Beste vliegenhor van 2023

Top 5 best geteste vliegenhorren volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @09:01

beste_vliegenhor

Jij bent op zoek naar de beste vliegenhor? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de vliegenhor van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 vliegenhorren uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is J-Pro magnetisch vliegengordijn als beste vliegenhor uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste vliegenhorren van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een vliegenhor. Wist je bijvoorbeeld dat de beste vliegenhor zeer eenvoudig te monteren is? Lees snel verder…

#1 Beste vliegenhor
J-Pro Magnetisch Vliegengordijn. Zeer handige vliegenhor

Zeer handige vliegenhor

Deze magnetische vliegenhor is eenvoudig op maat te maken en sluit dankij de volledige magneetstrip erg snel waarbij er geen ruimte is voor vliegen en andere insecten.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 5 beste vliegenhorren van dit moment

Hoe komt deze top 5 vliegenhorren tot stand?

10 uur getest door experts Onze experts hebben 12 vliegenhorren uitvoerig getest en vergeleken.

12 vliegenhorren vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 vliegenhorren worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. J-Pro Magnetisch Vliegengordijn

  #1 Beste vliegenhor
  J-Pro Magnetisch Vliegengordijn. Zeer handige vliegenhor

  Zeer handige vliegenhor

  Deze magnetische vliegenhor is eenvoudig op maat te maken en sluit dankij de volledige magneetstrip erg snel waarbij er geen ruimte is voor vliegen en andere insecten.

 2. 2. Nince Vliegengordijn – Deurhor – Deurgordijn – Maat 100 x 210

  #2 Beste koop vliegenhor
  Nince Vliegengordijn – Deurhor – Deurgordijn – Maat 100 x 210. Zeer eenvoudige installatie

  Zeer eenvoudige installatie

  Deze vliegenhor met magneetstrips bevestig je eenvoudig met klittenband aan het deurkozijn. Het klittenband blijft erg goed zitten. Deze vliegenhor is erg geschikt voor mensen met huisdieren.

  €24,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€24,99)
 3. 3. Hordeur – Magnetisch – met Scharnieren – Max 100×215 cm – op Maat te Maken 

  #3 Beste hordeur vliegenhor
  Hordeur – Magnetisch – met Scharnieren – Max 100×215 cm – op Maat te Maken . Klassieke hordeur

  Klassieke hordeur

  Deze lichtgewicht hordeur van aluminium is eenvoudig op maat te maken en is voorzien van magneetbevestiging zodat de deur altijd netjes sluit. Installatie is zeer eenvoudig en deze vliegenhor is volledig aanpasbaar.

  €48,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€48,99)
 4. 4. Bruynzeel Rolhor deur 105×205 wit s500

  #4 Beste rolhor vliegenhor
  Bruynzeel Rolhor deur 105×205 wit s500. De klasse van Bruynzeel

  De klasse van Bruynzeel

  Deze rolhor schuift keurig open en dicht dankzij een krachtige spoel. Deze rolhor is minder geschikt voor huisdieren aangezien er schade ontstaat als ze er doorheen proberen te lopen.

  €132 bij bol.com
  bol.com (€132,00)
 5. 5. VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Wit

  #5 Goedkoop alternatief
  VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Wit. Eenvoudig maar doeltreffend

  Eenvoudig maar doeltreffend

  Een zeer eenvoudig maar magnetisch systeem dat perfect geschikt is voor kinderen en huisdieren. Je loopt er letterlijk doorheen en achter je sluiten de magneetstrips zich weer snel.

Tips voor het kopen van de beste vliegenhor

Het vinden van het beste vliegenhor zorgt ervoor dat jij geen last meer hebt van vliegen, muggen of zelfs bijen in de zomer. In de periodes dat wij meer buitenleven staat de deur vaak open. Vooral wanneer je op het platteland woont zal je merken dat de vliegen op deze momenten allemaal naar binnen komen. Om dit te voorkomen, plaats je een handige vliegenhor voor de ramen en deuren. Er zijn veel verschillende soorten horren te vinden, waardoor je altijd wel een geschikt ontwerp vindt voor jouw deur. In dit artikel helpen we je mee om de beste vliegenhor te vinden. Zo ben jij de komende zomer, maar ook tijdens de andere seizoenen, gegarandeerd van een vlieg, mug en insect vrij huis.

