Beste mini gourmetstel van 2023

Top 5 best geteste mini gourmetstellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:04

beste_mini_gourmetstel

Jij bent op zoek naar de beste mini gourmetstel? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het mini gourmetstel van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 5 mini gourmetstellen uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is Tefal Plug & Share RE2308 als beste mini gourmetstel uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini gourmetstellen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een mini gourmetstel. Wist je bijvoorbeeld dat het beste mini gourmetstel ook uit te breiden is? Lees snel verder…

 

#1 Beste mini gourmetstel
Tefal Plug & Share RE2308. Koppelbaar

Koppelbaar

Uit te breiden tot maximaal 10 personen, dit mini gourmetstel kun je tot maximaal 5 sets kunt uitbreiden. Racletten, grillen en gourmetten het is allemaal mogelijk.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€21,74 bij bcc.nl
bcc.nl (€21,74)

Naar de top 5

Top 5 beste mini gourmetstellen van dit moment

 1. 1. Tefal Plug & Share RE2308

  #1 Beste mini gourmetstel
  Tefal Plug & Share RE2308. Koppelbaar

  Koppelbaar

  Uit te breiden tot maximaal 10 personen, dit mini gourmetstel kun je tot maximaal 5 sets kunt uitbreiden. Racletten, grillen en gourmetten het is allemaal mogelijk.

  €21,74 bij bcc.nl
  bcc.nl (€21,74)
 2. 2. Princess 103082

  #2 Beste mini gourmet met eigen borden
  Princess 103082. Je eigen bord

  Je eigen bord

  De trend van nu, gourmetten met je eigen bord. Zo tover je elke tafel om tot een feetsmaaltijd. Ook perfect voor mensen met allergieën en of voedselintolerantie doordat je geen vermenging krijgt.

  €64,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€64,99)
 3. 3. Princess 104020 Dinner4Two

  #3 Beste mini gourmet bamboe]
  Princess 104020 Dinner4Two
  Topper van bamboe. Deze gourmet of tepanyaki komt in een degelijkse bamboe behuizing en is zeer compact maar ruim genoeg voor 2 personen. De plaat is ingedeeld is 2 zones waardoor ieder zijn eigen grillplaat heeft.
  €29,99 bij bcc.nl
  bcc.nl (€29,99)
 4. 4. Bestron Mini Raclette Mint

  #4 Beste alternatief
  Bestron Mini Raclette Mint. Een beetje kleur op tafel

  Een beetje kleur op tafel

  Een super leuk gourmetstel voor 2 personen in een frisse mint kleur. Echt een blikvanger op de tafel en gebouwd met de kwaliteit zoals je van Bestron gewend bent.

  €30,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€30,99)
 5. 5. WMF Lono – Gourmetstel – 8 personen

  #5 Grootste compacte gourmetstel
  WMF Lono – Gourmetstel – 8 personen. Groots in compact formaat

  Groots in compact formaat

  Deze topper van WMF is zeer degelijk gebouwd en is eenvoudig schoon te maken. Zo blijft jouw gourmetstel in uitstekende staat en zal ie jaren mee gaan.

  €119,99 bij conrad.nl
  conrad.nl (€119,99)

Lekker, leuk en gezellig, gourmetten!

Er zijn weinig activiteiten gezelliger en lekkerder dan gourmetten! Heerlijk kleine beetjes vis, vlees en groente bakken waar jij op dat moment zelf zin in hebt. Natuurlijk maakt de component ‘samen gourmetten’ het ook zo’n gezellig aangelegenheid! Heerlijk eten met behulp van een klein gourmetstel én gezelligheid, een top combinatie!

Een gourmetstel klein of gourmetstel mini (en wat je verder nog nodig hebt)

Een mini gourmetstel is een klein gourmetstel voor twee personen. Met een gourmetstel kun je zelf kleine stukjes groenten, vlees en vis bereiden. Soms kun je met een mini gourmetstel ook grillen, wokken en/ of zelfs fonduen. Dat hangt van het type klein gourmetstel af. 

Een mini gourmetstel is dus een gourmetstel die klein is. Je hebt ook grotere gourmetstellen te koop voor 4 personen, 6, 8 ,10 en zelfs 12 personen!

Het enige dat jij nodig hebt naast een gourmetstel mini, zijn gourmetpannetjes -deze worden soms al meegeleverd met het mini gourmetstel-, boter en/ of olie en ingrediënten voor in je gourmetpannetje.

Wanneer je bovenstaande in huis hebt (gehaald), is het verder heel simpel. Het mini gourmetstel warm laten worden en vervolgens lekker samen smullen maar!

Een klein gourmetstel kopen, waar op te letten?

Wanneer je een gourmetstel die klein is wilt kopen (een mini gourmetstel), is het goed om vooraf even te bedenken wat je specifieke wensen zijn voor wat betreft een gourmetstel mini formaat. Wil je alleen gourmetten, of wil je ook op andere wijze gerechten kunnen bereiden?

Sommige mini gourmetstellen hebben een grill, fondue en/ of wok functie bijvoorbeeld. Dat hebben ze echter niet allemaal. Wanneer je op zoek bent naar specifieke mogelijkheden of opties, is het raadzaam de specificaties van een gourmetstel mini/ gourmetstel klein door te nemen voor aanschaf. Wil je alleen maar gourmetten, hoef je in deze minder (uit)zoekwerk te verrichten!

Je bent waarschijnlijk gericht op zoek naar een klein gourmetstel, omdat je een gourmetstel die klein is wilt aanschaffen. Toch even voor de volledigheid. Er zijn gourmetstellen die tevens geschikt zijn voor mensen tot wel 12 personen! Wanneer je verwacht dat je ook wel eens met meer dan één ander persoon zult gourmetten, is de aanschaf van een mini gourmetstel wellicht minder handig. Kun je beter voor een grotere variant gaan!

Ook is het handig om bekijken of het schoonmaken van een klein gourmetstel een makkelijke opgave is. Wanneer er een anti aanbaklaag aanwezig is, zorgt dit voor veel schoonmaakgemak.

Als laatste, wij wensen je succes en veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw mini gourmetstel!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.