Bij Ubari vind je het beste product

Zo bespaar jij tijd, geld en stress

Wat wij doen voor jou


Ons team van experts test dagelijks producten zodat wij jou kunnen helpen in de zoektocht naar het beste product. Dit doen wij zodat jij tijd, geld en stress kunt besparen wanneer je op zoek bent naar het beste product voor jezelf of voor iemand die je lief is. Bij Ubari vind je het beste product.

Hoe ons team van experts jou helpt

Bij Ubari helpen wij jou bij het vinden van het beste product tegen de beste prijs. Onze experts testen dagelijks de meest uiteenlopende producten. Tijdens deze onderzoeken kijken onze experts naar prijs, kwaliteit, producteigenschappen en beoordelingen van gebruikers om de beste producten van een productcategorie te kunnen bepalen. De resultaten van deze onderzoeken worden dagelijks op deze website gepubliceerd. Bij Ubari vind het beste product.

Zonder jou geen bestaansrecht

Wij realiseren inkomsten uit verschillende affiliate marketing programma’s. Dat betekent dat wij commissie ontvangen wanneer jij besluit om een product te kopen bij een aangesloten webshop via onze website. Echter worden de top 5 beste producten altijd bepaald op basis van onafhankelijk onderzoek door onze experts. Het heeft namelijk geen voordeel voor ons om slechte producten van webshops die je niet kunt vertrouwen aan te bevelen, integendeel zelfs. Waarom dat zo is?

Wij ontvangen namelijk géén commissie wanneer jij besluit om het product te retourneren naar de desbetreffende winkel als het niet voldoet aan jouw verwachtingen. Volgens ons is dit een eerlijk verdienmodel waarbij wij van Ubari er vanzelfsprekend alles aan doen om alleen de beste producten van de beste webshops tegen de beste prijzen aan te bevelen. 

De laagste prijs voor het beste product

De gepubliceerde onderzoeken die wij hebben verricht naar de beste producten vergen veel tijd, geld en energie. Buiten de expertise van ons team van experts vergaren wij ook meningen en beoordelingen uit de markt of huren expertise in in de vorm van ervaringsdeskundigen- en productexperts. Op die manier zijn wij ervan overtuigd dat wij jou alleen de beste producten van de beste webshops laten zien.

Dagelijks worden de prijzen van de aanbevolen beste producten gecontroleerd. Op die manier weet je zeker dat de prijzen van getoonde producten op onze website op dat moment nergens anders lager zijn voor hetzelfde product. Heb je het beste product gevonden? Klik dan op ‘Bekijk laagste prijs’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de webshop die op dit moment de laagste prijs heeft. Handig toch?

Welke producten wij testen?

Ons proces van testen is zeer uitvoerig en intensief. Na uitgebreid onderzoek naar de beste producten in een bepaalde productcategorie wordt het resultaat gepubliceerd in de vorm van een zogeheten koopgids. In deze koopgids worden de top 5 beste producten van de betreffende productcategorie uitgelicht en tevens geeft ons team van experts uitgebreide tips voor de aanschaf.

Inmiddels staan er honderden koopgidsen online en publiceren wij dagelijks nieuwe artikelen in de meest uiteenlopende productcategorieën. Bekijk enkele voorbeelden van onze uitgebreide koopgidsen: robotstofzuigers, 4K beamers, noise cancelling koptelefoons, powerbanks, PC speakers, sterrenhemel lamp met sterrenprojector en de beste monitor voor thuiswerken. Ben je benieuwd naar alle gepubliceerde koopgidsen? Klik dan hier.