Beste zwembadstofzuiger van 2023

Top 5 best geteste zwembadstofzuigers volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @13:02

beste_zwembadstofzuiger_01

Jij bent op zoek naar de beste zwembadstofzuiger? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de zwembadstofzuiger van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 zwembadstofzuigers uitgebreid getest en vergeleken. Na 12 uur onderzoek is Kokido Telsa 90 elektrische zwembadstofzuiger als beste zwembadstofzuiger uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste zwembadstofzuigers van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een zwembadstofzuiger. Wist je bijvoorbeeld dat de beste zwembadstofzuiger zeer gemakkelijk in gebruik is? Lees snel verder…

#1 Beste zwembadstofzuiger
Kokido Telsa 90. Zeer prettig in gebruik

Zeer prettig in gebruik

De dagelijkse schoonmaakklus wordt echt een eitje. De stofzuiger is zeer solide gebouwd en de accu heeft maar liefst 90 minuten werktijd. Dat is volgens ons ruim voldoende om het zwembad goed schoon te maken. Wat wij handig vonden is de ingebouwde sensor die de zuiger alleen activeert als de stofzuiger zich onder water bevindt.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€192,95 bij toppy.nl
toppy.nl (€192,95)

Naar de top 5

Top 5 beste zwembadstofzuigers van dit moment

Hoe komt deze top 5 zwembadstofzuigers tot stand?

12 uur getest door experts Onze experts hebben 12 zwembadstofzuigers uitvoerig getest en vergeleken.

12 zwembadstofzuigers vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 zwembadstofzuigers worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Kokido Telsa 90

  #1 Beste zwembadstofzuiger
  Kokido Telsa 90. Zeer prettig in gebruik

  Zeer prettig in gebruik

  De dagelijkse schoonmaakklus wordt echt een eitje. De stofzuiger is zeer solide gebouwd en de accu heeft maar liefst 90 minuten werktijd. Dat is volgens ons ruim voldoende om het zwembad goed schoon te maken. Wat wij handig vonden is de ingebouwde sensor die de zuiger alleen activeert als de stofzuiger zich onder water bevindt.

  €192,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€192,95)
 2. 2. Pool Blaster Catfish Li elektrische spa en zwembadstofzuiger

  #2 Zeer krachtige zwembadstofzuiger
  Pool Blaster Catfish Li elektrische spa en zwembadstofzuiger. Zeer eenvoudig in gebruik

  Zeer eenvoudig in gebruik

  Verwijdert bladeren en vuil snel en effectief van de bodem. Een opgeladen accu gaat 60 minuten mee en dat is ruim voldoende voor de dagelijkse schoonmaak. Wel is het zo dat de accu 5 uur nodig heeft om weer op te laden.

  €239 bij bol.com
  bol.com (€239,00)
 3. 3. W’eau Volta V7 zwembadstofzuiger

  #3 Best beoordeelde zwembadstofzuiger
  W’eau Volta V7 zwembadstofzuiger. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Wat een krachtpatser, wij zijn blij dat we nog tegels in het zwembad hebben zitten. De ingebouwde accu is bijna net zo krachtig als een forse zwembadpomp en dat is te merken. Vuil maakt geen enkele kans. Wel vinden wij het vervelend dat de steel niet meegeleverd word.

  €249 bij toppy.nl
  toppy.nl (€249,00)
 4. 4. Pool Blaster MAX CG LI elektrische zwembadstofzuiger

  #4 Goed alternatief
  Pool Blaster MAX CG LI elektrische zwembadstofzuiger. Krachtiger dan krachtig

  Krachtiger dan krachtig

  Nog een stap krachtiger dan onze nummer 3. Perfect voor grotere of zwembaden die veelvuldig gebruikt worden. Helaas wordt ook hier geen telescopische steel meegeleverd.

  €369 bij toppy.nl
  toppy.nl (€369,00)
 5. 5. Kokido Telsa 30 elektrische spa en zwembad stofzuiger

  #5 Beste spa en zwembadstofzuiger
  Kokido Telsa 30 elektrische spa en zwembad stofzuiger. Perfect voor de spa

  Perfect voor de spa

  Een compacte zwembadstofzuiger en deze met keer met telescopische steel. Vooral geschikt voor kleinere zwembaden en spa's en dat doet ie voortreffelijk. De accu gaat 30 minuten mee en dat is voor kleinere zwembaden echt voldoende.

  €119 bij toppy.nl
  toppy.nl (€119,00)

Wat is de zwembadstofzuiger beste koop van dit moment?

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafenEen goede zwembadstofzuiger kopen, een zwembad stofzuiger die jouw zwembad vrij maakt en houdt van vuil. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste zwembadstofzuigers van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Op zoek naar de beste zwembadstofzuiger? Wij helpen je verder!

De zwembad stofzuiger die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een zwembadstofzuiger test. Ook is het niet perse de stofzuiger voor een zwembad met de beste reviews. Het hoeft zelfs niet de beste zwembadstofzuiger van 2023 te zijn!

Een zwembadstofzuiger die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de zwembad stofzuiger beste koop voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een goede zwembadstofzuiger die jouw zwembad schoon houdt!

Dat is misschien wel een zwembadstofzuiger op pomp. Een compacte zwembadstofzuiger of vooral ook een duurzame zwembadstofzuiger? Een zwembad stofzuiger die voldoet aan jouw wensen!

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft zwemstofzuigers. Zodat je jouw zwembad in een handomdraai schoon maakt (en houdt).

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste zwembadstofzuiger (van dit moment)’? We bespreken de beste zwembad stofzuiger in zijn algemeen, de zwembadstofzuiger die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope zwembadstofzuiger te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een beste koop zwembad stofzuiger genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een stofzuiger voor je zwembad gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5!

Onze top 5 zwembadstofzuigers nader bekeken

Nummer 1:

Deze beste zwembadstofzuiger is een zeer fijne, bestuurbare zwembad stofzuiger die jou bij het dagelijks onderhouden van je zwembad helpt. Deze goede zwembadstofzuiger is tevens een zeer complete zwembad stofzuiger. Hij werkt op een accu en is voorzien van een filterzak. 

Ook heeft deze stofzuiger voor je zwembad een automatisch stopsysteem voor verstoppingen. Zo is geen vuildeeltje gevaarlijk meer. Dit maakt deze robuuste reiniger ook prima geschikt voor zwemvijvers en gewone vijvers. Met een werktijd van maar liefst 90 minuten heb je voldoende tijd om het gehele zwembad te reinigen. Ben je klaar met schoonmaken? Dan verwijder je gemakkelijk het interne filter om het opgezogen vuil te verwijderen.

Nummer 2:

Wanneer een zwembadstofzuiger een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop zwembad stofzuiger. Het gaat in deze dus niet zozeer om een zwembadstofzuiger die goedkoop is, maar is een combinatie van bovenstaande factoren.

Deze stofzuiger voor je zwembad heeft ontzettend veel pluspunten. Wat dacht je van een draagbaar ontwerp, een ontzettend goede reiniging en een prima zuigkracht? Verder is deze zwembadstofzuiger compact en duurzaam, pakt met het grootste gemak groot vuil aan! Al het vuil slaat hij namelijk op in de interne stofzak. En met de afneembare zuigmond van 20cm kun je ook goed bij alle lastige plekken in je zwembad of spa.

Nummer 3:

De zwembadstofzuiger die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde zwembadrobot noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze best beoordeelde zwembadstofzuiger die maarliefst 9,1 uit 10 sterren scoort, is de eerste elektronische stofzuiger voor je zwembad die een zuigkracht levert die te vergelijken is met een krachtige zwembad pomp. 

Deze super sterke zwembadstofzuiger werkt op een accu en is verder een zwembadstofzuiger op pomp. De high flow pomp en de intense zuigkracht zorgen voor perfecte reiniging. 

Het gebruik van deze zeer goede zwembadstofzuiger is eenvoudig vanwege de stofzak die gemakkelijk te legen is, zonder dat je handen vuil worden. Verder heeft deze stofzuiger voor je zwembad een even unieke als eenvoudige oplossing voor zijn bevestiging, namelijk aan een muur. Ideaal dus!

Nummer 4:

Deze nummer 4 van onze top 5 is een echt paradepaardje onder de goede zwembadstofzuigers. Een echte krachtpatser. Deze zwembad stofzuiger heeft een zuigkracht die te vergelijken is met een krachtige zwembadpomp en werkt op accu. 

Met een high flow pomp en een revolutionaire zuigkracht, heeft deze stofzuiger voor je zwembad extra kracht voor een intense reiniging. Zuigt vuil lang en intensief op, waardoor de grootste hoeveelheid troep nog gemakkelijk opgezogen wordt.

Deze zwembad stofzuiger heeft een stofzuigmond van 27 cm, welke net zo breed is als de conventionele stofzuigervoeten. De stofzuigermond kan worden verwijderd waardoor het tuitvormige uiteinde in de moeilijke hoekjes van je zwembad kan komen! Er blijft dus geen vuil hoekje over!

Nummer 5:

Deze beste koop zwembadstofzuiger met een scherpe prijs helpt jou bij het dagelijks onderhouden van je spa of zwembad. Deze zwembad stofzuiger wordt geleverd exclusief telescopische steel. Aan de bovenzijde vind je wel de aansluiting voor een telescopische steel. Zo kun je dus vanaf de rand van je zwembad al het vuil op de bodem gemakkelijk opzuigen. 

Deze zwembad stofzuiger is vooral geschikt voor de kleinere zwembaden. Wil je hem gebruiken voor je spa? Dan heb je niet per se een steel nodig of kun je de steel gewoon verstellen!

Met een werktijd van 30 minuten heb je voldoende tijd om het gehele (kleinere) zwembad te reinigen. Ben je klaar met schoonmaken? Dan verwijder je gemakkelijk het interne filter om het opgezogen vuil te verwijderen. Na 4 tot 5 uur opladen staat deze zwembadstofzuiger weer klaar je te helpen met de volgende schoonmaakbeurt!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste zwembadstofzuiger?

Wanneer je een zwembadstofzuiger wilt kopen en je bent op zoek naar de zwembad stofzuiger beste koop, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste zwembadstofzuiger tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Hoe werkt een zwembadstofzuiger?

Zwembadstofzuigers werken op een batterij, accu of middels een filterpomp. Een zwembadstofzuiger bedien je vervolgens -over het algemeen- handmatig. Middels een slang met (of zonder) opzetstuk reinig je de bodem en/ of wanden van je zwembad. Zwembadstofzuigers bevatten een filter die eens in de zoveel tijd schoongemaakt moet worden.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een beste zwembadstofzuiger is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een zwembad stofzuiger die oplaadbaar is? Een zwembad stofzuiger die werkt middels een accu dus? Een stofzuiger voor je zwembad die compact en licht is qua gewicht? Of juist een zwembadstofzuiger op pomp aangesloten?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een zwembad stofzuiger gaat aanschaffen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een zwembad stofzuiger beste koop, is groot. Dit maakt beslissen niet per definitie makkelijk(er).

Liever helemaal geen werk? Wij selecteerden al eerder de beste zwembad robot stofzuiger. Zet ‘m eenvoudig in het zwembad en ga onderuit genieten van een goede film op de beste laptop en geniet van HiFi geluid met de beste Noise Cancelling koptelefoon.

beste_zwembadstofzuiger_03

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een zwembadstofzuiger zal over het algemeen helder zijn; het schoonhouden van je zwembad! Het is alleen wel handig dat de zwembad stofzuiger die jij op het oog hebt, passend is voor het schoonmaken van jouw (type) zwembad. Denk hierbij aan de te reinigen oppervlakte (de omvang dan ook vooral) en het materiaal bodem en wanden van je zwembad. In onderstaande alinea praten we daar nog even verder met je over door.

