Beste sleutelkluisje met code van 2023

Top 5 best geteste sleutelkluisjes met code volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 12 april 2023 @11:52

beste_sleutelkluisje_met_code

Jij bent op zoek naar het beste sleutelkluisje met code? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het sleutelkluisje met code van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 sleutelkluisjes met code uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is EarKings sleutelkluis als beste sleutelkluisje met code uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste sleutelkluisjes met code van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een sleutelkluisje met code. Wist je bijvoorbeeld dat het beste sleutelkluisje met code plek heeft voor maximaal 7 sleutels? Lees snel verder…

#1 Beste sleutelkluisje met code
EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage . In stijlvol zwart

In stijlvol zwart

Deze zwarte wandkluis voor sleutels is geschikt voor 5 tot 7 sleutels en 100% weersbestendig. Dit sleutelkastje is gemaakt van stevig RVS en heeft een stevig mechanisch slot.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€21,99 bij bol.com
bol.com (€21,99)

Naar de top 5

Top 5 beste sleutelkluisjes met code van dit moment

Hoe komt deze top 5 sleutelkluisjes met code tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 9 sleutelkluisjes met code uitvoerig getest en vergeleken.

9 sleutelkluisjes met code vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 sleutelkluisjes met code worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage 

  #1 Beste sleutelkluisje
  EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage . In stijlvol zwart

  In stijlvol zwart

  Deze zwarte wandkluis voor sleutels is geschikt voor 5 tot 7 sleutels en 100% weersbestendig. Dit sleutelkastje is gemaakt van stevig RVS en heeft een stevig mechanisch slot.

  €21,99 bij bol.com
  bol.com (€21,99)
 2. 2. VINZ Ebbe Sleutelkluis / Sleutelkast met code

  #2 Beste koop sleutelkluisje
  VINZ Ebbe Sleutelkluis / Sleutelkast met code. Compact en sterk

  Compact en sterk

  Dit stalen sleutelkastje is bijzonder stevig te noemen. Dit sleutelkastje is weersbestendig en het mechanische slot is af te dekken met een kunststof klepje. Dit kastje biedt genoeg ruimte voor autosleutels.

  €21,95 bij bol.com
  bol.com (€21,95)
 3. 3. Happy Goods – Sleutelkluis met code voor buiten

  #3 Goed alternatief sleutelkluisje
  Happy Goods – Sleutelkluis met code voor buiten. Geschikt voor wel 10 sleutels

  Geschikt voor wel 10 sleutels

  Dit HappyGoods sleutelkastje is groot genoeg voor 10 losse sleutels of de bos autosleutels. Het mechanische cijferslot is eenvoudig in te stellen (keer op keer) en voelt degelijk aan.

  €19,99 bij bol.com
  bol.com (€19,99)
 4. 4. Sleutelkluis voor binnen/buiten met Code

  #4 Beste sleutelkluisje met toetsen
  Sleutelkluis voor binnen/buiten met Code. Met toetsen

  Met toetsen

  Zeer geschikt voor mensen met lange nagels of als je een langere code wilt. Je kunt namelijk een code instellen tot wel 10 cijfers. Dit kastje weegt maar liefst 700 gram, wat erg stevig aanvoelt.

  €23,95 bij bol.com
  bol.com (€23,95)
 5. 5. Sleutelkluis – Sleutelkluisje met Code voor Buiten

  #5 Beste opvallende sleutelkluisje
  Sleutelkluis – Sleutelkluisje met Code voor Buiten. In opvallend rood

  In opvallend rood

  Wil je graag dat het sleutelkastje opvalt? Bijvoorbeeld omdat je een B&B runt? Dan is deze opvallende en stevige verschijning erg handig. Geschikt voor 5 tot 7 sleutels en voorzien van een mechanisch slot.

Tips voor het kopen van het beste sleutelkluisje met code

Het beste sleutelkluisje met code vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Het aanbod is zo groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En hoe weet je of het sleutelkluisje veilig is? De meeste mensen zitten met veel vragen als ze op zoek zijn naar een sleutelkluisje met code. Iedereen heeft weleens berichten gelezen van inbrekers die sleutelkastjes van muren rukken om vervolgens dure apparatuur mee te nemen in de auto. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Lees verder als je dergelijke problemen wilt voorkomen. Met het beste sleutelkluisje met code moet dit zeker lukken!

Het beste sleutelkluisje met code voor jou

Wat het beste sleutelkluisje met code is verschilt van persoon tot persoon. Wat verwacht je van een sleutelkluisje? Wat wil je beveiligen met het sleutelkluisje? Als je je verdiept in de mogelijkheden, zul je al snel constateren dat je de keuze hebt uit zowel goedkope als dure modellen. Dat neemt echter niet weg dat er nadelen verbonden zijn aan goedkope sleutelkluisjes. Als een inbreker een hamer heeft, kan hij of zij het sleutelkluisje eenvoudigweg slopen door een ferme tik uit te delen met dit wapen. Dan zijn jouw kostbaarheden dus alsnog niet veilig. Dat is waarom veel mensen ervoor kiezen nét iets meer geld uit te trekken voor een sleutelkluisje.

De voordelen van een relatief duur sleutelkluisje

Relatief dure sleutelkluisjes hebben verschillende voordelen ten opzichte van goedkope varianten. Het voornaamste voordeel is dat je een duurder sleutelkluisje niet eenvoudigweg met een hamer kan slopen door een harde tik te geven. Bovendien maakt het meer kabaal om een duur sleutelkluisje kapot te maken. De kans is groter dat je dit hoort en op tijd in kunt grijpen. Dan kun je bijvoorbeeld op tijd de politie inschakelen. Misschien horen de buren het wel als je niet thuis bent. Inbrekers zijn doodsbang om lawaai te maken als ze bezig zijn met een inbraakpoging. Het zal je verbazen hoe laf inbrekers in het echt zijn!

beste_sleutelkluisje_met_code_01

De tijd staat niet stil

Je kunt tegenwoordig oer-en oer degelijke sleutelkluizen kopen die geen inbreker ter wereld openbreekt. Als je het beste sleutelkluisje met code koopt, wordt de kluis – zoals de naam al doet vermoeden – met een cijfercode beveiligt. Voor een degelijke sleutelkluis hoef je dus niet verder te zoeken. Als er een noodgeval is, kun je regelen dat je sneller toegang hebt. Er zijn verschillende dingen om op te letten als je op zoek bent naar de beste sleutelkluis met code.

Waar op te letten bij een sleutelkluis met code

Het is verstandig om ervaringen van gebruikers te lezen voordat je een sleutelkluis met code koopt. Dan kom je te weten wat de voor-en nadelen van het sleutelkluisje zijn volgens verschillende gebruikers. Vergeet je niet om recensies te lezen van professionele recensenten? Als je dit allebei doet – gebruikerservaringen lezen én recensies –  weet je vrijwel zeker dat je goed zit. Het is belangrijk om niet te vergeten dat je uiteindelijk alleen zelf kunt bepalen wat de beste sleutelkluis met code is. Wat zijn jouw verwachtingen?

Hoeveel jaar garantie zit er op de beste sleutelkluis met code?

Hoeveel jaar garantie er zit op een sleutelkluis, verschilt van product tot product. Soms zit er wel tien jaar garantie op een sleutelkluis! Wat wil je nog meer? Het bevestigen van een sleutelkluis is – gelukkig – geen hogere wiskunde. Als je een beetje handig bent, moet dit zonder problemen lukken. Mocht je geboren zijn met twee linkerhanden, kun je altijd de hulp van een expert inschakelen. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

beste_sleutelkluisje_met_code_02

Een investering voor de lange termijn

Een huis beveiligen tegen inbraak is een investering voor de lange termijn. Uiteindelijk zul je de uitgave ruimschoots terugverdienen. Je voorkomt op deze manier namelijk dat jouw dure televisie wordt gestolen door een kwaadwillende dief. Als dat gebeurt omdat je te eigenwijs was om inbraakbeveiliging te kopen, zul je spijt krijgen dat je geen sleutelkluis met code hebt geïnstalleerd.

Waar moet je de beste sleutelkluis met code bevestigen?

Een sleutelkluis met code bevestig je bij voorkeur buiten het zicht. Anders kunnen mensen inspiratie putten uit jouw inbraakbeveiliging. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Een huis beveilig je uiteindelijk vooral voor je eigen veiligheid. Gemakzuchtigheid is dan ook eeuwig zonde. Zeker als een inbraak nare gevolgen heeft. Je zal niet de eerste zijn die een aanvaring heeft met een inbreker. Grijp dus op tijd in en overweeg om een sleutelkluis met code te kopen. Het perfecte alternatief voor camerabewaking of misschien zelfs schrikverlichting.

