Beste reciprozaag van 2023

Top 5 best geteste reciprozagen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 17 december 2022 @20:37

beste_reciprozaag_01

Jij bent op zoek naar de beste reciprozaag? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de reciprozaag van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 20 reciprozagen uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is Milwaukee SSPE 1300 SX Reciprozaagmachine als beste reciprozaag uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste reciprozagen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een reciprozaag. Wist je bijvoorbeeld dat de beste reciprozaag een echte krachtpatser van het Amerikaanse merk Milwaukee is? Lees snel verder…

#1 Beste reciprozaag
MILWAUKEE SSPE 1300 SX . Een echte krachtpatser

Een echte krachtpatser

Jij werkt voortaan trillingsvrij door het anti-vibratiesysteem. De 1300W motor levert hoge zaagprestaties. Een ander voordeel is de variabele snelheidsschakelaar

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€483,49 bij toolmax.nl
toolmax.nl (€483,49)

Naar de top 5

Top 5 beste reciprozagen van dit moment

Hoe komt deze top 5 reciprozagen tot stand?

11 uur getest door experts Onze experts hebben 19 reciprozagen uitvoerig getest en vergeleken.

19 reciprozagen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. MILWAUKEE SSPE 1300 SX 

  #1 Beste reciprozaag
  MILWAUKEE SSPE 1300 SX . Een echte krachtpatser

  Een echte krachtpatser

  Jij werkt voortaan trillingsvrij door het anti-vibratiesysteem. De 1300W motor levert hoge zaagprestaties. Een ander voordeel is de variabele snelheidsschakelaar

  €483,49 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€483,49)
 2. 2. Bosch Blauw GSA 1300 PCE Reciprozaag 1300W

  #2 Beste koop reciprozaag
  Bosch Blauw GSA 1300 PCE Reciprozaag 1300W. Hoog bedieningscomfort

  Hoog bedieningscomfort

  Eenvoudig bladen verwisselen door 1 draai. Verbrande vingers zijn dus verleden tijd. Pendelslag zorgt snel zaagresultaat en de handige LED verlcihting maakt ook in donkere ruimtes zagen gemakkelijk.

  €243,96 bij bol.com
  bol.com (€243,96)
 3. 3. Metabo SSE 18 LTX BL Accu-Reciprozaag

  #3 Best beoordeelde reciprozaag
  Metabo SSE 18 LTX BL Accu-Reciprozaag. Op accu

  Op accu

  Zeer licht en extreem handige reciprozaag voor de meer mobiele klusser. Perfect dus ook voor moeilijk bereikbare klussen. De geintegreerde LED lamp zorgt voor licht in de duisternis.

  €487,03 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€487,03)
 4. 4. Metabo SSE 18 LTX BL, Accu-Reciprozaag

  #4 Beste reciprozaag onder 650 euro
  Metabo SSE 18 LTX BL, Accu-Reciprozaag. Met dubbele accu

  Met dubbele accu

  Klaar voor het grote werk. De 2 bijgeleverde accu's staan garant voor langdurige prestaties. De borstelloze motor zorgt voor snel werken en maximale efficiëntie.

  €600,57 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€600,57)
 5. 5. Makita JR3070CT Reciprozaag

  #5 Beste reciprozaag onder 200 euro
  Makita JR3070CT Reciprozaag. Budgetvriendelijk

  Budgetvriendelijk

  Een sterke en snelle 1500W reciprozaag die voorzien is van 50% lager trillingsniveau door Anti Vibratie Technologie. De luchtstroom blaas zaagsel eenvoudig weg.

  €246 bij bol.com
  bol.com (€246,00)

Wat is de reciprozaag beste koop van dit moment?

Je wilt een goede reciprozaag kopen die jou zonder teveel moeite en kracht helpt bij het zagen in lastige posities. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste reciprozagen van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Zoekende naar de beste reciprozaag? Lees dan gauw verder!

De recipro zaag die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een reciprozaag review. Ook is het niet perse de reciprozaag beste getest. Het hoeft zelfs niet de beste reciprozaag van 2023 te zijn!

Een recipro zaag die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de reciprozaag beste koop voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een goede reciprozaag die jou perfect helpt bij het zagen (van puntige, hoekige en lastige stukken in het bijzonder).

En dat is misschien wel een reciprozaag op accu? Een lichte reciprozaag of juist een compacte reciprozaag. Een duurzame reciprozaag of de beste reciprozaag aanbieding!?

