Beste underseat subwoofer van 2023

Top 5 best geteste underseat subwoofers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 november 2022 @10:56

beste_underseat_subwoofer

Jij bent op zoek naar de beste underseat subwoofer? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de underseat subwoofer van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 7 underseat subwoofers uitgebreid getest en vergeleken. Na 5 uur onderzoek is Pioneer TS-WX130EA als beste underseat subwoofer uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste underseat subwoofers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een underseat subwoofer. Wist je bijvoorbeeld dat de beste underseat subwoofer met 150W extreem krachtig is? Lees snel verder…

#1 Beste underseat subwoofer
Pioneer TS-WX130EA – Active autosubwoofer. De kracht van Pioneer

De kracht van Pioneer

Deze underseat subwoofer van Pioneer is voorzien van een versterker van maar liefst 160W. Dat staat garant voor rijke en diepe bassen en is echt een aanvulling voor je audio installatie.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€139 bij bol.com
bol.com (€139,00)

Naar de top 5

Top 5 beste underseat subwoofers van dit moment

Hoe komt deze top 5 underseat subwoofers tot stand?

5 uur getest door experts Onze experts hebben 7 underseat subwoofers uitvoerig getest en vergeleken.

7 underseat subwoofers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 underseat subwoofer worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Pioneer TS-WX130EA – Active autosubwoofer

  #1 Beste underseat subwoofer
  Pioneer TS-WX130EA – Active autosubwoofer. De kracht van Pioneer

  De kracht van Pioneer

  Deze underseat subwoofer van Pioneer is voorzien van een versterker van maar liefst 160W. Dat staat garant voor rijke en diepe bassen en is echt een aanvulling voor je audio installatie.

  €139 bij bol.com
  bol.com (€139,00)
 2. 2. Kenwood KSC-SW11 – Underseat Subwoofer

  #2 Best beoordeelde underseat subwoofer
  Kenwood KSC-SW11 – Underseat Subwoofer. Extra plat model

  Extra plat model

  Met maar liefst 150W piek vermogen zorgt deze Kenwood underseat subwoofer voor diepe bassen. Deze underseat subwoofer is onder de stoel in te bouwen maar ook in de kofferruimte.

  €174,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€174,99)
 3. 3. Caliber Underseat Auto Subwoofer

  #3 Krachtigste underseat subwoofer
  Caliber Underseat Auto Subwoofer. De krachtigste subwoofer

  De krachtigste subwoofer

  Met een piekvermogen van 500W zul je versteld staan van diepe bassen. Caliber is al jaren een gerenommeerd merk in de auto en audio branche. Aansluitmateriaal wordt meegeleverd.

  €119 bij bol.com
  bol.com (€119,00)
 4. 4. Macrom – Underseat Subwoofer

  #4 Compacte underseat subwoofer
  Macrom – Underseat Subwoofer. Zeer compacte subwoofer

  Zeer compacte subwoofer

  Slechts 77mm hoog maar zeer groots in prestatie. De aluminium behuizing heeft een grote stijfheid en voorkomt daarmee resonantie. Niveauregeling kan op afstand plaatsvinden.

  €159 bij bol.com
  bol.com (€159,00)
 5. 5. Caliber Auto Subwoofer Met Versterker

  #5 Beste koop underseat subwoofer
  Caliber Auto Subwoofer Met Versterker. Inclusief aansluitmateriaal

  Inclusief aansluitmateriaal

  De kracht van Caliber Audio onder je voorstoel. Geniet van extra diepe bassen en laat muziek tot leven komen met deze krachtige underseat subwoofer. Met maar liefst 100W RMS vermogen.

  €145 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€145,00)

Wat is de beste underseat subwoofer?

Met een underseat subwoofer kun je ook tijdens het autorijden genieten van goed (muziek) geluid en een stevige bass. Het is een snelle, effectieve upgrade voor wat betreft het geluid in een auto. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste underseat subwoofers en tref je hierover een underseat subwoofer review.

Een underseat subwoofer beste koop, lees hier de informatie die jij nodig hebt!

De subwoofer (underseat) die voor jou het beste is, is niet perse de beste underseat subwoofer test of de underseat subwoofer met de beste review. Een underseat subwoofer die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste underseat subwoofer. Voor jou persoonlijk dus, en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

De underseat subwoofer die het beste is, is dus degene die goed bij jouw (lease)auto past en voldoet aan jouw wensen en eisen. Ongeacht underseat subwoofer ervaring van anderen. Al zijn deze wel degelijk nuttig om zo een oordeel te kunnen vormen en een aanschaf keuze te kunnen maken. We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft de beste underseat subwoofers.

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste koop underseat subwoofer’? We bespreken de beste underseat subwoofer, de underseat subwoofer die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een goedkope underseat subwoofer te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en is daardoor wel een underseat subwoofer beste koop. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot, er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een underseat subwoofer gaat kopen.

Onze top 5 underseat subwoofers nader bekeken:


Nummer 1:

Deze compacte, superplatte, versterkte en zeer goed klinkende beste subwoofer underseat van amper 10 cm hoog zorgt voor een rijk basgeluid, zonder al te veel verlies in je kofferruimte.

Daar komt bij, de stevige behuizing in polyurethaan is een krasbestendig ontwerp met antisliplaag, zodat je je bagage bovenop de subwoofer kunt zetten zonder die te beschadigen.

De binnenkant is perfect ontworpen en haalt de beste prestaties uit de twee subwoofers van 16 cm. Met de geïntegreerde MOSFET-versterker van 200 W (bekend om zijn compacte formaat en krachtige output) en het symmetrische backloaded hoornsysteem mag het resultaat er zijn: een uiterst efficiënt systeem om basgeluid weer te geven. Je wordt verwend met een rijke, heldere en snelle bas.

Nummer 2:

Wanneer een underseat subwoofer een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit in een underseat subwoofer test.

Deze beste koop subwoofer underseat heeft een sterke diepe bas die je meeneemt in je muziek, zonder ruimte in je auto te verliezen. Dankzij de versterker instellingen die rechtstreeks op het product zelf kunnen worden gewijzigd, kunnen gebruikers gemakkelijk het basgeluid regelen en aanpassen. Gebruikers kunnen deze underseat subwoofer gemakkelijk monteren onder de voorstoelen of in de kofferbak.
Deze underseat subwoofer doet 100% wat hij moet doen en de kwaliteit alsmede het scherpe prijskaartje maakt deze underseat subwoofer terecht de beste koop!

Nummer 3:

De underseat subwoofer die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde underseat subwoofer noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze underseat subwoofer is een extra plat model, dat maakt hem ideaal voor montage onder een stoel of kleinere ruimte in de auto. De belangrijkste eigenschappen van deze subwoofer voor underseat zijn: 150W piek vermogen, gegoten aluminium korf, storingsvrij geluid, bedrade afstandsbediening (Level/Freq./phase control), Line (RCA) + speaker level, input luidspreker, luidspreker afmeting 200 x 120 mm.

Nummer 4:

Deze best beoordeelde underseat subwoofer krijgt overall een hoge waardering van zijn gebruikers van maarliefst 4,8 uit 5 sterren. Deze underseat subwoofer ervaring is dus erg goed te noemen.

Deze beste underseat subwoofer net onder de 300 euro met afmetingen van ( L x B x H): 345 x 245 x 70 mm zorgt voor een fantastische geluidsbeleving met een bass die een heerlijke bass boost produceert (0-18 dB bij 50 Hz). Tevens is deze underseat subwoofer voorzien van een bass remote en massieve aluminium behuizing.

Nummer 5:

Deze underseat subwoofer is zeer krachtig. Wanneer montageruimte van cruciaal belang is, is de ultra compacte subwoofer underseat de oplossing.

Deze beste underseat subwoofer heeft een speciale 6 x 8 inch quad coil drive en heeft ondanks zijn zeer minimale volume een diepe bas en uitstekende dynamiek. Het zijpaneel biedt gemakkelijke toegang tot high-level of line-ingangen met auto-sensing-functie.

Dankzij de voetafdruk van slechts 280 mm x 195 mm met een hoogte van slechts 77 mm kan hij in zeer kleine ruimtes worden geplaatst waar andere producten onmogelijk kunnen worden geïnstalleerd. De aluminium body geeft een grote stijfheid voor een uitstekende resonantie controle.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van de beste underseat subwoofer?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste underseat subwoofer, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn. We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden en uiteindelijk beleven van de beste underseat subwoofer ervaring, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_underseat_subwoofer_07

Als eerste, je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een underseat subwoofer is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Wil je perse een subwoofer underseat kopen, of wil je de subwoofer graag plaatsen op een andere plek dan onder je autostoel of bank.En ben je op zoek naar een subwoofer underseat die het beste scoort in een underseat subwoofer test, of let je meer op je eigen, wellicht specifieke wensen bij je zoektocht? En hoe zit het met het geluid en de sterkte? Wat zijn je wensen hieromtrent?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke voorkeuren. Want de keuze voor wat betreft underseat subwoofers is best groot, en dit maakt beslissen niet per definitie makkelijker.

Wist je trouwens dat wij veel meer audio producten onder de loep hebben genomen? Zo onderzochten we al eerder de beste draadloze oordopjes, de beste noise cancelling koptelefoon en de beste soundbar

beste underseat subwoofer

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een underseat subwoofer zal over het algemeen zijn, het genieten van meer bass in je (lease) auto. En dit op zo’n optimaal mogelijke wijze. Maar hoeveel bass heb je nodig/ vind jij prettig? En welke gebruiksopties wens jij wel (of juist niet)? Ook deze zaken zijn verstandig om mee te nemen in je achterhoofd tijdens je aanschaf proces.

Het design (grootte en gewicht)

Het is belangrijk om voor aanschaf van een subwoofer underseat na te gaan hoeveel ruimte (lengte, breedte, hoogte), je precies hebt onder je (bijrijder)stoel of achterbank. Een fantastische underseat subwoofer kopen die je vervolgens niet kwijt kan, dat is niet handig. 

Het gewicht van een subwoofer underseat kan erg verschillen. De moeite waard om hier tijdens je zoektocht ook nog even bij stil te staan.

Het vermogen

Hoewel het vermogen van een subwoofer underseat absoluut een punt van aandacht is, is het niet verstandig je blind te staren op wattage. Beter is om reëel te kijken naar wat jij denkt te gebruiken. Want ga je echt die 1000 watt gebruiken? Waarschijnlijk niet. Toch betaal je er wel voor bij aanschaf. 

Het model, de grootte, het vermogen, het zijn allemaal zaken waarbij eigen voorkeur ook een grote rol speelt. Wij adviseren je echter ook om een subwoofer underseat aan te schaffen die je voldoende kunt afregelen. Te denken valt aan een specifieke volumeregelaar, een crossover frequentie regeling en bijvoorbeeld een auto powerstand.

beste_underseat_subwoofer_08

Afregel opties

Het model, de grootte, het vermogen, het zijn allemaal zaken waarbij eigen voorkeur ook een grote rol speelt. Wij adviseren je echter ook om een subwoofer underseat aan te schaffen die je voldoende kunt afregelen. Te denken valt aan een specifieke volumeregelaar, een crossover frequentie regeling en bijvoorbeeld een auto powerstand.

Hoe wij testen

Jij zoekt de beste underseat subwoofer. Je wilt een vol en goed geluid in je auto hebben. Zodoende geniet je optimaal van muziek als je op de weg zit.

Wij hebben een selectie gemaakt op basis van prijs, opties en natuurlijk gebruikerservaringen. Vooral die laatste geven een eerlijk beeld van de ervaringen van de huidige gebruikers. Zo kun jij snel maar doeltreffende de beste underseat subwoofer kiezen.

Underseat subwoofer aansluiten

De verschillende underseat subwoofers die op de markt te koop zijn, moet je vaak ook op verschillende manieren aansluiten. Het is goed om hierbij stil te staan, en middels specificaties of een underseat subwoofer review te bekijken of de aansluitmogelijkheden aansluiten bij die van jouw (lease) auto.

De merken

Een underseat subwoofer ervaring met verschillende merken maakt dat deze blog tot stand is gekomen. Een beste merk subwoofer underseat, die is er niet. Het gaat voornamelijk om eigen voorkeur. Hoe goed een underseat subwoofer review ook is, je zult zelf een persoonlijke keuze moeten maken.

Merken unseat subwoofers zijn; underseat subwoofer jbl, underseat subwoofer alpine of bijvoorbeeld underseat subwoofer pioneer. De underseat subwoofer best? Daarover kun jij uiteindelijk alleen zelf alleen beslissen.

Prijskaartje

Wil jij een subwoofer underseat die goedkoop is? De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende underseat subwoofers die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de underseat subwoofer review in deze blog ook wel zien. 

Een goede underseat subwoofer ervaring hangt niet altijd samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar underseat subwoofer beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een beste koop subwoofer underseat met een scherpe prijs. Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit, maar vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over de beste underseat subwoofer

Wat is de beste underseat subwoofer?

De beste underseat subwoofer, dat is niet één type model of merk, een underseat subwoofer die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een beste subwoofer underseat is die underseat subwoofer inclusief de mogelijkheden die jij wenst.

Wat is een goede underseat subwoofer?

Een goede underseat subwoofer zorgt voor helder, scherp geluid en een mooie bass, is gebruiksvriendelijk en doet wat hij moet doen. Namelijk je autoritten voorzien van mooi helder (muziek) geluid.

Welke underseat subwoofer moet ik kopen?

De underseat subwoofer die jij het beste kunt aanschaffen, is degene die bij jou en niet bepaald onbelangrijk, in je auto past. Maar in basis adviseren we je een sub-woofer underseat te kopen die gebruiksvriendelijk is en zorgt voor een fantastisch geluid en een mooie bass in je auto.

 

Underseat subwoofer aansluiten, hoe doe ik dat?

In het kort, je audiosysteem van je auto sluit je op de versterker aan, daarna sluit je de subwoofer underseat hierop aan. Het kan zijn dat jij je dashboard moet demonteren. Het is in sommige gevallen handig/ noodzakelijk hier hulp bij in te schakelen.

 

Hoeveel kost een underseat subwoofer?

Je hebt underseat subwoofers voor dik onder de honderd euro, maar er zijn ook subwoofers underseat te koop die de vijfhonderd euro of hoger aantikken. Hoe meer mogelijkheden, hoe meer je betaald, over het algemeen

 

De beste underseat subwoofer, de eindconclusie

De beste underseat subwoofer ervaring is uiteraard een ervaring met een goede underseat subwoofer, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van de beste subwoofer underseat zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We bespreken ze hieronder met je.

De grootte 

Het is belangrijk om voor aanschaf van een subwoofer underseat na te gaan hoeveel ruimte je precies hebt onder je (bijrijder)stoel of achterbank. Een fantastische underseat subwoofer kopen die je vervolgens niet kwijt kan, dat is niet handig. Het kan ons voorstellen dat ook het gewicht van een subwoofer underseat iets is waar je interesse naar uitgaat (alvorens aanschaf). Het gewicht van de verschillende underseat subwoofers verschillen enorm, dus het loont om deze informatie in de specs op te zoeken.

Het vermogen (en frequentiebereik)

Hoewel het vermogen van een subwoofer underseat absoluut een punt van aandacht is, is het niet verstandig je blind te staren op wattage. Beter is om reëel te kijken naar wat jij denkt te gebruiken. Want ga je echt die 1000 watt gebruiken? Waarschijnlijk niet. Toch betaal je er wel voor bij aanschaf. Het frequentiebereik, dat is over het algemeen een indicatief cijfer, en geen vaststaand feit. Een grotere underseat subwoofer zal een diepere bas kunnen laten klinken, al kunnen kleinere underseat subwoofers dankzij bas reflex lager spelen.

Afregeling (mogelijkheden)

Het model, de grootte, het vermogen, het zijn allemaal zaken waarbij eigen voorkeur ook een grote rol speelt. Wij adviseren je echter ook om een subwoofer underseat aan te schaffen die je voldoende kunt afregelen. Te denken valt aan een specifieke volumeregelaar, een crossover frequentie regeling en bijvoorbeeld een auto powerstand.

Nogmaals onze top 5 beste underseat subwoofers op een rijtje:

 1. 1. Pioneer TS-WX130EA – Active autosubwoofer

  #1 Beste underseat subwoofer
  Pioneer TS-WX130EA – Active autosubwoofer. De kracht van Pioneer

  De kracht van Pioneer

  Deze underseat subwoofer van Pioneer is voorzien van een versterker van maar liefst 160W. Dat staat garant voor rijke en diepe bassen en is echt een aanvulling voor je audio installatie.

  €139 bij bol.com
  bol.com (€139,00)
 2. 2. Kenwood KSC-SW11 – Underseat Subwoofer

  #2 Best beoordeelde underseat subwoofer
  Kenwood KSC-SW11 – Underseat Subwoofer. Extra plat model

  Extra plat model

  Met maar liefst 150W piek vermogen zorgt deze Kenwood underseat subwoofer voor diepe bassen. Deze underseat subwoofer is onder de stoel in te bouwen maar ook in de kofferruimte.

  €174,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€174,99)
 3. 3. Caliber Underseat Auto Subwoofer

  #3 Krachtigste underseat subwoofer
  Caliber Underseat Auto Subwoofer. De krachtigste subwoofer

  De krachtigste subwoofer

  Met een piekvermogen van 500W zul je versteld staan van diepe bassen. Caliber is al jaren een gerenommeerd merk in de auto en audio branche. Aansluitmateriaal wordt meegeleverd.

  €119 bij bol.com
  bol.com (€119,00)
 4. 4. Macrom – Underseat Subwoofer

  #4 Compacte underseat subwoofer
  Macrom – Underseat Subwoofer. Zeer compacte subwoofer

  Zeer compacte subwoofer

  Slechts 77mm hoog maar zeer groots in prestatie. De aluminium behuizing heeft een grote stijfheid en voorkomt daarmee resonantie. Niveauregeling kan op afstand plaatsvinden.

  €159 bij bol.com
  bol.com (€159,00)
 5. 5. Caliber Auto Subwoofer Met Versterker

  #5 Beste koop underseat subwoofer
  Caliber Auto Subwoofer Met Versterker. Inclusief aansluitmateriaal

  Inclusief aansluitmateriaal

  De kracht van Caliber Audio onder je voorstoel. Geniet van extra diepe bassen en laat muziek tot leven komen met deze krachtige underseat subwoofer. Met maar liefst 100W RMS vermogen.

  €145 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€145,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

5 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.