Beste oorthermometer van 2023

Top 5 meest betrouwbaar geteste oorthermometers van 2023

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 30 november 2022 @07:26

beste_oorthermometer

Jij bent op zoek naar de beste oorthermometer? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de oorthermometer van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 17 oorthermometers uitgebreid getest en vergeleken. Na 7 uur onderzoek is Braun IRT6020 als beste oorthermometer uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste oorthermometers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een oorthermometer. Wist je bijvoorbeeld dat de beste oorthermometer zeer eenvoudig te reinigen is? Lees snel verder…

#1 Beste oorthermometer
Braun IRT 6020 Mnla – Thermometer. Meet zeer nauwkeurig

Meet zeer nauwkeurig

Snel en nauwkeurig met de kennis van Braun. Met wel 21 oorkapjes kun je echt een hele tijd vooruit. Het grote display is erg prettig om af te lezen en de thermometer schakelt na 60 seconden automatisch uit.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste oorthermometers van dit moment

Hoe komt deze top 5 oorthermometers tot stand?

7 uur getest door experts Onze experts hebben 17 oorthermometers uitvoerig getest en vergeleken.

17 oorthermometers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 oorthermometer worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

<strong data-lazy-src=
Meet zeer nauwkeurig| Snel en nauwkeurig met de kennis van Braun. Met wel 21 oorkapjes kun je echt een hele tijd vooruit. Het grote display is erg prettig om af te lezen en de thermometer schakelt na 60 seconden automatisch uit.
<strong data-lazy-src=
Met nachtverlichting| Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De speciale nachtverlichting maakt temperaturen mogelijk ook zonder de lamp aan te zetten. Ouders weten hoe prettig dit is.
Bekijk laagste prijs
bol.com (€29,95)
<strong data-lazy-src=
Contactloos| Perfect voor kleine kinderen. Koorts meten was nog nooit zo eenvoudig geweest. Nooit meer een wakker kind doordat je op een afstand kunt blijven. Met nachtverlichting.
Bekijk laagste prijs
bol.com (€25,00)
<strong data-lazy-src=
Voor kinderen en volwassenen| Met geheugen voor wel 9 metingen. Zo kun je eenvoudig een patroon ontdekken. De bediening is zeer eenvoudig, je hebt slechts 1 knop nodig. Met 20 bijgeleverde kapjes.
Bekijk laagste prijs
bol.com (€24,99)
<strong data-lazy-src=
Als je geen concessies wilt doen| Een wat stevig prijskaartje maar wel de absolute topper. Met leeftijdsindicatie meter waardoor je per leeftijd kunt vaststellen of iemand koorts heeft of slechts verhoging.
Bekijk laagste prijs
bol.com (€76,99)

Een oorthermometer beste koop; nauwkeurig een lichaamstemperatuur meten zonder gedoe!

Jij wil graag nauwkeurig en zonder teveel moeite en gedoe een lichaamstemperatuur kunnen meten. Die van jezelf, of van een ander. Je bent dan ook op zoek naar de beste oorthermometer. Een digitale oorthermometer wellicht, maar in ieder geval een oorthermometer die betrouwbaar is. Een beste koop oorthermometer die betrouwbaar de hoogte van een lichaamstemperatuur meet.

Wat is de oorthermometer beste koop van dit moment?

Je wilt een oorthermometer kopen. Door middel van oorthermometer die betrouwbaar is, kun je een lichaamstemperatuur meten en vervolgens aflezen. Zo kom je feitelijk te weten wat de hoogte van een lichaamstemperatuur die je meet op dat moment is. Leuk dat je meeleest!

Beste oorthermometer kopen, je leest er hier alles over!

Een goede oorthermometer maakt dat jij eenvoudig en effectief de hoogte van een  lichaamstemperatuur kunt meten. Die van jezelf, of die van een ander. Je kind, je partner, of je patiënt bijvoorbeeld. Misschien wil jij een oorthermometer dan ook gebruiken gewoon thuis, prive. Of voor andere (werkgerelateerde) doeleinden. Ook voor wat betreft het kopen van een oorthermometer is de keuze reuze.

De beste oorthermometer, daar gaan we het in deze koopgids over hebben.  De oorthermometer die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een oorthermometer test. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een oorthermometer best getest en een beste oorthermometer review.

Een oorthermometer die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste oorthermometer voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een oorthermometer die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. Of deze oorthermometer nou als beste is getest of niet.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste oorthermometer kan vinden. Of dat nou een best geteste oorthermometer is, een digitale oorthermometer of een betrouwbare oorthermometer met handige gebruiksopties.

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste oorthermometer’? We bespreken de beste oorthermometer in zijn algemeen, de oorthermometer die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

beste_oorthermometer_02

De beste oorthermometer, check de top 5!

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk om goed te bedenken waar jouw eigen wensen en voorkeuren liggen voor wat betreft de beste oorthermometer. Wil jij een digitale oorthermometer? Een oorthermometer met de beste oorthermometer review? Een thermometer die goed scoort in de oorthermometer test consumentenbond? Of een goede thermometer met verschillende opties en mogelijkheden?

Misschien ben je juist specifiek op zoek naar een betrouwbare thermometer die goedkoop is? Wil jij een goede oorthermometer kopen met een zeer scherpe prijs en kwaliteit verhouding? Het kan allemaal natuurlijk! De keuze is geheel aan jou.

Want hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke oorthermometer jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze is reuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker. 

Gelukkig helpen wij je graag bij het vinden van een betrouwbare oorthermometer. Want de betrouwbaarheid van een oorthermometer verteld tevens of het een goede oorthermometer is. ‘Wat is een goede oorthermometer’? We helpen je graag bij het vinden van een antwoord op die vraag.

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in beste oorthermometers en de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste oorthermometer. Een antwoord op de vraag; ‘welke oorthermometer is het beste’, het ultieme doel van deze koopgids!

Waar moet je op letten bij de aankoop van de beste oorthermometer?

Wanneer jij een oorthermometer wilt kopen, om betrouwbaar een lichaamstemperatuur op te kunnen meten. Die van jezelf, van je kind, die van je partner, of misschien die van een patient of client, dan is er keuze te over. Zoveel keuze, dat we snappen dat dit het kiezen juist niet makkelijker maakt.

Wanneer je een oorthermometer wilt aanschaffen en je bent dus op zoek, misschien wel middels het checken van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties, welke mogelijkheden er zijn.

We hopen dat deze koopgids al veel duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft over een oorthermometer die onder andere betrouwbaar is, waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste oorthermometer voor jou persoonlijk, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een oorthermometer precies?

Het woord zegt het eigenlijk al. Een oorthermometer is een thermometer die middels een oor de lichaamstemperatuur meet. Aangeeft hoe hoog deze lichaamstemperatuur is, en of er sprake is van een normale temperatuur, van verhoging of zelfs van koorts. Een oorthermometer meet middels een infraroodsensor. Deze sensor scant de warmte van het trommelvlies in het oor. Zet deze vervolgens om in een digitale waarde (voor wat betreft de lichaamstemperatuur).

beste_oorthermometer_03

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een oorthermometer kan echt verschillen. Hoezo dat, horen we je denken? Met een oorthermometer is het primaire gebruiksdoel toch om een lichaamstemperatuur middels het oor te meten?

Bovenstaande klopt natuurlijk helemaal. Met gebruiksdoeleind bedoelen we in deze dan ook eigenlijk wat anders. Namelijk, voor wie schaf jij de beste oorthermometer aan? Wil jij een oorthermometer die het beste is kopen voor gebruik bij jezelf? Of het meten van de lichaamstemperatuur bij anderen? En zijn die ‘anderen’ dan gezinsleden? Of ben je wellicht een medicus, doktersassistente bijvoorbeeld, en op zoek naar een betrouwbare oorthermometer? Wil je een goede thermometer kopen voor het gebruik bij je patiënten?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een oorthermometer (beste getest wellicht) wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een oorthermometer. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht, zodat de aangeschafte oorthermometer en de betrouwbaarheid van deze oorthermometer niet zal tegenvallen in de praktijk.

Melding bij koorts

Wanneer het vermoeden bestaat dat jij, je kind, partner of bijvoorbeeld je patiënt ziek is, verhoging heeft of misschien zelfs wel koorts, komt de oorthermometer in zicht. Want meten is weten uiteraard! Dat is en blijft een vaststaand feit.

Een normale lichaamstemperatuur ligt zo rond de 37 graden. Er is sprake van koorts wanneer een lichaamstemperatuur hoger is dan 38 graden.

Sommige oorthermometers hebben als (extra) functie een koortsalarm. Wanneer er een hoge(re) lichaamstemperatuur wordt gemeten en er sprake is van koorts, zal een goede oorthermometer met koortsalarm een alarm af laten gaan ( koortsalarm, de naam zegt het al). Soms is dit in de vorm van een aantal piepjes, soms in de vorm van een lichtsignaal of een lampje dat gaat branden. Op deze wijze kun je koorts nooit over het hoofd zien. En dat is wel zo handig.

Geschiedeni en gegevens bewaren

We hebben het al uitgebreid gehad over het gebruiksdoeleind van een oorthermometer. Het kan in sommige situaties heel handig, nuttig en medisch zelfs uitermate wenselijk zijn, om te kunnen beoordelen hoe de lichaamstemperatuur is van jezelf of die van een ander persoon, ten opzichte van de laatste keer meten.

Wanneer je de beste oorthermometer voor thuisgebruik aan het zoeken bent, dan is het waarschijnlijk niet perse wenselijk dat deze digitale oorthermometer de metingen van tientallen mensen kan bewaren. Maar heb je een medisch beroep en meerdere patiënten waarbij je dagelijks de lichaamstemperatuur meet, is dit waarschijnlijk een heel ander verhaal.

Er zijn oorthermometers die een paar metingen kunnen onthouden, maar er zijn ook oorthermometers die tot wel 35 personen en metingen kunnen onthouden. Dit laatste is ideaal dus in bijvoorbeeld een kliniek of ziekenhuis. In de specificaties van een oorthermometer vind je hieromtrent informatie. Is het onthouden van gegevens door een betrouwbare thermometer voor jou belangrijk, check deze dan voor aanschaf.

Display

Elke goede thermometer heeft een display. Anders wordt het aflezen van de gemeten lichaamstemperatuur wel erg lastig natuurlijk. Maar de display van een oorthermometer kan per individuele oorthermometer verschillen. Of eigenlijk, de mogelijkheden en onmogelijkheden van een display kunnen per oorthermometer verschillen.

Zo kan de helderheid van displays enorm verschillen. En dan ook vooral de helderheid wanneer het donker is. In een donkere kamer, of wanneer je s nachts een lichaamstemperatuur wilt opmeten. Er zijn oorthermometers die, wanneer er sprake is van een donkere omgeving, een display hebben die automatisch oplicht. Het aandoen van een lamp is dan niet nodig.

Ook de grootte van displays van een beste oorthermometer kunnen verschillen. Hiermee dus ook de leesbaarheid, in sommige gevallen. Een belangrijk punt om op te letten voor aanschaf.

Overige opties

Elke oorthermometer heeft zijn eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Zijn eigen bijzonderheden en opties. Zo heb je oorthermometers met displays die groot zijn, maar ook kleinere varianten. Maar het gaat verder dan dat.

Er zijn oorthermometers die nog andere dingen kunnen meten, naast een lichaamstemperatuur. Die tevens ook kunnen switchen tussen celsius en fahrenheit. Je hebt een oorthermometer die de lichaamstemperatuur zelfs kan meten via het voorhoofd, en ook is er een oorthermometer te koop, meerdere zelfs, die automatisch uitschakelen na een x aantal seconden. Verder zijn er oorthermometers die waterbestendig zijn verkrijgbaar!

Al met al zijn de ‘overige opties en mogelijkheden’ van een oorthermometer wel belangrijk om te checken en mee te nemen in je besluitvorming. Ze vormen best een belangrijk deel van je eventuele voorkeuren en wensen. En kunnen voor jou wellicht net het verschil maken. Een beste oorthermometer volgens de consumentenbond is leuk, maar een oorthermometer die naar jouw eigen wens is, nog veel leuker.

