Beste robotstofzuigers hondenharen van 2023

Top 5 best geteste robotstofzuigers dierenharen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 7 december 2022 @13:54

beste_robotstofzuiger_hondenharen

Jij bent op zoek naar de beste robotstofzuiger tegen hondenharen of dierenharen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de robotstofzuiger hondenharen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 robotstofzuigers dierenharen uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur onderzoek is Blaupunkt Bluebot als beste robotstofzuiger dierenharen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste robotstofzuigers hondenharen en dierenharen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een robotstofzuiger hondenharen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste robotstofzuiger dierenharen ook kan dweilen? Lees snel verder…

 

#1 Beste robotstofzuiger dierenharen
Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE. Met laser navigatie

Met laser navigatie

Deze robotstofzuiger kan ook nog eens dweilen. Dus hoe harig jouw huisdier ook is, deze robotstofzuiger weet er wel raad mee. Met een gebruiksduur van 230 min krijg jij gegarandeerd je huis schoon.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€359 bij bol.com
bol.com (€359,00)

Naar de top 5

Top 5 beste robotstofzuigers hondenharen en dierenharen van dit moment

Hoe komt deze top 5 robotstofzuigers hondenharen en dierenharen tot stand?

9 uur getest door experts Onze experts hebben 9 robotstofzuigers hondenharen en dierenharen uitvoerig getest en vergeleken.

9 robotstofzuigers hondenharen en dierenharen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 robotstofzuigers hondenharen en dierenharen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE

  #1 Beste robotstofzuiger dierenharen
  Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE. Met laser navigatie

  Met laser navigatie

  Deze robotstofzuiger kan ook nog eens dweilen. Dus hoe harig jouw huisdier ook is, deze robotstofzuiger weet er wel raad mee. Met een gebruiksduur van 230 min krijg jij gegarandeerd je huis schoon.

  €359 bij bol.com
  bol.com (€359,00)
 2. 2. Eziclaen Aqua Map

  #2 Beste koop robotstofzuiger dierenharen
  Eziclaen Aqua Map. Stofzuigen en dweilen

  Stofzuigen en dweilen

  Ruim 120m2 schoonmaak kracht aan boord. Binnen 90 minuten is jouw huis schoon. Deze robotstofzuiger heeft een zeer hoge zuigkracht en obstakeldetectie waardoor deze nooit meer vastloopt.

  €229,99 bij eziclean.nl
  eziclean.nl (€229,99)
 3. 3. Xiami Roborock S6 MaxV

  #3 Beste beoordeelde robotstofzuiger hondenharen
  Xiami Roborock S6 MaxV. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Kan over drempels tot 2 cm en is geschikt voor alle vloertypes. De bediening via de app is zeer gemakkelijk. Je kunt zelfs live meekijken met de schoonmaak klus.

  €485,03 bij bol.com
  bol.com (€485,03)
 4. 4. Eazyclean Aquaconntect X850

  #4 Beste still robotstofzuiger dierenharen
  Eazyclean Aquaconntect X850. Zeer stil

  Zeer stil

  Deze robotstofzuiger produceert slechts 55dB en is daarmee een stuk sneller dan zijn concurrenten. Met Hepa 13 filter voor een gezonde leefomgeving. Deze robotstofzuiger is huisdiervriendelijk door zijn slimme sensoren.

  €499,99 bij eziclean.nl
  eziclean.nl (€499,99)
 5. 5. CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

  #5 Goedkope keuze robotstofzuiger
  CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie. Goedkopere keuze

  Goedkopere keuze

  Deze robotstofzuiger kan niet direct op tegen de toppers uit deze lijst maar scoort overall erg goed. Wat ons betreft perfect geschikt als je een schoon huis wilt maar niet allerlei dure opties nodig hebt.

  €139,95 bij bol.com
  bol.com (€139,95)

Wat is de beste koop robot stofzuiger voor dierenharen van dit moment?

