Beste grote gourmetstel van 2023

Top 5 best geteste grote gourmetstellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:04

beste_gourmetstel_groot

Jij bent op zoek naar het beste grote gourmetstel? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het beste grote gourmetstel van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 <zoekwoord-meervoudsvorm> uitgebreid getest en vergeleken. Na 10 uur onderzoek is Tefal Inox & Design als beste grote gourmetstel uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste gourmetstellen groot van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een groot gourmetstel. Wist je bijvoorbeeld dat het beste grote gourmetstel een 3 in 1 gourmetstel van Solis is Lees snel verder…

#1 Beste gourmetstel groot
Solis 3 in 1 Combi Grill 796 Grill. 3 in 1 gourmetstel

3 in 1 gourmetstel

Raclette, fondue en gourmet, het kan kan allemaal met dit Solis gourmetstel. Een zeer goede bouwkwaliteit met plaats voor 8 personen. Reinigen is eenvoudig door de sterke anti-aanbaklaag.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€173 bij coolblue.nl
coolblue.nl (€173,00)

Naar de top 5

Top 5 beste grote gourmetstellen van dit moment

 1. 1. Solis 3 in 1 Combi Grill 796 Grill

  #1 Beste gourmetstel groot
  Solis 3 in 1 Combi Grill 796 Grill. 3 in 1 gourmetstel

  3 in 1 gourmetstel

  Raclette, fondue en gourmet, het kan kan allemaal met dit Solis gourmetstel. Een zeer goede bouwkwaliteit met plaats voor 8 personen. Reinigen is eenvoudig door de sterke anti-aanbaklaag.

  €173 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€173,00)
 2. 2. Tefal Inox & Design RE458812 

  #2 Beste koop gourmetstel groot
  Tefal Inox &amp; Design RE458812 . Een echte klassieker van Tefal

  Een echte klassieker van Tefal

  Met ruimte voor maar liefst 10 personen in een langwerpige vorm. Dit gourmetstel van Tefal heeft een vermogen van 1350W en is daarmee razendsnel op temperatuur. De handvatten en voeten zijn hittebestendig zodat je dit gourmetstel eenvoudig en veilig kunt verplaatsen.

  €75 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€75,00)
 3. 3. Fritel RG 4180 – Raclettegrill – met 2 in 1 bakplaat

  #3 Best beoordeelde gourmetstel groot
  Fritel RG 4180 – Raclettegrill – met 2 in 1 bakplaat. Tepanyaki en gourmetstel

  Tepanyaki en gourmetstel

  Een prachtige design gourmetstel met een vermogen van maar liefst 1700W. Geschikt voor 10 personen. Dit gourmetstel is eenvoudig te reinigen. De pannetjes en de bakplaat kunnen veilig in de vaatwasser.

  €75 bij coolsound.nl
  coolsound.nl (€75,00)
 4. 4. Tefal RE1820 Store’Inn

  #4 Beste klassieke gourmetstel groot
  Tefal RE1820 Store’Inn. Raclette en grill in 1

  Raclette en grill in 1

  Deze Tefal gourmetstel heeft een klassiek design maar is van zeer goede kwaliteit en heeft een compact formaat. De pannetjes zijn eenvoudig in de pan op te bergen.

  €53,67 bij bol.com
  bol.com (€53,67)
 5. 5. Princess raclette 10 personen

  #5 Goedkoop alternatief gourmetstel groot
  Princess raclette 10 personen. XXL gourmetstel

  XXL gourmetstel

  Dit gourmetstel heeft ruimte voor 10 personen en is voorzien van een handige thermostaat. Zo bepaal jij hoe snel gerechten klaar zijn. De pannetjes en grillplaat kunnen na gebruik eenvoudig in de vaatwasser.

  €57,90 bij alternate.nl
  alternate.nl (€57,90)

Een gourmetstel groot (en wat je verder nog nodig hebt)

Een groot gourmetstel is een gourmetstel waarmee je met meerdere personen tegelijk kunt gourmetten. Er is ruimte voor meerdere gourmetpannetjes. Met een groot gourmetstel kunnen jij en al je vrienden en/ of familieleden tegelijk kleine stukjes groente, vlees en/ of vis bereiden. Soms kan er met een gourmetstel groot formaat ook worden gegrild of bijvoorbeeld gewokt.

Een groot gourmetstel is dus geschikt voor grote groepen familieleden of vrienden die tegelijkertijd willen gourmetten! Want dat is natuurlijk juist ook de charme van gourmetten. Samen eten (bereiden). Je hebt gourmetstellen waarmee je met 12 personen tegelijk kunt gourmetten. Hoe top is dat!

Het enige dat jij nodig hebt naast een groot gourmetstel, zijn gourmetpannetjes -deze worden soms al meegeleverd met het gourmetstel groot formaat-, boter en/ of olie en ingrediënten voor in de gourmetpannetjes.

Vervolgens het gourmetstel (groot) warm laten worden, en smullen maar!

Een groot gourmetstel kopen, waar op te letten?

Wanneer je een groot gourmetstel wilt kopen, is het goed om vooraf even te bedenken wat je specifieke wensen zijn voor wat betreft een gourmetstel groot formaat. Wil je alleen gourmetten, of wil je ook op andere wijze gerechten kunnen bereiden?

We hebben het al kort benoemd, maar soms kun je met een gourmetstel meer dan gourmetten. Maar ook grillen, wokken of zelfs fonduen. Wanneer je niet enkel wilt gourmetten, maar graag wilt afwisselen, is het goed om bekijken of het gourmetstel groot die je op het oog hebt, ook daadwerkelijk meer opties heeft dan alleen een gourmet optie.

Opgelet, er zitten veel voordelen aan een groot gourmetstel. Een groot nadeel is echter, dat deze veel ruimte in beslag neemt. Heb je niet zo’n grote tafel of niet zoveel opbergruimte in huis, dan is het goed om vooraf te bedenken of je niet beter voor een kleinere variant gourmetstel kan gaan in plaats van een groot gourmetstel voor 10 of 12 personen.

Ook is het handig om bekijken of het schoonmaken van een groot gourmetstel een makkelijke opgave is. Wanneer er een anti aanbaklaag aanwezig is, zorgt dit voor veel schoonmaakgemak.

Als laatste, wij wensen je succes en veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw gourmetstel groot formaat!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.