Beste oven pan van 2023

Top 5 best geteste pannen voor in de oven volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 7 december 2022 @12:38

beste-oven-pan

Jij bent op zoek naar de beste pan voor in de oven? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de ovenpan van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 16 pannen voor in de oven uitgebreid getest en vergeleken. Na 8 uur onderzoek is Westwinghouse ovenvaste pan 28 cm als beste ovenvaste pan uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste oven pannen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een ovenpan. Wist je bijvoorbeeld dat de beste oven pan ook in 24 cm verkrijgbaar is? Lees snel verder…

#1 Beste oven pan
Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 28cm. Voor all warmtebronnen

Voor all warmtebronnen

Deze ruime pan met een diameter van 28 centimeter is zeer degelijk gebouwd en van het bekende Westwinghouse. Gemaakt van lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€44,98 bij bol.com
bol.com (€44,98)

Naar de top 5

Top 5 beste pannen voor in de oven van dit moment

Hoe komt deze top 5 ovenpannen tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 16 oven pannen uitvoerig getest en vergeleken.

16 pannen voor in de oven vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 oven pannen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 28cm

  #1 Beste oven pan
  Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 28cm. Voor all warmtebronnen

  Voor all warmtebronnen

  Deze ruime pan met een diameter van 28 centimeter is zeer degelijk gebouwd en van het bekende Westwinghouse. Gemaakt van lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt.

  €44,98 bij bol.com
  bol.com (€44,98)
 2. 2. Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 24cm

  #2 Beste kleine oven pan
  Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 24cm. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Iets kleiner dan onze nummer 1 ovenpan. Ook deze oven pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is PFOA en PTFE vrij. Veilig koken dus. Deze oven pan kan tot 230 graden in de oven.

  €39,17 bij bol.com
  bol.com (€39,17)
 3. 3. KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met Deksel – 28cm

  #3 Beste hapjespan ovenvast
  KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met Deksel – 28cm. Met 2 handgrepen

  Met 2 handgrepen

  Zeer handig voor in de oven door het ontbreken van een steel. Deze pan is voorzien van een gebogen rand waardoor je druppelvrij kunt afgieten. Voorzien van een drielaagse anti-aanbaklaag.

  €99 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€99,00)
 4. 4. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset – 20+24+28cm

  #4 Beste ovenvaste pannen set
  KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset – 20+24+28cm. Complete set

  Complete set

  Deze prachtige set pannen geschikt voor in de oven is voorzien van een gebogen rand dus druppelvrij afgieten. Deze ovenvaste pan heeft een aluminium kern waardoor deze snel opwarmt.

  €171 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€171,00)
 5. 5. Hakal hoge braadpan met ergonomische handgrepen 

  #5 Beste ovenvaste braadpan
  Hakal hoge braadpan met ergonomische handgrepen . Grote braadpan

  Grote braadpan

  Deze ovenvaste pan of ovenbestendige kookpot is met zijn 4,5 liter zeer ruim te noemen. De pan is belastbaar tot 200 graden in de oven en voorzien van een stevige deksel. Perfect voor de stoofpotjes.

Tips voor het kopen van de beste oven pan

Voor verreweg de meeste pannen geldt, dat die ook in de oven kunnen worden gebruikt. Het zijn dus niet specifiek oven pannen, maar producten die zowel op de kookplaat als in de oven gebruikt kunnen worden. Een braadslee en een ovenschaal zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik in de oven. Ook dat wordt een ovenpan genoemd. Als je van plan bent om een pan in de oven te zetten is het essentieel om vooraf te controleren of dat wel kan. Sommige pannen gaan kapot in de oven en anderen kunnen maar tot een bepaalde maximumtemperatuur in de oven worden gebruikt.

Welke pannen mogen altijd in de oven?