Type zwembad

Wanneer jij voornemens bent een zwembadstofzuiger aan te schaffen, dan is het handig dat deze zwembad stofzuiger bij jouw type (en formaat) zwembad past! Heb je een zwembad met keramiek of polyester bodem en wand bekleding bijvoorbeeld? Is het type zwembad stofzuiger die jij wellicht op het oog hebt hier ook geschikt voor?

En hoe zit het met het formaat van je zwembad? Kan een zwembad stofzuiger het formaat van je zwembad aan, zonder dat de accu meerdere keren moet worden opgeladen tussendoor? Bekijk dus goed of de stofzuiger voor je zwembad die je op het oog hebt, past bij je type zwembad.

Zwembad stofzuiger met accu, batterij of zwembadstofzuiger op pomp

Voor wat betreft de ‘motor’ van een zwembadstofzuiger heb je eigenlijk drie keuzes. Een zwembad stofzuiger maakt gebruikt van een accu, batterij of filterpomp.

Met een zwembad stofzuiger op accu kun je over het algemeen sowieso een uur (of langer) schoonmaken. Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van batterijen, is deze duur vaak langer, maargoed, deze moeten wel vervangen worden uiteindelijk. Als een zwembadstofzuiger middels filterpomp werkt, dan betekent dit dat de zwembad stofzuiger gebruik maakt van de kracht van de filterpomp. Je kunt dan zo lang schoonmaken als dat de filterpomp mee gaat.

Zwembadstofzuiger versus zwembadrobot

Een zwembadstofzuiger en een zwembadrobot zijn niet hetzelfde. Over de beste zwembadrobot schreven we al eerder een blog. Een zwembadrobot werkt over het algemeen zelfstandig en is vaak ook op afstand bestuurbaar. Een zwembadrobot is in tegenstelling tot een zwembadstofzuiger ook meer geschikt voor grote(re) oppervlakten.

Dit terwijl een zwembadstofzuiger ook prima geschikt is voor kleine(re) opblaasbare zwembaden, bijvoorbeeld. Het prijskaartje van een zwembadstofzuiger ligt over het algemeen een stuk lager dan die van een robotstofzuiger.

Wat kost een goede zwembadstofzuiger

Een zwembadstofzuiger kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende stofzuigers voor een zwembad kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt vaak samen met de opties die een zwembad stofzuiger wel of niet bezit.

Of een stofzuiger voor je zwembad goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste zwembadstofzuiger die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope zwembadstofzuiger?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope zwembadstofzuiger kopen kan voor jou wel de meest ideale stofzuiger voor je zwembad zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een zwembad stofzuiger voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Een schoon zwembad, dat wil je toch? Gelukkig is er de zwembad stofzuiger. Een krachtige schoonmaker van jouw zwembad. Hoe groot of klein ook. Alleen welke zwembad stofzuiger koop je? Ga je voor veel kracht, veel accu of wil je graag de beste koop zwembad stofzuiger? Wij hebben op basis van onderzoek, gebruikerservaring een handig top 5 samengestelde van de beste zwembad stofzuigers.

Zo kun jij binnen 1 minuut de beste zwembad stofzuiger vinden. Kun je direct daarna weer een plonsje maken in het zwembad.

Veelgestelde vragen over de beste zwembad stofzuiger

Hoe werkt een zwembadstofzuiger?

Zwembadstofzuigers werken op een batterij, accu of middels een filterpomp. Een zwembadstofzuiger bedien je vervolgens handmatig. Middels een slang met (of zonder) opzetstuk Zwembadstofzuigers bevatten een filter die eenvoudig schoongemaakt kan worden.

 

Wat is de beste zwembadstofzuiger?

De beste zwembadstofzuiger, dat is niet één type model of merk. Een beste zwembadstofzuiger die voor jou tevens de beste koop zwembad stofzuiger is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede zwembadstofzuiger is volgens ons in ieder geval een stofzuiger voor je zwembad waarmee je gemakkelijk je zwembad schoonmaakt en houdt.

Welke zwembadstofzuiger kan ik het beste kopen?

De zwembadstofzuiger die jij het beste kan kopen is de zwembad stofzuiger die bij jou en je situatie past. Het type zwembad dat je hebt, de grootte van je zwembad en je eigen voorkeuren spelen natuurlijk ook een rol. De zwembadstofzuiger die je het beste kunt kopen, dat is dan ook die zwembadstofzuiger die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Wat is een goedkope zwembadstofzuiger?

De prijskaartjes die hangen aan de verschillende zwembadstofzuigers verschillen enorm. Zou zijn er zwembadstofzuigers van onder de 100 euro, maar ook heb je zwembadstofzuigers van ver boven de 250 euro. Een goedkope zwembadstofzuiger vinden wij een zwembad stofzuiger van onder de 100 euro.

Waar koop ik de beste zwembadstofzuiger?

Een stofzuiger voor je zwembad kun je zowel offline (in megastores bijvoorbeeld) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van Toppy.nl uitstekend uit de bus.

Beste zwembadstofzuiger, de eindconclusie

De beste zwembad stofzuiger met accu -of misschien wel zonder-, zwembad stofzuiger oplaadbaar -of misschien wel niet- en noem je eigen wensen en voorkeur maar op, is uiteraard ook een goede zwembadstofzuiger voor jou. De eigenschappen ‘beste’ en ‘goede’ gaan dan ook hand in hand. 

Bij het uitzoeken van een beste stofzuiger voor je zwembad zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een zwembad stofzuiger hieronder voor je uit. Want een beste zwembadstofzuiger die jouw zwembad optimaal schoon houdt, dat is wat jij wilt!

Soort zwembad

Wanneer jij voornemens bent een zwembadstofzuiger aan te schaffen, dan is het wel vrij handig dat deze zwembad stofzuiger bij jouw type (en formaat) zwembad past! Heb je een zwembad met keramiek of polyester bodem en wand bekleding bijvoorbeeld? Is het type zwembad stofzuiger die jij wellicht op het oog hebt hier ook geschikt voor?

En hoe zit het met het formaat van je zwembad? Kan een zwembad stofzuiger het formaat van je zwembad aan, zonder dat de accu meerdere keren moet worden opgeladen tussendoor? Bekijk dus goed of de stofzuiger voor je zwembad die je op het oog hebt, past bij je type zwembad.

Zwembad stofzuiger met accu, batterij of zwembadstofzuiger op pomp

Voor wat betreft de ‘motor’ van een zwembadstofzuiger heb je eigenlijk drie keuzes. Een zwembad stofzuiger maakt gebruikt van een accu, batterij of filterpomp.

Met een zwembad stofzuiger op accu kun je over het algemeen sowieso een uur (of langer) schoonmaken. Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van batterijen, is deze duur vaak langer, maargoed, deze moeten wel vervangen worden uiteindelijk. Als een zwembadstofzuiger middels filterpomp werkt, dan betekent dit dat de zwembad stofzuiger gebruik maakt van de kracht van de filterpomp. Je kunt dan zo lang schoonmaken als dat de filterpomp mee gaat. 

Zwembadstofzuiger of toch een zwembadrobot?

Een zwembadstofzuiger en een zwembadrobot zijn niet hetzelfde. De termen worden wel eens door elkaar gebruikt, maar dit is in principe niet juist. Over de beste zwembadrobot schreven we al eerder een blog. Een zwembadrobot werkt over het algemeen zelfstandig en is vaak ook op afstand bestuurbaar. Een zwembadrobot is in tegenstelling tot een zwembadstofzuiger ook meer geschikt voor grote(re) oppervlakten. Dit terwijl een zwembadstofzuiger ook prima geschikt is voor kleine(re) opblaasbare zwembaden, bijvoorbeeld. Het prijskaartje van een zwembadstofzuiger ligt over het algemeen een stuk lager dan die van een robotstofzuiger.

