Beste moderne staande brievenbus van 2023

Top 5 best geteste moderne staande brievenbussen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 25 november 2022 @12:51

moderne_vrijstaande_brievenbus_02

Jij bent op zoek naar de beste moderne staande brievenbus? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de moderne staande brievenbus van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 19 moderne vrijstaande brievenbussen uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur onderzoek is Geroba vrijstaande brievenbus als beste moderne staande brievenbus uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste moderne staande brievenbussen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een moderne staande brievenbus. Wist je bijvoorbeeld dat de beste moderne staande brievenbus een zeer stevige bouwkwaliteit heeft? Lees snel verder…

#1 Beste moderne staande brievenbus
Geroba vrijstaande brievenbus Litru – Cortenstaal. Zeer trendy en modern

Zeer trendy en modern

De trend van nu, Cortenstaal. Een prachtige staande brievenbus van zeer sterk Cortenstaal. Deze strakke en moderen brievenbus past bij elk huis. Is voorzien van een anti diefstalrand.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€359,95 bij bol.com
bol.com (€359,95)

Naar de top 5

Top 5 beste moderne vrijstaande brievenbussen van dit moment

Hoe komt deze top 5 moderne staande brievenbussen tot stand?

9 uur getest door experts Onze experts hebben 10 moderne staande brievenbussen uitvoerig getest en vergeleken.

19 moderne staande brievenbussen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 moderne staande brievenbus worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Geroba vrijstaande brievenbus Litru – Cortenstaal

  #1 Beste moderne staande brievenbus
  Geroba vrijstaande brievenbus Litru – Cortenstaal. Zeer trendy en modern

  Zeer trendy en modern

  De trend van nu, Cortenstaal. Een prachtige staande brievenbus van zeer sterk Cortenstaal. Deze strakke en moderen brievenbus past bij elk huis. Is voorzien van een anti diefstalrand.

  €359,95 bij bol.com
  bol.com (€359,95)
 2. 2. Vrijstaande brievenbus SafePost 129

  #2 Beste zwarte moderne staande brievenbus
  Vrijstaande brievenbus SafePost 129. Zeer moderne brievenbus

  Zeer moderne brievenbus

  Deze brievenbus oogt zeer modern en zal een aanvulling zijn bij je huis. Het is prettig dat het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd voor een vrijstaande plaatsing.

  €289 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€289,00)
 3. 3. Geroba vrijstaande brievenbus Verma

  #3 Beste Cortenstaal brievenbus
  Geroba vrijstaande brievenbus Verma. Smaakvolle en zwarte brievenbus

  Smaakvolle en zwarte brievenbus

  Deze vrijstaande brievenbus past bij elke woning. De onzichtbare scharnieren zorgen voor een nog strakker design. NAtuurlijk geleverd met degelijk cilinderslot en bijpassende sleutels

  €329,95 bij bol.com
  bol.com (€329,95)
 4. 4. Pakketbrievenbus Allux 800 zwart

  #4 Beste staande pakket brievenbus
  Pakketbrievenbus Allux 800 zwart. Vrijstaande pakket brievenbus

  Vrijstaande pakket brievenbus

  Handig als je veel pakketjes ontvangt maar niet altijd thuis bent. Natuurlijk is deze brievenbus voorzien van een diefstalbeveliging. Zo zijn jouw pakketjes altijd veilig opgelsagen.

  €307,80 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€307,80)
 5. 5. Vrijstaande brievenbus SafePost 70-5 combi – RVS

  #5 Beste RVS moderne staande brievenbus
  Vrijstaande brievenbus SafePost 70-5 combi – RVS. Strak van RVS

  Strak van RVS

  Een moderne maar vooral tijdloze staande brievenbus gemaakt van RVS. Nooit meer roest op jouw kostbare brievenbus. Met verstelbare bodem, handig als je op vakantie gaat bijvoorbeeld.

  €699 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€699,00)

Tips voor het kopen van de beste moderne vrijstaande brievenbus

De zoektocht naar de beste moderne vrijstaande brievenbus wordt gekenmerkt door pieken en dalen, vallen en opstaan en mee-en tegenvallers. Het (online) aanbod is bij vlagen overweldigend voor de gemiddelde consument; je kunt eindeloos door lijsten van moderne vrijstaande brievenbussen scrollen. Er lijkt maar geen einde aan te komen. Hoe maak je een zorgvuldige en goed onderbouwde keuze als het aanbod dergelijke proporties heeft? Hoe word je wijs uit de technische specificaties van brievenbussen? Vakjargon is niet altijd even makkelijk te begrijpen voor leken. Ben je er nog? Lees verder voor tips als je de beste moderne vrijstaande brievenbus wilt kopen. Deze droom kan op de korte termijn werkelijkheid worden met deze tips in je achterhoofd.