Pannen voor op het fornuis worden zijn meestal ook geschikt om in de oven te gebruiken. Als je een pan hebt van roestvrij staal, gietijzer keramiek of aluminium is er meestal geen enkel bezwaar voor gebruik in de oven. Het gaat dan altijd om een ovenvaste pan. Onderdelen van deze pannen die roet in het eten kunnen gooien zijn de handgrepen en een antiaanbaklaag. Die kunnen vaak niet tegen de hoge temperaturen in een oven. Vooral een antiaanbaklaag kan serieuze problemen veroorzaken, want daaruit kunnen stoffen ontsnappen die in het voedsel terecht komen. Dat kan gezondheidsproblemen tot gevolg hebben.

Voor welke temperaturen zijn ovenpannen geschikt?

Je mag er niet klakkeloos van uitgaan dat elke oven pan geschikt is voor de hoogste temperaturen die in een oven worden bereikt. Vaak vormen de handgrepen of een coating een beperkende factor. Hoe warm die onderdelen mogen worden wordt niet altijd op de ovenpan vermeld. Als op de bodem echter een symbool staat dat de pan geschikt is voor gebruik in de oven hoef je je nergens zorgen over te maken, want dan heb je te maken met de beste oven pan. Als dat symbool er niet op staat is het goed om de documentatie van de oven pan te raadplegen. Bij twijfel wordt aangeraden om de pan niet in de oven te zetten.

beste-oven-pan-01

Geschikte materialen voor in de oven

Als richtlijn voor het gebruik van een pan voor in de oven kun je de materialen waarvan de pannen zijn gemaakt gebruiken. Deze materialen zijn bestand tegen temperaturen tot ruim 250 graden. Er wordt van uitgegaan dat deze pannen uitsluitend bestaan uit het besproken materiaal. Als er handgrepen zijn bevestigd van andere materialen gelden er andere gebruikseisen. Ook wanneer een pan een antiaanbaklaag heeft kan dat gevolgen hebben voor de bestendigheid van een pan in de oven. Dan moet de maximum oventemperatuur in de gaten worden gehouden.

Pannen van gietijzer

Pannen van gietijzer zijn zowel op het fornuis als in de oven ideaal in het gebruik. Gietijzer kan hele hoge temperaturen verdragen zonder dat het materiaal aangetast wordt. Elk soort gietijzeren pan mag in de oven. Maar het fijnst is een gietijzeren braadpan of een gietijzeren skillet. Dat is een zware ronde gietijzeren pan met een steel. Doordat alle onderdelen van gietijzer zijn gemaakt zal zo’n oven pan volledig intact blijven, zelfs als de oven op de maximale temperatuur wordt gebruikt. Deze beide pannen kunnen voor het bereiden van allerlei gerechten in de oven worden gebruikt.

Als een gietijzeren pan vaker in de oven wordt gebruikt zal hij steeds beter presteren. Dat komt doordat de wand van het gietijzer door de hoge temperaturen steeds beter beschermd wordt door olie en vet in de gerechten. Dat zorgt ervoor dat de kans op aanbranden erg klein is. Het gebruik van een gietijzeren pan in de oven vergt wel wat ervaring. Daarom wordt aan beginnende koks altijd geadviseerd om eerst gebruik maken van een geëmailleerde gietijzeren ovenpan. Die is minder kritisch in het gebruik.

Pannen van plaatstaal

Pannen van plaatstaal, zoals koekenpannen, zijn ook ideaal voor gebruik in de oven. Een voorwaarde is, dat er geen onderdelen van andere materialen aan de pan zitten. Pannen van plaatstaal worden vaak voor het eerste stadium van de bereiding van een gerecht op het fornuis gebruikt. Ze worden voor de afwerking van het gerecht onder een grill geplaatst of in de oven gezet. Plaatstaal is dus uitstekend ovenbestendig, zelfs als de oven op de maximumtemperatuur wordt gebruikt.

Pannen van gehard aluminium

De meeste pannen van gehard aluminium kunnen ook zonder bezwaar in de oven worden gebruikt. Hierbij moet echter een slag om de arm worden gehouden. Want gehard aluminium wordt gemaakt door middel van een chemisch proces. Er zijn merken die aluminium pannen maken waarbij de hoge temperaturen van de oven toch schade veroorzaakt aan de pannen. Dit zijn echter uitzonderingen. Normaal gesproken kan een aluminium pan gewoon in de oven. Een extra voordeel van gehard aluminium is, dat het materiaal een natuurlijke antiaanbaklaag heeft.

beste-oven-pan-02

Pannen van keramiek

Keramiek wordt gemaakt door gietijzeren pannen te voorzien van een laagje keramiek. Deze pannen zijn uiteraard uitstekend bestand tegen de hitte van de oven. Het laagje keramiek voorkomt dat gerechten gemakkelijk aankoeken aan de ovenpan. Sommige merken hebben zich gespecialiseerd in het fabriceren van ovenpannen van keramiek. Dat betreft de wat duurdere braad- en stoofpannen, die vaak in prachtige kleuren en motieven worden uitgevoerd.

Pannen en schalen van aardewerk

Aardewerk wordt al eeuwenlang gebruikt om gerechten in een oven te bereiden. Het aardewerk wordt geglazuurd om te voorkomen dat de gerechten kunnen aankoeken. Het bijzondere bij de ovenschalen van aardewerk is, dat die als enige in dit overzicht niet multifunctioneel zijn. Je kan ze dus alleen in de oven gebruiken en niet op een fornuis.

Pannen met een antiaanbaklaag

Pannen die zijn voorzien van een coating om aanbranden te voorkomen kun je beter niet zomaar in de oven gebruiken. Vooral coatings van teflon gaan dan kapot. Je kunt er het beste van uitgaan dat deze pannen niet geschikt zijn voor de oven, tenzij dit duidelijk door de fabrikant op de ovenpannen wordt vermeld. Als pannen met een coating in de oven mogen geldt meestal een maximum gebruikstemperatuur. Soms staat die op de onderzijde van de pannen, maar meestal moet je de documentatie raadplegen. Typische maximumtemperaturen voor een antiaanbaklaag zijn 175 of 225 graden Celsius.

Handgrepen

Vooral als de handgrepen van een ander materiaal zijn gemaakt als de pan is het oppassen geblazen. Er worden veel vergissingen gemaakt bij het gebruik van een pan met kunststof handgrepen in de oven. Ten onrechte wordt gedacht dat bakelieten handgrepen goed bestand zijn tegen hoge temperaturen. De maximumtemperatuur van dit materiaal is echter slechts 175 graden. Als ze warmer worden kan het materiaal gaan brokkelen. Als dat gebeurt is de handgreep niet meer veilig en dan moet de pan worden weggegooid.

Algemene richtlijnen voor de maximumtemperatuur van handgrepen in de oven

Het is niet altijd duidelijk welke temperatuur een handgreep van een ovenpan kan weerstaan. Dat is lang niet altijd in de documentatie van de pannen te vinden. Om toch wat duidelijkheid te geven wordt hier een overzicht gegeven van de specificaties die door de meeste pannen merken worden aangehouden. Voor roestvrij stalen handgrepen geldt een maximumtemperatuur van 260 graden. Dat is de hoogste stand van de meeste ovens. Handgrepen die van siliconen zijn gemaakt mogen maximaal tot 200 graden worden gebruikt. Handvatten van bakeliet en andere soorten kunststof zijn bestand tegen temperaturen van maximaal 175 graden. Voor gietijzer, plaatstaal en aardewerk gelden geen maximum temperaturen in de oven.

Kan een braadpan in de oven?

Na de bovenstaande informatie over materialen van een pan voor in de oven kun je waarschijnlijk zelf wel de conclusie trekken dat braadpannen in de oven gebruikt mogen worden. Braadpannen zijn vaak gemaakt van gietijzer, al dan niet geëmailleerd, of van plaatstaal. Voor deze materialen geldt geen maximumtemperatuur, dus je kunt ze naar eigen inzicht als oven pan gebruiken. Een voorwaarde is, dat de pannen niet zijn voorzien van een coating tegen aanbakken en dat de handgrepen van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de pan.