Een stofzuiger beste koop voor huisdieren en het gemakkelijk verwijderen van haar, kan je veel tijd besparen én een haarvrij huis opleveren. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste robotstofzuigers hondenharen en overige haren van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Op zoek naar de beste robot stofzuiger voor dierenharen? Lees hier de belangrijkste tips.

De robotstofzuiger voor bijvoorbeeld hondenharen die voor jou het beste is, is niet perse de stofzuiger hondenhaar, stofzuiger kattenhaar of stofzuiger dierenharen die als beste is getest. Dit is dus ook niet de perse de beste robotstofzuiger voor hondenhaar 2022.

Een robotstofzuiger dierenharen die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste storzuiger voor dierenharen. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een robotstofzuiger dierenhaar die jouw huis met meer of minder (huis)dieren, haarvrij houdt!

Dat is misschien wel een beste robotstofzuiger hondenharen, of juist een stofzuiger voor kattenhaar. Een stofzuiger en dweilen in één, of misschien ben je op zoek naar een hele compacte robotstofzuiger voor dierenharen? We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft robotstofzuigers voor dierenharen. Zodat jouw huis of kantoor haarvrij houden, een eitje is, wordt en blijft!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste robot stofzuiger hondenharen en overige dierenharen (van dit moment)’? We bespreken de beste robot stofzuiger hondenhaar en beste robot stofzuiger dierenharen in zijn algemeen, de stofzuiger hondenhaar/ stofzuiger dierenharen die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope stofzuiger voor huisdieren en hun haar te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor de robotstofzuiger dierenharen beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een robotstofzuiger huisdieren (en het opzuigen van hun haar door je huis/ kantoor), gaat kopen.

Onze top 5 beste robotstofzuigers dierenharen en hondenharen nader bekeken

Nummer 1:

Maar liefst 230 minuten draadloos te gebruiken! Deze beste robot stofzuiger hondenharen en overige dierenharen behoort tot de absolute toppers van dit moment. Dankzij de intelligente Smart 360° Laser-Radar met LDS én SLAM technologie maakt deze robot super nauwkeurig thuis of op kantoor schoon. En nog belangrijker, mist geen haartje! Een robotstofzuiger voor hond, kat, konijn en overige huisdiereigenaren bij uitstek. 

Via de kaart die deze robot stofzuiger hondenharen en overige dierenharen met een super sterke accu van 5000 mAh bezit en in real-time maakt, kunnen meteen in de gebruiksvriendelijke app NO-GO-zones gemaakt worden en zal de robot objecten perfect ontwijken.

Dankzij het driedubbele HEPA-filtersysteem is deze robot ook ideaal voor mensen met allergieën. De hoge zuigkracht met tapijt sensor en turbo boost, dubbele zijborstels en midden borstel geven dierenharen geen kans.

Nummer 2:

Wanneer een robot stofzuiger dierenharen een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop stofzuiger dierenharen. Het gaat in deze dus niet zozeer om een stofzuiger voor bijvoorbeeld kattenhaar die enkel goedkoop is, maar is een combinatie van bovenstaande factoren.

Deze beste koop robotstofzuiger hondenharen en overig, stofzuigt én dweilt tegelijk. En dit allebei geheel zelfstandig, zodat je zelf tijd hebt voor leuke(re) zaken. Deze stofzuiger voor huisdieren haren kan dicht langs plinten komen en kan daardoor ook de kleinste hoekjes haarvrij houden. De batterijduur is zn 1,5 uur en in deze tijd kan maar liefst 120 m2 worden stof gezogen en gedweild.

Deze stofzuiger voor hondenhaar en overig beschikt over een duidelijke navigatie technologie en is tevens uitgerust met 8 infrarood sensoren. Obstakels zullen dus vermeden worden en ook s’nachts kan deze robotstofzuiger perfect zijn schoonmaakwerk doen.

In de stofbak zit een HEPA filter die zorgt dat praktisch alle bacteriën worden opgevangen zonder dat jij er mee in contact hoeft te komen.

