Beste vliegenverjager van 2023

Top 5 best geteste vliegenverjagers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @09:00

beste_vliegenverjager

Jij bent op zoek naar de beste vliegenverjager? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de vliegenverjager van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 vliegenverjagers uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is ByeByeFLy als beste vliegenverjager uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste vliegenverjagers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een vliegenverjager. Wist je bijvoorbeeld dat de beste vliegenverjager veilig in gebruik is en de batterij lang mee gaat? Lees snel verder…

#1 Beste vliegenverjager
ByeByeFly – Vliegenverjager Voor Op Tafel . Simpel maar doeltreffend

Simpel maar doeltreffend

Deze vliegenverjager werkt op batterijen en houdt de vliegen op afstand door het draaien van de propellers. Deze vliegenverjager is veilig in gebruik, ook voor kinderen. Voor een grote tafel is het raadzaam om twee of meerdere vliegenverjagers te gebruiken.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€14,50 bij bol.com
bol.com (€14,50)

Naar de top 5

Top 5 beste vliegenverjagers van dit moment

Hoe komt deze top 5 vliegenverjagers tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 12 vliegenverjagers uitvoerig getest en vergeleken.

12 vliegenverjagers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. ByeByeFly – Vliegenverjager Voor Op Tafel 

  #1 Beste vliegenverjager
  ByeByeFly – Vliegenverjager Voor Op Tafel . Simpel maar doeltreffend

  Simpel maar doeltreffend

  Deze vliegenverjager werkt op batterijen en houdt de vliegen op afstand door het draaien van de propellers. Deze vliegenverjager is veilig in gebruik, ook voor kinderen. Voor een grote tafel is het raadzaam om twee of meerdere vliegenverjagers te gebruiken.

  €14,50 bij bol.com
  bol.com (€14,50)
 2. 2. Gusta – Vliegenverjager – Vliegenverjager voor op Tafel – Wit – set 2 stuks

  #2 Beste koop vliegenverjager
  Gusta – Vliegenverjager – Vliegenverjager voor op Tafel – Wit – set 2 stuks. Elegant en functioneel

  Elegant en functioneel

  Deze vliegen verjagers hebben de looks van een witte fles en zorgen er voor dat de gehele tafel vrij is en blijft van vliegen. De batterijen gaan behoorlijk mee. Deze vliegenverjagers zijn veilig in gebruik.

  €28,98 bij bol.com
  bol.com (€28,98)
 3. 3. 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager

  #3 Beste ultrasone vliegenverjager
  4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager. Ultrasonische vliegenverjagers

  Ultrasonische vliegenverjagers

  Deze vliegen verjagers werken niet alleen goed tegen vliegen maar ook tegen veel ander ongedierte. Ook spinnen, muizen, ratten en kakkerlakken hebben een enorme afkeer van deze ultrasonische vliegenverjager.

  €22,99 bij bol.com
  bol.com (€22,99)
 4. 4. 4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager

  #4 Beste koop ultrasone vliegenverjager
  4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager. Werkt ook tegen ander ongedierte

  Werkt ook tegen ander ongedierte

  Deze vliegenverjager werkt ook tegen ratten, spinnen, muizen en kakkerlakken en is voorzien van een extra lange stekker zodat deze ook werkt met geaarde stopcontacten. Het is goed om te weten dat de werking niet direct plaatsvindt. De insecten en dieren zullen na verloop van tijd vertrekken omdat het huidige verblijf continu voorzien is van ultrasonische golven.

  €24,95 bij bol.com
  bol.com (€24,95)
 5. 5. Vliegen Verjager – DE ENIGE ECHTE 

  #5 Bezet zwarte vliegenverjager
  Vliegen Verjager – DE ENIGE ECHTE . Met reflecterende propellers

  Met reflecterende propellers

  Een extra afschrik effect door de glinsteringen van de propellers. Al het vliegende ongedierte is hier niet van gediend. Het staat immers voor mogelijk gevaar. Batterijen worden meegeleverd.

  €12,95 bij bol.com
  bol.com (€12,95)

Op zoek naar de beste vliegenverjager

Heb je last van vliegen in huis? Vliegen zorgen vooral in de zomer voor overlast, maar je kunt ze het hele jaar door terug vinden in je huis. Vliegen komen vaak af op etenswaren, dus je keuken is niet altijd veilig voor dit ongedierte. Aangezien vliegen zich snel voortplanten en bacteriën kunnen verspreiden, is het belangrijk om snel actie te ondernemen bij overlast. Om vliegen buiten de deur te houden, kun je gebruik maken van een apparaat om vliegen te weren. Hoe vind je de beste vliegenverjager?

Wat is een vliegenverjager?

Een vliegenverjager is een product waarmee je efficiënt vliegen buiten kunt houden. Als je last hebt van vliegen in huis, kun je dit apparaat installeren om te voorkomen dat de beestjes op je eetwaren gaan zitten. Doordat de vliegenverjager bepaalde luchtstromen of frequenties verspreidt, worden de vliegen verjaagd. Je kunt de vliegenverjager zowel binnen als buiten gebruiken. Een vliegenverjager kun je gebruiken ter vervanging van andere producten, zoals een spray of een vliegenmepper. Vooral als je een diervriendelijkere manier wilt om vliegen te vermijden is een vliegenverjager een handige oplossing.

beste_vliegenverjager_01

Welke soorten vliegen zijn er?

Er zijn verschillende soorten vliegen. De meest bekende vorm is de kamervlieg, deze soort kom je het vaakst tegen in huis. Ook de blauwgroene vleesvlieg kun je af en toe zien langskomen. Op het platteland vind je de strontvlieg terug, deze soort vlieg huisvest zich vooral op de uitwerpselen van dieren. De vliegenverjager werkt tegen alle soorten vliegen, dus daar hoef je bij het uitzoeken geen rekening mee te houden.

De verschillende soorten vliegenverjagers

Er zijn verschillende soorten vliegenverjagers. Als eerste kun je een variant kopen die op batterijen werkt. Deze vliegenverjager heeft propellers die gaan draaien en zo luchtstromen verspreiden. Op deze manier houdt de vliegenverjager de vliegen weg bij de tafel. De propellers zijn niet gevaarlijk voor mensen, want zodra je het apparaat aanraakt met je vinger stopt de propeller met draaien. Kinderen kunnen zich dus niet bezeren!

Een tweede variant vliegenverjagers is de variant op stroom. Bij deze variant stop je het apparaat in het stopcontact. De vliegenverjager zal vervolgens frequenties uitstralen die vliegen vervelend vinden. De vliegen kunnen zich niet aanpassen aan de trillingen die steeds veranderen en blijven daarom weg. Deze elektrische vliegenverjager heeft een groter bereik dan de variant met een propeller, maar is minder handig mee te nemen.

Hoeveel vliegenverjagers heb ik nodig?

Het aantal vliegenverjagers dat je nodig hebt, hangt sterk af van de ruimte die je vliegvrij wilt houden. Een vliegenverjager met propeller houdt slechts de nabije omgeving ongediertevrij en dus heb je hiervan meerdere nodig. Denk bij een tafel voor vier personen aan twee vliegenverjagers. Met een elektrische vliegenverjager heb je minder apparaten nodig. Deze verjager beslaat ongeveer 40m² en in de meeste ruimtes heb je dus genoeg aan één vliegenverjager. Bedenk je, voordat je een vliegenverjager gaat kopen, waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Heb je vaak last van vliegen in de keuken of wil je juist ongedierte weghouden op vakantie of tijdens de barbecue in de tuin?

3 tips om de beste vliegenverjager te kopen

Een vliegenverjager is een zeer handig apparaat, omdat het vliegen op een diervriendelijke manier op afstand houdt. Er zijn echter vele verschillende soorten beschikbaar met elk een net wat andere werking. Denk dus goed na over welke soort verjager je nodig hebt! Hieronder geven wij je alvast een aantal tips.

beste_vliegenverjager_02

Tip 1: bedenk waarvoor je de vliegenjager wilt gaan gebruiken

Hoewel alle vliegenverjagers dezelfde functie hebben, zijn ze niet allemaal voor dezelfde situatie gemaakt. Bedenk je daarom van tevoren waarvoor je de vliegenverjager precies nodig hebt. Als je de vliegenverjager voornamelijk binnen wilt gebruiken en buiten een specifieke ruimte wilt houden, is een elektrische vliegenverjager het meest geschikt. Wil je een vliegenverjager die je makkelijk kunt meenemen en ook overal kunt gebruiken? Ga dan juist voor een vliegenverjager met propeller. Wat de beste vliegenverjager is, hangt dus ook af van jouw wensen.

Tip 2: voorkom dat je vliegen aantrekt

Je kunt een vliegenverjager inzetten, maar het helpt ook om het aantal vliegen dat je in eerste instantie aantrekt te beperken. Hiervoor kun je een aantal dingen ondernemen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je huis schoon houdt, want vliegen komen graag af op rottende etenswaren en daardoor ook afval. Heb je een uitgebreid diner gehouden? Berg de overgebleven etensresten dan op en gooi het afval snel weg, zodat je voorkomt dat jouw keuken de verzamelplek wordt voor het ongedierte. Laat etenswaren ook niet langer open en bloot staan dan nodig. Door je huis netjes te houden weet je zeker dat je andere oorzaken van vliegenoverlast kunt uitsluiten en maak je de ruimte met behulp van een vliegenverjager helemaal vliegvrij.

Tip 3: zoek uit welk gebied de vliegenverjager moet bestrijken

Niet alle vliegenverjagers hebben hetzelfde bereik, dus meet van tevoren hoe groot de ruimte is die je vliegvrij wilt houden. In principe geldt dat elektrische vliegenverjagers een groter oppervlak vliegvrij houden, terwijl vliegenverjagers met een propeller vooral gericht zijn op het weren van vliegen in de nabije ruimte. Houd hier dus rekening mee wanneer je een vliegenverjager wilt kopen! Het klinkt aantrekkelijk om de hele ruimte vliegvrij te houden, maar als de vliegen voornamelijk rondom je eettafel blijven cirkelen, is het de investering niet altijd waard en kun je beter kiezen voor een vliegenverjager met propeller.

Probeer de vliegenjager uit in een kleine ruimte

Het is niet gelijk nodig om je hele huis vliegvrij te maken. Probeer eerst eens het effect van een kleine vliegenverjager uit in één ruimte of op een klein oppervlak. Vliegen beperken zich namelijk voornamelijk tot de plaatsen in huis met veel etenswaren, dus richt je in eerste instantie daarop. Schaf een vliegenverjager voor op tafel aan, zodat je je tijdens het eten niet meer druk hoeft te maken over rondvliegend ongedierte. Bevalt het? Dan kun je altijd nog meerdere vliegenverjagers aanschaffen.

Andere manieren om vliegen te verjagen

Om vliegen te vermijden, zijn er ook andere middelen om het ongedierte buiten de deur te houden. Een manier om vliegen af te schrikken is door een zakje te vullen met water en deze op te hangen. Vliegen zullen dan schrikken van hun eigen reflectie. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van geuren waar vliegen niet van houden. Zet een bakje neer met kruidnagels in water, of maak gebruik van lavendelproducten. Ook basilicum, azijn en ui zijn geuren die afschrikkend werken voor vliegen, waardoor ze buiten de deur blijven.

Leid vliegen af met licht

Om vliegen juist naar één plek te trekken, kun je gebruik maken van licht. Hiervoor heb je speciale vliegenlampen, die een sterk UV-licht verspreiden. Deze lampen bevatten soms een aanzuigsystem, kleefplaat of maken gebruik van hoogspanning, zodat vliegen worden gedood wanneer ze worden aangetrokken tot de lamp. Dit soort vliegenlampen worden vaak gebruikt in de horeca of in bedrijfsruimtes. Als je niet wilt investeren in een speciale lamp, is het ook een optie om het licht in de slaapkamer uit te zetten wanneer je gaat slapen, maar aan te laten in een andere ruimte, zodat vliegen daar naartoe worden getrokken. Ook kun je tweezijdig plakband gebruiken om vliegen op een bepaalde plek vast te houden.

Laat geen voedselwaren liggen

Vliegen komen af op warmte, licht en geuren en zijn daarom vooral in de zomer lastig om te vermijden. Bij geuren gaat het vooral om (bedorven) etenswaren en uitwerpselen. Het beste advies is dus om je huis goed schoon te houden. Zorg ervoor dat je geen afwas laat staan, het vuilnis op tijd buiten zet, de kattenbak schoon houdt en geen eten open en bloot laat staan. Het kan ook voorkomen dat je bepaalde etenswaren hebt gekocht waar al eitjes van vliegen op liggen, vaak gaat het dan om vlees of fruit. Als deze eitjes vervolgens uitkomen, heb je alsnog last van vliegen in huis. Soms kun je dus helemaal niets doen aan de oorzaak van de vliegenplaag.

Waar wil je de vliegenverjager gebruiken?

Om de beste vliegenjager aan te schaffen, is het belangrijk dat je van te voren weet waar je het apparaat gebruikt. Je kunt de vliegenverjager het beste gebruiken op plekken waar zich veel etenswaren bevinden. Dat kan binnen zijn, bijvoorbeeld in de keuken, maar ook buiten. Tijdens een barbecue in de tuin of tijdens je vakantie kun je uiteraard ook overlast hebben van vliegen en dan is het fijn als je een vliegenjager tot je beschikking hebt die je overal mee naartoe kunt nemen.

Het eindeffect

Als je een vliegenverjager gebruikt, zullen de vliegen op korte termijn wegblijven. Door de luchtstromen die worden verspreid, zul je geen last meer hebben van vliegen. Omdat dit echter een tijdelijk effect heeft, kan het gebeuren dat de vliegen weer terugkomen zodra je het apparaat hebt uitgeschakeld. De vliegenverjager is dus met name geschikt in situaties waar vliegen onvermijdelijk zijn, bijvoorbeeld tijdens het voorbereiden van een groot diner. Als je de vliegenverjager niet continu in gebruik wilt hebben, is het dus belangrijk dat je er voor zorgt dat vliegen je woning niet aantrekkelijk vinden, door etenswaren op te bergen en geen onnodig licht te verspreiden.

Waarom kiezen voor een vliegenverjager?

Een vliegenverjager biedt een aantal voordelen tegenover een spray of vliegenmepper. Als eerste is een vliegenverjager diervriendelijk, omdat het de dieren buitenhoudt en niet doodt. Daarnaast voorkom je ook bij jezelf irritaties. Een spray is namelijk niet alleen giftig voor insecten, maar kan voor jezelf ook irritaties veroorzaken en dan is het natuurlijk niet fijn om telkens te moeten sprayen. Ook een vliegenmepper is niet altijd ideaal. Een rondvliegende vlieg meppen verstoort je met waar je eigenlijk mee bezig was. En ken je dat gevoel dat je de vlieg telkens nét niet te pakken krijgt? Een vliegenverjager scheelt dus ook heel wat frustraties.

Voordelen en nadelen van de vliegenverjager

Een vliegenverjager biedt een aantal voordelen en nadelen. Het grootste voordeel is dat het een diervriendelijk apparaat is. In tegenstelling tot een vliegenmepper of een spray hoef je de dieren niet te doden, maar jaag je ze enkel weg. Dat betekent dus ook dat je niet te maken krijgt met dode vliegen op tafel die je vervolgens weer moet opruimen. De vliegenverjager is eenvoudig in gebruik en hoeft niet veel te kosten en is, anders dan een spray, geurloos. Als je bovendien kiest voor een vliegenverjager met propeller, heb je ook geen elektriciteit nodig. Het is dus een erg handig en compact apparaat. 

Het nadeel van een vliegenverjager met propeller is echter dat het slechts een bepaalde ruimte vliegvrij houdt. Bij een elektrische vliegenverjager houd je wel een groot oppervlakte vrij, maar deze variant is alleen met een stopcontact in de buurt te gebruiken en dus niet makkelijk mee te nemen. De variant met batterijen neem je makkelijk mee, maar een nadeel is wel dat je rekening moet houden met de levensduur van de batterij.

Hoeveel vliegenverjagers heb je nodig?

Het aantal vliegenverjagers dat je nodig zult hebben, hangt er van af waar je precies vliegen wilt vermijden en hoe groot de ruimte is. Als je vooral wilt voorkomen dat vliegen rond de eettafel of het aanrecht rondzwermen, kun je bijvoorbeeld aan iedere kant een vliegenverjager neerzetten. Bij een elektrische vliegenverjager ligt dit iets anders, omdat de frequenties verder reiken dan de propeller. Lees je in hoeveel vierkante meter de vliegenverjager die je op het oog hebt dekt en reken uit hoeveel apparaten je nodig hebt voor jouw ruimte.

Baseer je bij het kiezen op eerdere ervaringen en reviews

Voor het aanschaffen van een vliegenverjager is het aan te raden om je te baseren op eerdere ervaringen en reviews. Vraag rond in je omgeving hoe anderen vliegen weren, want overlast door vliegen is een bekend probleem. Als je online een vliegenverjager wilt aanschaffen, kun je vaak ervaringen van andere kopers terug vinden: waar hadden zij last van waarom hebben zij specifiek een vliegenjager aangeschaft? Waar hebben zij het apparaat gebruikt? Komen hun ervaringen overeen met wat jij in gedachten hebt? Zo kun je de situatie vergelijken met waar jij precies naar op zoek bent, om uiteindelijk de beste vliegenverjager aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de beste vliegenverjager

Waar kan ik de vliegenverjager gebruiken?

Je kunt de vliegenverjager in principe overal gebruiken. De elektrische vliegenverjager is alleen te gebruiken met een stopcontact, dus zolang deze aanwezig is, kun je het apparaat overal inzetten. De vliegenverjager met propeller kun je gemakkelijker meenemen. Deze variant kun je bijvoorbeeld tijdens het eten op tafel zetten, of op het aanrecht plaatsen wanneer je in de keuken eten aan het bereiden bent. Lees de handleiding wel goed door om te kijken of de vliegenverjager waterdicht is. Sommige varianten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis, terwijl je andere vliegenverjagers ook buiten kunt gebruiken.

Werkt de vliegenverjager ook tegen andere insecten?

Ja, je kunt met een vliegenverjager ook andere insecten weren uit je huis. Niet alleen vliegen, maar ook veel andere insecten zijn vooral in de zomer veelvuldig aanwezig. Een vliegenverjager werkt met het verspreiden van luchtstromen en frequenties en omdat dat iets is waar ook andere vliegende insecten niet goed tegen kunnen, zullen ook zij wegblijven uit de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan wespen. Als je last hebt van ongedierte in het algemeen, is de vliegenverjager dus erg handig om ook andere insecten te weren in je woning of op vakantie. Houd er echter rekening mee dat een vliegenverjager geen verdelger is, maar enkel insecten weert.

Is de vliegenverjager veilig voor kinderen?

Ja, de vliegenverjager is veilig voor kinderen. De variant met een propeller is zo gemaakt dat ze stoppen met werken wanneer ze worden aangeraakt, dus je zult je niet bezeren. Ook de elektrische variant van de vliegenverjager is veilig voor mensen. De golven die worden verspreid door het apparaat zijn vervelend voor dieren, maar vormen geen overlast voor de mens. Je kunt dus gerust gebruik maken van de vliegenverjager wanneer je kinderen in de buurt zijn.

Wat is de oorzaak van vliegen in huis?

Vliegen worden aangetrokken door licht, warmte en (rotte) etenswaren. Ze zijn vooral in de zomer terug te vinden in je huis. Om vliegen te voorkomen, is het belangrijk om je huis schoon te houden en geen etenswaren te laten rondslingeren. Doe de afwas dus op tijd en zet het vuilnis tijdig buiten. Heb je toch last van etenswaren? Dan kun je kijken naar manieren om vliegen buiten te houden. Je kunt aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddelen, of aan de slag met een spray, vliegenmepper of vliegenverjager. Een vliegenverjager is hierbij diervriendelijker dan een spray, omdat het de dieren niet doodt en enkel wegjaagt.

Waarom kies ik voor een vliegenverjager in plaats van een spray?

Wanneer je vliegen wilt verjagen, zijn er meerdere producten op de markt die hier geschikt voor zijn. Een vliegenverjager is diervriendelijker dan andere middelen om vliegen te bestrijden, zoals een vliegenmepper of een spray. De vliegenverjager maakt gebruik van luchtstromen, waardoor vliegen, die hier niet van houden, wegblijven. Op deze manier bestrijd je dus effectief en op een gemakkelijke manier vliegen, zonder ze te doden. Je hoeft dus geen dode vliegen op te rapen of aan de slag met chemische middelen. Ook is de vliegenverjager gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niet zelf achter de vlieg aan, maar kunt gewoon het apparaat aanzetten en de vliegen blijven vanzelf weg!

Ngomaals onze top 5 vliegenverjagers op een rijtje

 1. 1. ByeByeFly – Vliegenverjager Voor Op Tafel 

  #1 Beste vliegenverjager
  ByeByeFly – Vliegenverjager Voor Op Tafel . Simpel maar doeltreffend

  Simpel maar doeltreffend

  Deze vliegenverjager werkt op batterijen en houdt de vliegen op afstand door het draaien van de propellers. Deze vliegenverjager is veilig in gebruik, ook voor kinderen. Voor een grote tafel is het raadzaam om twee of meerdere vliegenverjagers te gebruiken.

  €14,50 bij bol.com
  bol.com (€14,50)
 2. 2. Gusta – Vliegenverjager – Vliegenverjager voor op Tafel – Wit – set 2 stuks

  #2 Beste koop vliegenverjager
  Gusta – Vliegenverjager – Vliegenverjager voor op Tafel – Wit – set 2 stuks. Elegant en functioneel

  Elegant en functioneel

  Deze vliegen verjagers hebben de looks van een witte fles en zorgen er voor dat de gehele tafel vrij is en blijft van vliegen. De batterijen gaan behoorlijk mee. Deze vliegenverjagers zijn veilig in gebruik.

  €28,98 bij bol.com
  bol.com (€28,98)
 3. 3. 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager

  #3 Beste ultrasone vliegenverjager
  4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager. Ultrasonische vliegenverjagers

  Ultrasonische vliegenverjagers

  Deze vliegen verjagers werken niet alleen goed tegen vliegen maar ook tegen veel ander ongedierte. Ook spinnen, muizen, ratten en kakkerlakken hebben een enorme afkeer van deze ultrasonische vliegenverjager.

  €22,99 bij bol.com
  bol.com (€22,99)
 4. 4. 4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager

  #4 Beste koop ultrasone vliegenverjager
  4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager. Werkt ook tegen ander ongedierte

  Werkt ook tegen ander ongedierte

  Deze vliegenverjager werkt ook tegen ratten, spinnen, muizen en kakkerlakken en is voorzien van een extra lange stekker zodat deze ook werkt met geaarde stopcontacten. Het is goed om te weten dat de werking niet direct plaatsvindt. De insecten en dieren zullen na verloop van tijd vertrekken omdat het huidige verblijf continu voorzien is van ultrasonische golven.

  €24,95 bij bol.com
  bol.com (€24,95)
 5. 5. Vliegen Verjager – DE ENIGE ECHTE 

  #5 Bezet zwarte vliegenverjager
  Vliegen Verjager – DE ENIGE ECHTE . Met reflecterende propellers

  Met reflecterende propellers

  Een extra afschrik effect door de glinsteringen van de propellers. Al het vliegende ongedierte is hier niet van gediend. Het staat immers voor mogelijk gevaar. Batterijen worden meegeleverd.

  €12,95 bij bol.com
  bol.com (€12,95)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.