Beste slush puppy machine van 2023

Top 5 best geteste slush puppy makers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 23 juni 2023 @14:30

beste_slush_puppy_machine

Jij bent op zoek naar de beste slush puppy machine? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de slush puppy machine van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 slush puppy makers uitgebreid getest en vergeleken. Na 12 uur onderzoek is Slush Puppy Maker 500 ML als beste slush puppy machine uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste slush puppy makers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een slush puppy machine. Wist je bijvoorbeeld dat de beste slush puppy machine zeer snel en eenvoudig werkt? Lees snel verder…

#1 Beste slush puppy maker
Slushy maker 500 ML Blauw. Binnen 60 seconden klaar

Binnen 60 seconden klaar

Deze eenvoudige slush puppy maker is zeer eenvoudig in gebruik en na gebruik eenvoudig schoon te maken. Kan van elk drankje een slush puppy maken.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€17,95 bij bol.com
bol.com (€17,95)

Naar de top 5

Top 5 beste slush puppy machines van dit moment

Hoe komt deze top 5 slush puppy machines tot stand?

12 uur getest door experts Onze experts hebben 9 slush puppy machines uitvoerig getest en vergeleken.

9 slush puppy makers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 slush puppy machines worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Slushy maker 500 ML Blauw

  #1 Beste slush puppy maker
  Slushy maker 500 ML Blauw. Binnen 60 seconden klaar

  Binnen 60 seconden klaar

  Deze eenvoudige slush puppy maker is zeer eenvoudig in gebruik en na gebruik eenvoudig schoon te maken. Kan van elk drankje een slush puppy maken.

  €17,95 bij bol.com
  bol.com (€17,95)
 2. 2. Slushpuppy – Slushie Maker – Slush Puppy

  #2 Beste koop slush puppy machine
  Slushpuppy – Slushie Maker – Slush Puppy. Een echte slush puppy machine voor thuis

  Een echte slush puppy machine voor thuis

  Deze Slush Puppy machine is de gadget voor deze zomer. Altijd een een verfrissende slush puppy voor die zomerse momenten. Ook zeer leuk op een feestje

  €199,99 bij bol.com
  bol.com (€199,99)
 3. 3. Summer Spark Slushy Maker

  #3 Meest eenvoudig slush puppy maker
  Summer Spark Slushy Maker. Zeer makkelijk in gebruik

  Zeer makkelijk in gebruik

  Deze Slush Puppy maker plaats je 4 tot 6 uur in de vriezer en maakt daarna binnen 60 seconden een heerlijke slushpuppy. De beker is na gebruik eenvoudig te reinigen.

  €16,99 bij bol.com
  bol.com (€16,99)
 4. 4. GetIce Ice Crusher – IJscrusher blender machine

  #4 Meest uitgebreide slush puppy maker
  GetIce Ice Crusher – IJscrusher blender machine. Crushed Ice maker

  Crushed Ice maker

  Je maakt niet alleen de lekkerste slush puppy's met deze icecrusher maar ook de lekkerste cocktails voorzien van crushed ice. De behuizing is erg sterk en staat stevig op de pootjes.

  €49,99 bij bol.com
  bol.com (€49,99)
 5. 5. Swinn – Slushy Maker – Slush Puppy Machine

  #5 Goed alternatief puppy maker
  Swinn – Slushy Maker – Slush Puppy Machine. Perfect voor de warme zomer

  Perfect voor de warme zomer

  Deze Slush Puppy machine werkt heel eenvoudig en maakt binnen no time de lekkerste Slush Puppy's. Deze Slush Puppy machine heeft een inhoud van 1 liter en je kunt dus tot wel 5 slush puppy's tegelijk maken.

