want we vertelden je het al eerder, de keuze voor wat betreft mini koelkasten, en ook mini koelkasten zonder vriesvak, is reuze.

Kleine koelkast zonder vriesvak, overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast zonder vriezer, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast zonder vriesvak aanbieding, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope mini koelkast zonder vriesvak moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar het predikaat ‘goedkoop’. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een kleine koelkast zonder vriezer maar met een strakke prijs wel of niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast zonder vriesvak kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat een kleine koelkast zonder vriesvak verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast zonder vriesvak, maar met glazen deur kopen? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je mini koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Maar over smaak valt niet te twisten. Wellicht zit jij er helemaal niet op te wachten. Wil jij een mini koelkast zonder vriesvak en ook zonder glazen deur.

Misschien wil jij juist een mini koelkast zonder vriesvak in retro style? Dit is absoluut mogelijk, deze zijn absoluut te verkrijgen, maar retro style bij een mini koelkast is zeker geen standaard design. Hier zul je dus zelf op moeten selecteren/ zoeken. Vaak betaal je voor een retro mini koelkast wel een beetje meer. Bedenk dus goed of alleen het uiterlijk dit je waard is!

Kostbare energie

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast zonder vriesvak? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast zonder vriesvak en een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast zonder vriesvak zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee er een groot plezier mee! Helemaal in deze tijd..

En wil je een mini koelkast zonder vriesvak 12 volt? Of is deze 12v voor jou niet heilig? En hoe zit het met de mogelijkheid tot gebruik van een usb bij je mini koelkast zonder vriesvak? En ben je specifiek op zoek naar een kleur, design of retro model mini koelkast? Wanneer je graag een stille kleine koelkast zonder vriesvak wenst, wel zo fijn wanneer deze bijvoorbeeld op je slaapkamer staat, kun je daar ook op selecteren trouwens!

Formaat van een mini koelkast zonder vriesvak

Heb je verder wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast zonder vriezer? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plus minus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten met vriesvak van 8, 10 of 12 liter! Nog steeds klein, maar niet ieniemienie.

Daarnaast heb je ook mini koelkasten zonder vriesvak en een inhoud van bijvoorbeeld 40 liter, 50 liter, of 60 liter. Het is aan jou en je gebruiksdoel om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Dat kunnen en willen wij niet voor je doen. Maar qua inhoud van een mini koelkast ook opties te over dus.

Als laatste willen we de maten van jouw mini koelkast zonder vriesvak nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast zonder vriesvak kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast zonder vriesvak meer of minder belangrijk. 

Dit alles is een belangrijk gegeven om je in je achterhoofd te houden, wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast zonder vriesvak en de aanschaf hiervan. Wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw kleine koelkast zonder vriesvak!

Nogmaals de top 5 beste mini koelkast zonder vriesvak

 1. 1. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  #1 Beste mini koelkast zonder vriesvak
  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. In retro design

  In retro design

  Een prachtig zwarte mini koelkast in retro desog. De koelkast voelt solide aan en heeft een inhoud van 47 liter. Het meegeleverde rek is naar wens te plaatsen. Het koelen van producten gaat snel en daarbij maakt de koelkast weinig tot geen geluid.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 2. 2. Marbor FW210 Pro – 10L Mini Fridge

  #2 Beste koop mini koelkast zonder vriesvak
  Marbor FW210 Pro – 10L Mini Fridge. Perfect voor beauty producten

  Perfect voor beauty producten

  Een zeer compacte mini koelkast zonder vriesvak. Precies genoeg ruimte voor een paar koude blikjes drinken of beauty producten. Deze mini koelkast is zeer stil en zelfs geschikt voor onderweg.

 3. 3. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #3 Meest krachtige mini koelkast
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zeer snel koelen

  Zeer snel koelen

  Een echte bar koelkast met een inhoud van 71 liter waar je genoeg drankjes in kwijt kunt. Het koelen gaat zeer snel zoals je mag verwachten van deze horeca koelkast.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 4. 4. LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter – Make-Up en Beauty Skincare

  #4 Beste mini koelkast voor onderweg
  LifeGoods Mini Koelkast – 4 Liter – Make-Up en Beauty Skincare. Kleine alleskunner

  Kleine alleskunner

  Deze 4 liter mini koelkast biedt plaats aan een aantal koude drankjes of beauty producten. Koelt redelijk snel en is zeer eenvoudig mee te nemen en te gebruiken dankzij de 12V aansluiting.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 5. 5. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  # Beste mini koelkast met glasdeur
  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Een echte mini bar

  Een echte mini bar

  Compact maar groots in prestaties, dat durven we wel te zeggen over deze mini koelkast zonder vriesvak. Het koelen gaat zeer snel en de bouwkwaliteit van deze mini koelkast is zeer goed te noemen.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.