Beste rookmelder van 2023

Top 5 best geteste rookmelders volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 22 december 2022 @10:37

beste_rookmelder

Jij bent op zoek naar de beste rookmelder? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de rookmelder van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 23 rookmelders uitgebreid getest en vergeleken. Na 11 uur onderzoek is Elro FS1510 als beste rookmelder uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste rookmelders van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een rookmelder. Wist je bijvoorbeeld dat de beste rookmelder in een voordelig 2-pack komt? Lees snel verder…

#1 Beste rookmelder
2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder. Krachtig en eenvoudig

Krachtig en eenvoudig

Een simpele rookmelder die doet wat ie moet doen. Het komt in een handige 2-pack. De batterij gaat maar liefst 10 jaar mee en daarmee zit je de komende jaren lekker veilig.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€34,95 bij brandpreventiewinkel.nl
brandpreventiewinkel.nl (€34,95)

Naar de top 5

Top 5 beste rookmelders van dit moment

Hoe komt deze top 5 rookmelders tot stand?

11 uur getest door experts Onze experts hebben 23 rookmelders uitvoerig getest en vergeleken.

23 rookmelders vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 rookmelders worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. 2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder

  #1 Beste rookmelder
  2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder. Krachtig en eenvoudig

  Krachtig en eenvoudig

  Een simpele rookmelder die doet wat ie moet doen. Het komt in een handige 2-pack. De batterij gaat maar liefst 10 jaar mee en daarmee zit je de komende jaren lekker veilig.

  €34,95 bij brandpreventiewinkel.nl
  brandpreventiewinkel.nl (€34,95)
 2. 2. 2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij

  #2 Beste koop rookmelder
  2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij. Handige magneetbevestiging

  Handige magneetbevestiging

  Een handige 2-pack die je eenvoudig kunt bevestigen middels schroeven of de bijgeleverde magneten. De 85dB signalen zijn marktconform en krachtig genoeg om je uit de slaap te wekken.

  €18,99 bij bol.com
  bol.com (€18,99)
 3. 3. Google Nest Protect – Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  #3 Beste Smart rookmelder
  Google Nest Protect – Slimme rook- en koolmonoxidemelder. Smart rookmelder

  Smart rookmelder

  Heb jij een smart huis of wil je dit graag? Koppel dan deze Nest Rook en koolmonoxide melder aan je Smart Home systeem wordt overal ter wereld gewaarschuwd voor rook in jouw huis.

  €112 bij bol.com
  bol.com (€112,00)
 4. 4. X-Sense XS01-W Rookmelder 6-pack

  #4 Beste koppelbare rookmelder
  X-Sense XS01-W Rookmelder 6-pack. Koppelbare rookmelders

  Koppelbare rookmelders

  De investering is wat groter maar met deze 6 rookmelders, die koppelbaar zijn, voorzie je in 1 keer jouw volledige huis of kantoor. Als 1 melder rook detecteert zullen alle rookmelders een krachtig signaal afgeven.

  €137,95 bij brandpreventiewinkel.nl
  brandpreventiewinkel.nl (€137,95)
 5. 5. Smartwares 10.044.62 Rookmelder

  #5 Goedkope keuze rookmelder
  Smartwares 10.044.62 Rookmelder. Een goedkope optie

  Een goedkope optie

  Heb je nog een plekje waar je graag een rookmelder wilt? Dan is deze goedkope rookmelder zeker een optie. Voor nog geen tientje wel de veiligheid in huis. Wat ons bretreft een prima keuze.

  €6,99 bij alternate.nl
  alternate.nl (€6,99)

Wat is een goede rookmelder?

Met een rookmelder kun je heel veel leed voorkomen, onder andere een afgebrand huis, kantoor of erger. Brandpreventie door middel van rookmelders is essentieel én rookmelders worden daarbij verplicht! In deze koopgids bespreken we de top 5 beste rookmelders.

Wat is de beste rookmelder? Lees hier de belangrijkste info!

