Vind in sneltreinvaart de beste spycam

De spycam beste koop; voor jou blijft niets meer ongezien!

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 12 september 2022 @14:11

Jij wilt -ongezien- zicht hebben en houden op bijvoorbeeld kostbare bezit(tingen). Je wilt dan ook een spycam kopen. Een spycam met wifi, wellicht. Wij hebben de beste spycam voor je gevonden! Klik hier voor de beste spycam top 5. Heb je niet zoveel tijd en wil je direct weten wat de beste spycam is? Dan kunnen we je alvast vertellen dat dit de Narvie – Premium Mini Verborgen Camera Incl. 32GB Geheugenkaart is.

beste_spycam_01

De beste spycam van 2022, dit is ‘m!

Wat is de spycam (wifi) beste koop van dit moment?

Met een spycam kun jij -vaak ongezien- je kostbare eigendommen in de gaten houden, zonder dat je zelf aanwezig bent. Of situaties filmen die je zwart op wit wilt hebben staan, bijvoorbeeld. In deze koopgids bespreken we de top 5 best spycam en beantwoorden we de vraag; spycam kopen? Wat is de beste spycam?

Spycam beste koop, we hebben belangrijke informatie voor je

De spycam die voor jou het beste is, is niet perse de beste spy camera 2020, beste spy camera 2021 of beste spycam 2022. Het gaat in deze wat ons betreft ook niet om de beantwoording van de vraag wat het beste merk spycam is. Een spycam die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste spycamera. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een spycam beste koop voor jou.

Een beste spycam is dus degene die goed bij je past en voldoet aan jouw wensen en eisen. We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft beste spycams.

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste spycam’? We bespreken de beste spycam, de spycam die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een goedkope spycam te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en is daardoor wel de spycam beste koop. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot, er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een spycam gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5!

Beste spycam

Ongezien overal een oogje in het zeil houden

Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja App werkt op besturingssyteem: Android | iOS Wifi vereist: Ja Aantal megapixels: 1080 Megapixel Foto functionaliteit: Ja Max kijkhoek horizontaal: 110 °

Deze allerbeste spycam werkt perfect als webcam én als beveiligingscamera. Het apparaatje beschikt daarbij over een automatische opnamefunctie.

Gedurende afwezigheid kan deze mini spycam op de stand-by modus worden gezet. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, begint spycam mini automatisch met het maken van opnames. Als het 2 minuten stil is, wordt de kleine camera behorende bij deze beste spycam automatisch uitgeschakeld.

Een fantastische ultra lichte en kleine mini spycam die tevens als webcam gebruikt kan worden en een 90 graden roterende lens heeft. Deze spycam wordt vooral lovend beoordeeld door de goede beeldkwaliteit en het gebruiksgemak!

Wat we goed vinden:

 • Opnemen en opladen is tegelijk mogelijk.
 • De opnamekwaliteit is erg goed.
 • Werktemperatuur van -5 tot +40 graden!

Wat we minder goed vinden:

 • De handleiding is enkel in het engels.

Beste koop spycam

Ook in jou schuilt een James Bond

Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja App werkt op besturingssyteem: Android | iOS Wifi vereist: Ja Aantal megapixels: 1080 Megapixel Foto functionaliteit: Ja Max kijkhoek horizontaal: 150 °

Wanneer een spycam een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop spycam. Het gaat in deze dus niet zozeer om de beste budget spycam, maar is een combinatie van factoren.

Deze beste koop spycam is een spycam met wifi, waarmee je altijd en overal beelden live kunt streamen! Via de app kun je eenvoudig de camerabeelden laten opnemen. Kies voor een gewenst tijdsinterval, zet ‘m op automatisch onbeperkt opnemen, of stel de bewegingssensor in, om videobeelden op te nemen.

Deze wifi spycam is niet alleen gebruiksvriendelijk, ook kun je hem voor eindeloos veel doeleinden gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lezing opnemen/terugkijken, je kinderen monitoren, je huis, tuin of auto monitoren etc.
Met deze beste koop spycam wifi kun je ongezien filmen en tot wel 1 uur draadloos filmen. De kwaliteit alsmede het scherpe prijskaartje maakt deze spycam verder terecht de beste koop!

Wat we goed vinden:

 • Veelzijdige spy cam die goed functioneert!
 • Goed beeld, scherpe kleuren
 • Veel opties en functiemogelijkheden.

Wat we minder goed vinden:

 • LET OP! Ondersteund alleen 2.4G WiFi routers

Best beoordeelde spycam

Als beste beoordeeld

Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja App werkt op besturingssyteem: Android | iOS Wifi vereist: Ja Aantal megapixels: 1080 Megapixel Foto functionaliteit: Ja Max kijkhoek horizontaal: 110 °

De (mini) spycam die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde spycam noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze best beoordeelde spycam mini heeft een hoge 1080 HD beeldkwaliteit gecombineerd met een verstevigde magneet. Deze mini spycam is een bijzonder praktische en vooral efficiënte spycam mini die geschikt is voor multifunctioneel gebruik. Met deze spy camera kun jij vanaf nu altijd en overal beelden live streamen. 

Deze best beoordeelde spycam met wifi krijgt overall een hoge waardering (4,5 uit 5 sterren) van zijn gebruikers voor zijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak!

Wat we goed vinden:

 • Goede kwaliteit beeld en scherpe kleuren.
 • Nachtvisie & bewegingssensor.
 • 1,5 uur draadloos filmen.

Wat we minder goed vinden:

Beste spycam onder de 90 euro

Een krachtpatser in een compact jasje

Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja App werkt op besturingssyteem: Android | iOS Wifi vereist: Ja Aantal megapixels: 5 Megapixel Foto functionaliteit: Ja Max kijkhoek horizontaal: 120 °

Met deze beste koop spycam net onder de 90 euro houd jij alles en iedereen in de gaten vanaf je smartphone. Je kunt 24/7 beelden en geluid opnemen die je via de app live kunt bekijken en terugkijken. De spycam voor je iphone hoeft niet opgeladen te worden en kan dus voortdurend filmen. 

De spycam heeft een nachtvisie modus en kan in het donker beelden opnemen. Verder heeft deze spy camera een bewegingssensor waardoor je kunt instellen dat de wifi spycam automatisch gaat filmen bij een bewegingsdetectie. Hierbij krijg je een melding via de app zodat je live kunt meekijken. Je kunt je smartphone tegelijkertijd ook opladen. 

De spycam met wifi is ontworpen als een normale USB-oplader met een kleine verborgen camera lens ingebouwd. Niemand zal merken dat de usb charger tegelijkertijd ook een spy camera is. De camera kan tot 128 GB micro SD ondersteund worden. Met de 1080P Full HD resolutie maakt de camera hoge kwaliteit beeldopnames. Er is ook de optie om de resolutie lager in te stellen zodat de opnames minder ruimte in beslag nemen op de micro SD kaart.

Wat we goed vinden:

 • Onzichtbare infrarood nachtvisie.
 • Bewegingsdetectie en two way audio functie.
 • Veel kwaliteit en gebruiksgemak!

Wat we minder goed vinden:

 • Wi-Fi: Ja is ingebouwd, maar LET OP! Ondersteund alleen 2.4G Wi-Fi routers.

Beste spycam onder de 50 euro

Een krachtpatser in een compact jasje

Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja App werkt op besturingssyteem: Android | iOS Wifi vereist: Ja Aantal megapixels: 1080 Megapixel Foto functionaliteit: Ja Max kijkhoek horizontaal: 120 °

Deze beste koop mini spycam met een prijskaartje van onder de 25 euro functioneert met wifi. Je kunt altijd de beelden live bekijken, waar je ook bent. De bijbehorende app is te downloaden in zowel de Appstore, Google Play store, of Microsoft store. De spy cam met wifi beschikt over verschillende handige functies voor optimaal gebruik. 

Deze spycam mini is bedoeld voor verschillende doeleinden, hierbij kun je denken aan het monitoren van een huis, tuin, (hotel)kamer etc, het opnemen/ terugkijken van een lezing, je huisdier in de gaten houden etc.

Wat we goed vinden:

 • Hele strakke prijs in verhouding met goede kwaliteit.
 • Nachtvisie en draadloos filmen mogelijk.
 • Gemakkelijk te installeren.

Wat we minder goed vinden:

 • Het beeld s’nachts is van mindere kwaliteit dan overdag.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een spycam?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste koop spycam, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn. We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste spy camera, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een spycam, is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Wil je spycam met wifi, een absolute mini spycam, spycam die middels je iphone bestuurd kan worden of een spycam kopen die goedkoop is? Of maakt het prijskaartje je niet zoveel uit, en vind je veel opties en keuzemogelijkheden belangrijker? 

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke voorkeuren. Want de keuze voor wat betreft de beste spycam is best groot, en dit maakt beslissen over welke spycam voor jou het beste is niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een spycam kan uiteraard verschillen. Ben je op zoek naar een beste spy camera voor buiten, of een spycam voor binnen? Een beste spycam voor in de auto wellicht, of een spycam voor in een schuur of loods? En wil je zowel overdag als s’nachts duidelijk beeld ontvangen?

Bedenk dus vooraf wat het hoofdzakelijke gebruiksdoel gaat worden van je best spycam en zoek specificaties die daarbij passen. Als je s nachts wilt filmen, is nightvision bijvoorbeeld erg belangrijk. Wil je van een behoorlijke afstand filmen, is de resolutie van een spycam belangrijk.

Nadat je bruikbare beelden hebt opgenomen wil je natuurlijk ook deze beelden veilig bewaren. Denk daarom eens aan de beste NAS server. Minder stiekem maar zeker bruikbaar als je een oogje in het zeil wilt houden; de beste webcam of de beste videodeurbel met camera.

beste_spycam_03

Beeldkwaliteit

Uiteraard is de kwaliteit van het beeld bij een spycam ontzettend belangrijk. Want je filmt tenslotte om spullen, personen of situaties goed te kunnen zien, in de gaten te kunnen houden. Zowel overdag, als ook s’nachts wellicht. 

Wanneer dat laatste het geval is, is het belangrijk om een spy cam te kopen met night vision. Full HD kwaliteit maakt dat je in ieder geval overdag helder en duidelijk beeld hebt op je spycam. Het hangt weer volledig samen van het gebruiksdoel, maar ook de locatie van je spycam welke resoluties, maar ook welke zichthoek voor jou van belang is. En of bijvoorbeeld een spycam met wifi voor jou essentieel is.

beste_spycam_02

Het design (grootte en gewicht)

De beste spycam van 2021 is een mini spycam. Maar dit geldt ook voor de beste spy camera van 2020 en de beste spy camera van 2022. Het formaat van een spycam is erg belangrijk omdat je ongezien spullen, situaties of mensen in de gaten wilt houden. 

Hoewel de meeste spycams dus niet van mega formaat zijn, zit er wel veel verschil in vorm en ook gewicht. Als je al een specifieke plek in gedachten hebt voor je mini spycam, is het handig dat de spycam mini daar ook daadwerkelijk past.

Verder kun je ook een spycam lamp kopen, of een spycam klok of een spycam powerbank bijvoorbeeld. De spycam zit dan al ‘verstopt’ in apparatuur welke jij dagelijks gebruikt.

De wijze van bevestiging

De wijze van bevestiging van een spy camera verschilt per spycam. De manier of mogelijkheden van bevestiging kan voor jou en het gebruik van je spycam essentieel zijn. Dus het is altijd verstandig te kijken naar de mogelijkheden hieromtrent alvorens aanschaf van jouw best spycam.

Spycam met wifi

De beste wifi spy cam. Wanneer jij graag regelmatig live mee wilt kijken met de beelden van je spycam, ben je wellicht op zoek naar een wifi spycam. Bij een spycam met wifi kun je de camera koppelen aan een app, je kunt dan dus direct meekijken met de beelden die de spycam maakt. Ook kun je door middel van een wifi spycam vaak meldingen instellen die aangeven wanneer er een mens, dier of situatie is gedetecteerd die je wellicht graag wilt zien.

