Bespaar tijd én kosten: waarom machines huren de beste keuze is

Gemak en kostenefficiënt

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 maart 2024 @10:39

heftruck_huren_machines_huren

Ben je bezig met een project waarbij je machines nodig hebt, zoals heftrucks en hogedrukreinigers? Dan is het huren van deze machines een slimme keuze. In dit artikel zullen we de voordelen bespreken van het huren van machines, specifiek gericht op heftrucks en hogedrukreinigers.

Waarom zou je machines moeten huren?

In de bouw weet je het maar al te goed. Iedere klus moet in een goed tempo – maar wel met veiligheid op de eerste plek – worden opgeleverd. Je hebt te maken met strakke deadlines en voorkomt het liefste dat er een flinke vertraging op gaat treden. Daarom is het meer dan logisch dat een goede voorbereiding altijd een cruciale rol speelt. Doe bijvoorbeeld alvast de nodige inventarisaties en check of je over de juiste machines beschikt. En is dat niet het geval? Dan kun je overwegen om over te stappen op de huur van machines, zoals een heftruck huren. In deze blog lees je er meer over.

Een machine met spoed nodig? Het huren is de ideale uitkomst

Naarmate het project begint te vorderen, kan het zomaar zo zijn dat je voor gekke verrassingen komt te staan. Is een machine uit je eigen wagenpark ineens defect en lijkt de bouw daardoor vertraging op te lopen? Of komt er toch net even wat meer materiaal bij kijken dan je in de eerste instantie had ingeschat? In dit soort gevallen is het huren van een machine de ideale uitkomst voor je bedrijf. Binnen no-time heb je dan de beschikking over een machine die de beste prestaties levert en erg makkelijk in gebruik is. Hierdoor heeft getraind personeel – dat beschikt over de nodige kennis en ervaring – vrijwel geen uitleg nodig over het gebruik ervan. En dat komt de planning van het project alleen maar ten goede.

Je voorkomt hoge aanschafkosten van een gloednieuwe machine

Je weet het als geen ander. Op het moment dat je een nieuwe machine aan het bestaande wagenpark toe wilt voegen, kunnen de kosten hiervan flink oplopen. En sta je op dit moment niet bepaald te springen om hier budget voor vrij te maken. Door een machine te huren via Boels voorkom je deze hoge aanschafkosten. En dat is natuurlijk altijd leuk meegenomen.

Een gehuurde machine is makkelijk in gebruik en stimuleert duurzaam bouwen

Voor wat voor soort machine je ook gaat bij een verhuurbedrijf. Ieder model is altijd erg makkelijk in gebruik. En kies je voor een elektrisch model? Dan gebruik je tijdens het project niet langer meer fossiele brandstoffen. Goed voor de werknemers als het aankomt op het werkklimaat, maar ook goed om de duurzaamheid binnen de organisatie te verbeteren. Verdiep je je binnenkort al een keer in het veelzijdige aanbod van een verhuurbedrijf? 

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde artikelen

Het bouwen van een grote woontoren: een avontuur van begin tot eind

Stel je voor: een leeg stuk grond in het midden van de stad. Niet veel om...

Lees verder

Alle onderdelen voor keuken en sanitair

Het gebeurt ons allemaal. Een defect of lekkage in de keuken, toilet of badkamer. Erg vervelend...

Lees verder

De beste activiteiten in Lapland

Welkom in het magische land van Lapland, waar avontuur en verwondering op elke hoek te vinden...

Lees verder