Beste camping gourmetstel van 2023

Top 3 best geteste camping gourmetstellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:02

beste_camping_gourmetsstel

Jij bent op zoek naar de beste camping gourmetstel? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het camping gourmetstel van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 3 camping gourmetstellen uitgebreid getest en vergeleken. Na 3 uur onderzoek is Raclette – Gourmetstel Camping als beste camping gourmetstel uit de test gekomen. Klik hier voor de top selectie beste camping gourmetstellen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een camping gourmetstel. Wist je bijvoorbeeld dat het beste camping gourmetstel <hier iets vertellen>? Lees snel verder…

 

#1 Beste camping gourmetstel
Bourgini Chef’s Dinnerparty . De trend van 2023

De trend van 2023

Gourmetten met losse borden. Gezien het lage wattage van 250 watt per bord ook bijzonder geschikt voor op de camping. Een gourmetstel met losse borden voorkomt ook smaakvermenging en is ook handig tegen allergieën .

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€97 bij bol.com
bol.com (€97,00)

Naar de top 5

Bekijk hier onze top selectie camping gourmetstellen

 1. 1. Bourgini Chef’s Dinnerparty 

  #1 Beste camping gourmetstel
  Bourgini Chef’s Dinnerparty . De trend van 2023

  De trend van 2023

  Gourmetten met losse borden. Gezien het lage wattage van 250 watt per bord ook bijzonder geschikt voor op de camping. Een gourmetstel met losse borden voorkomt ook smaakvermenging en is ook handig tegen allergieën .

  €97 bij bol.com
  bol.com (€97,00)
 2. 2. Princess 103080 Grilplaat

  #2 Beste koop camping gourmetstel
  Princess 103080 Grilplaat. Handig voor op de campingtafel

  Handig voor op de campingtafel

  Allemaal een eigen bord, zeker op een wat minder stabiele campingtafel toch wel erg prettig. Met 4 borden kom je niet boven de 1000W piek belasting uit.

  €88 bij bol.com
  bol.com (€88,00)
 3. 3. Princess 162915 Gourmetstel 

  #3 Meest energiezuinige camping gourmetstel
  Princess 162915 Gourmetstel . Zeer compact gourmetstel

  Zeer compact gourmetstel

  Super handig voor op de camping vanwege zijn lage wattage (650W). Geschikt tot maximaal 4 personen. De pannetjes en grillplaat zijn BPA vrij en dus veilig in gebruik. Ook als er een kras op de pannetjes komt.

  €44,99 bij bol.com
  bol.com (€44,99)

Camping en gourmetten, een fantastische combi!

Het camping leven staat natuurlijk garant voor op en top gezelligheid. En wat dacht jij van gourmetten? Het is gezelligheid in tweevoud, en natuurlijk lekker eten. Een gouden combinatie om heel blij van te worden!

Een camping gourmetstel (en wat je verder nog nodig hebt)

Een camping gourmetstel is een gourmetstel geschikt om mee te nemen naar de camping.

Een gourmetstel die niet te zwaar is en te groot, maar waarmee je wel met meerdere personen kunt gourmetten. Een gourmetstel verder met een relatief laag stroomverbruik.

Het voordeel van een camping gourmetstel is het lagere stroomverbruik (500 watt plusminus), maar ook het handige meenemen en gebruik. Een gourmetstel zonder poespas dus. Eenvoudig in gebruik en eenvoudig in te pakken.

Met een gourmetstel voor op de camping kun je zelf kleine stukjes groenten, vlees en vis in een handomdraai bereiden. Voor jezelf en je familie, maar ook voor overige campinggasten bijvoorbeeld!

Het enige dat jij nodig hebt naast een camping gourmetstel, zijn gourmetpannetjes -deze worden soms al meegeleverd -, boter en/ of olie en ingrediënten voor in de gourmetpannetjes. Vervolgens familie en campingvrienden optrommelen en genieten maar!

Een camping gourmetstel kopen, waar op te letten?

Wanneer je een gourmetstel geschikt voor de camping wilt kopen, is het goed om vooraf even te bedenken wat je specifieke wensen zijn. Wil je alleen gourmetten, of wil je ook op andere wijze gerechten kunnen bereiden. Bijvoorbeeld wokken, grillen of raclette?

Verder is het stroomverbruik een belangrijk punt van aandacht. Waarschijnlijk wil jij ook graag een gourmetstel camping style met een laag stroomverbruik. En uiteraard een camping gourmetstel eenvoudig in gebruik!

Als laatste, het is handig om bekijken of het schoonmaken van een camping gourmetstel een makkelijke opgave is. Wanneer er een anti aanbaklaag aanwezig is, zorgt dit voor veel schoonmaakgemak bijvoorbeeld. Want je hebt uiteraard geen zin om je kostbare vrije tijd te besteden aan het uitgebreid en langdurig moeten schoonmaken van je camping gourmetstel..

Als laatste, wij wensen je succes en veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw camping gourmetstel!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 1.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.