Wat zijn de beste pannen voor in de oven?

Bij de beste pannen voor in de oven wordt vooral geoordeeld op basis van het materiaal waarvan de pannen zijn gemaakt. Als een pan is gemaakt van plaatstaal of gietijzer is er geen discussie over de kwaliteit mogelijk. Pannen van gehard aluminium zijn meestal geschikt om in de oven te gebruiken, maar dit is afhankelijk van het merk van de pan. Vanwege het gemak tijdens het koken gaat de voorkeur van de meeste koks uit naar gietijzeren of geëmailleerde pannen. Pannen van plaatstaal zijn ook gebruiksvriendelijk in het gebruik, evenals pannen van gehard aluminium, dat een natuurlijke antiaanbaklaag heeft.

Als nog even wordt gekeken naar de vorm van de beste pannen voor in de oven blijkt, dat de ovenvaste braadpan en koekenpan hiervoor het meest worden gebruikt. Ook hapjespannen en grillpannen van gietijzer of plaatstaal zijn verkrijgbaar als ovenvaste pan en dus geschikt voor in de oven. Voor het bereiden van gerechten in de oven worden ook vaak ovenschalen gebruikt. Maar omdat dit producten zijn die je niet op het fornuis kunt gebruiken worden die niet onder de ovenpannen geschaard.

Waar moet je op letten als je een oven pan koopt?

Bij de aanschaf van elke pan die ook in de oven moet worden gebruikt, of dat nu een ovenbestendige koekenpan, een ovenvaste braadpan of willekeurig welke ovenvaste pan is, moet je altijd naar een aantal kenmerken kijken. Ten eerste is dat het materiaal van de pan. Bij elke pan van gietijzer of plaatstaal is er geen twijfel of die ovenbestendig is. Bij een pan van gehard aluminium moet erbij staan dat het een pan betreft voor in de oven. Pannen van andere materialen kun je per definitie beschouwen als niet geschikt voor in de oven.

Coating

Een coating, die voorkomt dat producten snel kunnen aanbakken in de pan, is in principe geen goed signaal voor de bestendigheid tegen de hoge temperaturen in een oven. Als zo’n pan in de oven moet kunnen is het goed om voorafgaand aan de aanschaf te checken of dat mogelijk is en onder welke condities dat kan. Meestal kan een pan met een coating niet tot de maximum oventemperatuur worden verhit. Bij temperaturen boven 220 graden mogen pannen met een coating sowieso niet in de oven worden gebruikt. Check die maximumtemperatuur echter bij de leverancier.

Handvatten

De laatste controle die je moet doen als je een ovenpan gaat kopen is het materiaal van de handgrepen. Als die gemaakt zijn van gietijzer, plaatstaal of aardewerk is er niets aan de hand en heb je te maken met een ovenvaste pan. Handvatten van roestvrij staal of RVS zijn bestand tegen een maximumtemperatuur van 260 graden. Handvatten die zijn gemaakt van siliconen kunnen maximaal oventemperaturen van 200 graden weerstaan. En handvatten van kunststof of bakeliet mogen niet warmer worden dan 175 graden.

Wanneer is een pan ovenbestendig?

Pannen zijn ovenbestendig als ze zowel op het fornuis kunnen worden gebruikt als in de oven. Ovenvaste pannen gaan niet kapot als ze bij zeer hoge temperaturen voor een lange tijd in de oven staan. Dat betekent dat de handvatten intact blijven en dat het materiaal waar de pan van is gemaakt niet gaat barsten. Het spreekt voor zich dat de hoge temperaturen er ook niet voor zorgen dat er materiaal uit de pan in het gerecht kan komen. Om ervan verzekerd te zijn dat dit niet gaat gebeuren moet je bij de aanschaf van de pannen altijd controleren of een pan door de leverancier als ovenbestendig wordt geclassificeerd.