Jouw kind is altijd veilig

Mocht je een zoon of dochter hebben, dan is het ook verstandig om een sleutelkluis te kopen. Als je de code verteld aan je kind, kan hij veilig naar binnen en buiten. Ook als je boodschappen aan het doen bent of een andere alledaagse activiteit. Het hebben van fatsoenlijke inbraakbeveiliging heeft dan ook veel voordelen.

Twijfelen is nergens voor nodig

In de sleutelkluis kun je met een gerust hart sleutels opbergen. Ook in de thuiszorg worden sleutelkluizen veelvuldig gebruikt. De toepassingen van sleutelkluizen met code zijn dan ook zeer divers. Het is dus nergens voor nodig om nog langer te twijfelen. Monteer je de sleutelkluis straks aan de gevel of ergens anders? Tot slot is het slim om te kijken of de sleutelkluis die je wilt kopen getest is op inbraakwerendheid. Dan weet je écht zeker dat je goed zit!

Veelgestelde vragen over een sleutelkluisje met code

Hoe duur is een sleutelkluis met code?

Je kunt al een sleutelkluis met code kopen voor een paar tientjes. Maar je kunt ook een duurdere kluis kopen. Je moet dan denken aan honderd of een paar honderd euro.

Hoe weet ik of een sleutelkluis met code veilig is?

Je kunt kijken of de sleutelkluis getest is op inbraakwerendheid. Ook kun je recensies en gebruikerservaringen lezen om een idee te krijgen. Goedkope sleutelkluizen zijn meestal minder veilig. Een goedkope sleutelkluis kopen kan op de lange termijn duurder zijn!

Kunnen inbrekers een sleutelkluis met code slopen?

Met geen enkele sleutelkluis met code ben je 100% beveiligd tegen inbrekers, maar als je een goede kluis koopt, en de kluis vervolgens op de juiste manier monteert, heb je alles gedaan wat je kon om veilig te zijn voor inbrekers.

Nogmaals onze top 5 beste sleutelkluisjes met code op een rijtje

 1. 1. EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage 

  #1 Beste sleutelkluisje
  EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage . In stijlvol zwart

  In stijlvol zwart

  Deze zwarte wandkluis voor sleutels is geschikt voor 5 tot 7 sleutels en 100% weersbestendig. Dit sleutelkastje is gemaakt van stevig RVS en heeft een stevig mechanisch slot.

  €21,99 bij bol.com
  bol.com (€21,99)
 2. 2. VINZ Ebbe Sleutelkluis / Sleutelkast met code

  #2 Beste koop sleutelkluisje
  VINZ Ebbe Sleutelkluis / Sleutelkast met code. Compact en sterk

  Compact en sterk

  Dit stalen sleutelkastje is bijzonder stevig te noemen. Dit sleutelkastje is weersbestendig en het mechanische slot is af te dekken met een kunststof klepje. Dit kastje biedt genoeg ruimte voor autosleutels.

  €21,95 bij bol.com
  bol.com (€21,95)
 3. 3. Happy Goods – Sleutelkluis met code voor buiten

  #3 Goed alternatief sleutelkluisje
  Happy Goods – Sleutelkluis met code voor buiten. Geschikt voor wel 10 sleutels

  Geschikt voor wel 10 sleutels

  Dit HappyGoods sleutelkastje is groot genoeg voor 10 losse sleutels of de bos autosleutels. Het mechanische cijferslot is eenvoudig in te stellen (keer op keer) en voelt degelijk aan.

  €19,99 bij bol.com
  bol.com (€19,99)
 4. 4. Sleutelkluis voor binnen/buiten met Code

  #4 Beste sleutelkluisje met toetsen
  Sleutelkluis voor binnen/buiten met Code. Met toetsen

  Met toetsen

  Zeer geschikt voor mensen met lange nagels of als je een langere code wilt. Je kunt namelijk een code instellen tot wel 10 cijfers. Dit kastje weegt maar liefst 700 gram, wat erg stevig aanvoelt.

  €23,95 bij bol.com
  bol.com (€23,95)
 5. 5. Sleutelkluis – Sleutelkluisje met Code voor Buiten

  #5 Beste opvallende sleutelkluisje
  Sleutelkluis – Sleutelkluisje met Code voor Buiten. In opvallend rood

  In opvallend rood

  Wil je graag dat het sleutelkastje opvalt? Bijvoorbeeld omdat je een B&B runt? Dan is deze opvallende en stevige verschijning erg handig. Geschikt voor 5 tot 7 sleutels en voorzien van een mechanisch slot.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews