Beste pocket printer van 2023

Top 5 best geteste pocket printers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 20 januari 2023 @08:18

beste_pocket_printer

Jij bent op zoek naar de beste pocket printer? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de pocket printer van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 6 pocket printers uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is Canon Selphy CP1300 als beste pocket printer uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste pocket printers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een pocket printer. Wist je bijvoorbeeld dat de beste pocket printer van het bekende merk Canon is? Dat zegt toch wel iets over de kwaliteit. Lees snel verder…

#1 Beste pocket printer
Canon SELPHY CP1300 – Mobiele fotoprinter – Zwart. Stijlvol en draagbaar

Stijlvol en draagbaar

De kwaliteit van Canon in een compact jasje. Canon weet als geen ander hoe belangrijk foto’s zijn. Deze snelle pocket printer print foto’s van superieure kwaliteit.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste pocket printers van dit moment

Hoe komt deze top 5 tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 6 pocket printers uitvoerig getest en vergeleken.

6 pocket printers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 pocket printers worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Canon SELPHY CP1300 – Mobiele fotoprinter – Zwart

  #1 Beste pocket printer
  Canon SELPHY CP1300 – Mobiele fotoprinter – Zwart. Stijlvol en draagbaar

  Stijlvol en draagbaar

  De kwaliteit van Canon in een compact jasje. Canon weet als geen ander hoe belangrijk foto's zijn. Deze snelle pocket printer print foto's van superieure kwaliteit.

 2. 2. Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter 

  #2 Beste compacte pocket printer
  Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter . Extreem compact

  Extreem compact

  Wederom de kwaliteit van Canon maar nu in een zeer compact design. Deze printer werkt met ZINK fotopapier en drukt af in 5x7,6 cm formaat. Wordt geleverd met fotopapier.

 3. 3. xiaomi – Fotoprinter

  #3 Beste koop pocket printer
  xiaomi – Fotoprinter. Past in je broekzak

  Past in je broekzak

  Dit opkomende merk staat inmiddels voor kwaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Deze zeer lichte printer (slechts 181 gram) werkt met het bekende ZINK fotopapier.

  €67,95 bij bol.com
  bol.com (€67,95)
 4. 4. G&G Pocket printer voor Android & Apple

  #4 Meest eenvoudige pocket printer
  G&G Pocket printer voor Android & Apple. Altijd en overal afdrukken

  Altijd en overal afdrukken

  Je hebt geen inkt nodig door de ZINK technologie. Afdrukken doe je vanaf elk mobile device door de MFI certificering. Hierdoor heb jij altijd een overal een printer bij je.

  €59,79 bij bol.com
  bol.com (€59,79)
 5. 5. HP Sprocket New Edition – Mobiele Fotoprinter

  #5 Beste pocket printer onder de 100 euro
  HP Sprocket New Edition – Mobiele Fotoprinter. Supersnel verbinden en afdrukken

  Supersnel verbinden en afdrukken

  HP is al decennia bekend om zijn printers, zo ook deze vernieuwde Sprocket printer. Je kunt meerdere gebruikers tegelijk toelaten en dus ook printen. Geef 'm zelfs een naam als je dat wilt.

  €98,17 bij bol.com
  bol.com (€98,17)

De beste koop pocket printer? We hebben belangrijke informatie voor je!

De pocket printer die voor jou het beste is, is niet perse de beste pocket printer van 2020, de beste pocket printer 2021 of de beste pocket printer 2022. Het gaat in deze wat ons betreft dan ook niet alleen om de beantwoording van de vraag wat de pocket printer beste getest is. Een pocket foto printer die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste pocket printer. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een pocket printer beste koop voor jou!

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft de beste pocket printers, zodat jij de jouwe kunt vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste pocket printer van dit moment’? We bespreken de beste pocket printer, de pocket printer die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een pocket printer die goedkoop is te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en wordt daardoor de pocket printer beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze koopgids tot stand is gekomen.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een pocket printer?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou best pocket printer, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste pocket printer, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Hoe werkt een pocket printer?

Met een pocket printer kun je foto’s afdrukken via je smartphone, tablet of laptop. Je pocket printer dient dan wel verbinding te kunnen maken, verbonden te zijn met deze apparaten (of één daarvan tenminste) en hiervoor is Bluetooth, Wifi of een usb kabel noodzakelijk. Sommige pocket printers werken met inkt, maar niet allemaal! Er zijn ook pocket printers die gebruik maken van een techniek waarvoor geen inkt nodig is om te printen.

beste_pocket_printer_01

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een pocket printer is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Een review over een pocket printer beste getest kan hierbij nuttig zijn. Wil je en pocket printer kleur, een pocket printer die goedkoop is of de best pocket printer van dit moment?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke wensen, maar vooral ook je gebruiksdoel (zie onderstaande alinea). Want de keuze voor wat betreft de beste pocket printer is best groot, en dit maakt beslissen over welke pocket printer voor jou het beste is niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Je bent op zoek naar een pocket printer omdat je graag makkelijk, eenvoudig en ook snel wil foto’s wilt kunnen printen. Wil je dat vooral thuis, of ook onderweg, op reis of op kantoor? En wil je foto’s in kleur, of vind je zwart/ wit printjes ook goed?

En hoe zit het met het gebruiksdoel in combinatie met de apparaten die daarbij horen? Wil je printen vanaf je telefoon, tablet of laptop? Of misschien we alle drie? En wil je veel en vaak printen, of zo af en toe? Voor zakelijk gebruik, of gewoon voor de fun? Het zijn allemaal vragen die belangrijk zijn om te beantwoorden bij het vinden van jouw beste pocket printer.

Het formaat

De naam zegt het al, een pocket printer is een broekzak printer, een klein printertje dus. Toch verschillen de formaten best nog behoorlijk tussen de verschillende pocket printers. En helemaal wanneer jij je pocket printer veel mee wilt nemen (op reis bijvoorbeeld), is een compacte pocket printer best heel belangrijk. Een centimeter kan dan, bij wijze van spreken, al gauw het verschil maken. 

Compatibiliteit

Werkt je telefoon, tablet, horloge etc. met een android besturingssysteem, of middels een mac besturingssysteem? Het is belangrijk dat je pocket printer aansluit, verbinding kan maken met jouw eigen apparaten. Met Apple airprint druk je foto’s af vanaf je iPhone, iPad of iPod touch. Hiervoor hoef je geen driver of applicatie te downloaden. 

Google cloud print is een dienst van Google waarmee je print vanuit Gmail, Drive en andere websites. Hiervoor hoef je tevens geen driver of applicatie te downloaden.

beste_pocket_printer_03

Wifi verbinding

Je hebt pocket printers die verbinding met Wifi kunnen maken, maar je hebt ook pocket foto printers die dit niet kunnen. Het voordeel van Wifi is dat je via een snelle en stabiele verbinding print en dat je niet in de buurt van je printer hoeft te staan. Het nadeel is dat je altijd in de buurt van een router moet zijn om te kunnen printen.

Wanneer er geen wifi verbinding is, is er vaak sprake van het gebruik van bluetooth bij het printen van.

Overige opties

Als het gaat om opties en mogelijkheden van een pocket printer, verschillen deze per model en merk. Er zijn pocket printers die collages kunnen printen, foto’s met tekst erbij kunnen creëren en bijvoorbeeld allerlei frames en andere opties hebben om foto’s ‘op te leuken’. Het is aan jezelf of je hierin meerwaarde ziet. Want vaak is het zo, hoe meer opties, hoe hoger het prijskaartje. We praten hier in de volgende alinea nog even over verder.

Dan nog even het volgende, de meeste pocket printers werken middels een inktloze technologie. ZINK genoemd. We noemen dit ook wel thermisch printen. Een pocket printer die wel gebruik maakt van inkt, die print via de LED technologie. Deze technologie maakt gebruik van cartridges. Over het algemeen is de kwaliteit van beide pocket printer technologieën prima te noemen!

Prijskaartje


Een pocket photo printer kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende beste pocket printers die er op de markt te koop zijn, kunnen behoorlijk van elkaar verschillen.

Of een pocket printer goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een pocket printer beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een pocket printer die goedkoop is?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een pocket printer aanbieding kan voor jou wel de beste pocket printer zijn. Maar feit is, vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een pocket printer

Wat is een pocket printer?

Een pocket printer is vrij vertaald een broekzak printer. Een kleine, compacte en mobiele printer met een broekzak formaat. Je drukt er gemakkelijk en vlot foto’s mee af vanaf je smartphone. Op elk gewenst moment en op elke plek.

Hoe werkt een pocket printer?

Een pocket printer kun je verbinden met je smartphone (of tablet). Hiervoor heb je sowieso wifi nodig, bluetooth of een usb kabel. Je kunt vervolgens een foto vanuit je smartphone of tablet selecteren en deze vervolgens afdrukken. De meeste pocket printers werken met inkt, maar er zijn er ook die met niet inkt technieken werken.

Wat is de beste pocket printer?

De beste pocket printer, dat is niet één type model of merk. Een pocket printer die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede pocket printer is in ieder geval een pocket printer die stabiel, relatief vlot en scherp print. En tevens een pocket printer die duurzaam is.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een pocket printer?

Wanneer je van plan bent een pocket printer aan te schaffen, dan is het verstandig je te verdiepen in de wijze waarop deze met wifi (en apparaten) verbindt. Maar ook overige opties die wel of niet aanwezig zijn en duurzaamheid zijn wat ons betreft belangrijke punten van aandacht. En wat dacht je van het prijskaartje?

Waar koop ik de beste pocket printer?

Een pocket printer kun je zowel offline (in megastores) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van bol.com uitstekend uit de bus.

Beste pocket printer, de eindconclusie

De pocket printer beste koop is uiteraard ook een goede pocket printer, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een pocket photo printer zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten deze belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je uit.

Het formaat

De naam zegt het al, een pocket printer is een broekzak printer, een klein printertje dus. Toch verschillen de formaten best nog behoorlijk tussen de verschillende pocket printers. En helemaal wanneer jij je pocket printer veel mee wilt nemen (op reis bijvoorbeeld), is een compacte pocket printer best heel belangrijk. Een centimeter kan dan, bij wijze van spreken, al gauw het verschil maken.  

Lees je dus in voor wat betreft het formaat en de compactheid alvorens aanschaf van een pocket printer. Ook zijn er pocket printers die geleverd worden met handige opberg en vervoer cases. Dit is echter niet bij elke pocket printer het geval.

Compatibel

Werkt je telefoon, tablet, horloge etc. met een android besturingssysteem, of middels een mac besturingssysteem? Het is belangrijk dat je pocket printer aansluit, verbinding kan maken met jouw eigen apparaten. Met Apple airprint druk je foto’s af vanaf je iPhone, iPad of iPod touch. Hiervoor hoef je geen driver of applicatie te downloaden. 

Google cloud print is een dienst van Google waarmee je print vanuit Gmail, Drive en andere websites. Hiervoor hoef je tevens geen driver of applicatie te downloaden.

Wifi verbinding

Je hebt pocket printers die verbinding met Wifi kunnen maken, maar je hebt ook pocket foto printers die dit niet kunnen. Het voordeel van Wifi is dat je via een snelle en stabiele verbinding print en dat je niet in de buurt van je printer hoeft te staan. Het nadeel is dat je altijd in de buurt van een router moet zijn om te kunnen printen.

Wanneer er geen wifi verbinding is, is er vaak sprake van het gebruik van bluetooth bij het printen van. De keuze in deze is geheel aan jou zelf. Er is geen goed of beter. Meest belangrijk is dat de optie waarvoor je kiest, aansluit bij je hoofdzakelijke gebruiksdoel.

De 5 beste pocket printers nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Canon SELPHY CP1300 – Mobiele fotoprinter – Zwart

  #1 Beste pocket printer
  Canon SELPHY CP1300 – Mobiele fotoprinter – Zwart. Stijlvol en draagbaar

  Stijlvol en draagbaar

  De kwaliteit van Canon in een compact jasje. Canon weet als geen ander hoe belangrijk foto's zijn. Deze snelle pocket printer print foto's van superieure kwaliteit.

 2. 2. Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter 

  #2 Beste compacte pocket printer
  Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter . Extreem compact

  Extreem compact

  Wederom de kwaliteit van Canon maar nu in een zeer compact design. Deze printer werkt met ZINK fotopapier en drukt af in 5x7,6 cm formaat. Wordt geleverd met fotopapier.

 3. 3. xiaomi – Fotoprinter

  #3 Beste koop pocket printer
  xiaomi – Fotoprinter. Past in je broekzak

  Past in je broekzak

  Dit opkomende merk staat inmiddels voor kwaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Deze zeer lichte printer (slechts 181 gram) werkt met het bekende ZINK fotopapier.

  €67,95 bij bol.com
  bol.com (€67,95)
 4. 4. G&G Pocket printer voor Android & Apple

  #4 Meest eenvoudige pocket printer
  G&G Pocket printer voor Android & Apple. Altijd en overal afdrukken

  Altijd en overal afdrukken

  Je hebt geen inkt nodig door de ZINK technologie. Afdrukken doe je vanaf elk mobile device door de MFI certificering. Hierdoor heb jij altijd een overal een printer bij je.

  €59,79 bij bol.com
  bol.com (€59,79)
 5. 5. HP Sprocket New Edition – Mobiele Fotoprinter

  #5 Beste pocket printer onder de 100 euro
  HP Sprocket New Edition – Mobiele Fotoprinter. Supersnel verbinden en afdrukken

  Supersnel verbinden en afdrukken

  HP is al decennia bekend om zijn printers, zo ook deze vernieuwde Sprocket printer. Je kunt meerdere gebruikers tegelijk toelaten en dus ook printen. Geef 'm zelfs een naam als je dat wilt.

  €98,17 bij bol.com
  bol.com (€98,17)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.