Tips voor het kopen van de beste slush puppy machine / slush puppy maker

Ben je op zoek naar een slush puppy machine / slush puppy maker? Dan zal je zien dat je deze op veel plekken kunt kopen. Zowel in verschillende webshops als in diverse winkels kun je dit product kopen. In de warmere maanden zal dit product vaker in de winkel liggen dan in de wintermaanden. Dan kan je altijd online op zoek gaan naar dit product. De prijzen kunnen enorm verschillen van elkaar. Dat komt omdat sommige apparaten speciaal zijn bedoeld voor de horeca. Wil je dus een slush puppy machine / slush puppy maker voor thuis? Dan kun je hier gericht op zoeken. Hiermee kun je een hoop geld besparen. Ook zal je het apparaat niet dagelijks gebruiken in huis maar zal je hem een enkele keer tevoorschijn toveren op een warme dag. Een slussy machine is te verkrijgen in een elektrische variant en een variant zonder stroom. Hierbij dien je zelf meer werk te verrichten om een heerlijke slush puppy te creëren. Beide werken erg goed maar verschillen enorm in prijs. Kijk dus waar jij naar op zoek bent en baseer hier jouw aankoop op.

De voordelen van een slush puppy machine / slush puppy maker

Met een slush puppy machine / slush puppy maker in huis kun je iedere dag, wanneer je maar wilt een slush puppy maken. Normaal gesproken moet je voor een slush puppy naar de snackbar lopen of langs een zwembad gaan. Wanneer je hier geen zin in hebt kun je zelf een slush machine kopen om zo thuis zelf een lekkere slush puppy te maken. Dit apparaat is zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik te koop. De voordelen zijn dat je snel thuis je eigen slush puppy kunt maken zonder dat je hier de deur voor uit hoeft. Zo kun je zelfs midden in de nacht genieten van een heerlijke slush puppy. Dit is ook leuk om uit te delen tijdens feestjes. Zorg dat je altijd voldoende siroop en ijsblokjes op voorraad hebt zodat je altijd een slush puppy kunt maken wanneer jij dat wilt. De machine doet vervolgens al het werk voor je.

Waar op letten bij de aanschaf van een slush puppy machine / slush puppy maker

Wanneer je een slush puppy machine / slush puppy maker koopt kun je letten op het formaat van het apparaat. Sommige slush machines zijn namelijk erg groot en zijn gemaakt voor de horeca. Wanneer dit niet is wat je zoekt kun je kijken naar een kleinere variant. Deze zal weinig ruimte innemen in de keuken en ook minder of geen stroom verbruiken. Wanneer je slechts een enkele keer een slush puppy maakt, kun je kiezen voor een slush puppy beker welke je in de vriezer kunt leggen. Wanneer de beker volledig is bevroren kun je hier een drankje naar keuze in doen en vervolgens knijp je in de beker. Hierdoor ontstaat er een slush puppy. Wanneer je echt op zoek bent naar een machine heb je een ruime keuze uit diverse slush machines waar je heerlijke slush puppy’s mee kunt maken. Let hierbij op de ruimte die het apparaat inneemt en de stroom die dit apparaat verbruikt.

beste_slush_puppy_machine_01

Veelgestelde vragen over de beste slush puppy maker

Waar koop je een slush puppy machine / slush puppy maker

Zowel online als in diverse winkels kun je terecht voor de aanschaf van een slush machine. Zowel de beker die je zelf in de vriezer kunt leggen als een machine die volledig een slush puppy voor je kan maken. Online kun je verschillende machines met elkaar vergelijken en zo de beste uitkiezen. In de winkel kun je het product in het echt bekijken om te zien of de kwaliteit goed is. Wanneer je een slush machine aanschaft voor de horeca kun je hiervoor naar speciale winkels gaan.

Hoe werkt een slush puppy machine / slush puppy maker

Verschillende machines hebben een verschillende werking. Zo kan de ene machine schaafijs maken waar je zelf siroop aan toe kunt voegen. Na goed roeren heb je jouw eigen slush puppy. Ook heb je machines waar je alle ingrediënten in een keer in de machine doet. Deze worden goed met elkaar gemengd en het ijs wordt extra klein gemaakt. Op die manier wordt de slush puppy in de machine gemaakt en hoef je deze alleen nog in een beker te gieten.

Wat heb je nodig om een slush puppy te maken?

Om een slush puppy te maken heb je een slush puppy maker nodig, bijbehorende siropen en ijs. Let goed op welke siropen je gebruikt. Deze dienen op basis te zijn van suiker, anders kunnen ze niet bevriezen en krijg je geen goede slushy. Je kunt speciale siropen kopen die zijn ontwikkeld voor het maken van een slush puppy. Ook een grote beker met een slush puppy rietje kan helpen bij het nuttigen van je slush puppy. Vaak kun je deze tegelijk aanschaffen bij de machine. Zo heb je de hele set compleet. Zorg dat je altijd ijsblokjes in de vriezer hebt liggen zodat je, wanneer je maar wilt, een slush puppy kan maken zonder dat je lang hoeft te wachten.

Wat kost een slush puppy machine / slush puppy maker

De prijs van een slush machine hangt af van het apparaat dat je koopt. Wanneer je weinig uit wilt geven om een slush puppy te kunnen maken, kun je kiezen voor de slush puppy beker. Deze werkt zonder stroom en hoef je alleen maar in de vriezer te leggen. Echter duurt deze methode wel lang doordat de beker zeker 5 uur in de vriezer moet liggen. Ook moet je vervolgens zelf gaan kneden en knijpen om een slush puppy te maken. Wanneer je wat meer geld uit wilt geven aan een apparaat, heb je keuze uit diverse formaten. Zo schaf je al een slush machine aan voor 40 euro tot ruim 1500 euro. Apparaten voor de horeca zijn vele malen groter en ook duurder. Kijk dus wat je nodig hebt om zo een machine aan te schaffen die voldoen aan jouw wensen en aan jouw budget.

Nogmaals onze top 5 beste slush puppy machines op een rijtje

 1. 1. Slushy maker 500 ML Blauw

  #1 Beste slush puppy maker
  Slushy maker 500 ML Blauw. Binnen 60 seconden klaar

  Binnen 60 seconden klaar

  Deze eenvoudige slush puppy maker is zeer eenvoudig in gebruik en na gebruik eenvoudig schoon te maken. Kan van elk drankje een slush puppy maken.

  €17,95 bij bol.com
  bol.com (€17,95)
 2. 2. Slushpuppy – Slushie Maker – Slush Puppy

  #2 Beste koop slush puppy machine
  Slushpuppy – Slushie Maker – Slush Puppy. Een echte slush puppy machine voor thuis

  Een echte slush puppy machine voor thuis

  Deze Slush Puppy machine is de gadget voor deze zomer. Altijd een een verfrissende slush puppy voor die zomerse momenten. Ook zeer leuk op een feestje

  €199,99 bij bol.com
  bol.com (€199,99)
 3. 3. Summer Spark Slushy Maker

  #3 Meest eenvoudig slush puppy maker
  Summer Spark Slushy Maker. Zeer makkelijk in gebruik

  Zeer makkelijk in gebruik

  Deze Slush Puppy maker plaats je 4 tot 6 uur in de vriezer en maakt daarna binnen 60 seconden een heerlijke slushpuppy. De beker is na gebruik eenvoudig te reinigen.

  €16,99 bij bol.com
  bol.com (€16,99)
 4. 4. GetIce Ice Crusher – IJscrusher blender machine

  #4 Meest uitgebreide slush puppy maker
  GetIce Ice Crusher – IJscrusher blender machine. Crushed Ice maker

  Crushed Ice maker

  Je maakt niet alleen de lekkerste slush puppy's met deze icecrusher maar ook de lekkerste cocktails voorzien van crushed ice. De behuizing is erg sterk en staat stevig op de pootjes.

  €49,99 bij bol.com
  bol.com (€49,99)
 5. 5. Swinn – Slushy Maker – Slush Puppy Machine

  #5 Goed alternatief puppy maker
  Swinn – Slushy Maker – Slush Puppy Machine. Perfect voor de warme zomer

  Perfect voor de warme zomer

  Deze Slush Puppy machine werkt heel eenvoudig en maakt binnen no time de lekkerste Slush Puppy's. Deze Slush Puppy machine heeft een inhoud van 1 liter en je kunt dus tot wel 5 slush puppy's tegelijk maken.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.