Beste universele afstandsbediening van 2023

Top 5 best geteste universele afstandsbedieningen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 3 januari 2023 @14:37

beste universele_afstandsbediening_03

Jij bent op zoek naar de beste universele afstandsbediening? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de universele afstandsbediening van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 23 universele afstandsbedieningen uitgebreid getest en vergeleken. Na 8 uur onderzoek is Rebox als beste universele afstandsbediening uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste universele afstandsbedieningen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een universele afstandsbediening. Wist je bijvoorbeeld dat de beste universele afstandsbediening uitermate geschikt is voor Samsung en LG tv’s? Lees snel verder…

#1 Beste universele afstandsbediening
Rebox Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies. Eenvoudig zappen

Eenvoudig zappen

Deze afstandsbediening is speciaal voor Samsung en LG tv’s. Hij zal je bekend voorkomen want het is jaren het model geweest van Samsung en LG. Koppelen is niet nodig en de bediening is inventief.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste universele afstandsbedieningen van dit moment

Hoe komt deze top 5 universele afstandsbedieningen tot stand?

8 uur getest door experts Onze experts hebben 23 universele afstandsbedieningen uitvoerig getest en vergeleken.

23 universele afstandsbedieningen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 universele afstandsbedieningen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Rebox Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies

  #1 Beste universele afstandsbediening
  Rebox Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies. Eenvoudig zappen

  Eenvoudig zappen

  Deze afstandsbediening is speciaal voor Samsung en LG tv's. Hij zal je bekend voorkomen want het is jaren het model geweest van Samsung en LG. Koppelen is niet nodig en de bediening is inventief.

 2. 2. BELIFE® Universele afstandsbediening voor alle Samsung TV’s

  #2 Beste koop universele afstandsbediening
  BELIFE® Universele afstandsbediening voor alle Samsung TV’s. Perfect voor Samsung TV's

  Perfect voor Samsung TV's

  Een bekende en dus gemakkelijke afstandsbediening voor Samsung tv's. Werkt direct, er is geen installatie benodigd. Wel zo prettig. Deze afstandsbediening wordt geleverd zonder batterijen. (2x AAA)

  €9,95 bij bol.com
  bol.com (€9,95)
 3. 3. Ziggo GL59-00096A (SMT-C7140) 

  #3 Beste Ziggo universele afstandsbediening
  Ziggo GL59-00096A (SMT-C7140) . Perfect voor Ziggo klanten

  Perfect voor Ziggo klanten

  De afstandsbediening wordt geleverd inclusief batterijen en werkt naadloos op de ontvangers van Ziggo. Wij vinden de prijs zeer redelijk zeker voor de bouwkwaliteit.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. DORO HandleEasy -321 RC – Universele afstandsbediening

  #4 Meest eenvoudige universele afstandsbediening
  DORO HandleEasy -321 RC – Universele afstandsbediening. Zeer eenvoudig

  Zeer eenvoudig

  Wat een simpele maar doeltreffende afstandsbediening. Zeer geschikt voor ouderen door de duidelijke knoppen en de beperkte opties.

  €36,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€36,99)
 5. 5. Universele Humax Afstandsbediening (Vervanger)

  #5 Beste Humax universele afstandsbediening
  Universele Humax Afstandsbediening (Vervanger). Werkt direct

  Werkt direct

  Deze Humax afstandsbediening werkt zoals ie moet doen. Direct en goed. Werkt op 2 AAA batterijen maar deze worden niet bijgeleverd.

  €13,95 bij bol.com
  bol.com (€13,95)

Wat is de universele afstandsbediening beste koop van dit moment?

Je bent op zoek naar een universele afstandsbediening. Een universele afstandsbediening voor je smart tv, maar ook voor je (overige) audio en radio. Een afstandsbediening voor al je apparatuur, in huis of op kantoor. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste universele afstandsbedieningen van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Beste koop universele afstandsbediening, we helpen je bij je zoektocht!

De beste universele afstandsbediening voor jou is niet perse de beste universele afstandsbediening 2020, beste universele afstandsbediening 2021 of beste universele afstandsbediening 2022. Het gaat in deze wat ons betreft dan ook niet alleen om de beantwoording van de vraag wat de best geteste universele afstandsbediening is, maar wél om wat een goede universele afstandsbediening is. 

Een universele afstandsbediening instellen zodat deze kan connecten met al jouw (video/ game en audio) apparatuur, met als resultaat dat jij maar één universele afstandsbediening nodig hebt. Thuis of op kantoor. Dat is de beste universele afstandsbediening. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een universele afstandsbediening beste koop voor jou!

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft de beste universele afstandsbedieningen, zodat jij de jouwe kunt vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste universele afstandsbediening van dit moment’? We bespreken de beste universele afstandsbediening, de universele afstandsbediening die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een universele afstandsbediening die goedkoop is te zijn, maar deze heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en wordt daardoor de universele afstandsbediening beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze koopgids tot stand is gekomen. 

Tot slot, er zijn enkele aandachtspunten die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een universele afstandsbediening gaat kopen.

Onze top 5 universele afstandsbedineing nader bekeken

Nummer 1:

Deze beste universele afstandsbediening wordt enorm gewaardeerd om zijn goede kwaliteit, eenvoudige en ook stabiele gebruik! Deze samsung universele afstandsbediening en tevens universele afstandsbediening LG is geschikt voor alle LG Samsung en LG tv’s die na 2000 zijn geproduceerd. Ongeacht of dat nu een LCD, LED, PLASMA of OLED model is.

Deze beste universele afstandsbediening heeft een duidelijk ‘toetsenbord’, het verdere design is mooi, strak en makkelijk in gebruik. Doet perfect dat wat hij moet doen!

Nummer 2:

Wanneer een universele afstandsbediening een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop universele afstandsbediening. Het gaat in deze dus niet zozeer om een universele afstandsbediening die goedkoop is, maar is een combinatie van bovenstaande factoren.

Deze beste koop universele afstandsbediening is een 5 in 1 afstandsbediening en universeel voor Samsung, Philips, LG, Sony en Panasonic TV’s. Is je afstandsbediening defect of kwijt, dan is dit een super makkelijk te gebruiken alternatief. 

Deze universele afstandsbediening heeft ten opzichte van andere modellen geen installatie nodig. Indien de afstandsbediening niet direct reageert, dien je deze toch te installeren. Houdt de ‘POWER’ button in combinatie met het cijfer ‘1’ of ‘2’ voor 10-15 seconden ingedrukt. Schakel snel en gemakkelijk tussen kanalen met behulp van de Netflix, Youtube en Amazon functies.

Nummer 3:

De universele afstandsbediening smart tv die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde universele afstandsbediening noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze best beoordeelde universele afstandsbediening doet wat hij moet doen. Je televisie op afstand bedienen, net zo goed of misschien wel beter als je oude afstandsbediening. Het gebruiksgemak is groot en de bediening eenvoudig. Gewoon een fijn apparaatje dus! 

Deze universele afstandsbediening krijgt een sterke 4,7 uit 5 sterren beoordeling, mede door zijn eenvoudige installatie, overzichtelijke indeling qua toetsen en stabiele werking.

Nummer 4:

Deze beste koop universele afstandsbediening in de middel tot hogere prijsklasse is een robuuste universele afstandsbediening die zeer makkelijk te bedienen is. Een universele afstandsbediening zonder poespas dus.

Geen overbodige knopjes waar je per ongeluk op kan drukken waardoor de televisie ontregeld wordt. Deze universele afstandsbediening is door de kleurstelling en de holronde toetsen ook goed te gebruiken door slechtzienden.Doordat de toetsen grote tussenafstanden hebben, kunnen ze eenvoudiger worden ingedrukt en vergemakkelijkt het de bediening.

Kenmerken van deze universele afstandsbediening zijn verder: 

7 eenvoudig te programmeren knoppen

-geschikt voor de televisie, de radio of de muziekinstallatie

ideaal voor senioren

Deze universele afstandsbediening wordt geleverd inclusief batterijen, dus je kunt meteen aan de slag!

Nummer 5:

Deze beste koop universele afstandsbediening met een zacht prijskaartje van onder de 8 euro is geen universele afstandsbediening aanbieding, maar wel een universele afstandsbediening die relatief goedkoop is. Er is geen sprake van ingewikkelde codes en werkt direct na het plaatsen van de batterijen. Een soort van plug en play dus en erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Voor al je thuis of kantoor apparatuur!

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk om te bedenken wat je eigen wensen zijn als het gaat om een universele afstandsbediening. Wil je een goedkope universele afstandsbediening, Een kleine, compacte universele afstandsbediening wellicht, of een universele afstandsbediening van philips, misschien? Een universele afstandsbediening van samsung, een Logitech universele afstandsbediening, of misschien wel specifiek een universele afstandsbediening van Sony of LG? 