Nummer 3:

De robotstofzuiger voor dierenhaar die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde robot stofzuiger dierenharen noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Als een van de beste modellen die je vandaag de dag zult tegenkomen, is deze stofzuiger voor hondenhaar en beste robot stofzuiger dierenharen gemaakt om u probleemloos en efficient huet huis (zelfstandig) schoon te zuigen. Een van de meest geavanceerde modellen van dit moment met veel extra opties.

Te denken valt aan een ingebouwd navigatiesysteem, een infraroodsysteem waardoor hij ook s nachts kan stofzuigen, en wat dacht je van de mogelijkheid tot dweilen? Verder is bedienen van deze robot stofzuiger dierenharen eenvoudig en gebruiksvriendelijk door middel van het gebruik van de MI Home With It app.

Een ideale en uitgebreide robotstofzuiger huisdieren die jouw praktisch volledig ontzorgt als het gaat om het haar vrij houden van je huis, werkkamer of kantoor.

Nummer 4:

Deze beste robot stofzuiger hondenharen, stofzuiger dierenharen in het algemeen eigenlijk, heeft echt alles dat jij maar wenst! Het is een stofzuiger hondenhaar, een robot stofzuiger voor dierenharen die niet alleen zuigt, maar ook dweilt. Vakkundig en netjes. 

Deze robot stofzuiger hond, kat, konijn, cavia en die ook andere huisdieren haren aanpakt, is geschikt voor alle soorten vloeren. Super ideaal dus! Ook is deze stofzuiger voor huisdieren haren erg stil, maar heeft wel een sterke zuigkracht. Door de 32 aanwezige val en obstakel sensoren weet deze robotstofzuiger huisdieren haren altijd en overal zijn weg te vinden!

Nummer 5:

Deze beste koop robot stofzuiger hondenharen met een zacht prijskaartje van net onder de 160 euro, is een relatief strak geprijsde stofzuiger huisdieren. Deze stofzuiger voor hondenharen en dweil in 1 is handig in gebruik. Je bedient deze eenvoudig op het apparaat zelf, met de meegeleverde afstandsbediening of via je smartphone.

Deze robot stofzuiger dierenharen  is voorzien van een vuilreservoir van 600ml; dus de stofzuiger dierenharen kan een grote ronde maken, zonder dat je tussendoor het vuilreservoir moet legen. Het meegeleverde waterreservoir heeft een inhoud van 350ML en met een van de 2 vloermoppen worden gladde vloeren streeploos schoon gereinigd.

Om ervoor te zorgen dat het stofzuigen en dweilen zo efficiënt mogelijk gebeurt; is deze stofzuiger voor ook kattenhaar uitgerust met sensoren. Hierdoor wordt voorkomen dat de robotstofzuiger huisdieren continu botst en stopt. De robotstofzuiger voor hond, kat, konijnen haren en noem maar op, is zelf 8 cm hoog, dus onder meubels met die minimale hoogte gaat hij moeiteloos door.

Deze stofzuiger voor dierenharen met laadstation is voorzien van een oplaadbare accu. Wanneer volledig opgeladen, werkt de robotstofzuiger dweil tot wel 2 uur lang! In de verpakking wordt een adapter meegeleverd, zodat je de robotstofzuiger honden haren na gebruik weer kunt opladen voor het volgende gebruik.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste robotstofzuiger hondenharen?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste koop robotstofzuiger hond, kat en overige dierenharen, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste stofzuiger kattenhaar en overige dierenharen, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_robot_stofzuiger_hondenhaar_1

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een robotstofzuiger dierenharen is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een robot stofzuiger hondenharen die óók kan dweilen? Een stofzuiger met dweilfunctie dus? Een wil je een stille en tevens compacte robotstofzuiger honden haren? Een robot stofzuiger dierenharen die je met app kunt bedienen ook wellicht?

Ben jij niet perse op zoek naar een robotstofzuiger voor dierenharen maar wil je bijvoorbeeld wel graag een dweilfunctie? Wij zochten al eerder de beste robotstofzuiger en de beste robotstofzuiger met dweil voor je. Vergeet overigens niet te zorgen voor een stabiele wifi verbinding, die heb je nodig voor gebruik van de app. Een sterke wifi verbinding maak je eenvoudig middels de beste wifi versterker.

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je specifiek een stofzuiger voor huisdieren haren gaat aanschaffen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een robot stofzuiger dierenharen die voor jou het beste is, is best groot. Dit maakt beslissen over welke stofzuiger dierenharen voor jou de beste koop is, niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een stofzuiger voor hondenhaar en overige dierenharen is helder, namelijk het verwijderen van dierenharen in je huis, op je bank en/ of op je meubels en wellicht zelfs wel bed.

Het is echter wel noodzaak dat de stofzuiger voor je huisdieren haren die jij op het oog hebt, de oppervlakte van de kantoor, werk of thuis ruimte kan handelen. En ook de soort vloer die jouw robot stofzuiger dierenharen vrij moet houden van haren, is hierbij een punt van aandacht. We komen hier in de volgende alinea’s nog even op terug.

Wanneer je op zoek gaat naar een robotstofzuiger hondenharen en overige dierenharen voor op het werk, kan het ons voorstellen dat je graag wilt dat de robotstofzuiger zijn werk doet wanneer jij en je collegae niet aanwezig zijn. Een beste robot stofzuiger dierenharen met app, een smart robotstofzuiger die je van afstand kan bedienen, is dan wel heel handig.

De oppervlakte

Hoe groot is de oppervlakte die jouw robotstofzuiger voor dierenharen moet schoon houden? De oppervlakte die jouw robotstofzuiger voor dierenharen heeft schoon te houden, is uiteraard relevant bij de aanschaf van jou storzuiger hondenhaar en/ of overige dierenharen. 

Want kan de stofzuiger huisdieren die jij op het oog hebt, de oppervlakte die hij moet stofzuigen (en dweilen wellicht) wel aan? Iets om te bekijken en beoordelen voor aanschaf!

De vloer(bedekking)

Er zijn verschillende typen vloeren. Zo heb je de houten vloeren, laminaatvloeren, maar ook tapijt of vloerbedekking. Laatstgenoemde is natuurlijk een heel ander soort materiaal dan bijvoorbeeld hout. Veel robotstofzuigers voor hondenhaar en overige dierenharen kunnen prima omgaan met gladde/ harde vloeren en ondergrond. Wanneer er sprake is van vloerbedekking of tapijt, kan het zo zijn dat een robot stofzuiger dierenharen eerder vast loopt. 

Wanneer je een vloerbedekking/ tapijt op kantoor of thuis hebt, is het raadzaam na te gaan of de stofzuiger kattenhaar en overige huisdieren haren die je op het oog hebt, passend is voor je type vloer(bedekking).

beste_robotstofzuiger_hondenharen_02

Decibel

De ene robot stofzuiger dierenharen produceert veel meer geluid/ lawaai dan de ander. Een gemiddeld geluidsniveau van een robotstofzuiger voor hondenharen onder de 70 db is een acceptabel geluidsniveau. Wanneer een stofzuiger dierenharen minder geluid produceert, wordt dit gezien als een stille robot tstofzuiger hondenharen en overige haren. 

De specs van een robotstofzuiger huisdieren geeft over het algemeen het aantal decibel weer. Wanneer dit een belangrijk punt voor je is, is het goed om hier naar te kijken voor aanschaf.

Navigeren

Navigeren en een robot stofzuiger dierenharen. Het kan! Er zijn robot stofzuigers voor honden en overig dierenhaar te koop die de ruimte in kaart kunnen brengen en zodoende een route kunnen vastleggen. De modellen met over het algemeen een wat hoger prijskaartje die deze mogelijkheden hebben, maken een 3D kaart van de ruimte en kunnen zo zeer secuur hun werk doen!

Allergie

Wanneer je last hebt van (stof) allergieën, dan is het handig om een robotstofzuiger dierenhaar aan te schaffen met een kwalitatief uitstekend filter. Een speciaal uitblaasfilter (Hepa 13 of 14 filter) wordt dan aangeraden. Waarom? Omdat deze filters kleine en fijne stofdeeltjes, pollen en overige allergenen tegenhouden en ze niet opnieuw de ruimte ingeblazen worden (via de uitblaaslucht van de robostofzuiger).

Laden maar

Een stofzuiger voor dierenharen kan worden opgeladen door een laadkabel of een laadstation. Instapmodellen beste robotstofzuiger hondenharen (en overige dierenharen) moet je over het algemeen laden door een laadkabel of een laadstation, waar je de robotstofzuiger voor hond of kat of overige dierenharen, zelf naartoe rijdt of inzet. 

Wanneer je een wat duurder model robotstofzuiger hondenharen wilt kopen, dan heb je kans dat deze zelf naar een laadstation rijdt wanneer de accu (bijna) leeg is. Sommige robotstofzuigers hervatten zelfs zelfstandig weer hun werk, nadat ze zijn opgeladen! Wat een handigheid he?

Appen, ja of nee?

Wil jij je stofzuiger voor hondenharen graag bedienen middels app? Soms, steeds vaker eigenlijk, is dat een mogelijkheid!

Een robotstofzuiger hondenharen wordt ‘smart’ genoemd wanneer er een wifi verbinding mogelijk is. Door deze wifi verbinding kun jij je smartphone koppelen aan je stofzuiger dierenharen. Middels app je stofzuiger huisdieren haren dus eenvoudig bedienen (op afstand). Hoe top is dat?!

Wat kost een goede robotstofzuiger dierenharen?

Een beste robot stofzuiger hondenharen kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende stofzuigers voor huisdieren die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een stofzuiger hondenharen of overige dierenharen wel of niet heeft.

Of een robotstofzuiger voor hondenharen goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste robot stofzuiger dierenharen die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope robot stofzuiger dierenharen?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope stofzuiger voor dierenharen kan voor jou wel de meest ideale stofzuiger dierenharen zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een robot stofzuiger hondenharen, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij testen

Jij zoekt de beste robot stofzuiger voor hondenharen of dierenharen. Jij bent die rond dwarrelende plukken haar helemaal zat. En gelijk heb je. Het is namelijk helemaal niet nodig. Laat een robot stofzuiger dit voor je doen. En doe het dan direct goed. Kies een robot stofzuiger met dweil voor hondenharen. Dan kom jij elke dag thuis in een schoon huis.

Maar waar begin je… de keuze is…jawel, reuze. Wij hebben de zoektocht een stuk eenvoudiger gemaakt. Wij selecteerden na grondig onderzoek 5 goede robot stofzuigers voor dierenharen in verschillende prijsklassen. Natuurlijk kijken we ook goed naar gebruikers reviews zodat jij de beste keuze kunt maken en binnen een mum van tijd kunt genieten van een schoon huis. Zonder zelf maar iets te doen.

Veelgestelde vragen over een robotstofzuiger voor hondenharen of dierenharen

Hoe werkt een robotstofzuiger hondenhaar en overige dierenharen?

Een robot stofzuiger (dierenharen) lijkt vaak op een pannenkoek. Het is een platte stofzuiger zonder slang en/of snoeren. Een beste robot stofzuiger voor hondenharen kan zelfstandig stofzuigen en soms ook dweilen. Dit met behulp van een accu. Vaak is er ook een laadstation aanwezig waar een robotstofzuiger huisdieren zelfstandig naar terug kan keren. Je kunt een robotstofzuiger dierenharen zo programmeren, dat deze op verschillende momenten en plekken stofzuigt en soms zelfs dweilt.

Wat is de beste robot stofzuiger voor dierenharen?

De beste robot stofzuiger voor dierenharen, dat is niet één type model of merk. Een stofzuiger huisdieren haar die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede robot stofzuiger dierenharen is volgens ons in ieder geval een stofzuiger dierenharen die vlot, maar accuraat de haren van je huisdier opzuigt. Verder niet teveel herrie maakt en duurzaam in gebruik is.

Wat is de beste robot stofzuiger hondenharen?

Een beste robotstofzuiger voor hondenharen is wederom niet maar één model, type of merk. Het is een robot stofzuiger voor hondenharen die qua mogelijkheden, opties en budget bij jou persoonlijk past. Verder niet teveel herrie maakt, zijn schoonmaakwerk goed doet en duurzaam in gebruik is.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een robotstofzuiger voor huisdieren en hun haren?

Wanneer je van plan bent een robotstofzuiger dierenharen aan te schaffen, is het handig je in te lezen over de accuraatheid, snelheid en duurzaamheid. Ook de oppervlakte die een beste robot stofzuiger dierharen kan stofzuigen is een belangrijke. Afhankelijk welke specificaties voor jou belangrijk zijn en hoe groot de oppervlakte is die jouw stofzuiger voor dierenharen moet afleggen, kun je bekijken wat voor jou de beste stofzuiger huisdieren is.

Beste robot stofzuiger dierenharen, de eindconclusie

De robotstofzuiger hondenharen en overige dierenharen beste koop, is uiteraard ook een goede robotstofzuiger. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste robot stofzuiger dierenharen, zijn er sowieso 6 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aakoop van een stofzuiger dierenharen hieronder voor je uit. Want een robotstofzuiger hondenharen die jouw huis zelfstandig ‘haarvrij’ houdt, wie wil dat nou niet?

Hoe groot is je huis of kantoor? 

De oppervlakte die jouw robotstofzuiger voor dierenharen heeft schoon te houden, is uiteraard relevant bij de aanschaf van jou storzuiger hondenhaar en/ of overige dierenharen. Want kan de stofzuiger huisdieren die jij op het oog hebt, de oppervlakte die hij moet stofzuigen (en dweilen wellicht) wel aan? Iets om te bekijken en beoordelen voor aanschaf! Een zijsprongetje, is de stofzuiger dierenharen die jij op het oog hebt geschikt voor jouw kantoorvloer of vloer thuis? We vertellen daar in onderstaande alinea een beetje meer over.

Het type vloer(bedekking)?

Er zijn verschillende typen vloeren. Zo heb je de houten vloeren, laminaatvloeren, maar ook tapijt of vloerbedekking. Laatstgenoemde is natuurlijk een heel ander soort materiaal dan bijvoorbeeld hout. Veel robotstofzuigers voor hondenhaar en overige dierenharen kunnen prima omgaan met gladde/ harde vloeren en ondergrond. Bij vloerbedekking middels tapijt ligt dit soms anders. Vastlopen is dan een risico. In het geval van een vloerbedekking/ tapijt is het raadzaam na te gaan of de stofzuiger kattenhaar en overige huisdieren haren die je op het oog hebt, passend is voor je type vloer(bedekking).

Het geluid!

Elke robotstofzuiger dierenharen maakt geluid. De één echter wel meer dan de ander. Een gemiddeld geluidsniveau van een robotstofzuiger onder de 70 db is een acceptabel geluidsniveau. Alle geluid daarboven wordt door veel mensen als ‘luid’ ervaren, laat onderzoek zien. De specs van een robotstofzuiger huisdieren geeft over het algemeen het aantal decibel weer. Wanneer dit een belangrijk punt voor je is, is het goed om hier naar te kijken voor aanschaf. Je hebt zelfs robotstofzuigers dierenharen die maar 50 dc produceren!

Navigeren een wens?  

Navigeren en een robot stofzuiger dierenharen. Het gaat écht samen! Er zijn robot stofzuigers voor honden en overig dierenhaar te koop die de ruimte in kaart kunnen brengen en zodoende een route kunnen vastleggen. De modellen met over het algemeen een wat hoger prijskaartje die deze mogelijkheden hebben, maken een 3D kaart van de ruimte (door middel van laser) en kunnen zo zeer secuur en gestructureerd hun werk doen! 

De wijze van laden!