De rookmelder die voor jou de beste koop is, is niet perse één van de beste rookmelders 2021 of beste rookmelder 2022. En ook niet degene die als beste naar voren komt in een rookmelders test. Hoewel je veel info kunt halen uit een test omtrent rookmelders, is de beste rookmelder een rookmelder die voldoet aan jouw eigen wensen en voorkeur(en). Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een rookmelder beste koop voor jou.

Een beste slimme rookmelder, of misschien wel een rookmelder met fraai design, een rookmelder met wifi of een koppelbare rookmelder. Of wellicht wil je nen 2555 rookmelders of draadloze koppelbare rookmelders? Hoe het ook zij, we zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft de beste rookmelder, zodat jij de voor jou beste rookmelder kunt vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste rookmelder’? We bespreken de beste rookmelder, de rookmelder die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een goedkope rookmelder te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en wordt daardoor de rookmelder beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen.

Waar moet je op letten bij de aankoop van rookmelders?

Wanneer je een rookmelder wilt kopen, omdat rookmelders verplicht worden in 2022 in huis of op kantoor, je op zoek bent naar een slimme rookmelder, mooie rookmelders, rookmelder met app of een rookmelder met wifi, zijn er zaken waar je beter even aandacht aan kunt besteden alvorens aanschaf. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_rookmelder_02

Als eerste, hoe werkt een rookmelder precies?

Wanneer een rookmelder rook of vuur detecteert door middel van zijn lichtgevoelige sensor (waar dan rook in komt), dan zal er een alarm afgaan. Hard en constant. Het is een (alarm) geluid die je niet kunt missen of negeren. En dat is maar goed ook.. Want uiteraard is actie dan per direct vereist. Qua opties en mogelijkheden verschillen rookmelders enorm. Een standaard beschrijving van a tot z omtrent de werking van rookmelders kunnen we dus ook niet geven in deze koopgids. Daarvoor zijn de rookmelders die op de markt te koop zijn, te verschillend.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een rookmelder of rookmelders, is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen voor wat betreft opties zijn. Wil je een smart rookmelder? Een koppelbare rookmelder ook misschien? Of ben je specifiek op zoek naar de beste rookmelders van 2021 of beste rookmelder 2022? En maken de verdere opties je niet veel uit?

Wil je nen 2555 gecertificeerde rookmelders, geschakelde rookmelders en/ of specifiek een optische rookmelder of een wifi rookmelder?

En zo zijn nog meer persoonlijke voorkeuren te bedenken. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus na te denken over je specifieke voorkeuren. Want de keuze voor wat betreft de beste rookmelders is groot, en dit maakt beslissen over rookmelder voor jou de beste koop is niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een rookmelder zal over het algemeen hetzelfde zijn op kantoor, thuis of in je (werk) schuur. Namelijk brandpreventie! Je wilt niet dat je dierbare huis, werkschuur of kantoor afbrandt en al helemaal niet dat daardoor mensen gewond raken (of erger).

Toch heb je voor een klein schuurtje niet dezelfde rookmelder(s) nodig als voor een groot kantoor. In laatste geval heb je en meer rookmelders nodig, en een groter bereik. Het is in deze belangrijk een rookmelder, rookmelders uit te zoeken die bij jouw gebruikssituatie passen. En bij je voorkeuren qua opties.

Soorten rookmelders

Er zijn verschillende soorten (rook)melders. Te denken valt aan de reguliere rookmelders dus, maar ook zijn er hittemelders, koolmonoxidemelders of een combinatie. Te denken valt dan aan een rookmelder koolmonoxidemeter bijvoorbeeld.