Wat kost een oorthermometer

Als laatste. Een betrouwbare oorthermometer kopen (want betrouwbaarheid van een oorthermometer is natuurlijk super belangrijk), je kunt het in deze in principe zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende oorthermometers die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies, mogelijkheden en de kwaliteit die een oorthermometer wel of niet heeft.

Of een goede oorthermometer betrouwbaar is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een beste oorthermometer die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een strakke oorthermometer aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope oorthermometer kan voor jou wel de beste oorthermometer zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een oorthermometer, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een oorthermometer

Wat is de beste oorthermometer?

De oorthermometer beste koop, dat is niet één type model of merk. Een oorthermometer kopen die voor jou tevens de beste oorthermometer is, is een persoonsgebonden keuze. De beste oorthermometer is volgens ons in ieder geval een betrouwbare oorthermometer. Een oorthermometer die betrouwbaar de hoogte van een lichaamstemperatuur meet, en dit op eenvoudige en effectieve wijze. Zonder gedoe.

Hoe werkt een oorthermometer?

Een oorthermomenter werkt als volgt. Je plaats de oortermometer voorzichtig in de ingang van je eigen oor of in het oor van een ander. In een oorthermometer zit een (infrarood) sensor. Deze sensor scant de warmte van het trommelvlies en zet deze warmte om in een waarde voor wat betreft de gemeten lichaamstemperatuur. Vaak geeft een oorthermometer een piep of ander geluid wanneer deze klaar is met meten.

Wat is een goede oorthermometer?

Een beste koop oorthermometer, een goede oorthermometer, dat is niet één type model of merk. Een goede oorthermometer is volgens ons in ieder geval en op de eerste plaats een betrouwbare oorthermometer. Een oorthermometer die betrouwbaar de hoogte van een lichaamstemperatuur meet, en dit alles op eenvoudige en effectieve wijze. Zonder moeite.

Hoe betrouwbaar is een oorthermometer?

De betrouwbaarheid van een oorthermometer is goed te noemen. De oorthermometer geeft in vergelijking tot een rectale meting dan ook een betrouwbaar beeld van de lichaamstemperatuur. Bij goed gebruik en de juiste positie van de oorthermometer in het oor, welteverstaan.

 

Wat kost een oorthermometer?

De kosten van een oorthermometer lopen enorm uiteen. Het prijskaartje hangt over het algemeen samen met de kwaliteit, opties en mogelijkheden. Er zijn al oorthermometers te koop van rond de 20 euro, maar ook zijn er oorthermometers te koop van 300 euro plus. Nogmaals, de prijsverschillen alsmede de kwaliteit en opties van de verschillende oorthermometers op de markt verkrijgbaar verschillen enorm.

Welke oorthermometer moet ik kopen?

Welke oorthermometer voor jou de oorthermometer beste koop is, daar kunnen we geen zwart-wit antwoord op geven. Dit hangt af en samen met jouw eigen voorkeuren, wensen en het gebruiksdoel. We raden je in ieder geval aan een oorthermometer te kopen van goede kwaliteit, die betrouwbaar is en makkelijk in gebruik.

 

Wat is een beste koop oorthermometer

De beste koop oorthermometer kopen is uiteraard ook een goede oorthermometer kopen. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste oorthermometer zijn er sowieso 5 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een beste oorthermometer hieronder nog een keer uitgebreid voor je uit.

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een oorthermometer kan echt verschillen. Hoezo dat, horen we je denken? Met een oorthermometer is het primaire gebruiksdoel toch om een lichaamstemperatuur middels het oor te meten?

Bovenstaande klopt natuurlijk helemaal. Met gebruiksdoeleind bedoelen we in deze dan ook eigenlijk wat anders. Namelijk, voor wie schaf jij de beste oorthermometer aan? Wil jij een oorthermometer die het beste is kopen voor gebruik bij jezelf? Of het meten van de lichaamstemperatuur bij anderen? En zijn die ‘anderen’ dan gezinsleden? Of ben je wellicht een medicus, doktersassistente bijvoorbeeld, en op zoek naar een betrouwbare oorthermometer? Wil je een goede thermometer kopen voor het gebruik bij je patiënten?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een oorthermometer (beste getest wellicht) wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een oorthermometer. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht, zodat de aangeschafte oorthermometer en de betrouwbaarheid van deze oorthermometer niet zal tegenvallen in de praktijk.

Koortsalarm

Wanneer het vermoeden bestaat dat jij, je kind, partner of bijvoorbeeld je patiënt ziek is, verhoging heeft of misschien zelfs wel koorts, komt de oorthermometer in zicht. Want meten is weten, natuurlijk!

Een normale lichaamstemperatuur ligt zo rond de 37 graden. Bij een temperatuur tussen de 37,5 en 38 graden wordt gesproken over verhoging. Er is sprake van koorts wanneer een lichaamstemperatuur hoger is dan 38 graden.

Sommige oorthermometers hebben als (extra) functie een koortsalarm. Wanneer er een hoge(re) lichaamstemperatuur wordt gemeten en er sprake is van koorts, zal een goede oorthermometer met koortsalarm een alarm af laten gaan ( koortsalarm, de naam zegt het al). Soms is dit in de vorm van een aantal piepjes, soms in de vorm van een lichtsignaal of een lampje dat gaat branden. Op deze wijze kun je koorts nooit over het hoofd zien. En dat is wel zo handig.

Onthouden van geschiedenis

We hebben het al uitgebreid gehad over het gebruiksdoeleind van een oorthermometer. Het kan in sommige situaties heel handig, nuttig en medisch zelfs uitermate wenselijk zijn, om te kunnen beoordelen hoe de lichaamstemperatuur is van jezelf of die van een ander persoon, ten opzichte van de laatste keer meten.

Wanneer je de beste oorthermometer voor thuisgebruik aan het zoeken bent, dan is het waarschijnlijk niet perse wenselijk dat deze digitale oorthermometer de metingen van tientallen mensen kan bewaren. Maar heb je een medisch beroep en meerdere patiënten waarbij je dagelijks de lichaamstemperatuur meet, is dit waarschijnlijk een heel ander verhaal.

Er zijn oorthermometers die een paar metingen kunnen onthouden, maar er zijn ook oorthermometers die tot wel 35 personen en metingen kunnen onthouden. Dit laatste is ideaal dus in bijvoorbeeld een kliniek of ziekenhuis. In de specificaties van een oorthermometer vind je hieromtrent informatie. Is het onthouden van gegevens door een betrouwbare thermometer voor jou belangrijk, check deze dan voor aanschaf.

Display

Elke goede thermometer heeft een display. Anders wordt het aflezen van de gemeten lichaamstemperatuur wel erg lastig natuurlijk. Maar de display van een oorthermometer kan per individuele oorthermometer verschillen. Of eigenlijk, de mogelijkheden en onmogelijkheden van een display kunnen per oorthermometer verschillen.

Zo kan de helderheid van displays enorm verschillen. En dan ook vooral de helderheid wanneer het donker is. In een donkere kamer, of wanneer je s nachts een lichaamstemperatuur wilt opmeten. Er zijn oorthermometers die, wanneer er sprake is van een donkere omgeving, een display hebben die automatisch oplicht. Het aandoen van een lamp is dan niet nodig.

Ook de grootte van displays van een beste oorthermometer kunnen verschillen. Hiermee dus ook de leesbaarheid, in sommige gevallen. Een belangrijk punt om op te letten voor aanschaf.

Overige opties en accessoires

Elke oorthermometer heeft zijn eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Zijn eigen bijzonderheden en opties. Zo heb je oorthermometers met displays die groot zijn, maar ook kleinere varianten. Maar het gaat verder dan dat.

Er zijn oorthermometers die nog andere dingen kunnen meten, naast een lichaamstemperatuur. Die tevens ook kunnen switchen tussen celsius en fahrenheit. Je hebt een oorthermometer die de lichaamstemperatuur zelfs kan meten via het voorhoofd, en ook is er een oorthermometer te koop, meerdere zelfs, die automatisch uitschakelen na een x aantal seconden. Verder zijn er oorthermometers die waterbestendig zijn verkrijgbaar!