Het vinden van de beste vliegenhor

De beste vliegenhor vind je niet zomaar. Er zijn veel verschillende elementen die je moet controleren voordat je kan bepalen of de vliegenhor van top kwaliteit of niet is. Met behulp van de juiste vliegenhor blijven insecten op afstand. Vooral de vliegen zijn in de zomer geen pretje om in huis te hebben. Tijdens het koken, tijdens het eten of simpelweg tijdens het ontdooien van vlees uit de diepvries komen alle vliegen naar je toe. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ook simpelweg irritant. Vooral wanneer het de echte dikke bromvliegen zijn. Om te zorgen dat de bromvliegen, de kleine vliegen en zelfs de kleine insecten niet zomaar jouw huis binnenkomen, maak je gebruik van de vliegenhor.

Hoe ziet een vliegenhor eruit?

Een vliegenhor is ontworpen om de vliegen en andere insecten op afstand te houden. Met behulp van een simpele hor, die dun geweven lijnen heeft, komen vliegen niet zomaar naar binnen. De hor zorgt echter wel dat frisse lucht naar binnen komt. De vliegenhor wordt daardoor veel gebruikt in alle kamers van het huis. Het is een perfecte manier om jouw slaapkamer zonder probleem te laten luchten in de zomer, terwijl het in de keuken een effectieve manier is om de vliegen op afstand te houden. Om te zorgen dat je profiteert van deze voordelen, kies je voor de beste vliegenhor. Deze moet voldoen aan een aantal eisen die we hier met jou doornemen. Deze tips helpen je om jouw geld goed te besteden.

beste_vliegenhor_01

Zorg voor de juiste ruimte tussen de hor

Het eerste element waar je op moet letten, is de ruimte tussen de hor. De vliegenhor bestaat namelijk uit geweven materiaal. Deze gewoven lijnen zorgen ervoor dat lucht doorkomt maar dat v vliegen buiten blijven. Het is dus essentieel dat de ruimte tussen deze lijnen niet te groot zijn, maar ook niet te klein. Dit is vaak het probleem van de bekende vliegengordijnen. deze hebben vaak te veel ruimte tussen ieder hengsel, terwijl een hor zorgt dat er overal bescherming zit.

beste_vliegenhor_02

Een vliegenhor die geschikt is voor jouw huisdieren

Ook is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de hor. Vooral wanneer jij huisdieren hebt, zoals katten of honden, wil je zorgen dat de hor bestendig is tegen de kracht van jouw trouwe viervoeters. Katten zijn snel geneigd om aan een hor te krabben met hun scherpe nagels, terwijl een hond juist met hun lompe gedrag tegen de hor kan rennen. Om te voorkomen dat deze acties schade aan de beste vliegenhor aanrichten, zorg je ervoor dat de hor is gemaakt van dik en stevig materiaal.

Hoe wil je de hor bevestigen?

De beste vliegenhor kan je op verschillende manieren installeren in jouw huis. De manier hangt af van de plek waar je het hangt. Wanneer je de vliegenhor plaatst in een deur die je van de keuken naar de tuin brengt, dan kies je het liefste voor een extra hordeur die met een magneet open en dicht gaat. zo duw je hem makkelijk open, maar minimaliseer je de kans dat de vliegen snel in deze paar seconden naar binnen vliegen. een andere manier is om het in het raamkozijn te hangen met een kliksysteem. Dit is vooral geschikt voor plekken waar er geen extra functie is. Denk bijvoorbeeld aan een raam in de slaapkamer. Wellicht gebruik je deze alleen om frisse lucht naar binnen te laten komen. In de gevallen dat je niet uit het raam hangt en alleen de raam af en toe open zet, werkt het klik systeem perfect.

Hoe vind je een goede website om de vliegenhor te kopen?

Het vinden van de beste vliegenhor gaat gepaard met een onderzoek naar de websites van de verkopers. er zijn veel verkooppunten online te vinden, maar niet iedere website zal de beste producten of de beste service hebben. Zorg daarom dat je goed controleert wat de reviews van andere kopers zijn. Zijn deze positief? Bevestigen de reviews dat de verzendtijd overeenkomt met de realiteit? Geven ze aan of de kwaliteit voldoet aan hun verwachtingen? dit zijn allemaal punten die je mee moet nemen in de beoordeling van de betrouwbaarheid van de website en het vinden van de beste vliegenhor.