Wie twijfels heeft of een pan in de oven mag worden gebruikt doet er goed aan om de onderkant van de pan te inspecteren. Het is voor bedrijven die ovenvaste pannen produceren verplicht om onderaan de pan een symbool te zetten, waarmee de ovenbestendigheid wordt gegarandeerd.

Onderhoud van een ovenvaste pan

Een onderwerp dat een rol kan spelen bij het beantwoorden van de vraag wat de beste ovenpan is, is het onderhoud. Als je het niet erg vindt om wat aandacht te besteden aan het in conditie houden van de pan kun je kiezen voor een ovenbestendige koekenpan of een ovenbestendige braadpan van gietijzer. Met deze pannen kun je de lekkerste gerechten maken, maar ze moeten wel af en toe worden ingewreven met olie.

Ovenbestendige pannen van plaatstaal vergen minder onderhoud. Na het schoonmaken met water, zeep of eventueel een schuurmiddel kunnen ze in de kast worden gezet. Bij een ovenvaste braadpan of ovenbestendige koekenpan van aluminium moet je voorzichtig zijn met het reinigen. Je mag in principe alleen warm water gebruiken met een klein beetje zeep. Pannen van keramiek en een geëmailleerde pan voor in de oven kunnen met heet water worden gereinigd.

Wat is de beste ovenpan?

Van een pan kan niet zomaar worden gezegd dat het de beste ovenpan is. Dat is in eerste instantie een kwestie van persoonlijke smaak. Uiteraard moet zo’n pan aan alle technische voorwaarden voldoen om hem veilig bij hoge temperaturen in de oven te kunnen gebruiken. Maar de overige kenmerken, zoals het soort pan, het materiaal, de kleur en de vormgeving zullen per individu verschillen. De aanschafprijs kan ook een rol spelen bij de beslissing om een pan te betitelen als de beste ovenpan. Daarom is het beter om uit te gaan van de prijs – kwaliteit verhouding.

Hoe duur is een ovenpan?

Ondanks dat er aan de kwaliteit van een oven pan flinke eisen worden gesteld is de aanschafprijs vaak niet zo hoog. Voor een bedrag van onder de € 100 kun je een ovenvaste braadpan of een ovenbestendige koekenpan van een goed merk aanschaffen. Neem de tijd om alle pannen goed te bekijken, want het aanbod is erg groot. Het is ook de moeite waard om van aanbiedingen gebruik te maken. Pannen die geschikt zijn voor de oven worden gedurende het hele jaar wel bij één of meer webshops met korting verkocht.

Bijzondere aanbiedingen

Supermarkten stimuleren het gebruik van pannen, omdat ze de verkoop van bijzondere ingrediënten kunnen verhogen als meer mensen gaan experimenteren met thuis koken. Met speciale acties heb je de kans om dure merk pannen voor een lage prijs aan te schaffen. Jammer genoeg moet je dan wel genoegen nemen met een merk ovenpan waar de supermarkt mee samenwerkt. Het kortings spektakel Black Friday aan het eind van november biedt meer mogelijkheden. Daar worden door de meeste webshops ovenbestendige pannen van allerlei merken aangeboden met minimaal 30 procent korting.

Veelgestelde vragen over een oven pan

Kan ik een koekenpan of braadpan in de oven gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Een voorwaarde is dat de pannen gemaakt moeten zijn van gietijzer, plaatstaal of aluminium, dat bestand is tegen de hoge temperaturen in de oven. Andere beperkende factoren zijn, dat de handvatten niet van kunststof mogen zijn en dat er geen antiaanbaklaag in de pan zit.

Hoe is te controleren of een braadpan in de oven kan worden gebruikt?

Op elke pan die geschikt is voor gebruik in de oven wordt dat aan de onderzijde van de pan door middel van een symbool vermeld. Als er geen symbool op de bodem van de pan staat mag hij niet in de oven worden gebruikt.

Kan een braadpan of een koekenpan in de oven te heet worden?