Het koppelen van je spycam aan je iphone of andere mobiele telefoon, heeft dus zeker voordelen. Of een spycam en iphone kunnen samen werken, is informatie die je terug kunt vinden in de specificaties van een spycam.

Prijzen van een spycam

Een spycam kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende beste spycams die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien.

Of een spycam goed is, hangt (niet altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar spycam beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor die beste budget spycam?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een beste goedkope spycam kan voor jou wel de bes spycam zijn. Maar feit is, vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Jij zoekt de beste spycam… Zoek niet verder, wij hebben ‘m al voor je gevonden. Bij Ubari doen wij grondig onderzoek naar allerlei producten en selecteren we een top vijf producten voor jou. Natuurlijk kijken we naar de beste prijs kwaliteit verhouding maar ook naar reviews. Zo bepalen wij de beste koop spycam, de best geteste spycam en natuurlijk de best beoordeelde spycam. Zo kun jij met een gerust hart James Bond uithangen.

Veelgestelde vragen over een spycam

Wat is de beste spycam?

Een beste spycam, dat is niet één type model of beste merk spycam. Een spycam die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een beste spycam is dan ook die spycam met de mogelijkheden die jij wenst.

Wat is een goede spycam?

Met een goede spycam kun je ongezien je eigendommen, een erf of bijvoorbeeld een situatie filmen. Bij een goede spycam staat duidelijk beeld en gebruiksgemak voorop.

 

Welke spycam moet ik kopen?

De spycam die jij het beste kunt aanschaffen, is degene die bij jou past. Maar in basis adviseren we je een best spycam te kopen die gebruiksvriendelijk is, duurzaam is en natuurlijk helder en duidelijk beeld geeft.

 

Wat zijn de prijzen van een spycam?

De prijskaartjes die horen bij de verschillende spycams die op de markt te vinden zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Je hebt al een spycam van rond de 25 euro, maar hebt ook spycams van 200 euro plus! De prijs hangt over het algemeen samen met merk en mogelijkheden.

Waar kan ik de beste spycam kopen?

Een spycam kun je zowel offline (in megastores) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van bol.com uitstekend uit de bus.

Beste spycam, de eindconclusie

De spycam beste koop is uiteraard ook een goede spycam, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste spycam zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We bespreken ze hieronder met je.

De kwaliteit van het beeld  

Uiteraard is de kwaliteit van het beeld bij een spycam ontzettend belangrijk. Want je filmt tenslotte, om spullen, personen of situaties te kunnen zien, in de gaten te kunnen houden. Zowel overdag, als ook s’nachts wellicht. 

Wanneer dat laatste het geval is, is het belangrijk om de optie night vision in de gaten te houden. Full hd kwaliteit maakt dat je in ieder geval overdag helder en duidelijk beeld hebt op je spycam. Het hangt weer volledig samen van het gebruiksdoel, maar ook de locatie van je spycam welke resoluties, maar ook welke zichthoek voor jou van belang is. En of bijvoorbeeld een spycam met wifi voor jou essentieel is.

De wijze van bevestiging

De wijze van bevestiging van een spy camera verschilt per spycam. De manier of mogelijkheden van bevestiging kan voor jou en het gebruik van je spycam essentieel zijn. Dus het is altijd verstandig te kijken naar de mogelijkheden hieromtrent alvorens aanschaf van jouw best spycam.

Het formaat

Je bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een spycam, omdat je ongezien spullen, situaties of mensen in de gaten wilt houden. Het formaat van een spycam is dan dus erg belangrijk. Hoewel de meeste spycams niet van mega formaat zijn, zit er wel veel verschil in vorm en ook gewicht. Als je al een specifieke plek in gedachten hebt voor je mini spycam, is het handig dat de spycam mini daar ook daadwerkelijk past.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste spycam en je uitgelegd dat de spycam beste koop, niet perse de beste keuze voor jou hoeft te zijn. Het aanbod is groot en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste spycams die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!