Veelgestelde vragen over een vliegenhor

Is een vliegenhor handig?

Een vliegenhor is een echt voordeel om te hebben. Wanneer je eenmalig investeert in een kwalitatief vliegenhor, geniet je jarenlang van een vlieg-vrij huis. Vooral wanneer je in gebied woont met veel platteland om je heen helpt de vliegenhor om vliegen op afstand te houden. Door de dieren en d agrarische industrie in deze gebieden zijn er extra veel vliegen om je heen. De extra maatregelen zijn daarom geen overbodige luxe.

Doet een vliegenhor de vliegen pijn?

De beste vliegenhor is geen gevaar voor de vliegen. Het is simpelweg een manier om te voorkomen dat de vliegen een raam of deur kunnen gebruiken als ingang tot jouw huis. De vliegen kunnen niet door het gaas van de hor vliegen, waardoor ze buiten jouw huis blijven. Het zal insecten of vliegen niet pijn doen en het is dus geen gevaar voor de natuur.

Hoe weet ik of een vliegenhor van goede kwaliteit is?

Het bepalen van de beste vliegenhor doe je door te analyseren hoe de hor is geweven. De vliegenhor moet namelijk dik genoeg geweven zijn om stevig te zijn tegen schade van buitenaf, maar dun genoeg geweven zijn om geen grote openingen te hebben waar vliegen of insecten doorheen kunnen komen. Een fijn geweven vliegenhor houdt de vliegen en muggen op afstand. Perfect voor wanneer jij een muggenallergie hebt of simpelweg niet het gezoem van de vlieg of mug om jou heen wilt horen.

Onze top 5 beste vliegenhorren nogmaals op een rijtje

 1. 1. J-Pro Magnetisch Vliegengordijn

  #1 Beste vliegenhor
  J-Pro Magnetisch Vliegengordijn. Zeer handige vliegenhor

  Zeer handige vliegenhor

  Deze magnetische vliegenhor is eenvoudig op maat te maken en sluit dankij de volledige magneetstrip erg snel waarbij er geen ruimte is voor vliegen en andere insecten.

 2. 2. Nince Vliegengordijn – Deurhor – Deurgordijn – Maat 100 x 210

  #2 Beste koop vliegenhor
  Nince Vliegengordijn – Deurhor – Deurgordijn – Maat 100 x 210. Zeer eenvoudige installatie

  Zeer eenvoudige installatie

  Deze vliegenhor met magneetstrips bevestig je eenvoudig met klittenband aan het deurkozijn. Het klittenband blijft erg goed zitten. Deze vliegenhor is erg geschikt voor mensen met huisdieren.

  €24,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€24,99)
 3. 3. Hordeur – Magnetisch – met Scharnieren – Max 100×215 cm – op Maat te Maken 

  #3 Beste hordeur vliegenhor
  Hordeur – Magnetisch – met Scharnieren – Max 100×215 cm – op Maat te Maken . Klassieke hordeur

  Klassieke hordeur

  Deze lichtgewicht hordeur van aluminium is eenvoudig op maat te maken en is voorzien van magneetbevestiging zodat de deur altijd netjes sluit. Installatie is zeer eenvoudig en deze vliegenhor is volledig aanpasbaar.

  €48,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€48,99)
 4. 4. Bruynzeel Rolhor deur 105×205 wit s500

  #4 Beste rolhor vliegenhor
  Bruynzeel Rolhor deur 105×205 wit s500. De klasse van Bruynzeel

  De klasse van Bruynzeel

  Deze rolhor schuift keurig open en dicht dankzij een krachtige spoel. Deze rolhor is minder geschikt voor huisdieren aangezien er schade ontstaat als ze er doorheen proberen te lopen.

  €132 bij bol.com
  bol.com (€132,00)
 5. 5. VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Wit

  #5 Goedkoop alternatief
  VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Wit. Eenvoudig maar doeltreffend

  Eenvoudig maar doeltreffend

  Een zeer eenvoudig maar magnetisch systeem dat perfect geschikt is voor kinderen en huisdieren. Je loopt er letterlijk doorheen en achter je sluiten de magneetstrips zich weer snel.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.