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft reciprozagen. Zodat jij jouw beste reciprozaag kan vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste reciprozaag (van dit moment)’? We bespreken de beste recipro zaag in zijn algemeen, de reciprozaag die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope reciprozaag te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een beste koop reciprozaag genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een reciprozaag gaat kopen.

Onze top 5 beste reciprozagen nader bekeken:

Nummer 1:

Deze beste reciprozaag is een echte alleskunner! Met een vermogen van 1300 W ben jij niet snel uitgeklust en sta je ook niet snel met ‘lege handen’, omdat een zaagklus te moeilijk, ingewikkeld of zelfs onmogelijk lijkt. 

Met een gewicht van 3,9 kg is deze reciprozaagmachine gemiddeld qua gewicht te noemen, het onbelast aantal slagen is maar liefst 2800 per minuut en de slaglengte van deze beste reciprozaagmachine is 32 mm! 
Deze reciprozaag wordt verder geleverd inclusief zaagblad (SAWZALL) en met een 4 meter lang snoer. Ideaal dus!

Nummer 2:

Wanneer een reciprozaag een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop recipro zaag. Het gaat in deze dus niet zozeer om een reciprozaag die goedkoop is, maar is een combinatie van bovenstaande factoren. 

Deze reciprozaag heeft een hoog bedienings en gebruikscomfort. Door het zaagwissel systeem is één draai voldoende en het gebruikte zaagblad wordt uitgeworpen. Geen verbrande vingers meer dus, hoe fijn is dat!

Verder is met één hand en klik het nieuwe zaagblad bevestigd. Verder is er sprake van een rustige, stabiele loop en elektronisch geregelde toerentallen. Deze reciprozaag wordt geleverd in een beschermende koffer.

Het gewicht van deze reciprozaag is 3,7 kg, de slaglengte is een nette 28 mm en het aantal zaagbewegingen onbelast maar liefst 2800 per minuut. Hele prima prestaties om uitgebreid en succesvol mee aan de klus te gaan.

Nummer 3:

De reciprozaag die het beste beoordeeld wordt, mag zich de best beoordeelde reciprozaag noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze zeer krachtige reciprozaag met een gering gewicht (2,5 kg zonder accu en 3,1 kg met accu) en haakse soft grip handgreep, zorgt voor optimaal comfort tijdens het werken/ zagen.

De unieke metabo brushless motor zorgt verder voor vlot werk en maximale efficiëntie bij ieder soort gebruik. 

De slagen bij onbelast draaien zijn 2700 per minuut en de zaaglengte is maar liefst 32 mm! Deze reciprozaag heeft verder veel extra’s. Wat dacht je onder andere van de brede toepassingsmogelijkheden door middel van het afgestemde Metabo zaagblad programma? Verder is er en Metabo quick voor een snelle en gereedschapsloze zaagbladwissel. Erg handig en efficiënt! En zo heeft deze beste beoordeelde reciprozaag nog veel meer handige opties! Een absolute topper!

Nummer 4:

Deze nummer 4 van onze top 5 is een echt paradepaardje onder de goede reciprozagen. Een echte krachtpatser ook, nog een beetje meer ten opzichte van zijn voorgangers in deze top 5. De opties en mogelijkheden van deze reciprozaag zijn bijna eindeloos. Ook de extra’s zijn top. Wat dacht je van de (mee) levering van 2 extra accu packs (18v/08 ah)?

Het aantal slagen bij onbelast draaien is 2700 per min, de slaglengte bedraagt maarliefst 32 mm en het gewicht met accupack is slechts 3,4 kg. Mede door de Ultra-M-Technologie: uitgerust met een zeer hoog vermogen, milieuvriendelijk laden en 3 jaar garantie op de accu-pack.

Deze reciprozaag is dus een krachtige zaag met een gering gewicht en haakse softgrip-handgreep voor optimaal comfort tijdens het werk.

De unieke Metabo brushless motor zorgt voor snel werken en maximale efficiëntie bij ieder soort gebruik. Verder is er een robuust tandwielhuis van aluminium persgietwerk, bekleed voor optimale bediening! Wat een luxe he?

Nummer 5:

Deze beste koop reciprozaag met een scherp prijskaartje van nog onder de 200 euro is een sterke en ook snelle 1510 watt reciprozaag. Er is sprake van een 50% lager trillingsniveau door de Anti Vibratie Technologie. Verder geeft deze reciprozaag een constante zaagkracht (ook bij zware belasting) door constante elektronica.

Deze reciprozaag is een eenvoudige zaag zonder poespas, maar doet prima wat hij moet doen. En dat alles voor een zeer strakke prijs. Nog een klein beetje algemene info, het aantal slagen is 2800 per minuut, het netto gewicht is 4,4 kg en de slaglengte is 32 mm!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een reprozaag?

Wanneer je een reciprozaag wilt kopen en je bent op zoek naar de repro zaag beste koop, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste reprozaag tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_reciprozaag_04

Als eerste, hoe werkt een reciprozaag?

Een reciprozaag, ook wel reprozaag genoemd, is een elektrische zaag (die werkt op netstroom, accu of batterij). Een reciprozaag heeft een smal zaagblad. Het zaagblad loopt in een punt. Dit maakt een recipro zaag mede erg geschikt om bochten te zagen en ook te zagen op en bij plekken waar weinig ruimte en bewegingsvrijheid is. Te denken valt bijvoorbeeld aan het zagen langs een muur. 

Een reciprozaag kan verder door heel veel verschillende soorten materialen heen zagen. Je hebt een kleine reciprozaag, maar ook grotere en zwaardere uitvoeringen. De keuze is in dat opzicht groot.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een beste repro zaag is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een reciprozaag met accu kopen? Misschien ben je wel op zoek naar de beste accu reciprozaag? Een kleine reciprozaag of juist een grote reciprozaag? Een reciprozaag aanbieding, of speelt prijs geen rol?

Ondertussen even uitrusten na al het harde klussen? Dat doe je in de beste bureaustoel. De werkplaats in de gaten houden doe je met de beste spycam. Zo ontgaat niets jou meer. Vergeet niet de administratie bij te houden. Hiervoor selecteerden wij al eerder de beste laptop.

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een reprozaag gaat aanschaffen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een reciprozaag beste koop, is groot. Dit maakt beslissen niet per definitie makkelijk(er).

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van reciprozaag zal over het algemeen helder zijn, namelijk het klussen en zagen. Het is echter wel zo, dat de ene klusser de andere niet is.

Wanneer je op zoek bent naar een professionele reciprozaag, omdat jij je het klussen als vak uitoefent, werkt ook met grote materialen bijvoorbeeld en de repro zaag veelvuldig en intensief gebruikt gaat worden, dan kunnen we ons voorstellen dat je andere eisen stelt aan een reprozaag dan een klusser die af en toe eens op zaterdag een klusje uitvoert.

In dat opzicht zit er zeker wel verschil in het gebruiksdoel in de praktijk. En zit er ook veel verschil in de specificaties van de verschillende reciprozagen die verkrijgbaar zijn. We praten daar in de volgende alinea’s nog even over door.

beste_reciprozaag_03

Accu, batterij of netstroom

Een reciprozaag kan een reciprozaag met accu zijn, maar een reciprozaag kan ook zijn werk doen middels netstroom. De ene optie is niet perse beter dan de ander. Beide hebben ze hun voors en ook tegens. 

Zo heb je met een reprozaag met accu vaak wat meer bewegingsvrijheid. Maar heb je een repro zaag op netstroom, heb je geen last van het risico dat de accu van je reciprozaag ermee ophoudt. De keuze netstroom of accu/batterij kun je dan ook het beste zelf maken. Je eigen voors en tegens afwegen hieromtrent.

Zaagcapaciteit

De zaagcapaciteit van een reciprozaag is relevante informatie. Je vindt deze over het algemeen terug in de specs van een specifieke reciprozaag, maar ook in een reciprozaag test bijvoorbeeld.

De zaagcapaciteit in hout wordt uitgedrukt in millimeters. Deze verschilt van de zaagcapaciteit in metaal en ook overige materialen. Ook deze wordt uitgedrukt in millimeters. De zaagcapaciteit van en in hout ligt (vaak) flink hoger dan die van metaal. De zaagcapaciteit van een reciprozaag verschilt dan ook per materiaal.

Opties en accessoires

De reciprozagen die er te verkrijgen zijn verschillen behoorlijk van elkaar. In prijs en ook ik in opties en accessoires. Het is dan ook goed om je even in te lezen in de specificaties van een reciprozaag die jij op het oog hebt. 

Zo verschilt de slaglengte, ook wel zaagblad slag, per repro zaag. Deze info geeft antwoord op de vraag in hoe ver het zaagblad uit de machine wordt geduwd. Is best essentiële info.