Al met al zijn de ‘overige opties en mogelijkheden’ van een oorthermometer wel belangrijk om te checken en mee te nemen in je besluitvorming. Ze vormen best een belangrijk deel van je eventuele voorkeuren en wensen.

Daarnaast willen we ook nog kort even het onderwerp accessoires aanstippen. Bij sommige oorthermometers zitten accessoires inbegrepen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een opbergtasje of een keycord waar jij de oorthermometer aan kunt ophangen.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft een oorthermometer in zijn algemeen, maar tevens voor wat betreft een goede oorthermometer. Een betrouwbare oorthermometer ook. Dit zodat jij de voor jou beste oorthermometer, digitale oorthermometer of misschien wel oorthermometer best getest kunt bestellen. 

We hebben je verder uitgelegd dat de oorthermometer beste koop, of beste oorthermometer review, niet perse de beste oorthermeter voor jou hoeft te zijn. Want een review oorthermometer is echt niet altijd zaligmakend. Welke oorthermometer voor jou het allerbeste is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou zelf.

Het aanbod van oorthermometers is echter best groot, en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 5 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste oorthermometer review, test oorthermometer of de best geteste oorthermometer hoeft voor jou dus niet de beste oorthermometer te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een oorthermometer die aan jouw wensen, eisen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids opgemerkt en uitgelegd.

We wensen je veel succes bij je persoonlijke zoektocht naar de voor jou beste oorthermometer. Een goede oorthermometer en een betrouwbare oorthermometer in één, die eenvoudig en snel een juiste lichaamstemperatuur meet. Bij wie en onder welke omstandigheden dan ook.

Nogmaals onze top 5 beste oorthermometers op een rijtje:

 1. 1. Braun IRT 6020 Mnla – Thermometer

  #1 Beste oorthermometer
  Braun IRT 6020 Mnla – Thermometer. Meet zeer nauwkeurig

  Meet zeer nauwkeurig

  Snel en nauwkeurig met de kennis van Braun. Met wel 21 oorkapjes kun je echt een hele tijd vooruit. Het grote display is erg prettig om af te lezen en de thermometer schakelt na 60 seconden automatisch uit.

 2. 2. Bintoi® X200

  #2 Beste koop oorthermometer
  Bintoi® X200. Met nachtverlichting

  Met nachtverlichting

  Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De speciale nachtverlichting maakt temperaturen mogelijk ook zonder de lamp aan te zetten. Ouders weten hoe prettig dit is.

  €29,95 bij bol.com
  bol.com (€29,95)
 3. 3. Bintoi® XE200

  #3 Beste contactloze oorthermometer
  Bintoi® XE200. Contactloos

  Contactloos

  Perfect voor kleine kinderen. Koorts meten was nog nooit zo eenvoudig geweest. Nooit meer een wakker kind doordat je op een afstand kunt blijven. Met nachtverlichting.

  €25 bij bol.com
  bol.com (€25,00)
 4. 4. Cresta Care TH838S Infrarood oorthermometer

  #4 Beste thermometer met geheugen
  Cresta Care TH838S Infrarood oorthermometer. Voor kinderen en volwassenen

  Voor kinderen en volwassenen

  Met geheugen voor wel 9 metingen. Zo kun je eenvoudig een patroon ontdekken. De bediening is zeer eenvoudig, je hebt slechts 1 knop nodig. Met 20 bijgeleverde kapjes.

  €24,99 bij bol.com
  bol.com (€24,99)
 5. 5. Braun IRT 6520B ThermoScan

  #5 beste oorthermometer onder de 80 euro
  Braun IRT 6520B ThermoScan. Als je geen concessies wilt doen

  Als je geen concessies wilt doen

  Een wat stevig prijskaartje maar wel de absolute topper. Met leeftijdsindicatie meter waardoor je per leeftijd kunt vaststellen of iemand koorts heeft of slechts verhoging.

  €76,99 bij bol.com
  bol.com (€76,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.