Hoe het ook zij, we hopen je met deze top 5 beste universele afstandsbedieningen in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze is reuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker.

In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in goede universele afstandsbedieningen en mogelijkheden en opties die er zijn. Dit alles om je te helpen bij het vinden van de voor jou beste universele afstandsbediening.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste universele afstandsbediening?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste koop universele afstandsbediening, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het daadwerkelijk vinden van de beste universele afstandsbediening tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek gaat naar een universele afstandsbediening is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Een review over de beste universele afstandsbediening 2020, 2021 of 2022 kan hierbij nuttig zijn. En verder? Wil je een grundig universele afstandsbediening? Samsung universele afstandsbediening, een logitech universele afstandsbediening, universele afstandsbediening van Sony of misschien wel een universele afstandsbediening LG? 

Of wellicht een universele afstandsbediening die ongeacht merk, werkt en dus ‘connect’.

En zo zijn nog meer voorkeuren te bedenken. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke wensen, maar vooral ook je gebruiksdoel (zie onderstaande alinea).

beste_universele_afstandsbediening

Het gebruiksdoel

Je bent op zoek naar een universele afstandsbediening omdat je meerdere apparaten wilt bedienen met één afstandsbediening? Of omdat je oude afstandsbediening het heeft begeven, op de grond is gevallen of kapot gebeten door de hond? Gebruik je de universele afstandsbediening enkel voor een samsung tv, of heb je verschillende apparaten en ook verschillende merken?

Het is dus nuttig om voor aanschaf stil te staan bij je gebruiksdoel. Want een voor jou passende, goede universele afstandsbediening hangt samen met het gebruiksdoel.

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Universele afstandsbediening instellen

Het instellen van een universele afstandsbediening, een connectie tot stand laten komen tussen jou apparatuur en desbetreffende afstandsbediening, daar is compatibiliteit voor nodig. We praten daar in één van de volgende alinea’s nog even met je over door.

Op elke universele afstandsbediening zit over het algemeen een knop die overeenkomt met de apparatuur waar jij hem aan wilt koppelen. Als je de universele afstandsbediening met je tv wilt koppelen, houdt dan de knop ‘TV’ ingedrukt. Je komt dan in het ‘tv menu’ terecht en je universele afstandsbediening zal contact maken met je tv.

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Aantal te bedienen apparaten

Het is praktisch te bedenken welke -en hoeveel- apparaten je wilt bedienen met je universele afstandsbediening. Misschien ben je alleen op zoek naar een universele afstandsbediening voor een smart tv, maar het kan ook maar zo zijn dat jij je universele afstandsbediening wilt instellen op meerdere apparaten. 

Bij de meeste universele afstandsbedieningen wordt in de specificaties vermeld hoeveel apparaten deze kan bedienen. Iets om te checken dus alvorens aanschaf!

beste_universele_afstandsbediening_02

Compatibiliteit

Uiteraard is het niet alleen handig, maar zelfs noodzakelijk dat een universele afstandsbediening die jij op het oog hebt, compatibel is met jouw (te koppelen en besturen) apparaten. Zoals je in de top 5 in deze koopgids hebt kunnen lezen, zijn er universele afstandsbedieningen die letterlijk met elk merk tv, radio, platenspeler etc. overweg kunnen. Maar er is ook een universele afstandsbediening exclusief voor philips, universele afstandsbediening voor samsung, universele afstandsbediening panasonic of bijvoorbeeld een grundig universele afstandsbediening. Exclusief voor eigen merk en bijbehorende types.

Soorten toetsen

Bij een universele afstandsbediening heb je keuze uit verschillende toetsen. Zo zijn er druktoetsen (de meest voorkomende). Op deze toetsen moet je drukken om ze te bedienen en op desbetreffende toets staat welke functie of functies deze heeft. 

Ook zijn er tiptoetsen. Deze werken hetzelfde als druktoetsen, maar de toetsen zijn geïntegreerd in de universele afstandsbediening. De toetsen zijn gevoeliger -dit kan ook als nadeel worden ervaren- en er vindt minder snel slijtage plaats.
Sommige universele afstandsbedieningen hebben een touchscreen. Deze universele afstandsbedieningen kunnen zich aan veel apparaten aanpassen, mede ook omdat er geen sprake is van vaste toetsen.

Batterij of accu

We kunnen het voor wat betreft deze alinea eigenlijk kort houden. Er zijn universele afstandsbedieningen met batterij en universele afstandsbedieningen met accu. Een accu wordt (praktisch) altijd bijgeleverd bij de universele afstandsbediening. Dit geldt niet voor batterijen. Regelmatig is het zo dat er geen batterijen meegeleverd worden bij een universele afstandsbediening die wel batterijen nodig heeft om te ‘functioneren’.

Batterijen gaan vaak lang mee, maar een accu kun je keer op keer en naar eigen inzicht opladen en hoef je niet opnieuw te kopen. Beide opties hebben hun eigen voor en nadelen.

Prijskaartje

Een universele afstandsbediening kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende universele afstandsbedieningen die er te koop zijn, kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Zo zijn er universele afstandsbedieningen die goedkoop zijn, maar zijn ze er ook met een pittig prijskaartje.

Of een universele afstandsbediening goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom goed om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een universele afstandsbediening beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope afstandsbediening? 

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Maar feit is, vaak krijg je voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een universele afstandsbediening

Wat is een universele afstandsbediening?

Met een universele afstandsbediening kun je meerdere apparaten in huis of op kantoor tegelijk bedienen. Dus één afstandsbediening voor de bediening op afstand van verschillende apparatuur (zowel audio als video, als game etc). Nooit meer op zoek naar verschillende afstandsbedieningen voor de verschillende apparaten. Hoe handig is dat?

 

Een universele afstandsbediening instellen, hoe moet dat?

Een universele afstandsbediening kan het signaal van veel losse afstandsbedieningen overnemen. Praktisch alle apparaten die gebruik maken van een infrarood signaal, kun je koppelen aan één enkele universele afstandsbediening. Je koppelt desbetreffende apparatuur aan de universele afstandsbediening, er ontstaat een connectie en je kunt vervolgens de afstandsbediening gebruiken voor het besturen van de apparatuur!

Wat is de beste universele afstandsbediening?

De beste universele afstandsbediening, dat is niet één type of merk. Een universele afstandsbediening die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede universele afstandsbediening is in ieder geval een afstandsbediening die makkelijk ‘connect’ met je apparatuur op kantoor of thuis, gebruiksvriendelijk is en van duurzaam materiaal gemaakt.

Hoe verbind je een universele afstandsbediening met een tv?

Op elke universele afstandsbediening zit over het algemeen een knop die overeenkomt met het apparaat waar jij hem aan wilt koppelen. Als je de universele afstandsbediening met je tv wilt koppelen, houdt dan de knop ‘TV’ ingedrukt. Je komt dan in het ‘tv menu’ terecht en je universele afstandsbediening zal contact maken met je tv.

Waar koop ik de beste universele afstandsbediening?

Een universele afstandsbediening kun je zowel offline (in megastores) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van bol.com uitstekend uit de bus.

Beste universele afstandsbediening, de eindconclusie

De universele afstandsbediening beste koop is uiteraard ook een goede universele afstandsbediening, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van de beste universele philips afstandsbediening, universele afstandsbediening panasonic, universele samsung afstandsbediening, LG universele afstandsbediening, Logitech universele afstandsbediening, universele afstandsbediening Sony of welke voor jou van toepassing is (misschien wel een universele afstandsbediening die werkt met en voor alle merken), zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten. We lichten deze belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je uit en toe.

Aantal te bedienen apparaten

Als eerste is het goed te bedenken welke apparaten je wilt bedienen met je universele afstandsbediening. Misschien ben je alleen op zoek naar een universele afstandsbediening voor een smart tv, maar het kan ook maar zo zijn dat jij je universele afstandsbediening wilt instellen op meerdere apparaten. 

Bij de meeste universele afstandsbedieningen wordt in de specificaties vermeld hoeveel apparaten deze kan bedienen. Iets om te checken dus alvorens aanschaf!

Compatibiliteit en opties

Uiteraard is het niet alleen handig, maar zelfs noodzakelijk dat een universele afstandsbediening die jij op het oog hebt, compatibel is met jouw (te koppelen en besturen) apparaten. Zoals je in de top 5 in deze koopgids hebt kunnen lezen, zijn er universele afstandsbedieningen die letterlijk met elk merk tv, radio, platenspeler etc. overweg kunnen. Maar er is ook een universele afstandsbediening exclusief voor philips, universele afstandsbediening voor samsung of bijvoorbeeld een grundig universele afstandsbediening. Exclusief voor eigen merk en bijbehorende types. 

Daarnaast willen we kort nog even aanstippen dat ook de verschillende universele afstandsbedieningen weer verschillende mogelijkheden en onmogelijkheden, opties hebben. Denk daarbij aan instelmogelijkheden, aanwezigheid van macro’s (met één toets meerdere handelingen kunnen verrichten) en display mogelijkheden. We adviseren je dan ook vooral de specs van je universele afstandsbediening te raadplegen voor aanschaf omtrent deze opties!

Soorten toetsen

Bij een universele afstandsbediening heb je keuze uit verschillende toetsen. Zo zijn er druktoetsen (de meest voorkomende). Op deze toetsen moet je drukken om ze te bedienen en op desbetreffende toets staat welke functie of functies deze heeft. 

Ook zijn er tiptoetsen. Deze werken hetzelfde als druktoetsen, maar de toetsen zijn geïntegreerd in de universele afstandsbediening. De toetsen zijn gevoeliger -dit kan ook als nadeel worden ervaren- en er vindt minder snel slijtage plaats.
Als laatste, sommige universele afstandsbedieningen hebben een touchscreen. Deze universele afstandsbedieningen kunnen zich aan veel apparaten aanpassen, mede ook omdat er geen sprake is van vaste toetsen. Er zit verschil in de mogelijkheden van touchscreen afstandsbedieningen. Touchscreen kan inhouden dat er enkele functies op het scherm door middel van aanraking bediend kunnen worden, maar het kan ook zo zijn dat je zelfs opties en icoontjes kunt toevoegen aan de al bestaande mogelijkheden.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste universele afstandsbediening en je uitgelegd dat de best geteste universele afstandsbediening, niet perse ook de beste keuze voor jou hoeft te zijn. Het aanbod is best groot en juist wanneer er (veel) keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste universele afstandsbedieningen vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Rebox Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies

  #1 Beste universele afstandsbediening
  Rebox Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies. Eenvoudig zappen

  Eenvoudig zappen

  Deze afstandsbediening is speciaal voor Samsung en LG tv's. Hij zal je bekend voorkomen want het is jaren het model geweest van Samsung en LG. Koppelen is niet nodig en de bediening is inventief.

 2. 2. BELIFE® Universele afstandsbediening voor alle Samsung TV’s

  #2 Beste koop universele afstandsbediening
  BELIFE® Universele afstandsbediening voor alle Samsung TV’s. Perfect voor Samsung TV's

  Perfect voor Samsung TV's

  Een bekende en dus gemakkelijke afstandsbediening voor Samsung tv's. Werkt direct, er is geen installatie benodigd. Wel zo prettig. Deze afstandsbediening wordt geleverd zonder batterijen. (2x AAA)

  €9,95 bij bol.com
  bol.com (€9,95)
 3. 3. Ziggo GL59-00096A (SMT-C7140) 

  #3 Beste Ziggo universele afstandsbediening
  Ziggo GL59-00096A (SMT-C7140) . Perfect voor Ziggo klanten

  Perfect voor Ziggo klanten

  De afstandsbediening wordt geleverd inclusief batterijen en werkt naadloos op de ontvangers van Ziggo. Wij vinden de prijs zeer redelijk zeker voor de bouwkwaliteit.

  €19,95 bij bol.com
  bol.com (€19,95)
 4. 4. DORO HandleEasy -321 RC – Universele afstandsbediening

  #4 Meest eenvoudige universele afstandsbediening
  DORO HandleEasy -321 RC – Universele afstandsbediening. Zeer eenvoudig

  Zeer eenvoudig

  Wat een simpele maar doeltreffende afstandsbediening. Zeer geschikt voor ouderen door de duidelijke knoppen en de beperkte opties.

  €36,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€36,99)
 5. 5. Universele Humax Afstandsbediening (Vervanger)

  #5 Beste Humax universele afstandsbediening
  Universele Humax Afstandsbediening (Vervanger). Werkt direct

  Werkt direct

  Deze Humax afstandsbediening werkt zoals ie moet doen. Direct en goed. Werkt op 2 AAA batterijen maar deze worden niet bijgeleverd.

  €13,95 bij bol.com
  bol.com (€13,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.