Verder verschilt het per reciprozaag welke accesoires wel of niet worden meegeleverd. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan extra zaagbladen.

Als laatste, het gewicht maar ook de grootte van een reciprozaag kan erg verschillen. Het is daarom goed mee te nemen hoeveel ruimte je hebt om te klussen en waar jij je reprozaag wilt stallen.

beste_reciprozaag_02

Wat kost een goede reciprozaag?

Een reciprozaag kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende repro zagen die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden van een individuele reciprozaag.

Of een reciprozaag goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste reciprozaag die wel iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope reciprozaag?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope reciprozaag kopen kan voor jou wel de meest ideale reciprozaag zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een reprozaag, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Jij zoekt de beste reciprozaag, ook wel reprozaag genoemd. Weet je al voor welk merk reciprozaag jij kiest? En wil je dan een reprozaag op accu of gewoon op stroom? Het is best een lastige keuze, daarom helpen wij jou graag.

Bij Ubari hebben wij het onderzoekswerk al voor je gedaan. Op basis van specificaties, prijs en gebruikerservaring selecteerden wij de 5 beste reciprozagen voor jou. Dan kun jij weer snel verder met je project.

Veelgestelde vragen over de beste reciprozaag

Wat is een reciprozaag?

Een reciprozaag is een elektrische zaag met een smal zaagblad. Deze loopt richting einde in een punt. Dit maakt een recipro zaag mede erg geschikt om bochten te zagen en ook te zagen op en bij plekken waar weinig ruimte en bewegingsvrijheid is. Te denken valt bijvoorbeeld aan het zagen onder een vloer of langs een muur.

Wat is de beste reciprozaag?

De beste reciprozaag, dat is niet één type model of merk. Een beste reciprozaag die voor jou tevens de beste koop reciprozaag is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede robot reciprozaag is volgens ons in ieder geval een reciprozaag die gebruiksvriendelijk is en doeltreffend en gemakkelijk zaagt.

Welke materialen kan ik (door)zagen met een reciprozaag?

Met een reciprozaag kun je door praktisch alle materialen zagen. Te denken valt hierbij aan hout en pvc, maar ook metaal of zelfs steen. Een reciprozaag is een alles-kunner. Wanneer er nog spijkers in het te zagen hout zitten bijvoorbeeld, hoef je deze zelfs niet te verwijderen alvorens te gaan zagen.

 

Wat kost een reciprozaag?

De prijskaartjes die hangen aan de verschillende reciprozagen verschillen enorm. Je kunt het zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt. Dat is ook terug te zien in reciprozaag test. De gemiddelde kosten van een reciprozaag variëren tussen de 75 euro en plusminus 600 euro. Een groot verschil dus!

Waar koop ik de beste reciprozaag?

Een kleine reciprozaag of juist een grote reciprozaag kun je zowel offline (in megastores bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van toolmax.nl uitstekend uit de bus!

Beste reciprozaag, de eindconclusie

De beste reciprozaag is uiteraard ook een goede reciprozaag. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste reprozaag, zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een reciprozaag (aanbieding) hieronder voor je uit. Want een miskoop doen, dat wil toch niemand?

Accu, batterij of netstroom

Een reciprozaag kan een reciprozaag met accu zijn, maar een reciprozaag kan ook zijn werk doen middels netstroom. Het heeft beide zijn voors en tegens en de ene optie is niet perse beter dan de ander. 

Zo heb je met een reprozaag met accu vaak wat meer bewegingsvrijheid. Maar heb je een repro zaag op netstroom, heb je geen last van het risico dat de accu van je reciprozaag ermee ophoudt. Weeg daarom voor jezelf af welke optie het beste past bij jou en jouw gebruikssituatie. Dit kan eigenlijk niemand beter voor je doen en voor jou beslissen, dan jijzelf!

Zaagcapaciteit

De zaagcapaciteit van een reciprozaag klein maar ook een reciprozaag groot, is belangrijk. Je vindt deze over het algemeen terug in de specs van een individuele repro zaag, maar ook in een reciprozaag test. 

De zaagcapaciteit in hout wordt uitgedrukt in millimeters. Deze verschilt van de zaagcapaciteit in metaal. Ook deze wordt uitgedrukt in millimeters. De zaagcapaciteit van en in hout ligt (vaak) flink hoger dan die van metaal. De zaagcapaciteit van een reciprozaag verschilt dan ook per materiaal.

