Beste tafelkleed gewichtjes van 2023

Top 5 best geteste tafelkleed gewichtjes volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 18 juli 2023 @12:28

beste_tafelkleed_gewichtjes

Jij bent op zoek naar de beste tafelkleed gewichtjes? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de tafelkleed gewichtjes van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 tafelkleed gewichtjes uitgebreid getest en vergeleken. Na 1 uur onderzoek is Excellent Houseware Tafelkleed gewichtjes als beste tafelkleed gewichtjes uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste tafelkleed gewichtjes van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van tafelkleed gewichtjes. Wist je bijvoorbeeld dat de beste tafelkleed gewichtjes erg goed blijven zitten aan het kleed? Lees snel verder…

#1 Beste tafelkleed gewichtjes
Excellent Houseware Tafelkleedgewichten. Gemaakt van polystone

Gemaakt van polystone

Deze tafelkleed gewichten (in een set van 4) hebben een gewicht van 30 gram per stuk en blijven erg goed aan het tafelkleed zitten door de krachtige klem.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€4,50 bij coppenswarenhuis.nl
coppenswarenhuis.nl (€4,50)

Naar de top 5

Top 5 beste tafelkleed gewichtjes van dit moment

Hoe komt deze top 5 tafelkleed gewichtjes tot stand?

1 uur getest door experts Onze experts hebben 9 tafelkleed gewichtjes uitvoerig getest en vergeleken.

9 tafelkleed gewichtjes vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 tafelkleed gewichtjes worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Excellent Houseware Tafelkleedgewichten

  #1 Beste tafelkleed gewichtjes
  Excellent Houseware Tafelkleedgewichten. Gemaakt van polystone

  Gemaakt van polystone

  Deze tafelkleed gewichten (in een set van 4) hebben een gewicht van 30 gram per stuk en blijven erg goed aan het tafelkleed zitten door de krachtige klem.

  €4,50 bij coppenswarenhuis.nl
  coppenswarenhuis.nl (€4,50)
 2. 2. Relaxdays tafelkleedgewichten rvs – 8 stuks

  #2 Beste koop tafelkleed gewichtjes
  Relaxdays tafelkleedgewichten rvs – 8 stuks. Set van aht gewichtjes

  Set van aht gewichtjes

  Deze 8 tafelkleed gewichten houden elk tafelkleed erg goed op de plek. Dankzij het RVS geschikt om het gehele jaar buiten te kunnen blijven. Deze gewichtjes zijn ook handig om aan het douchegordijn te hangen.

 3. 3. Tafelkleedhangers – Citroenen

  #3 Klassieke tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedhangers – Citroenen. De klassieker

  De klassieker

  Zo ken je ze nog van vroeger. Deze tijdloze tafelkleed gewichtjes houden het tafelkleed goed op zijn plek en zorgen voor een zomers vibe aan tafel. Komt in een set van 4.

 4. 4. Tafelkleedhangers – Bramen – Gewicht 

  #4 Goed alternatief tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedhangers – Bramen – Gewicht . In bramen vorm

  In bramen vorm

  Deze tafelkleed gewichtjes zijn qua gewicht exact hetzelfde als de citroenen maar nu in een bramen jasje. Simpel maar doeltreffende tafelkleed gewichtjes.

  €9 bij bol.com
  bol.com (€9,00)
 5. 5. Tafelkleedgewichtjes vogeltjes set van 4 stuks van gietijzer

  #5 Meest zware tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedgewichtjes vogeltjes set van 4 stuks van gietijzer. De meest zware tafelkleed gewichtjes

  De meest zware tafelkleed gewichtjes

  Deze tafelkleed gewichtjes zijn perfect voor plekken waar de wind wat meer vrij spel heeft. Deze gewichtjes wegen maar liefst 100 gram per stuk.

  €16,50 bij bol.com
  bol.com (€16,50)

Tips voor het kopen van de beste tafelkleed gewichtjes

Ben je op zoek naar tafelkleed gewichtjes? Dan heb je een ruime keuze in waar je deze gaat aanschaffen. Je kunt de gewichtjes namelijk in de winkel vinden, maar ook bij diverse webshops heb je voldoende keuze. Je kunt dan jouw zoektocht vergemakkelijken door specifiek te zoeken op een prijs of het ontwerp. De gewichtjes voor een tafelkleed komen namelijk in verschillende varianten, kleuren en vormen. Ook kan het gewicht verschillen per set dat je koopt. In sommige gevallen koop je de gewichtjes los per stuk en in andere gevallen koop je een set met meerdere gewichtjes eraan. Heb je een grote tafel? Dan kan het mogelijk zijn dat je meerdere sets aan dient te schaffen. Kijk hierbij naar de uitstraling en het budget om zo de juiste keuze te maken voor de beste gewichtjes voor het tafelkleed.

Waarvoor dienen tafelkleed gewichtjes

De reden dat je op zoek bent naar tafelkleed gewichtjes is waarschijnlijk omdat je graag jouw tafelkleed goed op zijn plek wilt houden. Het kan erg vervelend zijn als het tafelkleed niet goed op de tafel blijft liggen en steeds verschuift. Zeker wanneer je een tafelkleed hebt met een opdruk welke precies in het midden van de tafel dient te liggen. Met de gewichtjes kun je ervoor zorgen dat het tafelkleed goed op de tafel blijft liggen. Dit is niet alleen handig voor binnenhuis maar ook voor bijvoorbeeld op de camping. Wanneer je een tafelkleed op de buitentafel hebt liggen wil je niet dat deze wegwaait. Door de gewichtjes maakt wind geen kans en blijft het tafelkleed prima op de tafel liggen.

De voordelen van tafelkleed gewichtjes

Er zijn diverse voordelen te noemen voor tafelkleed gewichtjes. De voornaamste reden om deze gewichtjes aan te schaffen is om ervoor te zorgen dat het tafelkleed goed op de tafel blijft liggen. Dit kan ideaal zijn wanneer je kinderen of huisdieren hebt die regelmatig aan het tafelkleed zitten. Ook wanneer je na het eten iedere keer het tafelkleed weer recht moet trekken kunnen deze gewichtjes uitkomst bieden. Daarnaast stellen deze gewichtjes je in staat om ook buiten een kleed op de tuintafel te leggen zonder dat deze wegwaait. Dit maakt dat de gewichtjes voor het tafelkleed veel voordelen hebben. Deze gewichtjes zijn de koop in verschillende varianten welke zijn gemaakt van diverse materialen. Zo koop je gewichtjes in de vorm van schelpen, vlinders, bloemen of vissen. Deze gewichten kun je dan weer mooi laten passen bij het tafelkleed.

beste_tafelkleed_gewichtjes_01

Hoe kies je de beste tafelkleed gewichtjes

De beste tafelkleed gewichtjes koop je op basis van wat jij mooi vindt. Je hebt de keuze uit diverse materialen. Zo zijn de gewichtjes gemaakt van steen of van metaal. Deze gewichtjes zitten vast aan een klem welke je aan het tafelkleed kunt klippen. Je dient de gewichtjes rondom de tafel aan het kleed te bevestigen. Op die manier is het kleed verzwaard waardoor deze niet weg kan waaien of kan verschuiven. Door de gewichtjes tactisch aan het tafelkleed te hangen zal je hier zelf geen last van ondervinden wanneer je aan de tafel zit. Je kunt jouw keuze baseren op de vormgeving van de gewichtjes. Deze zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen. Ook kunnen de prijzen van dit product erg uiteenlopen. Hierbij kun je dus kijken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en hier jouw keuze op baseren. Zo weet je zeker dat je gewichtjes aanschaft waar je langere tijd plezier van kunt beleven.

beste_tafelkleed_gewichtjes_03

Veelgestelde vragen over de beste tafelkleed gewichtjes

Waar koop je tafelkleed gewichtjes?

Gewichten voor een tafelkleed kun je op veel verschillende plekken kopen. Zo vind je ze al bij diverse winkels waar ze huishoudproducten verkopen. Ook online heb je ontzettend veel keuze uit webshops waar je deze gewichten kunt bestellen. Hier kun je rustig op je gemak alle ontwerpen bekijken en alle prijzen met elkaar vergelijken. Wanneer je de gewichten liever direct in huis hebt kun je beter langs een winkel gaan om deze gewichtjes te kopen. Hier kun je ze meteen zien en voel je aan de verpakking hoe zwaar de gewichtjes zijn. 

Wat is het verschil tussen gewichtjes en een tafelkleedklem?

Het verschil tussen de gewichtjes voor het tafelkleed en de klem is de manier waarop het wordt bevestigd. Zo hang je de gewichtjes aan het uiteinde van het tafelkleed. Deze verspreid je over de lengte van het kleed. Bij een klem zet je het tafelkleed als het ware vast aan het tafelblad. Je ziet van boven de klem wel zitten. De gewichtjes zie je van boven niet zitten. Vanaf de zijkant zie je de gewichtjes wel aan het kleed hangen. Het voordeel aan de gewichtjes voor het tafelkleed is, is dat deze vaak een leuke vormgeving hebben waar een tafelkleedklem dat niet heeft. Daarom wordt er veelal gekozen voor de gewichtjes voor het tafelkleed.

Hoelang gaan de gewichtjes mee

Doordat de gewichtjes in veel gevallen zijn gemaakt van metaal gaan deze erg lang mee. Dit materiaal is namelijk niet snel kapot te krijgen en kan dus prima tegen een stootje. Wanneer je de gewichtjes eenmaal ophangt heb je er geen omkijken meer naar. Wanneer je het tafelkleed van de tafel haalt, kun je de gewichtjes loshalen en deze netjes opbergen. Zo kun je jarenlang profiteren van de gewichtjes voor het tafelkleed.

Zijn de gewichtjes ook voor buiten?

Ja, de gewichtjes zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het materiaal waar de gewichtjes van zijn gemaakt kunnen deze ook prima tegen een regenbuitje. Probeer dit wel zoveel mogelijk te vermijden om eventueel roest te voorkomen. Zo kun je erg lang met je gewichtjes doen.

Wat kosten deze gewichtjes voor het tafelkleed?

De aanschafprijs van tafelgewichtjes ligt vrij laag. Let er hierbij wel op of je de gewichtjes los moet aanschaffen of dat je er een aantal in een setje krijgt geleverd. Vaak betaal je iets minder voor een set met gewichtjes dan wanneer je ze los per stuk koopt. Ook dien je in sommige gevallen rekening te houden met verzendkosten wanneer je de gewichtjes online bestelt. Vaak liggen de prijzen voor gewichtjes voor het tafelkleed rond de 5 tot 30 euro.

Nogmaals onze top 5 beste tafelkleed gewichtjes

 1. 1. Excellent Houseware Tafelkleedgewichten

  #1 Beste tafelkleed gewichtjes
  Excellent Houseware Tafelkleedgewichten. Gemaakt van polystone

  Gemaakt van polystone

  Deze tafelkleed gewichten (in een set van 4) hebben een gewicht van 30 gram per stuk en blijven erg goed aan het tafelkleed zitten door de krachtige klem.

  €4,50 bij coppenswarenhuis.nl
  coppenswarenhuis.nl (€4,50)
 2. 2. Relaxdays tafelkleedgewichten rvs – 8 stuks

  #2 Beste koop tafelkleed gewichtjes
  Relaxdays tafelkleedgewichten rvs – 8 stuks. Set van aht gewichtjes

  Set van aht gewichtjes

  Deze 8 tafelkleed gewichten houden elk tafelkleed erg goed op de plek. Dankzij het RVS geschikt om het gehele jaar buiten te kunnen blijven. Deze gewichtjes zijn ook handig om aan het douchegordijn te hangen.

 3. 3. Tafelkleedhangers – Citroenen

  #3 Klassieke tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedhangers – Citroenen. De klassieker

  De klassieker

  Zo ken je ze nog van vroeger. Deze tijdloze tafelkleed gewichtjes houden het tafelkleed goed op zijn plek en zorgen voor een zomers vibe aan tafel. Komt in een set van 4.

 4. 4. Tafelkleedhangers – Bramen – Gewicht 

  #4 Goed alternatief tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedhangers – Bramen – Gewicht . In bramen vorm

  In bramen vorm

  Deze tafelkleed gewichtjes zijn qua gewicht exact hetzelfde als de citroenen maar nu in een bramen jasje. Simpel maar doeltreffende tafelkleed gewichtjes.

  €9 bij bol.com
  bol.com (€9,00)
 5. 5. Tafelkleedgewichtjes vogeltjes set van 4 stuks van gietijzer

  #5 Meest zware tafelkleed gewichtjes
  Tafelkleedgewichtjes vogeltjes set van 4 stuks van gietijzer. De meest zware tafelkleed gewichtjes

  De meest zware tafelkleed gewichtjes

  Deze tafelkleed gewichtjes zijn perfect voor plekken waar de wind wat meer vrij spel heeft. Deze gewichtjes wegen maar liefst 100 gram per stuk.

  €16,50 bij bol.com
  bol.com (€16,50)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews