De top 5 beste zwembadrobot stofzuigers

Dit zijn de beste zwembad robot stofzuigers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @11:54

beste_zwembad_robot_01

Jij bent op zoek naar de beste robotstofzuiger? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de robotstofzuiger van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 7 robotstofzuigers uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is Dolphin Bio zwembadstofzuiger als beste robotstofzuiger uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste robotstofzuigers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een robotstofzuiger. Wist je bijvoorbeeld dat de beste robotstofzuiger niet alleen de bodem maar ook wanden en de waterlijn kan schoonmaken? Lees snel verder…

 

#1 Beste zwembadrobot
Dolphin Bio stofzuiger voor zwemvijver. Perfect voor zwemvijvers

Perfect voor zwemvijvers

Deze zwembadrobot stofzuiger kan niet alleen de bodem maar ook de wand en waterlijn schoonmaken. Beschikt over meerdere schoonmaakprogramma’s en een afstandsbediening. Deze robot stofzuiger is ook eenvoudig aan te sluiten op de bestaande filter set voor meer vermogen.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€1899 bij toppy.nl
toppy.nl (€1.899,00)

Naar de top 5

Top 5 beste zwembadrobot stofzuigers van dit moment

Hoe komt deze top 5 robotstofzuigers tot stand?

10 uur getest door experts Onze experts hebben 7 robotstofzuigers uitvoerig getest en vergeleken.

7 robotstofzuigers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 robotstofzuigers worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Dolphin Bio stofzuiger voor zwemvijver

  #1 Beste zwembadrobot natuurzwembad
  Dolphin Bio stofzuiger voor zwemvijver. Perfect voor zwemvijvers

  Perfect voor zwemvijvers

  Deze zwembadrobot stofzuiger kan niet alleen de bodem maar ook de wand en waterlijn schoonmaken. Beschikt over meerdere schoonmaakprogramma's en een afstandsbediening. Deze robot stofzuiger is ook eenvoudig aan te sluiten op de bestaande filter set voor meer vermogen.

  €1899 bij toppy.nl
  toppy.nl (€1.899,00)
 2. 2. Dolphin SF60 zwembadrobot

  #2 Beste zwembadrobot
  Dolphin SF60 zwembadrobot. Bodem- en wandreiniger

  Bodem- en wandreiniger

  Een solide en goede investering als je jouw zwembad goed schoon wilt houden. Werkt op alle wandbekledingen en is voorzien van 3 borstels. Het standaard programma reinigt het zwembad binnen 2,5 uur.

  €1299 bij toppy.nl
  toppy.nl (€1.299,00)
 3. 3. Dolphin SF40 zwembadrobot

  #3 Beste koop zwembadrobot
  Dolphin SF40 zwembadrobot. Degelijk en goed

  Degelijk en goed

  Het perfect instapmodel voor de zwembad eigenaar die geen concessies wil doen op kwaliteit. Deze zwembadrobot werkt op alle soorten wand- bodembekleding. De twee ingebouwde borstels doen hun werk meer dan goed. De filters zijn eenvoudig te bereiken en te onderhouden.

  €1090 bij bol.com
  bol.com (€1.090,00)
 4. 4. Zodiac CNX 20 zwembadrobot

  #4 Meest gebruiksvriendelijke zwembadrobot
  Zodiac CNX 20 zwembadrobot. Zeer gebruiksvriendelijk

  Zeer gebruiksvriendelijk

  Deze zwembadrobot met een zeer groot intern filter (4 liter) heeft een enorme zuigkracht en kan daarmee op elke ondergrond of wandbekleding zijn werk doen.

  €810,99 bij bol.com
  bol.com (€810,99)
 5. 5. Kokido Manga zwembadrobot met accu

  #5 Goedkoop alternatief
  Kokido Manga zwembadrobot met accu. Goedkoop instapmodel

  Goedkoop instapmodel

  Een zeer betaalbare zwembadrobot die ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen en in onderhoud is. Deze zwembadstofzuiger in robot vorm is wel alleen geschikt voor de bodem.

  €249 bij toppy.nl
  toppy.nl (€249,00)

Wat is de zwembadrobot beste koop van dit moment?

Zoekende naar de beste koop robot om je zwembad schoon te maken

Een zwembad robot kopen, een stofzuiger die jouw binnen of buitenzwembad perfect schoon houdt! In deze koopgids bespreken we de top 5 beste zwembadrobots van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Op zoek naar de beste zwembadrobot stofzuiger? Wij helpen je verder!

De zwembad robot die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een zwembadrobot test. Ook is het niet perse de stofzuiger robot voor je zwembad die het best uit de test kwam bij een zwembadrobot vergelijk. Het hoeft zelfs niet de beste zwembadrobot van 2023 te zijn!

Een zwembad robot stofzuiger die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de zwembadrobot beste koop voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een zwembadrobot die jouw zwembad schoon maakt en houdt!

Dat is misschien wel een draadloze zwembad robot, een zwembadrobot draadloos in gebruik dus. Of juist een zwembad robot die zuinig en/ of duurzaam is. Een zwembad robot kopen die voldoet aan jouw wensen en eisen in ieder geval.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft zwembadrobots. Zodat je zwembad schoon houden een eitje wordt, is en blijft!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste zwembad robot (van dit moment)’? We bespreken de beste zwembadrobot in zijn algemeen, de zwembad schoonmaak robot die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope zwembadrobot te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een zwembadrobot beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een robot zwembad cleaner gaat kopen.

Onze top 5 beste zwembadrobots nader bekeken

Nummer 1:

Deze beste zwembad robot  is gewoon een hele goede zwembadrobot, zonder poespas. Maar wel met een enorme gebruiksvriendelijkheid en goede schoonmaak prestaties! 

De bodem- en wandreiniger zijn beide voorzien van gecombineerde PVC lamellen-wonder borstels, waardoor deze grip houdt op alle zwembadbekledingen. Van polyester tot beton.

Deze beste robotstofzuiger voor je zwembad maakt op geheel zelfstandige wijze je zwembad schoon. Met de aanwezige borstels verwijdert deze beste zwembadrobot al het vuil van de wanden en de bodem. Het gaat om 2 gecombineerde PVC lamellen-wonder borstels (voor en achter) die deze robot geschikt maken voor ieder bouwkundig zwembad type.

Nummer 2:

Wanneer een robot voor je zwembad die schoonmaakt een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop zwembad robot. Het gaat in deze dus niet zozeer om een zwembad stofzuiger robot die goedkoop is, maar is een combinatie van bovenstaande factoren.

Deze zwembad robot beste koop is een compacte zwembadrobot die prima voldoet voor kleine tot middelgrote zwembaden. De zwembadrobot is niet te uitgebreid, maar wel erg effectief. Na een schoonmaakprogramma van 3 uur heeft deze zwembad robot zowel de bodem als wanden van jouw zwembad effectief gereinigd. En hoe ideaal is dat?!

Deze zwembadrobot beste koop heeft een gewicht van slechts 5,5 kilogram en is kleiner dan de meeste andere zwembadrobots. Hierdoor kost het aanzienlijk minder moeite om deze zwembadrobot uit het water te halen en kun je de robot voor je zwembad na gebruik moeiteloos opbergen. 

Door middel van de twee rupsbanden heeft deze robot zwembad cleaner een goede grip op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om een zwembad met een basis van beton of zwembad met polyester- of liner bekleding, deze robot voor je zwembad zal geen problemen hebben met het oppervlak. 

Nummer 3:


De zwembad robot die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde zwembadrobot noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze best beoordeelde zwembad stofzuiger robot is degelijk en betrouwbaar en met de nodige extra functionaliteiten. 3 borstels in plaats van 2, bediening met je smartphone, naast grove ook fijne filter cartridges, én inclusief transportkarretje. De bodem- en wandreiniger is voorzien van gecombineerde PVC lamellen-wonder borstels, waardoor deze grip houdt op vrijwel alle zwembadbekledingen.

Deze zwembad robot is een zwembadrobot die op geheel zelfstandige wijze het zwembad schoonmaakt. Met maar liefst 3 borstels verwijdereren al het vuil van de wanden en de bodem. De 2 gecombineerde PVC lamellen-wonder borstels (voor en achter) maken deze robot voor je zwembad geschikt voor ieder bouwkundig zwembad type. Met de krachtige zuigkracht, die vergelijkbaar is met professionele zwembadrobots, zuigt de zwembadrobot al het vuil op in het interne filtersysteem.

Nummer 4:

Deze nummer 4 van onze top 5 is veruit de beste zwembadrobot draadloos voor zwemvijvers en natuurlijke zwembaden. De robot voor je (natuurlijke) zwembad beschikt over 3 borstels die effectief zijn in het schrobben van algen en bacteriën van de bodem en wanden. Er zijn diverse schoonmaakprogramma’s in te stellen en er is een optie tot koppeling met de filterinstallatie. 

Verder ontbreekt het aan niets voor wat betreft deze zwembad stofzuiger robot. Van onderhoudsvriendelijke filter cartridges tot afstandsbediening en transportkarretje.

Deze zwembad robot heeft alles wat de perfecte robot voor een zwemvijver moet hebben. 

Zo heeft deze robot voor je natuurlijke zwembad een afstandsbediening, die je de mogelijkheid biedt zowel alleen een bodem- als een bodem- en wand programma in te stellen. En ook is er een slangenset die de mogelijkheid biedt de zwemvijver reiniger aan te sluiten op de bestaande filterinstallatie, voor een powerboost en meer filtercapaciteit. Wat een opties en mogelijkheden he!

Nummer 5:

Deze beste koop stofzuiger zwembad robot  reinigt je het hele zwembad. Voor deze zwembad robot zijn zowel vloeren als wanden geen probleem. Deze draadloze zwembad robot beschikt over twee motoren en heeft een zuigkracht van 20 m3. Hierdoor is de zwembadrobot ook te gebruiken voor zwaar werk. 

Het is een wel eens waar een instapmodel, maar meet zich qua zuigkracht met de grotere jongens. De kwaliteit versus de prijs is dan ook meer dan prima te noemen. Daarom hoort deze zwembadrobot absoluut thuis in deze top 5.

Deze zwembad robot is gemaakt voor zwembaden van maximaal 12 x 6 meter. Voor zwembaden zowel boven- als ondergronds en van elke vorm, met uitzondering van opzetzwembaden en zwembaden met gladde oppervlaktes, zoals polyester en mozaïektegels. Deze zwembadrobot beschikt verder over maar liefst 3 verschillende schoonmaakprogramma’s.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste zwembad robot?

Wanneer je een zwembadrobot wilt kopen en je bent op zoek naar de zwembadrobot beste koop, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste zwembad robot stofzuiger tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_zwembad_robot_02

Als eerste, hoe werkt een zwembadrobot?

Een zwembadrobot is een vaak automatische en draadloze zwembad robot die jouw zwembad schoon maakt. Afhankelijk van het type, model en de opties, maar ook de grootte van het zwembad, reinigt een zwembadrobot in een paar uur of in een dag (zelfstandig) de bodem en wanden van je zwembad.

Dit alles door middel van zuigkracht en veelal ronddraaiende borstels aan voor, achter en zijkant. Dit zodat jij dit vervelende klusje niet zelf hoeft te doen! Want zeg nou zelf, zwemmen is toch veel leuker dan schoonmaken?

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een beste zwembad robot is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een draadloze zwembad robot? Een zwembad robot die compact en licht is qua gewicht? Een zwembadrobot die je kunt bedienen middels app? Gemak dient de mens… Zo selecteerden wij al eerder de beste robotstofzuiger, de beste wifi versterker en de allerbeste noise cancelling koptelefoon.

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een zwembad stofzuiger robot gaat aanschaffen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een zwembadrobot beste koop, is groot. Dit maakt beslissen niet per definitie makkelijk(er).

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een zwembad robot zal over het algemeen helder zijn, namelijk het reinigen van je zwembad. Het is echter wel noodzaak dat de zwembadrobot die jij op het oog hebt, passend is voor het schoonmaken van jouw (type) zwembad. Wanneer jij een natuurlijk aangelegde zwemvijver wilt reinigen, heb je een andere robot zuiger voor je zwembad nodig dan wanneer je een opblaasbaar zwembad buiten hebt staan in de zomer. En wat dacht je van de te reinigen oppervlakte en het type oppervlakte? Ook zaken om mee te nemen voor het zwembad robot kopen! 

Een robotstofzuiger zwembad en het gebruiksdoel kan dus nog best een beetje meer verschillen dan dat je dacht. We komen daar in de volgende alinea nog even op terug.

Type zwembad

Wanneer jij voornemens bent een zwembad robot aan te schaffen, een stofzuiger voor je zwembad die reinigt en schoonmaakt, dan is het belangrijk dat deze zwembad stofzuiger robot bij jouw zwembad past! Heb je een zwembad met keramiek of polyester bodem en wand bekleding bijvoorbeeld? Is de zwembad robot die jij wilt kopen hier wel geschikt voor? 

Een zwembad robot kopen voor een natuurlijk zwembad of zwemvijver, vraagt om andere aandachtspunten. Wat dacht je van een reinigingssysteem die ook algen aanpakt? Bekijk dus goed of de zwembadrobot die je op het oog hebt, past bij je type zwembad.

Appen met je zwembadrobot

Het is super handig wanneer jouw robot zwembad cleaner kan worden aangestuurd middels app, en die mogelijkheden zijn er ook! Máár, zeker (nog) niet bij elke zwembad robot is dit het geval. Let dus op en check uitgebreid de specs van een zwembadrobot, wanneer je specifiek op zoek bent naar een smart zwembad robot, een robot voor je zwembad die je kunt bedienen middels app.

beste_zwembad_robot_03

Overige mogelijkheden, opties en accessoires

De top 5 zwembadrobots van deze koopgids laat het al wel zien, zoveel verschillende soorten zwembadrobots, zoveel verschillende mogelijkheden. De hoeveelheid opties en mogelijkheden heeft natuurlijk ook te maken met het prijskaartje van een robot zwembad stofzuiger. En ook de accessoires die wel of niet meegeleverd worden houden hiermee verband. 

Alleen jij zelf kan beslissen wat je belangrijk vindt aan opties, mogelijkheden en accessoires. Een zwembadrobot vergelijk en/of een zwembad robot review checken ochtendje, middagje of avondje, is dan ook erg aan te raden! Of wat dacht je van het checken van een zwembadrobot test in een koopgids zoals deze?

Wat kost een goede robot stofzuiger?

Een zwembadrobot kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende robots voor een zwembad  die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een zwembad stofzuiger robot wel of niet heeft.

Of een robotstofzuiger zwembad goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste zwembad robot die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope zwembadrobot?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope zwembad robot kopen kan voor jou wel de meest ideale robot voor je zwembad zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een zwembadrobot, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Jij zoekt de beste robot stofzuiger. Een schoon zwembad is namelijk niet alleen hygiënisch en een lust voor het oog maar ook vaak een tijdrovende klus. Jij wilt gewoon genieten van een schoon en fris zwembad in plaats van met dat warme weer eerst het zwembad te moeten reinigen.

Wij zochten de markt af en selecteerden de beste robot stofzuigers voor zwembaden die er te krijgen zijn. Voor elk budget. Houd er wel rekening mee dat robotstofzuigers niet goedkoop zijn, daarom is het goed dat je hier bent. Wij hebben al het onderzoekswerk al voor je gedaan.

Veelgestelde vragen over de beste robot stofzuiger voor een zwembad

Hoe werkt een zwembad robot stofzuiger?

Een zwembadrobot is een vaak automatische stofzuiger die jouw zwembad reinigt. Afhankelijk van het type, model en de opties, maar ook de grootte van het zwembad, reinigt een zwembadrobot in een paar uur of in een dag (zelfstandig) de bodem en wand van je zwembad. Dit alles door middel van zuigkracht en roterende borstels aan voor, achter en zijkant.

Wat is de beste zwembadrobot?

De beste zwembad robot, dat is niet één type model of merk. Een beste zwembadrobot die voor jou tevens de beste koop zwembadrobot is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede robot zwembad stofzuiger is volgens ons in ieder geval een robot voor je zwembad die vlot, maar accuraat je zwembad schoonmaakt en reinigt. Verder niet teveel herrie maakt en duurzaam in gebruik is.

Hoe lang gaat een zwembad robot mee?

Hoe lang en zwembadrobot naar behoren zijn werk doet, daar kunnen we geen zwart/ wit antwoord op geven natuurlijk. Het verschilt per intensiteit qua gebruik, per type, merk, model en ook onderhoud. In zijn algemeniteit kunnen we wel zeggen dat een robotstofzuiger voor je zwembad ongeveer zo’n 10 jaar meegaat. Dat kan overigens ook (veel) langer, maar net zo goed een beetje korter zijn.

Wat kost een zwembadrobot gemiddeld?

De prijskaartjes die hangen aan de verschillende zwembadrobots verschillen enorm. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Dat is ook terug te zien in een zwembadrobot vergelijk. De gemiddelde kosten van een zwembad robot variëren tussen de 400 en zo’n 1500 euro.

Waar koop ik de beste zwembadrobot stofzuiger?

Een robotstofzuiger voor je zwembad kun je zowel offline (in megastores bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van toppy.nl uitstekend uit de bus.

Beste zwembadrobot, de eindconclusie

De beste draadloze zwembad robot of zwembadrobot niet draadloos, is uiteraard ook een goede zwembad robot. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste robot voor je zwembad, zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een robot zwembad stofzuiger hieronder voor je uit. Want een beste zwembadrobot die jouw zwembad optimaal reinigt en schoonmaakt (en het liefst nog zelfstandig wellicht) in een handomdraai, wie wil dat nou niet!

Type te reinigen zwembad

Wanneer jij voornemens bent een zwembad robot aan te schaffen, een stofzuiger voor je zwembad die reinigt en schoonmaakt, dan is het belangrijk dat deze zwembad stofzuiger robot bij jouw zwembad past! Heb je een zwembad met keramiek of polyester bodem en wand bekleding bijvoorbeeld? En is de zwembad robot die jij wilt kopen hier geschikt voor? 

Een zwembad robot kopen voor een natuurlijk zwembad of zwemvijver, vraagt bijvoorbeeld om andere aandachtspunten. Wat dacht je van een reinigingssysteem die ook algen aanpakt? Bekijk dus goed of de zwembadrobot die je op het oog hebt, past bij je type zwembad.

Besturing middels app

De besturing van een zwembad schoonmaak robot, die kan per type verschillen! Het is super handig wanneer jouw robot zwembad cleaner kan worden aangestuurd middels app, en die mogelijkheden zijn er ook! 

Máár, zeker (nog) niet bij elke zwembad robot is dit het geval. Wanneer je bijvoorbeeld tevens op zoek bent naar een draadloze zwembad robot, zul je hiervoor moeten zoeken naar een zwembadrobot die draadloos is. Het is dus altijd handig, of eigenlijk gewoon noodzakelijk om de specs te checken van de zwembadrobot die jij op het oog hebt. 

Overige mogelijkheden, opties en accessoires

De top 5 zwembadrobots van deze koopgids laat het al wel zien, zoveel verschillende soorten zwembadrobots, zoveel verschillende mogelijkheden. De hoeveelheid opties en mogelijkheden heeft natuurlijk ook te maken met het prijskaartje van een robot zwembad stofzuiger. En ook de accessoires die wel of niet meegeleverd worden houden hiermee verband. 

Vaak heeft een zwembadrobot 2, maar soms ook 3 borstels. Bij de duurdere modellen worden tevens vaak extra filters meegeleverd. En wat dacht je van een transportkarretje? Alleen jij zelf kan beslissen wat je belangrijk vindt aan opties, mogelijkheden en accessoires. Het is daarom ook goed hier even het één en ander over uit te pluizen alvorens aanschaf. Een zwembadrobot vergelijk en/of een zwembad robot review checken ochtendje, middagje of avondje, is dan ook erg aan te raden!

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste zwembad robot (stofzuiger). Je uitgelegd dat de zwembadrobot beste koop, of een zwembad robot review beste getest, niet perse de beste zwembadrobot voor jou hoeft te zijn. 

Datzelfde geldt voor de zwembad robot die als beste uit een zwembadrobot test naar voren komt. Of goed scoort bij een zwembadrobot vergelijk. Het aanbod van een zwembad schoonmaak robot is best groot en juist wanneer er veel keuze is voor wat betreft een robot voor je zwembad die schoonmaakt, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste zwembadrobots die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

De 5 beste zwembadrobots die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Dolphin Bio stofzuiger voor zwemvijver

  #1 Beste zwembadrobot natuurzwembad
  Dolphin Bio stofzuiger voor zwemvijver. Perfect voor zwemvijvers

  Perfect voor zwemvijvers

  Deze zwembadrobot stofzuiger kan niet alleen de bodem maar ook de wand en waterlijn schoonmaken. Beschikt over meerdere schoonmaakprogramma's en een afstandsbediening. Deze robot stofzuiger is ook eenvoudig aan te sluiten op de bestaande filter set voor meer vermogen.

  €1899 bij toppy.nl
  toppy.nl (€1.899,00)
 2. 2. Dolphin SF60 zwembadrobot

  #2 Beste zwembadrobot
  Dolphin SF60 zwembadrobot. Bodem- en wandreiniger

  Bodem- en wandreiniger

  Een solide en goede investering als je jouw zwembad goed schoon wilt houden. Werkt op alle wandbekledingen en is voorzien van 3 borstels. Het standaard programma reinigt het zwembad binnen 2,5 uur.

  €1299 bij toppy.nl
  toppy.nl (€1.299,00)
 3. 3. Dolphin SF40 zwembadrobot

  #3 Beste koop zwembadrobot
  Dolphin SF40 zwembadrobot. Degelijk en goed

  Degelijk en goed

  Het perfect instapmodel voor de zwembad eigenaar die geen concessies wil doen op kwaliteit. Deze zwembadrobot werkt op alle soorten wand- bodembekleding. De twee ingebouwde borstels doen hun werk meer dan goed. De filters zijn eenvoudig te bereiken en te onderhouden.

  €1090 bij bol.com
  bol.com (€1.090,00)
 4. 4. Zodiac CNX 20 zwembadrobot

  #4 Meest gebruiksvriendelijke zwembadrobot
  Zodiac CNX 20 zwembadrobot. Zeer gebruiksvriendelijk

  Zeer gebruiksvriendelijk

  Deze zwembadrobot met een zeer groot intern filter (4 liter) heeft een enorme zuigkracht en kan daarmee op elke ondergrond of wandbekleding zijn werk doen.

  €810,99 bij bol.com
  bol.com (€810,99)
 5. 5. Kokido Manga zwembadrobot met accu

  #5 Goedkoop alternatief
  Kokido Manga zwembadrobot met accu. Goedkoop instapmodel

  Goedkoop instapmodel

  Een zeer betaalbare zwembadrobot die ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen en in onderhoud is. Deze zwembadstofzuiger in robot vorm is wel alleen geschikt voor de bodem.

  €249 bij toppy.nl
  toppy.nl (€249,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.