Overige mogelijkheden, opties en accessoires

De verschillende reciprozagen die er te koop zijn verschillen behoorlijk van elkaar. In prijs en derhalve ook ik in opties en accessoires die wel of juist niet worden meegeleverd. Het is dan ook goed om je even in te lezen in de specificaties van een reciprozaag die jij op het oog hebt. In het bijzonder wanneer het gaat om een erg scherpe reciprozaag aanbieding. Want wanneer deze uiteindelijk niet kan wat je wenst, is het best zonde van de aankoop.

Zo verschilt de slaglengte, ook wel zaagblad slag, per repro zaag. Deze info geeft antwoord op de vraag in hoe ver het zaagblad uit de machine wordt geduwd. Is best essentiële info.

Verder verschilt het per reciprozaag welke accesoires wel of niet worden meegeleverd. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan extra zaagbladen.

Als laatste, het gewicht maar ook de grootte van een reciprozaag kan erg verschillen. Het is daarom goed mee te nemen hoeveel ruimte je hebt om te klussen en waar jij je reprozaag wilt stallen. Het moet wel passen allemaal, natuurlijk!

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste reciprozaag. Je uitgelegd dat de reciprozaag met een beste koop stempel, of een reciprozaag test die als beste uit de bus kwam, niet perse de beste reciprozaag voor jou hoeft te zijn. 

Het aanbod van recipro zaag met accu, een kleine reciprozaag of juist een reciprozaag aanbieding is best reuze, en een keuze maken dan niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste accu reciprozaag of beste reciprozaag zonder accu die bovenaan staat in een beste reciprozaag test, hoeft voor jou dus niet de beste reprozaag te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een repro zaag, reciprozaag of hoe je het dan ook wilt noemen, die aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids geschetst.

We wensen je veel succes en uiteindelijk gebruiksgemak bij je persoonlijke zoektocht naar een beste reciprozaag. Een reprozaag waarmee je veel uren klus en zaag plezier beleeft of gaat beleven!

 1. 1. MILWAUKEE SSPE 1300 SX 

  #1 Beste reciprozaag
  MILWAUKEE SSPE 1300 SX . Een echte krachtpatser

  Een echte krachtpatser

  Jij werkt voortaan trillingsvrij door het anti-vibratiesysteem. De 1300W motor levert hoge zaagprestaties. Een ander voordeel is de variabele snelheidsschakelaar

  €483,49 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€483,49)
 2. 2. Bosch Blauw GSA 1300 PCE Reciprozaag 1300W

  #2 Beste koop reciprozaag
  Bosch Blauw GSA 1300 PCE Reciprozaag 1300W. Hoog bedieningscomfort

  Hoog bedieningscomfort

  Eenvoudig bladen verwisselen door 1 draai. Verbrande vingers zijn dus verleden tijd. Pendelslag zorgt snel zaagresultaat en de handige LED verlcihting maakt ook in donkere ruimtes zagen gemakkelijk.

  €243,96 bij bol.com
  bol.com (€243,96)
 3. 3. Metabo SSE 18 LTX BL Accu-Reciprozaag

  #3 Best beoordeelde reciprozaag
  Metabo SSE 18 LTX BL Accu-Reciprozaag. Op accu

  Op accu

  Zeer licht en extreem handige reciprozaag voor de meer mobiele klusser. Perfect dus ook voor moeilijk bereikbare klussen. De geintegreerde LED lamp zorgt voor licht in de duisternis.

  €487,03 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€487,03)
 4. 4. Metabo SSE 18 LTX BL, Accu-Reciprozaag

  #4 Beste reciprozaag onder 650 euro
  Metabo SSE 18 LTX BL, Accu-Reciprozaag. Met dubbele accu

  Met dubbele accu

  Klaar voor het grote werk. De 2 bijgeleverde accu's staan garant voor langdurige prestaties. De borstelloze motor zorgt voor snel werken en maximale efficiëntie.

  €600,57 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€600,57)
 5. 5. Makita JR3070CT Reciprozaag

  #5 Beste reciprozaag onder 200 euro
  Makita JR3070CT Reciprozaag. Budgetvriendelijk

  Budgetvriendelijk

  Een sterke en snelle 1500W reciprozaag die voorzien is van 50% lager trillingsniveau door Anti Vibratie Technologie. De luchtstroom blaas zaagsel eenvoudig weg.

  €246 bij bol.com
  bol.com (€246,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

6 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.7

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.