Beste gourmetstel langwerpig van 2023

Top 4 best geteste langwerpige gourmetstellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:03

beste_gourmetstel-langwerpig

Jij bent op zoek naar de beste gourmetstel langwerpig? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het gourmetstel langwerpig van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 5 langwerpige gourmetstellen uitgebreid getest en vergeleken. Na 5 uur onderzoek is Fritel RG 2170 als beste langwerpige gourmetstel uit de test gekomen. Klik hier voor de top 4 beste langwerpige gourmetstellen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een langwerpig gourmetstel. Wist je bijvoorbeeld dat het beste langwerpige gourmetstel ook veel grill ruimte heeft? Lees snel verder…

 

 

#1 Beste gourmetstel langwerpig
Fritel RG 2170 – Raclette grill. Grill en gourmetstel

Grill en gourmetstel

Dit Fritel grill en gourmetstel is geschikt voor 8 personen en gemaakt van RVS en eenvoudig schoon te maken. Dit gourmetstel heeft een vermogen 1500W en dat is in onze test ruim voldoende gebleken.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€74,95 bij coolsound.nl
coolsound.nl (€74,95)

Naar de top 5

Top 5 beste langwerpige gourmetstellen van dit moment

Hoe komt deze top 5 langwerpige gourmetstellen tot stand?

5 uur getest door experts Onze experts hebben 4 langwerpige gourmetstellen uitvoerig getest en vergeleken.

4 langwerpige gourmetstellen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 langwerpige gourmetstellen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Fritel RG 2170 – Raclette grill

  #1 Beste gourmetstel langwerpig
  Fritel RG 2170 – Raclette grill. Grill en gourmetstel

  Grill en gourmetstel

  Dit Fritel grill en gourmetstel is geschikt voor 8 personen en gemaakt van RVS en eenvoudig schoon te maken. Dit gourmetstel heeft een vermogen 1500W en dat is in onze test ruim voldoende gebleken.

  €74,95 bij coolsound.nl
  coolsound.nl (€74,95)
 2. 2. Fritel RG 4180 – Raclettegrill – met 2 in 1 bakplaat

  #2 Beste koop gourmetstel langwerpig
  Fritel RG 4180 – Raclettegrill – met 2 in 1 bakplaat. Voor een tafel vol

  Voor een tafel vol

  Maar liefst 10 personen aan tafel. Jij bepaalt of je gaat gourmetten of grillen. Dankzij de ingebouwde thermostaat is temperatuur bepalen eenvoudig en precies. De pannetjes en de bakplaat zijn vaatwasserbestendig.

  €75 bij coolsound.nl
  coolsound.nl (€75,00)
 3. 3. ProfiCook RG 1144 – 2in1 Gourmetset 

  #3 Best beoordeelde gourmetstel langwerpig
  ProfiCook RG 1144 – 2in1 Gourmetset . Een echte alleskunner

  Een echte alleskunner

  Dit gourmetstel heeft alles. Grillen, steengrillen, gourmet? Het kan allemaal. En dat met maar liefst 10 personen. De handgrepen zijn cooltouch zodat je het gourmetstel makkelijk kunt verplaatsen na het gourmetten.

  €74 bij bol.com
  bol.com (€74,00)
 4. 4. WMF Lono – Gourmetstel – 8 personen

  #4 Beste alles in 1 gourmetstel langwerpig
  WMF Lono – Gourmetstel – 8 personen. De klasse van WMF

  De klasse van WMF

  Je voelt direct dat dit WMF gourmetstel een klasse apart is. De bouwkwaliteit is echt subliem en ook het design een staaltje vakwerk. De grillplaat is om te keren om de lekkerste crêpes te bakken.

  €119,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€119,99)

Het blijft een populaire activiteit, gourmetten!

En dat is natuurlijk niet voor niets. Want gezelligheid en lekker eten gaat gewoon heel goed samen. En dat is beide het geval bij en tijdens het gourmetten. Genieten van eten samen met vrienden of familie, het is te leuk!

Een gourmetstel langwerpig formaat (en wat je verder nog nodig hebt)

Een langwerpig gourmetstel is -de naam zegt het al-, een gourmetstel die langwerpig is qua formaat. Tot een paar jaar geleden waren er vooral veel ronde gourmetstellen. Dat is nu verleden tijd. Een langwerpig gourmetstel is hip qua design. Maar ook gemakkelijk. Voor wat betreft indeling, maar ook het opruimen van een langwerpig gourmetstel neemt vaak minder ruimte in beslag.

Met een langwerpig gourmetstel kun je zelf kleine stukjes groenten, vlees en vis bereiden. Soms kun je met een langwerpig gourmetstel ook andere bereidingswijzen toepassen, zoals grillen. Dit hangt af van het type langwerpig gourmetstel dat je uiteindelijk koopt.

Het enige dat jij nodig hebt naast een gourmetstel (langwerpig), zijn gourmetpannetjes -deze worden soms al meegeleverd met een langwerpig gourmetstel-, boter en/ of olie en ingrediënten voor in de gourmetpannetjes.

Vervolgens is het echt heel simpel. Familie en/ of vrienden optrommelen, het gourmetstel langwerpig formaat aan en genieten maar!

Een rond gourmetstel langwerpig formaat kopen, waar op te letten?

Wanneer je een gourmetstel die langwerpig is wilt kopen, is het goed om even te bedenken met hoeveel mensen je wilt gourmetten? Heb je een groot langwerpig gourmetstel nodig, geschikt voor 6 personen of meer? Of kun je ook uit de voeten met een kleiner langwerpig gourmetstel? Deze laatste neemt in ieder geval minder opbergruimte in beslag. 

En wil je alleen gourmetten, of wil je ook op andere wijze gerechten kunnen bereiden?

Sommige gourmetstellen die langwerpig zijn hebben een grill, fondue en/ of raclette functie, maar niet allemaal. Het is dus goed om voor aanschaf de specs te checken van desbetreffend gourmetstel met langwerpig formaat.

Je leest deze koopgids, dus bent waarschijnlijk gericht op zoek naar een langwerpig gourmetstel, omdat je een gourmetstel die langwerpig is wilt kopen. Naast langwerpige gourmetstellen, zijn er dus ook ronde gourmetstellen te koop.

De ene variant is niet beter dan de andere. Het gaat in deze om je eigen voorkeur. Het is wel handig om mee te nemen hoeveel en welke opbergruimte er bij jou thuis aanwezig is. Dat geldt tevens voor de grootte van een langwerpig gourmetstel dat je gaat aanschaffen. Er zijn gourmetstellen te koop voor 2 personen, maar ook voor 12 personen. En alles daar tussen in. 

Ook is het handig om bekijken of het schoonmaken van het langwerpig gourmetstel dat je op het oog hebt, een makkelijke opgave is. Wanneer er een anti aanbaklaag aanwezig is, zorgt dit voor veel schoonmaakgemak bijvoorbeeld.

Als laatste, wij wensen je succes en veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw gourmetstel langwerpig formaat!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.