Beste 6 persoons pizzarettes van 2023

Top 5 best geteste 6 persoons pizzarette volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:08

beste_6_persoons_pizzarette

Jij bent op zoek naar de beste 6 persoons pizzarette? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de 6 persoons pizzarette van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 6 persoons pizzarettes uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is Emerio Pizzarette 6 persoons 3-1> als beste 6 persoons pizzarette uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste 6 persoons pizzarettes van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een 6 persoons pizzarette. Wist je bijvoorbeeld dat de beste6 persoons pizzarette van het bekende merk Emerio is? Lees snel verder…

 

#1 Beste pizzarette 6 persoons
Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons. 3 in 1 met grill oppervlak

3 in 1 met grill oppervlak

Deze pizzarette of pizza oven is perfect voor de alleswiller. Niet alleen pizza’s bakken maar ook grillen en racletten. Binnen enkele minuten je eigen gemaakte pizza, top toch?

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€105 bij bol.com
bol.com (€105,00)

Naar de top 5

Top 5 beste pizzarettes van dit moment

Hoe komt deze top 5 pizzarettes 6 persoons tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 12 6 persoons pizzarettes uitvoerig getest en vergeleken.

12 pizzarettes voor 6 personen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 pizza ovens voor 6 personen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons

  #1 Beste pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons. 3 in 1 met grill oppervlak

  3 in 1 met grill oppervlak

  Deze pizzarette of pizza oven is perfect voor de alleswiller. Niet alleen pizza's bakken maar ook grillen en racletten. Binnen enkele minuten je eigen gemaakte pizza, top toch?

  €105 bij bol.com
  bol.com (€105,00)
 2. 2. Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons

  #2 Beste pizza oven met Pre bake
  Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons. Met Pre-Bake functie

  Met Pre-Bake functie

  Deze 6 persoons pizzarette wordt geleverd met uitsteekvorm voor het pizza deeg. De pre-bak bovenkant is ook perfect geschikt om pizza's warm te houden. Perfect voor een gezellige avond.

  €100 bij bol.com
  bol.com (€100,00)
 3. 3. Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons

  #3 Beste veilige pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons. Veilig pizza's maken

  Veilig pizza's maken

  Deze pizzarette voor 6 personen is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het Cool Touch systeem zorgt ervoor dat je je niet verbrand aan de terracotta koepel.

  €64,99 bij actievandedag.nl
  actievandedag.nl (€64,99)
 4. 4. Foresta Pizzaoven 6 personen

  #4 Beste pizzarette met receptenboek
  Foresta Pizzaoven 6 personen. Vaatwasser veilig

  Vaatwasser veilig

  Deze pizza oven voor 6 personen wordt geleverd met een handig receptenboek. Zo kun jij direct beginnen met de lekkerste pizza's bakken.

  €99 bij bol.com
  bol.com (€99,00)
 5. 5. MaxxHome Pizza oven

  #5 Meest eenvoudig schoon te maken
  MaxxHome Pizza oven. Met handige deegvormen

  Met handige deegvormen

  Een eenvoudige pizza oven voor 6 personen die ook nog eens gemakkelijk te reinigen is. De anti aanbaklaag helpt je hierbij.

  €74,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€74,99)

Een aantal tips voor het kopen van een pizzarette 6 persoons

De pizzarette 6 persoons is de laatste jaren in Nederland enorm populair geworden. Een pizzarette is een kleine stenen pizzaoven waar iedereen z’n eigen pizza in kan bakken. Hoe gezellig is dat wel niet? Je kunt een pizzarette 4 persoons en een pizzarette 6 persoons aanschaffen. Wil je gaan pizza bakken met een pizzarette dan is daar wel een voorbereiding voor nodig. In dit artikel lees je alles over het kopen van een pizzarette 6 personen.

Wat is een pizzarette 6 persoons precies?

Een pizzarette is dus een soort van kleine mini pizza oven waar je met meerdere personen pizza’s in kunt bakken. In principe kun je dit heel goed vergelijken met bijvoorbeeld een gourmetstel of een steengrill. Plaats je je kleine mini pizza in de oven dan duurt het ongeveer vijf tot zeven minuten voordat de pizza klaar is om te eten. Zo’n pizzarette 6 persoons werkt op elektriciteit en kun je bakken op een vuurvaste steen of op een spatel.