Als de betreffende pan geschikt is voor gebruik in de oven kun je hem gebruiken tot de temperatuur die op de pan staat of die in de documentatie vermeld is. Bij hogere temperaturen kan er schade ontstaan aan de handgrepen of aan de coating.

Nogmaals onze top 5 beste ovenvaste pannen op een rijtje:

 1. 1. Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 28cm

  #1 Beste oven pan
  Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 28cm. Voor all warmtebronnen

  Voor all warmtebronnen

  Deze ruime pan met een diameter van 28 centimeter is zeer degelijk gebouwd en van het bekende Westwinghouse. Gemaakt van lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt.

 2. 2. Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 24cm

  #2 Beste kleine oven pan
  Westinghouse Performance Series – Koekenpan Inductie 24cm. Het kleine broertje

  Het kleine broertje

  Iets kleiner dan onze nummer 1 ovenpan. Ook deze oven pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is PFOA en PTFE vrij. Veilig koken dus. Deze oven pan kan tot 230 graden in de oven.

 3. 3. KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met Deksel – 28cm

  #3 Beste hapjespan ovenvast
  KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met Deksel – 28cm. Met 2 handgrepen

  Met 2 handgrepen

  Zeer handig voor in de oven door het ontbreken van een steel. Deze pan is voorzien van een gebogen rand waardoor je druppelvrij kunt afgieten. Voorzien van een drielaagse anti-aanbaklaag.

 4. 4. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset – 20+24+28cm

  #4 Beste ovenvaste pannen set
  KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset – 20+24+28cm. Complete set

  Complete set

  Deze prachtige set pannen geschikt voor in de oven is voorzien van een gebogen rand dus druppelvrij afgieten. Deze ovenvaste pan heeft een aluminium kern waardoor deze snel opwarmt.

 5. 5. Hakal hoge braadpan met ergonomische handgrepen 

  #5 Beste ovenvaste braadpan
  Hakal hoge braadpan met ergonomische handgrepen . Grote braadpan

  Grote braadpan

  Deze ovenvaste pan of ovenbestendige kookpot is met zijn 4,5 liter zeer ruim te noemen. De pan is belastbaar tot 200 graden in de oven en voorzien van een stevige deksel. Perfect voor de stoofpotjes.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Voor all warmtebronnen| Deze ruime pan met een diameter van 28 centimeter is zeer degelijk gebouwd en van het bekende Westwinghouse. Gemaakt van lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt.
Het kleine broertje| Iets kleiner dan onze nummer 1 ovenpan. Ook deze oven pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is PFOA en PTFE vrij. Veilig koken dus. Deze oven pan kan tot 230 graden in de oven.
Met 2 handgrepen| Zeer handig voor in de oven door het ontbreken van een steel. Deze pan is voorzien van een gebogen rand waardoor je druppelvrij kunt afgieten. Voorzien van een drielaagse anti-aanbaklaag.
Complete set| Deze prachtige set pannen geschikt voor in de oven is voorzien van een gebogen rand dus druppelvrij afgieten. Deze ovenvaste pan heeft een aluminium kern waardoor deze snel opwarmt.
Voor all warmtebronnen| Deze ruime pan met een diameter van 28 centimeter is zeer degelijk gebouwd en van het bekende Westwinghouse. Gemaakt van lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt.
Het kleine broertje| Iets kleiner dan onze nummer 1 ovenpan. Ook deze oven pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is PFOA en PTFE vrij. Veilig koken dus. Deze oven pan kan tot 230 graden in de oven.
Met 2 handgrepen| Zeer handig voor in de oven door het ontbreken van een steel. Deze pan is voorzien van een gebogen rand waardoor je druppelvrij kunt afgieten. Voorzien van een drielaagse anti-aanbaklaag.
Complete set| Deze prachtige set pannen geschikt voor in de oven is voorzien van een gebogen rand dus druppelvrij afgieten. Deze ovenvaste pan heeft een aluminium kern waardoor deze snel opwarmt.

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.