De meest voorkomende rookmelder is een optische rookmelder. Een optische rookmelder werkt door middel van infraroodstraling en deze waarschuwt wanneer er rookontwikkeling wordt gedetecteerd (middels infrarood dus). In het verleden waren er ook nog ionische rookmelders. Dit zijn rookmelders die werken op basis van geladen deeltjes die radioactief zijn. Deze rookmelders tref je bijna niet meer aan. De hoofdreden hiervoor is dat ze erg milieuvervuilend zijn en lastig te verwerken. Wat ons betreft twee meer dan prima redenen om een inonische rookmelder, mocht je deze nog tegen komen, links te laten liggen!

beste_rookmelder_03

Rookmelder op batterij of stroom

Wanneer je op zoek bent naar rookmelders, dan kun je kiezen uit een rookmelder op batterij of een rookmelder op stroom. Goed om te weten dat een rookmelder op netstroom over het algemeen beschikt over een back up batterij. Valt de stroom weg, blijft de rookmelder gewoon nog werken. Wel zo veilig en betrouwbaar. Voordeel in deze is ook, dat je geen batterijen hoeft te vervangen om de zoveel tijd. Hoewel je tegenwoordig rookmelders hebt met batterijen die wel tien jaar plus meegaan! Vervangen van de batterijen hoeft in deze dus ook een een hele lange tijd niet.

De batterijduur van een rookmelder

Zoals in bovenstaande alinea al kort beschreven, bij rookmelders werkend op batterijen zul je zo af en toe de batterij moeten vervangen. Belangrijk, want wanneer de batterijen van een rookmelder leeg zijn, kan de rookmelder zijn werk niet meer doen. Rook of vuur detecteren. De batterijduur van de verschillende batterijen en daarbij horende rookmelders kunnen flink verschillen. Punt van aandacht bij de aanschaf van batterijen en rookmelder(s) dus.

Slimme rookmelder

Er zit veel verschil in rookmelders en hun bijbehorende opties. Zo zijn er basis rookmelders zonder verdere ‘poespas’, maar ook zijn er slimme rookmelders. Een slimme rookmelder wordt ook wel een smart rookmelder genoemd, of een wifi rookmelder. Een rookmelder die je met wifi kunt verbinden. Een slimme rookmelder deelt dus informatie via jouw eigen (draadloze) thuis of kantoornetwerk. Dat kan (ook) middels een rookmelder met app optie. Rookmelders koppelbaar met wifi dus.

Stel, er is brand, rook of vuur, dan kan een smart rookmelder een waarschuwing versturen naar je smartphone. Dus zelfs wanneer je niet thuis of op kantoor bent, kun je tijdig, of in ieder geval snel actie ondernemen.

Koppelbare rookmelder

In navolging op bovenstaande alinea, je hebt koppelbare en ook niet koppelbare rookmelders. Het woord zegt het eigenlijk al, rookmelders die koppelbaar zijn, kun je met elkaar verbinden. Ze worden ook wel geschakelde rookmelders genoemd. Een rookmelder die koppelbaar is, zorgt voor veiligheid door heel het huis of kantoor. 

Gekoppelde rookmelders kun je dan ook het beste door heel het huis of kantoorpand ophangen. 

Je hebt zowel draadloze koppelbare rookmelders, rookmelders koppelbaar met wifi dus, als gekoppelde rookmelders die niet draadloos zijn. 

Een rookmelder met app functie zorgt verder voor controle, omdat je elk moment van de dag bericht kan worden over eventuele brand of rookontwikkeling. Ook wanneer je er zelf niet bent. De beste koppelbare rookmelders zijn over het algemeen rookmelders van hetzelfde merk en dezelfde ‘lijn’ (en met dezelfde opties).

Koolmonoxide en rookmelder

Naast rookmelders heb je ook een koolmonoxide en rookmelder in één (en ook apart trouwens). Deze rookmelder koolmonoxidemeter detecteert rook én koolmonoxide. Koolmonoxide is verraderlijk, want is een kleur en reukloos gas. Heel erg moeilijk te detecteren dus. Het eist daarom jaarlijks nog (te) veel slachtoffers.

Een koolmonoxide meter, ook wel brandgasmelder genoemd, slaat bijvoorbeeld ook alarm wanneer een cv ketel of geiser een slechte verbranding heeft. Een rookmelder koolmonoxidemeter is over het algemeen wat duurder dan een individuele rookmelder, maar je krijgt dan ook meer ‘waar’ voor je geld.

Nen 2555 rookmelders en andere certificeringen

Er zijn gecertificeerde en ook niet gecertificeerde rookmelders te koop. Bij een gecertificeerde rookmelder weet je dat de rookmelder is getest en goed en veilig (genoeg) is bevonden. Waaraan rookmelders moeten voldoen staat in de NEN 2555 certificeringseisen. 

Veel rookmelders voldoen aan het EN14604-keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat de rookmelder in kwestie voldoet aan specifieke veiligheidseisen, duurzaamheid en ook milieuaspecten.

Rookmelders waar plaatsen

Waar je het beste rookmelders kunt plaatsen, hangt af van onder andere de inrichting en grootte van de ruimte. Over het algemeen wordt sowieso geadviseerd een rookmelder op te hangen in de centrale hal en op de gang/ overloop van verdiepingen. In huis wordt tevens geadviseerd een rookmelder op te hangen in de buurt van keuken en woonkamer, en eventueel in slaapkamers. Vergeet hierbij plekken waar brand kan ontstaan niet!

Rookmelders en design

De verschillende rookmelders die je kunt kopen verschillen qua opties en mogelijkheden, maar ook qua uiterlijk, voor wat betreft design. Wanneer je een rookmelder gaat kopen snappen we dan ook goed dat je ook kijkt naar het design. Want een ieder wil het liefst mooie rookmelders hebben hangen op kantoor of thuis, toch?

Het ene merk of fabrikant rookmelder houdt meer rekening met design dan de ander. Feit is ook dat veel rookmelders gewoon wel op elkaar lijken. Daarbij speelt je eigen smaak natuurlijk ook de grootste rol, wanneer het gaat om iets mooi vinden of juist niet.

Merken rookmelders met een groot assortiment zijn ELRO, Firex en Jalo Kupu. 

Google nest heeft rookmelders waarbij meer oog is voor detail en buitenkant. Voor een rookmelder en zijn design dus!

Wat kost een rookmelder

Je kunt rookmelders in winkels kopen, maar je kunt rookmelders natuurlijk ook online bestellen. Het loont om wat rond te kijken in ieder geval eerst, en wat aan prijsvergelijk te doen, alvorens rookmelders te bestellen of kopen.

Een rookmelder kopen (of meerdere rookmelders kopen), je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende rookmelders die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel helder zien.

Of een rookmelder een goede rookmelder is, hangt niet altijd samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een rookmelder beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope rookmelder? Misschien wel voor een mooie rookmelder aanbieding die je kunt vinden. Of een beste rookmelder 2021, eentje die dus niet meer gloednieuw op de markt is. Dit gegeven drukt de prijs over het algemeen.

Prijs zegt dus zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een rookmelder die goedkoop is kan voor jou wel de beste koop rookmelder zijn. Maar feit is, vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Rookmelders verplicht

Rookmelder verplicht in 2022, je hebt het vast wel ergens vaag gehoord of gelezen. Je vraag is dus misschien ook wel, wanneer zijn rookmelders nou precies verplicht? De verplichting tot rookmelders installeren zal ingaan op 1 juli 2022. Dit gaat om een verplichting voor bestaande bouw. Bij nieuwbouw is het al langer verplicht om rookmelders te installeren. Zo is bij nieuwbouwwoningen al sinds 2003 verplicht om op ieder verdieping tenminste 1 rookmelder te installeren. Dat gaat dus per 1 juli ook gelden voor bestaande woningen en panden.

De hoeveelheid rookmelders die in een woning of gebouw aanwezig moeten zijn, dat hangt samen met de grootte (en indeling) van een woning of gebouw. Het voert te ver om daar in deze koopgids specifiek op in te gaan, maar het is wel verstandig hier even onderzoek naar te doen alvorens je aanschaf van rookmelders.

Veelgestelde vragen over een rookmelder

Wat is de beste rookmelder?

De beste rookmelder is in ieder geval een rookmelder die accuraat en betrouwbaar is. Tevens is de batterijduur een belangrijk aspect. Wij adviseren dan ook minstens 5 jaar batterijduur. Ben je fan van een “smart huis”. Denk dan ook eens een aan koppelbare rookmelder. Bijvoorbeeld met Google Home of Alexa.

Welke rookmelder moet ik kopen?

De rookmelder die jij het beste kunt kopen, is de rookmelder die aansluit op jouw gebruikssituatie en je eigen wensen en voorkeuren. De verschillende rookmelders werken verschillend en hebben verschillende opties. In deze kun alleen jij beslissen waar je voorkeur naar uitgaat en welke rookmelder het beste past.

Wat is de beste rookmelder aanbieding?

We selecteren altijd de goedkoopste prijs. Dus ook de rookmelders die in de aanbieding zijn. Dit houden wij altijd accuraat bij. Van minuut tot minuut. Zo vind jij de goedkoopste rookmelder die bij jouw situatie past.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een rookmelder?

Het allerbelangrijkst is dat de rookmelder doet wat hij moet doen (en betrouwbaar is in deze), rook/ vuur detecteren dus. Verder is het goed om te letten op een eventuele certificering, het bereik van de rookmelder, de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Waar kan ik een goede rookmelder kopen?

Een goedkope rookmelder kun je zowel offline -in megastores- als online kopen. Wanneer je online op zoek bent naar een beste rookmelder, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van bol.com, Blokker.nl en Coolblue.nl uitstekend uit de bus.

Rookmelder kopen, de eindconclusie

De rookmelder beste koop is uiteraard ook een goede rookmelder, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste rookmelder zijn er sowieso 5 zaken waar je in het bijzonder op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We zetten ze hieronder (nogmaals) op een rijtje.

Batterij of (net)stroom?

Wanneer je op zoek bent naar rookmelders, dan kun je kiezen uit een rookmelder op batterij of een rookmelder op stroom. Goed om te weten dat een rookmelder op netstroom over het algemeen beschikt over een back up batterij. Valt de stroom weg, blijft de rookmelder gewoon nog werken. Wel zo veilig en betrouwbaar. Voordeel in deze is ook, dat je geen batterijen hoeft te vervangen om de zoveel tijd. Hoewel je tegenwoordig rookmelders hebt met batterijen die wel tien jaar plus meegaan!  

Batterijduur

Zoals in bovenstaande alinea al kort beschreven, bij rookmelders werkend op batterijen zul je zo af en toe de batterij moeten vervangen. Belangrijk, want wanneer de batterijen van een rookmelder leeg zijn, kan de rookmelder zijn werk niet meer doen. Rook of vuur detecteren. De batterijduur van de verschillende batterijen en daarbij horende rookmelders kan enorm verschillen. Goed om hier even onderzoek naar te doen alvorens batterijen en rookmelders aan te schaffen!

Slimme rookmelder of niet?

Zoals je uit deze koopgids hebt kunnen opmaken, zit er (veel) verschil in rookmelders en hun opties. Zo zijn er basis rookmelders, maar ook slimme rookmelders. Een slimme rookmelder wordt ook wel een smart rookmelder genoemd, of een wifi rookmelder. Een rookmelder die je met wifi kunt verbinden. Een slimme rookmelder deelt dus informatie via jouw eigen (draadloze) thuis of kantoornetwerk. 

Stel, er is brand, rook of vuur, dan kan een smart rookmelder een waarschuwing versturen naar je smartphone. Dus zelfs wanneer je niet thuis of op kantoor bent, kun je tijdig, of in ieder geval snel actie ondernemen.

Rookmelder koppelbaar?

In navolging op bovenstaande alinea, je hebt koppelbare en ook niet koppelbare rookmelders. Het woord zegt het eigenlijk al, rookmelders die koppelbaar zijn, kun je met elkaar verbinden. Ze worden ook wel geschakelde rookmelders genoemd. Een rookmelder die koppelbaar is, zorgt voor veiligheid door heel het huis. Gekoppelde rookmelders kun je dus ook het beste door heel het huis of kantoorpand ophangen. Let echter wel op, koppelbaar en rookmelder gaan niet standaard samen. Niet elke rookmelder is ook standaard een koppelbare rookmelder. Let hierbij op de specs die hier meer over vertellen bij een specifieke rookmelder.

Je hebt zowel draadloze koppelbare rookmelders, rookmelders koppelbaar met wifi dus, als gekoppelde rookmelders die niet draadloos zijn.

Rook en koolmonoxide?

Naast rookmelders heb je ook een koolmonoxide en rookmelder in één (en ook apart trouwens). Deze rookmelder/ koolmonoxidemeter detecteert rook én koolmonoxide. Koolmonoxide is verraderlijk, want is een kleur en reukloos gas. Heel erg moeilijk te detecteren dus. Het eist daarom jaarlijks nog (te)veel slachtoffers.

Een koolmonoxide meter, ook wel brandgasmelder genoemd, slaat bijvoorbeeld ook alarm wanneer een cv ketel of geiser een slechte verbranding heeft. Een rookmelder koolmonoxidemeter is over het algemeen wat duurder dan een individuele rookmelder, maar je krijgt dan ook meer ‘waar’ voor je geld

De 5 beste rookmelders nogmaals op een rijtje:

 1. 1. 2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder

  #1 Beste rookmelder
  2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder. Krachtig en eenvoudig

  Krachtig en eenvoudig

  Een simpele rookmelder die doet wat ie moet doen. Het komt in een handige 2-pack. De batterij gaat maar liefst 10 jaar mee en daarmee zit je de komende jaren lekker veilig.

  €34,95 bij brandpreventiewinkel.nl
  brandpreventiewinkel.nl (€34,95)
 2. 2. 2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij

  #2 Beste koop rookmelder
  2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij. Handige magneetbevestiging

  Handige magneetbevestiging

  Een handige 2-pack die je eenvoudig kunt bevestigen middels schroeven of de bijgeleverde magneten. De 85dB signalen zijn marktconform en krachtig genoeg om je uit de slaap te wekken.

  €18,99 bij bol.com
  bol.com (€18,99)
 3. 3. Google Nest Protect – Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  #3 Beste Smart rookmelder
  Google Nest Protect – Slimme rook- en koolmonoxidemelder. Smart rookmelder

  Smart rookmelder

  Heb jij een smart huis of wil je dit graag? Koppel dan deze Nest Rook en koolmonoxide melder aan je Smart Home systeem wordt overal ter wereld gewaarschuwd voor rook in jouw huis.

  €112 bij bol.com
  bol.com (€112,00)
 4. 4. X-Sense XS01-W Rookmelder 6-pack

  #4 Beste koppelbare rookmelder
  X-Sense XS01-W Rookmelder 6-pack. Koppelbare rookmelders

  Koppelbare rookmelders

  De investering is wat groter maar met deze 6 rookmelders, die koppelbaar zijn, voorzie je in 1 keer jouw volledige huis of kantoor. Als 1 melder rook detecteert zullen alle rookmelders een krachtig signaal afgeven.

  €137,95 bij brandpreventiewinkel.nl
  brandpreventiewinkel.nl (€137,95)
 5. 5. Smartwares 10.044.62 Rookmelder

  #5 Goedkope keuze rookmelder
  Smartwares 10.044.62 Rookmelder. Een goedkope optie

  Een goedkope optie

  Heb je nog een plekje waar je graag een rookmelder wilt? Dan is deze goedkope rookmelder zeker een optie. Voor nog geen tientje wel de veiligheid in huis. Wat ons bretreft een prima keuze.

  €6,99 bij alternate.nl
  alternate.nl (€6,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.5

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.