Een stofzuiger voor dierenharen kan worden opgeladen door een laadkabel of een laadstation. Instapmodellen beste robotstofzuiger hondenharen (en overige dierenharen) moet je over het algemeen laden door een laadkabel of een laadstation, waar je de robotstofzuiger voor hond of kat of overige dierenharen, zelf naartoe rijdt of inzet. 

Wanneer je een wat duurder model robotstofzuiger hondenharen wilt kopen, dan heb je kans dat deze zelf naar een laadstation rijdt wanneer de accu (bijna) leeg is. Sommige robotstofzuigers hervatten zelfs zelfstandig weer hun werk, nadat ze zijn opgeladen! Wat een handigheid he?

Bediening door middel van app?

Wat dacht je van een beste robot stofzuiger hondenharen én app? Wil jij je stofzuiger voor hondenharen graag bedienen middels app? Dat is bij sommige robotstofzuigers voor dierenharen een optie!

Een robotstofzuiger hondenharen wordt ‘smart’ genoemd wanneer er een wifi verbinding mogelijk is. Dit is vooral handig wanneer je niet veel thuis of op kantoor bent om schoon te maken en graag ‘op afstand’ wilt besturen. Vaak kosten deze stofzuigers huisdieren haren wel een beetje meer.

En natuurlijk overige dierenharen.. 

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste stofzuiger huisdieren. Je uitgelegd dat de robotstofzuiger dierenharen beste koop, of een beste stofzuiger kattenhaar wellicht, niet perse de beste koop robotstofzuiger voor dierenharen voor jou hoeft te zijn. Het aanbod is best groot en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 6 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste robotstofzuigers hondenharen en overige dierenharen die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE

  #1 Beste robotstofzuiger dierenharen
  Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE. Met laser navigatie

  Met laser navigatie

  Deze robotstofzuiger kan ook nog eens dweilen. Dus hoe harig jouw huisdier ook is, deze robotstofzuiger weet er wel raad mee. Met een gebruiksduur van 230 min krijg jij gegarandeerd je huis schoon.

  €359 bij bol.com
  bol.com (€359,00)
 2. 2. Eziclaen Aqua Map

  #2 Beste koop robotstofzuiger dierenharen
  Eziclaen Aqua Map. Stofzuigen en dweilen

  Stofzuigen en dweilen

  Ruim 120m2 schoonmaak kracht aan boord. Binnen 90 minuten is jouw huis schoon. Deze robotstofzuiger heeft een zeer hoge zuigkracht en obstakeldetectie waardoor deze nooit meer vastloopt.

  €229,99 bij eziclean.nl
  eziclean.nl (€229,99)
 3. 3. Xiami Roborock S6 MaxV

  #3 Beste beoordeelde robotstofzuiger hondenharen
  Xiami Roborock S6 MaxV. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Kan over drempels tot 2 cm en is geschikt voor alle vloertypes. De bediening via de app is zeer gemakkelijk. Je kunt zelfs live meekijken met de schoonmaak klus.

  €485,03 bij bol.com
  bol.com (€485,03)
 4. 4. Eazyclean Aquaconntect X850

  #4 Beste still robotstofzuiger dierenharen
  Eazyclean Aquaconntect X850. Zeer stil

  Zeer stil

  Deze robotstofzuiger produceert slechts 55dB en is daarmee een stuk sneller dan zijn concurrenten. Met Hepa 13 filter voor een gezonde leefomgeving. Deze robotstofzuiger is huisdiervriendelijk door zijn slimme sensoren.

  €499,99 bij eziclean.nl
  eziclean.nl (€499,99)
 5. 5. CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

  #5 Goedkope keuze robotstofzuiger
  CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie. Goedkopere keuze

  Goedkopere keuze

  Deze robotstofzuiger kan niet direct op tegen de toppers uit deze lijst maar scoort overall erg goed. Wat ons betreft perfect geschikt als je een schoon huis wilt maar niet allerlei dure opties nodig hebt.

  €139,95 bij bol.com
  bol.com (€139,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

9 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.8

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.