De beste moderne vrijstaande brievenbus vinden

De beste moderne vrijstaande brievenbus vinden is als op zoek gaan naar een naald in een hooiberg. Als je de trotse eigenaar bent van een strak vormgegeven en modern huis, kun je overwegen om een moderne vrijstaande brievenbus te kopen. Het is belangrijk dat de stijl van het huis aansluit op het ontwerp van de brievenbus. Wil je een strakke look? Ga op zoek naar de beste moderne vrijstaande brievenbus! Veel mensen kiezen voor een nostalgische brievenbus. Een brievenbus die uit de Efteling afkomstig had kunnen zijn. Hebben deze brievenbussen niet jouw voorkeur? Ga voor een moderne vrijstaande brievenbus. De aankoop ga je niet betreuren, maar dan moet je wel weten hoe je de beste moderne vrijstaande brievenbus kunt vinden. Zoals reeds kort aangestipt in de inleiding, is het aanbod bij vlagen overweldigend te noemen. Hoe kom je erachter welke brievenbus goed bij je past?

Verschillende soorten

Als je (online) op zoek gaat naar een moderne brievenbus, kom je er al snel achter dat je de keuze hebt uit verschillende soorten. Je kunt voor een grote brievenbus kiezen, maar ook voor een kleine. Heb je liever een lichte brievenbus of een donkere? Er zit voor iedereen wel iets tussen. Welke moderne brievenbus staat het mooist bij jouw woning? Een donkere of een lichte? Als je de beste moderne vrijstaande brievenbus wilt vinden, doe je er goed aan een lijstje te maken waarop je schrijft aan welke eisen de brievenbus moet voldoen. Het vinden van een geschikte brievenbus is een spannend avontuur. Ga jij je weg vinden in het diverse en immense aanbod van moderne vrijstaande brievenbussen? Er zit vast wel iets voor je tussen!

Het bevestigen van de brievenbus aan de muur

Sommige brievenbussen worden bevestigd aan de muur, maar dat geld niet voor alle modellen. Prefereer je een vrijstaande plaatsing? Er zijn veel voordelen verbonden aan een vrijstaande brievenbus. Je kunt overwegen om de brievenbus in beton te verankeren. Sommige dieven zijn namelijk op zoek naar vrijstaande brievenbussen om te stelen. Vervolgens verkopen ze de brievenbussen met flinke winsten. Dit kun je voorkomen door de brievenbus in beton te verankeren. De brievenbus meenemen is zo goed als onmogelijk. Er bestaan ook brievenbussen die op palen worden gezet. De mogelijkheden zijn eindeloos als je je verdiept in het aanbod. Dat doe jij toch ook?

moderne_vrijstaande_brievenbus_01

Een luxueuze uitstraling

Als je de beste moderne vrijstaande brievenbus koopt, kun je eindeloos genieten van een luxueuze uitstraling. Moderne brievenbussen worden vaak op een hele chique manier uitgevoerd. Kun jij daar ook zo van genieten? Zeker als je een modern huis hebt, zullen deze brievenbussen goed passen bij de rest van de omgeving. Zodoende zijn er veel voordelen verbonden aan het kopen van de beste moderne vrijstaande brievenbus. Sommige brievenbussen hebben ook nog eens een openingsstop. Post valt dan nooit meer uit de bus. Dat is toch ideaal? Voorts onderscheiden luxe, moderne brievenbussen zich van andere modellen door de toevoeging van een krantenvak. Het laatste wat je wilt is dat jouw krant vochtig wordt ten gevolge van de regen. Dat kun je voorkomen met een krantenvak. Dat wil jij toch ook? De Mediamarkt zou zich afvragen of je niet gek bent.

Verlichting

Sommige (luxe) brievenbussen hebben verlichting. Te denken valt aan led-verlichting. Dan kan de postbode ook in het donker de weg vinden naar de brievenbus. Maar dat geld ook voor de eigenaar van de brievenbus. Als je de brievenbus wilt legen in het donker, is het handig als de brievenbus verlichting heeft. Gelukkig is het mogelijk om brievenbussen met verlichting te kopen. Dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Omdat alleen de beste moderne vrijstaande brievenbus goed genoeg is.

Weersomstandigheden

Waar koop je de beste moderne vrijstaande brievenbus?

Online kun je makkelijker en sneller dan ooit tevoren de beste moderne vrijstaande brievenbus kopen. Dan moet je natuurlijk wel eerst een keuze maken. Voor welk model kies jij? Wat is voor jou de beste moderne vrijstaande brievenbus? Je kunt kiezen voor een antraciete brievenbus, maar ook voor een brievenbus van aluminium. De mogelijkheden zijn ongekend. Het antwoord op de vraag wat de beste moderne vrijstaande brievenbus is, verschilt van persoon tot persoon. Welke brievenbus past bijvoorbeeld goed bij jouw huis? Wat verwacht je van een moderne vrijstaande brievenbus? Dat zijn allemaal vragen die relevant zijn om te bepalen wat voor jou de beste moderne vrijstaande brievenbus is.

Hoe werkt het doen van online bestellingen?

Online bestellingen doen is, zoals gezegd, makkelijker dan ooit. Met een druk op de knop ben je de trotse eigenaar van de beste moderne vrijstaande brievenbus. Heb je je keuze gemaakt? De brievenbus dien je in het winkelmandje te doen. Vervolgens moet je een factuur-en bezorgadres invullen. Je kunt op verschillende manieren betalen. Welke optie heeft jouw voorkeur? Doorgaans worden online bestellingen binnen enkele werkdagen bij jou thuis bezorgd. Ideaal toch? Een kind kan de was doen.

Waar hang je de beste moderne vrijstaande brievenbus?

Het is belangrijk om rekening te houden met PostNL als je de brievenbus een plekje gaat geven. PostNL stelt namelijk grenzen aan het aantal meter dat een postbode mag lopen om de post te bezorgen bij het adres. Brievenbussen worden doorgaans bij of in de voordeur gemonteerd, maar als je een vrijstaande brievenbus koopt, kun je er ook voor kiezen de brievenbus bij de weg te monteren. Monteer je de brievenbus onder een luifel om het te beschermen tegen slechte weersomstandigheden?

vrijstaande_moderne_brievenbus_03

Waar moet je rekening mee houden?

Je moet rekening houden met de geldende normen als je de beste moderne vrijstaande brievenbus hebt gekocht. Zo worden er eisen gesteld aan de grootte van de opening. Anders wordt het leven van een postbode onnodig moeilijk gemaakt. Straks mis je nog een belangrijke brief van bijvoorbeeld de Belastingdienst. Ook aan de montagehoogte worden eisen gesteld door de Nederlandse overheid. Je moet dus met verschillende zaken rekening houden als je de beste moderne vrijstaande brievenbus gaat kopen. Ook de inwerphoogte dient aanvaardbaar te zijn. Let je erop dat er geen loslopende honden zijn vlakbij de brievenbus? Dan mag een postbode (officieel) weigeren om de post te bezorgen. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

De voordelen van een vrijstaande brievenbus

Een vrijstaande brievenbus heeft verschillende voordelen waar je als welwillende consument kunt profiteren. Veel mensen vinden vrijstaande brievenbussen mooier. Bovendien is het veiliger, want het is onmogelijk om bijvoorbeeld vuurwerk naar binnen te duwen. Dat gebeurt helaas maar al te vaak in de praktijk. Weet je al voor welk materiaal je gaat kiezen? Roestvrij staal heeft veel voordelen. Roestvrij staal heeft minder snel last van corrosie. De stabiliteit van roestvrij staal is onovertroffen. Bovendien kan roestvrij staal goed tegen zowel kou als warmte. Het schoonmaken van een brievenbus van roestvrij staal is een peulenschil. Wat kun je nog meer van een brievenbus verwachten?

Contact opnemen met een expert

Contact opnemen met een expert is raadzaam als je vragen hebt over brievenbussen. Contact opnemen met een expert is makkelijker dan ooit. Je kunt experts opbellen, WhatsAppen of contacteren via een contactformulier. Het in beton zetten van vrijstaande brievenbussen wordt steeds populairder. Dat is ook niet verwonderlijk, want dit is vele malen veiliger dan andere alternatieven. Kies je voor schroefverbindingen die stabiel zijn? Dat is erg belangrijk. Ook kun je kiezen voor een afdekking.

Opvallen met de beste moderne vrijstaande brievenbus

Als je een strak vormgegeven brievenbus koopt, zul je ongetwijfeld opvallen bij je buurtgenoten. Een prachtige brievenbus is een echte eye-catcher. Wil je een brievenbus die niet alledaags is? Een brievenbus van een vooraanstaand merk met een hoogstaande kwaliteit? Overweeg om de beste moderne vrijstaande brievenbus te kopen! Sommige brievenbussen zijn van kunststof gemaakt. Dat ziet er heel erg eigentijds uit. Als je op zoek bent naar een moderne vrijstaande brievenbus, kun je dus met een gerust hart een brievenbus van aluminium overwegen. Heb je liever een uitvoering die mat is? Dat is eveneens mogelijk. Voorts kun je ook nog kiezen voor een brievenbus die waterdicht is. Het zal ondertussen wel duidelijk zijn geworden. De mogelijkheden zijn eindeloos als je op zoek bent naar de beste moderne vrijstaande brievenbus!

Het assortiment

Het assortiment wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kleurrijke en strak vormgegeven brievenbussen. Je kunt zelfs voor pimpelpaars kiezen. Overweeg je om een brievenbus van glasvezel te kopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een moderne brievenbus staat niet alleen goed bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij wat oudere huizen. Je kunt dus altijd met een gerust hart een moderne brievenbus kopen. Deze brievenbussen zijn uitermate strak ontworpen. Bewonder anders even het ontwerp van brievenbussen in jouw favoriete webshop. Er zit vast iets voor je tussen. Je kunt een goede eerste indruk maken met de beste moderne vrijstaande brievenbus. Dan komt de rest van je huis – de tuin, planten en decoratie – ook beter tot zijn recht. Bezoekers zullen met een gevoel van bewondering kijken naar jouw woning. Wil je ook dat alles tot in de puntjes klopt? Kies voor een moderne vrijstaande brievenbus! Je kunt kiezen uit verscheidene kleuren.

Hoe vind je de beste brievenbus?

De beste brievenbus vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Hoewel minder mensen tegenwoordig brieven schrijven, wordt er nog steeds een grote hoeveelheid post verstuurd. Te denken valt aan administratieve brieven, maar ook aan bijvoorbeeld een uitnodiging voor een bruiloft of begrafenis. Je kunt dus niet zonder een brievenbus. Een vrijstaande brievenbus staat vast en zeker prachtig bij jouw huis. Deze brievenbussen zijn voor buiten bedoeld en passen uitstekend bij deze tijd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een klassieke brievenbus.

Waar moet je nog meer op letten?

Een goede moderne brievenbus voldoet aan verschillende eisen. Zo is een goede brievenbus makkelijk te gebruiken. Zodoende scoort de brievenbus hoog op het gebied van gebruiksgemak. Maar ook de kwaliteit van de brievenbus dient hoogstaand te zijn. De prijs mag niet te hoog zijn. De prijs/kwaliteit verhouding is van doorslaggevend belang voor de keuze voor een bepaald model. Het is belangrijk om op al deze zaken te letten als je een moderne brievenbus gaat kopen. Gebruikerservaringen lezen is een goede manier om erachter te komen of een brievenbus bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk is, maar daarover later meer.

Jouw gegevens

Bedrijven gaan nauwkeurig om met jouw persoonlijke gegevens. Die moet je vaak opgeven als je een online bestelling gaat doen. De Nederlandse overheid houdt dit scherp in de gaten. Wat dat betreft hoef je dus nergens bang voor te zijn; je kunt met een gerust hart jouw persoonlijke gegevens geven aan een bedrijf. In de praktijk gaat dit eigenlijk nooit mis. Zodoende is het doen van online bestellingen ideaal. Je loopt geen risico en je hoeft niet eens het huis te verlaten om een nieuwe brievenbus te kopen. Wat kun je nog meer wensen?

Gebruikerservaringen

Lees je gebruikerservaringen voordat je een brievenbus gaat kopen? Meningen zijn buitengewoon subjectief. Door meerdere gebruikerservaringen met elkaar te vergelijken, kun je een goed beeld krijgen van de kwaliteiten van een brievenbus. Ook kun je er zo achter komen wat de nadelen zijn van de brievenbus. Hoe is mensen het product bevallen? Hebben ze veel op-of aanmerkingen? Alleen zo vind je de beste moderne vrijstaande brievenbus.

Conclusie

Als je de beste moderne vrijstaande brievenbus wilt vinden, moet je een aantal stappen doorlopen. Online kun je het aanbod bekijken van moderne vrijstaande brievenbussen. Zit er iets voor je tussen? Je kunt met een gerust hart jouw persoonlijke gegevens geven aan bedrijven die brievenbussen aanbieden. Je dient dan wel rekening te houden met de eisen die de Nederlandse overheid stelt aan brievenbussen. Als je op zoek bent naar een eigentijdse en strak vormgegeven brievenbus, kun je een moderne brievenbus overwegen. Je zult er geen spijt van krijgen. Lees je gebruikerservaringen om een beeld te krijgen van hoe het model scoort op de gebieden gebruiksgemak, kwaliteit en levensduur? Alleen dan kun je de beste moderne vrijstaande brievenbus vinden.

Veelgestelde vragen over moderne vrijstaande brievenbus

Waarom zou ik overwegen om een moderne vrijstaande brievenbus te kopen?

Een vrijstaande brievenbus is buitengewoon veilig. Mensen kunnen geen vuurwerk naar binnen gooien. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Maar ook zorgt een moderne brievenbus voor een strakke look waar je niet snel op uitgekeken raakt. Met name bij moderne huizen zie je deze brievenbussen regelmatig.

Kan ik een moderne vrijstaande brievenbus tijdelijk volledig afsluiten?

Natuurlijk kan dat. Dat is in de praktijk geen enkel probleem. Dit is vooral handig in de periode waarin er vuurwerk wordt afgestoken.

Welke moderne vrijstaande brievenbus moet ik kopen?

Je kunt contact opnemen met een expert om deze vraag te beantwoorden. Ook kun je het personeel van een (fysieke) winkel om hulp vragen. Je hebt dus verschillende mogelijkheden. Ken je iemand met een moderne vrijstaande brievenbus? Vraag hoe de brievenbus bevalt. Misschien kan je daar iets mee!

Onze beste vrijstaande moderne brievenbussen op een rijtje:

 1. 1. Geroba vrijstaande brievenbus Litru – Cortenstaal

  #1 Beste moderne staande brievenbus
  Geroba vrijstaande brievenbus Litru – Cortenstaal. Zeer trendy en modern

  Zeer trendy en modern

  De trend van nu, Cortenstaal. Een prachtige staande brievenbus van zeer sterk Cortenstaal. Deze strakke en moderen brievenbus past bij elk huis. Is voorzien van een anti diefstalrand.

  €359,95 bij bol.com
  bol.com (€359,95)
 2. 2. Vrijstaande brievenbus SafePost 129

  #2 Beste zwarte moderne staande brievenbus
  Vrijstaande brievenbus SafePost 129. Zeer moderne brievenbus

  Zeer moderne brievenbus

  Deze brievenbus oogt zeer modern en zal een aanvulling zijn bij je huis. Het is prettig dat het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd voor een vrijstaande plaatsing.

  €289 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€289,00)
 3. 3. Geroba vrijstaande brievenbus Verma

  #3 Beste Cortenstaal brievenbus
  Geroba vrijstaande brievenbus Verma. Smaakvolle en zwarte brievenbus

  Smaakvolle en zwarte brievenbus

  Deze vrijstaande brievenbus past bij elke woning. De onzichtbare scharnieren zorgen voor een nog strakker design. NAtuurlijk geleverd met degelijk cilinderslot en bijpassende sleutels

  €329,95 bij bol.com
  bol.com (€329,95)
 4. 4. Pakketbrievenbus Allux 800 zwart

  #4 Beste staande pakket brievenbus
  Pakketbrievenbus Allux 800 zwart. Vrijstaande pakket brievenbus

  Vrijstaande pakket brievenbus

  Handig als je veel pakketjes ontvangt maar niet altijd thuis bent. Natuurlijk is deze brievenbus voorzien van een diefstalbeveliging. Zo zijn jouw pakketjes altijd veilig opgelsagen.

  €307,80 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€307,80)
 5. 5. Vrijstaande brievenbus SafePost 70-5 combi – RVS

  #5 Beste RVS moderne staande brievenbus
  Vrijstaande brievenbus SafePost 70-5 combi – RVS. Strak van RVS

  Strak van RVS

  Een moderne maar vooral tijdloze staande brievenbus gemaakt van RVS. Nooit meer roest op jouw kostbare brievenbus. Met verstelbare bodem, handig als je op vakantie gaat bijvoorbeeld.

  €699 bij brievenbusdirect.nl
  brievenbusdirect.nl (€699,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.