Of een zwembad stofzuiger of een zwembad robot geschikt is voor jouw situatie, hangt in zijn geheel af van jouw type zwembad en de oppervlakte. Dus dit kan en zal per specifieke situatie verschillen!

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de zwembadstofzuiger beste koop. Je uitgelegd dat de beste koop zwembadstofzuiger, of een zwembad stofzuiger beste getest, niet perse een goede zwembadstofzuiger voor jou hoeft te zijn. 

Datzelfde geldt voor de zwembad stofzuiger die als beste uit een zwembadstofzuiger test naar voren komt. Of goed scoort bij een zwembad stofzuiger vergelijk. Het aanbod voor wat betreft de beste zwembadstofzuiger is best groot en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste zwembadstofzuigers die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

 1. 1. Kokido Telsa 90

  #1 Beste zwembadstofzuiger
  Kokido Telsa 90. Zeer prettig in gebruik

  Zeer prettig in gebruik

  De dagelijkse schoonmaakklus wordt echt een eitje. De stofzuiger is zeer solide gebouwd en de accu heeft maar liefst 90 minuten werktijd. Dat is volgens ons ruim voldoende om het zwembad goed schoon te maken. Wat wij handig vonden is de ingebouwde sensor die de zuiger alleen activeert als de stofzuiger zich onder water bevindt.

  €192,95 bij toppy.nl
  toppy.nl (€192,95)
 2. 2. Pool Blaster Catfish Li elektrische spa en zwembadstofzuiger

  #2 Zeer krachtige zwembadstofzuiger
  Pool Blaster Catfish Li elektrische spa en zwembadstofzuiger. Zeer eenvoudig in gebruik

  Zeer eenvoudig in gebruik

  Verwijdert bladeren en vuil snel en effectief van de bodem. Een opgeladen accu gaat 60 minuten mee en dat is ruim voldoende voor de dagelijkse schoonmaak. Wel is het zo dat de accu 5 uur nodig heeft om weer op te laden.

  €239 bij bol.com
  bol.com (€239,00)
 3. 3. W’eau Volta V7 zwembadstofzuiger

  #3 Best beoordeelde zwembadstofzuiger
  W’eau Volta V7 zwembadstofzuiger. Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Wat een krachtpatser, wij zijn blij dat we nog tegels in het zwembad hebben zitten. De ingebouwde accu is bijna net zo krachtig als een forse zwembadpomp en dat is te merken. Vuil maakt geen enkele kans. Wel vinden wij het vervelend dat de steel niet meegeleverd word.

  €249 bij toppy.nl
  toppy.nl (€249,00)
 4. 4. Pool Blaster MAX CG LI elektrische zwembadstofzuiger

  #4 Goed alternatief
  Pool Blaster MAX CG LI elektrische zwembadstofzuiger. Krachtiger dan krachtig

  Krachtiger dan krachtig

  Nog een stap krachtiger dan onze nummer 3. Perfect voor grotere of zwembaden die veelvuldig gebruikt worden. Helaas wordt ook hier geen telescopische steel meegeleverd.

  €369 bij toppy.nl
  toppy.nl (€369,00)
 5. 5. Kokido Telsa 30 elektrische spa en zwembad stofzuiger

  #5 Beste spa en zwembadstofzuiger
  Kokido Telsa 30 elektrische spa en zwembad stofzuiger. Perfect voor de spa

  Perfect voor de spa

  Een compacte zwembadstofzuiger en deze met keer met telescopische steel. Vooral geschikt voor kleinere zwembaden en spa's en dat doet ie voortreffelijk. De accu gaat 30 minuten mee en dat is voor kleinere zwembaden echt voldoende.

  €119 bij toppy.nl
  toppy.nl (€119,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.