Veel mensen met een pizzarette geven de voorkeur om te bakken op een vuurvaste steen. De reden hiervoor is dat de pizza dan knappiger wordt en dat er geen vocht bij de pizza komt. Het opwarmen van een pizzarette duurt ongeveer een half uur voordat je het kunt gaan gebruiken. Ben je klaar met pizza bakken dan laat je het apparaat eerst koud worden en daarna begin je met schoonmaken. Zo kun je het beste de resten verwijderen op de stenen plakken.

Waar wordt een pizzarette precies voor gebruikt?

Je gebruikt een pizzarette 6 persoons voor het opwarmen van zelf belegde mini pizza’s om ze vervolgens zelf op te eten. Dit is leuk en gezellig en eens iets anders dan steeds weer te steengrillen of te gourmetten. Er zijn natuurlijk vergelijkbare manieren om het opwarmen van voedsel in kleine porties.

Naast dat je heerlijk kunt eten met een pizzarette is het natuurlijk ook gewoon heel gezellig om te doen en kun je er een leuke avondje van maken. Je zit met elkaar rondom de pizzarette oven. Het apparaat is verkrijgbaar in uitvoeringen van maximaal 8 personen. Daarnaast heb je pizzarette 6 personen, 4 personen en 2 personen.

Let op dat je bij het gebruik van een pizzarette 6 persoons je niet verbrandt

Een pizzarette heeft een bakplaat en diverse uitsparingen. Je legt je eigen gemaakt pizza op de spatel en doet het via de uitsparing in de bakplaat. De temperatuur van een pizzarette kan oplopen tot boven de 200 graden. Daarnaast wordt het hele apparaat erg warm dus het is goed op letten dat je je handen niet verbrandt. De meeste mensen kopen een pizzarette om een gezellige avond te beleven en hun eigen kleine mini pizza’s te kunnen bakken.

Pizzarette is een heel sociaal gebeuren

De pizza’s die je in de pizzarette 6 persoons doet zijn van te voren samengesteld aan tafel. Nadat je je pizza hebt belegd naar eigen wens kun je de pizza in de pizzarette doen. Het duurt ongeveer vijf tot zeven minuten voordat de pizza klaar is om te eten.

Omdat er aardig wat tijd tussen het voorbereiden en eten van de pizza zit is pizzarette een heel sociale gelegenheid. Je hebt dus voldoende tijd om lekker met elkaar te praten met je vrienden en familie. Dat maakt pizzarette ontzettend leuk tijdens bijvoorbeeld kerstdagen, maar ook tijdens gewoon een normale doorgaanse dag in het jaar.

Kies de juiste ingrediënten uit voor pizzarette 6 persoons

Wil je 6 persoons pizzarette dan heb je aan een pizzarette apparaat niet genoeg. Natuurlijk heb je ook ingrediënten nodig om je pizza’s te kunnen bakken. Wat onmisbaar is zijn geraspte kaas, mozzarella, tomatensaus, groenten en fruit. Ook vis en vlees mogen tijdens het pizzarette niet ontbreken. Iedereen kan zodoende zijn eigen ingrediënten op de pizza bodem liggen en hun eigen pizza’s maken.

De pizza bodem kun je zelf maken of je kunt het makkelijk houden en een kant en klare pizza bodem kopen. Zo maak je de lekkerste pizza’s. Laat de rand van de mini pizza’s wat vrij en zo krijg je een hele knapperige pizza. Denk je dat je pizza voldoende belegd is met de lekkerste ingrediënten dan leg je jouw pizza op de spatel en plaatst het in de pizzarette.

Nu is het gewoon een kwestie van een aantal minuten wachten voordat je je pizza eruit kunt halen en kunt eten. De spatel kun je overigens gewoon laten zitten en je kunt je pizza er op laten tijdens het verwarmen in de oven. Let wel dat de pizza niet gaat plakken en houdt de pizza los.

Je hebt binnen zeven minuten de lekkerste mini pizza

Binnen zeven minuten heb je een heerlijke pizza uit je pizzarette 6 persoons. Het verwarmen van je pizza in de pizzaoven kan overigens wel wat langer duren wat ligt aan de manier waarop de pizza belegd is. Daarnaast speelt ook het aantal pizza’s wat gebakken wordt een rol bij de tijd van het bereiden. Pizzarette is leuk om te doen en eens wat anders dan steeds maar weer gourmetten, steengrillen of barbecueën. Het bereiden is nog leuker.

Bij pizzarette is naast het pizza eten ook het sociale aspect belangrijk. Alhoewel de echte pizza liefhebber dat kan betwijfelen en met name liever alleen pizza eet. Heb je drankflessen op tafel staan dan doe je er verstandig aan om deze flessen op afstand van de pizzarette 6 persoons te houden. Doe je dit niet dan kunnen de flessen warmen en nadelige gevolgen hebben.

Hoelang duurt het opwarmen van een pizzarette 6 persoons?

Een veelgestelde vraag is hoelang het duurt voordat een pizzarette 6 persoons is opgewarmd. Gelukkig verwarmen de meeste pizzarette snel op en hoef je niet lang te wachten. Tijdens het aanzetten van het apparaat hoef je voor de rest niets te doen dan alleen wachten.

Het enige wat je moet doen om te kunnen pizzarette is het apparaat voorverwarmen, ingrediënten en pizzadeeg op tafel zetten en je kunt gaan bakken. De meeste pizzarette apparaten gaan in 15 minuten naar de 200 graden. Dat komt omdat de warmte in de koepel van keramiek blijft hangen.

Schaf alleen gecertificeerde pizzarette aan

Ben je klaar met alleen maar gourmetten en wil je de geur niet meer in huis? Pizzarette 6 personen is een heel goed alternatief. Besluit je een pizzarette 6 persoons aanbieding aan te schaffen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Het is belangrijk een fabrikant te kiezen die een pizzarette met certificaat verkoopt. Het is namelijk zo dat er mindere kwaliteit goedkope pizzarette te koop zijn tegenwoordig. Een gecertificeerde pizzarette kan al behoorlijk heet worden en een niet gecertificeerde pizzarette nog heter. Dit kan vervelende gevolgen hebben tijdens het pizzarette, zeker als je jonge kinderen aan de tafel hebt.

Daarom is het aan te raden om niet te besparen op je pizzarette 6 personen en een gecertificeerd product aan te schaffen. Overigens zijn de aanbieders van pizzarette producten overzichtelijk te noemen.

Pizzarette met meer dan 6 personen?

Gecertificeerde pizzarettes zijn uitstekende pizzarettes om je kleine mini pizza’s in te maken. Kijk je naar officiële pizzarettes dan zijn deze alleen te koop in uitvoeringen van 4 en 6 personen. Er is ook een uitvoering van 8 personen, maar dit is geen gecertificeerde pizzarette.

Is het zo dat je met een grotere groep wilt gaan pizzaretten dan is het altijd mogelijk om natuurlijk meerdere apparaten aan te schaffen. Ben je met tien personen kun je makkelijk een 4 en 6 persoons pizzarette aanschaffen. Kijk je naar het verschil van uitsparingen dan is dit ook gelijk het maximum aantal personen waarmee je kunt pizzarette.

Kijk tijdens de aanschaf van een pizzarette naar aantal personen en garantietermijn

Let tijdens het aanschaffen van een pizzarette 6 persoons ook op een goede garantieperiode en het aantal spatels wat erbij zit. Er kan namelijk nog wel eens verschil zitten tussen de verschillende aanbieders van de pizzarette. Het is aan te raden om niet voor de goedkoopste pizzarette te kiezen, maar een officieel product.

Heb je een officieel pizzarette voor 6 personen aanbieding gevonden dan is het alleen nog maar zaak om naar het aantal personen en het termijn van garantie te kijken. Heb je een pizzarette eenmaal in huis dan kun je ingrediënten in huis halen en familie en vrienden uitnodigen om je eigen pizza’s te creëren en op te eten. Ongetwijfeld zul je veel gezellige avonden beleven, want dat is waar een pizzarette 6 persoons voor zorgt.

Hoe zit het met de basis van je pizza?

Om aan de slag te gaan met je pizzarette 6 persoons heb je uiteraard pizzadeeg nodig. Het is mogelijk om je eigen pizzadeeg te maken of een kant en klare pizzadeeg te gebruiken. Een eigen pizzadeeg maken is wel veel lekkerder dan dat je het kant en klaar in de winkel koopt. De pizza kun je van te voren uitsteken op het bord met bakpapier.

Daarnaast is de basis van een pizza bijna altijd tomatensaus. Ook hier geldt dat je de tomatensaus zelf kunt maken of dat je kant en klare tomatensaus in de winkel koopt. Een tomatensaus zelf maken is helemaal niet moeilijk en zo gedaan. Je hebt 400 gram tomatenblokjes nodig, 2 theelepels Italiaanse kruiden en een snufje zwarte peper. Maakt dit geheel met een staafmixer fijn en je hebt de perfecte tomatensaus voor je pizza.

Overigens hoef je niet altijd tomatensaus te gebruiken en kun je bijvoorbeeld ook crème fraiche op je pizza beleggen.

Dit zijn de lekkerste pizzarette combinaties

Je kunt je mini pizza’s beleggen zoals je wil, maar de meeste mensen kiezen toch wel voor de klassieke combinatie van tomatensaus, mozzarella en daarop wat verse basilicum. Daarnaast is ook een lekkere combinatie tomatensaus, salami en paprika.

Of wat te denken van crème fraiche, olijven en tonijnen? Of tomatensaus, geraspte kaas en gehakt? Of doet wat meer met tomatensaus, paprika, aubergine en courgette. Je merkt het al, je kunt heel creatief zijn als het aankomt op pizzarette 6 persoons.

Waar kun je het beste een pizzarette 6 personen kopen?

Tegenwoordig kun je bijna overal een pizzarette aanschaffen. Veel winkels hebben een pizzarette 6 persoons aanbieding en dat zijn hele lage prijzen. Een pizzarette vind je vaak bij een winkel zoals de Blokker, maar ook als je even online zoekt bij bijvoorbeeld Bol.com vind je een groot aanbod aan pizzarette producten. Welke pizzarette kun je het beste kopen?

Natuurlijk één die gecertificeerd is en in de vorm is van een standaard model. Het standaard model is een pizzarette 6 persoons en heeft een terracotta koepel in een bruine kleur.

Wat is precies het verschil tussen een pizza oven en een pizzarette?

Een pizzarette 6 persoons en een pizza oven zijn hetzelfde. Een pizzarette is namelijk gewoon een kleine pizza oven waar je je eigen pizza’s in kunt bakken. Overigens is er wel enig verschil te vinden tussen deze twee termen.

Pizzarette is een kooktoestel waar je meerdere kleine pizza’s in kunt maken. Een pizza oven is een toestel waar je meerdere grotere pizza’s in kunt maken. Dat maakt een pizza oven een stuk functioneler, terwijl een pizzarette meer voor de gezelligheid is, waarbij je ook de gelegenheid om heel creatief te werk te gaan met het plaatsen van allerlei soorten ingrediënten op je mini pizza.

Het is leuk om het traditioneel te houden bij een pizzarette, maar je kunt ook creatief de lekkerste combinaties bedenken.

Hoe kun je het beste je pizzarette schoonmaken?

Heel leuk een avondje pizzarette, maar er moet daarna natuurlijk ook gewoon schoongemaakt worden. Pizza bakken is niet alleen maar pizza bakken. De pizzarette moet ook schoon worden gemaakt zodat je het voor een volgende keer weer kunt gebruiken. Wees wel voorzichtig als je de pizzarette gaat schoonmaken.

Het apparaat moet losgekoppeld en afgekoeld zijn. Wacht niet tot de volgende dag met het schoonmaken van je pizzarette, want dan krijg je de aangekoekte resten er bijna niet meer van af. Stop de onderdelen van het apparaat niet in de vaatwasser, maar maak het op een normale manier schoon met een sopje en wat afwasmiddel.

Wacht je niet te lang met schoonmaken dan is je pizzarette binnen mum van tijd weer schoon en te gebruiken voor een volgende keer.

Gezelligheid & eten

Het past als een handschoen, gezelligheid en (samen) eten! Want hoe gezellig is het, om samen te zijn in goed gezelschap, met lieve vrienden en/ of familie en daarbij ook nog eens te genieten van heerlijk eten! Veel beter wordt het niet. Het is dan ook niet voor niets dat samen eten op nummer 1 staat wanneer het gaat om activiteiten met vrienden of familie.

Samen pizza maken

Lekker eten, dat is voor iedereen wat anders. Maar je bent op zoek naar een pizzarette voor 6 personen, dus wij denken ervan uit te kunnen gaan dat ook jij dol bent op pizza. Veel mensen zijn dol op pizza en het is dan ook per uitstek een gerecht om samen met vrienden of familie te eten en/ of delen. 

Met behulp van een pizzarette, een steenoven waar plaats is voor het bereiden van verschillende, kleine pizzaatjes, kun je samen met anderen pizzaatjes bereiden. Hoe leuk!

Wat is een 6 persoons pizzarette (en wat heb je verder nog nodig)

Een pizzarette 6 persoons is een pizzarette, de naam zegt het al, die geschikt is voor het bereiden van 6 pizzaatjes tegelijk. Jij kunt dus samen met nog 5 andere vrienden of familieleden heerlijk een middag of avond pizzaatjes bakken. En dat tegelijkertijd! 

Het enige dat jij nodig hebt naast de pizzarette, zijn pizza pannetjes -deze worden soms al meegeleverd met de pizzarette voor 6 personen-, pizzadeeg, olie en de ingrediënten die je lekker vindt op een pizza.

Wanneer je bovenstaande in huis hebt (gehaald), is het verder heel simpel. Het goede gezelschap is aanwezig, de 6 persoons pizzarette aan en pizzaatjes bakken maar! Daarnaast is het raadzaam om dit artikel van de Consumentenbond te lezen.

Pizzarette 6 persoons aanbieding

De prijzen van pizzarettes voor 6 personen lopen uiteen. Dit hangt mede samen met de overige opties en mogelijkheden die een pizzarette 6 personen wel of niet heeft. Naast het pizza bakken. Wanneer je op zoek bent naar een pizzarette 6 persoons aanbieding, raden we je aan toch ook even te kijken bij de pizzarettes die niet in de aanbieding zijn. Sommige 6 persoons pizzarettes hebben sowieso al een erg strakke prijs en kwaliteit verhouding. Zonder dat er sprake is van een pizzarette aanbieding.

Pizzarette 6 personen kopen, waar op te letten?

Wanneer je een pizzarette voor 6 personen wilt aanschaffen, is het goed om vooraf te bedenken of je ook wilt grillen en/ of racletten. Er zijn pizzarettes die deze opties en mogelijkheden ook hebben, maar dit is zeker niet standaard. Verder is het handig om te checken of de 6 persoons pizzarette die jij op het oog hebt, een anti aanbaklaag heeft. Dit zorgt voor schoonmaakgemak!

Als laatste, wij wensen je succes maar vooral veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw pizzarette voor 6 personen!

Veelgestelde vragen over de pizzarette 6 persoons

Wat is de beste pizzarette 6 persoons?

Als je kijkt naar de beste pizzarette 6 persoons dan is dit een gecertificeerde pizzarette. Officiële gecertificeerde pizzarette zijn er in uitvoeringen van vier en zes personen te vinden. Je kunt kiezen voor een niet officiële pizzarette maar deze zijn minder betrouwbaar. Wel een stuk goedkoper, maar meer kans dat er ongelukken mee gebeuren. Daarom is het altijd aan te raden om een gecertificeerde pizzarette aan te schaffen. Ben je met meer dan zes personen dan kun je altijd nog meerdere apparaten aanschaffen. Een apparaat van zes personen en een apparaat van vier personen maakt nog altijd tien.

Hoe werkt een pizzarette voor 6 personen?

Een pizzarette 6 persoons is in principe een kleine oven waar je mini pizza’s in kunt bakken. Iedereen rondom de tafel kan zo zijn of haar eigen pizza samenstellen. Het enige wat je nodig hebt zijn ingrediënten, zoals pizzadeeg, tomatensaus, mozzarella etc en je schuift je pizza in de oven nadat het voorverwarmt is. Bij pizzarette worden er ook spatels geleverd. Je creëert je eigen pizza met je favoriete toppings, legt de mini pizza op je spatel en je schuift het de oven in. Je wacht ongeveer zeven minuten en je mini pizza is klaar om te eten.

 

Waar let je op bij het kopen van een pizzarette 6 persoons?

Naast dat de pizzarette gecertificeerd hoort te zijn is het ook verstandig om te kijken of de pizzarette een goede garantieperiode heeft en of het bijbehorende spatels heeft. Dat kan qua aanbieden van pizzarette nog wel eens verschillen. Daarom is het aan te raden om niet goedkoopste pizzarette aan te schaffen, maar ook nagaan of je wel met een echt en officieel product te maken hebt. Check de garantietermijn en met hoeveel personen je wilt gaan pizzarette en je haalt het beste product in huis.

Wat kost een 6 persoons pizzarette?

Een pizzarette kan goedkoop zijn, maar dan heb je de kans dat je een slecht product in huis haalt. Kijk je naar een kwalitatief goede pizzarette dan ben je al snel minimaal 60 euro kwijt. Kijk goed of de pizzarette een officieel gecertificeerd product is zodat je alleen de beste kwaliteit in huis haalt. Daarmee voorkom je al een hoop ongelukken.

Is een pizzarette voor 6 personen geschikt voor elke pizza?

Je kunt elke pizza maken bij een pizzarette. Het is mogelijk om je eigen pizza deeg te maken of je kunt in supermarkt je eigen kant en klare deeg aanschaffen. Er zijn in de winkel genoeg pakjes te koop om pizza deeg te maken en het is helemaal niet moeilijk om het zelf te doen als je de tijd hebt. Wil je lekker snel makkelijk dan kun je kant en klare pizza deeg uit de supermarkt aanschaffen. Het deeg hoeft hier niet te rijzen en is dus een stuk sneller en makkelijker.

Nogmaals onze top selectie 6 persoons pizzarettes op een rijtje:

 1. 1. Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons

  #1 Beste pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons. 3 in 1 met grill oppervlak

  3 in 1 met grill oppervlak

  Deze pizzarette of pizza oven is perfect voor de alleswiller. Niet alleen pizza's bakken maar ook grillen en racletten. Binnen enkele minuten je eigen gemaakte pizza, top toch?

  €105 bij bol.com
  bol.com (€105,00)
 2. 2. Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons

  #2 Beste pizza oven met Pre bake
  Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons. Met Pre-Bake functie

  Met Pre-Bake functie

  Deze 6 persoons pizzarette wordt geleverd met uitsteekvorm voor het pizza deeg. De pre-bak bovenkant is ook perfect geschikt om pizza's warm te houden. Perfect voor een gezellige avond.

  €100 bij bol.com
  bol.com (€100,00)
 3. 3. Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons

  #3 Beste veilige pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons. Veilig pizza's maken

  Veilig pizza's maken

  Deze pizzarette voor 6 personen is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het Cool Touch systeem zorgt ervoor dat je je niet verbrand aan de terracotta koepel.

  €64,99 bij actievandedag.nl
  actievandedag.nl (€64,99)

Nogmaals onze top 5 beste pizzarettes op een rijtje:

 1. 1. Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons

  #1 Beste pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-113255.4 – Pizzarette 3-IN-1 – 6 Persoons. 3 in 1 met grill oppervlak

  3 in 1 met grill oppervlak

  Deze pizzarette of pizza oven is perfect voor de alleswiller. Niet alleen pizza's bakken maar ook grillen en racletten. Binnen enkele minuten je eigen gemaakte pizza, top toch?

  €105 bij bol.com
  bol.com (€105,00)
 2. 2. Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons

  #2 Beste pizza oven met Pre bake
  Emerio PO-115848.1 – Pizzarette – 6 Persoons. Met Pre-Bake functie

  Met Pre-Bake functie

  Deze 6 persoons pizzarette wordt geleverd met uitsteekvorm voor het pizza deeg. De pre-bak bovenkant is ook perfect geschikt om pizza's warm te houden. Perfect voor een gezellige avond.

  €100 bij bol.com
  bol.com (€100,00)
 3. 3. Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons

  #3 Beste veilige pizzarette 6 persoons
  Emerio PO-115984 – Pizzarette – 6 persoons. Veilig pizza's maken

  Veilig pizza's maken

  Deze pizzarette voor 6 personen is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het Cool Touch systeem zorgt ervoor dat je je niet verbrand aan de terracotta koepel.

  €64,99 bij actievandedag.nl
  actievandedag.nl (€64,99)
 4. 4. Foresta Pizzaoven 6 personen

  #4 Beste pizzarette met receptenboek
  Foresta Pizzaoven 6 personen. Vaatwasser veilig

  Vaatwasser veilig

  Deze pizza oven voor 6 personen wordt geleverd met een handig receptenboek. Zo kun jij direct beginnen met de lekkerste pizza's bakken.

  €99 bij bol.com
  bol.com (€99,00)
 5. 5. MaxxHome Pizza oven

  #5 Meest eenvoudig schoon te maken
  MaxxHome Pizza oven. Met handige deegvormen

  Met handige deegvormen

  Een eenvoudige pizza oven voor 6 personen die ook nog eens gemakkelijk te reinigen is. De anti aanbaklaag helpt je hierbij.

  €74,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€74,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

7 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.9

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.